Találatok a következő kifejezésre: Ha a popsijában mérem (11 db)

Más is van aki nem használ a babája popsijára krémet? Én nem kenem semmivel mert nem engedi, örülök, ha a pelenkáját ki tudom cserélni, Pamperst használunk, törlőkendőből is, és szép neki.

Legjobb válasz: Én nagyon ritkán kenem be a popsiját, mert anélkül is gyönyörû a bõre. Mostanában 1x volt, hogy be kellett kenni, mert kicsit piros lett a popsija, mert bekakilt séta alatt és nem vettem észre :(. Bekentem neki otthon Sudo-val és a következõ peluscserekor már szép volt újra.

Én nagyon ritkán kenem be a popsiját, mert anélkül is gyönyörû a bõre. Mostanában 1x volt, hogy be kellett kenni, mert kicsit piros lett a popsija, mert bekakilt séta alatt és nem vettem észre :(. Bekentem neki otthon Sudo-val és a következõ peluscserekor már szép volt újra.
Én sem kentem mindig.Amikor kisebb volt, akkor csak kaki után és éjszakára kentem.Már csak estére kenem már vagy fél éve.Most 15 hónapos.
Én csak este kenem neki fürdés után sodu-val(nagyon jó), de multhéten a fogzás miatt szerintem egy picit pötyös lett meg piros akkor kentem neki nappal is. de szerintem elég csak este. 8 h
1. vagyok, az enyém 17 hónapos.
Én sem kenem abszolút semmivel.Míg kentem, állandóan kiütéses volt, már a létezõ összes pelust kipróbáltunk, mire itt olvastam, hogy van aki nem keni.Abbahagytam, azóta gyönyörû a popsija.Csak popsitörlõt használok, semmi mást. 6 hós
Nem ítrad, milyen idõs a picid, de szerintem ha alapossan megtörlöd peluscserénél és nem pirosodik a popija akkor nincs baj. Az én lányom is megfordul mindíg pelenkázáskor, ilyenkor adok neki valami játékot ami leköti a figyelmét, vagy ha nem jön be akkor valami olyat amit amúgy nem kaphat meg(pl:hajgumi, hajpánt, csat, egy másik pelus amit nézegethet). Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, 8 hónapos, én is néha bekenem ha olyannak látom. Állítólag nem is jó sokat kenni mert bizonyos kenõcsök kicsit összeragasztják a lányoknál a részeket, elég hihetetlen, de van ilyen.

Mit tegyek ha a barátnőm nem szeretné popsiba? De én meg nagyon is szeretném de egyszerüen már lassan én érzem magam rosszul h mindig felvetem az ötletet és nem jön soha normális válasz csak annyi h MERT ÉN NEM AKAROM ÉS KÉSZ

Az a baj hogy olvasgattam itt eféle kérdéseket h ti lányok szeretitek e és a legtöbben ajánljátok lány társaitoknak.Mit csináljak hogy belemenjen mert szerintem ez csak azért van mert ő eldöntöte h oda nem mert h az biztos h nem lehet jó, de én meg szeretném és igénylem is és eddig nem volt panasz rám h nem jol csinálom szerintem neki is jó lenne csak makacs Ui.:nem érdekelnek az olyan válaszok h szerintetek én még [email protected] se láttam meg barátnöm sincs csak normális értelmes válaszokat akarok és hagyjanak az olyan idioták akik keménynek érzik magukat h ismeretlenül oltogatnak másokat

Legjobb válasz: Szerintem ne erõltesd,mert rossz lehet a vége...

Szerintem ne erõltesd, mert rossz lehet a vége...
Te egy lúzer vagy
Pedig õ normális választ adott. Õ nem akarja. Biztos van olyan dolog, amit te nem akarnál.
Miért? Neked az lenne a normális válasz, ha azt mondaná, hogy igen, amikor nem akarja? Tartsd tiszteletben az akaratát! Ha nem tudsz nélküle meglenni, keress magadnak egy feneket, de õt hagyd békén. Nem akarja és kész.
Ha szereted, akkor tartsd tiszteletben az óhaját.
Az a helyzet, hogy a nõknek csak nagyon kicsi százaléka szereti, ilyen témájú fórumokon azért tûnik soknak, mert akinek nem jó, az nyilván nem fog a témával foglalkozni és nem írogat ilyen fórumokra. Egyébként ha tudni akarod milyen, dugj fel magadnak egy uborkát, vagy akármit. Nem poénból mondom, komolyan. Sok pasi azt hiszi ez ilyen semleges érzés, vagy még jó is lehet, próbáld ki. Engem is rávett egyszer a barátom, hogy próbáljuk ki, borzasztóan fájt, teljesen úgy éreztem magam, mint akit megerõszakoltak, sírtam közben és hetekig lelkibeteg voltam. Lehet hogy a te barátnõdnek is ilyen "élmény" lenne, csak gondolj bele.
Mert mindenki sejti, hogy ha a seggebe dugnak egy vastagabb [email protected], akkor faj....miert nem birod tiszteletben tartani? Elvileg szereted, ha a baratnod....bar nem hiszem ezek utan....
A kérdező hozzászólása: sokan félre értették v lehet rosszul fogalmaztam nem ugy van az h minden egyes alkalommal felhozom a témát.de ha nem is probálta még akkor mér ilyen elenszemves ez iránt. megprobálnánk és azt mondaná h nem jo fáj akkor nem mondanám h márpedig ez jó és csináljuk, de kitudja lehet h jobban tetszene neki mint nekem.És szeretem, és nem fogom csak azért elhagyni h keressek egy olyat aki szereti popsiba.Csak gondoltam megkérdem h ti ismeretlenek h vélekedtek errõl és azt hittem h normális válaszok jönnek de ugy néz ki vannak olyanok akiknek nincs akkor agykapacitása h felfogja amit olvan(Tisztelet a kivételnek)
Én mindig azt mondom ilyenre ha neked feldugnának valamit a fenekedbe tetszene?
Ha nem akarja, nem akarja. És kész! Ha sokáig erõszakoskodsz vele ebben a témában, hamarosan már mint volt barátnõdet emlegetheted.
dugd meg magadat popsiba
Te mit szólnál hozzá ha õ felcsatolható farkat akarna a seggedbe dugni, mert õt ez nagyon izgatja? Sokszor felhozná a témát...
:)
talalj valakit aki szeretne es igy mindenki boldog de ha szegeny csajod nem akarja ne eroszakold ra
Valaki szereti úgy , valaki nem, ez van. Neked is vannak dolgok amiket nem szeretnél akár szexben akár máshogy. Tudom, hogy ez elcsépeltnek hangzik de ha ennyire nem akarja, akkor nincs mit tenni, ha szereted elfogadod és nem kényszerítesz rá olyat amit nem akar. Fordított helyzetben neked se tetszene ha állandóan olyan dologgal üzögetnének amit egyártalán nem karsz. El kell fogadni. Ez van.
Én is azt ajánlom hogy vegyél egy jó nagy mû[email protected] és dugd magadba. Majd rájössz hogy milyen jó.

Csajok! Mért nem szeretik a lányok többsége, ha orális kényeztetés közbe a popsijukat izgatom?

Legjobb válasz: Mert talán nem szeretnének az késõbbi "evuluciora" pelenkázni magukat ;)

Mert talán nem szeretnének az késõbbi "evuluciora" pelenkázni magukat ;)
Az én csajom szereti.Imádja ha punci nyalás közben oda leffentek a popsi lyukhoz néha:) ))
A kérdező hozzászólása: Csak maradjunk az izgatás korlátai közt! Köszi!
Egy pár nyelvcsapástól miért kellene pelenkáznia magát?
Nekem pl. annyira erõs ott az inger, hogy izgató helyett inkább idegesít, ezért nem szeretem.
ujjal oké, de nyelvvel nem, a fertõzésveszély miatt. hiába mosakszik valaki meg alaposan, az a rész nem teljesen higiénikus....

Ha fürdetés után mérem a babám hőjét popsiban, többet mutat? Ha igen mennyivel kb?

Legjobb válasz: többet mutat! elöbb kell megmérni mint hogy fürdetni viszed 1-2 fokal lehet több vagy egy negyed ora mulva(fürdetés után mérsz)

többet mutat! elöbb kell megmérni mint hogy fürdetni viszed 1-2 fokal lehet több vagy egy negyed ora mulva(fürdetés után mérsz)

Ha fürdetés után mérem a lázát popsiban, az tényleg fals eredményt ad?

Tegnap kapta kislányom a 4 hónapos oltást, plusz a 2. Praevenart. Este, mikor pelenkáztuk fürdetés után, a férjem megmérte a lázát, és 38,6 volt (levonva 38,1). De azt mondta a férjem, hogy szerinte csak a fürdés miatt. De szerintem nem. Annyira azért nem hiszem, hogy átmelegedne a teste, pláne, hogy mióta kánikula van, h?vösebbre csinálom a fürd? vizet is. Szerintetek? És egyébként az oltás után mennyi ideig normális, ha láza, h?emelkedése van? Mert tegnap délben kapta, de most is h?emelkedése van még.

Legjobb válasz: Ennyit szerintem nem csal a fürdõvíz, pláne ha csak "langyosabb" vízben fürdik. Mondjuk én pont emiatt mindig fürdés elõtt mérem a hõjét. Szerintem maximum néhány tized fokot csal a fürdés utáni mérés. És hogy meddig normális oltás után a hõemelkedés azt nem tudom, mert az én fiam szerencsére egy oltástól sem lázasodott!

Ennyit szerintem nem csal a fürdõvíz, pláne ha csak "langyosabb" vízben fürdik. Mondjuk én pont emiatt mindig fürdés elõtt mérem a hõjét. Szerintem maximum néhány tized fokot csal a fürdés utáni mérés. És hogy meddig normális oltás után a hõemelkedés azt nem tudom, mert az én fiam szerencsére egy oltástól sem lázasodott!
A fürdö víz max 37-39 fokos lehetett. Ha normál popsis mérötök van annak kb 1 percig kell mérnie (akkor ad pontos eredményt) akkor nem lehett fals már. Èn külfölödn élek és itt 38, 5-töl popsiban mérve van láz. Onnan már nem kell levonni. szóval lázas volt, ilyenkor már csillapítani kell. ez kb 3-4 napig lehet, akár a 3-ik napon is elöjöhet. Ha azért tratosan lázas mindenképpen hívd fel az orvost és a következö oltásnál pedig mindenképpen mond az orvosnak.(habár meg kell kérdeznie)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Természetesen kapott este Nurofent, csak kíváncsi voltam, hogy lehet-e a víztõl. (Most olyan 37 fok körüliben fürdik.) Mindig megkérdezi a doki, hogy mi volt az elõzõ oltásnál. De mikor hívjam? Mondjuk ha még este is van láza, vagy inkább ha még holnap is? Kicsit tudatlan vagyok, de elsõ baba. :)
A 37 fokos a langyosabb víz? Nálunk annyiban fürdött újszülöttként, most 17 hónaposan a nagy kánikulában 33-34 fokos vízben fürdik. Egyébként ha már csak hõemelkedése van, szerintem nem kell dokit hívni. CSak ha tartósan lázas lenne (38 fölött).
A kérdező hozzászólása: Olyan 37 körül van, amikor kiengedem, de mivel a nagy kádban fürdik, így hamar ki is hûl, mire végez, olyan 35 fok körül van a víz.
Ha a víz 37 fokos, az nem emelheti 38 fölé a hõjét. Szerintem holnapra el kell múlnia a láznak, ha nem, akkor hívd fel a dokit.
akkor a víztõl max. lement a láza. de ne tedd a babádat 37 fok fölötti vízbe! megfõzöd :S 37 legyen amibe beleteszed és majd az lehûl 33-34 fokosra. igaz, ha 40 fokos vízbe tetted valóban felmehet a láza ha hõemelkedése volt, ne csinálj ilyet :/
A kérdező hozzászólása: Amikor hûvösebb van, szívesen pacsál 38 fok körüli vízben. De most a 37 a max. és az is kihûl közben, és általában 34-35 fok között van, amikor kiszedjük belõle. Szóval nem fõzöm meg, nem is nagyon viselné el a melegebb vizet. :)
oké :) csak azt hiszem félreértettem, úgy értelmeztem, hogy mikor leengeded a vizet 37 fokos... bocs :)

Mért jó a popsi szex és mi lesz ha úgy beléd élveznek?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy miért jó, de ha beléd élveznek, akkor Kula bácsi fog kipottyanni!

Nem tudom, hogy miért jó, de ha beléd élveznek, akkor Kula bácsi fog kipottyanni!
Kula bácsit én akartam irni XDDD de ott a pont
A popsi a 21.század puncija nem leszel terhes akkor is lehet ha a másik lyuk vérzik de legfõképpen olyan nagyon szûk mìg a punci pár ezer km után és gyerek utàn már kitágul csak harangozni lehet benne
felszívódik mint a végbélkúp
A kérdező hozzászólása: De a pasiknak az annyira élvezetes?
Le kell vonni fél fokot.
Popsiban mindig fél fokkal többet mutat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
Le kell vonni fél fokot, azt kell figyelembe venni. Normál hõ: 36, 5-37, 5 között van (levonás után), 38-ig hõemelkedés, fölötte láz.

Most akkor le kell vonni 0, 5 fokot vagy sem ha popsiban mérem a hőjét babámnak? Mindenki mást mond.

Most mértem neki 38,1. Adjak neki Panadolt éjszakára vagy sem? Mikortól kell csillapítani?

Legjobb válasz: Lemaradt 11 hónapos.

A kérdező hozzászólása: Lemaradt 11 hónapos.
5. és 6. vagyok. Szívesen. És mihamarabbi gyógyulást a picurkának!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma vissza vittem a dokihoz, megkérdeztem ezt a dolgot is és azt mondta ha popsiban mérem ne vonjak le belõle. Hát úgy látszik mindenkinek mást mond az orvosa :) De éjszakára adtam neki. Nappal én is figyelném tovább és csak késõbb adnék neki. Nagyon köszönöm a segítséget.
Utolsó nálad a pont :) Én írtam, hogy adjon neki, mert este van (volt). Lehet, hogy nem gyógyszerezzük a gyereket 38 fok alatt, nappal nem is tenném, hanem figyelném, viszont éjszakára én adnék neki. Nem kockáztatnám, hogy belázasodjon, hanem megelõzném, mert mégiscsak hõemelkedése van. Nekem is több doki kihangsúlyozta, hogy popsiban le kell vonni 0, 5 fokot. De mindenki úgy csinálja ahogyan gondolja. Kérdezõ mi lett a picurkáddal?
Nekünk két doki is azt mondta, hogy ha popsiban mérem, akkor le kell vonni! Lehet, én nem jól csinálom, de ha az én kicsim estére lesz hõemelkedéses (mint most a Tied), akkor én szoktam neki adni Nurofent, nehogy éjjelre szaladjon fel neki! (egyszer már jártam úgy, hogy este még csak hõemelkedése volt, éjjel meg lázasan sírt fel) Ha napközben ennyi, akkor csak figyelem, hogy megy-e feljebb! A Nurofen azért is jó, mert ha fáj valamije, legalább elmulassza, és nyugodtan tud aludni! Jobbulást a Babádnak!
Ha popóban méred mindig le kell vonni.
matematikailag ugyanott vagyunk:) Én írtam, hogy le kell, én mentõt is hívtam a kislányomhoz és az ügyeletet is, mindkettõ az mondta, hogy le kell vonni.
2 lehetõség van. 1. nem kell levonni - ekkor a hõemelkedés 38-nál kezdõdik, a láz 38, 5-nél. 2. le kell vonni - ekkor a hõemelkedés 38-0, 5 (37, 5)-nél kezdõdik a láz pedig 38, 5-0, 5 (38)-nál.
Mi voltunk kórházban ott szóltak, hogy ne vonjam le úgy kellett mindig bediktálni.
Ja és hogy 38 fok alatt nem gyógyszerezzük a gyereket. Ezt is hozzáfûzte, elõzõ)
2 hete voltunk gyermekorvosnál, 37, 6 volt a hõje a kisfiamnak és megkérdeztem, hogy akkor fél vagy 1 fokot kell levonni. Azt mondta doktornõ, hogy már régen nem szoktak levonni, tehát nem kell.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat. Amíg ébren vagyok figyelem (mert már elaludt), ha továbbra is meleg adok neki.
Igen a popsiban mért hõbõl le kell vonni. Én a helyedben adnék neki, mert ez hõemelkedés és nehogy éjjel belázasodjon.
Le kell vonni, minden orvosi könyvben, netes is csak ez van. Mást nem olvashatsz. 38, 5C-0, 5C-nál kell csillapítani a lázat. 39, 5C-0, 5C-tól kell hûtõ fürdözni.
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen :)
0.5 fokot
Nem feltétlenül kell leszámolni. Csak jó ha tudod, hogy a popsiban mért hõ, magasabb, mint hónaljban. Ha esetleg doki kérdezi, akkor meg azt mondd, hogy pl. 37.4 végbélben.

Van értelme aktus után, a gyertyaállásnak, vagy a kispárna a popsi alá dolognak? Mert ha felkelek kifolyik az egész kis csapat.

És ha van értelme, mennyi ideig maradtok ágyban?

Legjobb válasz: Szerintem van,énis azt csinálom,pár percig fekszek van mikor kispárna is.

Szerintem van, énis azt csinálom, pár percig fekszek van mikor kispárna is.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére a férjem ezt teljesen elfogadta, amit csinálok. Még õ kérdezte tõlem tegnap , a dolog után, hogy kérek-e türcsit magam alá, mielõtt az ágy is olyan lenne. És amig én segitettem a kisfickóknak, feljebb jutni, addig õ lefeküdt mellém könyvet olvasni. Hát mi igy közösen próbálkozunk a cél érdekében.
Az nem baj, sokan hisznek ebben, és ezért maradnak terhesek. Tudományos alapja nincs , csak az elképzelés, hogyha több marad bent, nagyobb az esély... pedig ezért van milliónyi számú spermium, mert nekik ez egy nagy "verseny". az erõs, életképes spermiumok (ezt már megállapították okos emberek) szinte "szagot" fognak, hogy hol a petesejt és a hüvely ph-ja is megváltozik, csak hogy jobban csalogassa õket felfelé. De ártani nem árt egy kis "torna" :)
A többiekkel értek egyet. Amikor egy pár átmegy egy, vagy két vetélésen, missed ab-on és nem sikerül a baba, mondjuk évek óta (sajnos saját példa), akkor érdemes mindent megtenni, amit csak lehet. Egy kisbabát elvileg/jó esetben a férj is akar, ha neki ebben az egészben az illúzió fontos, akkor régen rossz!A férjemnek is volt ilyen idõszaka, sajnos veszekedtünk is rajta, de megbeszéltük, hogy sajnos az ismerõsök körében is egyre többen vannak, aki tervszerûen vannak együtt és csak úgy sikerült.... most már áttértem a csábítás technikára, meg próbáljuk viccesen felfogni, pl a múltkor megjegyezte, hogy na ezért a gyerekért meg kell rendesen dolgozni és nevetett:) Mi (értsd a sorstársak) örülnénk a legjobban, ha pár romantikus éjszaka és már jönne is baba...ugye? :(
A kérdező hozzászólása: Én is gondolom, ahogy ti, kedves elõttem szólok! Az elözõ terhességem 1 év próbálkozás után jõtt össze, és most megpróbálok mindent, hogy ne ilyen sokára jöjjön össze. Semmi problémánk nem volt egyikönknek sem, mégis olyan sokat váratott magára. " Sajnos a szüléseknél ( van 3 gyermekem, most tervezzük a 4.-et) eléggé tág lettem, ami miatt ténleg nagyon sok kisemberke kifolyik, ezért kell segitenem nekik, hogy célba jussanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok mindenkinek a válaszokat.
Egy kérdés: próbálok gyertyába menni, de befeszül az alhasam az erõlködéstõl és így egy csomó ki is folyik. Nem baj?
nem muszáj kinyújtott lábakkal tényleges gyertyát csinálni, én úgy csináltam, hogy behajlított térdekkel, ami kb az arcomban volt. Olyan voltam mint 1 gombóc :) ilyenkor egyáltalán nem feszülsz, mert laza, de mégis fent van az égben a popsi, ami segíti a baba jelölteket :)
Üdv mindenkinek. Saját tapasztalatom a gyertyázással kapcsolatban, hogy feleségemmel kb 3 hónapig próbálkoztunk úgy, hogy aktus után nem próbáltunk semmiféle kispárnát, vagy gyertyát. Nem sikerült semmi. Azután jött kb 2, 5 - 3 hónap kispárnás próbálkozás, és akkor sem volt semmi. Majd gondoltuk kipróbáljuk a gyertyát, és lássatok csodát a következõ hónapban már meg sem jött neki. Ovuteszt, hõmérõzés...stb, semmi ilyen nem volt. Azóta rendszeresen járunk a szükséges vizsgálatokra, UH, nõgyógyász, és hál' istennek minden rendben van. Épp ezért én csak javasolni tudom a gyertyázást annak, akinek nem jön össze "természetes" úton. Bár tudományos magyarázata nincs, de gondoljatok csak bele. Nem minden pasinak vannak olimpikoni adottságokkal rendelkezõ spermiumai. Egy teljesen hétköznapi ember segítség nélkül nem fog feljutni a mount-everest csúcsára, ha értitek a hasonlatot. A gravitáció sajnos sok mindenkinél nagy ellenség. De ezzel a megoldással elõnyt lehet kovácsolni belõle. :) Üdv.: Egy egészséges 20 hetes kismami férje.
Igen, de így nagyobb az esélye. És mikor már hónapok / évek óta próbálkoztok, és nem jön össze, ott már nincs olyan, hogy mi számít illúzió rombolónak a férfi szemében. Ha ezzel csak egy picit is növekszik az esély, akkor szerintem igenis érdemes csinálni! Persze mindenki döntse el maga, nem kötelezõ...
Lányok, ti nem érzitek ezt vágyletörõnek? Oké, hogy szeretnénk babát, de az aktus nem csak a babáért legyen, hanem a szerelem miatt. A férjekre is gondolni kell. Gondold el szerelmes együttlét és hopp fel a gyertyában? Van ennek tudományos magyrázata? Az életképes sperma, utattalál magának akkor is ha utána ugrálsz le-fel , és nem fog csak úgy kipottyanni.
10:04-es vagyok. Szerintem a gyertya állással sokkal jobban rásegítesz, mint ha csak simán kb 10 centivel megemeled a popsit 1 párnával. Érdemes kicsit megszenvedni érte :)
Persze, hogy kifolyik. Egy ejakulációval több, mint százmillió hímivarsejt távozik az ondófolyadékkal. De közülüök mindösszesen egyetlenegy fogja megtermékenyíteni a petét! Ez pedig a legjobb, legéletrevalóbb hímivarsejt lesz, amelyik jól tud úszni felfelé, a petevezeték felé. Ne aggódj a többi százmillión, ami kifolyik. Annak az egynek az útját kell megkönnyíteni, amelyik a befutó lesz. Ezért szex után marad fekve, ameddig csak tudsz. ha lehet, akkor egész éjjel. A zuhanyozás ráér reggel is. Ha leizzadtál, érdemes bekészíteni az ágyba nedves törlõkendõt, törölközõt.
szia! elsõsorban a párodnak kell ügyinek lenni, hogy akkor engedje ki a kiskatonáit , amikor a legmélyebben van. Utána max. 5-10 perc fekvés. egy ejakuláció során milliós nagyságrendû spermium szabadul ki, a megtermékenyítéshez meg csak 1 kell...De ha vkinek ez lelki nyugalmat okoz...:)
ja igen, és utána nem tanácsos tusolni, úgyhogy inkább este legyetek együtt...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 3 hónapja próbálkozunk, ovutesztelek, hõmérõzök, de még semmi. Idáig mindig kipattantam az ágyból a dolog után, de mostmár próbálkozok ezzel is, hogy kb. 20 percig fekszem, kispárnával a popsi alatt. Elég ennyi idõ? Aztán ha felkelek , csak ugy ömlik kifele. De akkor ezek szerint, valamennyi marad is bent. Amúgy a kiskatonák, mennyi idõ alatt jutnak el a célba?
szia! én 4 hónap után próbáltam ki a gyertyaállást, bár nem túl kényelmes, de az elsõ 10 perces gyertyázásom után baba lett :)
A kérdező hozzászólása: Gratula neked! De jó , hogy sikerült. Rásegitettél, és összejõtt. Na akkor majd, én is kitartóan csinálom, hátha végre sikerülni fog.
50 perc alatt kb a petevezetékhez érnek.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszi, erre nagyon kiváncsi voltam.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi mindenkinek a sok választ! Nagyon aranyosak vagytok. Utolsónak, hát nektek akkor ténleg megérte a fáradozást. Gratulálok, hogy sikerült. Jó hallani pozitiv tapasztalatokat, ezzel kapcsolatban. Sokan vagyunk itt, akik mindent megtesznek a cél érdekében. Drukkolok mindenkinek, hogy úgy alakuljon minden, ahogy szeretné.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!