Találatok a következő kifejezésre: Ha a sokat vagyunk (1148 db)

Lányoknál/nőknél általában mennyi idő kell, hogy elélvezzenk? És mi a jobb, ha bírja sokáig vagy ha nem?

Legjobb válasz: Változó. Minden nõnél más, és minden alkalommal is más.

Változó. Minden nõnél más, és minden alkalommal is más.
Átlagosan fél, maximum 1 perc hogy elélvezzenek a fiatalabb nõk. Az idõsebbeknél 1 perc az átlag és maximum másfél perc.
A kérdés második részét csak most láttam. Minél hamarabb, annál jobb. ( Lehetõleg többször is egy együttlét alatt. ;) )
A kérdező hozzászólása: Hmmm... Köszönöm :D
Ez az idõ egyéntõl függ... valaki hamar, valaki lassabban, és késõbb. Én személy szerint szeretem húzni az idõt, akkor úgy érzem még jobban felizgulok, valamint akkor általában sokkal nagyobb, és intenzívebb is az élvezés, mintha egy-kettõre élveznék el.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem is tudok gyorsan elélvezni... De ez csak nem fog gondot okozni a páromnak..

Az nem gáz, ha szünetben sokat vagyok a barátnőmmel?

2 és fél hónapos kapcsolat.Én 17/f ő 16/l.Kb. kétnaponta vagyunk együtt úgy 5 -6 órát esetleg 7-et.

Legjobb válasz: Mégis, miért lenne gáz? Szeretitek egymást (gondolom), hát használjátok ki az idõt!

Mégis, miért lenne gáz? Szeretitek egymást (gondolom), hát használjátok ki az idõt!
miért lenne gáz? örülj neki, h sok idõt tudtok együtt tölteni.
A kérdező hozzászólása: Én örülök, csak lehet h neki sok. vagyis ettõl tartok.:)
Akkor miért nem tõle kérdezed meg? Honnan a fenébõl tudjuk mi neki a sok?
Szia:) Szerintem ha sok, akkor szólni fog.:) Én két hónapja vagyok együtt a barátommal, még a kapcsolatunk elején mondta, hogy ha valami sok nekem nyugodtan szóljak. Szerintem ha sok lenne neki nem találkozna veled, vagy szólna:)
A kérdező hozzászólása: csak véleményt kértem
Nyugodtan beszélhetsz vele errõl õszintén, egyébként szerintem észrevennéd, ha nem akarna veled ennyit együtt lenni.
Én magamból indulok ki, nekem pl. sok lenne! DE ezt nem azért írom, mert neki is sok! Rá kell kérdezned vagy megmondani neki, ha soknak tartja ezt a mennyiséget szóljon!
Én nagyon örülnék ha ennyit tudnék a párommal együtt lenni! Így hogy csak szünetekbe van ez nekem nem lenne sok. L/16 :)

Mit csináljak, ha a sok negaítív tapasztalat miatt bizalmatlan és távolsgátartó vagyok meg előítéletes minden lánnyla szemben?

Középsuliban kezdődött igazán rosszabbra fordulni a helyzet a csajokkal szemben, akkor kezdtek gúnyolódni rajtam először, volt, hogy egy ilyen bombábzó cicababa úgy tett mintha bejönnék neki, folyton cukkolt, persze mindenki tudta, hogy ez nem komoly, csak szórakozik velem, így gúnyol ki, mert hát csúnya fiú vagyok meg csendes voltam ott émg nagyon is, nem voltak barátaim magam voltam lényegében. Később sem javult a helyzet, legutóbb pár napja gúnyolt ki tök ismeretlen csaj, amikor meglátott, nyílván ennyire rondának látott. Egyetlen egy lányról tudom, hogy tutira bejöttem neki, de az is már jó sok éve volt és a sok sérelem, gúnyolódás miatt, még attól tartok, hogy az sem valóság volt, hanem valami kitervelet akció ellenem, a csúnya, nyomi fiú ellen. Mostanság egy-két jó haverom próbál rávenni, hogy merjek csajozni meg, hogy bízzak a lányokban, mert vannak rendesek is, de én úgy tartok tőlük mint a tűztől, illetve sok negatív, leginkább a lányok iránti gyűlölet, ellenszenve és előítélet is kialakult bennem. Ráaádul azt láttam mindig is, hogy a tipikus rossz fiúk viszik a legjobb nőket, akik nem becsülik, nem tisztelik a lányokat és megcsalják őket, meg úgy bánnak velük mint a kutyákkal, plusz még apám is így bánik anyámmal meg sokszor verte is anyámat, meg minket is, emiatt azon kívül, hogy apámat is gyűlölöm és agresszív gondolataim is vannak felé, hasonló kezdett kialakulni a lányok irányába is, bár őket inkább csak elkönyvelem szívtelen, kegyetlen lényeknek, nem kívánom megütni vagy ilyesmi. Nyílván azért, mert a lányoktól inkább csak lelki bántalmazást kaptam, míg apámtól lelkit és fizikait is egyaránt.

Legjobb válasz: Ha elõítéleteid miatt nem akarsz lányokkal kapcsolatot, akkor térj át a fiúkra!

Ha elõítéleteid miatt nem akarsz lányokkal kapcsolatot, akkor térj át a fiúkra!
Szerintem nem baj, ha távolságtartó vagy. Azt úgy is érzed, ha komoly a szándék. Amúgy átérzem a helyzeted, de én lány vagyok. Csak velem épp nem is törõdött még ennyire se az apám, mert engem inkább alsóban cseszegettek... XD 17/L
#1 Jó nagy marhaságot írtál, attól, hogy valakinek rossz tapasztalatai vannak a lányokkal/nõkkel és emiatt megvan a véleménye az egész nemrõl, még nem lesz b*zi és nem fog a fiúkhoz vonzódni. Amúgy meg ne aggódj, kérdezõ, nekem is volt olyan idõszakom, hogy mindenem tele volt a lányokkal, aztán mégis jött egy olyan, aki el tudta oszlatni az elõítéleteimet. Már nem vagyunk együtt, de még mindig szívesen gondolok vissza arra a kapcsolatra, míg az azelõttiekre inkább utálattal vagy legalábbis rossz érzésekkel.

Tényleg hiába van hasonló számú nõ és férfi a társkeresõ korosztályban, ha a helyes vagy 40 es gazdag pasik egy része egyszerre 2-3 nõt is lefoglal szexpartnerként, ezért van olyan sok fiú egyedül?

Mindenhol, szó szerint mindenhol férfitöbblet van, holott csak kisebb mértékben van több pasi ebben a korosztályban (15-40 között)mint nõ. A társkeresõk, buli többsége is férfitöbbletet mutat, mármint szingli szempontból nézve. Lehet azért mert a lányok és a nõk egy része ugyanazon jó pasikkal van? Tehát pl van 20-30 jó pasi, aki lefoglal 60-70 lányt és szeretõnek tartja. A lánynak ez meg pont jó, mert lehet az okos, ha a pasi annyira gazdag vagy jól néz ki és folyton elhiteti a szeretõivel, hogy majd a barátnõjét vagy a feleségét (van gyerek is)elhagyja érte, ezek meg sokszor be is veszik. Aztán meg ezért van mindenhol, hogy a legtöbb lányt párban látni, a legtöbb 20 on éves pasi meg szingli. Vagy más oka lehet?

Legjobb válasz: Remélem valamennyire érthetõ volt, amit leírtam. Ha nem, akkor korrigálom.

A kérdező hozzászólása: Remélem valamennyire érthetõ volt, amit leírtam. Ha nem, akkor korrigálom.
Sok nõ van, akit az utcán is leszólítanak, ezért nincs szükségük ilyen oldalakra. Viszont sok félénk pasi van, ez volna válasz.

8 hónapos kisfiam nagyon köhög. Mi a jobb, ha levegőzünk sokat, vagy ha bennt van a lakásban?

Legjobb válasz: én nagyon köhögõ gyereket ebben az idõben nem viszem ki. nálunk nyirkos, ködös idõ van, ha nálatok szép napsütéses az idõ akkor vigyed, mondjuk holnapra pont havas esõt mondanak, az meg nem tesz jót a felsõlégúti betegségeknek :/

én nagyon köhögõ gyereket ebben az idõben nem viszem ki. nálunk nyirkos, ködös idõ van, ha nálatok szép napsütéses az idõ akkor vigyed, mondjuk holnapra pont havas esõt mondanak, az meg nem tesz jót a felsõlégúti betegségeknek :/
Én is ezzel szenvedek két napja, tapasztalatom: tök mindegy, hol vagyok, semmi sem segít, semmivel sem jobb. :( Ezt az idõszakot sajnos túl kell vészelni, remélem, csak pár napig tart...
Csakis a lakásban legyetek, állandó, egyenletes hõmérsékleten. Ha kiviszed, fennáll a veszélye, hogy nemcsak az orrán át vesz majd levegõt, hanem a száján keresztül is, akkor meg csak rosszabbodni fog.
Jól felöltöztetve, de a száját semmiképp nem letakarva (!) vidd õt minél többet sétálni, levegõzni. Jobbulást! 8 éves kislány anyukája és 35 hkm
Száraz, hûvös idõben jól felöltöztetve tessék minél többet levegõztetni, de nyirkos, ködös idõben inkább ne.
jajajajaja
Igen, mert látszik, hogy én is fontos vagyok neki. Meghát ha jól mûködik a dolog mindenrõl elbeszélgetünk...mért ne épp arról, hogy mi újság velem?:)
Persze, és nincs olyan, hogy elég lenne.
Persze h szeretjük. Akkor annál jobban biztos vagyok abban h fontos vagyok neki
egy idõ után roppant idegesítõ. mikor mindent számonkér és nyomoz utánam. de az elsõ pár hónapban nem gáz.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem arra gondoltam, hogy számon kér folyton, meg nyomoz..Hanem h érdeklõdik, amit még nem tud rólad megkérdezi stb.
szerintem is rendben van, jobb mint ha CSAK a fiúnak kéne mindenféle kapcsolatot kezdeményezni, mert akkor egy idõ után beleunhat, ha nem érzi , hogy õ is fontos
Attól függ hogy mit értesz azalatt hogy "barátnõtök nagyon sokat érdeklõdik irántatok?" Mert ha kémkedést akkor nem örülök.
A kérdező hozzászólása: Dehogy kémkedést XD
Csak az osztályozó vizsgán szerzett jegy számít, a többi kitörlõdik.

Ha a sok idegeskedéstõl gyomorproblémáim lesznek, az idegeskedést kiváltó ok megszüntetése után rendbe jöhet a gyomrom, vagy már visszafordíthatatlan marad?

6 hete tart ez a helyzet,mostanában(kb.1hete)néha fáj a gyomrom,gondolom ettõl.Éjszaka 2óránál nem tudok többet aludni,erre ébredek,mindig ez jár a fejemben,lassan megõrülök,fogytam kb.6 kg-t azóta.Ha valahogy megoldom,rendbe jöhet még a gyomrom?

Legjobb válasz: Igen, nekem is kikészült a gyomrom, mert 1 hónapig szinte mindig volt valami, ami miatt idegeskedtem, de elmúólt ez az idõszak, most már jobban alszom és a gyomrom is kezd rendbejönni.

Igen, nekem is kikészült a gyomrom, mert 1 hónapig szinte mindig volt valami, ami miatt idegeskedtem, de elmúólt ez az idõszak, most már jobban alszom és a gyomrom is kezd rendbejönni.
Mielõbb oldd meg a problémát, mert kaphatsz egy gyomorfekélyt.
Rendbe jöhet, de addig sem ártana valami módon védeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.15:18 hogyan, mivel lehet védeni?
Vannak olyan gyomorvédõ gyógyszerek, amik nem ártanak, nekem egyszer felírtak egy ilyet, volt rágótablettája meg emulziója is, na nekem azt adták, ritka undorító volt különben. A nevére sajnos nem emlékszem, valami G betûs volt. Van aztán vény nélkül kapható savlekötõ, pl. Rennie, de az ilyenekbõl nem annyira jó rendszeresen fogyasztani. Régebben még olvastam róla, hogy aloe vera natúr lé (ami NEM cukrozott), az segített valakinek gyomorsavas problémára, de ez nem saját tapasztalat. Talán kérdezz körül itt alternatív gyógyítás témában, hogy tud-e valaki erre valami szelíd módszert.

Mitől hízok? Ha sok zsírt eszek, ha túl sok szénhidrátot fogyasztok, vagy ha sok cukrot? Gondolom mind a három együtt?

Elég sokat mozgok de kezdek felfedezni egy kis zsírfelesleget ami nekem nem kell!

Legjobb válasz: Hány kiló, hány centi vagy?

Hány kiló, hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: mindegy hogy a zsír telített vagy telítetlen? Pl gabonapehely gyorsan felszívódó?
Ami oké: lassan felszívódó szénhidrát és zsír. A gyorsan felszívódó szénhidrátokból könnyebben eszi túl magát az ember. És nem is tesznek jót a szervezetnek.
A kérdező hozzászólása: Ha pedig kevesebbet akkor fáradékony leszek, és nem fejlõdik az izomzat? És ha mondjuk csak egy tápanyagból lépem túl de abból nagyon?
A gumicukor nagyrészt cukorból áll, zsírtartalma általában 0 körüli, fehérjetartalma elenyészõ, bár minimális van (a zselatin miatt), de nyugodtan vehetjük szénhidrátnak. Hízni viszont (továbbra is csak) attól fogsz, ha több kalóriát juttatsz a szervezetedbe, mint amennyi szükséges. Ha (rendszeresen) túlléped a neked szükséges energiamennyiséget, akkor mindegy, milyen tápanyagösszetételû étellel teszed, hízni fogsz.
A kérdező hozzászólása: értem. cukor alatt nem arra gondoltam ami mondjuk a gyümöcsökben van hanem mint monjuk a gumicukor
Ha túl sok kalóriát. Mellesleg a cukor az szénhidrát.
A kérdező hozzászólása: 181cm 79kg de zsír csak a hasamnál van. Ilyen sörhas kezdemény :I
Ha sokat eszel és nem mozgod le a pluszt, akkor hízol.
gabonapehely.. zabpehely összetett CH, gabona pehely is az lehet, nyilván a cukrozatlan. zsírok: szükség van telítettre, és telítetlenekre is (pl. esszenciális zsírsavakra mindenképpen, és egyébre is!)
Ha sokat terrorizálják lelkileg!
Nekem is volt részem mind a kettõben és látom, mások is azt tapasztalják, hogy nem érzik a szeretetet, fogalmuk sincs róla. Most már legalább tudom, miért vagyok furcsa. Szerintem itt 9-nél és 10-nél van a pont. A fizikai terror egyben lelki is és sokkal súlyosabb, mint a sima szóbeli bántás. Testi terrornál már tényleg [email protected] se vesznek.
Szomorú látni, hogy mennyi mindenki írja, hogy mindkettõben volt része. Hát nekem is kijutott apámtól. Miatta nincs önbizalmam, és sokszor mondják, hogy úgy tûnik, mintha képtelen lennék szeretni... és ez mélységesen bánt, mert nagyon is tudok, egyszerûen csak félek másoktól, és undorodok az emlékektõl. Hogy melyik a rosszabb? Ezt nehéz megmondani. Egyik se jobb a másiknál, és általában ugyanaz a végük, mint ami nálam...
pedig ez finomszabályzás. el kell verni mert rossz volt. túl véres lett? turvertük? akkor elõ egy csokit azzal enyhitünk rajta s igy pontosan beállitható a szükséges verés mértéke.
engem apám még nem ütött meg(max úgy h viccbol nagyot rámcsap, vagy meglök) de viszont lelki terrorban tart, amit egyre nehezebben bírok ki!
Ha valakit szeretek akkor nem verem!!! Mindkettõbe részem volt sajnos... Am gyereket nevelni max egy két pofonnal szokás nem pedig olyan veréssel, hogy kék zöld foltokkal legyen tele a teste...
engem vertek meg anno kisebb koromban artatlanul. most ha vki vmit ram akarna huzni amihez kozom nincs nem en voltam szemrebbenes nelkul belevagdalnam a kesem.
8-as, azért pár nevelõ célzatú atyai pofon és a sokszor ok nélküli verések között nagyon nagy a különbség. Utóbbi esetben én egyrészt nem hiszem, hogy van szeret, másrészt ha van is, NEM ÉR SEMMIT, mert ha valaki dühbõl, feszültséglevezetésbõl üti a gyerekét, akkor az a gyerek ezt soha nem fogja teljesen feldolgozni, és a szeretettel sem tud kezdeni késõbb semmit. Egy atyai pofont meg, ha indokolt, nagy butaság csokival enyhíteni, de ez nem ide tartozik már.
A verés nem lelki terror is?Kicsit félelmet gerjesztõ, hogy akár rosszul is megüthet és ottmaradok. Engem vertek és én ettõl féltem.Úgyhogy a verés számomra a lelki terror súlyosabb formája.
Lelki terror!!!! Sokkal nagyobbat lehet ütni a szòval... Nem értek egyet azokkal, akik szerint a testi fenyìtés együtt jár a lelki megaláztatással. Ugyanis vannak szülõk, akik nevelési célzattal verik a gyereküket, DE szeretik is egyben a gyermeket.
amugy nem feltétlenül jár együtt a kettõ. csak gyakran. de bõven van rá példa, hogy sulyos lelki terror mellet sose ütik meg a gyereket, de olyanra is van példa, hogy ártatlanul feszültség levezetésbõl verik, majd sütivel, kólával, egyéb ajándékokkal kedveskednek neki.
Nekem is mindkettõben volt részem, bõven. A verés egy darabig félelmet, majd gyûlöletet váltott ki belõlem, ez mérséklõdött késõbb megvetéssé, undorrá, most már egy ideje semleges a téma. Max. szánalmat érzek, fõleg apám iránt, elvégre aki az ütésen kívül máshogy nem tud kommunikálni, azt csak szánni lehet, siralmas egy élet. A lelki terror más kérdés, igazán túllépni soha nem lehet rajta szerintem, max. letojni, nem foglalkozni a témával, nem beszélni róla, nem emlékezni rá szándékosan. Az élet megy tovább, én élvezem többnyire, és elkerülöm azokat, akik bántottak. Elõbb-utóbb vissza fogják kapni õk is kamatostul, így-vagy úgy az élet igazságos.
hosszutávon a lelki a nehezebben feldolgozható. a testi terror rövid távon rosszabb, de feldolgozzni könnyebb.
sõt, a legtöbb esetben igazából a lelki terror is együtt jár a testivel. de azért ha választanom kellene, inkább legyek megkötve csak érzelmileg, mint hogy állandóan fizikai fájdalomtól szenvedjek és magyarázkodnom kelljen miatta.
Mindkettõben volt részem, most huszonéves fejjel már csak a szóbeli bántások emlékei maradtak meg... Az, hogy néha megvertek nem fáj már annyira, minthogy nem tartanak semmire...
A testi terror mindig együtt jár a lelki terrorral. Szerintem egyformán rosszak.
Lelki terorrban volt részem eddig, mostanában már az is elõfurdul, hogy nekem jön apám.. Ocsmány trágár szavakkal minõsít, engem, testéveimet édesanyámat.. Az ilyen embert legszívesebben ha tehetném megtagadnám ... Egy apának nem így kellene viselkedni, hanem támogatni kéne a jövõjéta gyermekének, nem pont pénze gondolok itt, hanem lelkileg biztatni, nem pedig tönkre tenni.. Híradóban is mit látni, a gyerekeket rágcsálóval, meg bogarakkal etették, megerõszakolták õket, pornó filmet nézettetek velük, szegények mit élhettek át, 8-10éves gyerekekrõl volt szó a híradóba. Egyet kívánok tiszta szívembõl, az ilyen emberek nyerjék el a méltó büntetésüket.. Szerintem mind a kettõ rossz, egyik sem jobb a másiknál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!