Találatok a következő kifejezésre: Ha a pénisze csak (123 db)

Érrett vagyok már a szüzességem elvesztésére ha a péniszem csak 12-13cm hosszú de az óvszer már illeszkedik rá? (17 éves leszek nemsoká)

Legjobb válasz: hülyeség, hogy a lány nem megy el, ha nincs 18-20 cm-es fütykösöd:) egy csomó lánynak még kényelmetlen is, ha nagy egy fiú pénisze! nem az számít,hogy mekkora, hanem, hogy hogyan bánsz vele!!!;)

hülyeség, hogy a lány nem megy el, ha nincs 18-20 cm-es fütykösöd:) egy csomó lánynak még kényelmetlen is, ha nagy egy fiú pénisze! nem az számít, hogy mekkora, hanem, hogy hogyan bánsz vele!!!;)
AZT HOGY HA MÁR ÚGY ÉRZED HOGY SZERETNÉD ÉS VAN MEGFELELÕ PARTNERED AKKOR HAJRÁ.NE HALLGASS AZ ELÕTTEM VÁLASZOLÓ HÜLYESÉGEKRE, NEM A MÉRET SZÁMÍT.NEKED KELL ÉREZNIHOGY KÉSZEN ÁLLSZ-E RÁ.SOK SIKERT!
még nem, még várnod kell egy kicsit!
Szerintem elötte probäld ki egy ojan csajjal ali mär nem szüz és volt mär orgazmusa isAkär egy kurvävalSzoktak ijet a mai fiatalok és ö majd megmondja mijem ätlagos a te méreted de én a 16-18cm ès 45mm röl tvdokJa azt is megmondja mit csinälj majd vannak ijen nagyvérü länyok sztem kezdd azal
A kérdező hozzászólása: Nos, fejben összegeztem a kommenteket, nekem az jött le az egészbõl, hogy várjak még a szexxel. Én azért kérdeztem itt, mert máshol nem merem. De itt is van egy-két olyan ember aki sajnos nem olyan stílusban válaszol, mint amilyenben kéne. Köszönöm, hogy idõt szakítottatok rám, és válaszoltatok.
Hát nem a méret számít...ezt egy csaj mondja most neked!!!Lehet akár mekkora nem biztos sose h eljut egy nõ a csúcsra!!!Ha nem vagy vele gyengéd akkor lehet akár 20 vagy 13 tök mind1!!!Rossz lesz neki fõleg az elsõ!!! De lehet hogy te késznek érzed magad, de a kommentjeidbõl itélve még nem vagy felkészülve!!!Sztem egyenlõre beszélgessetek, csókolozzatok, s pettingeljetek!!A szex még várhat!!!
A kérdező hozzászólása: Nem. Agyilag már érett vagyok és pont azt kérdeztem hogy ez alapján testileg is érett vagyok-e. Azt, hogy én érett vagyok-e szellemileg azt csak én tudom eldönteni. Azért kérdeztelek titeket hogy testileg ezekkel a méretekkel lehet-e már valamit kezdeni. Csak nem akarom hogy a bnõmnek rossz legyen az elsõ mert õ még szûz és 15 éves.
Onnan, hogy 17 évesen a farkad hosszától teszed függõvé, hogy érett vagy-e a szexre.
Szia! Ezzel a gongolkodással még nem vagy kész rá. De ne aggódj, ha eljön az ideje minden rendben lesz, és ha az illetõ szeret nem az fog számítani hogy mekkora hanem hogy együtt legyetek. Amúgy ez kb. normál méret, és tényleg azon múlik a siker ahogyan használod! Hogy a többi hasonlókorú hogyan néz ki, milye és mekkora van ill. mikortól: ne ezzel foglalkozz, mert szörzettel vagy anélkül semérsz se többett sem kevesebbet! ;)
A kérdező hozzászólása: Ezt most miért mondod hogy agyilag tuti éretlen vagyok?
A kérdező hozzászólása: Lemérteem a vastagságát is. Az 3, 7cm. A hossza pedig 12, 8 cm.
Srác, agyilag biztos h éretlen vagy... bár lehet h pont egy nõ kéne h összerázzon.
A kérdező hozzászólása: Júúú, hát elég vegyes válaszok érkeztek. Akkor várjak vele? Vagy ne? Az a helyzet hogy késõn érõ típus vagyok és nem is kicsit. Például a hasamon a szõr most kezd nõni a többieknek már van a hasán szõr, akkor amikor a hónaljszörzetük már javában volt, még nekem nem. Kb 1-2 éves lemaradás van. Ezek után akkor mit mondtok?
Szerintem is värj még vele mig 18cm nem lesz mert 13cm rel tudod izgatni a csajt de igazi orgazmust nemfog érezni
PERSZE. csak csajozz be elõször, olyan lánnyal legyél együtt akivel nemcsak a gyors numera miatt szexeltek. Érdemes várni egy jó kapcsolatra. A péniszed mérete nem számít annyira mint hinnéd, a fontos hogy hogyan bánsz a lánnyal.
Ez az egész nem a péniszed hosszán múlik...neked kell érezned, hogy kívánod e a sexet és bánnád e vagy sem!Am us egy csaj elvégre tá 10cmig érez szal a vastagság több....
Jaj nehogy kurvához menj!!Az én barátomnak 15 cm es és nagyon jó vele ugyh ne aggódj..a hüvely jó kis szerkezet mindenkihez illeszkedni tud...szerintem ha szeret a barátnõd nem lesz vele gondja:)

Ha a pénisz csak kivülrő érinti a puncit, szoval behatolás nélkül, akkor annak van esélye h terhes legyen a csaj?

a péniszemmel masziroztam/simogattam a csajom punciját,gumi nélkül..de nem raktam bele,csak néha éreztem a nedvét a kisajkaknál..akkor ugye fölösleges ez a kérdés???

Legjobb válasz: Igen felesleges, hiszen természetesen lehet terhes a barátnõd!

Igen felesleges, hiszen természetesen lehet terhes a barátnõd!
nem lehet!!!!!! A megtemékenyités az sokkal feljebb és benntebb kezdõdik, attól még h kivül elélveztél az nem jelenti azt h a cuccod felmászik létrán!! és ez komoly!!! ezt azért mindenkinek illik tudni :) szóval no para, nem terhes senki !!!! Nyugi
a valószínûsége szigorúan nemnegatív
naná.. még attol is ha a te kezedre kerül egy két aproság és hozzáérsz.
Terhes vagy! Egyébként hamarabb nyered meg a lottót.
Komoly válasz: Semmi kockázat nincs, az esély nulla! Felesleges kérdés, a srácok csak ugratnak téged. Ne hallgass a buta beszólásokra!
nincs esély rá!!!!
A kérdező hozzászólása: kérem szépen a petting az amennyire tudom nem szexuális élet, mert még nem feküdtünk le..csak petting volt..és most h ha vmilyen fojadék /elõváladék "rámegy" a kisajkakra, vagyis a vagina kilsõ részére, az akkor bebir jutni egész addig, h megtermékenyüljön?? bocs h nem vagyok felvilágositott, mint EGYESEK!!!
DE MI A FRANCÉRT KELL SZEXUÁLIS ÉLETET ÉLNI HA NEM VAGY TISZTÁBA VELE HOGY MI HOGY VAN?!?!
amugy ha utana meg mosakodott biztos NEM
Nah akkor most írom le utoljára: CSAK AKKOR LEHET TERHES EGY NÕ HOGYHA A SPERMA BEKERÜL A VAGINÁJÁBA!!!!!! ( mindegy hogy benne mész el , vagy az ujjadról meg bele, vagy bugyin keresztül - ha beketül ott az esély, ha nem akkor nincs!! ENNYI!!!
A kérdező hozzászólása: nincs szavam...:(
vigyázz vagy fogamzásgátlás 20\F
nagyon kicsi az esély rá, de igen, terhes lehet.
a makkod nem volt bent legalább akkor biztos nem került be, hiszen a víz sem folyik be a vaginába. ugy ahogy neked a kloákádba sem megy bele ha zuhanyzol vagy fürdesz :D. csak gondolkozz logikusan :) (18 F)
Szûk a bõr rajta, vagy vastag a pénisz hozzá.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20
Csak egy hangyányit szûk a bõr.Sok hátrahúzástól még pont jó is lehet .
Enyhe szûkület. Ha nagyon zavaró, akkor kend be körömvirág kenõccsel, az puhítja a bõrt és engedi tágulni.. Idõvel elmúlik csak használnod kell sûrûn
Ehyhe szükületed van, kezd húzkodni ezentúl fürdéskor a péniszed, ha már merev az a legjobb és szépen helyre jöhet tõle, úgy csináld mintha csak maszturbálnál.

A péniszem csak akkor merev, ha izgatják. Amint abbamarad, rögtön lelankad. Még egy óvszer felhelyezése is problémás emiatt. Mit lehet vele tenni?

Elképzelhető hogy ez berögződött maszturbációs technikák miatt van? Ha igen akkor hogy lehet rajta segíteni? Előre is köszönöm a választ.

Legjobb válasz: Igen ez lehetséges, hogy csak a fizikai hatás érvényesül . Amint agyilag is hatnak rád bármilyen sexuális ingerek, azonnal merevedésed is lesz .Irod az óvszert,ezt gondolom sexnél használod .Ha ilyenkor fût az érzelmi vágy is a barátnõd iránt,akkor a diót is le lehet vele verni a fáról . De lehet hogy csak a magad fizikai kieligétisét akarod . Ha valamilyen sexuális gondolattól,látványtól,fantáziálástól stb merevedésed tud lenni,akkor az adott esetben nem oda koncentrálsz. Szervi bajod nem lehet,hísz van merevedésed.Sexben nagyon fontos az érzékiség .Ha csak fizikai értelemben próbálod magad kielégiteni ,akkor amint megszûnik a pö.. ízgatása már vége is a mutatványnak .Az egész sex az agyban játszódik,a pö.. csak kellék hozzá. De ha nem adod meg az agyadnak az infót,nem tud mire reagálni .Az agyad érzékeli az érzelmi dolgokat,aztán az idegrendszeren keresztül irányítja is a mûködést .Ugy is mondhatnám röviden Ezek pszihés dolgok már .Gondolatban mindig ott legyél csak amit csinálsz .

Igen ez lehetséges, hogy csak a fizikai hatás érvényesül . Amint agyilag is hatnak rád bármilyen sexuális ingerek, azonnal merevedésed is lesz .Irod az óvszert, ezt gondolom sexnél használod .Ha ilyenkor fût az érzelmi vágy is a barátnõd iránt, akkor a diót is le lehet vele verni a fáról . De lehet hogy csak a magad fizikai kieligétisét akarod . Ha valamilyen sexuális gondolattól, látványtól, fantáziálástól stb merevedésed tud lenni, akkor az adott esetben nem oda koncentrálsz. Szervi bajod nem lehet, hísz van merevedésed.Sexben nagyon fontos az érzékiség .Ha csak fizikai értelemben próbálod magad kielégiteni , akkor amint megszûnik a pö.. ízgatása már vége is a mutatványnak .Az egész sex az agyban játszódik, a pö.. csak kellék hozzá. De ha nem adod meg az agyadnak az infót, nem tud mire reagálni .Az agyad érzékeli az érzelmi dolgokat, aztán az idegrendszeren keresztül irányítja is a mûködést .Ugy is mondhatnám röviden Ezek pszihés dolgok már .Gondolatban mindig ott legyél csak amit csinálsz .
A kérdező hozzászólása: Nos én már nem vagyok együtt a barátnõmmel, sok minden közrejátszott ebben, de a szex sikertelensége is. Õ sajnos nagyon türelmetlen típus volt. Kérdésedre a válasz: a helyzet javult, de még nem oldódott meg. Habár nekem nincs most lehetõségem "tesztalanyt" használni, de pl az óvszert mostmár simán fel tudom rakni. viszont ha mégtöbb ideig várok izgatás nélkül akkor lelankad. de kicsivel több mint 1 hónapja szoktam át a lassú technikára, szóval nem vártam csodákat, 21 év berögzõdés sajnos nem rövid idõ, bízom benne hogy teljesen rendben lesznek a dolgok. szóval használhasznál, de idõ kell neki, és nem 1-2 nap. ha viszont neked valami csoda folytán más taktikával rendbejönnek a dolgok, keress meg kérlek hogy hogy sikerült. :)
Kedves kérdezõ, afelõl érdeklõdnék, hogy a fent említett módszer bevált-e nálad? :) Nagyjából ugyanezzel a problémával küszködök, én 21 vagyok, úgyszintén elsõ barátnõ, még együtt vagyunk, de a szex hiánya miatt nagyon nehéz nekünk. Szerencsére mi nagyon szeretjük egymást, de hosszútávon ez a probléma még komoly konfliktusokat eredményezhet :\ ezért érdeklõdök.
A kérdező hozzászólása: Szuper tanács, nagyon szépen köszönöm. :) Egyébként pont ezt csinálom mostanában, de akkor megerõsítettél benne hogy ez tényleg járható út. Köszönöm szépen. :)
Valamikor régen én is elrontottam ezen részét. Nekem az segített, hogy megváltoztattam a kézimunka kivitelezését. Felejtsd el azt, hogy 3 perc alatt kivered. Legyél gyengéd a szerszámodhoz, és csak olyan erõvel, és gyorsasággal csináld ami feltétlen szükséges a merev állapothoz. Nem az élvezet még akkor a fontos, csak az élvezkedés, mint az elõjáték során.Persze a cél az, de nem sietünk ugyebár. Mielõtt elélveznél, tartsd vissza, magyarul állj meg a kezeddel, és ha kezd lankadni folytasd. Pár alkalom, ( kb 10-20 ) és látványos eredményt érhetsz el, ami azt jelenti, hogy fennmarad a merevedésed, és ráadásul nem leszel gyorstüzelõ, mert tudni fogod hol van az a határ amikor ha megállsz élesben egy kicsit, vagy lassítasz a tempón, még bírod szusszal és ez a partnerednek biztosan extra élményt nyújt. Hagyj idõt magadnak mikor kivered. Ha nincsen legalább 20-30 perced magadra akkor el se kezd. Lesznek gondjaid még úgy sokszor, :) de egyre kevesebb.
A kérdező hozzászólása: A fõ probléma h elmúlik a merevedésem, akár szex közben is (a kérdés itt pedig h ez lehet a berögzõdött maszturbációtól?), tehát örülök ha feláll, mégcsak az kéne h fel se álljon. :D Nem hinném h a szex elõtti kiverés segítene abban hogy hosszabb ideig tartson a merevedés... Nem vagyok gyorstüzelõ mert a gyors maszturbálást szoktam meg, így a szex tempóját elég sokáig bírom orgazmus nélkül. Illetve bírnám ha nem lankadnék le... :(
3. vagyok. Emiatt azért ne állj le a csajozással! Próbálkozz, keress tovább. Csináld a szeretkezés, ahogy szereted, ahogy jól esik neked és a partnernek is. Ne görcsölj rá a témára, mert úgy nem lesz jobb. Én pl szeretek minimum fél órán át orálisan kielégíteni egy nõt, de gyakran megvan kb egy óra, ami az elõjáték idõtartama a behatolás elõtt. Ennyi idõn át az én farkam nem képes merev maradni, de amilyen hálásak tudnak lenni a nõk még a behatolást (értsd a farkammal történõ behatolás) megelõzõ orgazmusoktól, így el is várom tõlük, és jól is esik, ha kielégülésük után kicsit õk is kényeztetnek engem. Nem feltétlen a sz.pást várom el, máshogy is fel lehet kelteni az érdeklõdésem. :) A másik lehetõség az, h az elõjáték idõtartamát minimalizálod annak érdekében, h nehogy elmúljon a merevedésed és így a behatolást megejted hamarabb. Kevés nõ rajong az ilyen dolgokért, de nem kizárt, h találsz ilyet. A legtöbb nõnek idõ kell, h "beinduljon", ráhangolódjon az együttlétre! Van még az a lehetõség is, h szexuális együttlét elõtt kivered magadnak 2-3 alkalommal. Így mikor "élesben" odakerül a sor, egyrészt tovább bírod majd a "reszelést", másrészt az is elképzelhetõ, h nem fog már attól merevedésed lenni, mert levetted a melltartóját a nõnek, vagy mert megkóstoltad a punciját!
A kérdező hozzászólása: Akkor most ez normalisnak mondhato vegulis? Masnal is igy van? Az onbizalmam kb romokban van emiatt, felek is uj baratno utan nezni nehogy megint beegjek...
Azzal nincs gond, ha szereted barátnõd hosszasan kényeztetni és ez idõ alatt elmúlik a merevedésed! :) Ha barátnõd kielégítetted orálisan (egy hosszú csata után tegyük fel), akkor utána nehogy már ne segítsen rajtad, h merevedésed legyen! Segíthet kézzel, vagy szájjal is pl! Ha meg nem segít, nem is érdekled igazán és akkor csak újabb egy önzõ csajt fogtál ki magadnak! 30F
A kérdező hozzászólása: Igen, szervi bajom biztosan nincs, nagyon könnyen megjön az 'inger', akár látványtól fantáziálástól, egy csóktól automatikusan, csak az a baj, hogy ez elmúlik hamar. Megérkezik a merevedés, és egyszerûen nem tudom fenntartani ha fizikai inger nincs mellé. Példát mondok, barátnõvel az ágyban csókolózáskor merevedek, orálisan kielégítem õt, de közben én már lelankadtam, mert engem nem ért fizikai inger... Egyébként sajnos ez szex közben is elõfordul, arra a következtetésre jutottam hogy ez biztosan a gyors és viszonylag erõsen szorító maszturbációs technikáim miatt van, amit jelenleg próbálok nagyon elfelejteni és megváltoztatni, hogy ne legyenek ilyen gondjaim. Szexuális téren elég tapasztalatlan vagyok, habár 22 éves vagyok, de mostanában volt életem elsõ barátnõje (akivel sajnos nem tartott tovább pár hónapnál) és csak párszor jutottunk szexig, a fent említett problémák miatt. Nem tudom, hogy hogy tudnék ezen változtatni, szervi bajom tutira nincsen, magamat akár órákon keresztül is tudnám/tudom 'szórakoztatni'. Tisztában vagyok vele hogy ez lelki dolog és magamban kéne valahogy rendet rakni, de nem tudom hogy kezdjek hozzá...
Hello.Erro a lankdásrol szeretnék toled kapni pár tippet.Nekem ugyen a problémám, a szorításos masztizás, barátnomben megszunt merevedés.Tudnál segíteni részletesebben?Nagyon fontos lenne, hiszen te már csak tudod.Elore is koszonom, Thomasco :)

Az baj ha a péniszemen (izgalmi állapotba) a bőrt csak kb félig lehet hátrahúzni?

Lehet így szexelni?

Legjobb válasz: Igen, baj, fitymaszûkületed van. Urológus tud segíteni, kb 15 perces rutinmûtéttel körülmetél. Infók itt: http://korulmeteles.hu/ Szexelni éppen lehet, mert ígyis be tudod majd dugni, csak nem fogod élvezni, mert nagyon fog fájni.

Igen, baj, fitymaszûkületed van. Urológus tud segíteni, kb 15 perces rutinmûtéttel körülmetél. Infók itt: http://korulmeteles.hu/ Szexelni éppen lehet, mert ígyis be tudod majd dugni, csak nem fogod élvezni, mert nagyon fog fájni.
Nem. Fitymaszûkületed van, menj urulógushoz
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Körülmetélésre lesz szükséged.
Mert gyerek vagy még.
Ez teljesen normális. :-) a következõ egy-két évben kezd el majd jobban nõni.
Még biztos nem áll fel. :D
xD megmérted? :'D
Ne aggódj a tiéd is megnõ, mint mindenki másé.Ebbõl egyforma nincs, csak hasonló, mert ez egyénre szabott .
Ennyi idõs korban ez egészen nagy méret. Tudnod kell, hogy elõször a golyók nõnek meg és csak késõbb a pénisz "rúdja". és a kamaszok min. 18 éves korukig nõnek. Úgyhogy még rengeteg idõ van a növekedésre. Egyél sok fehérjét (pl. sült csirkemell), de csak azért, hogy mindened szépen fejlõdjön. A világ legkisebb felnõtt, férfi pénisze másfél centis, tehát Te már nem leszel Guiness rekorder, szerencsére! Ui.: Majd olyan nõt veszel feleségül, aki nem szereti a nagyot.

Akarnám tudni h lehet - e úgy gyerek? Ha a péniszem végén volt egy kis ondó/ előváladék és hozzáért a barátnőm nemi szervéhez a barátnőm még szűz és behatolás nem történt csak hozzá ért a hüvelyéhez

Másnap a barátn?mnek meg is jött de hányingere is van ez utalhat babára ? KÉREM KOMOLY EMBEREK ÍRJANAK MERT SZÁMOMRA A KÉRDÉS NEM VICCES !

Legjobb válasz: Csak ha a spermiumjaid centiket másznak. Ezt nagyon egyszerûen ellenõrizheted egy tálcával...

Csak ha a spermiumjaid centiket másznak. Ezt nagyon egyszerûen ellenõrizheted egy tálcával...
Nincs semmi baja.. a hányingert meg bemeséli magába.. ha terhes akar lenni akkor az lesz, ha nem akar, akkor nem lesz az. Ez az õ döntése, hogy mit gondol.
Nem valószínû 0, 1 % kb :)
ettõl nem lehet terhes, ráadásul nem másnap lekelteznek a tünetek. Kicsit utána kéne olvasni, mielõtt bármit is csinálsz. Akkor erre nem gondoltál?
Behatolás nemvolt , lökete nemvolt a spermának szóval igaz amit az 1es mond :)

Normális ha a péniszen is elkezdenek szőrök nőni nem csak körülötte?

Az normális ha a péniszen is elkezd nőni a szőr? nem csak körülötte hanem az egészen.Vagy esetleg valamivel megtudom ezt akadályozni?Nagyon fontos lenne válaszokat előre is köszi 16/F

Legjobb válasz: Szerintem nem normális ...

Szerintem nem normális ...
Rágcsáld le a szõrt róla és tádááám csupasz is lesz (:
Egy-lét vékonyabb szõrszál nekem is elõfordul rajta... de majd a lányok ítéletet mondanak, hogy emiatt egyedül kell-e leélnem az életemet, vagy sem. Õszintén szólva nem izgat túlzottan az a pár szõrszál.
az enyémen is vannak, de nem zavar egyikõnket sem, sõt szerintem még csikizi is olyankor belülrõl, úgyhogy hadd nõjön minél több rajta
Az enyémen nagyon sok van.
nekem is szõrös, egészen a makk aljáig. de borotválom.
nekem még a makkom is szõrös. SP voltam sziasztok
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. az a baj hogy nekem is sok szõr van ott és nemtudom hogy mit csináljak vele mert ez így elég parás.
Én borotválom a többivel együtt
elkültem priviként az msn , mert pszichológiat taulok szval segítek :D
Ez miért baj? Örülj neki.
Most mégis, mikor kellene még állnia???
A kérdező hozzászólása: 02:16 nekem is ígyvolt 3-4 hónapja azóta nemtom mi lett vele :(
õ szval nem vagy impotens, ha enyi gondod, visont nekem azert napközben isáll rendesen , ha már csak sexre godolok, de nem téma nyugi :D:D rico
Ha nincs inger az enyém sem áll fel. Hol itt az igazi kérdés?
mikor kellene állnia? nagyjából bármikor hány éves vagy? serdülõkorodban sem voltak spontán merevedéseid a legváratlanabb helyzetekben?
A kérdező hozzászólása: gondolom ez enyhe vagy középfokú impotencia :( bocsi a darabos kérdésért :S
A kérdező hozzászólása: csak riktán
A kérdező hozzászólása: jah és nincs reggeli merevedésem se
Mosd meg.
A kérdező hozzászólása: pisilés*
A kérdező hozzászólása: most már 2 napja kipróbáltam a szappant, de ma az volt hogy fürdés után csípet a pisikés, ez a szappan miatt van, de ez normális tud lenni?
Engem a szüleim úgy tanítottak, hogy használjak szappant a makkon is, de vannak, akiknél nem így van. Nekem sose volt bajom a szappan használatával, de vannak, akik érzékenyek rá. A logika benne (ha nagyon szeretnénk a szokáson túl keresni benne logikát) az, hogy a makk (és a fityma belsõ oldala) ugyanúgy nyálkahártyás felület, mint a szájüregünk vagy a szemhéjunk belsõ oldala. És ezeken se használunk szappant, sõt, kifejezetten kellemetlen, ha igen. Egyelõre nézd meg szappan nélkül a dolgot, aztán ha úgy is büdös / koszos marad, akkor próbáld meg szappannal, de jól öblítsd le.
A kérdező hozzászólása: és mért szokták ellenezni a szappan használatát?te is ellenzed?
A kérdező hozzászólása: oks köszi
Hát, szüleidnek meg kellett volna tanítaniuk téged, hogy mosni kell :) De elkezdeni sose késõ. Húzd hátra a fitymádat és öblítsd le vízzel, minden este. Van aki ellenzi a szappan (stb.) használatát, de sokaknak semmi bajuk nem volt ezzel – megpróbálhatod azt is, csak mindenképpen alaposan öblítsd le a területet a szappan után, ne maradjon szappanos! Aztán pár nap múlva meg jelentkezz, hogy mi a helyzet a száraz bõrrel.
A kérdező hozzászólása: szappanal igaz?oda sima víz nem elég ha jól tudom, csak ti azért jobban tudjátok :) , és oda jó az ilyen baba tusfürdõ is megmosni?
Faggyú ami ott termelõdik. Minden nap legalább tusoláskor meg kell mosni, hogy ott ne gyülemlõdjön fel ott.
A kérdező hozzászólása: és az a fehér darabkák normálisak amúgy egy 14 évesnél?csak minden nap megkell mostni?
Nem tudom, nem biztos. Próbáld egyelõre csak vízzel, és csak jól öblítsd le a fitymát meg a makkot minden fürdéskor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!