Találatok a következő kifejezésre: Ha a párom nem (2521 db)

Féltékeny lennél vagy zavarna ha a párod nem azonos neműt ölelget? Ha tudnád hogy elvileg baráti viszony van köztük?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok Másrészt a párom nem ölelgetõs típus. Kezet is csak közeli viszonyban lévõ emberrel fog, vagy ha muszáj (állásinterjú, bemutatkozás) Akit megölel, azt én is tuti közelrõl ismerem. így nem hinném, hogy lenne okom féltékenynek lenni. Ráadásul engem akar feleségül venni nem mást.

Elsõ vagyok Másrészt a párom nem ölelgetõs típus. Kezet is csak közeli viszonyban lévõ emberrel fog, vagy ha muszáj (állásinterjú, bemutatkozás) Akit megölel, azt én is tuti közelrõl ismerem. így nem hinném, hogy lenne okom féltékenynek lenni. Ráadásul engem akar feleségül venni nem mást.
Én alapból nagyon féltékeny típus vagyok. Valószínûleg zavarna, viszont nagyon sok függene attól, hogy ki az illetõ, milyen a természete, és milyen az az "elvileg baráti viszony"... és miért, mióta tart, hogy alakult ki.
Nincs a páromnak olyan lánybarátja, akit ölelgetnie kellene. van sok nõnemû ismerõse, de egy sem annyira barát, hogy ölelgesse. Nem féltékeny lennék, hanem dühös, és nem tenné zsebre, amit kap.
Nem, ha az elvileg nem csak elvileg, hanem úgy van.
Neeee ... ne ölelgessen senkit , én sem teszem ! A barátsághoz nem kellenek extrák ! ... Egyébként , hogy a kérdésre válaszoljak , igen zavarna! Hacsak nincs nyomós indok az ölelésre , ne tegye .
Nem lennék olyan férfival, akire féltékenynek kell lennem. Egyébként nõként nekem is van 2-3 férfi barátom, 5-6 éve ismerjük egymást, igen szoktam õket ölelgetni. És?
Nagyon rosszul esne, szerintem szakitanék.Rossz tapasztalataim vannak.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen a viszony, azt tudom hogy elég régóta ismerik egymást.Ezen kívül semmit.Én abszolut nem vagyok féltékeny típus, de nem esett jól.Nem is féltékenység inkább zavaró.Soha egy partneremet sem fogtam pórázon, de ez valamiért zavart.Lehet én gondolom rosszul de én nem ölelgetek másokat csak a páromat, vagy szûkebb családomat.
Nem zavar. Ismerem azokat a nõket, akiket "ölelget" (konkrétan 2 nõ), tudom hogy évek óta barátok, ahogy nekem is vannak férfi barátaim akiket megölelek.
jah f20

Elítéltek azért, mert ha a párommal nem találkozok pár napot, akkor pornót nézve masztizok?

Ez a kérdés azért jött, mert sokan írják, hogy ez milyen dolog, gondolatban megcsal stb. 24 éves lány vagyok, és még én is szoktam csinálni. Én nem látok benne rosszat.

Legjobb válasz: Nem,szerintem ez normális.

Nem, szerintem ez normális.
Ha neked jó ez így, akkor miért számít, hogy vadidegen emberek elítélnek-e ezért?
semmi baj, ez természetes.:)
Én is csinálok ilyet. Nincs ebben semmi rossz. Ez miért számítana megcsalásnak?
Szerintem sem. Mások is szoktak ilyet csinálni, nincs benne semmi rossz. És ez nem megcsalás-.-
nem
Szerintem is normális. Csak vannak néhányan, akik minden szarságért féltékenykednek. Én nem sértõdnék meg, ha a barátom maszturbálna. Hadd tegye, amíg nem másokkal kufircol, nem érdekel mit csinál ilyen téren. 20/L
én még akkoris csinálom ha aznap még a pasimmal is szexelek...bár igaz majd mindennap szexelünk...:Dmármér lenne gáz? ha jól esik csináld...
Szerintem sem gond. Ez természetes. 33/f (küldj videót, mert énis szoktam!) :D
Bocs, de ki ítéli el? Vagy te minden jött-ment ismerõsöddel közlöd, hogy pornót néztél? Amúgy nem, nem elítélendõ.
hetente találkozunk, én is és a barátom is szoktunk. nem tudom, mi ebben a pláne.
Szerintem nincs bent semmi rossz:D
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem jól tettem fel a kérdést:) A lényege, hogy elítélítek e az ilyen embereket. Szerintem is baromság ezért, csak egypár kérdezõ miatt tettem fel.
Teljesen rendben van. Még ha nem is rá gondolsz közben, az se zárja ki hogy szereted, bár utóbbi a magánügyed =)

Ha a parom nem foglalkozik a haziallatunkkal, akkor a majdani gyerekunkkel sem fog?

Lehet furcsa a parhuzam, amire ki akarok lyukadni, de ha nem foglalkozik egy rank utalt, tolunk fuggo kis lennyel (akit mellesleg o is akart), akkor ha lesz gyerekunk majd egyszer, a gyerekneveles is teljes egeszeben ram marad?

Legjobb válasz: Nálunk nincs így. egy cicánk és egy kutyánk van,utóbbit párom hozta haza menhelyrõl,hogy de édes,kell a kutya,stb.Úgy engedtem hogy maradjon,ha gondozza.Persze hogy én gondozom (kirakni már nem volt szivem,hozzám nõtt). A 2 éves fiunkat viszont teljesen ellátja,bármikor megcsinál bármit magától,önként öltözteto,fürdeti,türelmesebben eteti mint én (neki poénos ha nyakig paradicsomosak),pelenkázza.Házimunkát is megcsinál bármit ha kérem. De az állatokkal hadilábon áll,jétszani,szeretgetni oké,de ennyi. De ettõl még jó apa.

Nálunk nincs így. egy cicánk és egy kutyánk van, utóbbit párom hozta haza menhelyrõl, hogy de édes, kell a kutya, stb.Úgy engedtem hogy maradjon, ha gondozza.Persze hogy én gondozom (kirakni már nem volt szivem, hozzám nõtt). A 2 éves fiunkat viszont teljesen ellátja, bármikor megcsinál bármit magától, önként öltözteto, fürdeti, türelmesebben eteti mint én (neki poénos ha nyakig paradicsomosak), pelenkázza.Házimunkát is megcsinál bármit ha kérem. De az állatokkal hadilábon áll, jétszani, szeretgetni oké, de ennyi. De ettõl még jó apa.
Bizony. Ha kicsit is tapasztaltabb lettem volna, nekem is intõ jel lehetett volna, hogy a férjem rendszeresen "elfelejtette"(?) megetetni, vagy sétálni vinni a kiskutyát. Nem is lehet rábízni a gyereket sem, még 1-2 órára csak-csak, de annál tovább, áhh.. :(
Nem hülyeség, amit mondasz. Sok férfi eleve nehezebben alakít ki kapcsolatot a gyerekével, hiszen nem õ hordja ki, a gyerek az elsõ pár évben gyakran üvölt, ha nem az anyja kezében van, stb., sokan 2-3 évig nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Ha ehhez hozzájön egy "nemtörõdöm" jellem, az szerintem nem valami jó. Egyébként milyen háziállatról van szó? Mert ha nem foglalkozik a gekkóval a terráriumban, az egy dolog, de ha pl. macska/kutya, ami igényli is a társaságát és a szeretetét, õt meg hidegen hagyja, az nem valami nyerõ.
A kettõnek nem biztos, hogy van köze egymáshoz! Ismerek olyan pasit, aki egyáltalán nem bírja az állatokat, a gyerekeit meg imádja és rengeteget foglalkozik velük.
Egy tengeri malaccal mi a fenét kell annyit foglalkozni? Ez megint a bolhából elefánt
Nem hiszem.
Miért kell összehasonlítani egy állatot egy kisgyerekkel? Nem mindenki állat bolond. Ha nem szereti az állatokat, attól még lehet jó apa. Fõleg akkor, ha az anya nem szoktatja magához a gyereket.
"Ha a parom nem foglalkozik a haziallatunkkal, akkor a majdani gyerekunkkel sem fog?" Ezen az alapon, ha nem dug a kecskével, akkor veled sem fog?!!
A kérdező hozzászólása: Na igen, az a baj, hogy o mindenre hamar raun. Legyen az a vagyott muszaki cikk, teljesen mindegy. Egy hetig boldog tole, aztan megunja, eladja es vesz masikat. De egy allat szerintem nem olyan dolog, amit en majd megunhatok. Es mindegy, hogy esetleg nem olyan okos, mint egy kutya vagy macska. Vallaltuk es gondoskodni kell roluk. Nem en vallaltam egyedul, hanem o is. Egy 5-10 perces muveletet ne unjon mar... En is unok fozni, megis megcsinalom, hogy legyen mit ennie, mert tolem aztan elhetnenk hideg kajan.
16-s vagyok 18-asnak én aztán benne vagyok a dologban, van két rágcsálóm, csincsillák ajándékba kaptam õket és van egy macskám is akit én hoztam. A macskám persze állandóan az utamban van annyira igényli a foglalkozást, de a csincsillákat is ugyanúgy kell etetni és takarítani illetve jobban, mint egy macskát, mert a macska tisztálkodik egyedül Amúgy a fiú csincsilla iszonyatosan gazdi centrikus, õt ha kiengedem rendszeresen hozzám ugrál és "megfogja aranyosan a kezem" igaz a másik az ellentéte. Szóval, ha nem az lenne, amit a kérdezõ mondd, hogy a párja beszélte rá, akkor enyhébb lenne a véleményem....de van tapasztalatom abban, ha az emberre rá erõltetnek egy házi állatot és az aki ráerõlteti nem gondozza azt kicsit sem.
3-as vagyok és hogy egy fordított példát is mondjak, én meg imádom az állatokat, sok állatunk van itthon, rengeteget foglalkozok velük, gondoskodok róluk. A gyerekeket sem utálom, csak nem jövök ki velük, nem tudok velük mit kezdeni, nem vagyok anya típus, nem is vagyok benne biztos, hogy egyáltalán akarok sajátot.
3-as nincs a gyerekben tapasztalatod, tudod, hány olyan nõismerõsöm van, aki idegenkedett a gyerekektõl, én is , de mikor sajátunk van megváltoztunk?! És ezek a nõismerõseim rendesen gondoskodtak a házállatokról szintén.
Egy embert nagyon jellemez, hogyan bánik az állatokkal...
Imádom az állatokat, mindegyik állatkám elkényeztetett, napi több órát foglalkozom velük. És soha nem fogok szülni, mert tudom, hogy nem lennék jó anya.
16-os nem állítottam ilyesmit. Alapvetõen én is a kérdezõ oldalán állok, de azért tengerimalac esetén erõs túlzás, hogy akkor a gyerekkel sem fog foglalkozni. Sajnos az ilyen kis rágcsálók sok ember számára olyan "jelentéktelenek", könnyen ráunnak, mert nagyon nem lehet velük mit kezdeni, csak a nyûg van velük sokak szempontjából. Én nagyon szeretem az állatokat, egyetértek azzal, hogy csak pár perc elintézni ezt az egészet, DE nem egy embert ismerek, aki erre hamar ráun. Egy olyan állat esetén, mint a macska vagy a kutya azért más kérdés, mert velük a legtöbb embernek bensõséges, közeli kapcsolata van - ilyen szempontból sokkal jobban hasonlítanak egy gyerek ellátására. Szóval azért, mert a kérdezõ párja megunta a tengerimalacot a hirtelen lelkesedése után, azt még nem lehet mondani, hogy egy gyerekkel sem foglalkozna.
Sógornõm kutyát szeretett volna, hogy "gyakoroljanak" amíg nincs gyerek. A kutyussal csak tesóm foglalkozott, amikor kiderült, hogy jön a baba elpaterolták a kutyát anyukámhoz azzal, hogy majd sétáltatják, etetik, viszik oltásra, stb. Ehhez képest rá sem néznek soha szegény kutyára. A gyerekkel is hasonlóképpen foglalkozott sógornõm (enni éppen kapott szegény, csak nem mindig pont akkor mikor megéhezett, és állandóan savanyú szaga volt szegénykének). Aztán ez a kisgyerek is szépen félre lett téve mikor megszületett a 2. gyerek. Most "önmegvalósít" a nagyságos asszony, iskolába jár, így már az a jellemzõ, hogy egész hétre elviszi a gyerekeket a szüleihez, hogy tudjon tanulni. Most ez a legfontosabb, nem a gyerekek. Az persze alap, hogy mi nem mehetünk õket meglátogatni, mert kiborul tõle, hogy szeretnek bennünket a gyerekek. Szóval náluk volt párhuzam a háziállat és a gyerekekkel való bánás között sajnos.
14 -es ne ragadj már le a tengerimalacnál! Vagy te most azt mondod, hogy szerezzenek be egy kutyát és ha már avval sem hajlandó törõdni akkor van benne valami? Megetetni egy tengerimalacot aztán nem nehéz...errõl panaszkodott a kérdezõ, ha ez nehézség, mi lehet még neki a nehéz!
A kérdező hozzászólása: Ugy latom, nem sokan latjatok a lenyeget. A lenyeg pont az, hogy nem igenyel olyan kifejezetten sok torodest. De hat meg azt a keveset sem lehet megtenni, ha kozosen vallaltuk? A lenyeg a felelossegerzeten van
Na jó, egy tengerimalaccal azért nem kell annyira foglalkozni. Takarítani kell néha az almát, etetni, vizet adni neki. Néha ki lehet engedni meg megsimogatni. De ez nem egy olyan állat, ami igényli az ember szeretetét, õk elég primitívek. Persze, aranyosak meg minden, de nincsenek rászorulva arra, hogy babusgasd õket, nem nyafognak azért, hogy törõdj velük. Egy ilyen állat ott van a ketrecben aztán elröfög magában, elvan, sok törõdést nem igényel. Ezt azért nem kellene kivetíteni egy gyerekre.
Most miért támadjátok a kérdezõt az én barom apám végig vert engem ez volt a foglalkozása velem, hogy rettegtem tõle, és az összes háziállatunkat õ hozta haza a heppje szerint, amik aztán éhen is dögölhettek mellette. Az írjon ide, akinek van tapasztalata mind a háziállat, mind a gyerek terén, amúgy ne okoskodjon elméletbõl...
Volt tengerimalacunk, én akartam annyira, édes, aranyos.Kb 3 hétig.Aztán már csak kosz, bolha, nyûg.Fél év után elajándékoztam. Van egy 3 éves lányunk, imádom, napi 24 óra is kevés vele. De malac mégegyszer nem kellene.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a legalapabb dolog megetetni es kitisztitani a helyet. Ez naponta kb. 10 perc. Na most ha ennyit nem szan ra?
A kérdező hozzászólása: Szereti az allatokat, es o beszelt ra tulajdonkeppen. En is szerettem volna, de inkabb kesobb. Hat igen, a hazimunkaval is hadilabon all. Nagy ritkan eszebe jut felsoporni, elmosogatni, de javareszt en csinalok mindent itthon.
A kérdező hozzászólása: Bar nem kutya/macska, tengerimalac. Tehat egy aranyos allatrol van szo, ami igenyli az emberi gondoskodast. Talan meg jobban is, mert peldaul egy csaladi hazban tartott cica ellatja magat nagyreszt. Csak abbol jutott eszembe, hogy mielott elhoztuk oket, akkor jaj milyen jo lenne, ket hetig foglalkozott veluk, aztan elszallt a nagy szerelem. A gyerek-temaval is hasonlokepp vagyunk, o szeretne nehany even belul apa lenni, en meg nem vagyok keszen ra. Csak ugy gondolom, ez talan a kicsinyitett masa a dolognak.
Micsoda idióta hasonlat! Ha gondoskodom egy kutyáról rendesen, akkor nyilvánvalóan a gyerekemrõl még inkább fogok, ha viszont mellettem éhen döglik egy eb, akkor ne mondja senki sem, hogy minta szülõ lenne belõlem. Én voltam az, aki beírta, hogy az apja idõnként hozott haza háziállatot, akik szintén tõle elszökhettek és éhezhettek utána, aztán én is ottmaradtam 1 hónapra a fennhatósága alatt mindössze 8! évesen mikor anyám a szívével a kórházba került, már jó rég volt, de mind a mai napig emlékszem arra az 1 hónapra úgy éheztem.

A pasik csak akkor néznek pornót, ha a párjukkal nem működik rendesen a szex?

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert olvasok itt egy másik kérdést, amire néhány olyan válasz érkezett (pasiktól), hogy: ha egy kapcsolatban minden megkapnak, akkor nem néznek pornót.

Legjobb válasz: Én nem nézek ha van párom mert úgy vagyok vele hogy akkor minden ilyen örömöt vele akarok átélni ... F

Én nem nézek ha van párom mert úgy vagyok vele hogy akkor minden ilyen örömöt vele akarok átélni ... F
Nálunk is pont ugyanúgy mûködik mint nálad.
Akkor is nézek, ha minden okés.
egyetértek az elsõ hozzászólóval
Módjával, nem napi szinten egészséges a pornó lesése.
Párom is ezt mondja, de a férfiak nem egyformák. Ne vonj le egyértelmû végkövetkeztetéseket. Ha viszont inkább a pornó, mint a szex, akkor az [email protected] ügy...

Mit csináljak ha a párom nem akar velem lefeküdni?

Legjobb válasz: lehet buuzi a kedves párod

lehet buuzi a kedves párod
Te szeretnéd? Mert ha igen, akkord hozd egyértelmû helyzetbe. Ha padig tiltakozik, akkor tisztázd vele, hogy mi a gond. Ha már egyáltalán nem akarja, . akkor ez hosszú távon nem pálya, marad tehát a jobbra el....
A kérdező hozzászólása: szerintetek mit mondjak ugordjak az ölébe
Sosem értettem ezt a "megkérdezem le akar-e velem feküdni" dolgot... Ha úgy érzed nagyon akarod akkor menj oda hozzá, és próbáld meg elérni, hogy felizguljon.. :)
lehet olvassa õ is a gyik-ot. Jó kufircolást!
keress mást
na, volt láv?
A kérdező hozzászólása: volt
1 év után kajak most volt elöször?
A kérdező hozzászólása: igen és nagyon tetszett
Ez mekkora kamu..:DDD
A kérdező hozzászólása: és képzeld bejött hozzám aa fürdõbe és ott a kádba
hurrááá, juppiii!xD
A kérdező hozzászólása: azt kérdezi lefekszek e vele megmondta a szemembe
mi baj a hüvelyeddel hogy olyan látvány hogy nem akarja látni?
Nõ vagy vagy férfi? Mióta vagytok együtt? Beszéltetek már a problémáról? Mióta nem akar veled lefeküdni? Elõtte milyen volt a szexuális kapcsolatotok? Sok minden tényezõ szükséges ahhoz, hogy erre érdemben lehessen válaszolni. 28/n
A kérdező hozzászólása: nõ vagyok 28 éves és már 1 éve nem akar lefeküdni
mit mond mért nem? nem vagy elég kívánatos?
A kérdező hozzászólása: gondolom nem akarja látni a ... omat
mit nem akar látni?
És mi az, amire egy évig vártál? Megkérdezted már tõle, hogy mi a téma???
mit nem akar látni véleményed szerint? a .....omat-ba sok minden belefér.
A kérdező hozzászólása: a hüvelyemet gondolom a miatt van
Hát, véleményem szerint más csajnál keresi a testi örömöket. Mi az oka, hogy nem akarja látni a ....-odat? (kiírhatnád a tényszerûség kedvéért, hogy mit nem akar) Beszéltetek a dologról?
Miért, mi baja a hüvelyednek? Mi történt 1 évvel ezelõtt?
A kérdező hozzászólása: semmi várjatok most jön
A kérdező hozzászólása: szeretnék mégegyszer vele belémhatolt

Ha a párod nem veled akar szilveszterezni, akkor az mit jelent?

X ideje vagytok együtt,és ? a barátaival akar lenni,vagy "nagynehezen" de bele egyezik abba hogy például te is elmenj abba a buliba,vagy esetleg húzza a száját.

Legjobb válasz: Az az X idõ a nem mindegy. Ugyanis ha egy hónapja vagytok együtt, akkor nem hiszem hogy feltétlenül együtt kéne szilveszterezni. De évek múlva sem lehet azt mondani hogy kötelezõ. Nekünk az az évfordulónk, úgyhogy nálunk kötelezõ:) De nagyon sok pár külön szilveszterezik. Emiatt nem kell aggódni. Ez csak arról szól, hogy buliznak egy jót egymás nélkül mindenki a saját barátaival. De ettõl a szerelem még meg van.

Én eddig azt hittem, ha valaki igazán szerelmes, akkor minden idejét a másikkal akarja tölteni.. Hmm.. mind1.
Az az X idõ a nem mindegy. Ugyanis ha egy hónapja vagytok együtt, akkor nem hiszem hogy feltétlenül együtt kéne szilveszterezni. De évek múlva sem lehet azt mondani hogy kötelezõ. Nekünk az az évfordulónk, úgyhogy nálunk kötelezõ:) De nagyon sok pár külön szilveszterezik. Emiatt nem kell aggódni. Ez csak arról szól, hogy buliznak egy jót egymás nélkül mindenki a saját barátaival. De ettõl a szerelem még meg van.
Én se szilvesztereznék a baratnõmel semmiképp... szilveszter állattkodni van s én nem szeretném, hogy így lásson. De szerintem a te esetedben csak simman unja a fejed.
Lehet hogy olyan a baráti köre, hogy nem akar a közelükbe engedni, esetleg nem akarja hogy lásd beállva.
Ha nagyon rövid ideje, akkor nem baj, ha a barátaival akar menni. Nehogy ráeröltesd magad, mert az csak ront a helyzeten. Szerintem ez azt jelenti, hogy még nem érett meg nála az érzés hogy most komoly kapcsolata van. Ez még kicsit lazább dolog. Szóval keresd meg a barátnõidet és menjetek el együtt valami jó helyre, és én már fel sem hoznám a pasinak, hogy menjünk együtt. Úgy venném, hogy õ külön akar menni, tehát ehhez tartom magam. 30/N
A kérdező hozzászólása: mi inkább nagyon rövid ideje vagyunk együtt.
...és nemhiszem h a fiú nagyon be fog állni, ahogy ismerem.....
Nekem is van ilyen ismerõsöm, aki nem akar a barátnõjével szilveszterezni. És én sem értem, miért, nem mondja el. Pedig ismerjük is a lányt...
Szilveszterkor mindenki oldottabb hangulatban van, és mint férfi én kötelességemnek érzem, hogy mindenkivel koccintsak. Ez még nem lenne gond, csak innen általában elragad a hév, és a föld fog meg. Lehet õ is ilyen és nem akarja, hogy lásd ilyen állapotban. ...szerencsére nekem a baráti köröm olyan mint én, és senki nem fog emlékezni semmire.
A kérdező hozzászólása: nem unja *azdmeg!

Mit tegyek, ha a párom nem vesz komolyan?

Ha komolyra akarom fordítani a szót, pl. hogy 'ezt miért csináltad így', vagy hasonló, akkor mindig eltereli, és ahelyett, hogy együtt megoldanánk a problémáit, inkább magába folytja azokat, nem osztja meg velem és ezt be is vallja.

Legjobb válasz: huuuuhha. nem könnyû eset. ezt talán vele kéne megbeszélni, szépen leültök, és elmondod neki, hogy mi a baj, kérdezz rá, hogy ezt most miért csinálja, veled van-e baja, stb. ha nem mondja el, mi bántja, talán kicsit add a sértõdöttet, hátha magához tér. ha nem, akkor sajnos nem lesz jó ez a kapcsolat, mivel az egyik "alapszabály", h megbeszéljük a gondokat... ha ezt magába folytja, valamiért nem képes kiadni, tehát valami nem jó. amúgy mennyi idõs a párod? akkor hátha többet lehetne mondani. nade sok szerencsét, remélem, megoldjátok a gondokat! :):)

huuuuhha. nem könnyû eset. ezt talán vele kéne megbeszélni, szépen leültök, és elmondod neki, hogy mi a baj, kérdezz rá, hogy ezt most miért csinálja, veled van-e baja, stb. ha nem mondja el, mi bántja, talán kicsit add a sértõdöttet, hátha magához tér. ha nem, akkor sajnos nem lesz jó ez a kapcsolat, mivel az egyik "alapszabály", h megbeszéljük a gondokat... ha ezt magába folytja, valamiért nem képes kiadni, tehát valami nem jó. amúgy mennyi idõs a párod? akkor hátha többet lehetne mondani. nade sok szerencsét, remélem, megoldjátok a gondokat! :) :)
Ez attól függ, hogy õ nõ, vagy férfi. Ha nõ, akkor egyszerûen addig kell mondani neki, amíg meg nem unja az idióta "azért, mert, csak" és társai szöveget. Amennyiben õ a férfi, akkor el kell nyerned a bizalmát és gyakran hangoztatnod, hogy mondja el, ossza meg veled. És az lenne az igazi, há rájönnétek, miért vannak ilyen gátlásai? Eddigi rossz tapasztalat, család? vagy valami más?
A kérdező hozzászólása: sziasztok, köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak!! Egy 19 éves lányról van szó :) tehát még azt sem lehet mondani, hogy "kicsi még a párkapocshoz"... De ugyanakkor sajnos valószínû, hogy még nem elég érett, mert õ nem képes szavakba önteni az érzelmeit, csak én...
Figyelj, mondtam, a nõknek megvan az a szokásuk, hogy mindennel kapcsolatban konkrét és szilárd véleményt alakítanak ki, még ha az adott dologról semmilyen információval sem rendelkeznek. Ha az okokat kérdezed, akkor makacsul ragaszkodnak az "azét", "mert", "csak" válaszokhoz, és ezek kombinációjához. A megoldás, hogy nem hagyod, addig firtatod a dolgot, amíg már magát is nevetségesnek nem tartja és befejezi a duzzogást. Akkor vagy fölhagy a marhaságával, esetleg még gondolkodni is hajlandó lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most úgy néz ki, közeledek a megoldás felé... :) Üdv mindenkinek!!!!!

Ha a párommal nem vagyunk összeházasodva, akkor a születendő gyermekünk kaphatja mindkettőnk vezetéknevét?

Legjobb válasz: Abban az eseten, ha apasági nyilatkozatot tesz a párod!

Abban az eseten, ha apasági nyilatkozatot tesz a párod!
Amennyiben az új szabályozás szerint Apa-Anya kötõjellel összevont vezetéknevére gondolsz, amikor a "mindkettõnk vezetéknevét" említed, akkor a válasz az, hogy nem. Erre csak házaságkötéskor van mód. Kiegészítésként: a házasságot kötött pároknál is kaphatja a feleség vezetéknevét is. Errõl a házasság szándék bejelentsekor az anyakönyvvezetõ elött kell nyilatkozni. Az nem lehet csak, hogy egy házasságból különbözõ vezetéknevû gyerekek kerüljenek ki.
Amit a második válaszoló írt, az nem igaz. Én sem vagyok összeházasodva a fiam apjával, sõt, nem is élünk együtt, már a szüléskor sem voltunk egy pár. Pont ezért döntöttünk úgy, hogy kettõs családneve legyen a babának. Szüléskor még nem volt apasági, ezért az én vezetéknevemre írták a babát, két hónappal késõbb, amikor az apaságit megírtuk, akkor egy füst alatt a névváltozást is lerendeztük, szó nélkül át is írták Apa-Anya vezetéknevûre a fiamat.

Ha a párod nem akarnak sexelni, mert felébrednek a gyerekek, recseg az ágy, egyáltalán itt vannak a gyerekek a lakásba - majd inkább akkor, hogy ha elmennek itthonról a nagyihoz. Mit gondolnál?

Legjobb válasz: Kifogás! Ha kíván a párom és én is õt akkor találunk lehetõséget és nem kifogást a szeretkezésre. A múltkor majd nem a garázsban csináltuk. :-) 34 F

Kifogás! Ha kíván a párom és én is õt akkor találunk lehetõséget és nem kifogást a szeretkezésre. A múltkor majd nem a garázsban csináltuk. :-) 34 F
Csak kifogásokat keres, bár lehet, hogy úgy is gondolja, ahogy mondja :P
..vagy esetleg attól tart, hogy hallják a gyerekek? :D Nem tudom hány évesek, de azt nem tartom kizártnak, hogy nem mert\mertek szólni, az apukával jobb viszonyban vannak\nyitottabbak vele, és neki jelezték, kihangsúlyozva, hogy azért lehetõleg ne verje nagy dobra. Persze csak egy tipp, én igyekszem elõször végiggondolni, hogy van-e lehetõség arra, hogy a párom igazat mond, mielõtt letámadom azzal, hogy megcsal.
Mit gondolnék? Mióta vagytok együtt? Nem lehet hogy egy kicsit unalmas már veled? (nem kell megharagudni a kérdésért) Vagy esetleg megcsal?
vagyis nemtom ajjaj-e, de meglepõ
:O .. ajjajj
A kérdező hozzászólása: máshol nem sexelünk én a nõ vagyok :(
Ha a párod zárkózottabb és a sex számára teljesen intim, csak rátok tartozó dolog, akkor érthetõ.Akkor is, ha számára a sex nem egy nagyon kellemes tevékenység.
pedig milyen jókat lehet szexelni a földön, ha leterítesz 1-2 paplant... nem nyikorok, nem megy sehova... és nem kényelmetlen a szexhez... azt az 1-2 órát nagyon élvezetesen el lehet tölteni a pablón, arról nem is beszélve, hogy kicsit talán még jobb is a hangulata, mint fent az ágyon... szóval ez akkora kifogás, mint egy ház... ez olyan, mint az egyik nõismerõsöm, aki mindig "menstruál".
Már miért lenne kifogás?? Arról nem volt szó, hogy máshol sem szexelnek, csak hogy a nõjét(gondolom, ha a nõ benne van, akkor mi nem szoktunk sokat gondolkozni) zavarja, hogy a gyerekek azt hallgatják, hogy szexelnek.
*majdnem :-(
Azt, hogy a legteljesebb mértékig egyetértek.
Azt, hogy ideje venni egy új ágyat:)
menyetek a mozsdoba zarjatok be az ajtot indicsatok be a vizet oszt adjad neki

Mit csináljak ha a párom nem hisz abban, hogy én lehetek jobb is?

Mikor összejöttünk főleg szexuálisan a párom sokkal perverzebb és vadabb volt nálam. Mivel én nem rendelkezem valami nagy férfimúlttal, 1-2 barátot leszámítva, nem volt túl sok tapasztalatom a szex terén, és így nem is voltam olyan perverz úgymond, amilyennek ő szerette volna. Elég gyorsan elkönyvelt "prűdnek", és semmit se mondott a vágyaiból, kívánságaiból, csak tudtam, hogy vannak dolgok, amiket nem mondd el, pedig én szívesen megtettem volna bármit a kedvéért, nem vagyok zárkózott. Próbálgattunk számomra új dolgokat, de csak ilyen egyszerűbb szinten, azon felül semmit nem akart mondani. Egy év után ezen összevesztünk, hogy miért nem beszéli meg velem a vágyait és másokkal meg igen, akár nyíltan is, és miért nem hiszi el, hogy én is képes lennék mindarra amire mások? Ezek után nyíltabban beszélt, és én készségesen kitaláltam neki mindenféle őrültséget, nem kényszerből, nekem is tetszettek a dolgok, csak nekem ez így új volt, de szívesen benne voltam. De mintha semmi se változott volna. Mintha bármi, amit én csinálnék, az béna lenne. Persze lehet, hogy az, de azért csak nem. Úgy érzem magam már lassan szex közben, mint aki az olimpiai edzésére készül. Már soha nem az jár a fejemben, hogy dejó, itt vagyunk ketten, szexelünk, szeretjük egymást, hanem hogy mit találjak még ki, hogy még perverzebb, szexibb,dögösebb, kívánatosabb, erotikusabb, őrültebb,vadabb, izgalmasabb legyen az egész? És a végén mindig olyan érzésem van, hogy bármit is csináltam, az még mindig édeskevés, és a szemében ez így semmi, csak egy prűd kislány próbálkozása. Nem lehet vele ezekről normálisan beszélni, mert mindig leráz azzal, hogy én túlkomplikálom a dolgokat, de aztán később csak odatesz a legváratlanabb pillanatokban egy szúrós megjegyzést, hogy valami nem jó úgy. Én úgy érzem, hogy megőrülök, hogy egyszerűen tényleg nem vagyok normális, mert állandósult jelleggel meg akarok felelni és mintha nem is hinné el, hogy tudok olyan jó lenni, amilyet szeretne. Van ennek az egésznek bármi értelme? Vagy tényleg h.ülye vagyok már? Mit csináljak, forduljak pszichológushoz? Gondoltam rá, mert már senkitől nem tudok tanácsot kérni... 20L

Legjobb válasz: Elöször is ne felejtsd el, hogy a szex társasjáték,ahol két egyenrangu ember kölcsönösen örömet szerez egymásnak, örül a másik örömének . Miért gondolod azt, hogy neked mindenképpen "teljesitened" kell, meg kell felelned az elvárásoknak ? Mi lesz ha nem fogsz neki megfelelni ? Elzavar ? Megnyugtatlak hogy nem fog, nem olyan egyszerü dolog jól idomitható alázatos rabszolgát találni mint ahogy gondolod. Érezze , hogy nem függsz töle, és ha nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor képes vagy lecserélni õt olyanra, aki boldoggá tesz. Nem derül ki pontosan, hogy miért is "perverz" a párod, de ennek a szónak negativ kicsengése van,mintha egyáltalán nem vonzana amire gondolsz vele. Én soha nem gondolom se magamról, se a barátnömröl, hogy perverzek lennénk , pedig sokszor eléggé eltérünk a "normi" szextöl. Ha tényleg nem vonzanak a "játékai", akkor ne csináld , egyszerüen mondd meg neki, hogy vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy keressen magának másik barátnöt. Saját magad megnyugtatására nézz szét a neten, gyakorlatilag minden extrém, "perverz" irányzatban találsz közösségi oldalakat, megismekedhetsz hasonló beállitottságu emberekkel, tapasztalatokat cserélhetsz, és rá fogsz jönni, hegy semmi baj nincs veled, nem vagy kevesebb,rosszabb mint mások, ezn kivül kaphatsz uj ötleteket, tanácsokat, hogy a saját szemedben is elég jó tudj lenni. 35/F

kérdezõ, ez borzalmas. Szerintem menekülj, mielõtt egy életre megundorodsz a sexualitástól. Ez nem verseny-ki mit tud, és fõleg nincs helye perverziónak - ami megromlottságot jelent - ha még akarsz a világon legjobb érzést érezni: szerelmet akkor ezt abbahagyod. Az egészbõl érzõdik: neked ez nem jó, csak meg akarsz felelni. De hát minek? Ez megértésnek, örömnek, boldog együttlét kellene legen, hogy legyen. Nem egy görcsös igyekezet perverz, beteg hajlamok kielégítésére.
lehet, hogy csak nem illetek össze.... az elején az ember elájul a másik csókjától is, nem veti be elsõ nap a bilincset vagy a vibrit, talán csak pár év múlva, újításképp. ha már tartós a kapcsolat, akkor beadagolom a másiknak, hogy én ezt így szeretném, azt meg úgy, de ez nehezen megy, BIZALOM kell hozzá. ha nem érzed jól magad vele szexuálisan és nem lehet ezen javítani, mert számodra irreális elvárásai vannak, akkor hagyd a csudába. fiatal vagy még, találsz mást, jobbat, aki úgy szeret, ahogy vagy, és a szerelmetek szeretkezésben teljesedik ki... ami néha gyengéd, néha vad, néha egy gyors menet, néha órákig tartó kényeztetés.ki hogy szereti, de kötelezõ jelleggel nem lehet mindig akrobatikus-pornós :D amúgy ezek a kérdéseim: õ örömet okoz neked? törõdik veled? kielégít? vagy csak az a fontos hogy pornófilmekbõl ellesett kunsztokat mutasson be szeretkezés címszóval? tényleg kíváncsi vagyok, hogy ez akkor most milyen. és mit mond? mivel tör le? 30N
Elöször is ne felejtsd el, hogy a szex társasjáték, ahol két egyenrangu ember kölcsönösen örömet szerez egymásnak, örül a másik örömének . Miért gondolod azt, hogy neked mindenképpen "teljesitened" kell, meg kell felelned az elvárásoknak ? Mi lesz ha nem fogsz neki megfelelni ? Elzavar ? Megnyugtatlak hogy nem fog, nem olyan egyszerü dolog jól idomitható alázatos rabszolgát találni mint ahogy gondolod. Érezze , hogy nem függsz töle, és ha nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor képes vagy lecserélni õt olyanra, aki boldoggá tesz. Nem derül ki pontosan, hogy miért is "perverz" a párod, de ennek a szónak negativ kicsengése van, mintha egyáltalán nem vonzana amire gondolsz vele. Én soha nem gondolom se magamról, se a barátnömröl, hogy perverzek lennénk , pedig sokszor eléggé eltérünk a "normi" szextöl. Ha tényleg nem vonzanak a "játékai", akkor ne csináld , egyszerüen mondd meg neki, hogy vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy keressen magának másik barátnöt. Saját magad megnyugtatására nézz szét a neten, gyakorlatilag minden extrém, "perverz" irányzatban találsz közösségi oldalakat, megismekedhetsz hasonló beállitottságu emberekkel, tapasztalatokat cserélhetsz, és rá fogsz jönni, hegy semmi baj nincs veled, nem vagy kevesebb, rosszabb mint mások, ezn kivül kaphatsz uj ötleteket, tanácsokat, hogy a saját szemedben is elég jó tudj lenni. 35/F
"Vagy tényleg h.ülye vagyok már?" Igen. A többi csak körítés...
Nekem is úgy tûnik, mintha csak ürügyet keresne, hogy kritizálhasson.
és õ mennyire próbálkozik, hogy megfelejen Neked? ha neked ez így jó lenne, akkor nem írtál volna erre az oldalra...
A kérdező hozzászólása: 25 éves a barátom. Nem tudom, szerintem mindig ilyen volt, csak nem hozta szóba a dolgokat, csak láttam, hogy elfojtja, és máshol - neten, pornón ilyesmiken - éli ki magát. Nem akartam, hogy elfojtsa, aztán kitörjön belõle, és végül megcsaljon, vagy akármi. A lazacos elképzelés poén, bár ilyesmikre nem vágyik. :D Csak amiket felsoroltam. De én nem érzem õt betegnek, csak ilyen... valaki többmindenre vágyik. Amúgy értelmes és okos, ne egy ilyen debil b.unkónak képzeljétek, aki kb sz.rba sem vesz, mondom nagyon jól kijövünk, és mindenrõl hasonlóan gondolkozunk, hasonló célokkal... Nem tudom mit csináljak. Én tényleg szeretem, és nem lehet csak úgy eldobni vkit, minden nélkül, ha szereted.
és válasz a kérdésedre (bocs, de nem bírok leszakadni a témáról, engem tényleg sokkol, már csak az életkorodnál fogva is, annyi idõs vagy mint a kisöcsém) - NEM, nem kell bizonyítanod, hogy vagy olyan jó mint mások, mert ez nem a "mások" szint. ez pornós qrva szint. mert egy igazi férfi önmagadért szeret. a szexben is. és egy átlag, normális hapsi összeteszi a két kezét, és ágyba viszi neked a reggelit, és magában felmagasztal mindennek, ha mondjuk csak úgy letepered reggel, és kap váratlanul egy orált , úgy, hogy nem vársz cserébe semmit, csak mosolyogva megtörlöd a szád. de komolyan :D
Szerintem hagyd ott. Ez nagyon nagyon nagyon rossz. Egyet értek az utolsó két hozzászólóval is. ez a pasi nem tudja, mi fán terem a szeretkezés, ennélfogva nem szerelmes beléd, ezt így ki merem jelenteni látatlanban, a leírtak alapján. ha szeretne, szeretkezne veled, hiába hajtogatod az ellenkezõjét. és mi az, hogy veled sz*rabb, mint mással, meg ilyenek? lehet kisebbségi komplexusa van mert pl kicsi neki és így kompenzál. vagy túl sok pornót nézett. vagy mindkettõ. vagy terrorizálta az anyja, vagy molesztálták gyerekkorában. addig fog durvulni a helyzet, míg soha nem hevered ki. teljesen leépül majd az önbizalmad, pedig veled NINCS. SEMMI. BAJ. húszévesen NEM az a normális, hogy az ember lánya felcsatolhatós vibrivel s..be ....a a párját. és nem, nem vagyok prûd sem :) vagy majd a következõ pasid (mert lesz következõ, nem is egy. ez száz százalék) meresztheti a szemét, hogy mit matatsz a hátsó fertáján egybõl, vagy miért kell hogy az arcodra élvezzen pornósan az elsõ szeretkezésnél... és nem biztos, hogy ki tudod majd magyarázni... ha meg kimagyarázod, el is ijesztheted, majd azt fogja hinni, hogy unalmas hozzád. bizony. a másik meg, hogy ilyen, vagy hasonló szex játékokra, ha szükség van is, hogy felfrissüljön a nemi élete egy párnak - vagy mindkét fél odavan érte akkor lehet betegesen perverz is, de nem állandó jelleggel. mondjuk, 10bõl legyen egyszer. vagy négyszer. de a szeretkezés lényege nem ez. hány éves a párod? az elején is már ilyen volt??? mert ha mondjuk 40 és tényleg elunta a szeretkezést...de ez akkor is beteges. abszolút. hallgass az idõsebbekre... a belsõ hangod már megsúgta, hogy ez nem normális. ki tudja, mi lesz a következõ lépés, remélem valami vicces, majd megkér, hogy sz*rd szájba és közben csapkodd egy fagyasztott lazaccal? hol van a határ? hol van a Te határod? 30N még mindig :)
Rég rossz ha valakinek egy 20 éves csaj mellé felcsatolhatós vibrivel kell csapatni, hogy élvezze.... :D
Borzalmas. Mi lett a szép szerelembõl? "A testnek rendeltetése a gyönyörûség de a szerelem nem övé S most már hiába is akarnám megtartani szellemed Szökik szökik tõlem mindenfelé mint egy felriasztott kígyófészek" Apollinaire http://mek.niif.hu/00300/00310/html/egyeb.htm#52
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszem, hogy épkézláb srácként olyan sokáig tartana új klassz csajt találni, szóval soha nem gondoltam magamról azt, hogy egy pótolhatatlan valaki vagyok, és csak a szerelem aztán annyira hozzám láncolna bárkit is. Lehet, hogy vannak olyan fullos csajok, akik minden tekintetben tökéletesek, és megtehetik, hogy csak úgy ímmel-ámmal tesznek oda, és már ezért is õrülten oda vannak értük, de én szerintem átlagos vagyok, és ha nem hozom ki magamból a maximumot, akkor csak úgy a két szép szememért senki nem fog mellettem maradni... Ezt nem önbizalomhiányként élem meg, mert simán össze tudnék kaparni valahonnan bárkit, ha nagyon akarom, de én a barátomat szeretem, szerintem õ is engem, csak úgy gondolom, ha nem vagyok ilyen téren elég jó neki, akkor nem fog foggal körömmel ragaszkodni hozzám. Pedig szerintem én simán lehetnék/vagyok olyan jó, csak mintha nem is hinne benne, mert régen nem ez volt... És igen, én esetek 99%-ban ugyanúgy elmegyek - tényleg ritka ha nem - fontos neki, hogy én is élvezzem, a negatív megjegyzései meg olyasmik voltak - mikor elõször szóba került vmi kapcsán -, hogy a mi nem életünk régen sz.r volt, ahhoz képest kicsit javult, de ekkor még nem volt hajlandó elmondani mit hiányol csak késõbb, és miután megcsináltunk (egyébként ez ilyen dominás szerepjátékok-fecsatolhatós vibri-meg úgy amúgy a "durvább" szex, de nem verjük egymást, csak olyan kemény... azelõtt anál-másmilyen szerepjátékok-mindenhova élvezés-stb akármik voltak, nem az volt, hogynem akarom az orált v. vmi) amik mint írtam, nekem is bejöttek, meg néha odatett 1-1 megjegyzést, hogy azért a szex szarabb, mint másokkal volt... Lehet, hogy tényleg, én már nem tudom... Van értelme próbálkoznom? Mármint, hogy bizonyítani, hogy ezekben én is vagyok olyan jó, mint mások? Vagy már sosem fogja elhinni? Minden más téren jól kijövünk, azért keserít el, hogy ez meg annyira tönkretesz mindent... Köszönöm az eddigi válaszokat!
kérd meg hogy tanítson ;) biztos örülni fog neki
Ha szeret, akkor is veled marad, ha halálra kínzod, nemhogy lecserélne, csak mert nem lesed a kívánságait...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!