Találatok a következő kifejezésre: Ha a pozitív volt, de (25 db)

Ha a teszt pozitív volt, de rá két napra negatív, és megjött, akkor még reménykedhetek, hogy babás vagyok:?

nem rég irtam 2 hete hogy csináltam a tesztet és kimutatta a 2 csikot..rá két napra meg ismételtem de negativ lett és megjött...de 5 nap helyett 3 nap volt és fele barnázás fele vér..de nem volt vészes..viszont amikor elmult csináltam megint tesztet az is kimutatta a 2 csikot csak hogy egy perc mulva eltünt.elmentem dokihoz aki csinált tesztet délután 5-kor..negativ lett.de miután megvizsgált mondta hogy még is cska csináljak egy tesztet 2 hét mulva és menjek vissza..vagyis valamit érzett de nem mondott semmit.reggelente nincs étvágyam ,és fehér folyásom van ami ezelött sosem volt..hol több hol kevesebb.a cicim néha nyilal.szerintetek?még van egy hét a doki idöpontja szerint.addig várok..irjatok...

Legjobb válasz: Én tuti, hogy még csinálnék tesztet, sõt lehet, hogy többet is, más-más márkából! Azt gondolom, hogy ha már 1x volt ott 2csík, akkor babás vagy, de lehet, hogy egy másik dokihoz is érdemesebb lenne elmenned! Szorítok! :))))))

Én tuti, hogy még csinálnék tesztet, sõt lehet, hogy többet is, más-más márkából! Azt gondolom, hogy ha már 1x volt ott 2csík, akkor babás vagy, de lehet, hogy egy másik dokihoz is érdemesebb lenne elmenned! Szorítok! :) )))))
En kb. masfel eve jartam igy. Kesett egy hetet, teszt, pozitiv, remulet. Masnap, hogy biztos legyen megegy teszt, negativ, vegyes gondolatok. Meg aznap este menstruacio, fajosan, nagyon sotet szinu "mas allagu", csalodottsag. Megfogantam, de nem volt eletkepes es termeszetes uton tavozott. Lehet veled is ez tortent. De a termeszet az maga a csoda. Soha nem lehet tudni. Kivanok neked egeszseges eros kisbabat ha nem most, akkor legkozoelebb. En ugy vagyok vele megha most nem is sikerult, de ez mar fel siker volt!
Szoritok En is neked, h babas legyel. Viszont azt en is ugy csinalnam ahogy a legelso valaszado irta, tobb fajta /marka/ tesztet csinalnek. 10 hetes kismama
Remélem terhes vagy!!!! Szorítok neked!!!! Mi 8 hónapja próbáljuk!! Nekem sajnos ritkán van itthon a férjem mert külföldön dolgozik (2 hetente 2napig van itthon)! Nehéz igy összehozni egy pocaklakot! Mikor fog igy sikerülni???? Nem tudom!!!! Kimaradt a havim már 4 napja, a teszt (-) lett!!!! Ez van! Azt mondták türelem! Könnyû ezt mondani!!!
Szorítok!!!!! Hallottam olyanról, hogy valakinek hosszú ideig nem mutatott semmit a teszt! Szorítok!!!
Két lehetõség van, rajtad áll, vagy vársz dokiig a teszttel, vagy már most irány tesztelni.Én a másodikra szavazok, és nagyon szorítok, hogy pozitiv legyen:-)
A kérdező hozzászólása: amugy imádnám ha babás lennék!!!!!
A kérdező hozzászólása: az hogy gond lenne nem hiszem mert tüzetesen megvizsgált..nem töröm magam hogy babám legyen de ha jön akkor jön..csak jo lenne tudni hogy mi van.azt olvastam hogy a zavaros vizelet is negativan befolyásolja a terhességet.és nekem aznap jött meg amikor nega lett.aztán hogy elmult lett két csik 1 percre:D elözöleg dec 14 -én volt meg..aztán most 3 napra jan 17-én..még korai lehet., vagy már nem is tudom..a kislányommal 3 honapig menzisztem
Lehet, hogy terhes, vagy , de az is lehet, hogy valami más gubanc van odabent. Ha nagyon szeretnél gyereket, akkor ne gondolj rá, hogy esetleg terhes lehetsz, mert akkor nem szokott összejönni a dolog. Tereld el a figyelmedet errõl a dologról, majd a doki megmondja, hogy mi van veled. Én szoritok neked, hogy babád legyen.
A kérdező hozzászólása: ma csináltam délután egy tesztet..lehet hogy nem elsö vizelet, de nem tudtam tovább várni..ott van egy 2.csik.bár annyira halványan hogy szinte észre sem vehetö..szerintetek?

Már többször hallottam olyat ha valaki megálmodja a pozitív tesztet az is lesz, most is olvastam egyik hozzászólásnál, ez annyira fura, de velem is így volt, a tudatalattink üzen?

Legjobb válasz: Szia!Nem tudom mitol lehet ez, de én is 2 napja megálmodtam éjjel, hogy pozitívat teszteltem. Reggel csak azt hittem azért álmodtam ezt, mert már nagyon vágytunk egy babára, de ma reggel végre teszteltem és POZITIV lett. Tehát végre A JOISTEN megáldott minket egy csoppséggel. Gratulálok neked és jo egészséget mindkettotoknek.Boldog babavárást. :)

Szia!Nem tudom mitol lehet ez, de én is 2 napja megálmodtam éjjel, hogy pozitívat teszteltem. Reggel csak azt hittem azért álmodtam ezt, mert már nagyon vágytunk egy babára, de ma reggel végre teszteltem és POZITIV lett. Tehát végre A JOISTEN megáldott minket egy csoppséggel. Gratulálok neked és jo egészséget mindkettotoknek.Boldog babavárást. :)
Köszi, édes vagy! Legyen igazad! :) És neked is hasonló jókat! :) )
Én mondjuk nem pozitív tesztet álmodtam, hanem hogy kislányunk születik, már nevet is válsztottunk neki álmomban de nagyon élethû volt az egész. Rá 1 hónapra kiderült hogy terhes vagyok. Mosmtár a 32.hétben járunk és kislány, és az lesz a neve amit megálmodtam ugyanis a páromnak is tetszik.:) Szerintem tuti van benne vmi megérzés, vagy tudatalatti féle dolog.
Én is megálmodtam, és én jóval a mensi elõtt teszteltem elõször azt a halványat! Azt mondják ez amolyan ösztön, vagy tudatalatti. Hát most kíváncsi leszek, hogy majd azt is megálmodom-e, hogy fiú vagy lány lesz... Ha már egy hete késik tesztelj újra! Lehet, hogy késõbb fogant a baba, ezért lett az elsõ teszt még negatív!
A kérdező hozzászólása: Ja lefelejtettem, hogy Boldog Babavárást Mindenkinek!!!
De jó lenne! :) 1x a napokban én is ezt álmodtam. Nagyon halványan, de pozitív lett. Viszont még csak 1héttel vagyok mensi után, szóval várnom kell még, hogy tényleg beigazolódik-e az álom. Már egy éve szeretnénk...
Sziasztok. Elõször is gratulálok minden pozítivat tesztelõnek. Én is megálmodtam, majd késõbb azt is, hogy fiú lesz. Lehet, hogy ezek már az anyai megérzések. Minden jót! 31 hetes kismama.
Én is megálmodtam mielõtt teszteltem volna. Majd a menzi elõtti estén teszteltem és + lett!!! Biztos van benne valami. :) Sok boldogságot Mindenkinek! És jó álmokat!
Sziasztok! Csatlakozok azzal, hogy mi is babát szeretnénk, próbálkozunk is, a napokban egyfolytában a témával foglalkozok, tegnap éjjel én is azt álmodtam, hogy kislányom született és az lett a neve, amit valójában szeretnénk adni. Nekem még van egy hetem a tesztelésig, akkor azt mondjátok, hogy ez jelenthet valamit? Nagyon remélem, hogy tényleg és nem csak azért álmodtam, mert túl sokat foglalkozok a témával.
A kérdező hozzászólása: 3.válaszolónak! Jaaa már értem:) akkor sok sikert!! teljesüljön minden álmod!!
3.válaszoló vagyok. 1héttel vagyok mensi után, nem késik, hanem 1hete múlt el! Majd csak mostanában lesz pé. :)
Sziasztok!Én nem álmodtam, nekem a szobát "kellett" kifestenem, rá pár napra lett pozitív a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szia! 1 héttel vagy menzi után? szerintem akkor már tesztelhetnél, én 1 nappal a menzi elõtt teszteltem halvány pozitívat, egy héttel utána pedig már erõsnek kellene lennie elvileg!
Hû... ez nem semmi...Nem bánnám, ha tényleg így lenne. Mert én meg azt álmodtam, ami tényleg igaz is, hogy az az atya, aki összeadott minket annak idején, imádkozik értünk, hogy sikerüljön a baba! Ezzel nem is foglalkoztam már 1 hónapja, és ma éjjel azt álmodtam, hogy ez az atya mondja, hogy másoknak is sikerült az õ közbenjárására, és nekünk is fog! És én erre sírva fakadtam! Reggel el is mondtam a páromnak, tisztán emlékszem most is az egész álomra... Hát, reméljük a legszebbeket!
Összejöhet, de azért még lehetõség szerint holnap is legyetek együtt. A pozitív utáni elsõ negatív napra tehetõ az ovu.
A kérdező hozzászólása: A férjem ma nem akar, mert így nagyobb az esély a lányra... Persze már pár hónapja próbálkozunk így :(
Csak most olvasom. A másnap is esélyes lett volna. Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött össze, de már jobban "belehúztunk" :)

Ha jún.1 volt a peteérésem, akkor már pozitív kéne legyen a teszt ha babás lennék? 4 napja késik, de reggel a 25-ös teszt nega volt.

Legjobb válasz: Elvileg már pozitív kéne, hogy legyen, de nem mindenkinél van így. 10-es érzékenységû lenne a biztos. Ciklusgörbét vezetsz? Abból talán látszana valami, a hõd, fent van?

Elvileg már pozitív kéne, hogy legyen, de nem mindenkinél van így. 10-es érzékenységû lenne a biztos. Ciklusgörbét vezetsz? Abból talán látszana valami, a hõd, fent van?
A kérdező hozzászólása: Fent van de ez nekem csalóka mert sokszor volt már hogy fent volt és mégse volt baba...:(
Nekem is júni 1-jén volt pém, azaz tüszõrepedés. Nekem hétfõn a 25-ös teszt már nagyon halványan, de pozitív lett. Ma meg már majdnem olyan erõs lett mint a kontroll csík. Próbálj egy érzékenyebb tesztet. Corax, One Minute, Medilab, ezek 20as tesztek. Van akinek késõbb mutatja ki. Remélem Nálad is baba van! Drukkolok!

Mit írjak be a ciklusnaptáramba, ha a reggeli ovutesztem még negatív volt, de a késő délutáni már erősen pozitív?

Délután középid?s fájdalmat éreztem ezért csináltam meg az ovutesztet még egyszer. A h?m még nem ment fel. Múlt hónapban a reggeli ovutesztem lett er?sen pozitív, ott ez nem volt kérdéses, hogy arra a napra mit jelöljek be. Vagy hagyjam reggelre? Persze fogok még akkor is tesztelni.

Legjobb válasz: a kislányom akkor fogant meg amikor negatív volt az ovutesztem és csak rá 3 napra lett pozitív... pozi ovuteszt után sem voltunk együtt anno. érdekes, de gondolom ez azért van, mert a spermitoszok eléldegéltek még bennem a petesejtre várva... :-)

A kérdező hozzászólása: a kislányom akkor fogant meg amikor negatív volt az ovutesztem és csak rá 3 napra lett pozitív... pozi ovuteszt után sem voltunk együtt anno. érdekes, de gondolom ez azért van, mert a spermitoszok eléldegéltek még bennem a petesejtre várva... :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló 9.! És nektek miért kell várni??? Úgy írtad, hogy sajnos! Gond van??? Nekem a lányom 7 év után sikerült csak... hosszú idõ volt mondhatom.
A lány katonák eléldegélnek 3-4 napig is akár, de a fiúk max. 12-24 óráig. Szóval ha netán fiút szeretnétek inkább, akkor mindenképpen kell a holnap reggeli numera. :)
Kedves kérdezõ! Én nem a tegnap esti válaszoló vagyok, de egy kicsikét tudok segíteni, ezért írok. Ha a mai ovu teszted is még ugyanolyan erõs, mint a kontroll csík, akkor az még bõven pozitívnak számít. Dr. Czeizel Endre azt mondta, hogy a nászéjszakán minden férfi részeg, viszont sok nõ esett régen teherbe a nászéjszakáján. AZt mondta, hogy az alkohol a már meglévõ (tehát a férfiban készen várakozó) spermiumokra nincs káros hatással, csak az utána termelõdõkre (fõleg, ha folyamatosan fogyaszt alkoholt). Szerintem a mai nap, -amikor csak tudod, és amikor képes lesz rá a Párod-, szeretkezzetek egyet, és szerintem meglesz még az a kisfiú! Én is nagyon kisfiút szeretnék, remélem, hogy összejön, bár Nekünk még sajnos várnunk kell, de Nektek nagyon sok sikert kívánok!
Szerintem ne jelölgess semmit, hanem legyetek együtt gyorsan! Ma is, holnap is és holnapután is, de nem sûrûbben, mint 24 óra, hogy a kis "gazfickók" erõsek legyenek! :) Ha babát szeretnétek, itt az igazi alkalom, hajrá. Egyébként szerintem holnapra jelölj pozitívat, mert a hõt is reggel kell mérni, ébredéskor, tehát általában a reggeli értékek kerülnek bele a naptárba. Csak ügyesen! ;-)))
Hát, ha már a helyén van, akkor tuti kislány lesz. A lényeg, mogy egészséges legyen :) Sajnálom, hogy napközben nem jött össze a nász.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, eddig esélyem se volt sexelni a férjemmel, mit ne mondjak, nincs valami jó hangulatban :-(. Ráadásul szerinte már úgyis minden a helyén van... De én annyira szeretnék egy kisfiúnak is esélyt adni. Este vendégeket hívtunk :-(... Lehet butaság, de anno amikor a kislányommal teherbe estem akkor olyan gyomorgörcsöm lett a pozitív ovutesztelés elõtti napon, most is jelentkezett ez. Na majd 22.én tesztelek elõször, bár ebben a hónapban csak 2x voltunk akkor együtt. Ez nagyon kevés! köszi nagyon a válaszokat nektek !!!
Sziasztok! Én vagyok a tegnapi :) Elõzõnek igaza van, nyugodtan lehet ma szeretni egymást, de minél elõbb!!! Hajnalban megvolt a peteérésed és a kiszabadult petét el kéne kapni mielõbb (sajnos tényleg nem él napokig!). A koroddal semmi baj, én 39 éves voltam, amikor kiszámoltuk ezzel a módszerrel, és láss csodát: elsõre terhes lettem és kisfiam született. Szóval mindent bele, verj lelket a férjedbe, a kicsit pedig bízzátok rá valakire fél órát napközben. :)
Mi így csináltunk kisfiút, szóval max. a kora délutáni alvásnál akciózzatok. Majd ebédnél gondolok Rátok! :) Jó éjt és fickós férjet kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: :-) köszi reggeli numera, ez nagyon jó, jót nevettem :-). az a baj, hogy a férjem ma elment a haverjával borozni, reggel tuti hulla fáradt lesz. Mivel ma reggel olyan lelkes volt, hát nem volt szívem láncra verni péntek este. :-) Igen, kisfiút szeretnénk, ha lehetne kívánni, megpróbálom szombat délután korán hát ha már lesz benne energie :-) persze legyen bármi csak egészséges... köszike a válaszokat!!! persze ha van még ötleted akkor várom!
Ok. Viszont ha ma délután volt pozitív az ovu teszted, akkor nagy valószínûséggel holnap reggel lesz tüszõrepedésed, szóval én holnapra is beiktatnék egy "menetet". :) Vasárnap is persze. 24 óra pihi elég a teljes hadálláshoz :) Sajnos van, hogy a kiszabadult pete csak 6-8 óráig életképes, tehát én tutira mennék a helyetekben.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b87db1c041dea9221722b4.. köszi a választ! már ma reggel is voltunk együtt ha ránézel a diagramomra :-), és még vasárnap reggel betervezünk egyet, ha a kislányom szépen alszik :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos már alszik... :-(, ebbõl se lesz már semmi, holnap hazautazunk Magyarországra 10 napra a lányommal, férj nélkül. Addigra már a termékeny idõszakomnak is vége :-(. 22.-én tesztelek elõször, hát csoda lenne ha sikerülne ! sziasztok és köszi nagyon a válaszokat!

Ha a 12 hetes vérvétel pozitív, de az ultrahangon minden oké volt, az mit jelent?

14 hetes kismama, 32 évesen, els? babával, aki teljesen kétségbe van esve...

Legjobb válasz: mit jelent, hogy a vérvétel pozitív?

mit jelent, hogy a vérvétel pozitív?
genetikai vérvételre gondolsz? ott hcg és PAPP-A szintet néznek. nem pozitív vagy negatív az eredmény!
12 hetes vérvételen nálunk többmindent néznek, egyrészt luesre, vércsoportra, ill. hagyományos labort.Te melyikre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Szóval, a hüvelyi uh-on minden méret jó volt, a vért Gyulára küldik, és kaptam egy levelet, hogy pozitív lett... 11.-én kell mennem, hamarabb nem lehet... Nagyon félek...
nem tudsz telefonálni vagy emailt írni a dokidnak? szerintem csak õ tudja elmagyarázni/kiértékelni az eredményt. próbálj megnyugodni, persze tudom, könnyû mondani...
Itt mi nem tudunk erre válaszolni, mert nem tudjuk mit néztek. Nekem az elsõ vérvételen általános labor volt (tehát ott különbözõ értékeket adtak meg pl. cukor) valamint vércsoportvizsgálat volt. Nem lehet, hogy az pozitív? Mindenképpen kérdezd meg a dokit, vagy esetleg még tudom ajánlani a netes tanácsadókat, hogy írd le neki pontosan a leletre ráírt dolgokat, mert biztosan nem csak annyi van rajta, hogy pozitív. Én minden leletemet amit megkapok és tudom, hogy x ideig még nem megyek a dokimhoz, leírom neki mélben, és még aznap válaszol általában.(igaz, nekem magánorvosom van, nem tudom Neked van-e) Ezt attól függetlenül teszem, hogy a lelet átvételekor rákérdezek, hogy rendben van-e minden. Szerintem így tud nyugodt maradni az ember lánya.
az attol függ mi a pozitív

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Utána járok! :)
Szia!En igen!A nemvart elotti napon csinaltam kivancsisagbol egy ovutesztet es egyertelmuen negativ lett.Ra par napra csinaltam egy terhessegit es egyertelmu pozitiv lett.De lehet, hogy csak nalam nem jott be. Udv.:7 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat! Tegnap nagyon sok és nagyon halvány rózsaszín krémes folyásom volt.18.án volt pé. a 8.cn-en nem korai, ha 26-29 naposak a ciklusaim? Szívbõl gratulálok a pici manóhoz!
Mármint 8.dpo-ra gondolsz? Ha 18-án volt pé-d biztosan, most a 10.dpo-on vagy(ovu utáni 10.nap)Ez kb a beágyazódás vége felé van, ha sikerült. Szóval épp lehet emiatt is az a rózsaszínes folyás, és akkor az jó jel. mensi miatt kicsit korainak tartom, mert ugye volna még pár nap a mensidig... Én nem ovu teszteltem, de úgy tudom, lehet pozitív, ha terhes lettél, sõt sokat elõbb ovu tesztelnek, aztán a terhességi. A http://www.babatervezok.otthona.net oldalon láthatsz képeket arról, hogyan változik, sõt ott ez le van írva elég jól! Azt javaslom, olvass ott utána. Egy doktornõé az oldal, Leoé, aki ilyesmiben szakértõ, rengeteg info, mintagörbe van ott! Tényleg hasznos elolvasni!

Ha még 5 hetes sem voltam és úgy ment el a baba, akkor kell várni az újabb próbálkozással? Pozitív tesztem volt, de még dokinál sem voltam, pénteken mentem volna, de tegnap megjött.

Legjobb válasz: szia mindenképp menj el dokihoz, az hogy megjött talán még nem is azt jelenti, hogy elment a baba,ha meg sajnos tényleg így van akkor is jobb ha lát egy orvos. sok sikert

szia mindenképp menj el dokihoz, az hogy megjött talán még nem is azt jelenti, hogy elment a baba, ha meg sajnos tényleg így van akkor is jobb ha lát egy orvos. sok sikert
Már csak azért is kell, hogy lásson orvos, hogy ha tényleg vetélés volt, kitisztultál-e teljesen.
Futás az orvoshoz mert honnan tudod hogy elment? Az én véleményem az hogy még ma menj orvoshoz , és ezt csupa jó indulattal írom neked de ha tényleg elment ilyen korán akkor nem kell védekeznetek egyetlen hónapig sem mert nyugodtam lehetsz terhes a köv hónapban is mert egy volt kolleganõm volt így ahogy te és neki a doki azt mondta hogy nyugodtam próbálkozhattak tovább mert nagyon pici volt még nem okozott olyan elváltozást a szervezetben ami miatt ki kéne hagynotok egy két hónapot de ha rosszul tudom ne hari , csak a tapasztalatomat írtam le
A kérdező hozzászólása: Sajnos biztos, tegnap a kórházban megnéztek és "üres" voltam. Több infót nem kaptam, mert az ultrahangos nagyon bunkó volt. Ma megyek magándokihoz, remélem õ kedvesebb lesz.
Én is így jártam most pár napja, nálam se találtak babát sajnos :( Nagyon normális, rendes dokim van, és vizsgálat után mondta, hogy hajrá következõ hónap..szóval hogy nem kell várni. Azzal próbált még nyugtatni, hogy a nõk 70-80%-ánál történik ilyen hogy megtermékenyül a petesejt de nem is tudnak róla, mert egy pár napot késik csak a menses, de aztán ugyanúgy megjön, mint máskor. Csak mivel manapság már nagyon érzékeny tesztek is vannak, ezért sokkal hamarabb kiderül, hogy terhesség van, mint régebben. Nem beszélve arról, ha valaki annyira szeretné, mint pl.én is, hogy pár nap késés után már csinálom is a 10es tesztet.:( Sok sikert, mielõbbi babásodást neked! Szia4
Szia, nagyon sajnálom hogy elment a babód de fel a fejjel ahogy ez a kis picike is megfogant úgy megfog foganni a következõ is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!