Találatok a következő kifejezésre: Ha a sokat vagyunk (1201 db)

Lányoknál/nőknél általában mennyi idő kell, hogy elélvezzenk? És mi a jobb, ha bírja sokáig vagy ha nem?

Legjobb válasz: Változó. Minden nõnél más, és minden alkalommal is más.

Változó. Minden nõnél más, és minden alkalommal is más.
Átlagosan fél, maximum 1 perc hogy elélvezzenek a fiatalabb nõk. Az idõsebbeknél 1 perc az átlag és maximum másfél perc.
A kérdés második részét csak most láttam. Minél hamarabb, annál jobb. ( Lehetõleg többször is egy együttlét alatt. ;) )
A kérdező hozzászólása: Hmmm... Köszönöm :D
Ez az idõ egyéntõl függ... valaki hamar, valaki lassabban, és késõbb. Én személy szerint szeretem húzni az idõt, akkor úgy érzem még jobban felizgulok, valamint akkor általában sokkal nagyobb, és intenzívebb is az élvezés, mintha egy-kettõre élveznék el.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem is tudok gyorsan elélvezni... De ez csak nem fog gondot okozni a páromnak..

Az nem gáz, ha szünetben sokat vagyok a barátnőmmel?

2 és fél hónapos kapcsolat.Én 17/f ő 16/l.Kb. kétnaponta vagyunk együtt úgy 5 -6 órát esetleg 7-et.

Legjobb válasz: Mégis, miért lenne gáz? Szeretitek egymást (gondolom), hát használjátok ki az idõt!

Mégis, miért lenne gáz? Szeretitek egymást (gondolom), hát használjátok ki az idõt!
miért lenne gáz? örülj neki, h sok idõt tudtok együtt tölteni.
A kérdező hozzászólása: Én örülök, csak lehet h neki sok. vagyis ettõl tartok.:)
Akkor miért nem tõle kérdezed meg? Honnan a fenébõl tudjuk mi neki a sok?
Szia:) Szerintem ha sok, akkor szólni fog.:) Én két hónapja vagyok együtt a barátommal, még a kapcsolatunk elején mondta, hogy ha valami sok nekem nyugodtan szóljak. Szerintem ha sok lenne neki nem találkozna veled, vagy szólna:)
A kérdező hozzászólása: csak véleményt kértem
Nyugodtan beszélhetsz vele errõl õszintén, egyébként szerintem észrevennéd, ha nem akarna veled ennyit együtt lenni.
Én magamból indulok ki, nekem pl. sok lenne! DE ezt nem azért írom, mert neki is sok! Rá kell kérdezned vagy megmondani neki, ha soknak tartja ezt a mennyiséget szóljon!
Én nagyon örülnék ha ennyit tudnék a párommal együtt lenni! Így hogy csak szünetekbe van ez nekem nem lenne sok. L/16 :)

Mit csináljak, ha a sok negaítív tapasztalat miatt bizalmatlan és távolsgátartó vagyok meg előítéletes minden lánnyla szemben?

Középsuliban kezdődött igazán rosszabbra fordulni a helyzet a csajokkal szemben, akkor kezdtek gúnyolódni rajtam először, volt, hogy egy ilyen bombábzó cicababa úgy tett mintha bejönnék neki, folyton cukkolt, persze mindenki tudta, hogy ez nem komoly, csak szórakozik velem, így gúnyol ki, mert hát csúnya fiú vagyok meg csendes voltam ott émg nagyon is, nem voltak barátaim magam voltam lényegében. Később sem javult a helyzet, legutóbb pár napja gúnyolt ki tök ismeretlen csaj, amikor meglátott, nyílván ennyire rondának látott. Egyetlen egy lányról tudom, hogy tutira bejöttem neki, de az is már jó sok éve volt és a sok sérelem, gúnyolódás miatt, még attól tartok, hogy az sem valóság volt, hanem valami kitervelet akció ellenem, a csúnya, nyomi fiú ellen. Mostanság egy-két jó haverom próbál rávenni, hogy merjek csajozni meg, hogy bízzak a lányokban, mert vannak rendesek is, de én úgy tartok tőlük mint a tűztől, illetve sok negatív, leginkább a lányok iránti gyűlölet, ellenszenve és előítélet is kialakult bennem. Ráaádul azt láttam mindig is, hogy a tipikus rossz fiúk viszik a legjobb nőket, akik nem becsülik, nem tisztelik a lányokat és megcsalják őket, meg úgy bánnak velük mint a kutyákkal, plusz még apám is így bánik anyámmal meg sokszor verte is anyámat, meg minket is, emiatt azon kívül, hogy apámat is gyűlölöm és agresszív gondolataim is vannak felé, hasonló kezdett kialakulni a lányok irányába is, bár őket inkább csak elkönyvelem szívtelen, kegyetlen lényeknek, nem kívánom megütni vagy ilyesmi. Nyílván azért, mert a lányoktól inkább csak lelki bántalmazást kaptam, míg apámtól lelkit és fizikait is egyaránt.

Legjobb válasz: Ha elõítéleteid miatt nem akarsz lányokkal kapcsolatot, akkor térj át a fiúkra!

Ha elõítéleteid miatt nem akarsz lányokkal kapcsolatot, akkor térj át a fiúkra!
Szerintem nem baj, ha távolságtartó vagy. Azt úgy is érzed, ha komoly a szándék. Amúgy átérzem a helyzeted, de én lány vagyok. Csak velem épp nem is törõdött még ennyire se az apám, mert engem inkább alsóban cseszegettek... XD 17/L
#1 Jó nagy marhaságot írtál, attól, hogy valakinek rossz tapasztalatai vannak a lányokkal/nõkkel és emiatt megvan a véleménye az egész nemrõl, még nem lesz b*zi és nem fog a fiúkhoz vonzódni. Amúgy meg ne aggódj, kérdezõ, nekem is volt olyan idõszakom, hogy mindenem tele volt a lányokkal, aztán mégis jött egy olyan, aki el tudta oszlatni az elõítéleteimet. Már nem vagyunk együtt, de még mindig szívesen gondolok vissza arra a kapcsolatra, míg az azelõttiekre inkább utálattal vagy legalábbis rossz érzésekkel.

Tényleg hiába van hasonló számú nõ és férfi a társkeresõ korosztályban, ha a helyes vagy 40 es gazdag pasik egy része egyszerre 2-3 nõt is lefoglal szexpartnerként, ezért van olyan sok fiú egyedül?

Mindenhol, szó szerint mindenhol férfitöbblet van, holott csak kisebb mértékben van több pasi ebben a korosztályban (15-40 között)mint nõ. A társkeresõk, buli többsége is férfitöbbletet mutat, mármint szingli szempontból nézve. Lehet azért mert a lányok és a nõk egy része ugyanazon jó pasikkal van? Tehát pl van 20-30 jó pasi, aki lefoglal 60-70 lányt és szeretõnek tartja. A lánynak ez meg pont jó, mert lehet az okos, ha a pasi annyira gazdag vagy jól néz ki és folyton elhiteti a szeretõivel, hogy majd a barátnõjét vagy a feleségét (van gyerek is)elhagyja érte, ezek meg sokszor be is veszik. Aztán meg ezért van mindenhol, hogy a legtöbb lányt párban látni, a legtöbb 20 on éves pasi meg szingli. Vagy más oka lehet?

Legjobb válasz: Remélem valamennyire érthetõ volt, amit leírtam. Ha nem, akkor korrigálom.

A kérdező hozzászólása: Remélem valamennyire érthetõ volt, amit leírtam. Ha nem, akkor korrigálom.
Sok nõ van, akit az utcán is leszólítanak, ezért nincs szükségük ilyen oldalakra. Viszont sok félénk pasi van, ez volna válasz.

8 hónapos kisfiam nagyon köhög. Mi a jobb, ha levegőzünk sokat, vagy ha bennt van a lakásban?

Legjobb válasz: én nagyon köhögõ gyereket ebben az idõben nem viszem ki. nálunk nyirkos, ködös idõ van, ha nálatok szép napsütéses az idõ akkor vigyed, mondjuk holnapra pont havas esõt mondanak, az meg nem tesz jót a felsõlégúti betegségeknek :/

én nagyon köhögõ gyereket ebben az idõben nem viszem ki. nálunk nyirkos, ködös idõ van, ha nálatok szép napsütéses az idõ akkor vigyed, mondjuk holnapra pont havas esõt mondanak, az meg nem tesz jót a felsõlégúti betegségeknek :/
Én is ezzel szenvedek két napja, tapasztalatom: tök mindegy, hol vagyok, semmi sem segít, semmivel sem jobb. :( Ezt az idõszakot sajnos túl kell vészelni, remélem, csak pár napig tart...
Csakis a lakásban legyetek, állandó, egyenletes hõmérsékleten. Ha kiviszed, fennáll a veszélye, hogy nemcsak az orrán át vesz majd levegõt, hanem a száján keresztül is, akkor meg csak rosszabbodni fog.
Jól felöltöztetve, de a száját semmiképp nem letakarva (!) vidd õt minél többet sétálni, levegõzni. Jobbulást! 8 éves kislány anyukája és 35 hkm
Száraz, hûvös idõben jól felöltöztetve tessék minél többet levegõztetni, de nyirkos, ködös idõben inkább ne.
jajajajaja
Igen, mert látszik, hogy én is fontos vagyok neki. Meghát ha jól mûködik a dolog mindenrõl elbeszélgetünk...mért ne épp arról, hogy mi újság velem?:)
Persze, és nincs olyan, hogy elég lenne.
Persze h szeretjük. Akkor annál jobban biztos vagyok abban h fontos vagyok neki
egy idõ után roppant idegesítõ. mikor mindent számonkér és nyomoz utánam. de az elsõ pár hónapban nem gáz.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem arra gondoltam, hogy számon kér folyton, meg nyomoz..Hanem h érdeklõdik, amit még nem tud rólad megkérdezi stb.
szerintem is rendben van, jobb mint ha CSAK a fiúnak kéne mindenféle kapcsolatot kezdeményezni, mert akkor egy idõ után beleunhat, ha nem érzi , hogy õ is fontos
Attól függ hogy mit értesz azalatt hogy "barátnõtök nagyon sokat érdeklõdik irántatok?" Mert ha kémkedést akkor nem örülök.
A kérdező hozzászólása: Dehogy kémkedést XD

Mennyire "ijesztõ" a szülés beindulása? Mi a teendõ ha beindul? Sokat vagyok egyedül, van még idõm riasztani a rokonságot, hogy jöjjenek értem? (kb. fél óra mire ide érnek)

Legjobb válasz: Ha elfolyik a magzatvíz menned kell azonnal.Én ilyen esetben mentõt hívnék. Ha fájásokkal indul,lazán szólhatsz a rokonoknak nyugodtan zuhanyozhatsz hajat moshatsz stb.Én még egy filmet is megnéztem,a 2. szülésem elõtt. Az elsõnél a víz folyt el,akkor rögtön szülõszobára vittek.

Ha elfolyik a magzatvíz menned kell azonnal.Én ilyen esetben mentõt hívnék. Ha fájásokkal indul, lazán szólhatsz a rokonoknak nyugodtan zuhanyozhatsz hajat moshatsz stb.Én még egy filmet is megnéztem, a 2. szülésem elõtt. Az elsõnél a víz folyt el, akkor rögtön szülõszobára vittek.
Mindkét szülésem magzatvíz szivárgással indult éjszaka. Miután felfogtam, hogy igen, most fog megszületni a babám, még visszafeküdtem és 15-20 percig pihentem, figyeltem magamat, a babámat, olyasmi volt, mint egy meditálás. Aztán szóltam a férjemnek, õ is készülõdött, én is, átvitte az alvó kisfiamat a szomszédba. Mindkétszer kb. egy óra múlva értünk a kórházba. Aztán õt még órákra hazaküldték. Szóval ne félj, a szülések döntõ többségében a szülés beindulásától még több óra, mire a kicsi megszületik.
Húú, leírtam az ijesztõt ly-al....bocsi mindenkitõl, ég a pofám...
Szia! Elsõ terhességem reggel 4 felé éreztem görcsöket beültem langyos vízbe erre rosszabb lett kb.10-12 percenként jött 1 görcs aztán 6 körül felébresztettem a párom h. görcsölök (szegény nagyon meg ijedt egybõl ki pattant az ágybol) Mondtam neki nyugodtan igya meg a kávéját és tusoljon le addig én a konyhába ácsorogtam de teljesen higgadt voltam. Nekem nem folyt el a magzatvíz és a nyákdugó sem távozott ezért sem rohantunk annyira beértünk olyan 7 felé meg vizsgáltak burkot repesztettek és 12:12-kor meg is lett a baba! Szóval szerintem van idõ bár mindenkinél más! De ha itt az ideje próbálj meg higgadt maradni!
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondjátok eleinte nem lesznek annyira fájdalmasak, hogy bepánikoljak, összeessek a fájdalomtól, nem tudok menni vagy ilyesmi...ha meg elfolyik a magzatvíz elõbb akkor pedig még nemigen vannak eleinte fájások ha jól értem. Remélem azért tudni fogom mikor jött el az idõ az indulásra..:) köszi a válaszokat megnyugodtam kicsit.
Bõven lesz idõd mindenre, nekem fájásokkal indult, a 10 percesek elatrottak kb 16 óra hosszat, nekem nem volt ilyesztõ, mert alig vártam már, hogy megszülessen a baba, már a 42. hétben voltam.
Hát én arra ébredtem éjszaka, hogy elfolyt vagy két liter víz - egy darabig megmozdulni sem mertem, annyit olvastam róla, hogy elõreeshet a köldökzsinór. Utána meg kihívtuk a mentõt, ami még volt vagy 20 perc, mire kiértek, mivel gondolom azért nem voltam sürgõs eset. Nagyon rendesek voltak, vitték a cuccaim is. Közben a férjem elõbb megvárta, amíg átér nagymama vigyázni "egyeskére" és aztán jött utánam taxival.
Furcsa nekem, hogy itt mindenki azt javasolja, hogy elfolyt magzatvízzel még zuhanyozzanak meg ki tudja mit. Nálunk a felkészítõn kihangsúlíozták, hogy elfolyt vízzel vízszintes testhelyzetben kell maradni (nem kell kapkodni és rohanni, de le kell feküdni), és úgy bemenni a kórházba, mert veszélyes lehet a babának (ha véletlenül a feje alá kerül a köldökzsínór, elszorítja és nem kap levegõt). Persze, most nem annyi vízrõl van szó, hogy éppen nedves lett a fehérnemûd, de ha rendesen elfolyt.
Ha fájásokkal indul, akkor is lesz fél órád várni, és ha magzatvízzel, akkor is. A fájásokat tudod mérni, én 10 percesekkel azért már bemennék. Nekem a magzatvizem folyt el reggel 5-kor. Még átnéztem a csomagomat, lezuhanyoztam és csak utána keltettem fel a férjem. 6 körül értünk be, de fájások nem jöttek, úgyhogy pár óra múlva oxitocint kaptam (2, 5 órát vajúdtam csak és már megvolt a fiam).
Ez azért nem így van. Az elsõ szülés általában nem gyors. Ha elfolyik a víz, 2 órán belül kell(ene) a kórházba menned. Arra van még idõd, hogy ha elfolyt a vized szólsz valakinek, elmész letusolni gyorsan, átnézed a táskád és lefekszel (ez a félórába vagy 3/4 órába amíg odaérnek belefér). Nem fog közben a baba kicsusszanni :) Ha fájásokkal indul, akkor kb. 8 perceseknél már szólhatsz valakinek, 5 percesekkel indulhattok a kórházba.Elképzelhetõ, hogy még innen is rengeteg idõ, amíg megszületik a baba, de ha gyorsan tágulsz akkor lehet, hogy csak pár óra. Rohanni, meg mentõzni csak akkor kell, ha vérzel vagy a magzatvíz elszínezõdött. Egyébként a félórás rokon megvárás bõven belefér a vajúdási szakaszba.
Nekem úgy mondta a doki és a védõnõ is, hogy vérzésnél és magzatvíz elfolyásnál 1 órán belül érjünk be. Fájásoknál ha 10 percesek lesznek és tartanak legalább már 2 óra hosszat. Szóval a félóra szerintem simán belefér. Kb. nekem is annyi még hazaér a férjem munkából, ha éppen dolgozni fog. Kicsit én is tartok tõle, hogy hogy lesz élesben, de bízom benne, hogy higgadt tudok maradni és minden rendben lesz. Könnyû szülést mindkettõnknek! :)
Csak az osztályozó vizsgán szerzett jegy számít, a többi kitörlõdik.

Ha a sok idegeskedéstõl gyomorproblémáim lesznek, az idegeskedést kiváltó ok megszüntetése után rendbe jöhet a gyomrom, vagy már visszafordíthatatlan marad?

6 hete tart ez a helyzet,mostanában(kb.1hete)néha fáj a gyomrom,gondolom ettõl.Éjszaka 2óránál nem tudok többet aludni,erre ébredek,mindig ez jár a fejemben,lassan megõrülök,fogytam kb.6 kg-t azóta.Ha valahogy megoldom,rendbe jöhet még a gyomrom?

Legjobb válasz: Igen, nekem is kikészült a gyomrom, mert 1 hónapig szinte mindig volt valami, ami miatt idegeskedtem, de elmúólt ez az idõszak, most már jobban alszom és a gyomrom is kezd rendbejönni.

Igen, nekem is kikészült a gyomrom, mert 1 hónapig szinte mindig volt valami, ami miatt idegeskedtem, de elmúólt ez az idõszak, most már jobban alszom és a gyomrom is kezd rendbejönni.
Mielõbb oldd meg a problémát, mert kaphatsz egy gyomorfekélyt.
Rendbe jöhet, de addig sem ártana valami módon védeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.15:18 hogyan, mivel lehet védeni?
Vannak olyan gyomorvédõ gyógyszerek, amik nem ártanak, nekem egyszer felírtak egy ilyet, volt rágótablettája meg emulziója is, na nekem azt adták, ritka undorító volt különben. A nevére sajnos nem emlékszem, valami G betûs volt. Van aztán vény nélkül kapható savlekötõ, pl. Rennie, de az ilyenekbõl nem annyira jó rendszeresen fogyasztani. Régebben még olvastam róla, hogy aloe vera natúr lé (ami NEM cukrozott), az segített valakinek gyomorsavas problémára, de ez nem saját tapasztalat. Talán kérdezz körül itt alternatív gyógyítás témában, hogy tud-e valaki erre valami szelíd módszert.

Mitől hízok? Ha sok zsírt eszek, ha túl sok szénhidrátot fogyasztok, vagy ha sok cukrot? Gondolom mind a három együtt?

Elég sokat mozgok de kezdek felfedezni egy kis zsírfelesleget ami nekem nem kell!

Legjobb válasz: Hány kiló, hány centi vagy?

Hány kiló, hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: mindegy hogy a zsír telített vagy telítetlen? Pl gabonapehely gyorsan felszívódó?
Ami oké: lassan felszívódó szénhidrát és zsír. A gyorsan felszívódó szénhidrátokból könnyebben eszi túl magát az ember. És nem is tesznek jót a szervezetnek.
A kérdező hozzászólása: Ha pedig kevesebbet akkor fáradékony leszek, és nem fejlõdik az izomzat? És ha mondjuk csak egy tápanyagból lépem túl de abból nagyon?
A gumicukor nagyrészt cukorból áll, zsírtartalma általában 0 körüli, fehérjetartalma elenyészõ, bár minimális van (a zselatin miatt), de nyugodtan vehetjük szénhidrátnak. Hízni viszont (továbbra is csak) attól fogsz, ha több kalóriát juttatsz a szervezetedbe, mint amennyi szükséges. Ha (rendszeresen) túlléped a neked szükséges energiamennyiséget, akkor mindegy, milyen tápanyagösszetételû étellel teszed, hízni fogsz.
A kérdező hozzászólása: értem. cukor alatt nem arra gondoltam ami mondjuk a gyümöcsökben van hanem mint monjuk a gumicukor
Ha túl sok kalóriát. Mellesleg a cukor az szénhidrát.
A kérdező hozzászólása: 181cm 79kg de zsír csak a hasamnál van. Ilyen sörhas kezdemény :I
Ha sokat eszel és nem mozgod le a pluszt, akkor hízol.
gabonapehely.. zabpehely összetett CH, gabona pehely is az lehet, nyilván a cukrozatlan. zsírok: szükség van telítettre, és telítetlenekre is (pl. esszenciális zsírsavakra mindenképpen, és egyébre is!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!