Találatok a következő kifejezésre: Ha a pénisze (1137 db)

Az jelent valami rosszat ha a péniszem előrehajlik?

A péniszemet oldalról nézem akkor kicsit olyan mint egy félkör. Jelent az valami rosszat esetleg a sexben??

Legjobb válasz: Ritka az egyenes pénisz, minden irányba való kisebb mértékû elhajlás normális, ne aggódj, és a szexben nem játszik szerepet .Bár ha nagyon görbe, akkor orvosi beavatkozással lehet korrigálni.

Ritka az egyenes pénisz, minden irányba való kisebb mértékû elhajlás normális, ne aggódj, és a szexben nem játszik szerepet .Bár ha nagyon görbe, akkor orvosi beavatkozással lehet korrigálni.
Hát az, hogy félkör a farkad, szerintem sok jót nem jelenthet.
Igen! Meg vagy átkozva!:D Bocsi..xD
Szerintem senkinek sem teljesen egyenes. Egyes pózokban lehet nehézség, de meg kell találni, hogy mi az optimális:-)

Az gáz, ha a péniszem keresztmetszete ovális? Tehát nem szabályos kör.

"Föntr?l" 4,5 cm vastag, "oldalról" viszont csak 4. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Nincs kör keresztmetszetû pénisz. Mind ovális, csak ez az ovális forma egyénenként eltérõ, de semelyik sem kör... soha, senkinek. Max azt hiszed, de az sem az, a felépítésébõl adódóan nem lehet kör. Ha esetleg urológián jársz, akkor nézd meg tele van ilyen plakáttal, ott látni fogod, hogy ez miért van így.

Nincs kör keresztmetszetû pénisz. Mind ovális, csak ez az ovális forma egyénenként eltérõ, de semelyik sem kör... soha, senkinek. Max azt hiszed, de az sem az, a felépítésébõl adódóan nem lehet kör. Ha esetleg urológián jársz, akkor nézd meg tele van ilyen plakáttal, ott látni fogod, hogy ez miért van így.
Nekem fentrõl 4, és oldalról olyan 3, 2-3 cm, de amúgy ez általában így van. Ezért mondom mindig, hogy nem mindegy, hogy a vastagságot hogy adják meg, tehát megmérik a kerületét és az visszaosztva 3, 14-gyel, vagy a leg vastagabb részt azaz esetedben 4, 5 cm-et adnak meg. 24/f
Csinálj belõle pálinkát.
Tudod, megérdemli, hogy ezen problémázzon, akinek egyéb dolga sincs, mint minden szemszögbõl a farkát vizsgálgatni.
Úúú, le kell vágni:S
Dehogy kell levágni. Az ilyen magától is leszárad....
Esztergapadon, ki lehet centíroztatni. Síktárcsán befogni, és hossznagyoló ciklusokkal ki kell venni az ütést belõle... :-)
de ha hat szögletû, akkor a csavargyárba kell visszavinni, ott tudnak alakítani rajta..
Majd kidumálod magadat valahogyan. Megmondod, hogy a múltkor még tökéletes volt, de az elõzõ barátnõd "elrontotta"...
Én azokkal nem vegyülök. Ki kell ÉRDEMELNI a látványt... :)
A kérdező hozzászólása: 11-bõl 5 válasz a tiéd. Te tényleg belémszerettél, de sajnos vissza kell, hogy utasítsalak. Majd szólj, ha lesz budapest pride, megnézlek a tévében a hengeralakú péniszeddel együtt.
Ja, igen. Köszi. Szóval követni kell a dolgot, hogy biztosan megoldódik-e. Nekem szerencsém van, az én farkam tökéletes henger... :-)
A kérdező hozzászólása: muszáj*
Muszály követni a létfontosságú kérdéseket. Rajta a mutatóujjam a probléma ütõerén...
A kérdező hozzászólása: Helmet, három válasz? Nagyon beindultál a péniszemre, ember.
Hogy ti mennyit foglalkoztok a péniszetekkel! Semmi prob- lémát nem jelent. Mindenre alkalmas vagy vele! Csak ne szorongjál már! De tényleg! Nincsen semmi baj a szõröskéddel, másoknak meg ferde egy kicsit. Én azt hiszem, tini vagy te is. Nyugodt legyél, nincs semmi baj! Higgy ne- kem! Úgy szeretnék segíteni nektek, mert olyan nehéz élet- korban vagytok! És ez az ovális alakja a szõröskédnek nem nagy baj, hanem egyáltalán nem baj! És nyugodtan masztur- báljál, mert semmi bajod nem lesz tõle! A spermádat nyu- godtan kóstold meg, a világ legtisztább és legfinomabb anyaga! Ismerned kell az ízét, ezzel is többet tudsz a testedrõl! Mindig legyen nálad óvszer, sose lehet tudni. Kb. ennyit tudtam most hirtelen összeszedni neked. Az is- kolát ne hanyagold! A lányok nedvétõl se undorodj, az is tiszta és finom!
Amikor merev, és vársz még 2-3 évet.
Ha már be tudod tolni, tolhatod. :) Komolyan
Valamennyire keménynek kell lennie ahhoz, hogy bemenjen, de nem baj, ha nem teljesen merem. Majd megmerevedik ott bent.:)
Utolsónak abszolút igaza van, még ne izgasson ennyire a dolog ha ilyeneket kérdezel :D De amúgy úgy teszed be, ahogy akarod, ha nem izgulod magad halálra miatta akkor úgyis megkeményedik bent... második-harmadik menetre könnyedén elõfordulhat a félig kemény fütyi, úgyhogy.
hány éves vagy? megnézném, hogy egy pasi, hogy teszi be a lankatt hímvesszõt. különben sem csak magaddal kellene foglakoznod, hiába vagy kész, ha a lány még sehol sem tart....
Szerintem akkor tedd be amikor jólesik nektek/ eljött az ideje.
A kérdező hozzászólása: komolyan kérdeztem ha merev már akkor????
Kérdezd meg anyukádat. Ha szerencsénk van akkor két pofon kíséretében megmondja hogy 5 év múlva majd megtudod.

Lányok! Bejönn nektek ha a pénisz nagyon eres, az erek nagyon kidudorodnak rajta amikor feláll? vagy inkább a nem túl eres péniszeket ""részesítitek elõnyben""

Kérdése függetlenül most attól hogy nem ez az elsõ számú szempont, meg hasonlók

Legjobb válasz: Teljesen mindegy. Nem nézni akarom, hanem érezni.

Teljesen mindegy. Nem nézni akarom, hanem érezni.
Mindegy, csak nagy legyen, mi?
Ezt elõre úgyse tudod. Ha pedig már dugásra kerül a sor, nem mindegy, mennyire eres? Vagy lerúgod magadról, mert nem megfelelõ az erezet?
A kérdező hozzászólása: persze nem így értettem. csak a nagyon eres pénisztõl nem undorodtok meg picit, magatokban persze ( hogy phfúj de gáz, meg hasonlók)
Nem számít egyáltalán.
Nem tetszik a nagyon eres, de nem is all fent annak a veszelye hogy osszesodor egy ilyenel az elet mivel 7 éve "van szép kukim" N
nekem kifejezetten tetszik, kicsit sem undorodok tõle :)

Lányok ti szeretitek, ha a péniszen egyáltalán nincs szőr?

Legjobb válasz: Az már durva, ha a pénisz szõrös.. : D Amúgy nem zavar, ha a zsák+szeméremterület kicsit szõrös..elég levágni kicsit ollóval rövidebbre, az úgy pont jó.

Az már durva, ha a pénisz szõrös.. : D Amúgy nem zavar, ha a zsák+szeméremterület kicsit szõrös..elég levágni kicsit ollóval rövidebbre, az úgy pont jó.

Normális, ha a péniszemen a fityma ha hátrahúzom olyan mintha hozzá lenne nőve a pénisz törzséhez?

Tehát nem választódnak el, viszont gond nélkül hátra tudom húzni makktól jóval lejjebb, csak néha ha hátrahúzom olyan mintha rendesen elválna vagy ragadna makkomon a fityma teteje( tehát lassan jön hátra)

Legjobb válasz: másrol beszél kissrác tuti tiszitod , nem az o korban vagyunk :D xd verd ki párszor, sexelj sokat :D amire gondolsz meg leoldodik , enyi :D nem más gond

másrol beszél kissrác tuti tiszitod , nem az o korban vagyunk :D xd verd ki párszor, sexelj sokat :D amire gondolsz meg leoldodik , enyi :D nem más gond
Gondolom akkor ilyen, mikor már egy ideje nem tisztítottad, és felgyûlt ott a váladék. Amiatt odatapadhat jobban.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen tisztítom persze biztos van mikor több idõt igényelne a tisztán tartása. Akkor ettõl lehet. És amúgy nincs gond amit írtam?
Nem hinném, hogy lenne gond. Azt, hogy egy ideje nem tisztítottad, arra értettem, hogy pl munka/suli után hazaérve azért nem olyan, mint fürdés után ;)

Érrett vagyok már a szüzességem elvesztésére ha a péniszem csak 12-13cm hosszú de az óvszer már illeszkedik rá? (17 éves leszek nemsoká)

Legjobb válasz: hülyeség, hogy a lány nem megy el, ha nincs 18-20 cm-es fütykösöd:) egy csomó lánynak még kényelmetlen is, ha nagy egy fiú pénisze! nem az számít,hogy mekkora, hanem, hogy hogyan bánsz vele!!!;)

hülyeség, hogy a lány nem megy el, ha nincs 18-20 cm-es fütykösöd:) egy csomó lánynak még kényelmetlen is, ha nagy egy fiú pénisze! nem az számít, hogy mekkora, hanem, hogy hogyan bánsz vele!!!;)
AZT HOGY HA MÁR ÚGY ÉRZED HOGY SZERETNÉD ÉS VAN MEGFELELÕ PARTNERED AKKOR HAJRÁ.NE HALLGASS AZ ELÕTTEM VÁLASZOLÓ HÜLYESÉGEKRE, NEM A MÉRET SZÁMÍT.NEKED KELL ÉREZNIHOGY KÉSZEN ÁLLSZ-E RÁ.SOK SIKERT!
még nem, még várnod kell egy kicsit!
Szerintem elötte probäld ki egy ojan csajjal ali mär nem szüz és volt mär orgazmusa isAkär egy kurvävalSzoktak ijet a mai fiatalok és ö majd megmondja mijem ätlagos a te méreted de én a 16-18cm ès 45mm röl tvdokJa azt is megmondja mit csinälj majd vannak ijen nagyvérü länyok sztem kezdd azal
A kérdező hozzászólása: Nos, fejben összegeztem a kommenteket, nekem az jött le az egészbõl, hogy várjak még a szexxel. Én azért kérdeztem itt, mert máshol nem merem. De itt is van egy-két olyan ember aki sajnos nem olyan stílusban válaszol, mint amilyenben kéne. Köszönöm, hogy idõt szakítottatok rám, és válaszoltatok.
Hát nem a méret számít...ezt egy csaj mondja most neked!!!Lehet akár mekkora nem biztos sose h eljut egy nõ a csúcsra!!!Ha nem vagy vele gyengéd akkor lehet akár 20 vagy 13 tök mind1!!!Rossz lesz neki fõleg az elsõ!!! De lehet hogy te késznek érzed magad, de a kommentjeidbõl itélve még nem vagy felkészülve!!!Sztem egyenlõre beszélgessetek, csókolozzatok, s pettingeljetek!!A szex még várhat!!!
A kérdező hozzászólása: Nem. Agyilag már érett vagyok és pont azt kérdeztem hogy ez alapján testileg is érett vagyok-e. Azt, hogy én érett vagyok-e szellemileg azt csak én tudom eldönteni. Azért kérdeztelek titeket hogy testileg ezekkel a méretekkel lehet-e már valamit kezdeni. Csak nem akarom hogy a bnõmnek rossz legyen az elsõ mert õ még szûz és 15 éves.
Onnan, hogy 17 évesen a farkad hosszától teszed függõvé, hogy érett vagy-e a szexre.
Szia! Ezzel a gongolkodással még nem vagy kész rá. De ne aggódj, ha eljön az ideje minden rendben lesz, és ha az illetõ szeret nem az fog számítani hogy mekkora hanem hogy együtt legyetek. Amúgy ez kb. normál méret, és tényleg azon múlik a siker ahogyan használod! Hogy a többi hasonlókorú hogyan néz ki, milye és mekkora van ill. mikortól: ne ezzel foglalkozz, mert szörzettel vagy anélkül semérsz se többett sem kevesebbet! ;)
A kérdező hozzászólása: Ezt most miért mondod hogy agyilag tuti éretlen vagyok?
A kérdező hozzászólása: Lemérteem a vastagságát is. Az 3, 7cm. A hossza pedig 12, 8 cm.
Srác, agyilag biztos h éretlen vagy... bár lehet h pont egy nõ kéne h összerázzon.
A kérdező hozzászólása: Júúú, hát elég vegyes válaszok érkeztek. Akkor várjak vele? Vagy ne? Az a helyzet hogy késõn érõ típus vagyok és nem is kicsit. Például a hasamon a szõr most kezd nõni a többieknek már van a hasán szõr, akkor amikor a hónaljszörzetük már javában volt, még nekem nem. Kb 1-2 éves lemaradás van. Ezek után akkor mit mondtok?
Szerintem is värj még vele mig 18cm nem lesz mert 13cm rel tudod izgatni a csajt de igazi orgazmust nemfog érezni
PERSZE. csak csajozz be elõször, olyan lánnyal legyél együtt akivel nemcsak a gyors numera miatt szexeltek. Érdemes várni egy jó kapcsolatra. A péniszed mérete nem számít annyira mint hinnéd, a fontos hogy hogyan bánsz a lánnyal.
Ez az egész nem a péniszed hosszán múlik...neked kell érezned, hogy kívánod e a sexet és bánnád e vagy sem!Am us egy csaj elvégre tá 10cmig érez szal a vastagság több....
Jaj nehogy kurvához menj!!Az én barátomnak 15 cm es és nagyon jó vele ugyh ne aggódj..a hüvely jó kis szerkezet mindenkihez illeszkedni tud...szerintem ha szeret a barátnõd nem lesz vele gondja:)

Lehet bajom ha a péniszen lévő pattanást arcszesszel szárítom le?

Legjobb válasz: A pénisz nem fog tõle leszáradni, ne félj. Mondjuk a pattanás se, de azért csináld nyugodtan.

A pénisz nem fog tõle leszáradni, ne félj. Mondjuk a pattanás se, de azért csináld nyugodtan.
No az fincsi lesz :) )) Nagyon csípni fog :) )
Dörzsöld be a szesszel a makkodat is, akkor nem lesz bajod.
Csak a pattanásra és körületére.Ne enged magad megszívatni .
Csubi, te vagy az? :D
Farkasember vagy!
Nekem is, de azért, mert körül vagyok metélve és a heg miatt feljebb húzódott a bõr, meg lehet vele barátkozni, én amúgy le szoktam borotválni, de csak óvatosan! De egy csaj sem tette szóvá eddig. XD 26F
Ritka, de elõfordul.Az enyém is szõrös, le szoktam borotválni.
A kérdező hozzászólása: Én is korul vagyok metélve xd mondjuk engem bosszant h még ottis szõrös

Szerintetek gáz h ha a péniszem görbe?

Az a problémám h a makkom alatt elgörbül a péniszem hogy ha merev szerintetek ez gáz? de hallottam olyan lányról is aki ezt szereti.

Legjobb válasz: Nincs full egyenes pénisz:) amúgy meg ja szeretik a csajok jobban izgatod a g pontjukat:D

Nincs full egyenes pénisz:) amúgy meg ja szeretik a csajok jobban izgatod a g pontjukat:D
Sztem nem, mivel én még csak "görbe" péniszt láttam...xÐ
A kérdező hozzászólása: 17:05 ez nem ugy görbe ahogy egy normális pénisz ezigy megtörik kb 30 fokos szögbexD
nekem is ez van. 16/f nem túlságosan foglalkozok vele :)
ne foglalkozz vele
Tinektek lányoknak nem mindegy ?Csak jo legyen.
nekem is görbül és nem nagyon foglalkozok vele:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!