Találatok a következő kifejezésre: Ha a száraz köhögése (3 db)

Ha a babának száraz köhögése van és a székletével is baj van akkor mit csináljak ha a gyerekorvos azt mondja csak gyógyszert adjak neki de semmit nem ér?

meg se vizsgálta az orvos!! de nagyon aggódom hogy mi lehet vele!!

Legjobb válasz: Tegyél vizes törölközõt a radiátorra és a kiságy szélére, az enyhíti a száraz köhögést. Ha van párásítód, akkor használd azt. Székletére csak megfelelõ diéta kell, és add a gyógyszert. Ha nem múlik, az ünnepek után vidd vissza, ha nem vizsgálja meg, kérd meg rá, ha így sem, akkor menj el egy másik dokihoz. Ne hagyd annyiban!!

Tegyél vizes törölközõt a radiátorra és a kiságy szélére, az enyhíti a száraz köhögést. Ha van párásítód, akkor használd azt. Székletére csak megfelelõ diéta kell, és add a gyógyszert. Ha nem múlik, az ünnepek után vidd vissza, ha nem vizsgálja meg, kérd meg rá, ha így sem, akkor menj el egy másik dokihoz. Ne hagyd annyiban!!
Nekünk is ilyen baj volt, a gyógyszer teljesen jó, csak hát nem hat azonnal. Kell neki három nap, mire javulást veszel észre. Meg jó a hideg pára, pl. egy hidegvizes lepedõvel takard le a kiságyat amikor alszik, meg legyen sokat nyitva az ablak, fõleg amikor alszik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! csak még a székletével nemtudom mi van mert nagyon furcsa!!ilyen még nem volt!ilyen nyálkás néha feketés neki!!meg nagyon híg!!ez lehet fertõzéstõl?
Lehet, hogy kapott egy kis fertõzést, a sárgarépa csodákat mûvel. Ha még nagyon pici, akkor csak egy-két kanál sárgarépa levet adj neki, azt már a legkisebbek is meg tudják emészteni, és megfogja picit a székletet. A fiamnak is volt ilyen híg kakija, nem is volt egészen 3 hónapos, anyukám mondta, hogy kapjon egy kis almát. Hát persze mindenki huhogott, hogy nem szabad neki, de inkább anyukámra hallgattam (foglalkozását tekintve csecsemõgondozó), és rögtön megszûnt a kaki-probléma.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsodat már neki szerintem nyugottan lehet adni mert 5 nap és 4 hónapos lesz!!megpróbálom ezt amit tanácsoltál.!!hát ha beválik!!köszike!:)

Milyen köhögés elleni szert javasoltok, ha már felszakadt a babo köhögése, nem száraz már? Szeretném ha elmúlna hamar. Stodal nem jött be.9hós

Legjobb válasz: Robitussin, lehet másfajta homeós is a stodal-on kívül, de ha kérdezed a gyógyszertárban ott többfélét is tudnak ajállani.

Robitussin, lehet másfajta homeós is a stodal-on kívül, de ha kérdezed a gyógyszertárban ott többfélét is tudnak ajállani.
TÉlene két hónapig beteg volt, elkezdtem hsználni a meditonsint (azt hiszem 3 v 4 hós kortól lehet szedni). Esküszöm 2 nap után szinte teljesen rendbejött. Homeos szer.
Egyik ismerõsöm babája is sokáig köhögött és végül a Lándzsás útifû sziruptól múlt el a kislány köhögése.

Ha váltakozik a köhögés, hol hurutos, hol száraz, akkor váltogatnom kell a gyógyszert is rá?

3,5 éves kislányom tegnapelőtt hurutosan, tegnap szárazan, éjjel ismét hurutosan köhögött, tehát elég gyakran váltakozik neki. Ilyenkor én is váltogassam a gyógyszereket rá? Tegnapelőtt pl. még prospant adtam neki hurutosra, tegnap amikor már határozottan szárazan köhögött, akkor sinecod-ot, de ma már megint inkább hurutosra adnék neki prospant, mert fel tudja köhögni a váladékot. De nem baj az, ha ilyen gyakran váltogatom a gyógyszert? Mivel egyéb problémája nincs, kedden viszem majd dokihoz.

Legjobb válasz: úgy tudom eleve felváltva kell adni, tehát éjjelre csillapítót, nappalra felszakítót. ebbõl kiindulva szerintem nem baj

úgy tudom eleve felváltva kell adni, tehát éjjelre csillapítót, nappalra felszakítót. ebbõl kiindulva szerintem nem baj
A múltkor pont így volt a lányom.A doki tanácsára kétfélét adtam neki.Az egyik hurutosra volt, a másik szárazra.A lényeg, hogy köptetõ ne menjen éjszakára.
Ahogy az elozo valaszolok irtak.Felvaltva kell adni, es ejszakara nagyon fontos a parasitas, ettol elmulik a kohoges is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek, ma eddig köptetõt adtam neki, estére megy majd a köhögéscsillapító sinecod. Boldog Karácsonyt nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!