Találatok a következő kifejezésre: Ha a sokat mozgott a (5 db)

Anyukák, ha nagyon sokat mozgott a babátok a hasatokban, akkor a születése után is nagyon élénk gyermek lett belőle?

Mert az enyém éjjel nappal mozog, elég eleven, minden nap érzem, szinte egész nap.

Legjobb válasz: Nekem is így volt! Hihetetlen eleven volt már a pocimban is, na most se egyszerû eset :)) !

Nekem is így volt! Hihetetlen eleven volt már a pocimban is, na most se egyszerû eset :) ) !
Nekem is virgonc volt a pocimban a lányom, mikor kibújt már nem annyira.De az éjszakai ébredések, pontosan akkor voltak születése után, mint ahogy a pocimban is jelzett.
Végig mocorgós volt a pocakban a baba, kivéve nst-n amikor nyomkodnom kellett volna a mozgásokat:) na akkor nem mozdult meg:) Amióta megszületett nem pihenünk. Idegenek is megjegyzik, hogy nem egy "egyhelyben ülõs gyerek" lesz belõle, most 8 hónapos.
Szia! Nekem egyik uh-on megjegyezte az orvos hogy mindig ilyen sokat ficánkol a pici? Na most 21 hónapos és 1 percre nem ül meg, csak amikor alszik.
Nekem is örökké mozgott a hasamban!A védõnõ kérdezte, hogy mozog rendesen?Vagyis megvan a 12 órán belül tíz mozgás?Hát Tíz perc alatt megvolt..7hósan ugyanilyen aktív születése óta.Már mászik, és nem ül el fél percet sem.
1.babám: pocakban alig mozgott, úgy kellett felbökdösni néha -- kint is nyugis gyerek. 2.babám: pocakban rengeteget mozgott, szinte állandóan -- kint nyugis, sõt nyugisabb mint a nõvére.
Nekem így volt. Pocakban le sem állt egész nap. Még a szülõszobán is rugdosott. Most le sem lehet állítani, pörög egész nap. 14hónapos, de amitóta mászik, megy végünk van.
Az én lányom alig mozgott a pocakomban, csak a párom érezte eténként a mozgását. De mióta megszületett egy kis duracell nyuszi, most is egy játékkal a szájába mászik körbe körbe a szobába közbe morog, dobál mindent megáll 1 pillanatra leül, megnéz valamit 1 játékon és folytatja a "szaladgálást" Ha éppen nincss semmi a szájában akkor magyaráz. :) (10 hónapos még nem tud beszélni)
Az én lányom este volt mindig nagyon aktív pocakban este 10 elõtt nem aludtunk, kint egész nap nagyon aktív törpe duracell nyuszinak hívom, este 10 elõtt most sem alszik, viszont utána végig alussza az éjszakát!
Az enyém is állandóan mocorgott odabent, uh-kon az orvos (SZTK-s) néha mérgesen meg is jegyezte, hogy lehetetlen megmérni, mert nem áll le egy pillanatra sem... Szülés alatt legalább 10x kellett keresgélni a CTG-vel, mert még akkor is virgonckodott :) Most idekint a világ legjobb kisgyereke, nyugodt, mosolygós, kiegyensúlyozott :)
Kislányom nagyon aktív pocaklakó volt, és most is szinte egész nap jár keze-lába, forgolódik, alig ül meg pár percre egy helyben. De azt mondják h ha éjszaka aktív a baba akkor ha megszületik akkor is így lesz.... A kislányom pocakban aludt éjszaka és most is elég jól alszik éjszaka. Lehet van benne valami...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Az enyém is megállás nélkül mozog a pocakomban. Akkor már tudom, mire számítsunk, ha megszületik. :)

25 hetes kismami vagyok természetes ha hasra tudok fordulni? Ma nem sokat mozgott a picifiam ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Szerintem meny el az orvosodhoz.20 hetesen szokott általába megmozdulni.Félidõs terhes elmúltál.Nem kellene már a hasadon feküdni.

Szerintem meny el az orvosodhoz.20 hetesen szokott általába megmozdulni.Félidõs terhes elmúltál.Nem kellene már a hasadon feküdni.
A kérdező hozzászólása: már megmozdult 16 hetesen mozgott ma is csak keveset hasra feküdni meg most próbáltam csak.amugy soha nem szoktam
Szia! Ne haragudj, de ennyi idõsen, már elég butaság hasra fordulni. Ha mozgott, az a lényeg. Legyen meg a napi kb 10 mozgás, de a mai idõben nem csoda, ha nem volt kedve hozzá. Figyeld õt!! Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: Nah jó de éjszaka akaratlanul is fekhetsz ugy, hogy a babádnak kényelmetlen és nem egyszer hallotam már, hogy a kismama hason ébredt :D

Ha a pociban sokat mozgott a baba, "kint" is aktív lesz, ill. ha "bent" nyugisabb volt, akkor nyugodt baba lesz később is? Ha sokat mozog, valószínű, hogy egészséges lesz?

Van összefüggés?

Legjobb válasz: Szerintem nincs összefüggés ezek között a dolgok között. Legalábbis ha sokat mocorog bent nem hiszem hogy kint is aktív lesz, ill. fordítva. Az ha pedig sokat mozog hogy egészséges lesz, hát szerintem ez se feltétlen igaz. Lehet hogy van aki hisz benne, de szerintem ez olyan dolog, mint pl. ha ez van akkor fiú lesz, ha az van akkor lány. Ezek csak babonák szerintem, de aztán lehet valaki hisz benne én speciel nem. És lehet valakinek bejön, szerintem az általába véletlen, de biztos lesz olyan aki tapasztaltabb nálam.:) Itt "kint" :) teljesen más ingerek, hatások érik mint odabent a jó melegbe, fél homályba én ebbõl gondolom hogy nem feltétlen olyan lesz kint mint bent.

Szerintem nincs összefüggés ezek között a dolgok között. Legalábbis ha sokat mocorog bent nem hiszem hogy kint is aktív lesz, ill. fordítva. Az ha pedig sokat mozog hogy egészséges lesz, hát szerintem ez se feltétlen igaz. Lehet hogy van aki hisz benne, de szerintem ez olyan dolog, mint pl. ha ez van akkor fiú lesz, ha az van akkor lány. Ezek csak babonák szerintem, de aztán lehet valaki hisz benne én speciel nem. És lehet valakinek bejön, szerintem az általába véletlen, de biztos lesz olyan aki tapasztaltabb nálam.:) Itt "kint" :) teljesen más ingerek, hatások érik mint odabent a jó melegbe, fél homályba én ebbõl gondolom hogy nem feltétlen olyan lesz kint mint bent.


Igen :-) És még mindig az, 3 éves :-)
Igen, nálam így volt. Pocakban aktív, sokat mozgó baba, itt kint is az. Az alvással is így van. A pocimban éjjel aludt, nappal meg fent volt, és ez is így van, sõt még az is megmaradt, hogy a pocakomban 2 körül minden éjjel felkelt, és mocorgott egy kicsit, és most is 2 körül kel fel még enni. 6 hónapos most.
Az en lanyom pont olyan mint a hasamban volt... meg sem all egesz nap, komolyan mondom. 20 hos
enyém is kis rugibajnok idekint is:)
Igen, pontosan! :)
Ugyanolyan.Nagyon eleven kisfiam van.1, 5 éves.
Igen. :-D (Persze ez néha nem olyan vicces, de hál'Isten ép és egészséges baba. :-))
Többnyire nyugodt, de nagyon eleven kis gyerkõc. :) Az egyetlen hátránya hogy fele annyit alszik napközben most (7 hósan), mint a korabeliek. Viszont az éjszakákat már egy ideje átalussza. Kivéve most, mert jön a foga és van hogy 2szer is felébred éjjel...

Van köztetek olyan, akinek mozgott elég sokat a baba, de nem túl erősen, szóval nem ilyen "kirúgja a ház oldalát" módon? Ha igen, minden oké volt/lett vele?

Minden napszakban, sokat és mindenfelé érzem mozogni, de az első babám ilyenkor (25 hét) már nagyon erősen pogózott bent, ő meg csak úgy kavarog.

Legjobb válasz: Ja nekem is igy volt.az elsõ babám szinte majd megölt annyira mozgott és a bordáim még a szülés után is fájt.De a második már nyugisabb volt és most hogy már megnõttek az elsõ sokkal elevenebb.

Ja nekem is igy volt.az elsõ babám szinte majd megölt annyira mozgott és a bordáim még a szülés után is fájt.De a második már nyugisabb volt és most hogy már megnõttek az elsõ sokkal elevenebb.
Nekem se volt olyan hogy kirúgja az oldalam csak szépen mozgott, hullámzott!Most lesz 9 hónapos és nagyon nyugodt gyerek idekint is!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!