Találatok a következő kifejezésre: Ha a sokat (5063 db)

MIért hányunk a sok meleg víztől, ha a sok meleg teától nem?

Normálisan légyszi.

Legjobb válasz: ne hari,de nem értem a kérdésedet?!:S ha veszel egy meleg fürdõt akkor neked hány ingered van vagy mi?

ne hari, de nem értem a kérdésedet?!:S ha veszel egy meleg fürdõt akkor neked hány ingered van vagy mi?
szerintem arra gondol hogy ha sok meleg vizet iszunk akkor miért lesz hányingerünk miközben a forró vizes teától nem. szerintem mert a teának olyan az íze hogy nem leszel tõle rosszul
Ha megissza, elmebetegek!
ez most komoly, ha nem tudod akkor fõzzél lemagadnak egy finom fekete teát vagy gyümölcsöset még nem is kell ízesiteni, de akkor van jobb ize, ha van benne egy kis citrom lé vagy cukor!a teától miért hánynál?annak már van egy hangulata ami nagyon jó esik fõleg az ilyen hideg idõkben kellemes finom és az egész tested át melegszik tõle!egy ízetlen forró víztõl mit vársz?:O némelyik embernek még a hideg ásvány víz se megy le a torkán, mert rakaszkodik az ízhet legalább legyen benne egy kis citrom lé vagy bármi!én tényleg a fürdésre gondoltam!!pfff
A kérdező hozzászólása: Igen, ha megisszuk.

Mit tennél ha a sokkal idősebb barátod elhanyagolna?

Barátom 20 évvel idősebb. Már kb 3 eve ismerjük egymást. Úgy érzem elhanyagol sokszor, nem bújik, keres, símogat. Nekem több kedvessegre lenne igényem és több osszebujasra is. Van amikor jol mennek a dolgok, de pl, most is ossze vagyunk kapva emiatt mert én szóvá tette ezt és persze én vagyok a hibás. 23 évesen több romantikara és bujasra vágyom, de lehet ő a habitusa vagy a kora miatt ennyire nem igényli. Te mit tennél?

Legjobb válasz: Keresnék egy hozzám illõ párt, akivel van jövõm.

Keresnék egy hozzám illõ párt, akivel van jövõm.
Akkor hülye vagy. Maradj vele és savanyodj meg 23 évesen.
A férfiak nem olyan bújósak fiatalon sem, de 43 évesen már nagyon ritkán. 23 évesen keresnék korban hozzám illõ férfit, nem olyant aki akár az apám is lehetne.
20 évesen egy 40 éves figurával jöttél össze?:D:D
Keress egy huszonéves bikát az igényeidhez!
Olyan nincs hogy valaki senkinek se tetsszen! Gondolom nem akarod 23 évesen remeteként élni az életed? Én lépnék!
Minél hamarabb ki kell lépned ebbõl a kapcsolatból, amig te is nem leszel olyan, mint õ.
Biztos ronda vagy, mint a bûn és ezért félsz szakítani. Örülsz, hogy egy vén fazon veled van... Bocsi a nyers megfogalmazásért.
Nem hiszem, hogy a korkülönbség releváns a kérdésben. Egyszerûen kihûlt a kapcsolat, ennyi. Ez egy 25 évessel is elõfordulhatna.
Komolyan azért vagy vele, mert azt hiszed másnak nem vagy elég jó? Nem gondolod hogy ez egy kicsit siralmas? Az ember jó esetben azért van valakivel, mert szereti... Még valami: egy egészséges férfiember 40 évesen még dugna mint a nyúl, tehát a baj a tatáddal van, és nem a korosztályával.
Nem kellett volna egy vénemberrel összejönni drága szívem.
Nem kellett volna egy vénemberel összejönni drága szívem.
Ha akkor ez most szerelem vagy csak megszokás? Mert nem mindegy ez sem!
A kérdező hozzászólása: 20 ev korkülönbség manapság nem egyedi eset. Amúgy sem rondanak sem igényelnének nem tartom magam, de köszönöm az észrevételt.
Elasnam magam hogy ilyen igenytelen vagyok no letemre.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy félek szakítani és attól hogy nem találnek mást... ami hülyeség de nehéz
A kérdező hozzászólása: Több mint 3 ev sok idõ és azért megszereted, megszokod a másikat ennyi idõ alatt ezért nehéz.
Igen, egy fiatallal is megesik ez. Egyébként pedig akik vénembereznek, a párom és például a haverja 40 évesen simán illik kinézetre egy huszonéves lányhoz, az, hogy ti lelakott 40 éveseket ismertek, az még nem jelenti, hogy mindenki az.

Szerintetek az gáz hogy ha a sok masztutbáciôtòl csúnyább és barnásabb a szine ott lent?

Egy ideje màr masztizok,de mè szűz vagyok ès nagyon durbàn megis làtszik ez. mit tegyek? ha valakivel komolyabbra kerülne a sok pl. szexre észreveszi?

Legjobb válasz: kicsit sok volt a hallucinogén anyag szerintem

kicsit sok volt a hallucinogén anyag szerintem
de bioszon nem figyeltél, velünk ellentétben...
Nem kellett volna beledörzsölni a sok koszt :D
megégett a bõröd a sok dörzsöléstõl, legközelebb csináld úgy, hogy nedvesebb legyél!
azért barna, mert a bõr ott több pigmentet tartalmaz. és nem a masztizástól
mindenkinek sötétebb ott a bõr... és semmi köze a maszturbációhoz. Anyám, add el a házat, és vegyél rajta észt...
A kérdező hozzászólása: de nem ùgy barna hanem fekeetésebb!!
mutass képet, és majd eldöntjük...
A kérdező hozzászólása: nagyon viccesek vagytok nem kosz szoktam fürdeni veletek ellentétben
Engem nem zavarna. Amelyik fiút pedig igen, az nem szeret eléggé!

Lányok milyen reakciót váltana ki belőletek az, ha a sokáig bámult srác megszólítana titeket? és.

A hangja nem olyan lenne, mint amilyennek képzeltétek. Mondjuk mélyebb, dörmögősebb? :) Én már megkaptam egyszer azt, hogy emiatt az egyik kiszemelt leszólt és került.

Legjobb válasz: Ez milyen már?! Engem egyáltalán nem zavarna :)

Ez milyen már?! Engem egyáltalán nem zavarna :)
Hülyeség o.O...egyáltalán nem zavarna:)
Nekem tetszene
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezt csak õ tudja, még néha most is bennem van ez a félsz e miatt, hogy mi van ha másnak sem tetszene, nagyon rosszul esett, nem mondott csúnyát, de... Köszönöm a válaszaitokat, jól estek.

Mit csináljak, ha a sok negaítív tapasztalat miatt bizalmatlan és távolsgátartó vagyok meg előítéletes minden lánnyla szemben?

Középsuliban kezdődött igazán rosszabbra fordulni a helyzet a csajokkal szemben, akkor kezdtek gúnyolódni rajtam először, volt, hogy egy ilyen bombábzó cicababa úgy tett mintha bejönnék neki, folyton cukkolt, persze mindenki tudta, hogy ez nem komoly, csak szórakozik velem, így gúnyol ki, mert hát csúnya fiú vagyok meg csendes voltam ott émg nagyon is, nem voltak barátaim magam voltam lényegében. Később sem javult a helyzet, legutóbb pár napja gúnyolt ki tök ismeretlen csaj, amikor meglátott, nyílván ennyire rondának látott. Egyetlen egy lányról tudom, hogy tutira bejöttem neki, de az is már jó sok éve volt és a sok sérelem, gúnyolódás miatt, még attól tartok, hogy az sem valóság volt, hanem valami kitervelet akció ellenem, a csúnya, nyomi fiú ellen. Mostanság egy-két jó haverom próbál rávenni, hogy merjek csajozni meg, hogy bízzak a lányokban, mert vannak rendesek is, de én úgy tartok tőlük mint a tűztől, illetve sok negatív, leginkább a lányok iránti gyűlölet, ellenszenve és előítélet is kialakult bennem. Ráaádul azt láttam mindig is, hogy a tipikus rossz fiúk viszik a legjobb nőket, akik nem becsülik, nem tisztelik a lányokat és megcsalják őket, meg úgy bánnak velük mint a kutyákkal, plusz még apám is így bánik anyámmal meg sokszor verte is anyámat, meg minket is, emiatt azon kívül, hogy apámat is gyűlölöm és agresszív gondolataim is vannak felé, hasonló kezdett kialakulni a lányok irányába is, bár őket inkább csak elkönyvelem szívtelen, kegyetlen lényeknek, nem kívánom megütni vagy ilyesmi. Nyílván azért, mert a lányoktól inkább csak lelki bántalmazást kaptam, míg apámtól lelkit és fizikait is egyaránt.

Legjobb válasz: Ha elõítéleteid miatt nem akarsz lányokkal kapcsolatot, akkor térj át a fiúkra!

Ha elõítéleteid miatt nem akarsz lányokkal kapcsolatot, akkor térj át a fiúkra!
Szerintem nem baj, ha távolságtartó vagy. Azt úgy is érzed, ha komoly a szándék. Amúgy átérzem a helyzeted, de én lány vagyok. Csak velem épp nem is törõdött még ennyire se az apám, mert engem inkább alsóban cseszegettek... XD 17/L
#1 Jó nagy marhaságot írtál, attól, hogy valakinek rossz tapasztalatai vannak a lányokkal/nõkkel és emiatt megvan a véleménye az egész nemrõl, még nem lesz b*zi és nem fog a fiúkhoz vonzódni. Amúgy meg ne aggódj, kérdezõ, nekem is volt olyan idõszakom, hogy mindenem tele volt a lányokkal, aztán mégis jött egy olyan, aki el tudta oszlatni az elõítéleteimet. Már nem vagyunk együtt, de még mindig szívesen gondolok vissza arra a kapcsolatra, míg az azelõttiekre inkább utálattal vagy legalábbis rossz érzésekkel.

Mit lehet tenni, ha a sok szellemi munkától kifáradok?

Aludni nem mindig van id?m,mivel lehet még felfrissiteni az agyat?

Legjobb válasz: Ajánlanék egy kis lazító tornát, inkább olyan átmozgatás-félét, mert gondolom a munkád ülve végzed. Aztán mindenképp friss levegõt. Tárd szélesre az ablakod és vegyél jó mély lélegzeteket, eközben megejtheted a "tornát" is. Ezután rövidke illóolajas meditálást. Én a menta-, vagy fenyõillatot ajánlanám és amíg szétoszlik az illat a szobában hunyd le néhány percre a szemed és ne gondolj SEMMIRE. Csak szívd be és engedd ki a levegõt. Csak erre koncentrálj. Érezd, ahogy a levegõ áramlik benned. Lassan térj vissza ebbõl az állapotból. Nálam sokat használ az ilyen "végkimerüléses" esetkeben:) Remélem segítettem.

Ajánlanék egy kis lazító tornát, inkább olyan átmozgatás-félét, mert gondolom a munkád ülve végzed. Aztán mindenképp friss levegõt. Tárd szélesre az ablakod és vegyél jó mély lélegzeteket, eközben megejtheted a "tornát" is. Ezután rövidke illóolajas meditálást. Én a menta-, vagy fenyõillatot ajánlanám és amíg szétoszlik az illat a szobában hunyd le néhány percre a szemed és ne gondolj SEMMIRE. Csak szívd be és engedd ki a levegõt. Csak erre koncentrálj. Érezd, ahogy a levegõ áramlik benned. Lassan térj vissza ebbõl az állapotból. Nálam sokat használ az ilyen "végkimerüléses" esetkeben:) Remélem segítettem.
szerintem pont a fizikai aktivitás. Még ha jóga, akkor is kellemes fáradságot ad.
Nekem a kerti munka tesz nagyon jót. A vizsgaidõszak alatt is mindig egy kis gyomlálással lazítottam. Ilyenkor szinte kiszállt a fejembõl a fáradság!
természetes úton semmivel. most nem mondom azt h menj edzeni-futni meg hasonlók. mert jobban lefáradsz. csak alvás kéne neked. mégha 1-2óra is.

Mit csináljak, ha a sok üléstõl fájnak a heréim?

A munkám miatt sokat kell autóban ülnöm. Eddig nem jelentet problémát, de mostanában elkezdtek fájni a heréim, másra nem tudok gondolni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: látogasd meg az orvost õ fog tudni biztosat mondani

látogasd meg az orvost õ fog tudni biztosat mondani
próbálj meg nem a heréiden ülni
Kérd meg a barátnõdet, hogy jó alaposan maszírozza át!
Urológushoz kell menni, minél hamarabb. A sok ülés nem okoz herefájdalmat, más oka van, amit ki kell deríteni.
Szorítja a nadrág, alsógatya?

Ha a sok pózer fiatal elköltözik a szüleitől, mit kezd magával?

Vannak fiúk, és lányok is, akik drága, márkás cuccokat hordanak, tele vannak pénzzel, külsőleg ki vannak szó szerint nyalva, de nyilván ezekre a dolgokra a pénzt nem a saját kereseteikből költik, nem vállalnak munkát, szóval ingyenélők, a szüleik tartják el, ők adják nekik oda csuklóból a pénzt. Ez persze nekik csak addig tiszta hawaii, amíg az ősöknél laknak, ki vannak szolgáltatva. De mi van akkor, ha jobbik esetben elvégzi a középsulit, már nem tanul, és legrosszabbik esetben el kell mennie dolgozni, mert a szülei elküldik, és el megy otthonról. Nyilván nem fogja azt az összeget mindig a kezében tartani a vásárlásra, amit a szülei adtak neki. Vagy inkább éhezik, csak hogy legyenek menő cuccai? Hogy megy ez? Igazából nem tudtam, hogy ezt a kérdést a "Kamaszok" kategóriába írjam, vagy ide.

Legjobb válasz: Nem fognak elköltözni

Nem fognak elköltözni
A mamahotel-jelenség burzsuj változata. Kívánom nekik, hogy élvezzék. De utána ne engem szidjanak, hogy álomvilág helyett a saját bõrömön tapasztalva, a saját orromat beütve tanultam meg felnõttként érvényesülni... ergo "jobban élek".
Gondlom majd a szülõk vesznek nekik hitelmentes lakást és majd ott pózolnak tovább.
a szülõk továbbra is fogják mindezt fizetni, csak még mellette a lakást is... én 18 vagyok, de jövõre ha elmegyek egyetemre, el szeretnék költözni, múlt nyáron is vállaltam munkát, most is vállalok idõnként, és amikor tudok, beszállok a pénzbe, nem érzem helyesnek, hogy 18 évesen még eltartsanak. A plusz dolgokat (cipõ, fülhallgató stb, amikre nincs feltétlenül szükségem én fizetem magamnak)
az általad leírt társadalmi réteg általában jól kialakított kapcsolatrendszerrel rendelkezik, esetleg még az anyagi tõke is megvan, tehát nem fognak minimálbéren tengõdni lakáshitellel a nyakukon
A szülõk támogatják a gyereket és segítik anyagilag felnõtt korban is. Ha meg a szülõk azért gazdagok mert vállalkozók akkor a gyerek tud dolgozni náluk.
Nem az én dolgom. Én speciel nagyon rosszul érezném magam, ha szüleim mondjuk egy autót vagy lakás vennének nekem, nem is fogadnám el. Inkább szeretnék megdolgozni érte és elmondani, hogy na ezt a kocsit a saját pénzembõl vettem meg. És arra is büszke vagyok, hogy bár a szüleimmel élek (tanulok még), de mégis van annyi kis keresetem, ösztöndíjam, hogy még egy fogkrémet se nekik kelljen venni, még ha a szüleim azon szerencsések közé is tartoznak, hogy nem okoz nekik nehézséget bármit is megvásárolni. Õk azok, akik minden évben külföldön nyaralnak, de mégis mindig arra neveltek, hogy az embernek meg kell dolgoznia azért, amije van (ahogy õk is tették).
Basszus ne legyetek már ennyire irigyek. INGYENÉLÕK? Próbáltál te már középsuli mellett dolgozni? Én igen, és kösz de többet nem kérek belõle. Akkor ingyenélõ vagyok, csak mert 17 évesen a szüleim tartanak el? Oké. Ráadásul még azt is megengedhetjük maguknak, hogy vegyünk nekem egy Nike cipõt. Botrány mi? 17 évesen a szüleim vesznek nekem ruhákat, és még csak nem is a turkálóból. Mekkora egy szar ember vagyok én, fel is kötöm magam. Most szerinted egy kamasznak önfenntartónak kéne lennie, vagy mi? A szüleim soha nem fognak kirakni itthonról, (melyik szülõ tenné meg ezt a gyerekével, pláne ha jól állnak anyagilag) de ha nem tanulok tovább, akkor nyilván munkát kell vállalnom. És elõbb-utóbb el fogok költözni. És akkor ha választani kell az új ruha és a kenyér között, akkor a kenyeret fogom választani, de amíg nem kell, addig miért ne hordanék jó ruhákat? Amúgy a kiszolgáltatva szót rosszul használtad, te azt akartad írni gondolom, hogy ki vannak szolgálva.

Mit csináljak, ha a sok pornónézés miatt meguntam az átlagos kategóriát és egészen extrém dologra tud csak igazán felállni a farkam?

Akit nagyon érdekel az írjon priviben és megmondom mir?l van szó, de itt nem szeretném leírni, mert sokan támadnának emiatt. Tudom. Esetleg, ha másnál is kialakultak perverziók a sok pornó miatt?

Legjobb válasz: Na írjad, nem mintha bármi újat tudnál nekem mutatni érdekes "Yapoo's Market" filmek után.

Na írjad, nem mintha bármi újat tudnál nekem mutatni érdekes "Yapoo's Market" filmek után.
vegyél egy kutyát
a porno nezes egy dolog, a valodi szex az mas. majd meglatod ha egyszer no kozzelbe jutsz...majd egyszer:p
halakat szopatsz?

Szerintetek, ha a sok szélsőjobboldali, neonáci, skinhead, nyilas fiatallal megismertetnénk, hogy hogyan lehet élvezni az életet, akkor abbahagynák a szélsőségeskedést?

Pszichológiai tanok bizonyítják, hogy a széls?séges eszmékért rajongásnak fontos okai lehetnek a szexuális kielégületlenség, a depresszió, és a szociális izoláció.

Legjobb válasz: Na és milyen ötleteid vannak? Hogyan lehet élvezni az életet?

Na és milyen ötleteid vannak? Hogyan lehet élvezni az életet?
Tégy egy börtönlátogatást. Tapasztalj!
És ez most csak a neonácikra, skinheadekre vonatkozik, vagy minden jobbik szavazóra?:D
Fontos okai is vannak: a cigányság nagy részének élõsködése, és az, hogy ez ellen semmit sem tesz az állam.
Szóval akinek tele van a töke a cigánybûnözéssel, az mind depressziós, szexuálisan kielégületlen idióta. Hmmm, akkor el kell, hogy keserítselek, mert egyre többen leszünk mi rasszistafasiszták. És ne aggódj pár év múlva belépsz közénk, ha addig életben hagynak.
kinek mi a szélsõséges. neked a náci a szélsõséges, de a nácinak te vagy a szélsõséges.
Komolyan, fáj ha tényeket közölnek? Kimutathatóan nagyobb a cigány bûnelkövetõk száma, mint a magyaroké. Láttál már olyan igazi, koszos, mezitlábas cigányhordát? Nézz ki az ablakon.
Nem, mert nekik _ez_ az élvezet, a többi a mocskosrohadtnyugatikommunistaliberálisneoliberáliskozmopolitaimfbérenchazaáruló szemetek agymenése.
74 Úgy tenni, mintha csak és kizárólag a romák bûnöznének, és ez lenne a legnagyobb baja az országnak, azért enyhe defektusra utal.
Voltaire. Mindegy, más a véleményed, ennyi. Elfogadom. Még az is lehet nekem több cigány barátom van mint neked. Érdekes õk elismerik, hogy a fajtájuk nagy része szégyent hoz rájuk. Biztos õk is szélsõségesek. A kérdezõnek meg annyit:D szociális izoláció??? Ezzel mire céloz? :D
Hogyan kell évezni az életet, mesélj. A "szélsõségeskedésnek" pedig nem az az oka, hogy egyesek nem dugnak és nincsenek barátaik, hanem az hogy a rómaiak élõsködnek és meg bûnöznek is hozzá, a cégek kizsákmányolnak a végletekig stb.. Voltaire hozzáállása pedig a tipikus "íróasztal mögül", ami csõdöt mondott amint láthatjuk.
"A kutatásmódszertan egyik alapelve, hogy az egyéni megismerés nem megismerés, és megfelelõ mintavétel kell:) " És az a feltételezés, hogy egy kanál tengervíznek ugyanaz lesz az összetétele, mint magának a tengernek.
"Aha. Mert te olyan okos vagy, hogy találtál egy elfogadható definíciót arra, ki a cigány, vannak statisztikáid arról, hányan élnek jelenleg az országban, hányan vannak börtönben, ésatöbbi. Na, szerintem ezt most hagyjuk abba, ajánlom, tanulj egy kis kutatásmódszertant, aztán beszélhetünk" Én tanultam kutatásmódszertant, de nem ennek köszönhetem, hogy felismerem a cigányokat.
Arra, hogy a társadalom perifériáján élõ, sikertelen emberek.
attól, hogy nem a zsidóságból kerülnek ki, nem feltétlen sikertelen emberek. Szted a keresztény magyar ember csak sikertelen depressziós ember lehet?
Dehogyis. Ezt csak a liberálisok állítják. Így akarják védeni a tisztességtelen eszközökkel megszerzett pozícióikat., hogy aki ezt szóvá teszi, az irigy, élhetetlen, kisebbségi komplexusa van stb. Az egész pszichológia errõl szól. A legmocskosabb áltudomány. Ilyen célokra, továbbá a szexuális aberrációk "legalizálására" találták ki. Ha már úgy indultunk, hogy "Pszichológiai TANOK (LOL - a szerk.) bizonyítják"...
16:34 igen elgondolkodtató, lehet benne igazság
És mit kívánsz tenni? Roma nõkkel rendezteted le az NS-eket? Az NS lányokat pedig megerõszakoltatod pár egyetemen lézengõ afroamerikai senkiházival, aki egy kis kábítószerrel "kikezeli" az állítólagos depressziót?!
öö miért kell ahhoz keresztény (tehát vallásos) embernek lenni, hogy magyar lehessek? ha most azt modod, hogy a tízparancsolat és hasonlók miatt, akkor én azt mondom : soha életemben nem követtem semmilyen vallást, nem bûnöztem, loptam, csaltam soha!
Ha a cigányok nem bûnözõk, és barátságosak, akkor miért amortizálják a környezetüket? Miért kötnek belém csak úgy, mert az a "raj", ha velem szemben jönnek? Fontos okai lehetnek a szexuális kielégületlenség, a depresszió, és a szociális izoláció? :) Elismerem, hogy vannak normális cigányok, de a többségük miért is nem az? Nem lehet velük együtt élni.
A kutatásmódszertan egyik alapelve, hogy az egyéni megismerés nem megismerés, és megfelelõ mintavétel kell:)
http://kuruc.info/r/35/63469/ Szexuális kielégületlenség? Egy frászt!!!!! Megerõszakolták a cigányok! Szerinted õ nem fogja utálni õket? http://kuruc.info/r/35/58869/ Biztos a hajléktalan támadt rájuk... http://kuruc.info/r/35/63487/ Tessék, van, aki megpróbált segíteni rajtuk, azzal, hogy vásárolt tõlük. Ez a hála. http://nacikhaza.blogspot.com/ Itt meg mocskolódásokat olvashatsz. Persze hogy a magyarokra szórják õket. Akkor kérdezõ felteszem neked a kérdést: Ki is a szélsõséges?
Egy önkormányzati lakásban lakom, ahová most költöztettek néhány cigány családot, azt ajánlom gyere és beszélj az itt lakókkal mennyi minden változott azóta, és amúgy évekig egy romák által látogatott diszkónak voltam az egyik kidobója, azt ajánlom, próbáld ki te is, vagy legalább menj el abba a diszkóba és meglátjuk ki az okosabb. Én a való életben tapasztalok dolgokat, nem kell kutatástant olvasnom. És sztem nagyon sokan vannak még így. De egyre válaszolj drága bûnözést letagadó barátom. Ha egyik nap megharap egy pitbull, másik nap megharap egy másik pitbull, harmadnap is megharap egy másik. Egy csomó embert ismersz akit szintén megharapott egy ilyen kutya. Utána azt olvasod egy könyvben, hogy a pitbull szelid barátságos. Te kinek fogsz hinni?
A kérdező hozzászólása: "És ne aggódj pár év múlva belépsz közénk" Pár év múlva Amerikában fogok élni...
nem csak a cigányok, de nagyobb arányban. és mellesleg a magyar bûnözõket lecsukják nagyobb eséllyel. plusz a magyar nagyobb eséllyel megjavul vagy ha nem is, nem tuti, hogy ott folytatja. a cigány kijön és mintha mise történt volna. ide is megírom, ha van 5millió magyar és ennek 10%-a bûnözõ, akkor az 500.000 bûnözõ. ha van 1millió cigány és 10% a bûnözõ, akkor az 100.000 cigány. ergó, a börtönökben 4/5 arányban magyarnek kellene lennie ebben az esetben ezekkel a számokkal. de ha ez fordítva van, akkor vajon mivan? rásszistá állam és rendõrök?
Kérdezõ, fõ az önbizalom. Büszke lehetsz magadra, menekülsz, mint patkány a süllyedõ hajóról!
Kedves Voltaire! Szerinted miért beszélnek a vidéki polgármesterek és rendõrök cigánybûnözésrõl? Szerinted miért mondja a borsodi cigányvajda, hogy igenis van cigánybûnözés? Szerinted miért volt már a Kádár rendszerben a rendõrségen cigányvonal? Gondolom mindenki tetves náci.
sulouos Legfeljebb az mutatható ki, hogy azok az emberek, akiket a többség romának vall, olyan bûncselekményeket követnek el, ahol könnyû tetten érni õket. Amúgy kinéztem, a kutya egy legyet kergetett, és a helyi jehovista hülyék az utca végén vannak a szokásos körútjuk alkalmával, úgyhogy nemsokára vidám perceknek nézek elébe.
attól, hogy én a voltaire féle bûnözõket leállitanám, még sztem nem leszek depis. A szexualitásról meg annyit, hogy megnézhetnéd a csajomat, sztem neked sosem lesz hasonló:D
Clint Beg your pardon, ki a bûnözõ? :)
"Legfeljebb az mutatható ki, hogy azok az emberek, akiket a többség romának vall, olyan bûncselekményeket követnek el, ahol könnyû tetten érni õket." Nem olyan bûncselekményeket követnek el, mert ugyebár elõszeretettel gyilkolásznak is, csak annyira sötétek, hogy fel sem fogja, hogy elkapják. A legtöbb esetben pedig nem is indul ellenük eljárás, ezért már a laza lopásokért fel sem jelentik õket. Van fogalmad, hogy mennyi cigány lenne most sitten, ha nem vezették volna be a 20000 ft alatti jogszabályt? Most, hogy eltörölték, lehet, hogy egy sem lesz szabadlábon.
ámen
voltaire, ne haragudj nem ismerlek, de aki ennyire védi vagy elhallgatja bûnözést az ugyanazzá válik az ember szemében. Nézd én laktam egy faluba rövidebb ideig, ahol éltek cigányok is, és mégis inkább magyarok voltak akik gyakrabban törtek be, vagy verekedtek stb... Én ott kijelentettem, hogy itt a bûnözést fehérek csinálják. Szivem szerint börtönbe vágtam vna õket. Te pedig inkább az a fajta vagy, aki látja, hogy mennyi cigány bûnözõ él, de soha nem vallanád be, egész egyszerü szimpátiából. Értsd jól. Én azt mondom, 10 cigányból 8 bûnözõ. Te azt mondod max 2. A maradék hatot véded. HA nem így van bocs, visszaszívtam.
Aha. Mert te olyan okos vagy, hogy találtál egy elfogadható definíciót arra, ki a cigány, vannak statisztikáid arról, hányan élnek jelenleg az országban, hányan vannak börtönben, ésatöbbi. Na, szerintem ezt most hagyjuk abba, ajánlom, tanulj egy kis kutatásmódszertant, aztán beszélhetünk.
Épp most írtam meg egy másik kérdéshez, de az imént hallottam, hogy van cigány is aki a jobbikra szavazott. És meg is mondta, hogy miért. Mert az õ fejére hoz szégyent a cigánybûnözés. Szánalom, hogy van olyan cigányember magyarországon aki felfogja mirõl szól a jobbik, míg a kis köcsög antifasiszták a nyálukat csorgatják mindenre amibe bele lehet kötni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!