Találatok a következő kifejezésre: Ha a semleges, nem (9 db)

Ha a teszveszen semleges értékelést kapok, mert nem jött létre az ütlet, akkor kell jutalékot fizetnem?

Vagy ilyenkor mindenképpen negatívot kell, hogy kapjak, hogy ne kelljen fizetnem?

Legjobb válasz: Én semlegest kaptam, és pozitívat adtam, és nem jött létre az üzlet. Nem kellett jutalékot fizetni. Csak jelölni kell, hogy nem jött létre az üzlet.

Én semlegest kaptam, és pozitívat adtam, és nem jött létre az üzlet. Nem kellett jutalékot fizetni. Csak jelölni kell, hogy nem jött létre az üzlet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Feltételezem, hogy a vatera és a teszvesz egyezõ szabályok alapján fut, én vaterán árulok (és egy clickkel feltöltöm teszveszre is a termékeket). Alapfelállásban semleges értékelésnél, ha nem történt adásvétel nem kell jutalékot fizetni. Viszont a vatera újabb szabályzata alapján a 2 hétig nem történik meg az értékelés, akkor automatikusan felszámítja a jutalékot, akkor is ha késõbb kiderül, hogy nem történt meg az adásvétel.

Ha a zöldség semleges, nem lehetne inkább egész nap azt enni a "gyümölcsnapon" gyümölcs helyett?

A sós dolgokkal jobban jóllakom, mint az édeskés gyümölcsökkel.

Legjobb válasz: nem lehet kiiktatni, mert a diéta alatt kevés gyümölcsöt ennél, ha nem lenne gyünölcsnap, és mert kellenek a gyümölcsben levõ savak a tiszuláshoz

nem lehet kiiktatni, mert a diéta alatt kevés gyümölcsöt ennél, ha nem lenne gyünölcsnap, és mert kellenek a gyümölcsben levõ savak a tiszuláshoz


Szerintetek hogyan kellene vele viselkedjek? Semleges? Esetleg legyek vele kedves, hátha engem választ, ha nem megy a kapcsolat? Lent

Van egy munkatársam, akivel elég sokat beszélgettem SMS-ben, meg nagyon közeli viszonyban voltunk egymással. Én azt hittem, hogy lehet több is mint barátság, mert voltak olyan utalások, amiket félreértettem... én próbálkoztam is, elhivni ide-oda, de nem jött össze(utolag belegondolva lehet hogy csak kifogások voltak)... de tényleg jól elvoltunk, puszi, ölelés minden volt. Rajtam kivül más sráccal nem SMS-ezett, fb-n nem tudom.. Aztán elment egy táborba, és ott megismerkedett egy másik sráccal(jó közelről), és amikor hazajött, tőlem kérdezte meg, hogy mi a véleményem róla.. én ekkor leirtam, hogy én szerintem több is lehetett volna köztünk mint barátság, meg hogy szerettem volna ha lett volna valami... szóval leirtam neki az érzéseimet.. erre olyan semmilyen válaszokat kaptam, de a lényeg az, hogy barátok maradhatunk, de többet nem szeretne(konkrétan nem irta le). Én ekkor megirtam neki, hogy tudom hogy ezután már semmi sem lesz olyan mint régen.. én ezután nem irtam neki, és kb 4 nap után irta, hogy hiányzok neki, meg nem szeretné hogy ez legyen.. Pénteken dolgoztunk azután előszőr együtt, és én nem beszéltem vele, nem is szoltam hozzá jóformán, csak munkával kapcsolatosan. Akkor munka közbe irt egy SMS-t, hogy most ezentul ez lesz? Nem irtam vissza neki semmit. Kérdezte hogy haragszok? Mondtam hogy nem... Én sem tudom, haragot nem érzek, csak kicsit csalódott vagyok, és fáj az, hogy mást választott.. Kedvesnek kellet volna lennem? Vagy hogyan kellet volna viszonyuljak hozzá?

Legjobb válasz: Hányszor történt már meg velem ez... de hányszor. Most is egy ilyen szituációban vagyok. Nem fog szerintem téged választani, mert nem jössz be neki "úgy", viszont megtanulhattad azt a leckét, hogy házinyúlra nem lövünk, max akkor, ha jeleket küld; amiket nem szabad félreérteni.

Hányszor történt már meg velem ez... de hányszor. Most is egy ilyen szituációban vagyok. Nem fog szerintem téged választani, mert nem jössz be neki "úgy", viszont megtanulhattad azt a leckét, hogy házinyúlra nem lövünk, max akkor, ha jeleket küld; amiket nem szabad félreérteni.
A kérdező hozzászólása: **Lányok.
ha Róla lenne szó akkor nem utasítanám el :) attól függ, mennyire tetszett a fiú. meg atótl, hogy most van-e más
Hát nálam is az dominálna h még mennyire tetszik a srác meg h van e vki más nálam esetleg:) de ha nem tetszene senki és azért a srác sem közömbös a számomra akk nem utasítanám el
de
Nem.
Soha nem volt ilyenben részem. Olyan volt, hogy az egyik ismerõsöm nagyon szerette volna és ennek elég nyomatékosan jelét adta, a következõ találkozásunkkor csak rámmosolygott és a szemembe nézett, azóta is eszméletlen rendes velem. Azt vártam majd utálni fog az elutasítás miatt, eléggé kib*szásnak tûnt akkor, de nem tudtam mást tenni. Viszont ennek az ellenkezõje történt.
Ne törõdj ezzel az érzéssel! Ettõl csak Te vagy értékesebb.
Mármint ezt nekem mondtad?
számomra nem volt kellemetlen. a lány részérõl meg volt a nagy várakozás, hogy akkor na...hogyan tovább. aztán amikor nem lett nagy hogyan tovább, akkor meg durci volt inkább.
Nem, inkább olyan kis sejtelmesen egymásra néztünk és mosolyogtunk. :) Persze egyikõnk sem akart folytatást, tehát nem annak reményében, egyszerûen csak jót szexeltünk és igencsak él ez az emlék a fejünkben. :)

Az USA-n már látszik, hogy gazdaságilag nem fogja olyan nagyon sokáig bírni. Ha ez így van, Magyarország miért nem lép ki a NATO-ból, és lesz inkább semleges? Az Arabok fel vannak készülve egy ilyenre! MI MIÉRT VAGYUNK ILYEN SÜKETEK?

Legjobb válasz: Mondjuk az USA összeomlását annyiszor jósolták. De tételezzük fel, hogy a gazdasága meggyengül Ennek mi köze a NATO tagsághoz? Milyen szövetség védene meg minket bajban? A ruszkik? Mi nem vagyunk Svájc. Ahogy ki néz nem is leszünk soha.

Mondjuk az USA összeomlását annyiszor jósolták. De tételezzük fel, hogy a gazdasága meggyengül Ennek mi köze a NATO tagsághoz? Milyen szövetség védene meg minket bajban? A ruszkik? Mi nem vagyunk Svájc. Ahogy ki néz nem is leszünk soha.
Mibõl látod, hogy nem fogja nagyon sokáig bírni? Amúgy a nagy birodalmak nem szoktak csak úgy egy év alatt szétesni és radikálisan elgyengülni, max egy világháborúnál történhet ilyen. A Római birodalomnál sem az történt, hogy a csúcson voltak, aztán hirtelen zutty. Kellett hozzá vagy két-három évszázad, mire a gazdaság és a katonaság a csúcsról a mélybe pottyant. Az USA sem fog csak úgy hirtelen "elbukni", max évtizedek alatt szép fokozatosan elgyengül, veszít a jelentõségébõl. HA egyáltalán így történik.
Azt nem tudom miért vagy süket és kivel. De az, hogy az USA éppen nem a világ legjobban fejlõdõ országa, nem jelenti azt hogy ki kell hátrálni mögüle. Azt hogy nem bírja sokáig gazdaságilag nem tudom nálad mit jelent, de ebben a században nem tud olyan történni, ami miatt kiesne a meghatározó szerepbõl akár gazdaságilag, akár katonailag. Ez semelyik másik országról nem mondható el.
Jelenleg az USA GDP-je a világ GDP-jének az ötöde. Gazdaságilag elég erõs. A NATO-ból miért is kéne kilépni? Nem mi vagyunk süketek, te vagy tájékozatlan és hülye.
Meg egyébként is...tudod milyenek az amerikaiak? Ha valami nem 100%-os nekik vagy 100%-osan sikeres hanem csak 98% akkor visítanak hogy micsoda veszteség meg micsoda válság.

Nem érzékeny a mellem. Olyan értelemben hogy ha simogatják vagy ilyesmi, nekem az kb olyan semleges mintha a karomat simogatnák. (? )

más is van vele így?

Legjobb válasz: Igen, én is így vagyok vele és meg sem fordult a fejemben, hogy ez probléma lenne :)

Igen, én is így vagyok vele és meg sem fordult a fejemben, hogy ez probléma lenne :)
De fura...:) Olyan nehéz ezt elképzelni, mármint, hogy olyan érzés, mintha a karodat simogatnák... Amúgy, nem hiszem, hogy gond lenne ez, hisz mindenki más-más érintéseket élvez... Én teljesen begerjedek, ha pl csak hozzá ér a pasim a mellemhez, és nagyon szeretem, ha sokat fogdossa:) mert tök izgalmas... Csak mindenki más, ennyi:) üdv 25/L
Nyugi, én is így vagyok vele. Szeretem, ha simogatják, nagy és puha, de felizgatni olyan jól nem tudnak vele. De pl. a mellbimbóm mindig kidudorodik ilyenkor.:)
Hát azt mondják az normális, ha egy nõ mellbimbója nem túl érzékeny..gondoljatok a szoptatásra..mennyire fájna, ha minden apró érintésre reagálna..
én is pont ugyanigy vagyok vele.és úgy csodálkoztam, amikor olvastam valahol, hogy vannak olyan nõk akiknek attól lesz urgazmusa ha a mellüket izgatták....hát én ezt el sem tudom magamról képzelni :D:D
Barátnõm az elején ugyanígy volt vele. Egyszerûen nem volt neki se jó se rossz érzés. De amikor eljutottunk odáig, hogy eléggé testközelbe kerültünk és rendesen felizgultunk egymásra, akkor már kifejezetten éélvezte, ha nagyon gyengéden, épphogy csak megérintve simogatom neki. Szóval nem biztos, hogy sose fogod élvezni ;)
Ugyan pasi vagyok, de megerõsíthetem, hogy más nõk is vannak így vele. Sajnos. Pedig olyan jó dolog simogatni, vagy például egy kis ciciszex, ha mindkét fél élvezi...
A kérdező hozzászólása: :)
Szia! engem nem csak nem izgat, egy kicsit még idegesít is... Szóval nem vagy egyedül, vannak ilyenek is :)
jobb ha szakemberrel próbálod ki és nem kontárokkal képet számot :P
A kérdező hozzászólása: nekem sem.:) csak kiváncsi voltam.
Nekem nagyon érzékeny, és nagyon élvezem. Valaki megfogja, simogatja, vagy bármi, mááár totál beindulok tõle. De nagyon sok mindenkit ismerek akinek egyátalán nem érzékeny.

A német szuperkupa-döntő egy mérkőzésen szokott eldőlni? Ha igen, akkor tegnap miért nem semleges pályán játszották le a mérkőzést?

Természetesen fociról van szó.

Legjobb válasz: Mert a helyszín már a sorozat kezdetekor le van kötve. Épp úgy ahogyan a BL vagy az UEFA Kupa/EL esetében is. Lásd a BL 2011-12-es kiírását, döntõ helyszíne Allianz aréna, egyik résztvevõ a Bayern. Vagy Uefa kupa 2002-es fináléja, Feyenoord-Dortmund, helyszín Rotterdam. 2005 Sporting-CSZKA, helyszín Lisszabon.

Mert a helyszín már a sorozat kezdetekor le van kötve. Épp úgy ahogyan a BL vagy az UEFA Kupa/EL esetében is. Lásd a BL 2011-12-es kiírását, döntõ helyszíne Allianz aréna, egyik résztvevõ a Bayern. Vagy Uefa kupa 2002-es fináléja, Feyenoord-Dortmund, helyszín Rotterdam. 2005 Sporting-CSZKA, helyszín Lisszabon.
Vagyis bocs, hülyeséget írtam részben, mert ez nem sorozat, hanem két sorozat nyertesének csatája. De ettõl függetlenül a többi változatlan, a helyszín elõre ki van jelölve.
A kérdező hozzászólása: Most már értem, köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!