Találatok a következő kifejezésre: Ha a pozitív eredményt (26 db)

Ha a székletminta eredményem pozitív lesz, akkor hogyan tudom újra megcsináltatni?

Két hét alatt kell elintéznem, hogy negatív eredményem legyen, mert kórházba megyek gyakorlatozni.Legel?ször a háziorvos adott széklettartályt és a vizsgálati papírra pedig azt írta rá, hogy hasmenésem van,ezért nem kellett fizetnem,szóval nagyon rendes volt.Pedig tudtommal,ha munkához vagy gyakorlathoz kell,akkor 3000Ft a vizsgálat.Még egyenl?re nem érkezett meg a háziorvosomhoz az eredmény, de ha esetleg pozitív lenne,akkor kérhetek t?le újra széklettartályt és ráírathatom a papírra, hogy hasmenés miatt kell, vagy elképzelhet?, hogy azt mondja másodszorra fizessek a vizsgálatér? Hogyan tudom elérni, hogy másodszorra negatív legyen az eredmény?

Legjobb válasz: Nincs semmi betegségem,de félek,hogy kimutatnak majd valamit, mert még nem kellett nekem ilyet csinátlatanom anno.

A kérdező hozzászólása: Nincs semmi betegségem, de félek, hogy kimutatnak majd valamit, mert még nem kellett nekem ilyet csinátlatanom anno.
Nem lesz semmi gond ha nincsenek panaszaid :)
Ha a háziorvosod "elsõre" ilyen rendes volt, akkor másodszorra is megteszi :-) Egyébként miért ne lenne negatív? Van valamilyen tüneted? (Ha munkaalkalmassághoz kell, az a vizsgálat valóban nem ingyenes).

Ha a streptococcus eredménye pozitív sürgős császár szükséges? Valakinél volt ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem nem, sõt a hüvelyi szülés is lehetséges csak antibiotikumot kell adni utána a babának. vagy nem tudom hanyadik héten vagy, mert ha nem szülés elõtt állsz akkor mire szülsz ki is kezelnek belõle.

Szerintem nem, sõt a hüvelyi szülés is lehetséges csak antibiotikumot kell adni utána a babának. vagy nem tudom hanyadik héten vagy, mert ha nem szülés elõtt állsz akkor mire szülsz ki is kezelnek belõle.
Egy ismerõsömnek 2 hónapja volt császárja, mert stertococcus fertõzése volt. Miután megjött az eredmény, 1 hét múlva volt a mûtét, úgy hogy antibiotikumot kapott elõtte és talán közben is...de ez már nem biztos.
ja és szülés elõtt nekem nem adtak semmit, csak majd vajúdáskor fogok kapni
nem kell császár emiatt, hanem a vajúdás alatt adnak infúzióba antibiotikumot egyszer az anyukának és 4óra múlva még egyszer. ha ezt az idõt a baba nem várja ki és hamarabb megszületik, akkor a második adagot a baba kapja. ez az infó egészen pontos, mert nekem ugyan negatív lett a teszt, de korábban volt már pozitív és megkérdeztem a dokitól, mi van ilyenkor; merthogy olvastam, hogy kiirthatatlan. azt mondta, az hogy most negatív, annyit jelent csak, hogy most alacsony csíraszámban van jelen a baktérium, de ettõl én ugyanúgy fogok kapni antibiotikumot. egyébként nagyon veszélyes ez a baktérium a babára nézve, ezért is nem szórakoznak ezzel (még úgy sem, hogy most negatív az eredményem)
Ezt kérdezd meg az orvosodtól inkább. Õ ugyanis ért hozzá, ellenben a válaszolók 99%-ával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 2. és 3. válaszolónak.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, csak olyan kismamától kérdezem, akinek pozitív volt. Érdekel, ennyi
Nem vagyok orvos, de annyit meg tudok mondani, hogy nem, ez nem ok a császárra. Antibiotikumot fogsz kapni most is és a vajúdás alatt is. Most szájon át, vajúdáskor pedig intravénásan. Ne aggódj! Sok kismamának van ilyen, semmi gond nincs ebbõl, mert kezelik antibioval.
Sima szülés van akkor is, csak szülés alatt kapsz 2 szurit, amit rögtön mikor bemész a kórházba, a másodikat 4 óra múlva. Ha hamarabb megszületik a baba mint hogy megkapnád a második szurit, akkor majd a baba születése után kap gyógyszert vagy injekciót.
Nekem volt/van streptococcusom. Hüvelyi úton szültem. Emiatt nem merült fel a császár. Vajúdáskor a kórházban kaptam egy infúziót, benne a gyógyszerrel. Szülés után elvitték a babát, és vért vettek tõle, h megtudják, elkapta-e. Hál' Istennek nem kapta el. Így ennek az ügynek nem volt folytatása. (Ha elkapta volna, rögtön kapott volna gyógyszert.) Van olyan orvos, aki terhesség alatt is próbálja kikúrálni a kismamát egy jó adag antibiotikummal, de van olyan doki is, aki szerint ez felesleges, ráér vajúdáskor beadni a gyógyszert... Az enyém szereti kezelgetni... Nem tudom, hogy, de már harmadszor kapok rá gyogyit.

Mire számíthatok, ha a magzatvízvétel eredménye pozitív lesz?

Els? hónapokban kiderült,hogy nagy az NT (4.2),elküldtek genetikára,ahol,már normális eredmény (2.2)jött ki.A 20 héten végzett ultrahang után uj rendellenességet láttak,rövidebb combcsont(FL 18+2)Magzatvíz mintát vettek és attól tartok,hogy további rossz hír vár ránk.Egy kétségbe esett kismama kér segítséget.

Legjobb válasz: Szintén csatlakaozom az elõttem szólókhoz. Én is átestem rajta annak idején, én is az életkorom miatt. (36). Ha egy héten belül nem értesítenek, az azt jelenti, hogy minden rendben van, és a négyhetes kontrolon, amire már akkor visszarendeltek, jó híreket fogsz kapni! "Bónuszként" még a babád nemét is tutira fogod tudni! Kitartás, minden rendben lesz!

Szintén csatlakaozom az elõttem szólókhoz. Én is átestem rajta annak idején, én is az életkorom miatt. (36). Ha egy héten belül nem értesítenek, az azt jelenti, hogy minden rendben van, és a négyhetes kontrolon, amire már akkor visszarendeltek, jó híreket fogsz kapni! "Bónuszként" még a babád nemét is tutira fogod tudni! Kitartás, minden rendben lesz!
Szia!Csatlakoznék az elõttem szólóhoz.Ne ijedj meg, tudom nagyon nehéz most neked hisz én is átestem ezen, de hidd el nagyon kevés az esély, hogy baj van.Amikor mentünk az eredményért mindenki jó hírt kapott, pedig volt ott 4mm-es tarkóredõtõl kezdve a nagyon rossz afp-ig minden.Ha a genetikai uh-n nem láttak semmi rosszat akkor meg pláne ne ijedj meg.Nekem 4D-n mondták meg, hogy ne féljek biztosan egészséges a kicsi, mert nem látnak eltéréseket.Így is lett, egészséges kisfiút hordok a pocakomban, pedig az afp-m szörnyû volt.Legyél nagyon erõs és bízz a jó eredményben!! Szívbõl kívánom, hogy minden rendben legyen! 31hkm
Nagyon szorítok neked!Én éppen kedden kaptam meg a jó amnio eredményemet.A kombinált tesztem volt pozitív.Tudom, hogy a pokol, a rettenet, amit most átélsz, de ki kell bírni a babáért, magadért.Hinni kell, másképp nem megy. Nagyon szorítok értetek.Minden jót kívánok!
Szia! Hogy a kérdésedre is választ kapj: ha rossz lesz a mintavétel eredménye, akkor az elõzetesen behatárolt idõhöz képest jóval hamarabb meg fognak keresni telefonon, hogy jelezzék, gond van. Aztán megkérnek, hogy amilyen hamar csak lehet, menj el hozzájuk. Konkrétumot nemigen mondanak a telefonban.. Aztán ha elmentél/elmentetek, akkor személyesen elmondják, hogy mi a helyzet. Nektek pedig el kell döntenetek, hogy hogyan tovább... Ne haragudj, ha kicsit túl tárgyilagos voltam, de átmentem ezen, tudom mitõl félsz. Nekem sajnos a 18. héten meg kellett szakítani a terhességet, mert beteg volt a baba. És ilyenkor már nem mûtenek, hanem beindítják a szülést... Remélem neked nem kell átélned egyiket sem. Ja igen. A tarkóredõ, AFP teljesen normális értékeket mutatott. A korom miatt kértem a chorionbiopsziát (méhlepénybõl vettek mintát), az kimutatta a rendellenességet. Szívbõl kívánom, hogy ne legyen semmi gond veletek.

Hogy jobb: együtt tesztelni a párotokkal, vagy már meglepni a pozitív eredménnyel? Ki hogy csinálta, tapasztalat? Ha meglepted, hogy?

Legjobb válasz: Szia. Én már jóval teszt elõtt szóltam neki hogy valószínûleg baba lesz. Valahogy megéreztem. A tesztet már csak az õ megnyugtatására csináltuk , de együtt. Tudod a párom szeret velem együtt izgulni mindenen így ezt az élményt sem hagyhattam ki. De ha a tied a meglepetéseket jobban szereti akkor nyugodtan meglepheted:)

Szia. Én már jóval teszt elõtt szóltam neki hogy valószínûleg baba lesz. Valahogy megéreztem. A tesztet már csak az õ megnyugtatására csináltuk , de együtt. Tudod a párom szeret velem együtt izgulni mindenen így ezt az élményt sem hagyhattam ki. De ha a tied a meglepetéseket jobban szereti akkor nyugodtan meglepheted:)
Mi az elsöt együtt teszteltük, ami pozitiv lett, egyszerre sirtunk s nevetünk, hihetetlen volt, de jo hogy ott volt! :) Sajnos az a baba elhalt, most 18.ra nem vàrom, ha ugy lesz egyedül tesztelek, s meglepem! Ugy gondoltam veszek egy pàr baba cipöt és elé rakom, ha haza jött! :) De ha tud valaki jobbat, kivàncsi vagyok én is :)
Hát nem is tudom! Én mindig egyedül teszteltem. Egyszer pozitív lett, de elment a baba. Azóta csak negatívok vannak. Szerintem, ha apukajelölt is szeretne gyereket, akkor nem biztos, hogy jó lenne vele egy negatívot tesztelni. Persze kívánom mindenkinek, hogy + legyen! Én anno 2*teszteltem. Egyet magamban, egyet meg az akkori párommal. Elõtte mondtam neki, hogy olyan furán érzem magam, mintha a méhem.....meg reggel hánytam stb. Egészen addig, amíg Õ mondta, hogy most rögtön vesz tesztet és csináljuk meg. Így neki meglepi volt.
én az elsõ tesztemet egyedül csináltam, õ vidéken dolgozott. amikor hazajött egy pici cipellõ várta a párnán. a baba nem maradt meg :( a következõ baba sem maradt meg, ott is egyedül teszteltem. a harmadiknál együtt mentünk el megvenni a tesztet, és otthon volt, megszületett a kisfiam :) most jön a tesó, tudtam már a mensi elõtt, hogy terhes vagyok, a tesztet csak a biztosság kedvéért csináltuk :)
A párom a szobában várt, amíg én a fürdõben ügyködtem. Az eredmény mindig leolvasható volt az arcomon. A pozitívat fel se tudtuk fogni. Elsõ kérdése az volt, hogy akkor most tényleg?
Az én párom tudta hogy terhes vagyok még tesztelés elõtt. A tesztet mégis egyedül csináltam és csak utána mutattam meg neki.

Ha a teszt pozitív eredményt mutat, akkor biztosan terhes vagyok? Vagy tévedhet?

Nekem pozitiv eredményt mutatott, de remélem az vagyok!Kb. 1 honapja probálkozunk a párommal!!

Legjobb válasz: Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!

Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!
Állítólag a negatív teszt nem mindig tuti, viszont a pozitív szinte mindig jót mutat! Úgyhogy szerintem örülhesz! :) Gratulálok! Szerintem csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor tuti örülhetsz.
Szia! Elõször is gratulálok, mivel a hcg hormon a vizeletbe, csak terhesség alatt jelentkezik, ugyhogy a teszt nem téved.Csinálj egy ellenõrzõ tesztet, majd keress fel egy nõgyógyászt, aki kimondja a végsõ szót, hogy az vagy.Sok sikert!

Mit is jelent pontrosan az ha a 18-triszómia szürés eredménye: pozitív! Kockázat: 1:100? Hol tudom ezt megnézetni pontosan? UH ki tudja mutatni?

20 hetes terhes vagyok!

Legjobb válasz: Szia! A 18-as triszómia nem a Down-kóré, a Down-kóré a 21-es triszómia. Ez fontosabb kérdés annál, minthogy itt tedd fel. Keress rá a neten! Én az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban végeztettem el a triszómiákra a szûrést. Ott részletesen elmagyarázták az eredményt. Sok mindent olvastam errõl, de mivel nem vagyok szakértõje ennek a témának, jobb lenne genetikussal beszélni, de legalább az orvosodat hívd fel!

Szia! A 18-as triszómia nem a Down-kóré, a Down-kóré a 21-es triszómia. Ez fontosabb kérdés annál, minthogy itt tedd fel. Keress rá a neten! Én az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban végeztettem el a triszómiákra a szûrést. Ott részletesen elmagyarázták az eredményt. Sok mindent olvastam errõl, de mivel nem vagyok szakértõje ennek a témának, jobb lenne genetikussal beszélni, de legalább az orvosodat hívd fel!
Valóban, BOCSÁNAT! Összekevertem õket. A 18-as egy másik betegségé, ha jól emlékszem valami Edwards-kór, de valóban jobb, ha errõl szakembert kérdezel. Ha esetleg nem tudod megfizetni az Istenhegyi Klinikát, próbáld meg felhívni Imrei Júliát (0630-3880537), nekem annak idején õ segített Down-kór ügyben. Mostmár nem a Schöpf-Méreiben vannak, de ha tud, biztosan segít, nagyon kedves. Minden jót kívánok neked!
szia látom hogy ez az íás már igen régi, de szeetném megkérdeni hogy voltál-e vaamilyen vizsgálaton ez az eredmény után, és ha igen akkor annak mi lett az eredménye?Azért szeretném tudni mert nekem is ez az eredményem az AFP vizsgálatomnak, voltam már magzatvizvizsgálaton most várom az eredményt, de nagyon félek hogy beteg a babám.Nagyon megköszönném ha válaszolnál a kérdésemre.

Hogyan lehet pozitiv eredményt kimutatni a mérlegben ha veszteséges egy cég?

Legjobb válasz: ha kamu számokat, nem létezõ bevételeket írsz be(azokkal is számolsz)

ha kamu számokat, nem létezõ bevételeket írsz be(azokkal is számolsz)

Mit jelent, ha emésztettség vizsgálatnál pozitív eredménye lett a labornak?

Volt emésztettség vizsgálatom(székletb?l),azért csinálták,mert fogytam több,mint 10kg-ot(azel?tt is elég alultáplált kinézetem volt,bár ez valószín?leg genetikai,mert nagyim,anyum is ilyen vékony volt).A lényeg,h nagyon jó étvágyam van,és sztem többet is eszek az átlagnál,de ennek ellenére csak fogyok.Most megálltam már egy ideje 43kgnál(21éves lány vagyok,170cm,eredetileg 54-55kg voltam).A leleten a cukornál,vmilyen rostnál,zsírnál több csillag is volt.Ez mit jelent,mire utal?Az orvos nem mondott rá semmit(szó szerint),miután a vérképem jó lett.Lehet ez idegességt?l v egyáltalán mit?l?

Legjobb válasz: Magándokihoz kellene elmenned, az talán segítene. Kezdetnek mondjuk gasztroenterológushoz. utána meg diatetikushoz, õ tudna tanácsot nyújtani.

Magándokihoz kellene elmenned, az talán segítene. Kezdetnek mondjuk gasztroenterológushoz. utána meg diatetikushoz, õ tudna tanácsot nyújtani.

Mivel jár, ha a méhnyakrák szürésem eredménye pozitív? Mi következik ezután?

Legjobb válasz: Újabb szûrés, esetleg szövettani vizsgálat, és kezelés. Ha nagyon nagy a baj, akkor eltávolítják.

Újabb szûrés, esetleg szövettani vizsgálat, és kezelés. Ha nagyon nagy a baj, akkor eltávolítják.

Hogyan lehet pozitiv eredményt kimutatni a mérlegben, ha veszteséges a cég?

Legjobb válasz: Például hatalmas leltárkészlettel. Vagy valami nem lett elszámolva: értékcsökkenés, bér..

Például hatalmas leltárkészlettel. Vagy valami nem lett elszámolva: értékcsökkenés, bér..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!