Találatok a következő kifejezésre: Ha a rossz a (2750 db)

Érdemes megcsináltatni, mert elég visszataszító ha valakinek rohad a foga és büdös a szája. Így még a munka is elkerüli..
Na már megint . "az anyagiak számítanak". Miért kell minden nõt/lán t 1 kalap alá venni ?? Amúgy igaza van az elsõnek. Én nem állnék le ronda, girbe-görbe fogú pasival, már bocs.
azt nem írta h rohad, szóval attól még lehet h nem olyan vészes a helyzet. bár a kérdés alapján is erre lehet gondolni.
2. és azt sem írta h girbe-görbe, szóval nem tudni miért rossz, hogyan rossz.
Így valóban nincs értelme. De azért ha lesz pénzed, érdemes megcsináltatnod a fogaidat, már csak magad miatt is. Egy protkó még drágább.
Mivel nincs pénzed, nagyon kevés az esélye. Az, hogy amúgy ronda vagy-e vagy sem, az nem nagyon számít. Szedd össze a pénzt a fogaidra.

Ugy érzem lelki mazohista vagyok. Rossz minden, nem is akarom hogy jó legyen . és ha mégis jora fordulna teszek azért hogy maradjon rossz. Mert egyszerűen ugy érzem magam "jól" ha nekem rossz. A kérdés hogy ennek van hátulütője?

Legjobb válasz: Igen, hát persze. Bizonyított, hogy a pesszimista emberek, "akikben kevés a boldogsághormon, endorfin", könnyebben rákosodnak-ergo kevesebbet élnek...

Igen, hát persze. Bizonyított, hogy a pesszimista emberek, "akikben kevés a boldogsághormon, endorfin", könnyebben rákosodnak-ergo kevesebbet élnek...
A kérdező hozzászólása: De mit csináljak, ha igy érzem jól magam ???

Ha a buliban a barátnőtök rosszul érzi magát ti viszont jól hazamentek a barátnőtök miatt vagy ott maradatok? Elvárjátok, hogy ő is maradjon?

Legjobb válasz: Miért maradnék ott ?? Pff.. Ja majd biztos elengedem az éjszakába úgy h rosszul van.. -.- Miért várnám el, hogy maradjon ha Õ rosszul van..? Nem vagyok ennyire önzõ.. Ha te ott maradnál és elengednéd akkor nem szereted vagy nagyon önzõ vagy..

Miért maradnék ott ?? Pff.. Ja majd biztos elengedem az éjszakába úgy h rosszul van.. -.- Miért várnám el, hogy maradjon ha Õ rosszul van..? Nem vagyok ennyire önzõ.. Ha te ott maradnál és elengednéd akkor nem szereted vagy nagyon önzõ vagy..
Hazaviszem, egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: nem úgy érzi rosszul magát, hogy szarul van, hanem nem jön be neki a buli.
Hívnék neki egy taxit, aztán vigye haza. Attól, hogy õ rosszul van, én miért rontsam el a bulimat, ha már kifizettem érte a belépõárát. Ennyire lelkizõs nem vagyok.
Természetesen hazamennék vele, Többet számít mint egy buli !!!
hát, ha 1x csinálnék ilyet és nem azért mert egy hisztizõs liba vagyok akkor simán, elvárnám, hogy a barátom hazajöjjön velem. mondjuk, nálunk elõ se fordulhat ilyen, hogy nem bírok ki egy buliban 4-5 órát ha látom, hogy a barátom tök jól érzi magát.. fordítva ugyanez. egyébként volt már, hogy leléptünk buliról mert untuk, de így még nem, hogy az egyikünk húzta le a másikat is..


Miért csinálja meg a rosszat a kutya, ha tudja hogy kikap és halálosan retteg a büntetéstől?

Legjobb válasz: Mit szoktál vele csinálni, ha "rosszat tesz"? És milyen rosszat szokott tenni?

Mit szoktál vele csinálni, ha "rosszat tesz"? És milyen rosszat szokott tenni?
ma 20:30: Egy kutya értelmi szintje egy kisgyerekén van.
A kérdésedbõl itélve nem sokat foglalkozhatsz a kutyáddal... nyilván megtanulta, hogyha rosszat csinál, akkor foglalkozol vele, mégha büntetést is kap. Figyelemfelkeltésbõl csinálja. Szerintem törõdj vele többet: játék, sétáltatás, tanítsd trükkökre!
Mert amit csinál, azt õ nem érzi " rossznak". A büntetés pedig nem lehet olyan fokú, hogy " halálosan rettegjen" miatta.
Sehol nem írtad, hogy nem a te kutyád. Azt meg nem tudod, hogy a más kutyájával mit tesznek. És még mindig nem tiszta, hogy mit tartanak rossz viselkedésnek?
20.30: Lehet hogy nem is mondott olyan butaságot az elsõ válaszoló? Hisz egy kisgyerek is akkor rosszalkodik, ha tele van energiával, és azt nem tudja levezetni. Mert nem foglalkoznak vele. És emellett akkor is szokott rosszalkodni a kisgyerek, ha úgy akarja felhívni magára a figyelmet.
azért egy kutyát ne hasonlítsunk már egy kisgyerekhez, kedves mindenttudó Dantes. a kutyát úgy tudod leszoktatni a csínytevésrõl, ha jutalmazod a jó tetteiért! nem mellesleg akkor csibészkednek, ha nincsenek fizikailag és szellemileg lefárasztva...
Egy kisgyerek miért csinál rosszat, ha tudja hogy utána ki kap érte?
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj hogy nem foglalkoznak vele! Hanem hogy túl kemények amikor megbüntetik. Jutalmazni szokták amikor nevelik, és olyankor nem szídják meg, csak ha rosszat csinál, és kutyákkal is játszik csak ha messzirõl jön egy felé akkor megugatja és nem azért mert játszani akar, de utána nem bántja. És mondom szót fogad, azonnal abbahagyja, csak utána megint kezdi, és közben tudja hogy rosszat csinál mert látszik hogy ideges (és nem azért mert idegbeteg mert ha nem rosszat csinál akkor tök nyugodt), de mégis csinálja... És különben is mivan ha mégis meg tudom gyõzni? Azért kéne megértenem miért csinálja a kutya, mert õk azt hiszik hogy direkt rossz meglázadozik és azért büntetik ennyire. Szóval valaki tud segíteni? A válasz szempontjából nem volt fontos kié a kutya, mert nem az volt a kérdés hogy mit gondoltok a gazdáról.
Ha nem a te kutyád, miért nem írtad le a kérdés kifejtésében? Ahogy leírhattad volna a körülményeket is, amit kommentben megtettél. Megkímélhetted volna magadat is, meg a válaszadókat is a félreértésektõl.
Szerinted érdemes válaszolni neked, amikor nem is a te kutyád és úgysem tehetsz semmit? Legfeljebb együtt sajnálkozunk veled. Ennyi.
a kisgyerek értelmi szintje a szülõktõl függ. úgy mégis milyen kisgyerek? 1éves? 6éves? na? a gyerek nem a hangsúlyt érti, hanem a szavakat... nem? mindegy, Dantes, ezt is írd bele a készülõ összeollózott tanulmányodba :D
A kérdező hozzászólása: Ha nem írtam hogy nem az én kutyám akkor kérdezni kell és nem alapnak venni hogy az enyém. Amúgy meg igenis tudom mit tesznek vele mert rokonok vagyunk és legjobb barátok. Csak ebben nem értünk egyet. És a rossz dolgok teljesen átlagosak, ugatás, vagy ne menjen egyes helyekre, ne egyen fel a földrõl vagy amit bármelyik kutyás tilt...
A kérdező hozzászólása: Dantes: nem tudom, nincs gyerek és nem is értek hozzájuk... Kéne? Nem vagyok tanár vagy ovónõ. Magamból sem tudok kiindulni mert én az a visszahúzodó nagyon jó, nagyon csendes gyerek voltam akit már utáltak annyira kis szófogadó, "stréber"...
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg én is úgy tudom hogy va kutya a kisgyerek szintjén van, és nem tudom miért fáj ez a tudományos megállapítás egyeseknek. Ettõl még kutya nem=gyerek, ettõl nem lesz semmi baja a gyereknek.

Mit tehetek ha nagyon rossz a körzeti fogorvosom?

Ideiglenes lakcímmel mehetek más orvoshoz?

Legjobb válasz: Ott a betegjogi képviselõ, az orvoskamara ahol jelentheted az esetet. Talán az lenne a legjobb, ha a többi pórul járt beteggel együtt jelentenétek. Rossz szakember minden területen van, de talán az orvos ezt nem engedheti meg magának. A többi terület rossz dolgozóit max kirúgják, de egy orvos maradandó károkat okozhat, rosszabb esetbe ha hagyják praktizálni okoz is. Más körzeti orvost is választhatsz, a tb által finanszírozott helyeken való ellátást igénybe veheted.

Ott a betegjogi képviselõ, az orvoskamara ahol jelentheted az esetet. Talán az lenne a legjobb, ha a többi pórul járt beteggel együtt jelentenétek. Rossz szakember minden területen van, de talán az orvos ezt nem engedheti meg magának. A többi terület rossz dolgozóit max kirúgják, de egy orvos maradandó károkat okozhat, rosszabb esetbe ha hagyják praktizálni okoz is. Más körzeti orvost is választhatsz, a tb által finanszírozott helyeken való ellátást igénybe veheted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ez biztos?:S Remélem mást is fogadhatok, de úgy tudom ha nem a körzetébe tartozom, nem köteles fogadni sztk alapon engem :(
A szüleid hova járnak? Õk is hozzá?
Kérdezz meg más orvost, át tudna-e venni De olyanhoz menj, aki biztos jó
Ez egy elég kényes téma, ugyanis a körzetis fogorvosok ismerik egymást és nem biztos hogy a beteggel értenek egyet a kollega szakvéleményével szemben. Arról nem is beszélve hogy sok körzetisnek van saját magánrendelõje is (már minden fogorvosnak saját cége van és innentõl fogva csak pénz kérdése hogy mikor nyitnak magánrendelést). Ezen kívül valóban nem kötelesek ellátni a körzetükön kívüli beteget.
A mi városunkban csak a körzetis lát el ingyen, a többinél fízetni kell. Nekem is sz** a körzetisem, ezért vagyok a szüleimhez bejelentve a férjemmel együtt, a saját lakásunk helyett. Nekik jó a fogorvosuk.
Bárhova mehetsz, sok helyen nem lakcím szerint fogadnak. De mivel nekem a 20. körzeti doki vált be, és õ elment magánrendelésre, én a magánrendelésére járok. Megéri, alsó-közép-áras, és amit megcsinál, az meg van csinálva, várni sem kell annyit így, mint a körzetiben, emberileg nagyon oké, ezért nem vagyok olyan stresszes, mint a körzetinél, ahol nem tudom, kihez kerülök be és mikor.

Ha valakinel rossz a szajaszaga akkor az az illetõ éeezheti a rossz szagot?

Legjobb válasz: Moss fogat és ne mobilról írkálj!

Moss fogat és ne mobilról írkálj!

Ha valakinek rossz a hangja és elkezd énektanárhoz járni, akkor javulhat?

Az a valaki én lennék:P

Legjobb válasz: nem. legfeljebb képzett rossz hangja lesz. és a botfülön sem segít. persze nem kell mindenkinek énekelnie, lehetnek néhányan, akik munkából akarnak megélni.

nem. legfeljebb képzett rossz hangja lesz. és a botfülön sem segít. persze nem kell mindenkinek énekelnie, lehetnek néhányan, akik munkából akarnak megélni.
Ha valakinek rossz a hangja akkor rossz a hangja. Inkább ne énekeljen. Ha meg csak hamisan énekel vagy valami azon lehet segíteni.
Szerintem javulni javulhat, de sosem lesz belõle nagyon jó énekes... Pl. Celine Dion biztos nem. =)))
A kérdező hozzászólása: :D Egyébként csak azért kérdeztem, mert az a sulis ének tanárom folyton azt hajtja hogy akinek rossza hangja azon is segíthet egy ének tanár xD És nekem is folyton ezt mondja.
Mindenki fejleszthetõ a saját adottságai függvényében. Nagyon kevés a valóban botfülû, egy átlagember hangja nagyon sokat fejlõdhet egy hozzáértõ tanár segítségével.

Ha valakinek rossz a rezgésszintje, bevonzhat valami rosszat?

Imádom a szexet. Orál, Anál, többféle póz, erekció mellre, popsira, hasra stb. Szerintem perverz is vagyok. Érdekelnek a paranormális dolgok. Már volt ilyenbe részem. Szerintem valami "megszállta" a fejem. Ezektől eltekintve abszolút normálisnak tartom magam. Sportolok, dolgozom, főzök, takarítok. Van egy kutyám, párom sajnos nincs. Olyan, mintha valami "hozzám tapadt" volna, követne, s nem tudok tőle szabadulni. A múltamba benne voltam ebbe a "sátánizmusos" dologba.. Pszichés bajom nincs, nem vettem észre magamon. A munkám miatt több pszichológiai tesztet kellett írnom, s mindegyiken átmentem. F/27

Legjobb válasz: Jézusom, ezt nem én kérdeztem. Viszont jót röhögtem ezen a bepisilõs dolgon XD.

A kérdező hozzászólása: Jézusom, ezt nem én kérdeztem. Viszont jót röhögtem ezen a bepisilõs dolgon XD.
rossz a ram...
De melyik melyik? Van olyan hogy egy RAM nem tetszik az alaplapnak.
Van bizony! Szokásos kérdés jöjjön: Milyen alaplap? Milyen RAM?
A kérdező hozzászólása: köszönöm de megnézettem tényleg rossz a ram

Ha a nő a férfit követi (a férfi pedig Istent), mi a teendő akkor, ha a nő úgy látja, hogy a férfi helytelen dolgot kér tőle, vagy rossz úton jár?

Viszont ugye a fej, a családfő, az "egyházi vezető" a férfi. Elméletben ő mondja meg, hogy mi a helyes, és mi a nem helyes, és nem pedig a nő.

Legjobb válasz: Keresztényként is azt mondom, hogy ilyenkor a nõ hívja fel a figyelmét a férfinak arra hogy rossz úton jár, majd próbálja megoldani maga a helyzetet, ha a férfi elzárkózik elõle. A nõ nem rabszolgája a férfinek, ha nem tetszik neki valami, akkor azt mondja el. Ennyi.

Keresztényként is azt mondom, hogy ilyenkor a nõ hívja fel a figyelmét a férfinak arra hogy rossz úton jár, majd próbálja megoldani maga a helyzetet, ha a férfi elzárkózik elõle. A nõ nem rabszolgája a férfinek, ha nem tetszik neki valami, akkor azt mondja el. Ennyi.
nem a férfi mondja meg mi a helyes, hanem a saját eszem és lelkiismeretem. A Nõi eszem és lelkiismeretem. Miért tudná egy féri jobban, hogy mi a helyes mint én?
Van ilyen vallás, ahol a férfi van kikiáltva vezetõnek. Sajnos én nem tudok egyetérteni ezzel. Szerintem a férfi is csak ember, és követhet el hibákat. Az csak egy mondás, hogy Istent követi, mert a valóságban nagyon kevesen vannak, akik tudják, hogyan kell Istent követni. Ha a vallásod azt mondja, hogy a férfi-embert kövesd, akkor godnolkodj el rajta, hogy ebben akarsz-e élni. Mert vagy szótfogadsz, vagy el kell hagynod azt a vallást, vagy el kell válnod (ha lehet) attól a férfitõl.
miért kéne nekem egy férfi mérce? Mérce lehet egy bölcsember akire felnézek, aki lehet akár nõ is. De semmiképp nem mérce csak azért valaki mert férfi. lehet, hogy az ószövetségben van ilyesmi írva, de ahhoz nem sokköze van a kereszténységnek. Van újszövetség abban ilyen nincs.
Arról, hogy mikor mit - miért - teszek, (nõként) csak én határozok. Én is vállalom érte a felelõsséget. Nõ és férfi egyenértékû, egyenrangú ember. Egyik sem "vezeti" a másikat ("orránál fogva":-) meg különösen nem, bár néha próbálkozik egyik vagy a másik:D Rosszul teszi.).
Bocs de a párom nem a fõnököm. Együtt döntünk, ha nem értekveleegyet, akkor megyek a magam feje után. Miért lenne õ okosabbb mint én? Ne beszélj már hülyeségeket. Nem tudom milyen vallásról beszélsz, de nem ismerek olyan keresztény vallást ami azt mondaná, hogy a férj a fõnök
Napirai11 válasza: Sziasztok! Kedves Kérdezõ! Én egy baháí nõ vagyok, de értem a problémádat, mivel keresztény voltam. Az én vallásom szerint Isten elõtt férfi, és nõ egyenlõ, de a nemek közötti egyenlõség nem jelentheti az önzõ viselkedést, egyik fél sem szenvedhet hátrányt a neme miatt. A Biblia nem mondja azt, hogy a nõ alacsonyabbrendû a férfinél. Ha megírnád privátban, hogy mi a problémád a férjeddel a gyereketekkel kapcsolatban, akkor megpróbálok segíteni. Üdv: Napirai
Uram irgalmazz..! Minden fundamentalizmus borzongató.
Kedves kérdezõ! A példádból látszik, hogy a középkorban rekedt vallásos gondolkodás hogyan tudja megnyomorítani az emberek életét. Egyenjogúság van! Senki sem a "feje" senkinek egy családban! Ha valamivel nem értesz egyet a férjeddel, akkor érvekkel gyõzzétek meg egymást! Ha pedig ezt ketten nem tudjátok elrendezni, akkor kérjetek - lehetõleg közösen - segítséget hozzá. Viszont ha pici gyerekrõl van szó, abban tényleg a nõnek van valamivel nagyobb szava, mint a férfinak - ugyanis õ vállalja a terhek nagy részét. Nem a középkorban élünk.
Még csak annyit, hogy mivel mindannyiunkat név szerint ismer az Isten, személyesen hívott el, naponta névreszólóan segít, ezért én magam számolok majd el a saját tetteimmel az Igaz Bíró trónszéke elõtt. A férj elsõsége, fõsége is inkább több felelõsséget, nagyobb feladatot jelent neki, mintsem uralkodást vagy nagyobb tisztességet. Hiszen egyikünknek sincs semmink, amit ne úgy kaptunk volna a Mindenhatótól, nincs dicsekedni valónk, hatalmunk, erõnk magunktól, és ha valakit valamilyen magasabb pozícióba helyez az Isten, azon a számonkérés is nagyobb lesz.
Kedves Kérdezõ! Ezek az "elõírások" ókoriak. Akkori - ószövetségi - írástudók társadalom-szemléletét (EMBEREK! társadalomképét) kanonizálják. Gondold már végig, mondd meg: miért kéne neked háromezer évvel ezelõtti állapotok szerint erõszakot tenni önmagadon? Az istenhitnek ehhez semmi köze. Ítélõképes, lelkiismerettel bír emberi lény vagy - mért kéne "szõnyeg alatt szaladgálnod" egy másik lény elõtt, akinél, esetleg, tisztább, jobb, meggondoltabb, okosabb vagy? Azért, mert ókori írástudók jobbnak látták, hogy nem kell nõi akarással, véleménnyel és ellenvéleménnyel "küszködniük"? Válaszd már ketté, kérlek (ebben az értelemben) az Istent és az embert (még jobb: az "isteni"-t és "emberi"-t).
Úristen, tiszta középkor.Még jó, hogy én csak normális katolikus vagyok, önálló szabad akarattal, önálló véleménnyel és önálló felelõsséggel. nem nõi rabszolga gondolkozás nélkül.
Még annyit, kedves kérdezõ, hogy látom, nagyon igyekszel 'jókislány' lenni, megfelelni a 'jó feleség' és 'jó keresztény' ideálképeknek, az egyház elvárásainak. De az az igazság, hogy ez nem elég... Meg kell tanulnunk erõs nõvé válni, aki tud Istenbe kapaszkodva akár szembe is menni elvárásokkal, formákkal, áramlatokkal.... akár a tévedésben lévõ férjével is... Amúgy nyugodtan kiírhatnád, mi a gondod, kapnál egy csomó véleményt, hogy ki hogy látja, s talán találsz benne olyan szempontot, ami segít továbbgondolni. Merthogy azt megtenni vezérelvnek, hogy 'a férjnek mindig igaza van', az bizony félrevezetõ.... Gondold el, hogy a Biblia korában olyan volt a társadalom, hogy a nõnek nem volt értéke, csak a férfinak. Lásd leírások: Legalább ötezren voltak ott, nõket és gyerekeket nem számítva"...
Sosem tudtam egyetérteni ezzel a 'férjnek való ENGEDELMESSÉG' dologgal. Soha. Zsigerbõl. Azt gondolom, hogy csak teljesen egyenrangúan lehet. A Te lelkiismereted pedig a tiéd. Ha tudod, hogy nem jó, amit õ akar, ne hagyd. Tarts ki az elveid mellett, õ nem fõnök, és nincs több szava. Sõt, ha gyerekrõl van szó, inkább az anyának van több szava, mert jobban ért a gyerekhez (ilyennek alkotta Isten a férfit és a nõt... merthogy nem egyformának, hanem különbözõnek, és a gyerekhez való viszonyulásban a nõ az erõsebb. )
A kérdező hozzászólása: Hát, nem szívesen írom le nyilvánosan, mert akkor mindenki nekem esik, és elvész a lényeg. Inkább csak annyit mondok, hogy közös gyerekrõl van szó, egy elég súlyos kérdésben.
Kérdezõ, elárulod vagy legalább körülírnád, hogy mi az, ami szerinted nem helyes és õ ragaszkodik az igazához? Hogyan bíráskodhatnánk, ha nem tudunk semmit? A férjedet viszont ne hagyd el, mert nem hagyhatod el, legfeljebb paráznaság okán, azaz ha házasságotokat megtöri, csak akkor. "Mert mit tudod, te asszony, ha megmentheted-e a férjedet; vagy mit tudod, te férfiú, ha megmentheted-e a feleségedet?" Szia
Tudod mit akkor hódolj be és legyél a rabszolgája! Nem attól szeret valaki valakit, hogy szolgájává válik. Ha rituális öngyilkosságra támad kedve akkor nem megélezni kell a kést. Normális férfinak nem is kell szolga ha a tiednek igen, akkor így jártál. Azok akinek meg igen az meg az a fajta aki tudja hova kell ütni, hogy ne látszódjon.
A kérdező hozzászólása: És ez azt jelentené, hogy nem szeretem? Vagy akkor hogyan, mi módon kell atovábbiakban szeretnem? Mármint a gyakorlatban?
Kedves kérdezõ, értem a problémádat. Igen, inkább járd a magad útját, mint hogy a lelkiismereted ellen cselekedjél. És imádkozz a férjedért, hogy lássa be a hibáját.
A kérdező hozzászólása: Nah.. Itt vannak az ide vonatkozó részek, ha valaki mindenképpen referenciát akar... „Akarom pedig, hogy tudjátok, hogy minden férfiúnak feje a Krisztus; az asszonynak feje pedig a férfiú; a Krisztusnak feje pedig az Isten” (1Korinthus 11:3). „senki ne keresse, a mi az övé, hanem kiki azt, a mi a másé” (1Korinthus 7:3–5; 10:24). Megfelelõ rendje van a fõségnek (1Korinthus 11:3).
A kérdező hozzászólása: Jahj, dehogy az Ószövetségben. És nem akármilyen férfi, hanem az az egy bizonyos, akivel elkötelezed magad. Bölcs emberbõl sok van, egyik ezt mondja, a másik azt. De **Társ** akivel ketten alkottok egy egészet, csak egy van. (legalább is egy idõszakban) Neked nem szabad akármilyen másik bölcs ember tanácsát követned, ha az Isten elõtti szeretett személy mást mond, ami nem ütközik feltétlenül az elveiddel. Ha ütközik, hát akkor jön az erkölcsi dilema. Errõl a dilemárol szól a kérdés is.
A kérdező hozzászólása: Jahj, utolsó, én úgy látom érted, mi a gondom, jó hogy itt vagy. én is így látom. de nem tudom, hogy gyakorlatban ez hogy valósulhat meg. úgy értem, ha komoly kérdésrõl van szó, és a férfi meg van gyõzõdve a maga igazáról, a nõ pedig látja benne a rosszat, a férfi viszont mereven elzárkózik attól, hogy másképpen álljon hozzá a dologhoz. Azután is, hogy a nõ felhívja rá a figyelmét. Ha ez a konfliktus feloldhatatlannak tûnik, és a nõ a maga utját kénytelen járni a lelkiismerete szerint, akkor az hogy mûködik? El kell hagynia a férfit?
A kérdező hozzászólása: Hát, hogymongyam.... Ez a Bibliában van igy leirva kb. Azt nem egészen tudom, hogy a muzulmán meg a jóég tudja még milyen vallás hogy gondolja, de elméletileg a keresztény felfogásnak valahol ezt kellene követnie. Egyébként én is igy látom helyesnek, mert mint ahogyan a szeretet sem létezik önmagában, valahol ugyanígy az Istenhez fordulásunknak is "a másikban" kell megtörténnie. Kell hogy legyen mérce, különben könnyen eldévedhetünk, ha a saját fejünk után megyünk. Mi magunk nem lehetünk a mérce, abban nincsen semmilyen formában benne a szeretet. a másik kell, hogy legyen. Valahogy így szenteli meg a másik felé való engedelmesség az embert.
A többség szerencsére nem, de egyesek igen. Nevetséges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!