Találatok a következő kifejezésre: Ha a párom nem igen (78 db)

Ha a párommal nem annyira kívánom a szexet, de mással igen, akkor nem vagyok belé szerelmes?

Mostanában azt vettem észre, h nincs annyira kedvem vele a szexhez. 5 éve vagyunk együtt, külsõre egyáltalán nem az esetem, de beleszerettem. Viszont van egy srác, akivel flörtölgetünk (tudom, rib.anc vagyok), vele viszont nagyon szexelnék...

Legjobb válasz: Rib.anc vagy!

Rib.anc vagy!
"istenem, de képmutató itt mindenki:) " - Ja, persze, erre mindig lehet fogni. Végül is csak le kell írnom, hogy mindenki olyan rib.anc, mint én, aztán már meg is nyugtattam magam vele... Rossz hírem van: rosszul gondolod.
"5 ev utan mar szinte biztosan nincs szerelem (persze lehetnek kivetelek) , itt mar szeretet van" - Eléggé szomorú volna, ha így lenne. Én szerencsére nem ezt tapasztalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, nem kérek többet:)
még csak egy utolsót: Rib.anc vagy! :D
De ettõl még lehetsz belé szerelmes.5 év sok idõ, van aki 1 évig se bírja anélkül, hogy ne csalná meg a párját... Egyébként a barátod is biztos kíván másokat, csak mivel szeret nem csal meg.Ha te se csalod meg nincs probléma :) Viszont ha annyira leszeretnél feküdni azzal a sráccal akivel flörtölgetsz akkor jobb ha szakítasz, minthogy megcsalod :)
Amúgy nem tudom milyen válaszokat vártál? Hogy majd biztatunk, hogy de biztos szereted, de azért csak csald meg nyugodtan, mert ez belefér? :D
Nyugi attól még nem vagy r.banc. Az a r.banc aki nyakra fõre összekefél mindenkivel. Ennyi év után már benne van a pakliban, hogy nem kivánod úgy a szexet. Kinek elõbb kinek utóbb. Akik itt mást irnak, hazudnak. Az a kérdés, hogy valóban igazán szereted-e még. Hogy vele-e akarod leélni az életed. Ha igen akkor csak maradjon egy ábránd az hogy mással szexelnél. De ha kétségeid vannak, akkor szakits vele. Csak azért ne maradj vele, mert már annyi mindent átéltetek. Én 18 éve vagyok a férjemmel együtt. Még mindig imádjuk egymást, de a szexuális érdeklõdésem nekem is nagyon megcsappant. És én is volt hogy már elképzeltem mással a szexet. Nekem õ volt az egyetlen. Hú, most meg lehet kövezni. De azt vesse rám elõször, akivel ennyi idõ után nem fordult elõ bármilyen pajzán gondolat. Tegyük a szivünkre a kezünket. És nem a 3 éves kapcsolatokról beszélek. Én mondhatni több mint 10 évig lángoltam, ami szerintem nagyon hosszú, ha azt vesszük, hogy a mai kapcsolatok meddig tartanak. Aztán ez a lángolás idõvel átmegy szeretetbe, és normális hogy fõleg a nõk részérõl csökken a libidó. És van az a mondás, hogy: Hûséget fogadtam nem vakságot. Hát szerintem ez is valami ilyesmi. :) Na meg az a fránya kémia!!! :P Dönts, aztán lépj! Rajtad múlik, de félre ne vezesd a barátod!
Még annyit fûznék hozzá, amit már valaki itt emlitett, hogy vannak hullámvölgyek minden kapcsolatban. Valóban beszélgess el a pároddal, és próbáljátok feldobni valamivel a szexuális életeteket, talán csak ennyi hiányzik: szexi fehérnemû, egy kis kirándulás kettesben, ahol csak egymásra figyeltek, valamilyen játékszer...:)
A legkülönösebb észrevételem ezzel a kérdéssel kapcsolatban, hogy azok az érzések, amik most a kérdezõ lányban mozognak, valószínûleg majd minden lányban/nõben megfordultak már életük során. :) Tessék ezt is észrevenni ítélkezés elõtt. A szerelem, a szex kémiai, agyi folyamatok és reakciók függvénye. Kapcsolatok születnek és szûnnek meg. A vágyainkat és az érzéseinket nem tudjuk megszûrni, legfeljebb kontrollálni, de annak soha nincs jó vége. Elõször is kérdezõ, mérlegeld Magadban, hogy mennyire fontos Számodra a jelenlegi párkapcsolatod. Vedd sorra a kapcsolatotok minden pontját. Megéri megjavítani, feldobni ezt a kapcsolatodat? Ha úgy érzed, hogy már mindkét részrõl kihûlt, és csak azért vagytok együtt, hogy legyetek valakivel, akkor szakítsatok. Aztán szexelj egy hatalmasat azzal a sráccal, akivel most flörtölgetsz. Vedd számításba azt is, hogy lehet, a flörtöddel a szex végül nem úgy fog kisülni, ahogyan elképzelted. Képzeld Magad abba a szituációba és kérdezd meg Magadtól; ha két szék között a padlóra esel, bánni fogod, hogy szakítottál a jelenlegi pároddal? Mindenképpen csukd be az egyik ajtót, mielõtt kinyitod a másikat!
Felkeltél mar te édes kis kérdezõ...Riba.nc ?:D
"egy kis flört még nem a világ" ha olyan célzattal csinálod, akkor DE! Gyáva vagy kilépni a szara kapcsolatodból v tenni érte vmit és csak arra vársz, h kapj egy ugródeszkát. Nettó gyávaság ez vegytisztán.
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszönöm a választ:)
A kérdező hozzászólása: istenem, de képmutató itt mindenki:)
az vagy :)
miért kell azt a szegény pasit átverni és hülyiteni...szánalmas
Hiányzik neked a változatosság! Azt, hogy szerelmes vagy e, neked kell tudnod. De így nem lesz jó vége. Vagy szakíts vagy hozd rendbe a kapcsolatod.
Egy szerelmes rib.anc vagy.
A sracot untad meg, vagy egyhanguva valt a szexualis eletetek ? Ha utobbi, akkor fel kell dobni.Bele tudsz gondolni fajdalom nelkul, hogy a parod egy masik novrl szeretkezik ? Ha igen, szakits velr, nem szereted. Semmikeppen ne menj masik pasihoz, amig nem zartad le igy vagy ugy ezt a kapcsolatot , ne tegy tonkre egy artatlan embert !
A kérdező hozzászólása: egy kis flört még nem a világ:) nem feküdtem le vele, meg semmi nem történt, csak kívánom, és õ is engem.
A kérdező hozzászólása: nem tudnék szakítani vele, az életem része, annyi mindenen keresztül mentünk, és szeretem, de nem vagyok benne biztos, h szerelemmel. fõleg most gondolkodtam el az érzéseimen, h találkoztam ezzel a másik sráccal... és a kérdésem csak arra irányult, h ha nem kívánom vele a szexet, az egyenlõ e azzal, h már nem szeretem.
Hát, ha már így írod, hogy kívánod, meg õ is Téged, és már flört is volt, akkor csak idõ kérdése... Úgyhogy szakíts a "pasiddal", te rib.anc!
"egy kis flört még nem a világ:) " - Na, ez aztán nagyon érett megjegyzés volt... Biztosan valamelyik nõi magazinban olvastad, ugye? Hogy valami nem a világ, nem jelenti, hogy teljesen rendben van. Ha fordítva lenne a helyzet, ezt jobban megértenéd.
5 ev utan mar szinte biztosan nincs szerelem (persze lehetnek kivetelek) , itt mar szeretet van , amit pedig sz uj fiu irant erzel, az legfeljebb rajongas , ami szinten nem keverendo ossze mas erzesekkel, ha szereted a parod, akkor tarts ki mellette , siman feldobhatjatok a szexualis eleteteket , csak beszeljetek meg. Mi 10 eve vagyunk egyutt, voltak itt is hullamvolgyek, de amiket muvelumk az agyban, azt Kovi is megirigyelhetne :)
23. "Mindenképpen csukd be az egyik ajtót, mielõtt kinyitod a másikat!" Na ez az, hogy pont erre nem képesek a nõk! Ha ez így lenne, nem is lenne semmi probléma.

Ha a párom nem akar gyereket én pedig igen, attól én még bevállalhatom?

A párom elzárkózott a gyerekvállalástól, már van neki kett?. Nekem egy sincs. Viszont én szeretnék gyereket. T?le szeretnék gyereket. Nem kötelezném semmire, se gyerektartásra, se elkötelezettségre irántunk. Egyedül is képes vagyok felnevelni, anyagi, érzelmi hátterem kiegyensúlyozott, biztosított. Kegyetlen dolog lenne, ha megtartanám, ha úgy alakulna?

Legjobb válasz: Nincs jogod rákényszeríteni, hogy gyereke legyen ha õ nem akar. Hiába nem vársz tõle semmit, normális embernek ez akkor megterheli a lelkét. A gyerek nem valami játék, hogy lehet vele kisérletezni.

Nincs jogod rákényszeríteni, hogy gyereke legyen ha õ nem akar. Hiába nem vársz tõle semmit, normális embernek ez akkor megterheli a lelkét. A gyerek nem valami játék, hogy lehet vele kisérletezni.
Önzõ ember vagy ha a gyerekedtõl a legnagyobb dolgot vonod meg a családot.Az hogy egyedül is képes vagy felnevelni azt elhiszem sokan csinálják ezt csak a többségük nem jószándékból hanem mert sajnos úgy alakult az életük. Ha mindenáron gyereket akarsz keress egy olyan embert akivel közösen válallhattok babát. Ha véletlenül terhes maradnál és megtartanád úgy hogy az apuka nem akarja akkor is a gyerekeddel cseszel ki.
Tõle szeretnél gyereket... úgy érted a párodtól akarsz gyereket, aztán ha külön mentek (mert külön fogtok, ha õ nem akar gyereket, te pedig "bevállalod"), mással felneveltetnéd? nem vagy egyedül sok ilyen ember van. csak a becsületes férfiak szívják meg.
Nem ez a döntés két emberre tartozik nem egyre. Attól, hogy te nem tartasz igényt semmire még születik egy gyereke akit õ még nem akart. A gyerektartást pedig fizetnie kell, az nem a tiéd lenne hanem a gyereké. Beszéljétek meg, hogy mikkor szeretne, ha soha akkor pedig keres más párt.
A férjem is úgy állt neki, hogy nem akar több gyereket, épp felnõtt a sajátja, nem szívesen állna neki ismét a pelenkás idõszaknak. Néhány évnyi finom puhatolózás után már hajlott a témára, mostanra teljesen mellette van. Mielõtt összeházasodtunk, egyenesen rákérdeztem, hogy ezt döntse el - akárhogy dönt, elfogadom, viszont ha nem értünk egyet, akkor valamelyikünk szívni fog és inkább elõbb derüljön ki. Akkor néhány nap gondolkodás után azt mondta, hogy rendben, legyen. Várni már csak miattam várunk, mert valamennyi munkaviszonyt szeretnék, mielõtt belevágunk, illetve most van olyan állapotban a karrierem, hogy egy-két évig csak minusszal tudnék kiszállni belõle.
Vigyáznék, hogy ne alakuljon úgy. Õ fair volt veled, elmondta, hogy nem akar gyereket, ezt tiszteletbe kéne tartanod. Ha esetleg úgy alakul és megtartod, és a gyereked rákérdez, mit mondasz neki? Apu nem akart téged? -nem igaz, mert egyáltalán NEM akar már gyereket. Vagy bevallod, hogy bár tudtad, hogy nem akar, de mégis megszülted? Nem hiszem, mert neki mindenképp rosszul esne. A gyerekvállalást mindig 2 embernek kéne akarnia.
Becsapod magad, kérdezõ. A saját vágyaidat vetíted ki rá, azért hiszed, hogy akarja, miközben azt mondja, nem. Fogadd el a döntését, és ha gyereket akarsz, keress neki más apát.
Ha úgy alakulna, akkor nem. Ha TE alakítanád úgy, akkor igen. Ha annyira vágysz gyerekre, menjél spermabankba. Õ nem akar gyereket, ezt tiszteletben KELL tartanod.
A kérdező hozzászólása: Azért azt hozzá kell tennem, hogy az elején akart, szerintem most is akar, valahol ott van legbelül benne. Négy év után már ismerem annyira, hogy tuti, hogy örülne, ha összejönne. Csak valahogy olyan pasi, hogy most megrémülne, ha bejelenteném, hogy gyereket várok. Amúgy nagyszerû apa, és tudom, hogy imádná a gyerekét, ha lenne tõlem is. Csak nógatni kellene, én pedig nem vagyok az a típus.
a gyerek iránt talán megenyhül, de irántad nem nagyon, csúnya dolog ezen gondolkodni. ha egy férfi akar gyereket, akkor akar és kész. lehet félelme aggódása de ha akar akkor lesz nekio. és már van is 2. nem akar többet. ez van. keress olyat aki akar. nekem volt anno egy kapcsolatom, full szerelmesek voltunk, õ sem akart. egyszer kimaradt a mensim, mondtam neki-nem azt h jaj lehet terhes vagyok ujjé-erre azt mondta: nem engedem h tönkretedd az életem, ha terhes vagy elvetetjük, vaghy nem maradunk együtt. rossz volt hallani de korrekt volt. nem voltam terhes mint kiderült, de ha az lettem volna, ahogy megtudom, szakítok és meg sem tudta volna h gyereke van
"Kegyetlen dolog lenne, ha megtartanám, ha úgy alakulna?" - kérdezõ, szerintem ha magától alakulna úgy, akkor valóban kegyetlen, ha meg te alakítanád úgy, és a "... ha majd a kezében tartja, akkor majd megenyhül.."-re kalkulálnál meg szerintem a kegyetlenen túl égbe kiáltó aljasság.
Õ mondta, hogy nem akar, nem lenne korrekt mégis bevállalnod. Ha mégse vállal titeket, ok, hogy téged nem, de a gyereket érdekelni fogja és akkor az apa lesz a szemét. Most azt mondod, hogy nem kell neked sem az, hogy látogassa, sem a gyerektartás. Na ez az, ami változna, ahogy meglenne a gyerek. Õt kiáltanád a legnagyobb bunkónak.
Igazad van, okos vagy, egy gyereket bevállalni szokás. :)
ez lutri, és nem tisztességes a gyerekeddel szórakozni. komolyan olyan apát akarsz neki aki valószínû nem akarja, lehet h le is lép stb? tudod te mekkora szomorúság ez egy gyereknek? oké h egyedül is felneveled hja kell, de rögtön így indítani..
Érdekes szitu, hallottam már pro és kontra is ilyet: az egyik kolleganõmnek már volt két gyereke egy rossz házasságból, mikor megismerkedett egy nagyon rendes pasival, az elsõ randijukon kijelentte, hogy neki nem kell több gyerek. Aztán lett még kettõ, mert idõvel a szerelmük erõsödött, akartak közös gyereket, a nõ azóta belátta, milyen butaság lett volna, ha tartja magát a válásakor elhatározottakhoz. (A 2. férj sajátjaként szereti a két nagyobbat is.) A másik ismerõsöm az élete szerelmét is dobta, mert az gyereket akart tõle, holott neki már volt kettõ, és konokul ragaszkodik, hogy nem kell neki több. Azóta ezt a nõt keresi mindegyik másikban, egyiket dobja a másik után, habár állítja, hogy boldog, és nem bánta meg, hogy ezért szakított, de nem úgy tûnik, mint akinek tényleg így a jobb. Meg is kérdeztem õt, ha szeretted, hogy-hogy nem akartál tõle gyereket? Erre nem tud magyarázatot adni, pedig még akkor a harmincas évei elején járt, és anyagilag is megtehette volna, hogy bevállal egy harmadikat. Mai napig úgy tartom, ha két ember szereti egymást, akkor akarnak közös gyereket, ha a párod nem akar, akkor vajon mennyire szeret téged? Ha nem "eléggé", tényleg bevállalnál így is-úgy is egy gyereket, akit lehet hogy utálni fog az apja, mert õ nem akarta?
Miért a gyakori kérdésekre írsz ilyesmit amúgy? Ülj le vele, és beszéld meg. Ne hátulról menj, nem kell nógatni, ha nem olyan vagy, csak mondd el, neked mennyire fontos. Ne erõltesd, beszélgessetek!! A kapcsolat alapja a kommunikáció.. El tudom képzelni, hogy õ is feljön, és írja a kérdést, hogy mit csináljon, a barátnõje/élettársa/párja nagyon akar gyereket, de õ meg nem.. Csinálj egy finom vacsorát és egy üveg bor mellett beszéljétek át az egészet!
Szerintem keress olyat, aki akar gyereket, mert ezzel a férfival csak kibabrálnál. Nem értem egyébként, miért nem bírjátok az elvált apukákat meghagyni az elvált anyukáknak, õk azért nem találnak párt, mert a hozzád hasonlók rácuppannak az elvált pasikra, aki valójában nem is olyan, amilyen kellene nekik, ezért erõszakkal próbáljátok átformálni...

Ha a volt párom nem igen ir, mivel nem igazán van ideje, és ha én irok neki akkor válaszol! Az nem tünik tolakodásnak? De álltalába hétvégén szoktam irni neki! Mindig visszair! Érezhet még irántam?

Legjobb válasz: nem tûnik tolakodásnak, és ha meg sosem ír, meg kell kérdezned tõle hogy érez-e még valamit! Ha nem ír sokáig akkor nincs esélyed.

nem tûnik tolakodásnak, és ha meg sosem ír, meg kell kérdezned tõle hogy érez-e még valamit! Ha nem ír sokáig akkor nincs esélyed.
Tolakodásnak nem tolakodás, de én a helyedben nem írnék neki egy kis ideig, hogy ír e magától neked.
Szerintem nagyon azért nem lehet oda, ha neki soha nem jut eszébe. Várd meg mire veszi észre hogy te nem írsz.
de ha nincs ideje tényleg, akkor meg semmi gáz!
A kérdező hozzászólása: Külföldön melozik!De ezmatt van pihi a kapcsiban!

Van olyan dolog amit a párodnak nem fogadnál el, nem tolerálnál, viszont ha a feleséged/férjed lenne, igen?

Egy drasztikus példa a megcsalás. Egy ismerõsömmel beszélgettem akinek elég régimódi a felfogása és szerinte a házasságban mindent el kell néznünk a másiknak, minden problémára van megoldás. Hiszen egy életre választunk párt, ha jön egy probléma (pl egyik fél megcsalja a másikat), akkor azt meg kell oldani, nem lehet csak úgy kilépni a házasságból. Ha viszont nem lennének házastársak, nyugodtan lehetne. Ne csak a megcsalásra gondoljatok, mondjatok egyéb ötleteket! Kíváncsi vagyok ki hogy látja ezt. Személyes történetem: apukám alkoholista, nagyon szenvedett emiatt a család, anyukám, testvérem és én. Nem mennék bele, de lelkileg nagyon sérültünk. Anyu szerencsére elvált és erre is azt mondta az ismerõsöm, hogy meg kellett volna oldanunk ezt a problémát, nem csak úgy elválni. Szerintem elég kiakasztó ha valaki így gondolkodik. Vélemények?

Legjobb válasz: A megcsalás és az alkoholizmus azért nem egy súlycsoport. Igen megcsalásnál rossz de meg lehet beszélni és, ha látod a másikon az igyekezetet akkor túl lehet rajta lépni egy házasságban de az alkoholizmus mindig jelen van és egy alkoholista sokszor még segítséggel sem tudja letenni a poharat tehát egy folyamatos szenvedéssé válik a házasság. Ilyen esetben anyud jól döntött de beszélgettem már itt is egy olyan (magát érettnek valló) lánnyal aki azt mondta, ha õ megtudná, hogy a férje akár pornót is nézett máris beadná a válópert még akkor is, ha gyerekek lennének. Tehát biztos van olyan dolog amit jobban tolerálnék házasságban mint kapcsolatban de csak akkor, ha a dolog alkalmi és megbeszélhetõ. Egy alkoholistával nincs mirõl beszélni mert komoly függõség és hiába mondja józanul, hogy nem fog inni, ez nem így mûködik. Persze ellenpélda is sokszor van amikor teljesen kigyógyulnak az ilyen káros függõségekbõl, ismerek is ilyen férfit.

A megcsalás és az alkoholizmus azért nem egy súlycsoport. Igen megcsalásnál rossz de meg lehet beszélni és, ha látod a másikon az igyekezetet akkor túl lehet rajta lépni egy házasságban de az alkoholizmus mindig jelen van és egy alkoholista sokszor még segítséggel sem tudja letenni a poharat tehát egy folyamatos szenvedéssé válik a házasság. Ilyen esetben anyud jól döntött de beszélgettem már itt is egy olyan (magát érettnek valló) lánnyal aki azt mondta, ha õ megtudná, hogy a férje akár pornót is nézett máris beadná a válópert még akkor is, ha gyerekek lennének. Tehát biztos van olyan dolog amit jobban tolerálnék házasságban mint kapcsolatban de csak akkor, ha a dolog alkalmi és megbeszélhetõ. Egy alkoholistával nincs mirõl beszélni mert komoly függõség és hiába mondja józanul, hogy nem fog inni, ez nem így mûködik. Persze ellenpélda is sokszor van amikor teljesen kigyógyulnak az ilyen káros függõségekbõl, ismerek is ilyen férfit.
Nyilván egy hozzám közelebb álló embernek többet tolerálok, függetlenül attól, hogy házasok vagyunk, vagy sem. De nem biztos, hogy minden problémát meg lehet oldani, fõleg ha az egyik fél nem is törekszik rá. Ezért vannak olyan kapcsolatok, amiket nem lehet és nem is kell helyrehozni. Pl. ha az egyik szülõ súlyosan bántalmazza a gyerekeket, vagy a párját, vagy éppen lelkileg teszi tönkre a családot.
Számomra a hûtlenség, és a fizikai, lelki bántalmazás megbocsáthatatlan. Akár párkapcsolatról, akár házasságról van szó. Régebben volt egy kapcsolatom amiben a párom betegesen féltékeny lett az eljegyzés után...pedig semmi oka nem volt rá. Emiatt is többször szakítottam, de a végén már megcsalt, és még meg is ütött amikor szakítani akartam emiatt. Ugyan visszaütöttem, de akkor is elhagytam utána. A férjemnél talán a féltékenységrõl lehetne beszélgetni....ha az lenne:) de bízik bennem szerencsére. A függõségrõl pedig. Adnék egy esélyt arra, hogy leszokjon, ha alkoholista, vagy drogos lenne. Nem többet. 27/N
Ha már évek óta házas lennék, akkor elgondolkoznék én is, hogy a megcsalás után van-e értelme még a kapcsolatnak.A családomban ilyen elõfordult.A rokonaimnál a férj megcsalta a feleségét, olyan 40 éves korük körül.A nõ elkezdett aerobikozni, odafigyelni magára.A gyerekeknél az egyik kamasszal sok probléma volt...biztos voltak veszekedések stb.Most már 60 éves nyugdíjasok, boldogok, unokáznak.A feleség szerelembõl megbocsájtott, a férj pedig nem talált volna jobb feleséget és társat egyben, ebben biztos vagyok. Ha csak egy sima párkapcsolatról van szó, mondjuk évek óta tart.Két variáció van.Vagy sok-sok év után, már muszájból és udvariasságból(esetleg manipuláció hatására) házasság lesz, vagy pedig sok éves kapcsolat, amit egyikük megun és szétmennek.Mindkét fél rájön, hogy eltelt a fiatalságuk és vajon hogyan tovább, hova tovább... A papír az valahogy megköti az embereket.Vagyon, gyermek, stb...házastárs.Nemcsak egy ágyas, kényelmes szeretõ, hanem annál komolyabb... Az alkoholizmus nem illik valahogy a képbe szerintem...Az egy sokkal komolyabb betegség, mint az, hogy valaki csalfa.Egy alkoholista emberbõl nem jut eszembe az, hogy alkoholistaként valaki képes legyen felelõsségteljes szülõ és társ lenni....Míg egy csalfa férj, lehet jó apuka, családjának gondját viselõ, eltartó ember...
Én abszolút egyetérték az ismerõssel. Igenis a házasságból ne lehessen csak úgy kilépni mint egy kapcsolatból mert ma ez a divat hogy az ember nem megoldja hanem mást keres. Számomra undorító ahogy az emberek a kapcsolataikat váltogatják. Nehogymar még egy házasság se tudjon ennél komolyabb érettebb és felelõsségteljesebb lenni! Igenis mindenre ban megoldás. Engem meg az a felfogás idegesít aki szerint egybõl ki kell lépni ha gond van.
A házasság nagy felelõsség. Nem hiába hangzik el az esküben, hogy "jóban-rosszban, egészségben-betegségben". Aki ezt nem gondolja komolyan, az ne házasodjon. Nem arra gondolok, hogy tényleg mindent el kell tûrni, de nagyon sokan valóban az elsõ hiba, nehézség után feladják. Pedig nehézségek mindig lesznek, nem lehet úgy valakivel leélni egy életet, hogy 40 éven keresztül egy konfliktus sincs. Most persze átlag dolgokra gondoltam (veszekedés, anyagiak, nem figyelnek egymásra a partnerek stb.), de ezeket mind meg kell oldani. Ha valamilyen függõsége lenne a férjemnek (drog, alkohol, gyógyszer, szerencsejáték), minden erõmmel azon lennék, hogy ebbõl kigyógyuljon. Persze ehhez neki is partnernek kéne lennie, ha hosszú idõ után nem változna, és már a gyerekek látnák kárát lépnék, de addig mellette állnék. A megcsalást akkor nem tolerálnám, ha az viszony lenne. Tehát ha hónapokon keresztül hazudna, átverne. Nem csak, mert mással feküdne le, hanem mert ezek szerint neki nem ér annyit a házasságunk, hogy rendbe hozza velem, inkább másnál keresné a boldogságot, innentõl nem lenne mirõl beszélnünk. Ha olyan eset fordulna elõ, hogy mélyponton lenne a házasságunk, alig kommunikálnánk, nem lenne szex, elhagynám magam stb. és egy rossz pillanatában azért csalna meg, azt meg tudnám bocsájtani, ha bevallaná, látnám rajta, hogy megbánná. Nagyon rossz lenne, de elismerném, hogy rajtam is múlt, hogy idáig jutottunk. Ha ezek után mindketten komolyan gondolnánk, hogy együtt szeretnénk maradni, és tennénk is érte, akkor mindenképp belevágnék! Egy dolog van, amit nem bocsájtanék meg, ha megütne engem, vagy a gyerekeket. Azonnal repülne a házból!
Szerintem meg az az undorító amikor a házastárs megcsalja a másikat, és ezzel megtöri a házasságot. Innentõl nincs lelkiismeret furdalásom azért, hogy ez nálam azonnali válóok.
Én a megcsalást szemet szemért elv alapján meg tudom bocsátani. Én is megteszem kvittek vagyunk. Valahogy ezután tiszta lappal tudok inditani...
Van benne némi kockázat, de ha megesett, akkor utána mindenképp használj irrigátort.
Ez igen, ez aztán a kérdés!
Csináltam ilyet semmi bajod nem lesz
A friss vizelet steril, úgyhogy nem kapsz tõle semmit. Utána irrigálj, vagy egyszerûen hagyd, hogy a hüvelyed magától kitisztuljon (elég jó mechanizmusa van rá). Annyi, hogy menstruáció elõtt-alatt, amikor nyitva lehet a méhszáj, ne csináljátok, mert a méhbe jutva azért veszélyes lehet.
"A friss vizelet steril" --> Csak egészséges embernél!!! Van egy pár vírus ami nem okoz tüneteket, amíg az immunrendszered le nem gyengül, de a vizelettel folyamatosan ürül a szervezetbõl! Szóval ha egészségesnek is érzed magad, az sem garancia a vizelet sterilitására.
Még a boldogemlékezetû Puruttyán volt egy olyan videó, amin egy pár ilyesmit mutatott be élõben. A srác elmagyarázta, hogy bizonyos fokú erekció kell, hogy be tudjon hatolni a barátnõjébe, de nem is szabad túlzásba esni, mert ha nagyon felizgul, a prosztatája elzárja a húgyvezetéket és annyi a bulinak. Neki sikerült és bele is pössentett a lányba. Ha erre izgultok, hát hajrá, de szerintem ebben semmi izgató nincs.

Mit csináljak ha a párom családja gyakran kölcsön akar kér? Egy ideje nem adunk de mindig próbálkoznak és elég kellemetlen. Sajnos egyre kevésbé tudom elviselni. Volt már hasonló gondotok? Ha igen, hogy koptattátok le a kéregetőket?

Alapból nem szeretek kölcsön adni. Pláne ha tudom, hogy baromságra költenék még ha vissza is kapom időben. Sajnos nem tudják felfogni, hogy nem azért spórolunk, hogy a hóbortjaikat vagy a felelőtlen életvitelükből adódó problémákat mi támogassuk. Teszem hozzá a fizetésünk alig van a minimálbér felett csak a szerény életvitelünk teszi lehetővé a spórolást... tipikus tücsök és a hangya történet az egész és már nagyon unom.

Legjobb válasz: Ha következetesen nem adtok egy ideje, akkor folytassátok is ezt így, és elõbb utóbb megértik, és "lekopnak" a témáról.

Ha következetesen nem adtok egy ideje, akkor folytassátok is ezt így, és elõbb utóbb megértik, és "lekopnak" a témáról.
Ez az a szituáció, amikor bunkó leszel, ha nem adsz, de ha nem szeretnétek, nem hibáztathat érte senki. Tõlem szomszéd kezdett el kéregetni mindenféle holmit, cigit, mikor mit, eleinte adtam, mert tudtam. De egy idõ után tényleg idegesítõ tud lenni, és lealacsonyító, ha valakit ilyen helyzetbe hoznak. Hogy ha kell valami, egybõl ott a pojáca, akit le lehet húzni. És mindegy, hogy visszaadják e vagy nem. Ennek is van egy határa szerintem. Vagy beszélj velük errõl, hogy adsz szívesen ha tudsz, de ügyeljenek rá, hogy ne telepedjenek rátok Ha ez nem megy nekik, akkor pedig ne adjatok, és kész.
Gondolom kisvárosban, vagy faluban éltek, ahol szûkebb a közösség, és nehéz nemet mondani, pedig meg kell tennetek, Nyilván te is tudod. Ha valaki komolyan bajban, akkor illik segíteni, de itt az jön le, hogy kihasználnak benneteket. Csak a határozott nem, ami megoldás.
Közöld velük, hogy szívessen adnál , de nincsen sajnos.
Ne adjatok!!! Majd megunják! A párod hogy viszonyul ehhez? Nem kell adni, ha nektek is gond, ennyi. Menjenek másokat lehúzni!!!!!!
Ha a szülõk kérnek és mindig vissza is fizetik akkor véleményem szerint nagy szemétség nem segíteni.
Azt írod, hogy idõben visszafizetik. Akkor meg?
A kérdező hozzászólása: A párom is unja és szégyelli a helyzetet. Már többször nemet mondtunk a kérésekre de azért elõjövöget ettõl függetlenül. Van egy kirívóan pofátlan bunkó is aki miatt ma ezt ide írtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyébként egyedül a szülõknek szoktunk adni ha nagyon muszáj mert õk megbízhatóak ezen a téren és könyörgés nélkül vissza adják a megbeszélt idõben. Nagyvárosiak vagyunk. A sógor/sógornõk a problémásak mert a mellett, hogy okos telefontól kezdve a nyaralásig van illetve volt pénzük (és ez még csak pár dolog) még tõlünk várják a segítséget akik errõl mind lemondtak, hogy a távoli jövõben valamikor minél kevesebb hitellel a nyakunkon egy saját lakáshoz juthassunk. Azt is tudom, hogy ha mi bajban lennénk akkor maximum lelki támogatást nyújtanának ha éppen olyan hangulatban vannak. Még a hab a tortán, hogy volt anno egy idõszak amikor mi voltunk a "nincstelenek" és akkor még le is néztek becsméreltek fõleg engem. Az említett életvitelbõl adódóan fordult a kocka és egyre távolodunk egymástól de nem a mi rengeteg pénzünk miatt hanem fõként az õ rengeteg hitelük miatt.
Nemet kell mondani! A szülõknek adjatok, de csakis akkor, ha visszaadják!
Adj nekem fele annyi kölcsönt, s utána hivatkozz rám, hogy nem tudsz adni mert még nem adtam meg. Én sose adom meg, neked pedig megmarad a fele, így mindenki jól jár.

Miért van az hogy ha a párom belém hatol teljesen a méhszájban még nem fáj de ha mélyebbre teszi akkor igen?

Mindig mondja hogy most nagyon szorítja és érzi hogy mintha nyitogatná a méhszájamat, nekem akkor még kellemes és fájdalom mentes de ha még jobban beteszi konkrétan már a méh nyakkörnyékén van akkor már szúró fájdalmat érzek.Vagy lehet hogy nem is a méhszájban van olyankor hanem a hüvely legbels? része sz?kebb a méhszáj el?tt?Mert halottam már hogy akinek csukott a méhszája azon nem lehet feler?ltetni egy gyufa szálat sem.Vagy akkor mi ez nem vagyok tisztában vele?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdésed. Te úgy gondolod, hogy végtelen hosszú dolgokat bele lehet tolni egy nõbe? Vagy mire vagy kíváncsi? Persze, hogy egy bizonyos hossz után már fáj.

Nem értem a kérdésed. Te úgy gondolod, hogy végtelen hosszú dolgokat bele lehet tolni egy nõbe? Vagy mire vagy kíváncsi? Persze, hogy egy bizonyos hossz után már fáj.
Jól mondod, zárt méhszájon nem tud behatolni, egyébként szerintem ami neked fáj, az az, ha méhszájat érint, nekem az szokott fájni. 21/L
Szólj a barátodnak hogy kicsit óvatosabban csinálja, ne tolja tövig.
Szófia Hercegnõ XD
Kolompár Marlonbrandó :D
Személy szerint én már megneveztem a sajátom: "A Pusztitó"
Kúllen. Edvárd Kúllen.
19:33 áááááá :D:D:D
BOB ;) x))
Én csak a saját farkamat. A neve Ervin! Kikurrázikuláskurusz Ervin Zsolt ! Hosszó neve van! xD
Én vagyok a maci a répával, õ meg a nyuszi a mézes bödönnel.
csingabinga 20L
Johhny / Krull a harcizom!
Kis Pippin
exem mellei: egy-egy darabka Mennyország :)
Szmütyür :DD

Ha a párom a számba akar élvezni de én nem akarom lenyelni mit csináljak vele utánna? Köpjem ki? XD ha igen akk hova? Nem illúzióromboló ez kicsit?

Legjobb válasz: de elég illuzio rombolo ha utána kiköpi meg minden, vagy mond meg neki hogy nem szeretnéd lenyelni és pl élvezen a meledre vagy máshova, vagy nyeld le, egy idö után megszokod

de elég illuzio rombolo ha utána kiköpi meg minden, vagy mond meg neki hogy nem szeretnéd lenyelni és pl élvezen a meledre vagy máshova, vagy nyeld le, egy idö után megszokod
fúúj én soha nem fogom megszokni :D olyan rossz... én olyankor amikor érzem, hogy el fog menni akkor mindíg elhúzom onnan a fejemet meg már jeleztem is felé, hogy nem igen tetszik ez a dolog xD
A kérdésben az szerepelt, hgoy mit akar a párod. És te mit akarsz? akarod, hogy a szádba élvezzen? szerintem nem. ne csináld. nem leszel tõle börtöntöltelék, sem kitaszított. nem kell mindent megtenni, amit kérnek tõled. vagy holnap már mehet a vad-anál?
Na párom is megcsinálta az ananászléset... szegény nem tudta, hogy utálom az ananászt... teljesen ananász íze volt :D Mondtam is neki, hogy ilyet soha többet :D
nem mindegy, hogy kiköpi vagy lenyeli, attól, hogy a szájában van már, nem biztos, hogy le is akarja nyelni amúgy én a barátom hasára csorgattam ki, és szerintem neki nem esett rosszul, és utána én töröltem le neki, és nem volt ebben kivetnivalója
ha a szádban van akkor már nem tök mindegy, hogy lenyeled-e vagy nem? az íze már úgy is megvan...nemértelek:D
khm..szo*pd le és mikor kezd elmenni ver*d ki neki^^xD és ne nyeld le.. ha nem akarod(: nem tudod mibõl maradsz kiXD
Én egyszer próbáltam lenyelni, de már amikor a számba volt majdnem hánytam, utána mûmosoly kíséretében kimentem a mosdóba. Azóta nem engedtem meg. De az ananászlevet kipróbálom. mindig tanul valamit az ember.
Az ananászlé tényleg münködik...de pörköltöt ne egyen mert az...... Szóval utána tényleg ne nyeld le:) Ez tényleg komoly:) )
Én lenyelem mindig, nekem nincs vele bajom.
itasd tele a párod ananászlével én mindig azt iszom igy minden csaj szivesen lenyeli mert megváltozik az ize 23/f
vagy csorgasd vissza a farkára - ez nem olyan guszta - vagy folyasd rá a melleidre, és kend szét. meg fog õrülni, olyan izgató lesz
Hát biztos illúzió romboló.De egyszer-egyszer van hogy nem akarja lenyelni az ember...fogsz egy pzs-t vagy valamit aztán elfordulsz és beleköpöd :D
Csak úgy a nagyvilágba. :D:D Am ne. Elég kiábrándító lehet, hogy egy zsepibe öklendezel utána. :S:D
Erotikusan ereszd ki a szádból a melleidre, csorgasd rá, úgy még izgató is.
:O Köpjed a kutyára :D
gondolom, mert felizgul tõle és nem akar álló brével járkálni
hm, én ilyen fiúval még nem találkoztam, hogy csak alkalom adtán ad nyelves csókot. Szerintem amikor eléggé be van indulva és olyan állapotba van, olyan kedve van, hogy szenvedélyes", akkor adja a nyelves csókot, napközben meg ha nem ad, kérd nyugodtan: ) Szerintem semmi rossz nincs benne, lehet annyira nem kedveli, csak akkor, mint fentebb írtam, ha olyan kedvében" van. 23/L
szexen kívül nálunk is csak ritkán van nyelves csók :/
az én barátom is ilyen. mondjuk engem azért nem zavar, mert nekem õ az elsõ, és így szoktam meg. és ha néha lesmárol, csak úgy az utcán, vagy a buszon, nagyon jó érzés, mert tudom, h nagyon kíván. szexnél nálunk is van nyelves csók. 18/L
Az én barátom sincs érte oda napközben. Ez engem néha zavar, de nincs mit tenni...
Nem normális szerintem. Nekem ebbõl az jön le, hogy undorodik a nyáladtól néha. Mi lesz 10 év múlva, ha már most nincs benne szenvedély? Kívánnia kellene, fõleg a kapcsolat elején mindenhol mindent. A felálló dolgokra meg van megoldás, szoros alsónemû a találka alatt.
Én már sok ilyen pasiról hallottam. Szerintem teljesen normális, nem szeretheti mindenki ugyan azt. Amúgy régen sem volt szokás a nyelves csók, sõt, a világ bizonyos tájain most sem csinálják, nem ismerik, de ez ugyan így még a szájra pusziról is elmondható. Szóval szerintem nem egy kötelezõ elem, csak megszokott dolog, és a legtöbb ember szereti, de ettõl még bõven van olyan, aki nem kedveli.
eh érdekes. valószinüleg az agyában a szexel kötötte összes a nyelves csókot és így nem akar utcán felizgulni tõle. egyszer támadd le utcán nyelvessel és nézd meg hogyan sátrazik :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors és hasznos választ. :D
A kérdező hozzászólása: Hát akkor bele kell törõdnünk, hogy ilyenek ezek a férfiak. :D:D:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!