Találatok a következő kifejezésre: Ha a páfrányos, akkor ez (3 db)

Ha a mikroszkópom páfrányos, akkor ez azt jelenti, h az érett peték ki is lökődtek vagy csak azt, hogy megértek a peték viszont nem biztos, hogy megvolt a tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Nagyon jó kérdés. Elméletileg a megemelkedett hormont mutatja a mikroszkóp ami a kilökõdésért felelõs, de nekem össze-vissza mutatja a páfrányokat

Nagyon jó kérdés. Elméletileg a megemelkedett hormont mutatja a mikroszkóp ami a kilökõdésért felelõs, de nekem össze-vissza mutatja a páfrányokat

Ha a mikroszkópom fele páfrányos, fele meg másmilyen, akkor ez azt jelenti, hogy még nincs peteérésem? Csak akkor van peteérés ha már teljesen páfrányos? Vagy hogy van ez most?

Még csak a ciklusom 7 napján tartoik.Létezik, hogy ilyen korán van peteérésem ,ha clostit szedtem?Akkor nem a 14. nap körül kéne lennie?

Legjobb válasz: Hõmet nem mérem, a nyákom viszont szinte mindig krémes, mióta clostit szedek, szóval nem tudom megállapítani:-(

A kérdező hozzászólása: Hõmet nem mérem, a nyákom viszont szinte mindig krémes, mióta clostit szedek, szóval nem tudom megállapítani:-(
A mikroszóp úgy kezdi el mutatni, hogy elöszõr csak egy része páfárnyos (kb. 2 nap is lehet), aztán fele-fele és végül nagyon erõteljesen. Min 6-8 napig tart ez. Viszont arra még én sem jöttem rá, hogy ezek a napok közül pontosan mikor van peteérésem... Nekem 29 naposak a ciklusaim és a 10. napon kezdte el a kicsit páfrányosodást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Egyébként most is megnéztem, de egyáltalán nem páfrányos. Szóval nem tudom, hogy mi van.
Én hagytam a mkroszkópot a francba! Mindig mást mutatott. Vettem tesztcsíkot sokkal egyértelmûbb és a papírcsíkot ketté is lehet vágni, öt van egy csomagban tíz lesz belõle!
csak a peteéréskor páfrányos. utána már nem
A kérdező hozzászólása: Sokan írják, hogy ha baba van, akkor páfrányos marad ovu után is, azért kérdeztem. Reménykedek, hogy lehet ettõl még szerencsém :)
Attól még lehet baba. Elsõ gyermeknél végig páfrányos volt, a másodiknál nem... most vagyok 26 hetes :)
Ja! akkor ez már kiment a fejembõl, pedig én is használtam. akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit. (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Akkor még reménykedek holnapig (holnap NEM kellene megjönnie) :)
21.16-os vagyok, drukkolok Neked! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot, de sajnos megjött :((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!