Találatok a következő kifejezésre: Ha a sokat vagyunk UGY (100 db)

Mostanában nem akar összejönni párommal a sex sokat vagyok úgy hogy nem akar rendesen állni a péniszem vagy ha meg áll akkor meg hamarabb elmegyek és utána egyszerűen nem áll mi az oka ennek?

Legjobb válasz: Háááááát, nem tudom mennyi idõs vagy, de akár ez is okozhatja. Illetve ha sokat dolgozol- fáradt vagy, stresszelsz, vagy nem ott jár az eszed. És az sem mindegy, mennyire vonzódsz a párodhoz? Próbáljatok nyugodt körülményeket teremteni, és idõt szánni a dologra. Esetleg egy hosszabb elõjáték, vagy ha kibírjátok, egy ideig csak pettingeljetek, maradjon el a befejezés. És ami talán a legfontosabb, beszéljetek a problémáról, próbálkozzatok más helyen, nem az ágyban szerelmeskedni. A konyhapult és a mosógép nagyon izgalmas :-)

Háááááát, nem tudom mennyi idõs vagy, de akár ez is okozhatja. Illetve ha sokat dolgozol- fáradt vagy, stresszelsz, vagy nem ott jár az eszed. És az sem mindegy, mennyire vonzódsz a párodhoz? Próbáljatok nyugodt körülményeket teremteni, és idõt szánni a dologra. Esetleg egy hosszabb elõjáték, vagy ha kibírjátok, egy ideig csak pettingeljetek, maradjon el a befejezés. És ami talán a legfontosabb, beszéljetek a problémáról, próbálkozzatok más helyen, nem az ágyban szerelmeskedni. A konyhapult és a mosógép nagyon izgalmas :-)
Ehhez csatlakozom énis hogy ne stresszelj ezen.Velem is volt 17évesen most vagyok 19.kb 2-3hónapig tartott aszthiszem.gondolom hogy amikor készültök szerelmeskedni akkor máár azon jáár az eszed hogy most sem fog ugy müküdni ahogy kéne...ha kell akor csiccsencs be elötte egy kicsit mert feloldódsz töle és nemfog annyira szorongatni ez az érzés(na de mértékkel azér)és ha párszor minden jól megy akk következõ aktusnál arra fogsz gondolni hogy a multkor is máár renben voltál és most is renben leszel..ez a legnehezebb.elhinni hogy semmi bajod.jóóvagy:) (perseznemtudom hányéves vagy)de fiatalon nagyonsokszor a stressz okozza.ja és még valami, pettingeljetek sokat nagyon nagyon..:)

Már lassan 3 hósak vagyunk, de még mindig a frász kerülget, ha a babám nem úgy veszi a levegőt, ha nem eszik annyit, ha nem olyan a kakija mint szokott, ha sokat sír, ha meg van fázva, stb sorolhatnám. Mikor fog ez elmúlni?

Tudom mindenki félti a picurt, de ez a sok aggódás neki se jó.Hogyan engedjek fel, lazítsak,és ne parázzak mindenen?

Legjobb válasz: Ahogy telik az idõ, egyre rutinosabb leszel. Én még most is figyelem a szuszogását, ha sokáig alszik, pedig már lassan 2 éves.

Ahogy telik az idõ, egyre rutinosabb leszel. Én még most is figyelem a szuszogását, ha sokáig alszik, pedig már lassan 2 éves.
Az anyaszerep sosem szûnik meg, és kisbaba nagy gond, nagy gyerek még nagyobb gond... ahogy a közmondás mondja... Hát ezzel nem segtítettem, de a lényeg, hogy nem szabad ennyire túlaggódni. Élvezd a kicsid, ez egy vissza nem térõ idõszak, és késõbb majd sajnálkozol, hogy de jó volt:-) Nekem lassan 4 hós a kislányom, és iszonyat, milyen gyorsan nõnek és fejlõdnek. Nekik fejlõdniük kell, ehhez hozzátartozik, hogy néha másképp csinálnak dolgokat, mint szoktak. Nem olyan a kaki, más hangot ad ki stb... Ezeket élvezd, a fejldõdés részének fogd fel, és ne parázz:-)
Persze, a hormonszinted okozza. Azért csak óvatosan... te sem örülnél ha a homlokodat ütögetnék..... ;)
Én is így voltam terhesen:) Az elsõ harmadban ráadásul olyan érzékeny voltam oda lenn, hogy pillanatok alatt elélveztem, ha oda került a sor:) Imádtam!!!
Teljesen természetes. A terhességek alatt szexeltünk a legnagyobbakat, meg próbáltunk ki egy csomó új dolgot. A legszexisebb a terhes nõ!
Leginkább új segédeszközöket jelent, de pl. az anális szexre is akkor szokott rá.
Iktassatok be egy laza sz*pást, a kisbaba sem sérül. D*gást nem ajánlom ilyen felfokozott forró hangulatban TERHESEN
A kérdező hozzászólása: Új dolgok? Lehetne egy két tippet kapni? Ki se bírom várni, hogy megjöjjön az uram:)
A kérdező hozzászólása: Más is szexinek tartja a terhes nõket?
hol itt a kérdés?:Dörülj, ember!:D
Én is ilyen voltam! :) Bár most is igénylem a napi szexet, persze a megfelelõ partnerrel, de akkor naponta többször is rám jött :) Nyugi, a gyereket nem zavarja :D 24/N
Utána se veszítsd el a most szerzett svungot!
"Más is szexinek tartja a terhes nõket?" Nem. De ha a feleségem lennél, lehet máshogy gondolnám.
"Más is szexinek tartja a terhes nõket?" Szeretõre vágysz?

Ha a barátommal sokat vagyunk UGY egyutt akkor majd csak azon fog mulni a kapcsolatunk?

Mert ezt nem szeretném...

Legjobb válasz: Nem hinném. Ez attól függ hogy milyen barátod van. Én is pl attól mert szeretem a szexet nem az alapján itélem meg a kapcsolatunk milyenségét :). Nem ez van a középpontban.

Nem hinném. Ez attól függ hogy milyen barátod van. Én is pl attól mert szeretem a szexet nem az alapján itélem meg a kapcsolatunk milyenségét :) . Nem ez van a középpontban.
Fontos a szeretkezés is, de ne az tartson össze titeket, hanem a mozgatórugó a szerelem legyen. érezni fogjátok, ha már csak a szexen múlik minden.:)
Szex nélkül nincs hosszú távú kapcsolat, ennyi.
A kérdező hozzászólása: koszia válaszokat:)
1 kapcsolat 70%at a szex tolti ki, miutan mar megvolt az elso(ezt mar soktol hallottam-en meg nem tapasztaltam)nah de ez nem jelenti azt h CSAK azon fog mulni a kapcsolatotok
Most ugye viccelsz?! :DD
Nyugodtan csinálj mindent úgy, mint amikor még nem vártál babát. Ha elfáradsz, pihenj egy kicsit. Nem fogsz kárt tenni a babában egy kis házimunkával. Neked is jobb, ha mozogsz, elfoglalod magad. Én minden terhesség alatt elláttam a házimunkát, mellette a nagy kertünkben is dolgoztam. Szerintem ez is segített abban, hogy mind a 4 babám könnyen és gyorsan született meg.
Miért nem értik meg sokan, h a terhesség NEM BETEGSÉG, HANEM EGY ÁLLAPOT!!!!!! HA problémamentes, akkor mindent ugyan úgy lehet csinálni, mint elõtte!! Persze óvatosabban.
Ha a kosz miatt hasraesel, az nagyobb gond lenne :-) Bocsi a viccelõdésért, de egész nyugodtan porszívózzál! Semmi bajod nem lesz tõle!
Ha vérzés vagy hasonló okok miatt nem vagy pihenésre, óvatosságra ítélve, akkor az eddig megszokott tevékenységek minden további nélkül folytatható.
Én 36 hetes vagyok egy ideje már párom csinálja helyettem de csak azért mert ahogy kicsit be vagyok hajolva nagyon megfájdul az egész hátam, egyébként simán lehet :)
A számból vetted ki a szót elsõ válaszoló!Porszívózással kárt maximum a poratkákban teszel...
Persze hogy lehet porszívózni!
A kérdező hozzászólása: Sajna feküdnöm kell sokat mert veszélyeztetett vagyok.
Szia, szerintem pórszívózhatsz, csak ne teljes hévvel, lassan szépen ráérõsen! Ha finoman csinálod, nem emeled-rántod meg magad nem lesz semmi baj! Üdv: 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: jah és cigi ellenesek ne írjanak! lécci pls...
Ha nem tüdõzöd le akkormeg szájrákod lesz. Tökmindegy hogyan szívod mindenképp lesz valami bajod belõle, elõbb vagy utóbb. 20/L
hát szájüreg rák is létezik, de persze nem annyira káros... viszont...semmi értelme:D és egy idõ után ugyis letüdõzöd majd, midnenki így kezdi.
Ugyanolyan káros. Csak elõbb kapsz szájrákot, mint tüdõrákot.
gégerákot kapsz, ami sokkal sz.rabb a tudoraknal
mellesleg 13-14 évesen nincs neked jobb dolgod? nagyon szomorú, hogy ennyi idõsen a gyerekek ezzel foglalkoznak... Én tapasztalatból mondom, hogy az olyan korúak kezében mint te nevetségesen áll a cigi. Tudom én hogy trendi meg minden, ja és a Bogi is ezt szívja az elsõpadból, de az én korosztályom kifejezetten szánja az ilyen gyerekeket.
azt nem modntam h úgy nem lehet szájüreg rákod.
így is úgy is magad ölöd, mind1 hogy letüdõzöd e.
Egyetértek, ugyanolyan káros, a gégerák végett, de minek szívod ha nem tüdõzöd le? :o
:D:D tényleg profi vagy:D
hát a szád jobban tolerálja a füstöt, mint a tüdõd ugyhogy elv. nem annyira káros de kevésbé is hat ezért mindig erõs cigit fogsz szívni az "ízéért" majd ugyse hat már annyira és letüdõzöd. persze ezt te nem veszed észre. és ráb.szol mint én:D én is ezt csináltam anno.
"13:23 bazzeg nálunk is van egy Bogi az elsõ padban, õ is cigizik:D:D" Látod csak tudok valamit:) Nem hiába...jó öreg is vagyok már, sok az élettapasztalat:D
Ugyan olyan káros... az egyiktõl tüdõrákot kapsz hamarabb, a másiktól meg gége + szájrákot.. szóval ezen az elven tök mindegy... Amúgy meg aki úgy cigizik, hogy nem tüdõzik le az remélem minél elõbb megdöglik... -_- drágalátos rajok mert de menõ vagyok... csak pazarolják a cigit
Ertelme nincs az egesznek, erre adod ki a penzed, hogy le se tüdözöd, mas mit nem adna ha le tudna szokni.Gondolom nagyzolni akarsz a cigivel, azt 10 ev mulva meg sirsz, hogy mert vetted a kezedbe, mert elöbb utobb ugyis raszoksz.
13:23 bazzeg nálunk is van egy Bogi az elsõ padban, õ is cigizik:D:D
A kérdező hozzászólása: így is úgy is kapsz gégerákot ha letüdõzöd akkor is! de így kisebb az esélye a tüdõráknak
A kérdező hozzászólása: hát de a letüdõzöd akkor is át mén s szádon!
Mindegyiknek megvan a hátránya. Elõnye egyiknek sincs, mert cigi. Akkor meg minek szívod? A cigit nem azoknak találták ki akik félnek a ráktól. Pedig a cigisek is félnek, csak nem vallják be.

16/L vagyok! Elég sok filmet láttam már, ugye ilyen romantikusakat, de olyat még nem, hogy egy fiatalabb lány beleszeret a tanárába, vagy esetleg egy idősebb fiúba. Ha tudtok ilyeneket megosztanátok velem?

Igazából azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy filmekben hogy ábrázolják ezt a mai életben már-már megszokott dolgot.. :)

Legjobb válasz: Szia! Háát, az Aku no kyoten-ben van ilyen, bár valószínû, hogy nem ilyen filmet keresel, de csak simán romantikusakat nem ismerek.

Szia! Háát, az Aku no kyoten-ben van ilyen, bár valószínû, hogy nem ilyen filmet keresel, de csak simán romantikusakat nem ismerek.
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. :) Eszembe jutott még egy, bár ezt én nem láttam még. Az a címe, hogy a Zongoratanárnõ. :)
A kérdező hozzászólása: #10 :) Köszönöm, hogy ajánlottad!! Nagyon tetszett!!!!!! :)
Francia szépség (La belle personne, 2008)http://www.filmkatalogus.hu/Francia-szepseg--f30161
A kérdező hozzászólása: Megnéztem az összeset, amit ajánlottatok, és eléggé érdekesen mutatta be a dolgokat. Volt amelyiket elsõre így nem is nagyon tudtam feldolgozni, vagyis hát átlátni teljesen. De majd megnézem mégegyszer. :) A Lolitában például a férfit eléggé megsajnáltam a végén..
Én is a Lolitát akartam írni. Ott is egy tanárba szeret bele, csak nem a saját tanárába.Nagyon jó film, érdemes megnézni.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !!!!!! :)
A szeretõ
Végzetes viszonyok (Like Mother, Like Daughter)http://www.port.hu/vegzetes_viszonyok_like_mother, _like_daug..
Nem romantikus: Drága tanulópénz (Her Costly Affair, 1996)http://www.filmkatalogus.hu/Draga-tanulopenz--f25892
A kérdező hozzászólása: Imádom a japán dolgokat !.. Lefogadom, hogy tetszeni fog .. ^^ köszönöm !!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Érdekesnek tûnik :)

Az normális, hogy ha pornót nézek, és úgy maszturbálok, akkor kb 2 percig bírom, de ha pornó nélkül csinálom, vagy a barátnőm csinálja nekem, akkor sokkal tovább bírom? Szeretnék lefeküdni vele, de attól félek, hogy hogy hamar el fogok menni.

Legjobb válasz: Ha elmész hamar akkor elmész... akkor majd jön a második menet ;) Amúgy meg ki lehet húzni egy darabig, úgy, hogy amikor már érzed, hogy "itt az idõ" leálltok egy kicsit, aztán ha normálizálódott a helyzet, újra csináljátok, ezt játszátok el egyszer-kétszer és egy idõ után jobban fogod bírni.

Ha elmész hamar akkor elmész... akkor majd jön a második menet ;) Amúgy meg ki lehet húzni egy darabig, úgy, hogy amikor már érzed, hogy "itt az idõ" leálltok egy kicsit, aztán ha normálizálódott a helyzet, újra csináljátok, ezt játszátok el egyszer-kétszer és egy idõ után jobban fogod bírni.
ne a élvezésre koncentráj próbálj másra gondolni de a maszturbálásnál be gyakoroltad , hogy gyors támadás, így jártál!

21 hetes vagyok és a terhességem elején sokat hánytam úgy a 16. hétig, azóta nem, de tegnap a reggelit is ma meg epret és málnát ettem azt is. Ez normális? Visszatérhet a hányás? Ha igen mi okozza/okozhatja?

Legjobb válasz: én a 14. hétig hánytam, aztán elmúlt, és most nekem is visszatért, nem tudom mitõl, délután úgyis megyek orvoshoz , megkérdezem. de hallottam olyat, hogy esetleg sokat ehettél, baba már nyomhatja a gyomrodat, és ezért volt. de úgy tudom, ez a visszatérõ nem rendszeres, csak egyszer-egyszer van.

én a 14. hétig hánytam, aztán elmúlt, és most nekem is visszatért, nem tudom mitõl, délután úgyis megyek orvoshoz , megkérdezem. de hallottam olyat, hogy esetleg sokat ehettél, baba már nyomhatja a gyomrodat, és ezért volt. de úgy tudom, ez a visszatérõ nem rendszeres, csak egyszer-egyszer van.
SZia! Én nem voltam hányos a terhesség alatt, mégis a 35.héttõl minden nap többször is kijött belölem minden. Nem ettem más izû, más állagú kajákat mint addig, nem tömtem tele a hasam, szinte csak csipegettem. A doki azt mondta, hogy olyan helyre kucorodott be a baba, ahol nyomja a gyomrom és ezért lehet a hányás. Még a születése napján is hánytam. 40 hétre született. Üdv. 9 hónapos lányka anyuja

Ha sokat vagyok talpon úgy fáj a szeméremdombom, hogy az hihetetlen. Mitől lehet?

23 hetes vagyok, nem hiszem,hogy a baba nyomja,de olyan kellemetlen, a méhszáj nyílhat így?

Legjobb válasz: Nekem is régóta piszkosul fáj, bár talán nem ennyire régóta. De nekem nem nyílt ki tõle a méhszájam, pont ma voltam dokinál, lépni alig tudtam, úgy fáj az egész szeméremcsontom, de mindent rendben talált. Azért szerintem kérdezd meg a dokidat vagy ha jó fej a védõnõd, akkor azt, hogy kell-e aggódnod. Biztos megnyugtatnak. Boldog babavárást!

Nekem is régóta piszkosul fáj, bár talán nem ennyire régóta. De nekem nem nyílt ki tõle a méhszájam, pont ma voltam dokinál, lépni alig tudtam, úgy fáj az egész szeméremcsontom, de mindent rendben talált. Azért szerintem kérdezd meg a dokidat vagy ha jó fej a védõnõd, akkor azt, hogy kell-e aggódnod. Biztos megnyugtatnak. Boldog babavárást!
Szia, en tegnap voltam vedononel, szinten ez a bajom, es szinten 23 hetes vagyok :) Nos, a rossz hir: ezzel nem lehet mit csinalni, csak pihenni, valszeg kisebb-nagyobb megszakitasokkal megmarad szulesig az erzes. Jo hir: Azert van ez, mert az izuletek puhulnak fel, csipo szemeremcsont stb kornyeken, ami ahhoz kell, h a szules konnyen menjen, gyorsan tagulj, az izuletek es a kotesek lazak legyenek. Tehat a mi erdekunkben van, csak kisse kellemetlen. 23 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!