Találatok a következő kifejezésre: Ha a rossz a touchpad, (3 db)

Ha a laptomban rossz a touchpad, tudok venni számítógépboltban új touchpadot és be tudom szerelni, vagy ezzel inkább szervízbe menjek?

Lehet-e kapni ilyet boltokban, és mekkora szakértelem kell ennek kicseréléséhez? Gondolom a laptopokba a helysz?ke miatt komplexebb belenyúlni, mint egy normál pc-be. Egy normál pc-vel jól elboldogulok.

Legjobb válasz: Inkább szervízbe vidd el! Nem kis munka szétszedni és a csere után összeszerelni. És nem is biztos, hogy boltban kapsz a gépedbe való touchpadot. Pénzes dolog, de ha nem megfelelõen nyúlsz bele még nagyobb kárt okozhatsz.

Inkább szervízbe vidd el! Nem kis munka szétszedni és a csere után összeszerelni. És nem is biztos, hogy boltban kapsz a gépedbe való touchpadot. Pénzes dolog, de ha nem megfelelõen nyúlsz bele még nagyobb kárt okozhatsz.
Földelt dugaljba kellene dugni. Ha abba van, akkor próbáld fordítva bedugni.

Dell N5040 laptop touchpad-je nem működik, az Fn+F3 gombra nem jelenik meg semmi a képernyőn, hardver hiba vagy a driver rossz? Ha a driver, akkor hol lehet frisset letölteni?

köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/D.. Ez a driver van hozzá, de mi történt, hogy nem mûködik, korábban jó volt, esetleg újratelepítetted a rendszert?

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/D.. Ez a driver van hozzá, de mi történt, hogy nem mûködik, korábban jó volt, esetleg újratelepítetted a rendszert?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ezt próbáltam már feltelepíteni, de továbbra sem mûködik. Korábban is gondok voltak vele, de a driver újbóli telepítése után rendbejött. Lehet ennek köze ahhoz, hogy a windows nem eredeti, az okozhat ilyen gondot?
Nem igazán, ha csak nem valami agyon módosított verzió. Ha sima érintetlen oprendszer van rajta akkor nem biztos hogy nem az a baja.
*biztos hogy nem akart lenni, szóval nem az oprendszer a baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!