Találatok a következő kifejezésre: Ha a sincs (449 db)

Ha a képen látható módon felszerelek egy szirénát és két villogót a kocsimra, azért a rendőr megbüntethet (ha egyik sincs bekapcsolva)?

műszakivizsgán meghúznák érte a kocsit, ha be van kötve és működik?

Legjobb válasz: Ha rajta van és be sincs kötve, akkor is megbukik.

Ha rajta van és be sincs kötve, akkor is megbukik.
A kérdező hozzászólása: Ja, meg ha valaki felismeri, hogy ez kinek a gép, akkor egy nevet írhatna, mert néznék róla még több képet, videót...
a magyar rendör abba beleköt ha nincs rajtad sapka....ha van akkor meg abba......egy ilyennel ki sem kéne szálnod a kocsiból, benn ülve a helyszínen löne fejbe......szirénát egyébként tilos, mert megkülönböztetö jelzésnek számít(a riasztó szirénája az nem)......idei törvénymódosítás szerint kék villogót egyáltalán birtokolni(kocsiba tartnai stb....)már az maga tilos, mert szabálysértésnek minösül......a sárga ugye figyelmeztetö jelzést sem hiszem hoigy csak ugy kényed-kedved szerint felrakhatsz kocsira......még akkor sem ha nincs bekötev.....véleményem szerint meg ez lenne az utolsó ami érdekelné a rendört hogy:de biztos úr nincs bekötve.....
Egyáltalán nem lehet nálad, még a kocsiban sem. Sárga mobil villogód az lehet, de ha már fixen fel van szerelve már az is engedélyköteles!
Sárga villogó engedéllyel is csak mezõgazdasági vontatón és lassú jármûvön lehet, személygépjármûvön csak alsó neonfény lehet mûbizonylattal.

Miért válaszol valaki a gyes-tgyás kérdésekre, ha fogalma sincs a válaszról?

Olyan sok ilyen jelleg? kérdés van, és egyre növekv? döbbenettel olvasom, milyen válaszokat adnak. Pl. a következ? gyed alapja az el?tte kapott gyed és gyes összegének 70%-a lesz?!

Legjobb válasz: nem csak ilyen jellegû kérdésekre érkezik olyan válasz, aminek semmi értelme sincs. ha valaki itt kérdez, ezzel számolni kell.

nem csak ilyen jellegû kérdésekre érkezik olyan válasz, aminek semmi értelme sincs. ha valaki itt kérdez, ezzel számolni kell.
Lehet, hogy valaki így tájékoztatta õket, õk elhitték - hiszen nem értenek hozzá - így aztán bátran adják tovább az általuk hitelesnek tartott információt. Legalábbis én csak erre tudok gondolni, mert annak nem látom értelmét, hogy valaki kitalál valamit csak azért hogy válaszolhasson. De aztán lehet, hogy naiv vagyok.
Szia! Én majdnem minden gyedes kérdésre válaszolok, mert engem a kutya nem tájékoztatott amikor szükségem lett volna rá, így minden ide vonatkozó jogszabályt elolvastam. Igen, elég hajmeresztõ válaszok szoktak lenni, de ezzel a gyed+gyes 70%-val még nem találkoztam :) Szerintem is "csak" annyi a válasz, hogy õket így tájékoztatták a tb. szakértõk, az oepesek, a különbözõ babás oldalak "szakértõi" (ebbõl a kategóriából Vida Ági a kedvencem) és azt hiszik, hogy ez a tuti, közben pedig dehogy...
A kérdező hozzászólása: Ja, a Vida Ági féle tájékoztatás nekem is a kedvencem:) Csak annyira bosszantó, hogy fél év múlva meg itt sírnak ugyanezek az anyukák, hogy vajon miért fele annyi a gyed, mint amennyinek lennie kellene. Akkor meg már késõ bánat:(

Ha a vizeletben nincs cukor, akkor ugye a vérben sincs? Ugyértem ha a vizelettel minden rendben ilyen téren, akkor nincs megemelkedve a vércukorszint? !

Legjobb válasz: A terheléses cukornál vért vesznek, úgyhogy szerintem nem jelenti azt, hogy ha a vizeletben nincs, akkor a vérben sincs.

A terheléses cukornál vért vesznek, úgyhogy szerintem nem jelenti azt, hogy ha a vizeletben nincs, akkor a vérben sincs.
Szia! Nekem mindig negatív volt a vízeletem ha a cukrot nézték. Mégis rossz lett a cukorterhelésem. A terhességi diabetes tünete nem a cukros vízelet, ha esetleg emiatt kérdezed mert kihagynád a terhelést, én mégis azt mondom, hogy csináltasd meg a cukorterhelést, mert inkább legyen egy jó eredményed, mint hogy aztán azon rágd magad, hogy nem mentél el a tesztre. Én se gondoltam volna, hogy baj van a cukrommal...

Mennyire befolyásoló tényező az egy kapcsolatban, ha a lánynak egyetlen barátja sincs?

Nem tudnak tartós barátságaim kialakulni, mert szinte évente költözünk, és a sulival kapcsolatban is óriási nálam a káosz, de ebbe most nem mennék bele. Nem vagyok az a típus, aki kiszemel magának egy gyanútlan srácot és ráakaszkodik, mégis kíváncsi lennék, mennyire jelent problémát, hogy nincs kivel összejárnom. Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Egy párkapcsolat két emberrõl szól, nem pedig azoknak a haveri körérõl, barátairól, alsó szomszédjáról, unokatestvérének a szobatársáról... Szóval ez egyáltalán nem gáz szerintem. Nekem sincsenek barátaim, igaz más okból, de úgy gondolom, hogy ebben a lányok inkább elõnyt látnak (õ lesz a legfontosabb :)) és nem pedig hátrányt.

Egy párkapcsolat két emberrõl szól, nem pedig azoknak a haveri körérõl, barátairól, alsó szomszédjáról, unokatestvérének a szobatársáról... Szóval ez egyáltalán nem gáz szerintem. Nekem sincsenek barátaim, igaz más okból, de úgy gondolom, hogy ebben a lányok inkább elõnyt látnak (õ lesz a legfontosabb :) ) és nem pedig hátrányt.
Szerintem nem negatív, mert nekem pont ellenkezõ nemben van ilyen. Vagyis haverjaim vannak, de nem olyanok hogy bulizni meg ilyenek. Suliban beszélünk és kámpó.
Szerintem nem probléma ez. Nekem sincsenek barátaim. 21/N
Hát szerintem sem lenne probléma, bár én eddig mindig mást tapasztaltam a pasik részérõl, sajnos. Ahogy szóbakerültek ezek a dolgok, akkor nekik utána ugye mindig az jött le, hogy velem van a gond(igaz tényleg elég nehezen nyílok meg embereknek+ mellette volt egy barátnõm, aki eléggé hülyét csinált belõlem, így pláne) és ezek után általában nem is kerestek, illetve volt még az a verzió, hogy ugye "kiderült", hogy nincs komolyabb baráti köröm, így nincs kivel szórakozni sem járnom és ezért is többen hagytak már ott, pedig amúgy mennék én, de egyedül...:/ csak ugye ez a pasikat általában már nem érdekli.21/L
Igaz, hogy nagyon régen ( lassan egy évtizede ) volt, mikor én a párommal összejöttem, de az is hozzátartozik, hogy fõleg akkoriban, volt összesen 1 igazi barátom, akivel meg tudtam mindent beszélni. Azóta ez a barátság sajnos kihalt, és maximum "ismerõsök" maradtak. Ez a páromat nem igazán érdekelte. Úgyis általában egymáson lógtunk, így kialakult egy közös baráti kör. Ha zárkózott vagy, akkor azon lehet javítani. Én is ilyen vagyok ( bár, ez már nagyon sokat javult az elmúlt években ). Egyrészt az segített, hogy lazán próbálok kezelni minden ismeretséget, alapvetõen kedves vagyok mindenivel, és eljárok sportolni. Ez kihívást jelentett az elején, ha "félsz" új embereket megismerni, de megérte. Persze most is csak 1 olyan "igazi" barátom van, akire szinte bármikor számíthatok, de õ elég messze lakik. Még az egyetemen ismerkedtünk meg, és idõvel kiderült, hogy sokmindenben hasonlítunk. Az õ jóvoltából is ismertem meg sok-sok embert, mert õ kifejezetten ismerkedõs típus, és ez is sokat segített. Szóval, ha van valami happening a suliban, vagy bárhol, ne félj odamenni az emberekhez beszélgetni. Kérdezõsködj, kedvesen mondd el a véleményed az adott témákról, és idõvel lehet, hogy több is kialakul, mint sima ismeretség. Na ezzel kicsit túlléptem asszem a kérdés határát, kicsit szedett-vedett, de ez ki akart jönni. :)
A kérdező hozzászólása: Ezerszer jobban érzem magam :) Köszönöm a válaszaitokat!

Ha a papíromra az van írva, hogy szabályos petezsák magzati elemek nélkül, akkor az azt jelenti, hogy még szikhólyag sincs?

vagy az nem számít magzati elemnek??

Legjobb válasz: Ha lenne odaírták volna! Hány hetes lehetsz?

Ha lenne odaírták volna! Hány hetes lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Az utolsó vérzéstõl szamítva a 6. Héten. Méretet sajnos nem tudok.
Mi lett azóta?
A kérdező hozzászólása: 8 nappal késõbb már 6 mm-es baba szívhanggal. :)

Le lehet állítani? Pl: ekrn. Exe 59 megát zabál wlcomm. Exe ez is sokat ezek nagyon sok memóriát használnak le lehet állítani ezeket a folyamatokat Mik ezek ja meg az explorer exém is alap helyzetbe ha meg sincs nyitva 33 megát zabál

ocsi a megfogalmazásért gyorsan írtam ki a kérdést

Legjobb válasz: Ha lekapcsolod az explorer.exe-t akkor nemlesz se tácád, se ikonjaid. Ez nyílvános pc-nél jó.

Ha lekapcsolod az explorer.exe-t akkor nemlesz se tácád, se ikonjaid. Ez nyílvános pc-nél jó.
wlcomm az MSN által használt folyamat, alkalmazás. Explorer.exe-t meg ne bántsd, az a rendszer fontos részét képezi.

Hogyan tudnék tablettel és telefonnal csatlakozni az internetre, ha a wifi csatlakozik, még sincs net?

Van egy vezetékes routerünk amit jelszó véd és egy wifi routerünk (SMC) ami osztja az internetet. Laptopon és asztali gépen úgy mûködik, hogy elõször a gép automatikusan rácsatlakozik a wifire de ilyenkor még nincs net, hanem külön kell az externetre rácsatlakozni jelszóval és felhasználónévvel, így van net. A probléma az, hogy tableten és telefonon nem tudok rácsatlakozni, mert egyszerûen rácsatlakozik a wifire jelszó minden nélkül és üresbe fut, bármit megnyitok nem tölt be semmit, viszont a jelszót és felhasználónevet sehova sem tudom beírni.
pffffff
A kérdező hozzászólása: Ettõl azért tartalmasabb választ vártam, de ne is erõltesd meg magad! :DD
A kérdező hozzászólása: *nem úgy
az én volt barátom is elhatározta, hogy orvos lesz. megmondtam neki, hogy ha tényleg dokinak megy, én elhagyom. nem az idõhiány miatt, hanem mert a magyar eü, egy rakás ***. és nem hiányzik h mûhibaperért lecsukják, vagy esetleg kikészüljön azért, mert naponta hullanak a betegek a szeme elõtt.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon kockázatos, de nem csak árnyoldala van a dolognak.Az orvosok mindent meg tudnak magyarázni, ráadásul egy néhánynak nagyon jó ügyvédje van, szóval szerintem ritka az, hogy lecsuknak valakit ténylegesen. Na, meg azért férfi orvos esetében más, nincs annyi kötelezettsége az életben, mint egy nõnek.
4-es, ilyen buta választ... Tehát mondjuk a barátodat 18 évesen felveszik az orvosira, és te szakítasz vele, mert 10 év múlva mûhibaper miatt le fogják csukni. Aha...

Hogyan vigasztaljam magam, ha senkim sincs, és a családban is gondok vannak?

Szakításról van szó. Barátaim nincsenek, mert akiket a barátaimnak nevezhetek, azok inkább kárörvendő érdekemberek, így hozzájuk nem fordulhatok. Itthon a családban sincs minden rendben, az pedig teljességgel kizárt, hogy az egyik családtagommal beszéljek. Munkahely is kizárt. Sokat mondogatom magamnak, hogy ez így jó, ez a helyes, a sors is így akarta, mert tényleg nem volt velem szemben fair, amiket művelt. De akkor is szeretem, hiába olyan, amilyen. Hogyan lépjek túl? A romantikus zenék és filmek nem jönnek be, csak rosszabb. Vígjáték sem segít. Piához nem fordulok, mert az csak ideig-óráig hatna, ha nem fordítva sülne el.

Legjobb válasz: Az idõ minden sebet begyógyít

Az idõ minden sebet begyógyít
Chat-elj.. csak ne add ki magad, ne áruld el ki vagy.. Nekem egyszer segített, hogy kidumáltam magamból idegeneknek. Kiszórhattam mindent, hiszen úgysem ismertek. Akadtak akik "meghallgattak".
Egyet értek a második hozzászólóval. A chat már nekem is segített. Piába meg ne fojtsd a bánatod, mert egyszer-kétszer berúgsz, másnap még rosszabb lesz.
nyilván minden embernek a maga baja a legnagyobb, azt szokták mondani, hogy az idõ segít, na nekem ez sem jött be hidd el sokan vannak így, romantikus dolgok, na az biztos nem, tegyél olyat amit szeretsz, bár a legjobb, ha olyanba kezdesz, amit eddig soha nem tettél, nekem az elsõ idõkben ez segített
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Egyenlõre egy hosszú séta a kutyával, meg a tudat, hogy kimozdultam itthonról már jobb kedvet csinált egy kicsit:) Fõleg, hogy mindig az úton akart beletúrni a hóba a kutyám, és volt 1-2 autós aki nevetett rajtunk:D meg én is magunkon:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!