Találatok a következő kifejezésre: Ha a pénisze csak 2-3 percig (2 db)

Ha a barátom pénisze csak 2-3 percig volt bennem és nem védekeztünk, de nem ment el sem ő sme én akkor lehetek terhes? azóta eltelt már 3 hét és semmi jele a terhesség tüneteinek, de mindig vannak kivételek

Legjobb válasz: Nem attól függ, hogy meddig volt benned és hogy ténylegesen elment-e, mert akár elõnedv is kijöhetett a péniszébõl annyi idõ alatt. Azóta még nem jött meg a mensid? Hogy lehettek ilyen felelõtlenek? Jó, hogy idegeskedned kell emiatt?

Nem attól függ, hogy meddig volt benned és hogy ténylegesen elment-e, mert akár elõnedv is kijöhetett a péniszébõl annyi idõ alatt. Azóta még nem jött meg a mensid? Hogy lehettek ilyen felelõtlenek? Jó, hogy idegeskedned kell emiatt?
A kérdező hozzászólása: tényleg felelõtlenek voltunk és azóta meg is bántuk.Nem volt bent sokáig és már azóta 2szer is megjött......az elõnedvtõl is teherbe eshetek??
Igen, attól is terhes lehetsz. De ha már kétszer megjött azóta, és nem is vettél észre semmi furcsát (pl. kevesebb ideig volt meg, vagy a mennyisége volt kevesebb) és tüneteid sincsenek, akkor szerintem nem vagy terhes. Írass fel fogamzásgátlót, ha gumi nélkül szeretnétek csinálni. Vagy mindig használjatok gumit.
A kérdező hozzászólása: egy kicsit mintha rövidebb lett volna a ciklus tartalma és mennyisége , de nálam még nem rendszerezõdött és ezért szerintem ez nem meglepõ...van itthon gumi a szüleim vettek és mondták h bármikor vehetek el, de mi nem is terveztük csak éppen úgy jött ki az egész....de nem vot jó ötlet mert rettegés között telnek a napjaim és legközelebb biztosan jobban vigyázok...
Ne aggódj, ha semmi jeled nincs, tuti nem vagy terhes, fõleg, ha már kétszer meg is jött. Azért, hogy megnyugtasd magad, vegyél egy terhességi tesztet és akkor megbizonyosodhatsz.... máskor meg spontán :) legyen nálatok gumi!
3 hete történt és azóta kétszer jött meg? Azért az se teljesen oké, hacsak nem néhány hónapja menstruálsz még csak.
A kérdező hozzászólása: Nos hát jelei nincsenek viszont tesztet nem csináltam.... semmi sem utal arra hogy terhes vaygok
ha nem sikerül szex közben kielégíteni a bnõdet, akkor használd a kezed és a szád ;)
most nemtom h miért kell ilyen köcsö gül válaszolni, ha vki szeretné megoldani a problémáját, és ezért az embertársaihoz fordul. am kérdezõ ez egy elég nehéz helyzet. szerintem keressetek olyan pózt, ahol a lány is élvezi a szexet. az idõhúzást pedig maszturbációval gyakorold ;)
Mondjuk ne kamuzz!
Lehet bunkó parasztnak fogtok nézni fiúk..de én szakítanék Veled:) A kéz-száj elmegy egy darabig..na de szex..az kell:) Szóval, találj ki valamit.
nudli kuki.
Add nekem a barátnõdet. Nálam jobb sora lesz.
Ordítson vele és verje? (o.O)
sztem nagyon görcsölsz ezen, meg akarsz felelni, kicsit lazits, és gyakorolni, minimum 5 percig el kell húzni mielõtt elmennél...
Nekem nem a méret lenne a bajom, mivel ha ujjal ki lehet elégíteni (ami nem több 10cmnél) akkor egy kisebb pénisszel is, viszont az, hogy ilyen kevés ideig bírod az gáz!Ne görcsöljél folyton a méreten, mert hidd el, nem véletlenül van veled a barátnõd, használj olyan óvszert, amiben ejakulációt késleltetõ anyag van és szedd össze magad!Ha nem keseregnél a méreten, akkor sokkal jobban menne a szex, hidd el!
Kérd meg a lányt, hogy harapjon rá a végére. Reakcióból el fogsz szaladni. Ha sokat csináljátok majd kinyúlik.
Úgy hallottam, a kisembereknél az a legmenõbb, ha a csaj lábát nyakba veszik misszionárius közben. Így lehet a legjobb behatolást elérni. Méret miatt ne aggódj, orvosilag üzemképes, mindössze pornó ipar van kilõve karrier szempontjából, no de sebaj.
Egy biztos megoldás van: tanulj, legyél gazdag, sikeres, ez majd kompenzálja a méreted. Ha meg valaki szóváteszi a válaszod: azért kicsi, hogy ne fájjon annyira.
Ha tudod.hogy lesz sex akkor 1 nap masztizz többet sex elött 1 órával elöbb az utcsó aztán probálgasdd hogy hogyan bírod a legtovább lassan gyorsan stb.. Póz pedig az hogy oldalasan szal feküdjön oldalra húzza fel a lábát és úgy, vagy kutyába meg hason igy jobban érzii:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!