Találatok a következő kifejezésre: Ha a soran a (1052 db)

Ha a sör langyos és utána lehűtöm akkor lesz valami baja? Iható lesz?

És ha kb 5 napig langyos és utána h?töm le? És ha megbuggyan?Akkor :D?

Legjobb válasz: Hááát, elég rég iszom sört, de hogy megbuggyant volna, olyan még nem volt. Hacsaknem, már kinyitott állapotban tárolod. Olyankor viszont azonnal meg kell inni. Talán másnap még "jó", bár a szénsav általában elmegy belõle (az üveg szájába kiskanál-trükkel, mint a pezsgõnél, még nem próbálkoztam). Összegezve, a hûtés nélkül tárolt -a boltban is zömmel úgy tárolják, meg a gyárudvaron is- és ki nem bontott sör a minõségmegõrzési idõn belül kizárt, hogy megbuggyanjon, vagy egyéb módon megromoljon.

Elõbb írtam hogy semmi baja nem lesz.Ha nem rásüt a nap hetekig akkor semmi baja nem lesz tényleg.(Boltban dolgozok)Ha kicsit meleg a levegõ az se baj neki.Ha megmelegszik a sör úgy hogy pl a táskádban van vagy valami akkor se lesz semmi de semmi gond vele.
Hááát, elég rég iszom sört, de hogy megbuggyant volna, olyan még nem volt. Hacsaknem, már kinyitott állapotban tárolod. Olyankor viszont azonnal meg kell inni. Talán másnap még "jó", bár a szénsav általában elmegy belõle (az üveg szájába kiskanál-trükkel, mint a pezsgõnél, még nem próbálkoztam). Összegezve, a hûtés nélkül tárolt -a boltban is zömmel úgy tárolják, meg a gyárudvaron is- és ki nem bontott sör a minõségmegõrzési idõn belül kizárt, hogy megbuggyanjon, vagy egyéb módon megromoljon.
Unatkozol, mi?
Utolsó jól mondja. Ha nem közvetlen napfény, illetve lámpafény éri, és nem attól melegszik, akkor számottevõ változás nem lép fel a sörben. De nem árt neki, ha szobahõmérséklet környékén tárolod.
A kérdező hozzászólása: És ha kicsit meleg a levegõ?
Ha langyos akkor nem buggyanik meg.Semmi baja nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Oké akkor úgy kérdezem, hogy ha meg buggyan a sör, és utána lehûtöm, iható?
mégis mit vártál?
A kérdező hozzászólása: ....
ez komoly kérdés, nagyon vigyázz vele!!! Amennyiben egyszer lehûlt utána kizárólag anális úton juttatható a szervezetbe! Különben terhes leszel!!!
A kérdező hozzászólása: Ezek komoly kérdések.
beteg ember vagy kérdezõ!

Mit jelent az ha a sör szűz? Vagy ha az olivaolaj extraszűz?

Legjobb válasz: A sört nem tudom, de az extra szûz olívaolaj lényege, hogy az elsõ préselésbõl származik, vagyis az olajbogyók itt még tartalmazzák mindazt, ami jó bennük. :) Ezért a legértékesebb olívaolaj az extra szûz.

A sört nem tudom, de az extra szûz olívaolaj lényege, hogy az elsõ préselésbõl származik, vagyis az olajbogyók itt még tartalmazzák mindazt, ami jó bennük. :) Ezért a legértékesebb olívaolaj az extra szûz.
A szûz sör nem egy szakkifejezés, csak a Soproni így jelöli az alkoholmentes sörét, ahogy a Borsodié pl. a Borsodi Póló. De pl. a Szalonnál az alkoholmentes csak simán alkoholmentes Szalon, annak nincs külön neve.
Sörnél: alkoholmentességet hivatott jelölni, de nem szakkifejezés inkább marketing. Olívaolajnál: Válogatott olívabogyóból, a lehetõ leghamarabb(12-48 órán belül)hidegen kipréselt(sajtolt)kiváló minõségû termék.
Sörben jobban otthon vagyok, ott a szûz az alkoholmentest jelöli.
Ja sörben az alkoholmentes. Soproni szûz jelmondata: "Élvezze az ártatlan könnyedséget, bûntelenül."
Annyival egészíteném ki a második hozzászólót, hogy szürettõl számítva 24 órán belül dolgozzák fel az olajbogyókat, mindenféle vegyi anyagtól mentesen, és feldolgozás közben az alapanyag hõmérséklete nem haladja meg a (kb.) 27 fokot, vagyis hidegen sajtolják. Ez az extraszûz olívaolaj. Szûz sörrõl még nem hallottam, ahhoz nem tudok hozzászólni. :)
Ez baromság.
Én is ezt hallottam, de szerintem is marhaság.
Szerintem ez hülyeség, tök mindegy mibõl iszod a sört, a pohár, az pohár, ha kicsi, ha nagy. Ha eddig 4 üveg kellett a "jó" állapothoz, így is 4 kell, csak féldecinként töltögetheted ki.
Igaz tanusítom bacsúr józsit kiüti!
igazabol azert mondjak ra , mert ha egymas utan iszod gyorsan , akkor vanvalami hatasa . de akkor a szivoszallal is probalkozhatsz :D
ha kanalazva iszod meg akkor leszz hatása :P:)
szivószál sokkal f*szább, 2-3 üveg aztán totál kész vagy , de az a jó hogy másnap nincs semmi bajod :D
Ez így van! A legjobb, ha szívószállal iszod és öblögeted a szádban egy darabig. Attól úgy berúgsz, mint a szemét. :D
én is a szívószálat hallottam :) Jobban a fejedbe száll. Ez kb olyan h ha becsiccsentettél, vagy berúgtál, és elszívsz egy szál cigit, be fog ütni.

Milyen buktatói vannak, ha válóperem során a férjemmel közös tulajdonú ház rám eső tulajdonrészét gyermekeimre, vagy unokáimra iratom?

Legjobb válasz: Ha kiskorúak,késõbb nem adhatók el,csak a gyámhatóság engedélyével,elvileg Te csak költesz rá,hasznod nem lesz belõle.Az örökösödési adó miatt kár csinálni,nem éri meg. Ha mégis így teszel,haszonélvezeti joggal ne felejtsd el megterhelni!

Ha kiskorúak, késõbb nem adhatók el, csak a gyámhatóság engedélyével, elvileg Te csak költesz rá, hasznod nem lesz belõle.Az örökösödési adó miatt kár csinálni, nem éri meg. Ha mégis így teszel, haszonélvezeti joggal ne felejtsd el megterhelni!
A gyerekeid, meg az unokáid fizethetik az eljárási illetéket, meg a vagyonszerzési illetéket. Egyáltalán mi értelme lenne? Ha meg kiskorúra akarod íratni, utána a gyámhivatal mindenbe beleszól.
Hàt olyankor a màsik rèsz mèg mindig nàla maradt, ès ne adja valaki màs idegenre iratja, ùj asszony, ùj gyerek, akkor a huzavonàt majd folytathatjàk a gyerekek. amugy nmàs nem nagyon hiszen ìgy az öröklèsi illetèket is megusszàtok, de a közös tulajdont mindig jobb felosztani, föleg ha a viszont nem felhötlen, abbol mindig csak a baj van

Ha beleteszek sört a többi alapanyaghoz, muszáj bubisnak lennie?

Csak mert egy doboz sör akár 3 alkalomra is elég. És szerintem kár lenne ha elpocsékolnám. A 3. alkalomig pedig szinte biztos kimegy bel?le. Szerintetek?

Legjobb válasz: hajpakolás*

A kérdező hozzászólása: hajpakolás*
idd meg a maradékot :DD amúgy mielõtt írtad hogy hajpakolás azt hittem hogy egy tini HARDCORE partyja és fél liter sört isznak két hétig 10-en
A hajra amúgy is buborékmentes kell, mert a szénsav marja és károsítja a hajszálakat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) nem szeretem a sört, de nem is rossz ötlet apunak felajánlani a maradékot:D

Szerelmes levélben ciki lenne, ha a sorok végén elválasztanám a szavakat? (amik nem férnek ki) Illetve fekete toll probléma?

Legjobb válasz: Mondd, hogy viccelsz! Mert ilyen kevés neuronnal nem élhet ember...

Nagyon ciki. Az elválasztás bizonytalanságot jelez , ha a csaj jehova akkor pedig impotenciát. A fekete toll már sokkal komplexebb probléma , általában a halál egyik ismertetõjele , de néhány vallási körben akár hipotermiát is okozhat.
Mondd, hogy viccelsz! Mert ilyen kevés neuronnal nem élhet ember...
Az lenne ciki, ha nem választanád el, mert akkor azt hinnéd, hogy nem tanultál nyelvtant. Fekete toll: azok írnak feketével, akik különcök, én pl. mindig azzal írok, mert tök snassz, hogy mindenki kékkel ír...
Baj, szóval ha az írásod lelóg az asztalra, akkor azzal együtt kell átadnod!
Egyébként viccen kívül, szerintem szép gesztus. Annak idején én is írtam szerelmes levelet, csak sosem mertem elküldeni/átadni a kiszemelt lánynak. Az elválasztás pedig nem probléma, viszont én kék tollal írnám. Valami motívumot is rajzolj rá, fõleg, ha jó a kézügyességed... értékelni fogja.
Bizony, ez már-már a megcsalással egyenértékû.
:D:D:D:
GANDAAAAAALF!!! NEEEEEE!
Ciki?? Tanultál te nyelvtant? :D
fussatok BOLONDOK!
nem szeretem a fekete tollat XD

Olyan zenét keresek, amivel be lehet szólni valakinek, de mégsem túl durva. Az sem baj, ha a lényeg a sorok között van. Van valakinek ötlete?

Igazából egy csajnak lenne, aki nagyon durván átvágott embereket, és szeret mások háta mögött dumálni.. Most jól esne a lelkemnek egy burkolt -vagy nem annyira burkolt- célzás.. Nem akarok lealacsonyodni a szintjére, de... ;)

Legjobb válasz: Children of distance - Engedj el Children of distance - Gyûlöllek (mindkettõben vannak ilyes fajta lányoknak beszólás..) Meg Fankadelinek és Subb Bass-nak vannak még jó szövegei.. :D

Children of distance - Engedj el Children of distance - Gyûlöllek (mindkettõben vannak ilyes fajta lányoknak beszólás..) Meg Fankadelinek és Subb Bass-nak vannak még jó szövegei.. :D
killakikitt - gádzsik, gádzsik 2 Day - nyári szerelem ;) ezek mondjuk kicsit durvák :DDD

Tényleg nagyon kevés az esély a teherbeesésre ha együttlét során a nő van felül?

Vagy van aki így lett terhes? Tapasztalatokra lennék kiváncsi!

Legjobb válasz: Szerintem semmi jelentõsége, hogy milyen pózban vagytok. Pedig milyen jó fogamzásgátló lenne :-) Én is így lettem terhes, sõt, én együttlét után azonnal le szoktam zuhanyozni (nem fogamzásgátlás miatt).

Szerintem semmi jelentõsége, hogy milyen pózban vagytok. Pedig milyen jó fogamzásgátló lenne :-) Én is így lettem terhes, sõt, én együttlét után azonnal le szoktam zuhanyozni (nem fogamzásgátlás miatt).
Persze, én is amondó vagyok, hogy mindegy milyen pózban és, hogy nem kell utána a lábadat sem felemelni. Ezen jól össze is vitatkoztam valakivel még a terhességem elõtt, hogy micsoda nagymamám módszer ez a lábemelgetõsdi. Aztán, mikor babát szerettünk volna, szeretkezés után felemeltem a lábam, jót röhögtem magamon:) )
Gondolj bele:gravitáció...... de esély az mindíg van:)
Hát, én nagy valószínûséggel így estem teherbe... és még a gyógyszert (fog. gátló) is szedtem. A sperma igen messzire tud kilövellni, hiába folyik vissza sok, de annyi elérhet a megfelelõ helyre, ami elég a megtermékenyüléshez :) )
Mi is ilyen pozicióban voltunk együtt peteérés elõtt:) Én is kételkedtem, mert sokan írják, hogy más pózt kell választani, de sikerült:)
Jézusom, ez milyen baromság? Jó, aláírom gravitáció. Na de azért az rendesen fellõvel, meg ha befejezték nem fog a nõ még ott ücsörögni, hanem leszáll, és lefekszik. Lehet kicsit több folyik ki, mint misszionáriusba, de ha a férfinek megfelelõek a fickói, akkor a megtermékenyítéshez bõven elég bejutott. De azt nem tudnám megmondani, hogy milyen pózban fogant meg a babám. Sokféleképpen csináltuk, akármelyik aktus lehetett sikeres.
Én így lettem terhes...
nem de ez egy nagyon buta kérdés...annyi bent marad h bõven sok is 1 gyerekhez....

Ha a sört műanyag üvegbe teszem, ugye az nem fog szétdurrani a rázkódástól?

Autóbusszal fogunk utazni, ugye nem fog szétrobbanni a m?anyag üveg, ahogy a buszt rázza az út?

Legjobb válasz: :))

:) )
ne tegyél rá kupakot. és akkor nem durran szét.
nem fog szétdurranni :D tapasztalat
Magyarázd már meg lécci hogy milyen a mûanyag üveg, mert még olyant nem láttam.Mint ahogy tömör csövet, kõkeresztfát, fémóraszíjat sem.De biztos vannak még tippek...
mûanyag flakonban is árulnak már sört.....
meg kell inni, még a buszon!

Mit gondolnátok, ha a randin a lány egy korsó sört kérne? Nõietlen (ha van ilyen szó. )?

Bele se gondoltam ebbe, mindig korsó sört kérek, úgyhogy rutinból rávágtam, mikor a pincérnõ vette fel a rendelést, a fiú, akivel találkoztam, pedig elmosolyodott. Most ezzel kiröhögött, és bunkónak tart? Egyébként jól sikerült az este, csak szõrszálhasogatás. Annyit mondott utána, hogy õ nem ihat sört, mert vezet, szóval egy kólát szeretne.

Legjobb válasz: Nem tudom, a fiútól függ. Én nem élem az ilyen nõket, akik sörözgetnek. Jó, hogy nem már üvegbõl issza. Nekem ez túl laza, és igen, nõietlen dolog. Bocsi. De a srácról nem tudom, mit gondolt.

Nem tudom, a fiútól függ. Én nem élem az ilyen nõket, akik sörözgetnek. Jó, hogy nem már üvegbõl issza. Nekem ez túl laza, és igen, nõietlen dolog. Bocsi. De a srácról nem tudom, mit gondolt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, tényleg felesleges volna megjátszanom magam :)
maradj a sörnél legközelebb is, ne játszd meg magad, ha meg neki nem tetszik, tipli..ennyi :D
Miért ne ihatnál sört, ha azt szereted? Én söröztem már lánnyal, eszembe se jutott, hogy most akkor gáz lenne. Aki szerint gáz, azzal meg úgyse illenél össze, úgyhogy ne zavarjon.
Kedves 8. válaszoló Köszönöm a felajánlást, de heteró nõ vagyok. (7-es válaszoló)
Kedves 7. A 6. vagyok. Járunk? :D
Én is szoktam sörözni, volt már hogy randin is ezzel indítottunk. Eddig senkit nem zavart. Sose értettem a pasikat miért ilyen érzékenyek a nemi szerepekre. Mindegy már rájöttem, hogy vagy megjátszom magam vagy maradok egyedül mert a pasik többsége képtelen férfinak érezni magát mellettem, szóval én irigyellek mivel én nem vagyok hajlandó megjátszani magam úgy tûnik egyedül leszek, te nem hiszem az hogy szereted a sört nem hiszem, hogy sok embernél kizáró ok lenne. Itt is látod már ha sört rendelsz azt mondogatják páran, hogy nõietlen, mi lenne ha meglátnának engem vértõl csöpögõ kézzel a vad nyúzása közben... Amúgy nem kell megjátszanod magad maradj csak ilyen :)
Akkor lenne baj, ha az Õ sörét innád meg :D Szoktam sört inni, de, ha az, akivel vagyok vezet, akkor Én sem iszom alkoholt. 25L
Hát ha már akkor meg kell játszd magad, mikor elõször találkozol vele, mi lesz késõbb?
Azt válaszolnám rá, hogy igyál nyugodtan, de zavarna mégis. Lehet, hogy csak én gondolom amúgy így.
A kérdező hozzászólása: Tehát a nõietlen létezõ szó, már megérte feltennem a kérdést, köszi :) Mondjuk talán az lesz a legbiztosabb, ha következõnek megkérdezem tõle.
Én sörös srácként megörülnék, ha merne a lány sört kérni :) Viszoont ha olyan a helyzet, hogy nem ihatok akkor zavarna, ha a randipartnerem inna..
Az semmi, én egyszer olyan rokker lánnyal randiztam, aki az utcán és a villamoson kannás bort ivott, palackból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!