Találatok a következő kifejezésre: Ha a sokat vagyunk UGY egyutt (6 db)

Ha a barátommal sokat vagyunk UGY egyutt akkor majd csak azon fog mulni a kapcsolatunk?

Mert ezt nem szeretném...

Legjobb válasz: Nem hinném. Ez attól függ hogy milyen barátod van. Én is pl attól mert szeretem a szexet nem az alapján itélem meg a kapcsolatunk milyenségét :). Nem ez van a középpontban.

Nem hinném. Ez attól függ hogy milyen barátod van. Én is pl attól mert szeretem a szexet nem az alapján itélem meg a kapcsolatunk milyenségét :) . Nem ez van a középpontban.
Fontos a szeretkezés is, de ne az tartson össze titeket, hanem a mozgatórugó a szerelem legyen. érezni fogjátok, ha már csak a szexen múlik minden.:)
Szex nélkül nincs hosszú távú kapcsolat, ennyi.
A kérdező hozzászólása: koszia válaszokat:)
1 kapcsolat 70%at a szex tolti ki, miutan mar megvolt az elso(ezt mar soktol hallottam-en meg nem tapasztaltam)nah de ez nem jelenti azt h CSAK azon fog mulni a kapcsolatotok
hüvelygomba
Amilyen [email protected] a nyelvtanod, nem lehetsz több 16-nál. 16 évesen pedig ne akarjál úgy dugni mint a mezei nyúl! Ha pedig idõsebb vagy, akkor inkább be se valld, mert csak beégeted magad!
mi van?
szerintem megunta a fejedet és ott akar hagyni van neki más pasija
Túlórázik az igényeid miatt....

Fiúk! Ha nektek és egy vagy több barátotoknak is ugyan az a lány tetszik, akkor elkezdtek rivalizálni, vagy több időt töltötök együtt, sokkal jobban megértitek egymást, sokkal jobb haverok lesztek?

Csak a mi sulinkban népszerű az, hogy ha két fiúnak egy lány tetszik, akkor pl. órán egymás mellé ülnek, többet lógnak együtt, sokkal jobban megértik egymást?

Legjobb válasz: gang bangrõl hallottál már?

gang bangrõl hallottál már?
inkább közös megegyezés alapján történik az osztozkodás
vagy inkább a lány választ nem gondolod? -.-
A kérdező hozzászólása: Elsõ: még nem. Harmadik: én pl. tudok két fiút is, akinek tetszem. Sokkal többet vannak együtt, feltûnõen bámulnak, de velem ugyanúgy viselkednek. Mármint velem ugyanúgy beszélgetnek, nyitottak, stb., de nem lép egyikük sem. Ez nem baj, csak kíváncsi vagyok, hogy csak itt vannak ilyen szokások, vagy máshol is. Mellesleg nem értem, miért kell a végére az a fej. Mellesleg nem értem, miért kell a

Nemrég vagyunk együtt a barátommal, de én úgy érzem, hogy vége, nem látok sok esélyt. Erre áthívott péntek estére magához beszélgetni meg filmet nézni. Ha szakítani akarna, akkor nem invitálna filmet nézni, nem?

Még nem beszéltünk err?l, mert legutóbb elég veszeked?sen váltunk el.

Legjobb válasz: Lehet h õ meg békülni akar. Különben minek hívott volna magához

Lehet h õ meg békülni akar. Különben minek hívott volna magához
Hány évesek vagytok, Gyermekeim?
gondolkozik a srác mi legyen veletek. kis idõ kell neki, hogy döntést tudjon hozni. amirõl veszekedtetek azt jó lenne minél elõbb megbeszélnetek. lehet már késõ?!
Hát voltaképp akkor lehetnél gyermekem valami perverz szituáció által. :D 23 éves vagyok.
Vegetál a srác, nincs jobb idõtöltése. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Gyermekeim:) )) Én 22, a fiú 24. :) )
Mibõl érzed azt, hogy vége?Mi a párommal már régóta együtt vagyunk és együtt is élünk, de néha én is úgy érzem, hogy vége, de másnap meg mint ha minden ok lenne, szóval nem biztos, hogy meg kell ilyedned.De figyelj a jelekre, az is lehet, hogy csak a sexre kellessz, de az hamar ki fog derülni.

Mennyi lenne az esély a terhességre, ha egy adott nap hajnalban vagyunk együtt, egyáltalán nem védekeznénk, és másnap délután megjönne a menzeszem? Tudom h bármikor teherbe lehet esni, de ilyenkor ugy tudom nem sok esély van rá.

Legjobb válasz: 50-50%. Vagy terhes leszel, vagy nem, mivel tényleg bármikor teherbe eshet az ember és nem tudod van e éppen érett petesejted. Vagy van vagy nincs. Ismerek több olyan csajt is, aki menzesze elõtt, vagy után egy-két nappal szeretkezett a pasijával és láss csodát, jött a baba. Persze középidõben a legesélyesebb a baba, de aki nem védekezik, mindíg készüljön fel arra, hogy terhes marad. Szóval, ha nem szeretnél még gyereket, akkor jobb ha védekezel. Az esetek többségében pont olyankor jön össze a gyerek, amikor nem akarják, még mások évekig próbálkoznak és semmi. Okot nem tudom...

50-50%. Vagy terhes leszel, vagy nem, mivel tényleg bármikor teherbe eshet az ember és nem tudod van e éppen érett petesejted. Vagy van vagy nincs. Ismerek több olyan csajt is, aki menzesze elõtt, vagy után egy-két nappal szeretkezett a pasijával és láss csodát, jött a baba. Persze középidõben a legesélyesebb a baba, de aki nem védekezik, mindíg készüljön fel arra, hogy terhes marad. Szóval, ha nem szeretnél még gyereket, akkor jobb ha védekezel. Az esetek többségében pont olyankor jön össze a gyerek, amikor nem akarják, még mások évekig próbálkoznak és semmi. Okot nem tudom...
Leírom részletesen, mi történne a legrosszabb esetben (persze ha nem akartok babát, akkor a legrosszabb esetben). A vérzés elõtt - nevezzük a 0. napnak - szeretkeztek, sperma kerül a hüvelyeden és méheden át a petevezetékedbe. Itt 2-3 napig biztos életképes, de találtak már 8 nap elteltével is élõ hímivarsejtet a petevezetékben, és történt már fogantatás az aktus után egy héttel is: http://kiwu.winnirixi.de/gluckstreffer/1111.jpg (aktus a 9. napon, ovuláció a 16. napon, pozitív terhesteszt a 30. napon.) Szóval a hímivarsejtek ott vannak a petevezetékben, és várakoznak. Egy hetük van arra, hogy közben találkozzanak egy frissen kiszabadult petesejttel ugyanott. Ez pedig elõfordulhat: bármikor lehet ovulációd, elég hozzá egy jó orgazmus, de olyan is van, amikor egyszerûen csak korai ovuláció van, a petesejt a ciklus elején érik meg és szabadul ki, ennyi. tegyük fel, hogy neked az 5. napon van egy váratlan, spontn vagy korai tüszõrepedésed. A pete kiszabadult a tüszõbõl, megtermékenyült a petevezetékben, és még kb 5 napig itt várakozik, osztódik. Közben a visszamaradt tüszõ progeszteront termel, ez az a hormon, ami újból felépíti a méhnyálkahártyát és alkalmassá teszi az embrió befogadására. Mire a magzatkezdemény megérkezik a méhben, hogy a 7-12. nap között beágyazódjon, a vérzés már rég lezajlott, és a méhnyálkahártya ismét vastag és erõs. A magzatkezdemény beágyazódhat, és létrejöhet a terhesség. Az elõbb leírt folyamatnak persze nagyon pici az esélye, és sok mindennek kell egyszerre teljesülnie hozzá, de az esély rá korántsem nulla. Elég sok nõ esik teherbe így ahhoz, hogy kijelenthessük: ha nem akartok babát, mindig védekezni kell, akkor is, ha úgy gondoljátok, hogy most épp nem vagytok termékeny idõszakban. Ez a vérzés utáni idõszakra fokozottabban igaz!

Ez tenyleg igy van? Ha az elso tabletta mentes napon (ami ugye a ciklus 6-7 napja) egyutt vagy a paroddal, akkor sokkal nagyobb az eselye a terhessegnek?

Ezt olvastam ebben a topicban, hogy valakinek a baratnojenek ezt ajanlotta a doki, es sikerult nekik a baba. Azert kerdezem, mert az elso tabimentes napon meg szabadon egyutt voltunk, azota megszakitassal vedekezunk, de nagyon ugy nez ki, hogy terhes vagyok. Velemeny?

Legjobb válasz: nem hiszem, elöfordulhat de kisebb az esély. a peteérés kb 14 nap körül van (de tabi után bármi elöfordulht), ha terhes vagy az a megszkított közösülés miatt van. a férfiaknak nem egyszerre jön ki a sperma van elöfolyás vagy folydogálás is. föként ha tartosztania kell magát. nem hiszem hogy az elsö napokban lették terhes, inkább az utána lévökben.

nem hiszem, elöfordulhat de kisebb az esély. a peteérés kb 14 nap körül van (de tabi után bármi elöfordulht), ha terhes vagy az a megszkított közösülés miatt van. a férfiaknak nem egyszerre jön ki a sperma van elöfolyás vagy folydogálás is. föként ha tartosztania kell magát. nem hiszem hogy az elsö napokban lették terhes, inkább az utána lévökben.
Szia! Hogy NAGYOBB-e az esélye a hethességnek az elsõ tabletta mentes napon, mint a többi tabletta mentesen, azt nem tudom, de az biztos, hogy a mai tablettáknak már olyan kicsi a hormontartalma, hogy 24 óra alatt kiürül a szervezetbõl. Ha várandós vagy, akkor persze még nem biztos, hogy az elsé védekezés nélküli napon estél teherbe, mert bizony a megszakításos módszer nem a legbiztonságosabb módja a nem kívánt terhesség megelõzésének. Ha még nem vagy várandós és egy ideig nem is szeretnél az lenni, ajánlom a helyi hatású szereket: krém, kúp, stb. Az jóval biztonságosabb és mivel spermaölõ hatású nem akadályozza a szervezeted hormonoktól való megtisztulását.
A kérdező hozzászólása: 1 evig szedtem a tablettat, most abbahagytam, mert idovel babat szeretnenk(kb.1 ev mulva), es ez a modszer nekunk a legjobb. Ugy voltunk vele, hogy ha netan baba lesz a dologbol, akkor hala Istennek, csak boldogok lehetunk, hogy lesz! Ja, es kb.4 evig a megszakitasos modszert alkalmaztuk, es sosem maradtam terhes.Ezert furcsa nekem a mostani allapot!
Én nem rég pontosan 18 napja hagytam abba a fogamzásgátlót azóta voltam a párommal nem is egyszer, mert kisbabát szeretnénk...4 nap után csináltam tesztet halvány második csíkom lett.Babát várok! Az én szervezetemet csak megerõsödött a tabitól nem, hogy legyengítette volna. Egybõl teherbe estem! Szóval sok szerencsét!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Akkor remenykedek, hatha baba! Meg nem merek tesztelni, varok vasarnapig, es ha addig sem jon meg, irany a doki! Gratulalok a babahoz kedves 3ik valaszolo!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!