Találatok a következő kifejezésre: Ha a páfrányos, akkor (20 db)

Ha a mikroszkópom fele páfrányos, fele meg másmilyen, akkor ez azt jelenti, hogy még nincs peteérésem? Csak akkor van peteérés ha már teljesen páfrányos? Vagy hogy van ez most?

Még csak a ciklusom 7 napján tartoik.Létezik, hogy ilyen korán van peteérésem ,ha clostit szedtem?Akkor nem a 14. nap körül kéne lennie?

Legjobb válasz: Hõmet nem mérem, a nyákom viszont szinte mindig krémes, mióta clostit szedek, szóval nem tudom megállapítani:-(

A kérdező hozzászólása: Hõmet nem mérem, a nyákom viszont szinte mindig krémes, mióta clostit szedek, szóval nem tudom megállapítani:-(
A mikroszóp úgy kezdi el mutatni, hogy elöszõr csak egy része páfárnyos (kb. 2 nap is lehet), aztán fele-fele és végül nagyon erõteljesen. Min 6-8 napig tart ez. Viszont arra még én sem jöttem rá, hogy ezek a napok közül pontosan mikor van peteérésem... Nekem 29 naposak a ciklusaim és a 10. napon kezdte el a kicsit páfrányosodást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Egyébként most is megnéztem, de egyáltalán nem páfrányos. Szóval nem tudom, hogy mi van.
Én hagytam a mkroszkópot a francba! Mindig mást mutatott. Vettem tesztcsíkot sokkal egyértelmûbb és a papírcsíkot ketté is lehet vágni, öt van egy csomagban tíz lesz belõle!

Ha tegnap du. páfrányosat teszteltem és ma du. együtt voltunk a párommal, akkor van esély a babára?

Csak az a bibi, hogy tegnap du. igaz,hogy páfrányosat mutatott a mikroszkóp, de már este nem.Attól még eshetek teherbe,ha csak ma du. tudtunk akciózni?

Legjobb válasz: nem akarlak elkeseríteni de a mikroszkóp nagyon kis százalékban mutat normális eredményt. Nekem ma, a 23. napon is páfrányos, amikor meg peteérésem volt, semmit nem mutatott. Ha a nyákod jó volt, mármint tojásfehérjés, vagy ma az (bár azt nem tudhatod a sperma miatt) akkor jókor csináltátok és van esély a babóra!

nem akarlak elkeseríteni de a mikroszkóp nagyon kis százalékban mutat normális eredményt. Nekem ma, a 23. napon is páfrányos, amikor meg peteérésem volt, semmit nem mutatott. Ha a nyákod jó volt, mármint tojásfehérjés, vagy ma az (bár azt nem tudhatod a sperma miatt) akkor jókor csináltátok és van esély a babóra!
Elõzõ vagyok. Amúgy hanyadik napon tartasz? És hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma vagyok a 19. napomon és mióta az orvosom beállította a mensimet, azóta 29 napos a ciklusom.Én sem nagyon bízom ebben a mikroszkópban.Azért vettem, hogy meg tudjam állapítani a peteérést, ugyanis nekem nem szokott olyan tojásfehérjés valami lenni, amirõl mások beszámolnak.
Vegyél szerintem vizeletes tesztet. Lehet hogy én is veszek ha most nem jön a baba. Nekem ez a 23. napom, tojásfehérje szokott lenni. Figy, és olyan se szokott lenni, kb félidõben, hogy érzed a bugyidon, hogy mintha becseppent volna egy kics pisi? Mert van olyan akinek csak annyi jelzi, hogy peteérése van.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam már rá, hogy inkább vizeletes tesztet veszek.Talán az jobb!Fehér színû folyás szokott lenni, de nem nyúlós, és össze-vissza.

Az ovus mikroszkópot inkább cervix-váladékkal vagy nyállal jobb "használni"? Ha már 1 hete csak páfrányos akkor lehet baba a dologba?

Legjobb válasz: Hát a cervix váladék jobb lenne, de én is csak nyállal használom.Saját tapasztalatom sajna még nincs, de azt olvastam, hogy ha baba van a fele páfrányos csak.

Hát a cervix váladék jobb lenne, de én is csak nyállal használom.Saját tapasztalatom sajna még nincs, de azt olvastam, hogy ha baba van a fele páfrányos csak.
cervix jobb, mert ott nincsen akadályozó tényezõ, mert a nyálnál kell várnod legalább egy órát evés, ivás után. Viszont én is úgy tudom, ha babás vagy, akkor fele- fele arányban kell lenni a mikroszkóp képének.

A Pg53mal csináltam eddig a peteérés ellenőrzést és nekem itt azt írták jó páran, hogy ha 2 napnál tovább páfrányos, akkor örüljek! Én heppy is voltam és mindenki a családban, hogy 7 év után végre. Most meg olvasom, hogy 6 napig páfrányos lehet?

Most olvastam a mai kérdéseket válaszokat és észrevettem, hogy v. Ki ugyanarra volt kiváncsi, mint Én és mégis más választ kapott. Teljesen! Akkor most mi is az igaz?

Legjobb válasz: a mikroszkóp nem a terhesség megállapítására való.jobb ha nem éled bele magad...

a mikroszkóp nem a terhesség megállapítására való.jobb ha nem éled bele magad...
A PG53 sem "szentírás"! Ezalatt azt értem, hogy lehet 2hétig is páfrányos, és mégis megjön, vagy nem is páfrányos, és mégis terhes az illetõ! Szóval ne vonj le semmilyen következtetést egyelõre! Várj vasárnapig, s ha nem jön meg, tesztelj hétfõn reggel! Kiváncsiságból nézd a mikroszkópot is, de ne éld bele magad még semmibe! Kívánom, hogy sikerüljön a baba! :)
Nekem sosem volt páfrányos a PG/53. Azt hittem, megint csak "üres" menstruációim vannak. A megvétel után nyolc héttel kiderült, hogy terhes vagyok. Amikor megvettem, már bennem volt a baba, így sosem mutatott páfrányos képet! :) )
A kérdező hozzászólása: Ha terhes valaki, akkor a szülés végig páfrányos vagy nem???Eddig ezt írák a többiek.
Ez sem mindenkinél igaz! Van, akinek tényleg páfrányos marad, viszont van, akinél nem. Szóval ne alapozz a mikroszkópra! Várd meg a mensid, s ha késik, tesztelj! Addig türelem! Nincs 100%-os módszer, amivel jóval a várt mensi elõtt meg lehetne állapítani biztosra, hogy sikerült-e a baba. Szorítok neked, hogy sikerüljön, viszont ne keseredj el, ha most mégsem jött össze!

Ha ma páfrányos a mikroszkopóm akkor mikor lesz peteérésem? 24óra múlva azaz holnap? Akkor holnap időzitsünk?

Legjobb válasz: Szerintem már most is az van. Két napon belül legyen az "akció", de minél elõbb, annál jobb :)

Szerintem már most is az van. Két napon belül legyen az "akció", de minél elõbb, annál jobb :)
Nekem még a mensi alatt is páfrányos volt. Soha nem jött be, amikor páfrányos volt. Képzeld el, hogy a múlt hónapban a 10.napotól folyamatosan minden áldott nap még a mensi alatt is és ma is azóta 100%-os páfrányos. Nem is értem. Régen ilyen nem volt ezzel az ovu teszttel. Neked sok sikert hozzá! Én átpártoltam a vizeletmintás ovu teszthez, az a tuti!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaitokat.Énis ovuteszteltem eddig, csak elfogyott.Iszonyat nehéz ezt figyelni.
2. válaszolótól kérdezném, nem lehet, hogy valami gond lett a hormonjaiddal? Csak jószándékból kérdezem, ugyanis a páfrányos minta valamelyik hormon megjelenenését jelzi, normális esetben 2-3 napig. Javítsatok ki, ha tévedek. Nem hinném, hogy a mikroszkóppal lenne a gond, nekem mindig rendesen mutatta a peteérést (PG53). Olyan is lehet, hogy valakinek nem pont vagy nem csak a ciklus közepén van peteérése, van olyan nõ, aki mensi alatt esik teherbe. De olyat még nem hallottam, hogy valakinek (hormonkezelés nélkül) hosszabb idõn keresztül folyamatosan lenne peteérése.
Hát én sem hallottam, hogy ilyen sok ideig lenne valakinek peteérése. Amúgy tegnap is kipróbáltam és tegnap is full páfrányos volt. Nem értem. A hormonjaimmal miden OK, voltam 3. és 21. napos vérvételeken és minden tényleg jó volt. ezért nem értem. ????
A peteérésed lezajlott, de ez kevés a terhességhet. A petesejtet hordozó tüszõnek meg is kell repedni, helyén pedig egészséges sárgatestnek kell keletkeznie.
A kérdező hozzászólása: 14. napi uh-n 19mm-es domináns tüszõt néztek és 14 mm-es nyálkahártyát.Clostybegitet szedek, ugyh remélem sikerül....

PG/53-as törpemikroszkópot használok. Hány napig mutat páfrányosat és mikor jelzi pontosan a peteérést? Ma tartok a 10. napnál és néhol már látszanak a szálkácskák. Ha teljesen beszálkásodik akkor van a peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D

Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D
Megint én!!!!Hány naposak a ciklusaid??Mert ha 27-28 akkor pont ma+holnap van!!!!!!
Nekem nem jött be ez a mikroszkóp! Nekem még soha nem mutatott páfrányosat!Én nem bízom benne:(
A kérdező hozzászólása: 29 naposak, tehát csak csütörtök- péntek a peteérésem napja szerintem...

Ha a peteérést követően folyamatosan páfrányos az ovulációs mikroszkóp, akkor valószínű hogy baba van?

Legjobb válasz: Nálam így volt, de a tapasztalat (itt olvastam én is) azt mutatja, hogy nem mindenkinek vált ez be, mint nekem. Sok sikert!

Nálam így volt, de a tapasztalat (itt olvastam én is) azt mutatja, hogy nem mindenkinek vált ez be, mint nekem. Sok sikert!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, de amúgy nekem is páfrányos volt a pé utáni hetedik naptól egyfolytában, ( korábban ilyet nem tapasztaltam ) és terhes is vagyok! Úgyhogy szerintem, ha már régebb óta használod, és korábban ilyet nem tapasztaltál, halványan kezdhetsz örülni :-)

Az lehetséges, hogy a peteérés a 22-23. napon van ha a mensim általában a 29. vagy 30. napon jön meg? A PG53 mikroszkóp akkor mutatott a legtisztább, páfrányos képet.

Legjobb válasz: Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.

Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.

Lehetséges az, hogy ha terhes vagyok, akkor a nem várt előtt 4 nappal semmi tünet? Vagyis csak annyi, hogy érzékeny a bimbó, néha-néha hasszurka, és a mikroszkópom páfrányos! De semmi hányinger!

Legjobb válasz: Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)

Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges az, hogy a mikroszkóppal baj van? mindig páfrányosat mutat, pedig 4 nap múlva nem kellene megjönni! peteérés nem valószínû! ma reggel felkelés után csináltam rögtön, tehát semmi nem volt a számba legalább 8 órája, és így is páfrányos!
Lehetséges, hogy terhes vagy, a tünetek általában a menstruáció után jelentkeznek. Ha a (nem) várt menstruáció késik (nem jön meg), akkor tesztej reggeli elsõ vizeletbõl. Érdemes a teszteléssel várni a kimaradt menstruáció után pár napot (kb. 1 hetet), hogy a teszt biztos eredményt mutason. Szerintem most ne foglalkozz a mikroszkóppal! Pár nap és kiderül sikerült-e a baba! Szurkolok!
nekem semelyik terhességkor sem volt semmiféle hányingerem. de mi az, hogy páfrányos mikroszkóp?
A kérdező hozzászólása: az akkor szokott páfrányos lenni, ha peteérés van! arra való! de mensi elõtt 4 nappal nem hiszem, hogy lenne peteérés! és sokan írták itt, hogy nekik akkor maradt páfrányos, amikor terhesek voltak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!