Találatok a következő kifejezésre: Ha a relatív (25 db)

Milyen az a relatív? :D
nem, lehet h még tetszene is
Persze. Sõt, képet csinálnék róla és kiposztolnám facebookon, hadd röhögjenek mások is.
ha már a fejedben megfordult, egy bszott nagy kretén vagy
minden relatív de az tény hogy a rondáknak nehezebb :D
az egyiknek jó a stílusa, kisugárzása, a másiknak nem.
De attól még van aki nagy arc, és azért bírják sokan, mert olyan amilyen.
A relatív szócska azt jelenti, hogy nem lehet kijelenti, hogy mindenki szerint csúnya, nem pedig azt, hogy 50-50%-ban jön be az embereknek.
Ennyi erõvel miért nagy szám a CoD és a BF3? Miért a golden retriever az egyik legszebb kutya? Miért ronda Kiszel Tünde? Mert van egy dolog ami az emberek többségének tetszik, illetve, nem de ennek a dolognak az ellentettje is tetszhet, illetve nem egy másik embernek. Miért utálják a legtöbben a sulit? Nincs olyan, hogy ez meg ez nem tetszik senkinek, ez meg mindenkinek. Csak pl. az egyik csaj több embernek tetszik az átlagnál, de nem mindenkinek+ lehet, hogy tetszik neki, de nem 100-asra hanem csak kicsit feltûnõ. Ja tényleg ha kipakolják a melleiket, az elég feltûnõ lehet, hogy azért.
Na aki leszavazott engem meg a negyediket, azt akasztanám föl és rugdosnám szarrá. Mi a kva anyátok nem volt igaz abból amit írtunk ti parasztok?
Nekem tetszettek olyan fiúk akikért látszólag egy lány sem volt igazán oda mert nem voltak tipikus "jó pasik" és a személyiségük sem olyan volt ami általában a legtöbb lánynak tetszik, de nem mertem kimutatni, inkább vigyáztam, nehogy kiderüljön, szóval valószínûleg fogalmuk sem volt róla, hogy én kedveltem õket. (Ez régen volt, ma már nem így viselkednék ha tetszene valaki.)
azért nem annyira relatív mint amennyire gondolod :D és egy férfi nem csak a külsejével lehet vonzó, míg egy nõ szinte csak azzal (szexuálisan), evolúciós okai vannak ugye

Mi lett volna, ha a központi írásbelin a 3, 2 óra percbe való átváltásához odaírom, hogy "az idő relatív"? :DD

Legjobb válasz: Nem ez volt a kérdés, amúgy az idõ nem relatív hanem abszolút. http://hu.wikipedia.org/wiki/Abszol%C3%BAt_t%C3%A9r_%C3%A9s_..

Nem ez volt a kérdés, amúgy az idõ nem relatív hanem abszolút. http://hu.wikipedia.org/wiki/Abszol%C3%BAt_t%C3%A9r_%C3%A9s_..
Tök mindegy, hogy az idõ relatív-e vagy sem a kérdés szempontjából. Az meg van mondva, hogy egy óra hány perc és fordítva. Nyilván mindkettõt ugyanahhoz viszonyítva kell venni ugyanúgy, ahogy tudnod kell, hogy itt az idõ mértékegységei szerepelnek (a megoldáshoz ez utóbbi nem kell). Szóval ha odaírod nem kapsz rá pontot, és mellékesen a javítótanárok az átlagnál hülyébbnek és együttmûködésre alkalmatlanabbnak ítélnek. Bár ez utóbbi, ha jól értem a rendszert, irreleváns, mert csak a pontokat nézik.
A nagyokos nem egyenlõ az okossal. Ha az elõbbi szeretnél lenni, jó úton jársz, ha az utóbbi, akkor simán csak váltsd át.
Kedves 1. válaszoló! abszolút tér és idõ nem létezik legalább olvasd el amit belinkelsz
A kérdező hozzászólása: Szerintem az idõ abszolút relatív!:DDDDD De tényleg relatív..."míg állni látszik az idõ, bár a szekér szalad";):D
Baromságokat mindenki tud írni. Az írásbelit jól megírni csak kevesebben...


Ha szépség relatív, akkor mi a fenének skatulyázzák be az embereket, hogy ki átlagos, vagy átlagon aluli vagy felüli?

Én úgy vettem észre, hogy sok embernek eltérő a stílusa, öltözködése, haja, testalkata. Most akkor ebben az egészben mi a logika? Minek kell ezek miatt siránkozni az embereknek, hogy jaj én átlagon aluli vagyok? Az emberi hülyeségnek ennyire nincs határa?

Legjobb válasz: Az benne a logika, hogy a szépségnek SEMMI köze a stílushoz. Aki szép, az meztelenül, akármilyen hajjal is szép(nyilván egy lánynak az átlag szemében nem elõnyös mondjuk a kopasz, de az nem is haj - csak hogy ne kössön bele senki). Van egy átlag. Ez azt mutatja, hogy milyen az ÁTLAG. 100 emberbõl 50+. A szimmetria szép, ha nem ragyás a bõre, akkor szép, ha jó helyen van a szem\fül\orr\etc, akkor szép(ezt nem tudatosan döntöd el, de ha tudod, hogy mit kell figyelni, akkor már látod is, hogy amire mások azt mondják, hogy "szép-szép, de valami fura", azon látod, hogy mi az a fura). Szépnek általában véve ugyanazt tartja szinte mindenki - a kiemelkedõen szép, na, az lehet teljesen eltérõ, és tényleg relatív. Hozzátenném, az átlagos sem feltétlenül jelenteni azt, hogy ronda. Egy átlagos magyar lány pl nem ronda, vannak rondák, vannak kevésbé szépek, de az átlag egyáltalán nem ronda. Fiúkat nem tudom, nem vagyok búza, nem nézem õket. Enough internet for today.

Az benne a logika, hogy a szépségnek SEMMI köze a stílushoz. Aki szép, az meztelenül, akármilyen hajjal is szép(nyilván egy lánynak az átlag szemében nem elõnyös mondjuk a kopasz, de az nem is haj - csak hogy ne kössön bele senki). Van egy átlag. Ez azt mutatja, hogy milyen az ÁTLAG. 100 emberbõl 50+. A szimmetria szép, ha nem ragyás a bõre, akkor szép, ha jó helyen van a szem\fül\orr\etc, akkor szép(ezt nem tudatosan döntöd el, de ha tudod, hogy mit kell figyelni, akkor már látod is, hogy amire mások azt mondják, hogy "szép-szép, de valami fura", azon látod, hogy mi az a fura). Szépnek általában véve ugyanazt tartja szinte mindenki - a kiemelkedõen szép, na, az lehet teljesen eltérõ, és tényleg relatív. Hozzátenném, az átlagos sem feltétlenül jelenteni azt, hogy ronda. Egy átlagos magyar lány pl nem ronda, vannak rondák, vannak kevésbé szépek, de az átlag egyáltalán nem ronda. Fiúkat nem tudom, nem vagyok búza, nem nézem õket. Enough internet for today.
Azért te is érzed, hogy vannak olyan emberek, akik mondjuk az emberek nagy részének tetszenek, meg olyanok is, akik a nagy részének nem. Rájuk lehet mondani, hogy átlagon felüli/aluli. De attól függetlenül a sokak szerint szépnek tartott is van, akinek nem tetszik, és a sokaknak nem tetszõ is lehet valakinek maga a csoda. Ezért relatív.
Annyira azért nem relatív, van egy átlag, amitõl el lehet térni pozitív, illetve negatív értelemben.
A szépség nem relatív.
A válasz az aranymetszés amely egy arány tényezõ. A mûvészetben is elõfordul még matematikailag is leírható "mennyiség"
A szépség relatív, a csúnyaság nem.
A kérdező hozzászólása: Jó, de akkor mivel magyarázzátok azt, például hogy egy hasonló nõnek (aki a második képen van) olyan palija van, aki átlag alulinak számít, mert biztosan nem csak a belsõ tulajdonságai miatt jött vele össze, valami külsõ vonzalom biztos kialakult, és annak a csajnak akkor biztos nem egy átlagon aluli. Szerintem így bukik meg az az elmélet, hogy hasonló csak hasonlóval, utcán is sok olyat lehet látni.
Csak egy bizonyos fokig relatív. Vagy ki mondaná pl. õt szépnek? http://citizensagainstproobamamediabias.files.wordpress.com/.. És õt csúnyának? http://images.askmen.com/top_10/dating/girl-secrets_321852.jpg Igenis vannak bizonyos kategóriák. Az egy dolog, hogy az emberek ízlése más, de hülyeség azt mondani, hogy minden csak ízlés dolga.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az. Elég ritkák azok az emberek akik majdnem mindenikek bejönnek. Én nekem 10/10-nek szánt plázanõk nem tetszenek egyáltalán, mert nem vagyok olyan, mint õk meg nem is izgatnak különösképp.
én sem értem, ki szerint vagyok átlagos, ki szerint alatta, ki szerint felette. De olyan nagyon nem is érdekel. Szerintem amire érdemes törekedni, hogy magát fogadja el az ember, (és persze, tegyen érte, ha valamit nem talál magán, magában jónak)de van akinek erre egy egész élet is kevés és túlzásokba esnek. Pl a testépítõkrõl el a véleményem, de nem fikázásból, csak van akinek már bõven elég lenne pl. nem építeni tovább az izmait, de õ még mindig kevésnek érzi magát és nyomja progresszívan tovább.

Ha a szépség relatív és állítólag minden lánynak mást jelent a helyes fiú, akkor miért van az, hogy engem már több lány is kigúnyolt, kinevetett?

Legjobb válasz: Attól, hogy a szépség relatív, te még lehetsz igazán ronda. Na jó, ez gonosz volt, bocsi. Ez a helyzet. Hozzáállás a lényeg.

Attól, hogy a szépség relatív, te még lehetsz igazán ronda. Na jó, ez gonosz volt, bocsi. Ez a helyzet. Hozzáállás a lényeg.
Na én még közízlés szempontjából is rettentõ ocsmány vagyok. És kizárt, hogy lenne olyan lány, akinek egy picit is bejönnék azzal a külsõvel, ami nekem van. Egy bizonyos szintig persze elõfordulhatnak olyanok, hogy a kevés próbálkozás miatt még nem jött össze, de én már elég sokat próbálkoztam eredmény nélkül. Õszintén szólva eddig még egy mosolyt sem kaptam lányoktól, mert rettentõ rusnya vagyok.
Létezik egy olyan dolog, hogy közízlés, amiben vannak bizonyos határok, "szintek". Attól még, hogy x számú lány rondának tart, még lehet sok, aki helyesnek tartana, csak még nem találkoztatok.
Itt a lényeg: nem kötelez rá senki. Már ne is haragudj, de te/ti meg azért "rinyáltok", hogy vannak ilyen kérdések. Az ilyen kérdések többsége tartalmazza azokat a tényeket (ronda fiú kutyának sem kell), amikbõl kiindulva tesz fel egy kérdést (pl.: hogy lehet megszokni ezt az állapotot). Mindenki keresi a reményt, azonban ebben az aspektusban nincs remény, hiszen aki rondának születik, az, mint egy számkivetett kénytelen élni ebben a társadalomban, ahol a külsõnek már-már eltúlzott szerepet tulajdonítanak. Hogy mitõl jobb? Látja, hogy nincs egyedül. Hogy mások is szenvednek emiatt. Így valamennyire enyhül a magány, az elhagyatottság érzése. Tudod, a ronda emberek többségével még barátkozni sem nagyon barátkoznak. Ne csodálkozz azon, ha egy ember bizalmatlan, fõleg ha ronda. Tapasztalatból írom, hogy elég sok negatív élményt kell a hátunkon cipelni, és nem hiányoznak az újak. Igen, vannak, akik sztereotipizálnak. Én nem tartozom közéjük. Nem hiszem, hogy minden lány egyforma, csak azok, akikkel találkoztam. És mivel eddig még kivétel nélkül azt mondták, hogy ocsmány vagyok, így ezt tényként kezelem. Önbizalomhiányos sem vagyok. Csupán ronda, de ez már alapvetõen elég arra, hogy sose legyen barátnõm.
Nem kötelez senki. Hetek óta tele van a GYK ehhez hasonló, és pont ugyan ilyen kérdésekkel. Arra lennék kíváncsi, hogy egy kérdés, hogyan lehet ténymegállapítás?? :) Na meg, hogy mitõl jobb az illetõnek, ha folyamatosan ilyen kérdéseket ír ki? Mert biztosra veszem, hogy ezen kérdések nagy százalékát ugyanaz a személy írja ki. Ugyan az a stílus, ugyan az a probléma. Hagy osszak meg egy sztorit. Egyszer volt egy srác itt gyk-n, valami olyasmi volt a kérdés, mint ez, és kértem, hogy küldjön egy képet. Õszintén mondom, helyes volt a fiú, nekem tetszett. Próbáltam belé egy kis lelket önteni, mondtam neki, hogy kell egy kis önbizalom, és nem kell ennyire negatívan gondolkozni, mert nem minden lány szemét, és ha más lenne a hozzáállása, biztosan találna maga mellé egy csinos lányt. Az egy dolog, hogy már a kép elküldése !!!elõtt!!! sértegetett, hogy én kikacagom, és majd milyen jót nevetek rajta a barátnõimmel. Elküldte a képet, próbáltam vele szépen beszélni, leírtam a véleményem. Erre válaszul annyit kaptam, hogy húzzak a pcsába, én biztos hazudok, minden lány kétszínû, s ehhez hasonló dolgok... Úgyhogy ténymegállapításként mondom, hogy (nem csak nekem) elegem van már az ilyen kérdésekbõl. Ha annyira ronda vagy, és állításod szerint nem kellesz senkinek, nem változik a helyzet attól, hogy kiírod ide. Ha nem is vagy ronda, úgysem kellesz senkinek, mert önbizalom hiányos, ellenséges, sztereotípiákkal teli vagy.
Kedves Bond Girl! a ténymegállapítás önmagában véve egyáltalán nem rinyálás. Vannak tények, amik megváltoztathatatlanok! Ilyen pldául, hogy én a magam részérõl rettenetesen ocsmány, dagadt és alacsony vagyok. Tények! Utóbbi kettõ egész jól mérhetõ matematikailag is, így objektíven ki lehet jelenteni. A legelsõ, az ocsmányság kérdése pedig a sok tapasztalat miatt alakul ki az emberben. Tény, hogy aki élõben látott, mind azt mondta, hogy ocsmány vagyok. Ellenvélemény nélkül. a nagy számok miatt engedtessék meg már nekem, hogy ezért ezt is tényként fogadjam el. Az s világosan látszik, hogy az olyan "halmozottan hátrányos" helyzetû emberek, mint én sosem találhatnak maguknak csajt. Hiszen pl. az én esetemben nincs olyan lány, aki csak egy picit is tudna vonzódni hozzám. Ez is tény! A rinyálás nem azonos a ténymegállapítással. Aki rinyál, az esetleg te vagy. Ha nem tetszenek ezek a tények, amiket leírunk, akkor mindjárt azt mondod: rinyálás, és végeredményben te rinyálsz, hogy ilyen válaszokat kell olvasnod. De el kell olvasnod õket? 90% feletti biztonsággal a kérdés címébõl megállapítható, hogy jönnek-e rá ilyen típusú válaszok, illetve hogy esetleg csak ilyen típusú válaszok jönnek rá. Ha meg így van, akkor miért kattintasz rá a kérdésre, és miért olvasod el ezeket a hozzászólásokat? Kötelez valaki erre?
Hát, irigyellek, hogy egy mondatom alapján komplett személyiségképed van rólam. Csak így tovább!!
A kérdező hozzászólása: Hát nem kéne kigúnyolni, meg bántani a fiúkat és akkor nem lenne elégedetlenség meg önbizalomhiány. Persze egy lány nem bírja, ha az igazságot megmondják, hiszen el tudom képzelni, te is milyen elkéynezetett cicababa típus lehetsz, szívtelen, önzõ fajta.
A nem létezõ tököm tele van már azzal, hogy folyton rinyáltok, komolyan.
A szépség, bizonyos határok között tényleg relatív. Ezt úgy képzeld el, hogy adva van mondjuk egy jóképû, kopasz férfi. Egyes lányok sosem kezdenének vele, mert nem szeretik a kopasz férfiakat, míg mások nagyon szívesen összejönnének vele, mert nekik a kopasz férfi az igazi. Ezek a határok kb. De akkor, ha az ember olyan ocsmány és undorító, mint én, az már jelentõsen túllépi ezt a határt, és nincs olyan lány, aki szépnek találna.
hozzáállás urban legend. Ha ronda voltál az vagy és hacsak nincs sok pénzed az is maradsz.
azért mert rohadjanak meg xdd

Ha a szépség relatív akor miért van az hogy aki szerintem csúnya akkor az mindenki szerint csúnya, és aki szerintem szép az mindenki szerint szép?

szal egy szép csaj-ra 10b?l 10 azt mondja h jó csaj

Legjobb válasz: Hat ez kor kerdese is. A fiatalabbak szeretnek veszettul becsmerelni es halal jopofanak talaljak magukat masok fikazasa kozben arra nem gondolva, hogy esetleg gyakrabban tarthatnanak onvizsgalatot. A szepseg valoban relativ es igazabol mindenkinek mas a szep. De ahogy irtam es en is jol emlekszem mert en is voltam tizeneves, mindnyajan egy fajtara buktunk... Aztan kinottem ezt a "betegseget" sajat izlesem alakult ki....teszem hozza masok izlese nem igazan erdekelt tobbe... Szoval mar irtam egy elozo kerdesnel, de hogy magamat es Pajor Tamast ismeteljem az orok arany mondat: "Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy..." Ami divat, mindenkinek az a szep es ami el mer terni ettol az iranytol, az rogton csunya mindenkinek. Ez van. Mellesleg en imadom a (masok altal)csunya(nak latott) pasikat.

Hat ez kor kerdese is. A fiatalabbak szeretnek veszettul becsmerelni es halal jopofanak talaljak magukat masok fikazasa kozben arra nem gondolva, hogy esetleg gyakrabban tarthatnanak onvizsgalatot. A szepseg valoban relativ es igazabol mindenkinek mas a szep. De ahogy irtam es en is jol emlekszem mert en is voltam tizeneves, mindnyajan egy fajtara buktunk... Aztan kinottem ezt a "betegseget" sajat izlesem alakult ki....teszem hozza masok izlese nem igazan erdekelt tobbe... Szoval mar irtam egy elozo kerdesnel, de hogy magamat es Pajor Tamast ismeteljem az orok arany mondat: "Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy..." Ami divat, mindenkinek az a szep es ami el mer terni ettol az iranytol, az rogton csunya mindenkinek. Ez van. Mellesleg en imadom a (masok altal)csunya(nak latott) pasikat.
A nagytöbbség azért ugyanazok szerint a "kódok" szerint gondolkodik. Szép ami harmónikus, szabályos, szimmetrikus. Kevéssé fogadjuk el ami ebbõl kilóg. Ezért van, hogy fiatal korban többnyire a tucatszépségek a sikeresek az iskolákban. Az izgalmas különlegességekhez meg kell érni agyilag. :) )
százmilliárd relatív nagy szám, de ha mondjuk ennyi milpengõd volt a háború idején, akkor még nem tudtál disszidálni :) De ha valaki tényleg szép, arra relatív sokan azt fogják mondani, h szép. Relatív csúnya ugyanez az eset.
Van aki egyértelmûen az, van aki nem! Vannak olyanok is ezren akikrõl mindenki mást mond, hidd el! Sõt, szerintem igencsak kevés az olyan ember, aki egyértelmûen ilyen vagy olyan... nézd csak meg a szépségversenyeket. Szerény véleményem szerint, mintha direkt csúnya lányokat választanának királynõnek mindig. Mégha pénzre is megy a dolog...
vannak ideálok, akik nagy átlagban mindenkinek tetszenek és az ellenkezõ pólus meg nagy átlagban senkinek sem tetszik, ettõl függetlenül ha 10 "szép" csajt (akire külön külön mindenki azt mondta hogy szép) egymásmellé állítunk nem hiszem hogy mindenki ugyanazt az egyett választaná legszebbnek. Na ezért relatív.
Te lettél Uri Geller utódja, ha te azt mondod 12 akkor mindenki
A kérdező hozzászólása: általában h egy lánya azt mondják hogy jó csak akkor az szinte mindenki szerint az, nem csak én mondom, akárki
A kérdező hozzászólása: Szépségversenyen is szokott lenni 1-2 csúnya lány, de azé nem a lehcsúnyábbat választják meg. Ittvan pl a miss hungary tök szép csaj

Ha a szépség tényleg relatív, akkor miért van az, hogy eddig ccsak számomra is vonzó, szép, rakás fiú rajongóval körbevett csajok neveztek rondának, meg fújjogtak, ha szóba kerültem?

Tehát, ha tényleg relatív lenne, akkor a szép lányok között lennie kéne legalább egynek, aki engem helyesnek tart, én mégsem találtam még ilyet. Eléggé aggaszt a helyzet. Pár éve még optimistább voltam. Mióta két éve aktívan csajozom, azóta tapasztaltam meg igaán, hogy menynire okádéknak tartanak a lányok. Fura, mert állítólag szép szemeim vannak, bár a fene se tudja, miért mindig ezt emeli ki, akinek bejövök. Mégis észre sem vesznek a szép lányok. Nekem amúgy sok lány tetszik, az átlagostól a nagyon szépekig. Az bánt különösen, hogy én eddig csak olyan lányoknak jöttem be, akik nekem nem jöttek be meg általában olyan típusú lányokról van szó, akik már bármilyen fiúval beérnék, mivel rájuk sem néznek a fiúk állításuk szerint vagy látszik, hogy önbizalmuk semmi, mert nem kaptak a fiúktól bókokat.

Legjobb válasz: Becsüld meg azt amit kapsz. :)

Becsüld meg azt amit kapsz. :)
Létezik olyan, hogy közízlés. Vannak olyan emberek illetve dolgok, amelyek egy igen tág réteg számára szépek. Nem biztos, hogy ronda vagy, egyszerûen csak nem tetszettél nekik, vagy nem voltál szimpatikus, és rosszindulatból mondták, hogy ezzel is fitogtassák a kis nõi hatalmukat. Ne add fel néhány buta lány miatt.
a szépség relatív, de manapság a legtöbb ember nem a saját szemével, hanem a társadalom szemével nézi a másikat. tehát lehet, hogy az egyik vonzónak lát téged, de már csak azért sem mondja, sõt magának is letagadja, mert ciki és a többiek véleménye jobban számít neki régen voltam én is ilyen gonosz és bunkó csak azért tudom. de amúgy kedves kérdezõ, én nem tudlak sajnálni, mert neked is csak a szép lányok kellenek, és te is ugyan úgy kezeled a ronda lányokat, mint a szép lányok téged a 'ronda fiút'. teljesen helyén való
Üdv a klubban, a szépségérzet többnyire genetikailag van belénk kódolva, az egyéni része annyit számít, mint mondjuk a kutyáknál a fajta(Az alap dolgokat, pl ugatás a faj határozza meg).
nemtudom. én 21 éves lány vagyok, de azon az elven vagyok, hoyg senkire sem mondom hoyg csúnya, pont azért mert relatív a szépség. nemrégen volt egy kérdés, szinte olyan mint a tied annyi különbséggel hogy a fiú szerint õ csúnya, és senkinek sem kell. megkértem hogy küldjön egy képet magáról, amikor elküldte a képet, leesett az állam.egy iszonyat aranyos arcú, szépfiút láttam, míg õ magát"ocsmánynak". :) szóval még magadnak is relatívan vagy szép. én is csúnyának tartom magam, az emberek mégis azt mondják hogy szép vagyok.^^" elmondtam neki ezeket, és lehet hogy csak erre volt szüksége hoyg valaki megdicsérje a küllemét :) ha küldesz egy képet akkor talán neked is segíthetek, bár nyilván ez a vélemény is relatív lesz.:) :D

Ha a szépség relatív?

Több facebookos blogon is láttam hogy azt írják

Legjobb válasz: Nem bánnám ha egyszer ilyen "ronda" barátnõm lenne.

Nem bánnám ha egyszer ilyen "ronda" barátnõm lenne.
Szerintem csak irigyek...
még smink nélkül nem láttam nem nyilatkozom. Ezen a képen csinos.
A kérdező hozzászólása: http://allyourdisneygossip.wordpress.com/2010/08/10/selena-g..
A kérdező hozzászólása: most ha nekem nem is a Selena fajta lányok jönnek be ilyenre nem lehet mondani azt hogy ronda.. azok akik ezt állítják szerintem még nem láttak ronda embert.
hát én nem ájultam el ettõl a csajtól :P viszont van más, aki nagyon bejön :P
Nehogy már az ízlésed szégyelld! Ezzel a csajjal nincsen semmi baj.
A kérdező hozzászólása: szerintem is Jól nézz ki :D utolsó elõtti attól még hogy nem ájultál el . Nem mondanád hogy ronda? vagy de? :D
Nem ronda, csak nem szép. Tök átlag. Ha a mai tiniknek is ennyi pénzük, idejük lenne magukkal foglalkozni, lennének olyanok, akik sokkal jobban néznének ki nála.

Ha még relative vékony a karom, tetováltathatok alkarra? F

Legjobb válasz: Ha késõbb vastagodna akkor a minta kinyúlna?

A kérdező hozzászólása: Ha késõbb vastagodna akkor a minta kinyúlna?
hány éves vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!