Találatok a következő kifejezésre: Ha a pozitív volt, (96 db)

Ha valakinek pozitív volt az előző terhességénél a toxoplazmája, gyógyszert szedett rá, akkor az újra előjöhet?

Legjobb válasz: én úgy tudom h ha egyszer már elkapod akkor onnan már védett vagy! miért nálad volt fertõzés?

én úgy tudom h ha egyszer már elkapod akkor onnan már védett vagy! miért nálad volt fertõzés?
Csak egyszer fertõzõdhetsz meg, mert a következõnél már rendelkezel ellenanyaggal, védettséget szereztél így nem kaphatod el te sem és a baba sem. Ha vérvizsgálatot csinálnak megint, akkor pozitív lesz, csak az a lényeg, hogy milyen magas az IgM és az IgG értéke ebbõl tudják, mikori a fertõzés: friss vagy régi.
A kérdező hozzászólása: orvosilag sajnos a missedem amiatt volt mert megkaptam 11 hetesen a fertõzést és 12 hetesen elhalt a babánk. beszedtem az összes bogyót amit erre kaptam, most ismét babát várok és ezért kérdem.

Lehetek terhes, ha egyszer pozitív volt a tesztem, most meg negatív?

Sziasztok! Vázolom a helyzetet :)

Legjobb válasz: én a negatív ember annyi mondok, hogy ne éld bele magadat semmibe, ha már egy hetet késik a mensid és a hõd is magasan marad, akkor kezdhetsz kicsit örülni.

én a negatív ember annyi mondok, hogy ne éld bele magadat semmibe, ha már egy hetet késik a mensid és a hõd is magasan marad, akkor kezdhetsz kicsit örülni.
miért ne lehetnél terhes?attól függ mikor teszteltél?/A reggeli elsõ vizelet a legmegfelelõbb/Én mindenesetre szoritok neked!:)
Na ez jó!2 x írtam nektek!Azt hittem nem küldte el, á de még is!Bocsi!Üdv:Zsuzsa
Köszönöm!Aranyosak vagytok!Most megyek orvoshoz Márc.12-én, mivel én nagyvárosban élek igy nagyon nehéz idõpontot kapnom.de már 2 hete tudom babás vagyok.2 pozitiv tesztem volt, és a havi barát sincs meg.Ez könnyebb terhesség mind az elözö volt, színte semmi tünet, csak mellfájás, hasszúrás.Néha hányinger.Meg írom nektek mit mondott az orvos.Fela fajjel addig kell dolgozni az ágyba még össze jönn a béby:) Pux:Zsuzsa
Aranyosak vagytok!Köszönöm a biztatást!Elözõ terhességemnél nagyon rosszul voltam, most ennél a másiknál semmi tünetem nincs.Csak néha szurkál a hasam, de cicieim is nagyon fájnak. Egy hete csináltam tesztet mert nem jött meg"Február 20-án"nem hittem volna, hogy terhess lehetek, mivel védekeztünk, meg szakitással.Néha voltak hõhullámaim, de azt hittem, hogy a vérnyomássomal van gond.Elmendtem vettem egy tesztet, és vállamat rángattam hisz úgy is negativ lesz, erre pozitiv lett.Rá 3 napjára vettem még egyett, az is pozitiv lett.Mivel én nagy városban élek nem könnyû idõpontot kérnem.Felvettem a telot, és kértem egy idõpontot amit Március 12-re kaptam.Szóval nagyon félek.De az vigasztal ha baj lenne, véreznék stb.Meg írom nektek mit mondot a doki!Talán minden renben lesz!Bizzok benne.Nem akarok még egy abortusz.Vigyázzatok magtokra!Szijasztok!Zsuzsa
akkor pedig csak gondolkodj pozitívan, és minden renben lesz
A kérdező hozzászólása: Szia Zsuzsa! Elõször is hadd gratlulájak neked! Hisz ez nagyszerû!!! Újra babás vagy!!! :) )) Igen, tessék elhesegetni a gondolatokat jó? Ne idegeld magad, a mostani babád ott fog maradni és egészségesen fog megszületni. Gondolom hogy most babás vagy felkerested már az orvsot és írt fel valamit, nem? Szóval tényleg ne aggódj :) Minden rendben lesz!!!
Szija!Igen igazad van!Nekemmondta a védõnõ minnél elöbb álljak a talpara, és vágjunkneki a másik bébynek.Na nekem 2 év kellet, hogy vállaljak 1 babát.2 éve volt 1 abortuszom, nem dobogott babám szíve:(Nagy leki trauma volt ez nekem.Közbe meg alázó is, kiterülve mütõ asztalon.Egy szobába olyan nõkkel akik egészséges magzatott dobnak el maguktól.Annyira fájdalmas...Most megint babás vagyok elején járok, és félek az agyam nem tud másra gondolni.Mi lesz ha nem fog dobbogni a szíve?Kérdések gyötörnek!Elsõnél nem voltam ilyen, nem gondoltam baj lehet..De egy rossz élmény, és bennt van a fülünkbe mi lesz ha?Hogy vészelem átt, ha elmegy a baba?Szóval nehéz!Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy elég gyerekesnek tûnik a kérdés. Nem élem bele magam, bár eléggé emlékeztet az elõzõ babavárásom elejére a mostani ciklusom idáig. (sajnos az a baba elment) De felálltam és most újból szeretnék. Nem hagy nyugodni a belsõ hang, hogy lehet hogy sikerült.
50-50% esélyed van rá szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ez inkább a TALÁN kategória :)
én pozitív vagyok, csak azért írtam ezt le, mert nekem ez volt az utóbbi ciklusomban a tapasztalat. És azért osztom meg ezt másokkal is, mert jó, ha tudják, hogy van ilyen is, még mielõtt már a nagyobb dolgokat tervezgetik. Tippelni nem tippelek, mert ahhoz kevés vagyok, de szurkolok neked nagyon, hogy babás legyél, mert gondolom szeretnéd. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény, majd írd meg:) ))
Nekem volt már olyan, hogy pozitív tesztet csináltam az elmaradt mensi után 3 nappal, és újabb 2 nappal késõbb a következõ tesztem már negatív lett... Ilyenkor nem ágyazódik be megfeleõen az embrió, és késve jelentekzik a menzesz. De ettõ függetlenül szerintem elõfordulhat, hogy babát vársz.
A kérdező hozzászólása: Nem szabad negatívnak lenni :) ) Inkább pozitívnak de reálisnak. De ez nem tipp volt, de gondolom akkor tipped a NEM :) ))
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött :)

23-24-én kellene nem megjönnie.10. -én volt az ovu teszt pozitív. Van valaki még haonló várakozó helyzetbe, akki akkorra nem várja? Nem gond ha a ovu teszt a 15. napon mutatot pozitívat? Nem késő? Valhol azt olvastam 10. nap körül van.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)

Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)
Én 24-ére nem várom, nekem 6-8ig volt tojásfehérjés folyásom, az ovutesztem azóta is pozitív.. (ki érti ezt) Kicsi mindjármegjön érzésem van, meg állandó vizelési ingerem. Nektek van tünet?
Nálam semmi hiszen még csak két-három napja volt az ovulációm. Türelemjáték ez:)
Ja, az elõzõ voltam és amúgy az elsõ is:)


Ha tegnap volt az első negatív napom a pozitív ovuteszt után, és este együtt is voltunk, akkor ma is még együtt kell lennünk, vagy csak holnap?

Legjobb válasz: Ilyen kérdés is volt már,a pozitív napon,és az azt követõ elsõ negatív napon kell együtt lenni.Utána elég két naponta is.

Ilyen kérdés is volt már, a pozitív napon, és az azt követõ elsõ negatív napon kell együtt lenni.Utána elég két naponta is.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! Amikor megírtam a kérdést, még csak hasonlót sem adott ki. Mégegyszer bocs!

Már többször hallottam olyat ha valaki megálmodja a pozitív tesztet az is lesz, most is olvastam egyik hozzászólásnál, ez annyira fura, de velem is így volt, a tudatalattink üzen?

Legjobb válasz: Szia!Nem tudom mitol lehet ez, de én is 2 napja megálmodtam éjjel, hogy pozitívat teszteltem. Reggel csak azt hittem azért álmodtam ezt, mert már nagyon vágytunk egy babára, de ma reggel végre teszteltem és POZITIV lett. Tehát végre A JOISTEN megáldott minket egy csoppséggel. Gratulálok neked és jo egészséget mindkettotoknek.Boldog babavárást. :)

Szia!Nem tudom mitol lehet ez, de én is 2 napja megálmodtam éjjel, hogy pozitívat teszteltem. Reggel csak azt hittem azért álmodtam ezt, mert már nagyon vágytunk egy babára, de ma reggel végre teszteltem és POZITIV lett. Tehát végre A JOISTEN megáldott minket egy csoppséggel. Gratulálok neked és jo egészséget mindkettotoknek.Boldog babavárást. :)
Köszi, édes vagy! Legyen igazad! :) És neked is hasonló jókat! :) )
Én mondjuk nem pozitív tesztet álmodtam, hanem hogy kislányunk születik, már nevet is válsztottunk neki álmomban de nagyon élethû volt az egész. Rá 1 hónapra kiderült hogy terhes vagyok. Mosmtár a 32.hétben járunk és kislány, és az lesz a neve amit megálmodtam ugyanis a páromnak is tetszik.:) Szerintem tuti van benne vmi megérzés, vagy tudatalatti féle dolog.
Én is megálmodtam, és én jóval a mensi elõtt teszteltem elõször azt a halványat! Azt mondják ez amolyan ösztön, vagy tudatalatti. Hát most kíváncsi leszek, hogy majd azt is megálmodom-e, hogy fiú vagy lány lesz... Ha már egy hete késik tesztelj újra! Lehet, hogy késõbb fogant a baba, ezért lett az elsõ teszt még negatív!
A kérdező hozzászólása: Ja lefelejtettem, hogy Boldog Babavárást Mindenkinek!!!
De jó lenne! :) 1x a napokban én is ezt álmodtam. Nagyon halványan, de pozitív lett. Viszont még csak 1héttel vagyok mensi után, szóval várnom kell még, hogy tényleg beigazolódik-e az álom. Már egy éve szeretnénk...
Sziasztok. Elõször is gratulálok minden pozítivat tesztelõnek. Én is megálmodtam, majd késõbb azt is, hogy fiú lesz. Lehet, hogy ezek már az anyai megérzések. Minden jót! 31 hetes kismama.
Én is megálmodtam mielõtt teszteltem volna. Majd a menzi elõtti estén teszteltem és + lett!!! Biztos van benne valami. :) Sok boldogságot Mindenkinek! És jó álmokat!
Sziasztok! Csatlakozok azzal, hogy mi is babát szeretnénk, próbálkozunk is, a napokban egyfolytában a témával foglalkozok, tegnap éjjel én is azt álmodtam, hogy kislányom született és az lett a neve, amit valójában szeretnénk adni. Nekem még van egy hetem a tesztelésig, akkor azt mondjátok, hogy ez jelenthet valamit? Nagyon remélem, hogy tényleg és nem csak azért álmodtam, mert túl sokat foglalkozok a témával.
A kérdező hozzászólása: 3.válaszolónak! Jaaa már értem:) akkor sok sikert!! teljesüljön minden álmod!!
3.válaszoló vagyok. 1héttel vagyok mensi után, nem késik, hanem 1hete múlt el! Majd csak mostanában lesz pé. :)
Sziasztok!Én nem álmodtam, nekem a szobát "kellett" kifestenem, rá pár napra lett pozitív a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szia! 1 héttel vagy menzi után? szerintem akkor már tesztelhetnél, én 1 nappal a menzi elõtt teszteltem halvány pozitívat, egy héttel utána pedig már erõsnek kellene lennie elvileg!
Hû... ez nem semmi...Nem bánnám, ha tényleg így lenne. Mert én meg azt álmodtam, ami tényleg igaz is, hogy az az atya, aki összeadott minket annak idején, imádkozik értünk, hogy sikerüljön a baba! Ezzel nem is foglalkoztam már 1 hónapja, és ma éjjel azt álmodtam, hogy ez az atya mondja, hogy másoknak is sikerült az õ közbenjárására, és nekünk is fog! És én erre sírva fakadtam! Reggel el is mondtam a páromnak, tisztán emlékszem most is az egész álomra... Hát, reméljük a legszebbeket!

Vajon jo eselyem van a babara, ha az utolso mensi jul.13-an volt, es egyutt voltunk 18-an, 22-en, (23-an majdnem pozitiv volt az ovu teszt), 24-en (ezen a napon pozitiv volt a teszt), 26-an es 27-en?

Legjobb válasz: www.ciklus.hu Itt megkapod az adatokat hogy mikor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek!És még a baba nemét is megtudhatod!:O :) Remélem azért sikerült , és ha igen elõre is jó terhességet majd babázást!

http://www.ciklus.hu Itt megkapod az adatokat hogy mikor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek!És még a baba nemét is megtudhatod!:O :) Remélem azért sikerült , és ha igen elõre is jó terhességet majd babázást!
A kérdező hozzászólása: Azt hittem a ciklus.hu csak arra szolgal, hogy aki homerozik, az le tudja jegyezni es ezaltal kapjon egy kis diagramot. :) Azert koszi, mindjart megnezem. Nagyon jo lenne, ha mar lenne baba, de probalok nem ragorcsolni, mert az nem jo. (Neha ugy erzem nekem sosem jon ossze, mintha valami tavoli alomra varnek, hogy megvalosuljon..... hm...... sohaj...)
1 válaszoló vagyok:megnézted a ciklus.hu-t ?Milyen ?Ki tudtad számítani? Ne aggódj majd összejönn.:) rám is sokáig vártak a szüleim.És most lám itt vagyok és nekd írok:D:) Gondolj arra hogy úgyis összejön. és télleg ne görcsölj.Lazííts!
Szerintem jó eséllyel indulsz!Most csak annyit tehetsz, hogy türelmesen vársz és nem görcsölsz ezen a témán. Az érzéseiddel nem vagy egyedül. 6 hónapja várom, hogy elmaradjon a menzim, de még csak nem is késik soha!:-) Na jó, ez csak vicc volt, és tudom, hogy fél év nem a világ. Szóval én is úgy érzem, hogy ez nem mostanában fog összejönni. De ne add fel! Nemsokára benneteket is választ majd egy baba!!!
A kérdező hozzászólása: Regisztraltam, de nekem semmi kulonosebbet nem szamit ki. En azt hittem naivan, ha beirom mikor voltam egyutt a parommal, mikor volt PE meg utolso mensi, akkor kiszamolja , hogy kb. mennyi az esely egy esetleges terhessegre. Kicsit elkeseredtem, mert ez csak kiszamolja a varhato kovetkezo mensit, stb.... Amit en magamnak is ki tudok szamolni korulbelul. Akkor most mi a lenyege azon kivul, hogy adatokat tudsz lerogziteni? Nekem idaig nem nagyon volt segitsegemre ez az oldal (ciklus.hu). Akkor most nagy eselyem van a babara, vagy hagyjam az egeszet a manoba? :(
Dehogy hagyd!Nem szabad feladni! Tudod mindig a remény hal meg utoljára!Sikerülni fog csak lazíts és akkor majd egyszercsak meglepõdsz amikor nem is számítasz rá!

Ha április 23-24-én pozitív volt az ovu-tesztem, és 26-27-én voltunk együtt, megfoganhatott a babánk?

Legjobb válasz: Hááát...nem biztos.Ha 23-án pozitív akkor onnan 48 óra kb.,azért lett pozi a másnapi teszt is.Fõleg,h ott volt az a 25-e is és ugye kb. 12 óráig megtermékenyíthetõ az érett petesejt.

Hááát...nem biztos.Ha 23-án pozitív akkor onnan 48 óra kb., azért lett pozi a másnapi teszt is.Fõleg, h ott volt az a 25-e is és ugye kb. 12 óráig megtermékenyíthetõ az érett petesejt.
Összejöhet, de azért még lehetõség szerint holnap is legyetek együtt. A pozitív utáni elsõ negatív napra tehetõ az ovu.
A kérdező hozzászólása: A férjem ma nem akar, mert így nagyobb az esély a lányra... Persze már pár hónapja próbálkozunk így :(
Csak most olvasom. A másnap is esélyes lett volna. Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött össze, de már jobban "belehúztunk" :)

Ha jún.1 volt a peteérésem, akkor már pozitív kéne legyen a teszt ha babás lennék? 4 napja késik, de reggel a 25-ös teszt nega volt.

Legjobb válasz: Elvileg már pozitív kéne, hogy legyen, de nem mindenkinél van így. 10-es érzékenységû lenne a biztos. Ciklusgörbét vezetsz? Abból talán látszana valami, a hõd, fent van?

Elvileg már pozitív kéne, hogy legyen, de nem mindenkinél van így. 10-es érzékenységû lenne a biztos. Ciklusgörbét vezetsz? Abból talán látszana valami, a hõd, fent van?
A kérdező hozzászólása: Fent van de ez nekem csalóka mert sokszor volt már hogy fent volt és mégse volt baba...:(
Nekem is júni 1-jén volt pém, azaz tüszõrepedés. Nekem hétfõn a 25-ös teszt már nagyon halványan, de pozitív lett. Ma meg már majdnem olyan erõs lett mint a kontroll csík. Próbálj egy érzékenyebb tesztet. Corax, One Minute, Medilab, ezek 20as tesztek. Van akinek késõbb mutatja ki. Remélem Nálad is baba van! Drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!