Találatok a következő kifejezésre: Ha a sem (3956 db)

Mit lehet tenni, ha a fürdetés utáni tejet nem hajlandó meginni sem cumisüvegből, sem kanállal, sem pohárból, sem csőröspohárból, csak a tejpépet fogadja el kanállal, az 1 éves gyerekem?

Reggel még cumisüvegb?l issza a tápszert (még van és el akarom használni), a többi kaját kanalazzuk, estére pedig sehogy nem hajlandó meginni a tejet. Ez miatt "felpörög" mert amíg a cumiból megitta a tápszert utána szépen elaludt, (gondolom amíg ette addig megnyugodott) most viszont ki akar menni a szobából a nappaliba játszani, az ágyában össze vissza forog, mászik stb... kész katasztrófa lett az egész. Mit tudtok tanácsolni? a válaszokat el?re is köszi

Legjobb válasz: Én sem erõltetném a fürdés utáni tejivást. Legyen fürdés elõtt vacsi, aztán irány az ágy! :))

Én sem erõltetném a fürdés utáni tejivást. Legyen fürdés elõtt vacsi, aztán irány az ágy! :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat a 2. válaszolótól szeretném kérdezni, hogy a vacsorát fürdés elõtt a tejre érted, vagy tejpép legyen a vacsi?
Elõszõr is tedd a vacsit fürdés elé. Nálunk vacsizik, fürdik, fogat mos, egy mese, és alvás. És nincs vita. nem eszik, iszik este. Én sem eszek fürdés után, õ is szokjon a rendhez, ha ilyen nagy már.
Adhatsz neki akár fõzeléket, ha a kanalas kaját elfogadja (pl. ebédbõl maradékot), vagy akár tejpépet, de akár kenyeret is valamilyen sonkával, sajttal. Ezek mellé megihatja a tápszert is, mint tejet, vagy késõbb tejitalt, esetleg tehéntejet - amit be akarsz iktatni tápszer helyett. Utána fürdik egyet, és alvás.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
hát valószinuleg dugni
Biztosan szeret, de lehet, hogy elfoglalt, ezer dolga és gondja van, és lehet, hogy az érzéseit is nehezebben mutatja ki, mint mások.Nem tudom, nem ismerem, ezek csak tippek.
Hát ez bizony vakvágány kislány. Valószínûleg nem te vagy, aki eléggé megmozgatod.
mennyi idõs? azt nem írtad
A kérdező hozzászólása: igazad van, bocs, 4 hónapos lesz a jövõ héten. lehet talán a foga...
Szia! Az én kisfiam is 4 hós, és ugyan ilyen kb 2 hete. Õ akkor nyugszik meg igazán ha kiviszem a levegõre, ott jókat szunyál nappal, viszont éjjel az katasztrófa, 5-6- szor is felébred. Van hogy már otthagyom magam mellett az ágyban mert cicin alszik el. Szegénykémnek jön a foga!
elsõ vagyok. nekem kezdettõl ilyen volt 4 hós koráig hasfájás címszó alatt. éjjel a kertben köröztem babakocsival, kicsit megcsapta a hideg és visszábbvette magát. A séta tényleg jó ötlet.


Vannak-e perköltségek, ha a békéltető nem jött be az Uramnak? Ki fizeti azt? Még több tárgyalás, tanuk. Nem szeretnék ügyvédet, Meg sem beszélte velem a közöst, csak úgy beadta, hátha megijedek, Nem így történt de azért költeni nem akarok rá.

Legjobb válasz: Ha neked megfelel a közös megegyezés, akkor nem kell sem ügyvéd, sem tanu, sem perköltség. Azt a férjednek kellett kifizetni, amikor beadta a válókeresetet. Ha meg tudtok egyezni, akkor nem kell többet költeni rá. Ha az elsõ tárgyalás után nincs vita, és továbbra is fenntartjátok, hogy el akartok válni, akkor már csak egy utolsó tárgyalás van és kész vége, akkor kimondják a válást. Én már majdnem egy éve váltam el, és a második tárgyalás kb. 3 percig tartott. Mi elfeleztük a költségeket. Egyébként 12.000,- Ft. illetékbélyegben, amikor beadják a keresetet. Tehát nekem 6.000 ft-ba került, és mivel mindenben megállapodtunk, nem volt ügyvéd sem és tanuk sem voltak. Üdv.

Ha neked megfelel a közös megegyezés, akkor nem kell sem ügyvéd, sem tanu, sem perköltség. Azt a férjednek kellett kifizetni, amikor beadta a válókeresetet. Ha meg tudtok egyezni, akkor nem kell többet költeni rá. Ha az elsõ tárgyalás után nincs vita, és továbbra is fenntartjátok, hogy el akartok válni, akkor már csak egy utolsó tárgyalás van és kész vége, akkor kimondják a válást. Én már majdnem egy éve váltam el, és a második tárgyalás kb. 3 percig tartott. Mi elfeleztük a költségeket. Egyébként 12.000, - Ft. illetékbélyegben, amikor beadják a keresetet. Tehát nekem 6.000 ft-ba került, és mivel mindenben megállapodtunk, nem volt ügyvéd sem és tanuk sem voltak. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Sajna a békéltetõ már megvolt, de Õ semmit nem akar adni nekem. 6 évig éltünk együtt, utánna 2 év házasság, ahol már tényleg közösen vásároltunk az Õ házára és a gyerekeire fordítottunk mindent. Nekem papíron több volt a fizum, a valóságban neki volt több. eddig még a személyes dolgaim is nála vannak, a közösbõl semmi nem jutott az én meglévõ lakásomra. Anyagilag nem tudunk megegyezni. Elmondta, hogy Õ is szeret, de el kell válnunk, adni nem akar semmit. Nem sokat szeretnék cca 500000-et, ehhez, félek, hogy még az ügyvéd is többe kerülne. Nem érzem jogosnak, hogy a 8 évi munkámért, a családja ellátásáért én ne kapjak semmit. De annyira összetartóak: 4 fia van, hogy úgyis mindent ellenem fognak tenni. Most attól kezdek félni, hoy a végén, én mint alperes fogok fizetni-perköltség- hiába monak a szavai már a békéltetõn egymásnak ellent.
Semmiképp nem nehezményezném, de ha nem szûz, az sem baj. Ez nem szempont nálam. :) 22F
ha nem szûz már nem is kell... de most komolyan mért lenne az baj ha nem huzták már meg elõtte millióan :D még szép hogy örülnék *.*
Olyan mindegy! De az jó lenne benne hogy én határozhatnám meg a szintet és nem kéne ilyen tekintetben versenyezni mások teljesítményével. Bár ez hátrány is mert a betanítási idõben a csaj nem olyan ügyes mintha tapasztalt lenne.
A válogatott helyesóírt kihagytad;)
jó is meg rossz is... 1. jó, mert megvárt ezekkel a dolgokkal, másrészt viszont nagyon tapasztalatlan... igy hirtelen nem is tudom, melyik a jobb, rossznak nem rossz, de azért bizonyos szempontból jónak sem mondható..
Nem zavarna, sõt, ez az igazi ajándék. De a veszély benne van, hogy te vagy az elsõ. Nem minden esetben de van akiben idõvel a kíváncsiság megindul és nem csak fantáziájában csinálná mással is. És akkor szakítás. :S De ne így legyen, és akkor te egy irigylésre méltó ember vagy. Viszont ezzel óvatosan kell bánni, nehogy megbántsd!
Igen, én is
hát nem zavarna az biztos
Igen.
persze
Én ismerek, egy ilyen lánytés szeretnék hozzá közelebb kerülni. :) És szerintem ilyen a tökéletes lány :)

Mikor használjuk a nem szót, a sem szót és a se szót? Ha pl. egy kérdést szeretnék feltenni, melyik a helyes: "állat vagy nem? " vagy "állat vagy sem? "

Legjobb válasz: Az "állat vagy sem?" a helyes.A sem szót akkor tesszük ki,ha többszöri,visszatérõ dologról beszélünk, pl. "ezt sem?". A nem szót tagadáskor szoktuk használni, a "se"-t pedig ugyanúgy,mint a sem-et.

Az "állat vagy sem?" a helyes.A sem szót akkor tesszük ki, ha többszöri, visszatérõ dologról beszélünk, pl. "ezt sem?". A nem szót tagadáskor szoktuk használni, a "se"-t pedig ugyanúgy, mint a sem-et.
az bíztos hogy annál többet ér mint ha azt sem innál!

Ha a pasitok sem az smsetekre, sem fb-n nem válaszol, az mit jelent?

Legjobb válasz: hogy nincs ideje válaszolni, vagy egy smileyra nem tud mit válaszolni.

hogy nincs ideje válaszolni, vagy egy smileyra nem tud mit válaszolni.
ez így elég nehéz kérdés, nem tudom a részleteket szóval csak annyit tudok mondani hogy lekoptatott...
az enyémnél azt, hogy elfoglalt, és amint tud, hív, a tiédnél nem tudom
meghalt
A kérdező hozzászólása: reggel válaszoltam neki utoljára, volt fent fb-n, de semmi. megnézte amit délben írtam fél 7kor, és semmi reakció
Szégyellje magát, hogy nem lóg a telefonján éljel nappal. A helyedben odaszögelném a kezéhez a krva telefont, abból tanul a disznaja.

Ha a lányok kimondták, hogy egyikőjüknek sem kéne olyan testi adottságú, mint amilyen én vagyok, akkor nekem igaz semmi értelmem lányokhoz még szólnii sem? Ha ők nem kedvelnek, akkor én miért jó pofizzak nekik?

Legjobb válasz: Én nem azért társalgok a fiúkkal, hogy jópofizzak.. Feltételezem alapvetõen te sem ezért keresed a nõk társaságát. Egyébként milyen testi adottságokról beszélsz? Te meg vagy elégedve önmagaddal? 22N

Én nem azért társalgok a fiúkkal, hogy jópofizzak.. Feltételezem alapvetõen te sem ezért keresed a nõk társaságát. Egyébként milyen testi adottságokról beszélsz? Te meg vagy elégedve önmagaddal? 22N
A kérdező hozzászólása: 8-as, engem a lányok ostoroznak folyamatosan. Ha az emer olyanokat kap a lányoktól, hogy hogy nézel ki, mekkora orrod van, meg milyen csúnya vagy, ne is merj még egyszer rám írni, akkor igencsak elkenõdik és megutálja a nõi nemet a csajozáshoz sincs már kedve, ha úgyis minden csaj undorodik tõle.
Én azert itt a sok emostol elfogadnek egy kepet kivancsi vagyok miert ostorozzak magukat ennyire
Én is hasonló cipõben járok, mint te, bár szerintem klasszisokkal rondább vagyok. Ha egy lány meglát engem, mindjárt kiül az arcára az undor. Gyakorlatilag nincs olyan részem, ami legalább egy kicsit is elfogadhatóan nézne ki. Abszolút ronda vagyok és torzszülött. Ilyenkor meg kell barátkozni a gondolattal, hogy soha sem lesz senkid, és magányosan fogod leélni az egész. Minél elõbb belátod ezt, annál kevésbé lesz fájdalmas.
A kérdező hozzászólása: Ja, persze, mert tapasztalatot osztok meg, én vagyok a gonosz szörnyeteg. Olyan rondának tartanak, hogy még haerkodni sem akarnak velem, pedig én már elfogadtam volna, ha csak barátk lehetünk, de nem úgy utasítanak el, mintha valami leprás, fertõzõ lény lennék.
Pedig ennél sokkal fontosabb, hogy egy idióta vagy. Esküszöm amikor itt olvasgatok olyan érzésem van mintha az egész ország szörnyszülöttekbõl állna. Mi a testi adottság ami kizárja, hogy csajod legyen?
A kérdező hozzászólása: Meg sem kell szólalniuk, egy nézésbõl látom, hogy ennek se kellek, meg rondának tart.
Ezt a Föld minden nõje közölte veled? Kétlem.
Nem ilyenkor a kritikát elfogadod, motivációnak használod, és megkeresed a hozzád legközelebb esõ konditermet. Ha kicsit messzebb van az se baj, a gyaloglás jó bemelegítés. Ha elzárkózol a nõk elõl fiatal korodban, lehet hogy késõbb a pallos rossz oldalán találod magadat!
8: Szintén ugyanaz van nálam, mint a kérdezõnél. Akárhány lánynál is próbálkozom, mindig csak azt kapom meg, hogy ronda. Ha kimegyek az utcára, az embereknek kiül az undor az arcára. Rettenetesen rémségesen ocsmány vagyok, ezt kár is lenne tagadni. Ezek a tények, és nem önostorozás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!