Találatok a következő kifejezésre: Ha a soran (1052 db)

Ha a sör langyos és utána lehűtöm akkor lesz valami baja? Iható lesz?

És ha kb 5 napig langyos és utána h?töm le? És ha megbuggyan?Akkor :D?

Legjobb válasz: Hááát, elég rég iszom sört, de hogy megbuggyant volna, olyan még nem volt. Hacsaknem, már kinyitott állapotban tárolod. Olyankor viszont azonnal meg kell inni. Talán másnap még "jó", bár a szénsav általában elmegy belõle (az üveg szájába kiskanál-trükkel, mint a pezsgõnél, még nem próbálkoztam). Összegezve, a hûtés nélkül tárolt -a boltban is zömmel úgy tárolják, meg a gyárudvaron is- és ki nem bontott sör a minõségmegõrzési idõn belül kizárt, hogy megbuggyanjon, vagy egyéb módon megromoljon.

Elõbb írtam hogy semmi baja nem lesz.Ha nem rásüt a nap hetekig akkor semmi baja nem lesz tényleg.(Boltban dolgozok)Ha kicsit meleg a levegõ az se baj neki.Ha megmelegszik a sör úgy hogy pl a táskádban van vagy valami akkor se lesz semmi de semmi gond vele.
Hááát, elég rég iszom sört, de hogy megbuggyant volna, olyan még nem volt. Hacsaknem, már kinyitott állapotban tárolod. Olyankor viszont azonnal meg kell inni. Talán másnap még "jó", bár a szénsav általában elmegy belõle (az üveg szájába kiskanál-trükkel, mint a pezsgõnél, még nem próbálkoztam). Összegezve, a hûtés nélkül tárolt -a boltban is zömmel úgy tárolják, meg a gyárudvaron is- és ki nem bontott sör a minõségmegõrzési idõn belül kizárt, hogy megbuggyanjon, vagy egyéb módon megromoljon.
Unatkozol, mi?
Utolsó jól mondja. Ha nem közvetlen napfény, illetve lámpafény éri, és nem attól melegszik, akkor számottevõ változás nem lép fel a sörben. De nem árt neki, ha szobahõmérséklet környékén tárolod.
A kérdező hozzászólása: És ha kicsit meleg a levegõ?
Ha langyos akkor nem buggyanik meg.Semmi baja nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Oké akkor úgy kérdezem, hogy ha meg buggyan a sör, és utána lehûtöm, iható?
mégis mit vártál?
A kérdező hozzászólása: ....
ez komoly kérdés, nagyon vigyázz vele!!! Amennyiben egyszer lehûlt utána kizárólag anális úton juttatható a szervezetbe! Különben terhes leszel!!!
A kérdező hozzászólása: Ezek komoly kérdések.
beteg ember vagy kérdezõ!

Mit jelent az ha a sör szűz? Vagy ha az olivaolaj extraszűz?

Legjobb válasz: A sört nem tudom, de az extra szûz olívaolaj lényege, hogy az elsõ préselésbõl származik, vagyis az olajbogyók itt még tartalmazzák mindazt, ami jó bennük. :) Ezért a legértékesebb olívaolaj az extra szûz.

A sört nem tudom, de az extra szûz olívaolaj lényege, hogy az elsõ préselésbõl származik, vagyis az olajbogyók itt még tartalmazzák mindazt, ami jó bennük. :) Ezért a legértékesebb olívaolaj az extra szûz.
A szûz sör nem egy szakkifejezés, csak a Soproni így jelöli az alkoholmentes sörét, ahogy a Borsodié pl. a Borsodi Póló. De pl. a Szalonnál az alkoholmentes csak simán alkoholmentes Szalon, annak nincs külön neve.
Sörnél: alkoholmentességet hivatott jelölni, de nem szakkifejezés inkább marketing. Olívaolajnál: Válogatott olívabogyóból, a lehetõ leghamarabb(12-48 órán belül)hidegen kipréselt(sajtolt)kiváló minõségû termék.
Sörben jobban otthon vagyok, ott a szûz az alkoholmentest jelöli.
Ja sörben az alkoholmentes. Soproni szûz jelmondata: "Élvezze az ártatlan könnyedséget, bûntelenül."
Annyival egészíteném ki a második hozzászólót, hogy szürettõl számítva 24 órán belül dolgozzák fel az olajbogyókat, mindenféle vegyi anyagtól mentesen, és feldolgozás közben az alapanyag hõmérséklete nem haladja meg a (kb.) 27 fokot, vagyis hidegen sajtolják. Ez az extraszûz olívaolaj. Szûz sörrõl még nem hallottam, ahhoz nem tudok hozzászólni. :)
Ez baromság.
Én is ezt hallottam, de szerintem is marhaság.
Szerintem ez hülyeség, tök mindegy mibõl iszod a sört, a pohár, az pohár, ha kicsi, ha nagy. Ha eddig 4 üveg kellett a "jó" állapothoz, így is 4 kell, csak féldecinként töltögetheted ki.
Igaz tanusítom bacsúr józsit kiüti!
igazabol azert mondjak ra , mert ha egymas utan iszod gyorsan , akkor vanvalami hatasa . de akkor a szivoszallal is probalkozhatsz :D
ha kanalazva iszod meg akkor leszz hatása :P:)
szivószál sokkal f*szább, 2-3 üveg aztán totál kész vagy , de az a jó hogy másnap nincs semmi bajod :D
Ez így van! A legjobb, ha szívószállal iszod és öblögeted a szádban egy darabig. Attól úgy berúgsz, mint a szemét. :D
én is a szívószálat hallottam :) Jobban a fejedbe száll. Ez kb olyan h ha becsiccsentettél, vagy berúgtál, és elszívsz egy szál cigit, be fog ütni.

Szerelmes levélben ciki lenne, ha a sorok végén elválasztanám a szavakat? (amik nem férnek ki) Illetve fekete toll probléma?

Legjobb válasz: Mondd, hogy viccelsz! Mert ilyen kevés neuronnal nem élhet ember...

Nagyon ciki. Az elválasztás bizonytalanságot jelez , ha a csaj jehova akkor pedig impotenciát. A fekete toll már sokkal komplexebb probléma , általában a halál egyik ismertetõjele , de néhány vallási körben akár hipotermiát is okozhat.
Mondd, hogy viccelsz! Mert ilyen kevés neuronnal nem élhet ember...
Az lenne ciki, ha nem választanád el, mert akkor azt hinnéd, hogy nem tanultál nyelvtant. Fekete toll: azok írnak feketével, akik különcök, én pl. mindig azzal írok, mert tök snassz, hogy mindenki kékkel ír...
Baj, szóval ha az írásod lelóg az asztalra, akkor azzal együtt kell átadnod!
Egyébként viccen kívül, szerintem szép gesztus. Annak idején én is írtam szerelmes levelet, csak sosem mertem elküldeni/átadni a kiszemelt lánynak. Az elválasztás pedig nem probléma, viszont én kék tollal írnám. Valami motívumot is rajzolj rá, fõleg, ha jó a kézügyességed... értékelni fogja.
Bizony, ez már-már a megcsalással egyenértékû.
:D:D:D:
GANDAAAAAALF!!! NEEEEEE!
Ciki?? Tanultál te nyelvtant? :D
fussatok BOLONDOK!
nem szeretem a fekete tollat XD

Ha a sört műanyag üvegbe teszem, ugye az nem fog szétdurrani a rázkódástól?

Autóbusszal fogunk utazni, ugye nem fog szétrobbanni a m?anyag üveg, ahogy a buszt rázza az út?

Legjobb válasz: :))

:) )
ne tegyél rá kupakot. és akkor nem durran szét.
nem fog szétdurranni :D tapasztalat
Magyarázd már meg lécci hogy milyen a mûanyag üveg, mert még olyant nem láttam.Mint ahogy tömör csövet, kõkeresztfát, fémóraszíjat sem.De biztos vannak még tippek...
mûanyag flakonban is árulnak már sört.....
meg kell inni, még a buszon!

Ha a sör barna, miért fehér a habja? :O

Legjobb válasz: Nem teljesen fehér a habja, hanem barnásabb. Egyébként azért, mert a hab buborékainak a fala rendkívül vékony, nem tud rajta érvényesülni a mély szín. Mintha egy nagyon vékony csõben nagyon sötét folyadék folyna. Ott is jóval világosabbnak látszana.

Nem teljesen fehér a habja, hanem barnásabb. Egyébként azért, mert a hab buborékainak a fala rendkívül vékony, nem tud rajta érvényesülni a mély szín. Mintha egy nagyon vékony csõben nagyon sötét folyadék folyna. Ott is jóval világosabbnak látszana.

Mi lesz ha a sörbe beledobok két algopirint kiütne?

Legjobb válasz: Már egy elsõéves orvos vagy gyógyszerész, illetve egy tájékozottabb laikus is megmondja neked: alkohol és a fájdalomcsillapító nem lépnek kölcsönhatásba egymással. Gondolom a bódultság elérése a célod, de ezt ezzel nem tudod elérni, nem erõsíti a gyógyszer az alkohol hatását. Max. annyit érhetsz el, hogy hányingered lesz/hányni fogsz, illetve (mivel a fájdalomcsillapítók károsíthatják a gyomor nyálkahártyáját) gyomorvérzésre lesz nagyobb esélyed.

Semmi hatása nem lenne, csak a szervezetedet károsítanád jobban. Igyál Xanaxot abszinttal, az lehet, hogy az életbõl is kiüt...
Már egy elsõéves orvos vagy gyógyszerész, illetve egy tájékozottabb laikus is megmondja neked: alkohol és a fájdalomcsillapító nem lépnek kölcsönhatásba egymással. Gondolom a bódultság elérése a célod, de ezt ezzel nem tudod elérni, nem erõsíti a gyógyszer az alkohol hatását. Max. annyit érhetsz el, hogy hányingered lesz/hányni fogsz, illetve (mivel a fájdalomcsillapítók károsíthatják a gyomor nyálkahártyáját) gyomorvérzésre lesz nagyobb esélyed.
Akkor is mekkora gáz vagy ember!! Alapból a drogozás, de hogy Algopírinnel akarsz elszállni! Most sírjak vagy röhögjek?
Azt elé tudom képzelni, hogy rosszul lennél tõle, de ettõl nem szállnál el... Istenem...-.-'
Jézusom te nagyon barom vagy ! Gondolom nem magadnak szánod ha így kérded hogy "kitûnne" ! Ember én azt gondolom hogy el akarsz kábítani valami lányt ! Nehogy megtedd te elmebeteg !
én tavaly pórul jártam az algopirinnel... elfelejtettem hogy bevettem, és nagy hévvel beültünk haverokkal kocsmázni. úgy kiütött 4 sör mint soha az életben, végighánytam a fél várost...
Szóval nem aszpirint akartam irni hanem algopirint NEM! (már én is kész vagyok!:)
szerintem ne 2 aszpirint hanem 1 cataflamot. Az tuti hogy elkészít:)
Minden értelmes ember tudja, hogy gyógyszerre nem iszunk alkoholt, mert utána ha rosszul lesz, kapaszkodhat az elsõ szembejövõ bokor ágaiba. Mellesleg ki nem ütne, de kutyául éreznéd magad. Ha nem hiszed el, ideültetem gép elé barátnõm, úgyis épp itt van nálam, õ tudna mesélni.
Mint diszkós qrvát a Hubertusz.
A kérdező hozzászólása: háháááááá >:D dehogy nem vagyok perverz, csak magamat ütném ki :D
hé niga! ne algopirint tegyél bele hanem rögtön kataflámot. az ám az igazán [email protected]@tós készítmény. vörös leszel tõle mint az ördög [email protected] :D

Ha egy sör=nem sör, akkor a három sör=egy sör valójában nem is sör? Bármennyit innék, nem számítana semminek sem?

Vagy nem is létezik fels? határ a sörözésnél határ alkeszéknál?

Legjobb válasz: és az eladónak a boltban vagy a csaposnak a pultban mit mondtok,nem fizetitek ki mert egy sör nem sör??? végül is hátha elfogja ezt a választ :)

és az eladónak a boltban vagy a csaposnak a pultban mit mondtok, nem fizetitek ki mert egy sör nem sör??? végül is hátha elfogja ezt a választ :)
egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör az egy sör de mivel tudjuk hogy egy sör nem sör..... :D

SÖRIMÁDÓK! Egy külföldi munkára való jelentkezéshez kell. Be kellene fejezni a mondatot kreatívan hogy lássák imádjuk a sört. Ha sör lennék?

Legjobb válasz: Ha sör lennék, mindig hideg lennék. Ez az egyetlen, igazi elvárásom egy sörtõl. A legegyszerûbb hideg sör is jobban esik, mint a legkülönlegesebb szoba-hõmérsékletû.

Ha sör lennék, mindig hideg lennék. Ez az egyetlen, igazi elvárásom egy sörtõl. A legegyszerûbb hideg sör is jobban esik, mint a legkülönlegesebb szoba-hõmérsékletû.
hídeg pohárban haboznék!!
Keserûségemmel megédesíteném a mindennapjaid!!! (vagy aranyba borítanám a szürke hétköznapjaid)
Sör. Olyan, mint a pisa, de sokkal finomabb!
Nem ég a pofádról a bõr, hogy mások ötleteivel akarsz munkát kapni???
Ha én sör lehetnék, torkodat le hûteném, napodat frissíteném, bánatodat elûzném. Ha én sör lehetnék, jól meg izzasztanálak, meg is büfiztetnélek, vesédet tisztítanám, tiszta álmot hozhatnék, ha én sör lehetnék...
"Ha én költõ volnék, sok verset írnék, minden áldott este sörben megfürödnék" - Beatrice Kifordítva: Ha én sör volnék, a költõ sok verset írna, mert minden nap bennem fürdene, meg inna.

Nem lehet valahogy beállítani, ezt a buta primitív jegyzettömböt, hogy legalább a sorokat tördelje? Mert ha én nem nem nyomok entert, akkor egy sorba ír mindent!

Legjobb válasz: A buta primitiv honnan tudná hogy egy sorba vagy másikba akarod irni? Amúgy meg: Formátum->Hosszú sorok tördelése

A buta primitiv honnan tudná hogy egy sorba vagy másikba akarod irni? Amúgy meg: Formátum->Hosszú sorok tördelése
A hosszú sorok tördelése funkció csak annyit csinál, hogy a szöveg _megjelenítése_során_ az ablak szélességéhez igazítja a sorok hosszát. Vagyis nem fognak kilógni a sorok a képernyõrõl, nem kell jobbra-balra tologatni. Ettõl még a fájlban a sorok nem lesznek tördelve.
A Jegyzettömb EGYSZERÛ SZÖVEGSZERKESZTÕ. Ha tördelést szeretnél, de nincs kéznél normális irodai csomag, akkor használd a WordPad-et.
Nem szövegszerkesztésre való, mert nem az.
Nincs mit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!