Találatok a következő kifejezésre: Ha a sokat (5294 db)

MIért hányunk a sok meleg víztől, ha a sok meleg teától nem?

Normálisan légyszi.

Legjobb válasz: ne hari,de nem értem a kérdésedet?!:S ha veszel egy meleg fürdõt akkor neked hány ingered van vagy mi?

ne hari, de nem értem a kérdésedet?!:S ha veszel egy meleg fürdõt akkor neked hány ingered van vagy mi?
szerintem arra gondol hogy ha sok meleg vizet iszunk akkor miért lesz hányingerünk miközben a forró vizes teától nem. szerintem mert a teának olyan az íze hogy nem leszel tõle rosszul
Ha megissza, elmebetegek!
ez most komoly, ha nem tudod akkor fõzzél lemagadnak egy finom fekete teát vagy gyümölcsöset még nem is kell ízesiteni, de akkor van jobb ize, ha van benne egy kis citrom lé vagy cukor!a teától miért hánynál?annak már van egy hangulata ami nagyon jó esik fõleg az ilyen hideg idõkben kellemes finom és az egész tested át melegszik tõle!egy ízetlen forró víztõl mit vársz?:O némelyik embernek még a hideg ásvány víz se megy le a torkán, mert rakaszkodik az ízhet legalább legyen benne egy kis citrom lé vagy bármi!én tényleg a fürdésre gondoltam!!pfff
A kérdező hozzászólása: Igen, ha megisszuk.

Szerintetek az gáz hogy ha a sok masztutbáciôtòl csúnyább és barnásabb a szine ott lent?

Egy ideje màr masztizok,de mè szűz vagyok ès nagyon durbàn megis làtszik ez. mit tegyek? ha valakivel komolyabbra kerülne a sok pl. szexre észreveszi?

Legjobb válasz: kicsit sok volt a hallucinogén anyag szerintem

kicsit sok volt a hallucinogén anyag szerintem
de bioszon nem figyeltél, velünk ellentétben...
Nem kellett volna beledörzsölni a sok koszt :D
megégett a bõröd a sok dörzsöléstõl, legközelebb csináld úgy, hogy nedvesebb legyél!
azért barna, mert a bõr ott több pigmentet tartalmaz. és nem a masztizástól
mindenkinek sötétebb ott a bõr... és semmi köze a maszturbációhoz. Anyám, add el a házat, és vegyél rajta észt...
A kérdező hozzászólása: de nem ùgy barna hanem fekeetésebb!!
mutass képet, és majd eldöntjük...
A kérdező hozzászólása: nagyon viccesek vagytok nem kosz szoktam fürdeni veletek ellentétben
Engem nem zavarna. Amelyik fiút pedig igen, az nem szeret eléggé!

Mit tennél ha a sokkal idősebb barátod elhanyagolna?

Barátom 20 évvel idősebb. Már kb 3 eve ismerjük egymást. Úgy érzem elhanyagol sokszor, nem bújik, keres, símogat. Nekem több kedvessegre lenne igényem és több osszebujasra is. Van amikor jol mennek a dolgok, de pl, most is ossze vagyunk kapva emiatt mert én szóvá tette ezt és persze én vagyok a hibás. 23 évesen több romantikara és bujasra vágyom, de lehet ő a habitusa vagy a kora miatt ennyire nem igényli. Te mit tennél?

Legjobb válasz: Keresnék egy hozzám illõ párt, akivel van jövõm.

Keresnék egy hozzám illõ párt, akivel van jövõm.
Akkor hülye vagy. Maradj vele és savanyodj meg 23 évesen.
A férfiak nem olyan bújósak fiatalon sem, de 43 évesen már nagyon ritkán. 23 évesen keresnék korban hozzám illõ férfit, nem olyant aki akár az apám is lehetne.
20 évesen egy 40 éves figurával jöttél össze?:D:D
Keress egy huszonéves bikát az igényeidhez!
Olyan nincs hogy valaki senkinek se tetsszen! Gondolom nem akarod 23 évesen remeteként élni az életed? Én lépnék!
Minél hamarabb ki kell lépned ebbõl a kapcsolatból, amig te is nem leszel olyan, mint õ.
Biztos ronda vagy, mint a bûn és ezért félsz szakítani. Örülsz, hogy egy vén fazon veled van... Bocsi a nyers megfogalmazásért.
Nem hiszem, hogy a korkülönbség releváns a kérdésben. Egyszerûen kihûlt a kapcsolat, ennyi. Ez egy 25 évessel is elõfordulhatna.
Komolyan azért vagy vele, mert azt hiszed másnak nem vagy elég jó? Nem gondolod hogy ez egy kicsit siralmas? Az ember jó esetben azért van valakivel, mert szereti... Még valami: egy egészséges férfiember 40 évesen még dugna mint a nyúl, tehát a baj a tatáddal van, és nem a korosztályával.
Nem kellett volna egy vénemberrel összejönni drága szívem.
Nem kellett volna egy vénemberel összejönni drága szívem.
Ha akkor ez most szerelem vagy csak megszokás? Mert nem mindegy ez sem!
A kérdező hozzászólása: 20 ev korkülönbség manapság nem egyedi eset. Amúgy sem rondanak sem igényelnének nem tartom magam, de köszönöm az észrevételt.
Elasnam magam hogy ilyen igenytelen vagyok no letemre.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy félek szakítani és attól hogy nem találnek mást... ami hülyeség de nehéz
A kérdező hozzászólása: Több mint 3 ev sok idõ és azért megszereted, megszokod a másikat ennyi idõ alatt ezért nehéz.
Igen, egy fiatallal is megesik ez. Egyébként pedig akik vénembereznek, a párom és például a haverja 40 évesen simán illik kinézetre egy huszonéves lányhoz, az, hogy ti lelakott 40 éveseket ismertek, az még nem jelenti, hogy mindenki az.

Lányok milyen reakciót váltana ki belőletek az, ha a sokáig bámult srác megszólítana titeket? és.

A hangja nem olyan lenne, mint amilyennek képzeltétek. Mondjuk mélyebb, dörmögősebb? :) Én már megkaptam egyszer azt, hogy emiatt az egyik kiszemelt leszólt és került.

Legjobb válasz: Ez milyen már?! Engem egyáltalán nem zavarna :)

Ez milyen már?! Engem egyáltalán nem zavarna :)
Hülyeség o.O...egyáltalán nem zavarna:)
Nekem tetszene
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezt csak õ tudja, még néha most is bennem van ez a félsz e miatt, hogy mi van ha másnak sem tetszene, nagyon rosszul esett, nem mondott csúnyát, de... Köszönöm a válaszaitokat, jól estek.

Szerintetek is jobb, ha a sok anti-Fideszes elhagyja az országot?

Tegnap óta sokan mondogatják,hogy elmennek a Fidesz miatt külföldre, mert ott jobban megbecsülik az embereket(még azokat is akik nem beszélnek nyelveket). Ami igazából nevetséges, mert külföldön sokszor úgy bánnak az ilyen emberekkel mint a sz*rral. Olyan sok embert ismerek akik csak az Orbânt fikázzák és nem értenek semmihez és aztán sírva jönnek haza külföldrõl, mert olyan nehéz ott. (Tisztelet a kivételnek)

Legjobb válasz: Akkor lenne jobb ha a hulyek mennenek el.

Akkor lenne jobb ha a hulyek mennenek el.
Nem akarom Orbánt védeni de az elvádorlást nem õk okozza. Legfeljebb fokozza egy kicsit .Szerintem ez mélyebb és összetettebb probléma. Sok szülõ úgy neveli gyerekét amint lehet elinnen mert anyagilag jót akar gyerekének. A tásadalomnak és az embereknek is nagyok az elvárásaik. Én fidesz ellenes vagyok és maradok. Bár én nem fikázom Orbánt, én csak elmegyek ellene szavazni. Én meg azon csodálkozom, hogy annyi fidesz imádó panaszkodik. Így sz*r úgy sz*r ez az ország. Szerintem semmi nem változna panaszkodók mindig lesznek.
A sok csõlátó fideszes mehetne meg békamenetes, de inkább szibéria felé XD
mennék, de nincs keret, mert csak közmunka van. hiába a vendéglátós szakma, ha a környezõ városban sincs egy állás sem.. de még betanított sem... azzal hogy jogosult vagyok kettõsállampolgárságra Angliába, ha egyszer nincs pénzem... egyik napról a másikra élek, ha van munkám suli mellett, az is beugrós, 3000 Ftbol meg senki nem váltja meg a világot...
Én is megyek.Viszont én nem hirtelen felindulásból mint ahogy a gyk 90%-a.Már fél éve tervezgetem de eddig úgy volt hogy visszajövök még....aha persze...jöjjön vissza az akinek 2 anyja van.
A mennék jelenti, hogy nem jössz, tehát nem is akarsz.
én is jobbikos vagyok, de mennék
Ebbõl az országból mindig azok mentek el akiknek volt eszük. Most minek maradjon bárki is? Az életszínvonal, a társadalmi viszonyok miatt? Az elvakult jobberek és azok akik mindenre képtelen maradnak, a többi jön ki.
ha lenne pénzem én is mennék. Naponta nézem az állásokat, de nincs semmi. na most nem azért tanulok\tam h éhbérért közmunkás legyek. Johogy panaszkodnak, hogy nehéz, ha Frissen végzett szakmával nincs munkája. én is elmentem érettségire szakma után mert egyszerûen semmi nincs. Amugy azt furcsálom, hogy a cigólakta területeken miért a Fidesz nyert, holott mindenki jobbikért volt oda. A kurucon, sok érdekes dolog van. Pl Szávay kint volt Erdélyben stb. az ott élõ magyarok megvesztek érte, a polgármester meg kitiltotta õket és nem engedte még a plakátokat sem. tõbb mint 200 bejelentés érkezett csalás miatt. a véleményem szerint, nem volt tisztességes szavazás. buszokkal viszik a cigokat Fideszre szavazni? meg élelmiszerrel meg pénzzel megvesszük a szavazatot? érdekes dolgok ezek.
Én meg azt nem értem, hogy ha olyan remek itthon, akkor miért van ennyi depressziós és kilátástalan ember.
Biztos nem véletlen mondogatják. Ebbõl is látszik, hogy csalással gyõzött a Fidesz. Ha ennyien nem rá szavaztak. Facebook, utca, fórumok. Mindenhol megy a felháborodás. Nekem senki ne mondja, hogy ennyi fogyatékos szavazott rájuk. Azt meg pláne ne, hogy csak ennyi volt a részvételi arány, amikor bármikor bekapcsoltam a tv-t, akkor méteres sorok álltak. Gondolom ki lett szervírozva, nem is kicsit. Külföldi magyarokéból is kiválogattak a normélisakat, azért lett ennyi érvénytelen. Az ilyenek nélkül lenne jobb az ország, mint a fajtád. Már nem itt tartanánk. Azt pedig mikor álmodtad, hogy külföldön állatként bánnak a magyarral? Én nem ezt tapasztaltam. Ahogy sok más sem, aki még véletlenül sem akar hazajönni.
Jó hogy nem már a magyarok mennek el az országból.. Menjen Viktor.. a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy trióval egyetemben, elég károsak voltak már az országnak.
MSzP alatt megy gyurcsányt szidalmazva mentek ki... Valakinek bejött az élet külföldön a magasabb életszínvonal miatt, valakinek meg nem...
Elvándorlás mindig is volt, de fidesz kormány alatt nõtt meg ugrás szerûen a legjobban.Bizonyíték erre melóhelyem is.A mi szektorunkból 2010 elõtt 3an mentek el, majd 2010 után 11en. Baráti körömbõl is van pár, aki 2010 után ment ki külföldre...Nem véletlenül.Tehát a rossz kormányzás a hibás ezért.

Mit csináljak, ha a sok negaítív tapasztalat miatt bizalmatlan és távolsgátartó vagyok meg előítéletes minden lánnyla szemben?

Középsuliban kezdődött igazán rosszabbra fordulni a helyzet a csajokkal szemben, akkor kezdtek gúnyolódni rajtam először, volt, hogy egy ilyen bombábzó cicababa úgy tett mintha bejönnék neki, folyton cukkolt, persze mindenki tudta, hogy ez nem komoly, csak szórakozik velem, így gúnyol ki, mert hát csúnya fiú vagyok meg csendes voltam ott émg nagyon is, nem voltak barátaim magam voltam lényegében. Később sem javult a helyzet, legutóbb pár napja gúnyolt ki tök ismeretlen csaj, amikor meglátott, nyílván ennyire rondának látott. Egyetlen egy lányról tudom, hogy tutira bejöttem neki, de az is már jó sok éve volt és a sok sérelem, gúnyolódás miatt, még attól tartok, hogy az sem valóság volt, hanem valami kitervelet akció ellenem, a csúnya, nyomi fiú ellen. Mostanság egy-két jó haverom próbál rávenni, hogy merjek csajozni meg, hogy bízzak a lányokban, mert vannak rendesek is, de én úgy tartok tőlük mint a tűztől, illetve sok negatív, leginkább a lányok iránti gyűlölet, ellenszenve és előítélet is kialakult bennem. Ráaádul azt láttam mindig is, hogy a tipikus rossz fiúk viszik a legjobb nőket, akik nem becsülik, nem tisztelik a lányokat és megcsalják őket, meg úgy bánnak velük mint a kutyákkal, plusz még apám is így bánik anyámmal meg sokszor verte is anyámat, meg minket is, emiatt azon kívül, hogy apámat is gyűlölöm és agresszív gondolataim is vannak felé, hasonló kezdett kialakulni a lányok irányába is, bár őket inkább csak elkönyvelem szívtelen, kegyetlen lényeknek, nem kívánom megütni vagy ilyesmi. Nyílván azért, mert a lányoktól inkább csak lelki bántalmazást kaptam, míg apámtól lelkit és fizikait is egyaránt.

Legjobb válasz: Ha elõítéleteid miatt nem akarsz lányokkal kapcsolatot, akkor térj át a fiúkra!

Ha elõítéleteid miatt nem akarsz lányokkal kapcsolatot, akkor térj át a fiúkra!
Szerintem nem baj, ha távolságtartó vagy. Azt úgy is érzed, ha komoly a szándék. Amúgy átérzem a helyzeted, de én lány vagyok. Csak velem épp nem is törõdött még ennyire se az apám, mert engem inkább alsóban cseszegettek... XD 17/L
#1 Jó nagy marhaságot írtál, attól, hogy valakinek rossz tapasztalatai vannak a lányokkal/nõkkel és emiatt megvan a véleménye az egész nemrõl, még nem lesz b*zi és nem fog a fiúkhoz vonzódni. Amúgy meg ne aggódj, kérdezõ, nekem is volt olyan idõszakom, hogy mindenem tele volt a lányokkal, aztán mégis jött egy olyan, aki el tudta oszlatni az elõítéleteimet. Már nem vagyunk együtt, de még mindig szívesen gondolok vissza arra a kapcsolatra, míg az azelõttiekre inkább utálattal vagy legalábbis rossz érzésekkel.

Mit lehet tenni, ha a sok szellemi munkától kifáradok?

Aludni nem mindig van id?m,mivel lehet még felfrissiteni az agyat?

Legjobb válasz: Ajánlanék egy kis lazító tornát, inkább olyan átmozgatás-félét, mert gondolom a munkád ülve végzed. Aztán mindenképp friss levegõt. Tárd szélesre az ablakod és vegyél jó mély lélegzeteket, eközben megejtheted a "tornát" is. Ezután rövidke illóolajas meditálást. Én a menta-, vagy fenyõillatot ajánlanám és amíg szétoszlik az illat a szobában hunyd le néhány percre a szemed és ne gondolj SEMMIRE. Csak szívd be és engedd ki a levegõt. Csak erre koncentrálj. Érezd, ahogy a levegõ áramlik benned. Lassan térj vissza ebbõl az állapotból. Nálam sokat használ az ilyen "végkimerüléses" esetkeben:) Remélem segítettem.

Ajánlanék egy kis lazító tornát, inkább olyan átmozgatás-félét, mert gondolom a munkád ülve végzed. Aztán mindenképp friss levegõt. Tárd szélesre az ablakod és vegyél jó mély lélegzeteket, eközben megejtheted a "tornát" is. Ezután rövidke illóolajas meditálást. Én a menta-, vagy fenyõillatot ajánlanám és amíg szétoszlik az illat a szobában hunyd le néhány percre a szemed és ne gondolj SEMMIRE. Csak szívd be és engedd ki a levegõt. Csak erre koncentrálj. Érezd, ahogy a levegõ áramlik benned. Lassan térj vissza ebbõl az állapotból. Nálam sokat használ az ilyen "végkimerüléses" esetkeben:) Remélem segítettem.
szerintem pont a fizikai aktivitás. Még ha jóga, akkor is kellemes fáradságot ad.
Nekem a kerti munka tesz nagyon jót. A vizsgaidõszak alatt is mindig egy kis gyomlálással lazítottam. Ilyenkor szinte kiszállt a fejembõl a fáradság!
természetes úton semmivel. most nem mondom azt h menj edzeni-futni meg hasonlók. mert jobban lefáradsz. csak alvás kéne neked. mégha 1-2óra is.

Mit csináljak, ha a sok üléstõl fájnak a heréim?

A munkám miatt sokat kell autóban ülnöm. Eddig nem jelentet problémát, de mostanában elkezdtek fájni a heréim, másra nem tudok gondolni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: látogasd meg az orvost õ fog tudni biztosat mondani

látogasd meg az orvost õ fog tudni biztosat mondani
próbálj meg nem a heréiden ülni
Kérd meg a barátnõdet, hogy jó alaposan maszírozza át!
Urológushoz kell menni, minél hamarabb. A sok ülés nem okoz herefájdalmat, más oka van, amit ki kell deríteni.
Szorítja a nadrág, alsógatya?

Ha a sok pózer fiatal elköltözik a szüleitől, mit kezd magával?

Vannak fiúk, és lányok is, akik drága, márkás cuccokat hordanak, tele vannak pénzzel, külsőleg ki vannak szó szerint nyalva, de nyilván ezekre a dolgokra a pénzt nem a saját kereseteikből költik, nem vállalnak munkát, szóval ingyenélők, a szüleik tartják el, ők adják nekik oda csuklóból a pénzt. Ez persze nekik csak addig tiszta hawaii, amíg az ősöknél laknak, ki vannak szolgáltatva. De mi van akkor, ha jobbik esetben elvégzi a középsulit, már nem tanul, és legrosszabbik esetben el kell mennie dolgozni, mert a szülei elküldik, és el megy otthonról. Nyilván nem fogja azt az összeget mindig a kezében tartani a vásárlásra, amit a szülei adtak neki. Vagy inkább éhezik, csak hogy legyenek menő cuccai? Hogy megy ez? Igazából nem tudtam, hogy ezt a kérdést a "Kamaszok" kategóriába írjam, vagy ide.

Legjobb válasz: Nem fognak elköltözni

Nem fognak elköltözni
A mamahotel-jelenség burzsuj változata. Kívánom nekik, hogy élvezzék. De utána ne engem szidjanak, hogy álomvilág helyett a saját bõrömön tapasztalva, a saját orromat beütve tanultam meg felnõttként érvényesülni... ergo "jobban élek".
Gondlom majd a szülõk vesznek nekik hitelmentes lakást és majd ott pózolnak tovább.
a szülõk továbbra is fogják mindezt fizetni, csak még mellette a lakást is... én 18 vagyok, de jövõre ha elmegyek egyetemre, el szeretnék költözni, múlt nyáron is vállaltam munkát, most is vállalok idõnként, és amikor tudok, beszállok a pénzbe, nem érzem helyesnek, hogy 18 évesen még eltartsanak. A plusz dolgokat (cipõ, fülhallgató stb, amikre nincs feltétlenül szükségem én fizetem magamnak)
az általad leírt társadalmi réteg általában jól kialakított kapcsolatrendszerrel rendelkezik, esetleg még az anyagi tõke is megvan, tehát nem fognak minimálbéren tengõdni lakáshitellel a nyakukon
A szülõk támogatják a gyereket és segítik anyagilag felnõtt korban is. Ha meg a szülõk azért gazdagok mert vállalkozók akkor a gyerek tud dolgozni náluk.
Nem az én dolgom. Én speciel nagyon rosszul érezném magam, ha szüleim mondjuk egy autót vagy lakás vennének nekem, nem is fogadnám el. Inkább szeretnék megdolgozni érte és elmondani, hogy na ezt a kocsit a saját pénzembõl vettem meg. És arra is büszke vagyok, hogy bár a szüleimmel élek (tanulok még), de mégis van annyi kis keresetem, ösztöndíjam, hogy még egy fogkrémet se nekik kelljen venni, még ha a szüleim azon szerencsések közé is tartoznak, hogy nem okoz nekik nehézséget bármit is megvásárolni. Õk azok, akik minden évben külföldön nyaralnak, de mégis mindig arra neveltek, hogy az embernek meg kell dolgoznia azért, amije van (ahogy õk is tették).
Basszus ne legyetek már ennyire irigyek. INGYENÉLÕK? Próbáltál te már középsuli mellett dolgozni? Én igen, és kösz de többet nem kérek belõle. Akkor ingyenélõ vagyok, csak mert 17 évesen a szüleim tartanak el? Oké. Ráadásul még azt is megengedhetjük maguknak, hogy vegyünk nekem egy Nike cipõt. Botrány mi? 17 évesen a szüleim vesznek nekem ruhákat, és még csak nem is a turkálóból. Mekkora egy szar ember vagyok én, fel is kötöm magam. Most szerinted egy kamasznak önfenntartónak kéne lennie, vagy mi? A szüleim soha nem fognak kirakni itthonról, (melyik szülõ tenné meg ezt a gyerekével, pláne ha jól állnak anyagilag) de ha nem tanulok tovább, akkor nyilván munkát kell vállalnom. És elõbb-utóbb el fogok költözni. És akkor ha választani kell az új ruha és a kenyér között, akkor a kenyeret fogom választani, de amíg nem kell, addig miért ne hordanék jó ruhákat? Amúgy a kiszolgáltatva szót rosszul használtad, te azt akartad írni gondolom, hogy ki vannak szolgálva.

Mit csináljak, ha a sok pornónézés miatt meguntam az átlagos kategóriát és egészen extrém dologra tud csak igazán felállni a farkam?

Akit nagyon érdekel az írjon priviben és megmondom mir?l van szó, de itt nem szeretném leírni, mert sokan támadnának emiatt. Tudom. Esetleg, ha másnál is kialakultak perverziók a sok pornó miatt?

Legjobb válasz: Na írjad, nem mintha bármi újat tudnál nekem mutatni érdekes "Yapoo's Market" filmek után.

Na írjad, nem mintha bármi újat tudnál nekem mutatni érdekes "Yapoo's Market" filmek után.
vegyél egy kutyát
a porno nezes egy dolog, a valodi szex az mas. majd meglatod ha egyszer no kozzelbe jutsz...majd egyszer:p
halakat szopatsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!