Találatok a következő kifejezésre: Ha a pozitív eredményt mutat, akkor (3 db)

Ha a teszt pozitív eredményt mutat, akkor biztosan terhes vagyok? Vagy tévedhet?

Nekem pozitiv eredményt mutatott, de remélem az vagyok!Kb. 1 honapja probálkozunk a párommal!!

Legjobb válasz: Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!

Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!
Állítólag a negatív teszt nem mindig tuti, viszont a pozitív szinte mindig jót mutat! Úgyhogy szerintem örülhesz! :) Gratulálok! Szerintem csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor tuti örülhetsz.
Szia! Elõször is gratulálok, mivel a hcg hormon a vizeletbe, csak terhesség alatt jelentkezik, ugyhogy a teszt nem téved.Csinálj egy ellenõrzõ tesztet, majd keress fel egy nõgyógyászt, aki kimondja a végsõ szót, hogy az vagy.Sok sikert!

Ha mar 2 vetelesen vagyok tul es 1 ev sikertelen eredmennyel, most a teszt pozitivat mutat, akkor ovatosnak kell lennem? Uszni jarhatok v fertozes veszely?

Legjobb válasz: Én a helyedben tuti nem kockáztatnák meg egy fertõzést sem. Ezzel az "elõélettel" úgy vigyáznék magamra, mint a hímes tojásra. Majd ha túllennék a kritikus 12. héten, akkor óvatosan csinálnék ezt-azt. Persze ez csak én vagyok, nem biztos hogy engem kell utánozni. :-)

Én a helyedben tuti nem kockáztatnák meg egy fertõzést sem. Ezzel az "elõélettel" úgy vigyáznék magamra, mint a hímes tojásra. Majd ha túllennék a kritikus 12. héten, akkor óvatosan csinálnék ezt-azt. Persze ez csak én vagyok, nem biztos hogy engem kell utánozni. :-)
Hála IStennek én még nem vetéltem el soha, 33 hetes vagyok de így sem mennék úszni, igen a fertõzésveszély miatt. Légy óvatos!!!!! 2 vetélés után én úgy vigyáznék rá mint egy hímes tojásra!(most is így vigyázunk!!)
Problémamentes elõélettel sem mennék uszodába. Így meg aztán fõleg. Nagyon vigyázz Magadra!
szerintem sem kéne kockáztatni. Az elõzõ evtéléseknek lehet tudni hogy mi volt az oka? volt egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat lanyok, tuti h nem megyek uszodaba.pisileskor neha rettegek neehogy megint barnazas majd veres legyen a bugyim.
Orvosnál voltál már? Ilyenkor talán gyógyszert is adnak nehogy mégegyszer úgy járjál. Én sem úsznék, és kiméletes életmód, vigyázz magadra.
Nekem is volt 2 vetélésem, hát, én a kisfiammal a 16. hétig kb. ültem-feküdtem. Nem írtad, voltál-e orvosnál már, de azonnal szedned kéne az utrot+duphastont, és vérvételt kérni - nekem pl. a harmadik terhességnél derült ki, hogy autoimmun pajzsmirigy gondom van, az anti tpo-m nagyon magas volt, valószínûleg ez okozta a vetéléseket, ezeket nagyon fontos lenne így az elején kiszûrni, ha eddig még nem vizsgáltattad ki magad.
Nem hogy ne menj úszni, de mihamarabb orvoshoz. Szerintem utro-t felírhatna, hogy erõsítse meg a terhességet.
Azért kell várni, hogy a megfelelö HCGhormo szint annyi legyen, hogy a teszt kimutassa a reális eredme´nyt.
így van. Hozzátenném, hogy nem mindenkinél egyforma intezzitású a hormontermelés, így a menstruáció elmaradásakor sokkal biztosabb eredményt mutat a teszt.
A beágyazódás nem 3 hanem 7-12 napig tart!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!