Találatok a következő kifejezésre: Ha a rámbízza a (3 db)

Mit tegyek ha a sógornőm az 1 éves gyerekét folyamatosan rámbízza, és ha szolok érte akkor veszekedés van belőle? !

nekem kell etetni, itatni, jáccani vele, mintha én lennék az anyja, sokszor éjjel behív magához me megy dohányozni.

Legjobb válasz: Én is szólnék tuti. A gyereket nevelje az anyja. persze én is vigyáznék rá idõnként, de hét minden napján meg még éjjel is biztos nem. Vita nélküli megbeszélést kivánok. :)

Én is szólnék tuti. A gyereket nevelje az anyja. persze én is vigyáznék rá idõnként, de hét minden napján meg még éjjel is biztos nem. Vita nélküli megbeszélést kivánok. :)
Bár ilyen sógornõm lenne. nekem kettõ is van de még egyikben se merült fel, hogy akkár öt percet is vigyázzanak rá. Ha külön laktok egyszerûen ne nyiss ajtót neki.
szerintem mihamarabb állítsd õt finoman, mert a végén annyira hozzászokik hogy egész nap veled lehet. Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de én tuti szolnék neki, hogy neked van más elfoglaltságod is Persze azért megjegyezném hogy ha valahová mennie kell akkor vigyázok rá de ha otthon van oldja meg. Hol az apja?
Szerintem se hagyd ezt, próbálj meg minnél több programot csinálni magadnak, hogy érezze te nem azért vagy, hogy neki könnyebb legyen. Segíteni persze lehet, csak az a dühítõ, amikor már nem segítségként fogják fel a dolgot, hanem a világ legtermészetesebb dolgának, ami már szinte kötelezõ. Sajnos ezt más téren én is tapasztalom, és elég kellemetlen a helyzet, amikor nem akarjuk megbántani a másikat. Mindenképp próbáljátok valahogyan megbeszélni a dolgot! Sok sikert, és kitartás!!
Mond meg nem érsz rá, és estére ne fogadd be a gyereket, mert tényleg elkényelmesedik az anyja. Valószínûleg nem kell neki a gyerek. Vagy úgy nevelte hogy nem bírja elviselni. Passzold vissza. Ha veszekedtek veszekedjetek. Nem kell szeretni és elkötelezetnek lenni a sogornõd iránt csak tudomásul kell venni, hogy párod testvére. Ha a párod így akarja, hogy segits, add oda neki a gyereket és te menj el otthonról.

Ha a doki rámbízza a döntést a szex terén, mi a helyes 16 hét után? Szabad? Egyszer vagy kétszer?

Legjobb válasz: Esetleg eddig veszélyezetett voltál? Ha rádbízta, akkor biztosan lehet. Annyiszor és addig amíg jólesik. A vadulást azért mellõzzétek. :)) Kellemes babavárást kívánok.

Esetleg eddig veszélyezetett voltál? Ha rádbízta, akkor biztosan lehet. Annyiszor és addig amíg jólesik. A vadulást azért mellõzzétek. :) ) Kellemes babavárást kívánok.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ha kívánod örülj neki és nyugodtan csináljátok. Ami jó neked, az jó a babának is.
Egész addig lehet szeretkezni igény szerint, amíg nem tiltja az orvos. EGyszer-kétszer --- naponta:-)...
Szabad, sõt, a jó szex a babának is jó :-)). Amíg jólesik... Hajrá!
Én a párommal a 37. hétig szexeltünk folyamatosan. Akkor már kezdett tõle bekeményedni a hasam, így más módon szereztem örömet neki. Addig csinálhatod amíg neked jól esik, nem keményedik a hasad, párod kívánja és a doki azt nem mondja elég már.
miért lenne ciki?ebben a 30-40-ben benne van az is aki 15-öt adott, meg az is aki 60-at
ilyet még nem is hallottam h ingyen csinál 4 d.Én itt Kecskeméten 14000 szoktam fizetni az uh ért meg a vizsgálatért.nagyon nagyon rendes a dokid.én a helyedben vagy többet adnék egy kicsivel vagy a boríték mellé adnék egy pezsgõt bort v ilyesmi.....de ha nem teheted meg akkor csak köszönd meg nagyon szépen a gesztust tõle.könnyû szülést kívánok.
Szerintem nagyon rendes a dokid, hogy rád bízza, hogy mennyit adsz. Nálunk fix összeg van, és jóval magasabb, mint amit te írtál.
Szia! Nem ciki. Nekem az orvos annak idején konkrétan megmondta, hogy 50.000. Nem , hogy " úgy kb. " Jól írta aki azt írta, hogy ez lehet nála 10 meg 60ezer is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtato válaszokat igy kicsit jobban érzem magam.:) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Megérdemelné az összeget mert a 4D UH-t is ingyen! csinálta meg ezért van kicsit lelkifurdalásom a dolog miatt..
A kérdező hozzászólása: Én is elképedtem amikor rákérdeztem mennyiért csinálja meg a 4D-t erre ö közölte h ök (mármint abba az épületbe dolgozo magándokik )nem kérnek pénzt érte.Ö a föorvos abban a korházban ahol szülni fogok igy megtudja csinálni a munkaideje alatt.Sztem is megérdemelné a nagyobb öszeget de sajna max 25.000-nél több nem futja de valami ajándékot még én is gondoltam mellé.:)
Szia! Bárcsak az én dokim is rám bízná és ennyi lenne a tarifája! (Sajna neki 80.000Ft, ezért nem is tudom felkérni a szülésre!) Amúgy ilyet ritkán hallani, de szerintem ha annyit tudsz adni, akkor annyit adsz! Ha eddig sem volt pénz éhes, akkor már most lesz az! Úgyhogy csak nyugodtan! :)
Sziasztok! Neked akkor baromi nagy szerencséd van!!!! Nekünk 2007-ben kerek-perec megmondta a doki, hogy 80 ezer lesz a szülés.
Nálunk azt mondják, h a vizsgálati díj 10x-e a szülés. Így nekem min. 80.000 lenne, de mi max.(nagyon max) 50-et adunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!