Találatok a következő kifejezésre: Ha a pozitív (624 db)

Hogyan legyünk együtt az ovuláció előtti napon, ha a pozitív ovulációs teszt csak az ovu napján pozitív? Honnan tudom akkor, hogy mikor van az ovu előtti nap?

Legjobb válasz: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?

A kérdező hozzászólása: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?
A kérdező hozzászólása: Az ovuteszt akkor pozitív csak, ha ugyanolyan erõs, mint a kontrol csík, vagy erõsebb, mint a kontroll? Halvány pozitív ovu nincs? (mármint, amikor halványabb, mint a kontroll csík? Segítenétek kérlek? Még kezdõ vagyok a témában. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: 11-14-es kérdésemre is írj vmit, légyszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Rosszul tudod. Nem az ovu napján pozitív a teszt, hanem elõtte. Az ovu aznapra tehetõ, mikor a pozitív után elõször újra negatív lesz a teszt. Tehát a pozitív napokon legyetek együtt.
A teszt akkor pozitív, ha legalább olyan erõs, mint a kontrollcsík, vagy erõsebb! De nem értem, miért muszáj ennyire az ovu elõtti napon együtt lenni!
A kérdező hozzászólása: Nem muszáj. Pont ezt kérdeztem, hogy mikor legyünk együtt szted? :-)
Igen, az ovuteszt akkor pozitív, mikor legalább ugyanolyan erõs a tesztcsík, mint a kontroll. Bár olvastam olyat, hogy valakinek sosem szokott annyira erõs lenni. Mikor már elkezd halványodni, akkor az már negatív. Amúgy a pozitív napon legyetek együtt, és nem baj, ha még a negatívon is. De ennyire tényleg nem jó beprogramozni. Ha már látod, hogy közeleg az ovud, mert erõsödik a teszt, akkor legyetek együtt 1-2 naponta. És akkor nem tudjátok elkerülni.

Mi a következménye, ha a pozitív töltésû fémtestet leföldeljük?

A:a testrõl a pozitív töltések leáramlanak a földbe,így a test semleges lesz

Legjobb válasz: B

B
C
A C) akkor lenne igaz, ha szigetelõanyag lenne a fém helyett. A B) a helyes válasz.

Ha a pozitív tesztjeim nem akarnak erősödni, akkor aggódhatok most?

Teszteltem a nem várt után 3,4 majd 1 héttel és a második csík nem olyan er?s mint a kontroll,de jól látható messzebbr?l is.Szóval az a jó,ha ugyanolyan er?s mint a kontroll??

Legjobb válasz: még 2 hét az orvosig,az 5.héten járhatok.

A kérdező hozzászólása: még 2 hét az orvosig, az 5.héten járhatok.
Szuper! Akkor minden oké, gratulálok még egyszer! :) Nehéz türelmesnek lenni és várni, de 2, 5-3 naponta duplázódik a HCG.
A kérdező hozzászólása: ma végre erõsödött!!olyan mint a kontroll :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a biztatást :) gratulálok és könnyû szülést :)
Második vagyok!Szerintem ne viszonyíts másokhoz, neked ilyen és kész.Biztos, hogy ott van, máskülönben nem lenne halvány második csík sem!Most vigyázz magadra, és ne agyalj, ott az a bébi, ha megszületik majd, akkor sem olyan lesz mint másé!Õ egyéni, és a Te teszted is az! Nyugi!Én is így agyaltam és depiztem csomó ideig, és jó lett volna, ha nem teszem! Hidd el ha rosszra gondolsz, akkor azt vonzod! Úgyhogy kismama vagy és vigyázz magatokra és kész! Csak jó szándékból, tényleg! 35hkm
A kérdező hozzászólása: ezek még erõsebbek..
http://kepfeltoltes.hu/view/110812/IMG_3359_www.kepfeltoltes.. Nemvárt után 1 héttel. Reggeli vizelet. a felsõ egy 10es one step, az also meg egy 25ös wondfo. az sem mindegy mifélével tesztelsz...
Majd írj hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, legyen igazatok :) de a tiédek erõsebbnek látszanak így is, hogy homályos a kép.ezeket mikor tesztelted?Csak nekem fura, hogy nem várt után 1 héttel ilyen halvány?
Második vagyok!Az enyém is ilyen volt!De a csíkok egyértelmûen ott vannak!Most pihi, kíméld magad, ne stresszelj, a dokinál már biztos látszani fog! Ha addig türelmetlen vagy, kérj a háziorvosodtól egy labort, ott látszik a hcg érték! Kitartást és Boldog Babavárást kismami! 35hkm
Ilyen volt az enyém!Ez a második kettõ az elsõ kettõ még halványabb volt! GRATULÁLOK KISMAMA! http://kephost.hu/share-D0E4_4D80DEFB.html Üdv.27 hetes km.
A kérdező hozzászólása: õszintén sajnálom :( köszönöm a válaszokat és garatulálok a kismaminak :) megmutatom a tesztjeimet fentrõl lefelé haladva, nem várt után vagyok 1 héttel, az utolsó ma reggeli: http://www.kepfeltoltes.hu/view/110826/Gy_r_2011.8.1_004_www..
Dehogy kell aggódnod!Én még nem nagyon láttam olyan tesztet(itt az oldalon sem) amin mindkét csík egyforma!Az enyém nagyon halovány volt (3 is)és most itt ugrál a pocakomban a baba! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/terhesseg-elott/honnan-t..
Ha ott a második csík, az jó, gratulálok! A HCG hormon 2, 5-3 naponta duplázódik, de ezt inkább csak vérvizsgálattal lehet kimutatni, az otthoni vizeletteszt csupán arra jó, hogy a jelenlétét kimutassa. Ha nem vérzel, vagy nincs más veszélyre utaló tüneted, akkor ne aggódj! 19 hkm
A kérdező hozzászólása: igen!annyira izgultam!és esti pisibõl lett nagyon erõs :) köszönöm a sok biztatást!

Az a^x függvényt csak akkor tudom deriválni (vagy akár integrálni), ha a pozitív szám, ugye?

Legjobb válasz: Igen. Ugyan az izolált pontokban folytonos a függvény, de nem deriválható.

Igen. Ugyan az izolált pontokban folytonos a függvény, de nem deriválható.
A valós számok körében az exponenciális függvény csak a>0-ra van értelmezve. Az értelmezési helyeken ez a függvény deriválható és integrálható.
A fentiek csak akkor érvényesek, ha a szerint deriválsz. Ha x szerint, akkor minden valós számra folytonos és deriválható. De a mindenképpen pozitív.

Ha a negativ jel halványabb de a pozitiv erősen piros lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nincs olyan hogy negatív jel, meg pozitív jel..két csík van, ha csak az egyik piros az nega, ha mind a kettõ az pozitív az erõssége miatt megismételheted két nap múlva, de szerintem te pozitívat láttál..Az egyik csik ami elõször jelenik meg az csak mutatja, hogy a teszt mûködik, ha késõbb lesz még egy csik kb 5 perc akkor pozitív az eredmény.Ha nem lesz rögtön pisizés után egy csík akkor hibás a teszt és nem értékelhetõ. Két csík=baba

Nincs olyan hogy negatív jel, meg pozitív jel..két csík van, ha csak az egyik piros az nega, ha mind a kettõ az pozitív az erõssége miatt megismételheted két nap múlva, de szerintem te pozitívat láttál..Az egyik csik ami elõször jelenik meg az csak mutatja, hogy a teszt mûködik, ha késõbb lesz még egy csik kb 5 perc akkor pozitív az eredmény.Ha nem lesz rögtön pisizés után egy csík akkor hibás a teszt és nem értékelhetõ. Két csík=baba
Elottem szólóval egyet értek, teljes mértékbe!!!!

Az ovulációs tesztem 4. napja pozitív. Ha a tesztcsík sötétebb, ez jelent pozitívat, ugye? Nekem már napok óta így mutatja. Mikor érdemes "akciózni"?

Legjobb válasz: Már tegnapelõtt óta érdemes lenne, de ma már mindenképp... mi minden pozitív ill kétcsíkos napot igénybevettünk, most 33 hetesek vagyunk!

Már tegnapelõtt óta érdemes lenne, de ma már mindenképp... mi minden pozitív ill kétcsíkos napot igénybevettünk, most 33 hetesek vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Ja, és természetesen gratulálok Neked :) )
nekem mindig pozitivat jelzett, barmikor teszteltem ovuteszttel, aztan kiderült, hogy a hormonjaim nincsenek rendben, es ezert nem is volt peteeresem, ill. tüszörepedesem. Remelem, nalad minden ok e teren
Szia! Igen, akkor pozitív. Akciózni pozitív teszt esetén kell. Ha nem egyértelmû a teszt, érdemes 2 naponta. (mi is így tettünk) Nekem is több napig pozitív volt. Azt hittem nem jók a tesztek, (vagy elrontottam valamit)de kiderült, hogy baba van a dologban. ilyenkor az LH szint sokáig nem esik le.
Nekem volt ällandoan pozitiv, pedig nem is volt peteeresem a pcos miatt. Sajnos a hormonertekeim tevesztettek meg a tesztet. De kaptam Clostit a pco miatt, es azota csak egyszer mutatta egy honapban :-) ugyhogy teljesen megnyugodtam, most van peteeresem, remelem baba. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Mi is próbálkozunk egyfolytában, a hasam is fájdogál, meg szurkál, csak azt nem értettem, hogy miért napokig pozitív. Nagyon szeretném, ha összejönne...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én is reménykedtem a babában, ezért csináltam terhes tesztet is, de az negatív lett. Egyikõtök írta, hogy neki is folyamatosan poz.volt, és kiderült, hogy hormonális gondok vannak - na ettõl tartok én is, ezért is kérdeztem, hogy normális-e, hogy napokig pozitív. Ma is csinálok egyet, ha az is poz., akkor gyanús :) Köszönöm a válaszokat!!

Ha a teszt pozitív eredményt mutat, akkor biztosan terhes vagyok? Vagy tévedhet?

Nekem pozitiv eredményt mutatott, de remélem az vagyok!Kb. 1 honapja probálkozunk a párommal!!

Legjobb válasz: Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!

Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!
Állítólag a negatív teszt nem mindig tuti, viszont a pozitív szinte mindig jót mutat! Úgyhogy szerintem örülhesz! :) Gratulálok! Szerintem csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor tuti örülhetsz.
Szia! Elõször is gratulálok, mivel a hcg hormon a vizeletbe, csak terhesség alatt jelentkezik, ugyhogy a teszt nem téved.Csinálj egy ellenõrzõ tesztet, majd keress fel egy nõgyógyászt, aki kimondja a végsõ szót, hogy az vagy.Sok sikert!

Mire szamithat az ember ha a vervizsgalat hla b27 pozitivat mutatott ki?

Legjobb válasz: A HLAB27 pozitív volta önmagában nem jelent betegséget, sok egészséges embernél is pozitív ez a teszt. Akkor jelent gondot, ha ehhez olyan jellegzetes tünetek is társulnak, melyek a HLAB27 pozitív ízületi gyulladással járó betegségcsoport jellemzõ tünetei. Ilyen pl. a gerinc deréktáji szakaszának hajnali merevsége, fájdalma, majd a gerincmozgások beszûkülése, kéz-, vagy lábujj kolbásszerû duzzanata, szemgyulladás, bélgyulladás, vagy pl. az Achilles in gyulladása, duzzanata.

A HLAB27 pozitív volta önmagában nem jelent betegséget, sok egészséges embernél is pozitív ez a teszt. Akkor jelent gondot, ha ehhez olyan jellegzetes tünetek is társulnak, melyek a HLAB27 pozitív ízületi gyulladással járó betegségcsoport jellemzõ tünetei. Ilyen pl. a gerinc deréktáji szakaszának hajnali merevsége, fájdalma, majd a gerincmozgások beszûkülése, kéz-, vagy lábujj kolbásszerû duzzanata, szemgyulladás, bélgyulladás, vagy pl. az Achilles in gyulladása, duzzanata.
Arra, hogy nagy esélye van ízületi megbetegedésekre. Ilyen például a Bechterew-kór. Talán egy ilyen betegség miatt teszteltek?
A kérdező hozzászólása: Panaszok amiert orvosohoz fordultunk -Éjszakai labfajdalom (terd, van amikor talp) -napkozben rovid seta utan derektaji fajdalom (nem mindig fordul elo) Eddig az eredmenyekbol csak ennyit tudunk hogy Hla b27 pozitiv
A két csík az bizony pozitív. Neked egyértelmû pozitív! Igaznak kell lennie, remélem holnap a doki már látni fogja :-)
Nagyon nagy gratula!!!!!!Boldog babavárást!Vigyázz magatokra! :)
A kérdező hozzászólása: Engem rögtön meg ultrahangozott, de biztonság kedvéért volt egy vizelet teszt, ami pozitív lett. Határtalanul boldog vagyok, mondta, hogy pihenjek sokat.
A kérdező hozzászólása: 4 hetes és 5 napos kismama vagyok!!!! :DDD petezsákot látott. 14mm. Az én kis pöttyöm!!:DDD
Na, mi volt a dokinál? :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bítatást! már csak másfél óra és kiderül..
Igen, nagyon valószínû, hogy baba van a dologban, de ezt csak orvos erõsítheti meg, hiszen mi nem látunk beléd. Nekem 10 napja késett, mikor az x-epil teszt azonnal pozitív lett. Mikor mentem orvoshoz, el se küldött már vérvételre, mert ultrahangon is egyértelmûen látszott a baba. :) És hidd el, igaz lesz. :)
A kérdező hozzászólása: tudom. de jól esik a támogatás! :) )
99%, hogy terhes vagy, de ezt csak a doki erõsítheti meg, mi nem!
A kérdező hozzászólása: Az orvos a kórházba, azt mondta minden rendben van velem. Cisztám nincs.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek, mert novemberben 5 pozi tesztem lett és a vizelet, vér teszt negatív lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Igyekszem!

LH-tesztezők! Ha először pozitív lesz a teszt, akkor azon a napon kell próbálkozni, vagy a pozitív nap/ok utáni első negatív napon esélyesebb?

Már teljesen összezavarodtam, nekem sajnos a leírás sem egyértelmű!

Legjobb válasz: Az ovuláció a pozitív utáni elsõ negatív napon történik, de mindenképp érdemes már a pozitív napon is együtt lenni, mert a hímivarsejtek 2-3 napig is megtermékenyítõ képesek maradnak a nõi ivarszervekben, viszont a petesejt csak max 1 napig termékenyíthetõ meg. Az ocu az esetek többségében a hajnali órákra tehetõ, és ha aznap csak mondjuk este lesz együttlét, és az elõtte való napokban sem volt, akkor így akár le is késhetõ. A legjobb, ha mindkét napon próbálkoztok.

Az ovuláció a pozitív utáni elsõ negatív napon történik, de mindenképp érdemes már a pozitív napon is együtt lenni, mert a hímivarsejtek 2-3 napig is megtermékenyítõ képesek maradnak a nõi ivarszervekben, viszont a petesejt csak max 1 napig termékenyíthetõ meg. Az ocu az esetek többségében a hajnali órákra tehetõ, és ha aznap csak mondjuk este lesz együttlét, és az elõtte való napokban sem volt, akkor így akár le is késhetõ. A legjobb, ha mindkét napon próbálkoztok.
2naponta legyetek együtt az ovu körüli napokban. Ha csak akkor vagytok együtt nem biztos, hogy idõben odaérnek a katonák!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!