Találatok a következő kifejezésre: Ha a pont a peteérés környéki (2 db)

Ha a párommal pont a peteérés környéki napokban nem tudok együtt lenni, azért még lehetek babás?

A termékeny napokon kívül is eshetek teherbe vagy esélyem sincs? Sajnos a munkája miatt pont azokon a napokon nem tudunk összebújni... :(

Legjobb válasz: Van esélyed így is! Spontán ovulációt egy jó orgazmus is kiválthat! :-)

Van esélyed így is! Spontán ovulációt egy jó orgazmus is kiválthat! :-)
Azért úgy elég kevés az esély, de igaz, hogy az orgazmus is elõidézhet spontán peteérést, de azért valljuk be, ez nem mindennapos... Nem tudsz a pároddal menni középidõben?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem megy. Teljesen eltérõen dolgozunk. :(
Egyáltlán nem biztos, hogy pont középidõben van a peteérésed, ezért lehet esélyed. Használj ovulációs tesztet, akkor biztosra mehetsz.

Tojásfehérjés cucc = peteérés környéke, eddig o. k. Mikor kell együtt lennünk, ha lányt szeretnénk? Pont a tojcsis folyásnál? És az ovu teszt "+"-kor. Vagy előtte?

Legjobb válasz: Mit ide leírtál, az megfelel annak, hogy ha szerencsés vagy összejöjjön a baba. Nekem van 1 fiam, elõtte volt 2 missed ab-om, most várjuk a tesót, és édes mindegy, hogy kisfiú, vagy kislány lesz :) Hajrá :)

Mit ide leírtál, az megfelel annak, hogy ha szerencsés vagy összejöjjön a baba. Nekem van 1 fiam, elõtte volt 2 missed ab-om, most várjuk a tesót, és édes mindegy, hogy kisfiú, vagy kislány lesz :) Hajrá :)
az én párom is kislányt akart a szíve mélyén, aztán 15 hetesen kiderült, hogy fiú. És leírhatatlan volt a hangja, az arca, amikor kimondta "fiam lesz". és egyáltalán nem rosszindulatból írtam, hogy édes mindegy, hogy mi lesz. :)
A ciklus.hu szerint az elõtte lévõ napokban. De a fene se tudja... Ha jól tudom, a spermiumok határozzák meg a baba nemét, úgyhogy ezek a számolósok nem nagyon érnek semmit. Mi elvileg pé-kor voltunk együtt, meg elõtte egy nappal, remélem, hogy megvan a babó, akár fiú, akár lány. De azért én kisfiút szeretnék. :D Hajrá!
Hát igazából tüszõrepedés elõtt 2 nappal a lányok túlélõbbek. Nem is a számolgatás, inkább arról lehet szó, hogy mire kiszabadul az érett petesejt, addig mondjuk a két nappal elõtti spermából a lányok élik túl a "várakozást". A tüszõrepedés idejét sem lehet tudni, de azt viszont igen, hogy amikor a tojásfehérje váladék hirtelen megszûnik és száraz leszel. Akkor volt a tüszõrepedés. Csak nehogy lecsússzatok mégis...
Ez a kérdés megnevettetett.Mármint a stílusa.Nagyon tetszett.Komolyan:-)) Remélem hamarosan összejön a babótok!
A kérdező hozzászólása: Csak kérdés volt. Mellesleg nekünk sem adják "ingyen" a dolgot, mert pco-s vagyok, és 8 hónapja hiába várjuk. csak a férjem annyira kislány -párti (persze neki is a lényeg hogy egészséges legyen), és hát gondoltam miért ne tennék meg érte ennyit. Próba cseresznye.
Én is kislányra "gyúrok" és én ezt a naptárt nézegettem. 6 ismerõsömnél visszaszámoltunk és 5nél bejött!! http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!