Találatok a következő kifejezésre: Ha a soran a hőm (4 db)

Madagaszkári nagyfejü gekkó alatt kell homokot cserélni? Ha igen mennyi időnként? Esetleg a takaritás során? A takaritás hogy zajliik? Azaz a terkot is ki kell mosni vizzel a falát meg mindent ki kell pakolni belőle?

Legjobb válasz: Amikor kakál, vagy ha van bent döglött tücsök, azt egy kanállal ki tudod szedni a homok tetejérõl. Néha az üvegfalat egy szivaccsal le tudod törölni belül, sima vízzel, majd egy papírral szárazra törlöd. Nem kell kivenni az állatot hozzá, matathatsz mellette nyugodtan, meg se fog moccanni. Csak nehogy ecetes szivaccsal próbálkozz, mert abban a pillanatban kirohan a terráriumból az állat, tehát semmilyen vegyszert ne használj, csak vizet. Ha talajt akarsz cserélni egyszer majd, azt is meg lehet oldani úgy, hogy benne van az állat. Kis lapáttal, vagy egy kanállal.

Amikor kakál, vagy ha van bent döglött tücsök, azt egy kanállal ki tudod szedni a homok tetejérõl. Néha az üvegfalat egy szivaccsal le tudod törölni belül, sima vízzel, majd egy papírral szárazra törlöd. Nem kell kivenni az állatot hozzá, matathatsz mellette nyugodtan, meg se fog moccanni. Csak nehogy ecetes szivaccsal próbálkozz, mert abban a pillanatban kirohan a terráriumból az állat, tehát semmilyen vegyszert ne használj, csak vizet. Ha talajt akarsz cserélni egyszer majd, azt is meg lehet oldani úgy, hogy benne van az állat. Kis lapáttal, vagy egy kanállal.

Ha én nem mértem a hőmet a ciklus során, és most ha megmérem és fönt van, akkor tudhatom, hogy terhes vagyok?

Vasárnapra nem jött meg.

Legjobb válasz: Ha nem vagy terhes akkor is minden ciklusban pé után felmegy. Viszont biztató jel lehet az h késik és még mindig fenn a hõ.

Ha nem vagy terhes akkor is minden ciklusban pé után felmegy. Viszont biztató jel lehet az h késik és még mindig fenn a hõ.
A kérdező hozzászólása: És ezt csak reggel tudom megmérni? Vagy délbe is megnézhetem, mikor hazamegyek?
Csak a reggeli hõ számít. Mielõtt még nem keltél ki az ágyból.

Ha a homerozes soran a hőm egyenlotlen, hol 36, 2, hol meg 36, 7, utalhat-e arra hogy nincs peteeres?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy ezért nem megy 37 környékére, de nem biztos. Nekem éppen a ciklus közepe táján volt alacsonyabb, azután késõbb magasabb a hõm. És egyszercsak sikerült a baba.

Elképzelhetõ, hogy ezért nem megy 37 környékére, de nem biztos. Nekem éppen a ciklus közepe táján volt alacsonyabb, azután késõbb magasabb a hõm. És egyszercsak sikerült a baba.
Én úgy tudom, hogy ha egysikú 37 C fok akkor nincs peteérés. Egy cikluson keresztül kellene mérned a hõmérsékletedet az alapján lehet következtetni. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott általában a peteérés bekövetkezni kb. a l4.napon aztán emelkednie kell 37 C körüli értékre. Minden reggel ébredéskor kell mérni szájban v. végbélben. A mensi elõtt 12-48 órával szokott a hõmérséklet leesni.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!