Találatok a következő kifejezésre: Ha a rossz (2750 db)

GÁz ha én ugy gondolom azért nem akarok gyereket mert félek nem lenne pénzem felnevelni és azt se szeretném ha a rossz géneket órökölné?

Valahogy ugy gondolom csak a szépekenek meg azoknak legyen gyereke akiknek van rá pénzük. Tehat nem csak a fizu ami mi van ha nem lesz hanem van vagyon ház megtakaritás stb

Legjobb válasz: Ha igy gondolod akkor ne szülj,senki nem kényszerit rá.

Ha igy gondolod akkor ne szülj, senki nem kényszerit rá.
Ha nincs pénz gyerekre, akkor nem is kell szülni, ez egyértelmû:) Amúgy meg nem biztos hogy rossz géneket örökölne:)
Ha nem akarsz, nem kötelezõ szülni. Én sem szeretnék gyereket, legalábbis most így gondolom, szóval bizonyos szempontból (leginkább anyagiak) megértelek. 26/L
Én pontosan ugyanígy gondolom.
Gondolhatod így, ezzel nincs is baj, de mit csinálsz, ha bekattansz a hormonok miatt és szeretnél egyet? Most sokan lepontoznak ezért, de leírom én milyen voltam, mielõtt elkapott a gyerek utáni vágy, csakhogy értsd/értse aki szeretné: gyûlöltem a gyerekeket, semmi kellemes érzést nem váltott ki belõlem a látványuk, a terhességtõl iszonyodtam, hogy ott növekszik bennem valami kis izé. Soha nem értettem azokat, akik gyereket vállaltak, hogy mégis minek, mikor felesleges púp, idegesítõ kis önzõ dögök. És egy nap arra keltem fel, hogy meghalok, ha nem lehet egy saját gyerekem. Még nincs, de hamarosan úton lesz, és a mai napig nem értem, hogy sikerült ennyire kifordulnom a régi énembõl, hogy most már az egészet áldásnak tekinteném. (bocsánat, ha valakit megbántottam, nem szándékos, csak érzékeltetni szerettem volna a kérdezõvel a helyzetet)
én ezekért nem akarok gyereket, meg azért se mert félek a szüléstõl. így nem is lesz gyerekem.
ne legyen kisebbségi érzésed! mindenféle ember kell. szép a változatosság Istennek így is szép vagy - legyél jó - nem a külsõ szépség a legfontosabb !!!! Ha megnézed az ország történelmét, már régen kihaltunk volna, ha mindig azon sápítoznánk, hogy hogy megtépázott anyagilag a török hódoltság, meg a labancok, meg a világháborúk !! Kérdezd meg szüleidet, õk mikor születtek, akkor milyen volt a világ. Nekik mi volt a szép az élteükben. Biztos, nem azt fogják mondani, hogy a tudat, hogy tele volt a bankszámlájuk!!!!
Minek is gyereket szülni? Majd a feketék tele szülik az országot, nektek meg marad a filozofálás a rossz géneken meg az önsajnáltatás.
a pénzes dologban igazad van. Addig ne vállaljon senki gyereket, amíg nem tud a kellõ anyagi hátteret biztosítani neki. (Szerintem elég gáz, hogy a sokan azért csinálnak gyereket, mert jaj de szeretnék egyet, olyan cukkermukker, mintha valami kutya lenne, közben meg semmi háttér. Gusztustalan komolyan) viszont az, hogy csak a szépeknek lehet gyereke... Ilyesmit utoljára Hitlertõl hallottam. Komolyan azt hiszed, a világon a szépség számít? Egy nagy orrú ember kevesebb, mint egy szõke kék szemû agyatlan macsó??
kérdezõ és 5. hozzászóló, szerintem magyarország lakossága pár éven belül a felére csökkene, ha mindenki így gondolná.
Nagyon sajnálom, hogy az anyukád olyanokkal rombolta a lelkedet, hogy te és a házasság rontotta el az életét! Sose mondanék ilyet a gyerekemnek!! Amúgy lakásotok már van, az jó. Azt meg, hogy a gyerek milyen géneket örökölne, nem lehet tudni. Nézz körül a környezetedben, a családodban. Aki nem tökéletes (de szeretetreméltó, értékes ember) meg se kellett volna, hogy szülessen? A gazdagok meg...legtöbbször náluk van problémás gyerek, szeretet nélküli légkör. Szerintem vágjatok bele, ha szeretnéd!
Én megértelek! Senki ne szüljön csak azért, mert ez az "elvárás". Én sem tervezem, hogy 33-34 éves korom elõtt gyereket szüljek. Ahhoz lakás, anyagi biztonság is kell! Ezek megszerzése pedig sajnos egyre késõbbi életkorra tolódik ki. A szüleim nyakára meg nem szívesen szülnék. 27 éves leszek, szerintem még nem futottam ki az idõbõl. Nõvérem 35 évesen szülte a kislányát, mert akkorra lett saját lakásuk. A másik pedig, hogy sokan csak azért szülnek, mert a rokonság, a barátok etc. cseszegeti õket, hogy még nincs gyerek. Hát én nem fogok csak ezért szülni! Majd ha lesz saját lakásom, elég félretett pénzem, akkor elgondolkodom rajta. Egyelõre a Párommal nem tervezünk családalapítást. 27/L
Szerintem igazad van! szüljenek a gazdagok!
Szerintem azért gáz, mert igazán vágsz gyermekre, mint írod is. Vagyis nem a gáz a jó szó, inkább elkeserítõ, hogy ilyen országban vagyunk: az emberek nem mernek gyereket vállalni az anyagiak miatt. Nem mindenki olyan bátor, hogy megtegye, hogy a semmire szüljön... A rossz gén meg butaság. Két kevésbé szép embernek is születhet szép gyermeke, meg ha nem szép, akkor mi van? A szüleinek úgyis az, hidd el. Meg lesznek elegen, akik szeretik úgy is.
10:45: Inkább éljünk sokan, de szarul, mint kevesebben, de jobban? Komolyan a létszám a fontos? Vagy ezt most nem értem.
szia. :) Látom, nagyon nem vagy magaddal megelégedve, én egyetértek veled. Bár én ezt inkább, abból a helyzetbõl látom, hogy a párom, az aki csúnyácska, és az õ génjeit nem akarom tovább örökíteni(bár azért nem is olyan komoly a dolog, de ez mindig ott jár a fejemben, hogy nem akarom hogy pl a lányom, úgy nézzen ki mint õ). A másik a pénz. Ez a legnagyobb visszatartó erõ. Ha beledöglök sem tudok biztos anyagi háttért biztosítani még egy gyereknek sem. Egyébként ebbõl kifolyólag én azt vettem észre hogy direkt a gyerekek ellen vagyok, vagyis hogy inkább elnyomom ezt az érzést, s azt mondom, soha nem akarok gyereket, hiszen tudom, hogy nem tudnék neki semmit adni. :( A másik lehetõség, még, hogy egy jól keresõ férfi. De aztán meg jön az, hogy teljesen tõle fogok, fogunk függni a gyerekkel. Annak meg ki tudja mi lenne a vége, de azzal már 3 ember életét tenném tönkre. :( Én úgy gondolom, hogy majd lesz egy pár kutyusom, talán õk egy kicsit pótolhatják azt az ûrt.
Hát fura, de a te dolgod. Nekem spec eléggé változékony a hangulatom, és ez nem szerencsés szülõként, szóval ezért nem szeretnék gyereket.

Miért van az, ha a rossz arcokat zavarja, hogy egy szép nőt bámulok aki miniben van?

Rám ordítottak mit bámulsz k.cs.g, majdnem megvertek és csak ez volt a baj, hogy egy n?n legeltettem a szemem aki miniben volt és úgy hogy kivillant neki. Miért fájt ez a másoknak?

Legjobb válasz: Biztos járt már benne 1-2x.

Biztos járt már benne 1-2x.
Cigók voltak?
Nem jó a kérdés!
A kérdező hozzászólása: Nem, hanem egy kigyúrt kopasz nagy benga állatok. Csak annyi volt odanéztem a kivillanó bugyira ezt meglátták és elkezdtek velem balhézni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok perverz, egyszerûen nem értem miért fáj másnak ami nekem jó.
Gondolom, valamelyikük barátnõje volt.
Akkor én is az utolsóra tippelnék.

Ha a rossz pasik jőnnek be nekem akkor az ugye normális nem?

Úgy értem soha nem tetszettek a makulátlan kis "helyes bájgúnárok " ,azt bírtam ha laza már van "priusza" a rosszaságban .Ha például nézzek egy horrort vagy egy krimit mindig az elmebeteg vagy a bűnözök tetszenek jobban :) erről elmondanátok a véleményeteket?

Legjobb válasz: Persze,te egy agyhalott fogyatékos lány vagy.Remélem összejössz álmaid pasijával és reprodukálod önmagadat,hogy legyen még több agyhalott fogyatékos a világban.Ámen

Hehe...ha megismersz majd egy igazi r*hadékot, aki a szívedet kitépi a helyérõl és telibe sz*rja (képletesen értsd), akkor majd te is a kis makulátlan bájgúnárt fogod keresni.
Persze, te egy agyhalott fogyatékos lány vagy.Remélem összejössz álmaid pasijával és reprodukálod önmagadat, hogy legyen még több agyhalott fogyatékos a világban.Ámen
Úgy vélem némi fogalomzavarban szenvedsz... Az általad leírtak alapján a következõ pasit tudnám ajánlani: Kiskorában rendszeresen lopott a boltból, de ez csak a kezdet volt a rosszaságban, mert valójában a sz.ar családi háttér miatti elfojtott agresszióját a szexuális vágyak növekedésével a nõk verésébe fordította. Nem tudja miért, de ezt szereti, verni õket. Legyen kicsit dilis vagy elmebeteg, hát jó, akkor mondjuk legyen némi látens homoszexualitása meg pedofil hajlama, így talán van rá esély, hogy megerõszakolja a saját kisfiát, ha egyáltalán valaki szül neki. Esetleg állatokat kínozzon és erre gerjedjen. Vagy csak simán szeresse zöldre festeni magát zománcfestékkel. Ez mind rendkívül csábító, és a leírtaknak megfelel. Ha neked azonban tényleg ez kell, akkor viszont sajnos ki kell ábrándítsalak, nem, nem vagy normális.
Írj privit, velem akkor jól jársz! :-P ;-)
A kérdező hozzászólása: az utolsó meghatározásod tetszett de nem vagyok oda Hulkért :) de most tényleg én csak azt szeretem ha kicsit "rossz" fiú nem bûnözõ nem elmebeteg nem pedofil nincsenek bántalmazási hajlamai ( se ön se közveszélyesen) most már vágod ?
A kérdező hozzászólása: 3.válaszadó ezen jót röhögtem XD és te is egy elmeháborodott vagy mert nem ismersz fogalmad sincs ki vagyok és most biztos azt hiszed milyen elmés okos választ adtál 1 kérdés alapján elmegyek ha megkapod a Nobel díjat . puszika cuncimokus :) :)
A kérdező hozzászólása: nem úgy ! azt csak a filmekre gondoltam :D de lenne rossz ha egy kicsit dilis is:)
A bûnözõkre és az elmebetegekre buksz, az nagyon gáz, és könnyen (nagy) bajba kerülhetsz. Ha csak szimplán a pimasz / csibészes / vagány srácok jönnek be, azzal semmi gond.
A kérdező hozzászólása: tényleg és hol legyen találka a híd alatt ? de most komolyan :) mert én a luxust szeretem .el ne higgyétek és normális válaszokat
"Ha például nézzek egy horrort vagy egy krimit mindig az elmebeteg vagy a bûnözök tetszenek jobban :) " Elmebetegek tetszenek? egészségedre ostoqva

Mit szólnátok hozzá, ha a rossz keresettel rendelkező dolgozóknak az állam osztogatna jegyeket, amiket be lehet váltani alapvető élelmiszerekre, gyógyszerekre, higiéniai termékekre?

Persze a jegyek személyre szabottak lennének és mindenkinek az járna, amire szüksége van pl. egy fizikai munkásnak több hús járna, egy n?nek járna intimbetét a jegyben stb. Ha valaki b?nözne, attól megvonnánk vagy lecsökkentenénk a jegyben szerepl? dolgokat.

Legjobb válasz: És ki fedezné a költségeket? Te? Akkor mehet.

És ki fedezné a költségeket? Te? Akkor mehet.
Ha csinálunk jegyeket, akkor ingyen lesz a kaja? Segítek: nem.
Ilyen most is van. Úgy hívják: étkezési utalvány, ajándékutalvány, üdülési csekk, hogy csak a legfontosabbakat említsem.
Ja persze, kell nekünk egy jegyrendszer!
Ja, de jó is lenne (megint) a kubaihoz hasonló rendszer.
És ki mondja meg, ki a gazdag?
es ha inkabb egyszeruen annyi fizetest kapnanak, hogy megeljenek belole rendesen?
Akkor ez mindenkinek járna, mert mindenkinek rossz a keresete ebben az országban. Kivéve Csányinak, akinek 155 milliárd a vagyona, és még néhány retkes zsidónak. Jah meg a vállalkozóknak, akik mindent leírnak az adójukból. Meg akik a rendszerváltáskor lopkodták össze a vagyonukat, ezek a mai "tulajdonosok", magyarul az összes rabló és mind bitófát érdemelne.
Ilyen van, úgy hívják hidegétel utalvány. Van meleg is...
Háát én azt szólnám hozzá (ha lenne ilyen rendszer) hogy felesleges.Az állam ad segélyeket a vászonrolóknak ami arra elég amire. És azért ez még nem Kuba hálaistennek xD
"A gazdagok."- és ha a gazdag azt mondja, hogy nincs kedve ?
Kapitalizmusban nem a gazdagok fogják pátyolgatni a többieket -.-
"A gazdagok." Csak nem a "nemzeti szociáldemokratához" van szerencsénk?
A kérdező hozzászólása: De én olyasmire gondoltam, mint ami Kubában van.
A kérdező hozzászólása: "És ki fedezné a költségeket?" A gazdagok.
Nem jó. Inkább a fizetéseket kell emelni.

Nem lenne jobb, ha a rossz helyre került kérdéseket a felhasználó is át tudná pakolni a megfelelő kategóriába?

Velem is előfordult már, hogy hiába túrkáltam a kategóriák között, nem találtam megfelelőt. Miután meg felraktam a kérdést, találtam jobb kategóriát. Miért nem változtathatunk a kategórián?

Legjobb válasz: Igaza van az elõzõeknek. Plusz azt is hozzátenném, hogy jellemzõ, hogy népszerû kategóriába tesznek nem odaillõ kérdéseket, azért, hogy hamarabb választ kapjanak. Emiatt sem lenne elõnyös, mert inkább azt okozná ez a rendszer, hogy mindenki a legforgalmasabb kategóriába sorolja a saját kérdését.

Igaza van az elõzõeknek. Plusz azt is hozzátenném, hogy jellemzõ, hogy népszerû kategóriába tesznek nem odaillõ kérdéseket, azért, hogy hamarabb választ kapjanak. Emiatt sem lenne elõnyös, mert inkább azt okozná ez a rendszer, hogy mindenki a legforgalmasabb kategóriába sorolja a saját kérdését.
A kérdező hozzászólása: bocs a szóismétlésért...
Nem lenne jobb. A felhasználók ne akarjanak variálni, mert a többségük nem alkalmas erre. Ha a kérdésedet rossz helyre raktad, akkor megkéred a válaszadókat, hogy jelentsék a kérdést,
a kérdés kiirása elött kell végigtúrni a kategóriákat és probléma megoldva. az emberi figyelmetlenséget nem kell figyelembe vennie az oldalnak
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, jogos. Én magamból indultam ki, csak arra gondoltam, hogy mi van, ha tévesztek. Abba nem is gondoltam bele, hogy ezzel vissza is lehetne élni.
Nekem tetszik az ötlet, velem is elõfordult már. Pl. Úgy lehetne megoldani hogy öt percig (csak mondtam egy példát) egyszer át lehessen rakni más kategóriába a kérdést. Aki meg visszaél ezzel azt úgyis le lehet tiltani.

A rossz szokás is bűnnek számít? Ha igen, akkor miért? Mit ír róla a Biblia?

Például nekem van egy olyan szokásom, hogy fülpálcikával hülyére dörzsölöm a fülemet. Van amikor már sebes lesz és konkrétan nagyon fáj. De nagyon jó érzés. Lassan már függőséget okoz :D Aztán meg idegesít a seb és azt dörzsölöm le... Volt amikor egy pattanás volt valamelyik fülemben és teljesen megkönnyebbültem, miután szétdörzsöltem. Csak úgy fröcsögött utána mindenfelé a vér... Meg fogok süketülni a hülyeségem miatt? Egyáltalán ez természetellenes?:)

Legjobb válasz: A rossz szokás nem bûn,hanem rossz szokás.Ha tudod,hogy rossz,hagyd abba.

A rossz szokás nem bûn, hanem rossz szokás.Ha tudod, hogy rossz, hagyd abba.
Szia! Nem kell mindent túldrámázni. Hagyd abba a fülbirizgálást, ha érzed, hogy rossz.

Hogy büntessem a dzsungi törpehörim ha vmi rosszat csinál?

Nem akarom én bántani, csak azt hogy tudja hogy nem mehet ez így tovább! (én sose bántottam de harap/csípked) :(

Legjobb válasz: Anyám,egy ilyen pici állatot nem büntetünk.A csecsemõt sem fejbeveréssel neveljük!Ha rosszat csinál azért van,mert valamit te nem csináltál jól.Felébresztetted alvásból,rosszul fogtad meg,vagy a kezednek van számára rossz szaga vagy kaja illata.

Anyám, egy ilyen pici állatot nem büntetünk.A csecsemõt sem fejbeveréssel neveljük!Ha rosszat csinál azért van, mert valamit te nem csináltál jól.Felébresztetted alvásból, rosszul fogtad meg, vagy a kezednek van számára rossz szaga vagy kaja illata.
finoman koppints az orrára. ne nagyon bántalmazd, mert akkor félni fog tõled.
Engem is megharapott régebben a dzsungi hörim és mostmár kevésbé próbálkozik mióta a fejére kicsit (úgy, hogy me fájjon neki) rálegyintettem. És nem fáj neki csak tudja, hogy ezt nem szabad!
semmi értelme ütögetni, kicsit se, nem fogja fel, hogy miért kapja, ilyenekre nem lehet tanítani
vesd a cirmos elé
Büntetésnek épp elég, ha dzsungi törpehörinek nevezed. Egyébként pedig ha csipked és harap, akkor ne vedd a kezedbe. Ha mindenáron a kezedben akarod tartani, akkor pedig mosd meg a kezed, hogy ne érezze rajta az ételszagot.
A kérdező hozzászólása: és amúgy ha kaját rakok a kezemre akkor is inkább a kezemet kóstolgatja! :/
A kérdező hozzászólása: de ha megütöm, akkor félni fog ! eléggé beszari... :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: de ha akkor is csipked! lehet hogy a szappan miatt van??
Nekem már a mostani hörim nem az elsõ és eddig mindig bevàlt... Ès egyáltalán nem ütöm meg csak éppenhogy hozzáérek ezért mondtam hogy meglegyintem.... De mind1 csináld úgy ahogy jónak látod :)
Magad buntesd amiert odanyulsz es zavarod.

Ha Isten képmására vagyunk teremtve, akkor eleve mi is tudtuk, hogy mi a jó, és mi a rossz, de akkor miért írja a Biblia, hogy "Íme az ember, olyanná lett mint közülünk egy;Tudja mi a jó, és mi a rossz"?

És akkor Isten még problémázik is miatta,meg megbünteti az embert,ez teljesen értelmetlen.Õ akarta olyannak az embert,amilyen lett.

Legjobb válasz: Na kezdjük azzal, hogy ki az aki tudta, hogy mi a jó és mi a rossz? Isten vagy a Sátán? Mert ugye ha a Sátán nem tudta, akkor az gáz... Ha pedig a Sátán tudta, akkor Isten nem tudta, hogy mi az a rossz? Itt nem a tudásról van szó valószínûleg. Hanem a rossznak az elsajátításáról. Valaki/valami befogadta a rosszat, elfogadta és használni, benne élni akar. Persze ez már eléggé csavarás. De nem voltunk ott. Nem tudjuk, hogy mi miért történt. Ezt a történetet ezer féle képpen lehet értelmezni. Annyi a lényeg, hogy bízzatok a szeretõ, teremtõ atyánkban és kerüljétek a bûnt:)

Na kezdjük azzal, hogy ki az aki tudta, hogy mi a jó és mi a rossz? Isten vagy a Sátán? Mert ugye ha a Sátán nem tudta, akkor az gáz... Ha pedig a Sátán tudta, akkor Isten nem tudta, hogy mi az a rossz? Itt nem a tudásról van szó valószínûleg. Hanem a rossznak az elsajátításáról. Valaki/valami befogadta a rosszat, elfogadta és használni, benne élni akar. Persze ez már eléggé csavarás. De nem voltunk ott. Nem tudjuk, hogy mi miért történt. Ezt a történetet ezer féle képpen lehet értelmezni. Annyi a lényeg, hogy bízzatok a szeretõ, teremtõ atyánkban és kerüljétek a bûnt:)
Egyetértek veled Kedves Kérdezõ! Másrészt miért beszél többes számban? "Olyanná lett, mint KÖZÜLÜNK egy: ..." Hát hány isten van, volt? Nemcsak egy?
azért beszél többes számban mert isten a nõ is meg a férfi is, és egyszerre a kettõ együtt érvényesül. egyébként nem Isten képmására vagyunk teremtve, mi vagyunk Isten, a gondolataink, az elménk az érzéseink. Isten nem problémázik semmin, Isten maga a tudat, a szeretet, és a lét.
ja még a kérdéshez tartozik minden ember eredendõen tudja születésétõl fogva hogy mi a jó és a rossz, nem kell neki megtanítani viszont amit a társadalom tanít neki, az már lehet egy rossz példa, amit átvesz, de igazából õ is tudja hogy amit csinál az rossz... mert belül, mélyen mindig is tudta mi a helyes.
Persze 2-es! De ha megnézed a Bibliában a teremtés-történetet, akkor, amikor Isten ezt mondta, még nem volt "készen" csak Ádám, az oldalbordát (a nõt) csak azok után készítette el. :) )) (Egyébként a további magyarázatoddal max. egyetértek, itt csak "jólesik" egy kicsit "gonoszkodnom") :) )))
Leírja az író, hogy Isten képmása az ember. Mózes I 1.27 Teremté tehát az Isten az embert az Õ képére, Isten képére teremté õt :férfiuvá és asszonnyá teremté õket. A késõbbiek folyamán leírja, hogy elégedett volt a munkájával amit teremtve szerzett. Igen jó. A KÖVETKEZÕBEN írja , hogy csak Ádám volt és nem volt társa. NEKEM ÚGY TÛNIK MINTHA KÉT TEREMTÉS TÖRTÉNET LENNE LEÍRVA.
Nem tudtuk eleve, mert csak kinézetre vagyunk hasonlatosak, (pl két ikernek is lehet másmilyen személyisége). A bûnbeesés elõtt az ember tusta mi a jó, azóta azt is tudja mi a rossz, Isten pedig hogy "olyanná lett mint közülünk egy" kicsit gúnyosan érti, mert a sátán úgy csábította Ádámot és Évát hogy "legyetek olyanok mint az Isten" és erre válaszol úgymond hogy "tessék most 'olyan' lettél mint én." De korán sem lettünk olyanok, mert Isten tudja mi a jó, és mi a rossz, és a rossztól mélyen elhatárolódik, de az ember (kíváncsiságából kifolyólag) ha tudja a rosszról hogy 'Nahát van ilyen!' akkor ki is próbálja. Lásd manapság: gyilkolászások, lopások, és mindenki hazudozik ösznye visznya...

Lányok! A ti párotok is elveri a puncitokat, ha valami rosszat csináltok?

Ez lett a mániája. El?ször szex közben csinálta, arra izgultam is, de nekem ez elég fura. Igaz, valamikor felizgulok rá, de akkor mi most perverzek vagyunk? Amúgy olyan dolgokért szokta, mint például, ha nem úgy borotválom le, ahogy ? szeretné, vagy mikor hazaérek, akkor megkérdezi, hogy mit csináltam aznap, aztán minden ok nélkül elkezdi, hogy rossz kislány voltam, és megcsapkodja, de persze csak finoman, de ez nem el?játék, néha nincs is utána szex, max ujjazás, én elélvezek és kész.. Tudom, hogy elvileg az a normális, amit mindakét ember élvez, csak kíváncsi vagyok, hogy van még-e olyan férfi, aki erre izgul..

Legjobb válasz: Félig viccbõl félig komolyan szokott az én barátom is ilyet csinálni, és õ is élvezi nagyon. De ez visszafelé is igaz, ha õ "rossz kisfiú" volt, akkor õ is kap dádát. Szerintem nincs ebben semmi rossz. Az elején még mi is furcsállottuk, meg perverznek tartottuk magunkat, de most már nem foglalkozunk ilyen bélyegekkel. Jól érezzük magunkat, úgy játszunk, ami nekünk tetszik és kész. Ti se foglalkozzatok azzal, hogy más szerint ez minek számít, vagy más minek nevezné. Élvezzétek az életet, és kész!

Szerintem ez nem perverz. Ha mindekttõtöknek teszik, és élvezitek, akkor tök rendben van. Nekem is bejön, simán ha megpaskolgatnak itt-ott.;) Izgató.
A kérdező hozzászólása: De mondom, hogy nem elõjátékként csinálja. A legtöbbször nincs is utána szex. Ez normális? Nekem elég fura.
Félig viccbõl félig komolyan szokott az én barátom is ilyet csinálni, és õ is élvezi nagyon. De ez visszafelé is igaz, ha õ "rossz kisfiú" volt, akkor õ is kap dádát. Szerintem nincs ebben semmi rossz. Az elején még mi is furcsállottuk, meg perverznek tartottuk magunkat, de most már nem foglalkozunk ilyen bélyegekkel. Jól érezzük magunkat, úgy játszunk, ami nekünk tetszik és kész. Ti se foglalkozzatok azzal, hogy más szerint ez minek számít, vagy más minek nevezné. Élvezzétek az életet, és kész!
most adtam a csajom xD elpunciztam xD
*csajomnak
Juj. :P Ez nem semmi. :D Huh, de jó lehet! :D Megkérem a barátom. :D:D 17/L :D
xD
Noörmális kérdésre igen, kapsz normális választ. xD Én nem verem el kedvesem punciját. Perverzek vagytok? Nem, párod téged elpunciz, Te tûröd anélkül, hogy élveznéd -> Te engedékeny, kiszolgáltatott hülye vagy, már megbocsáss... Bármiféle perverzió csakis akkor igazi perverzió, ha mindketten élvezitek. Beszélj sürgõsen inkább pároddal, hogy neked ez szar érzésm és hagyja abba.
A kérdező hozzászólása: 20:33-as köszi! Jöhetnek még normális válaszok..
Retardált tán?
Elõjátékként eltudnám képzelni, hogy kicsit megpaskolni utánna viszont megpuszilni :) Ha neked nem jó akkor mond meg a barátodnak, hogy ne csinálja. /F
Nekem néha a fenekemet paskolja el a közben...:DDDDD
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat is kapok majd?
A kérdező hozzászólása: Mi van? Azt hiszem eltévedtél.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye. Hol olvastad, hogy nekem ez nem jó? Én csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire perverz a párom. Hogy más is csinálja ezt, ne törõdjek vele vagy ez csak az õ perverziója.

Ha a buszon megbüntettek de rossz lakcímet írtak fel de a többi adat az jó, akkor ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Miért írtak fel rossz lakcímet? Rosszat adtál meg?

Miért írtak fel rossz lakcímet? Rosszat adtál meg?
ilyenkor lekérik a KEKKH nyilvántartásából (elég 2 adat, amivel kétséget kizáróan azonosítani tudnak) és már megy is a levél a büntirõl ez a 2 adat lehet: név, születési dátum, anyja neve, lakcím tehát ezek közül kell bármilyen kombinációban kettõ, amibõl már megy is vagy, illetve megvan a helyes lakcímed szóval bukta van
Így van, adatnyilvántartóból lekérik az adataid.
A kérdező hozzászólása: Nem adtam meg rosszat, hanem a MÁK kártyán még a régi volt rajta. Köszönöm, akkor fizetek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!