Találatok a következő kifejezésre: Ha a sincs peteérésem, mit (4 db)

Ha a clostitól sincs peteérésem, mit tudnak még tenni hogy legyen?

Legjobb válasz: injekciókúrás tüszõrepeztés, de ahhoz megfelelõ tüszõ kell, tehát egyéb gyógyszerek!

injekciókúrás tüszõrepeztés, de ahhoz megfelelõ tüszõ kell, tehát egyéb gyógyszerek!
A kérdező hozzászólása: hát igen, az egyéb gyógyszer érdekelne.....
Hat nezd, nem hiszem, h itt hemzsegnek a meddosegi specialistak, akik meg tudjak neked mondani a gyogyszerek nevet, es, h mi jon most! Ezt ne is vard szerintem. Inkabb tegy vmit, irany a Kaali, vagy akarmelyik medosegi kozpontm, mert nogyogyasszal ilyenbe belevagni veszett fejsze nyele. Nem kepeztek ki oket ennyire, felir egy Clostit, de ha nem jon ossze, nem tole kell a otvabbiakat kerdezni. http://www.kaali.hu pl. sok problemas ismerosomon segitettek, kettonel mar baba van, kettonek folyamatban az inszem a masiknak a lombik.
A kérdező hozzászólása: hát nézd, nem kizárólag specialisták válaszát várom, hanem aki esetleg járt ilyen cipõben!!!mert tudod, valószínûleg akad ilyen is!valamilyen oknál fogva gondoltam, hogy nem czeizel fog a kérdésemre válaszolni!
Velem úgy szokta csinálni a doki, hogy miután lejárt a Clostis adagom( ugye az 5 nap-legalábbis nekem) elmegyek a középidõ közeledtével egy hüvelyi ultrahangra. Ott meg tudja nézni, hogy használt e a gyógyszer. Nekem eddig mindig bejött, sõõõõt, volt olyan hónap, hogy egyszerre kettõ is érett. Ennek ellenére még mindig nincs baba, mert valószínüleg nem jól kapjuk el a megfelelõ idõt. Próbáld meg te is ezt a módszert, ha még nem próbáltad, hogy elmész megnézetni! Gondolom az orvosod tud majd ajánlani egyéb gyógymódokat is, ha ez nem válik be.

Ha a clostilbegyt-től sincs peteérésem akkor mi jön? Van még valami más gyógyszer ami segíthetne?

Hétfőn megyek dokihoz,de már nagyon izgulok.

Legjobb válasz: akkor komoylabb stimuláció kell, olyan amit inszemnél, lombiknál alkalmaznak. Rendszeresen nézik megindult-e ha nem emelik a hormon adagot, ha meg túl sok indul meg csökkentik. A closty a legenyhébb stimuláló szer. Meddõségi centrumba menjetek ott csinálnak ilyen stimulációkat. Mi az oka hogy nincs peteérésed? PCOS?

akkor komoylabb stimuláció kell, olyan amit inszemnél, lombiknál alkalmaznak. Rendszeresen nézik megindult-e ha nem emelik a hormon adagot, ha meg túl sok indul meg csökkentik. A closty a legenyhébb stimuláló szer. Meddõségi centrumba menjetek ott csinálnak ilyen stimulációkat. Mi az oka hogy nincs peteérésed? PCOS?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.Inzulin rezisztenciám van. A dokim meddõség kezelésével is foglalkozik, így egyenlõre nem akarok meddõségi centrumba menni.3 hónapig szedtem a clostit, akkor valószínûleg az lesz amit írtál, másik gyógyszert kapok.
Az ir-ed kezelve van rendesen? Úgy értem hármas kezeléssel, ami a sport, diéta és metformin kombinációja. Az esetek túlnyomó részében ezen túlmenõen semmi más beavatkozás nem kell, mert helyreáll a szervezet.
Nekem ugyan hatott a Closty, de elvékonyította a nyálkahártyámat. Én Merionalt szúrtam utána, azt hiszem egy ciklusban 8-at. Tökéletesen mûködött, sõt, ettõl -nem ettõl, de az óta (egy éve) van spontán tüszõérésem és repim! Már csak a luteálisom rövid, de üsse kõ! Szorítok neked; rengeteg féle gyógyszer van, ne aggódj!

Ha nagyon korai vetélésem volt (orvos mondta) és utána megjött a vérzésem, azóta már 2 hete barnázok, akkor az a tisztulás lehet? Ilyenkor peteérés sincs? Mi lehet ez? Van valakinek ebben tapasztalata?

Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem pont ugyanez volt decemberben. Elment a baba dec. 7én és onnantól folyamatosan 15 napig véreztem. Voltam dokinál, kaptam egy gyógyszert, amitõl elállt a vérzésem és minden rendbejött. Még várnunk sem kellett a próbálkozással. Peteérés szerintem ilyenkor nincs. Te is folyamatosan véreztél/barnáztál és nem állt el? Mert akkor sztem menj vissza a dokihoz és kérj rá valamit, mert ez így nem normális.

Nekem pont ugyanez volt decemberben. Elment a baba dec. 7én és onnantól folyamatosan 15 napig véreztem. Voltam dokinál, kaptam egy gyógyszert, amitõl elállt a vérzésem és minden rendbejött. Még várnunk sem kellett a próbálkozással. Peteérés szerintem ilyenkor nincs. Te is folyamatosan véreztél/barnáztál és nem állt el? Mert akkor sztem menj vissza a dokihoz és kérj rá valamit, mert ez így nem normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Folyamatos a pecsételés. Azóta már összejött Nektek a baba?
Nem még nem. Viszont januárban megnézett a doki ultrahangon és azt mondta minden ok és gyönyörûen kitisztultam. Azóta persze próbálkozunk, de lehet, hogy nagyon akarom. :(
máskor van? Csak mert nem mindenkinéll van ez.
A kérdező hozzászólása: Máskor sincs, ez sem feltûnõ, csak figyeltem mert olvastam h ilyenkor nyúlós átlátszó folyás elõ szokott fordulni de nem tapasztaltam...
akkor neked nincs. Ettõl még peteérésed ugyanúgy lehet. Vannak nõk akinek pl szúr nyilal ilyenkor van akinek nem, van akinek még pecsételõ vérzése is van van akinek nem. Semmi sem törvényszerû.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!