Találatok a következő kifejezésre: Ha a páfrányos, (41 db)

Mikor van a bevetés? Ha látjuk a páfrányos képet, vagy rá 2 napra? Miért van 2x páfrányos kép?

Legjobb válasz: Szia amikor látod a páfrányos képet. De pár nappal elõtte is és utána is termékeny vagy.

Szia amikor látod a páfrányos képet. De pár nappal elõtte is és utána is termékeny vagy.
Nekem nem jött be a pg53.Szerintem nem megbízható.Inkább vegyél corax tesztet nem drága. Dm-be kapsz
Amikor a páfrány kirajzolódik, akkor van peteérésed, ami azt jelenti, hogyha az elõtte való 2 napban, majd az azt követõ 1-1, 5 napban együtt vagytok, akkor jó esélyetek van a teherbe esésre, ha ez a cél.
Bocs, de számomra ez "virágnyelv". :-) Mit is akartál pontosan?

Mit jelent az, ha a Maybe Baby nevű minimikroszkópom már 15 napja páfrányosat mutat?

Hónap elején (5-én) mensi vége utáni napon használtam a minimikroszkópomat, ami páfrányosat mutatott (még két napig) - gyorsan akcióztunk is apával.Aztán öt napig csak buborékok, majd 12-e óta minden nap! újból páfrányos. 32 napos ciklusaim vannak, elvileg két nap múlva kéne megjönnie. Gyakra(bba)n járok pisilni, három napja görcsölget a pocakom.Lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott a mikroszkópom a mensim elõtti és utáni napokban ( igaz ez nem érvényes minden hónapra, csak néha ) páfrányosat mutatni. Szerintem ezeken a napokon ez a páfrányos mintázat kamu. Logikusan gondolkodva, akkor (szerintem) ne lehet peteérés. A dokimat kérdeztem, és õ is azt mondta, a tüszõrepedés általában a ciklus középidejében történik.Ha valaki többet tud errõl írja meg, engem is érdekelne. Gondolom 12-e körül is voltatok együtt a pároddal, amikor újra páfrányokat mutatott a teszt. Bármi lehetséges, ha szerencsétek volt, akkor terhes lehetsz. Remélem segítettem!

Szia! Nekem is szokott a mikroszkópom a mensim elõtti és utáni napokban ( igaz ez nem érvényes minden hónapra, csak néha ) páfrányosat mutatni. Szerintem ezeken a napokon ez a páfrányos mintázat kamu. Logikusan gondolkodva, akkor (szerintem) ne lehet peteérés. A dokimat kérdeztem, és õ is azt mondta, a tüszõrepedés általában a ciklus középidejében történik.Ha valaki többet tud errõl írja meg, engem is érdekelne. Gondolom 12-e körül is voltatok együtt a pároddal, amikor újra páfrányokat mutatott a teszt. Bármi lehetséges, ha szerencsétek volt, akkor terhes lehetsz. Remélem segítettem!
Szia kedves kérdezõ!A választ sajna én sem tudom, de most pont abban a cipõben járok, mint te régen!Légyszi, ha látod a kérdésemet, írj nekem vagy ide, vagy a friss kérdések között a Maybe Babysre, mert én sem tudom, hogy mit jelent a hosszú páfrányozás, és nagyon érdekelne.Köszönöm!!!
A hosszú páfrányozás, ha nincs pco-szindróma, akkor jelzi a megtermékenyülést és a beágyazódást, amelyek alatt szintén magasabb a szervezet sótartalma, ami páfrányként kristályosodik ki. Nekem múlt pénteken volt peteérés, vasárnap már teljesen pontozott szerkezet kristályosodott ki, hétfõn reggel felugrott a reggeli hõm magasra, és azóta minden nap páfrányos vegyes szerkezetet mutat a mikroszkópom. Remény, hogy van pocaklakó! Ezt jelentheti, csak nem kell teljes készpénznek venni.

Ha a mikroszkópom fele páfrányos, fele meg másmilyen, akkor ez azt jelenti, hogy még nincs peteérésem? Csak akkor van peteérés ha már teljesen páfrányos? Vagy hogy van ez most?

Még csak a ciklusom 7 napján tartoik.Létezik, hogy ilyen korán van peteérésem ,ha clostit szedtem?Akkor nem a 14. nap körül kéne lennie?

Legjobb válasz: Hõmet nem mérem, a nyákom viszont szinte mindig krémes, mióta clostit szedek, szóval nem tudom megállapítani:-(

A kérdező hozzászólása: Hõmet nem mérem, a nyákom viszont szinte mindig krémes, mióta clostit szedek, szóval nem tudom megállapítani:-(
A mikroszóp úgy kezdi el mutatni, hogy elöszõr csak egy része páfárnyos (kb. 2 nap is lehet), aztán fele-fele és végül nagyon erõteljesen. Min 6-8 napig tart ez. Viszont arra még én sem jöttem rá, hogy ezek a napok közül pontosan mikor van peteérésem... Nekem 29 naposak a ciklusaim és a 10. napon kezdte el a kicsit páfrányosodást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Egyébként most is megnéztem, de egyáltalán nem páfrányos. Szóval nem tudom, hogy mi van.
Én hagytam a mkroszkópot a francba! Mindig mást mutatott. Vettem tesztcsíkot sokkal egyértelmûbb és a papírcsíkot ketté is lehet vágni, öt van egy csomagban tíz lesz belõle!

Mit jelent az, ha a törpemikroszkópom páfrányosat is mutat meg köröcskéket is?

Elvileg ma kellene megjönnie, de semmit sem érzek...Remélem nem vagyok terhes.

Legjobb válasz: Mi az a törpemikroszkóp??? Páfrányos, meg köröcske??? Biztos, hogy velem van a gond, de nagyon nem értem!!! Világosíts fel légyszi!

Mi az a törpemikroszkóp??? Páfrányos, meg köröcske??? Biztos, hogy velem van a gond, de nagyon nem értem!!! Világosíts fel légyszi!

Ha a PG/53 szerint a ciklusom 9. napjától páfrányos, és most is (15. nap), és a hőm a 12. nap óta 36.9, 37, 37.1, 37 olyankor mi van?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sajnos nem vált be a mikroszkóp. Össze-vissza mutatott mindent. Egyik nap páfrányos volt, másik nap buborékos. És így tovább... Pedig reggeli "szûz" nyálból csináltam. Te is mindig reggel nézed, evés-ivás elõtt? Egyébként valakik azt mondják, hogy a terhességet is "jelzi".

Szia! Nekem sajnos nem vált be a mikroszkóp. Össze-vissza mutatott mindent. Egyik nap páfrányos volt, másik nap buborékos. És így tovább... Pedig reggeli "szûz" nyálból csináltam. Te is mindig reggel nézed, evés-ivás elõtt? Egyébként valakik azt mondják, hogy a terhességet is "jelzi".
én sem hiszek a mikroszkópban, nekem is össze-vissza mutatott, aztán végül kipróbáltam az ovutesztet, az elsõ pozitív hónapban megfogant a fiam!
A kérdező hozzászólása: Mindig reggel nézem az utsó mensim óta, és már 1 hete folyamat páfrány.A hõmet csak 12. naptól, mert elõtte össze-vissza keltem fel.Tegnap óta szúr a mellem.
akkor lehet, hogy babót jelez!
A kérdező hozzászólása: Még 1 dolog:az utsó mensim az 2-3 nap barnázás volt, az elõzõ normális vérzés kezdete pedig jan. 23. De akkor hagytam abba a Fog.gátlót. másfél hete teszteltem negatívat, de nem is gondolok arra, h terhes lehetek, megszakítás... Ha babós lennék örülnénk...
tesztelj újra és kiderül...drukkolok a babónak!

Lehetek terhes ha a pé óta látszik az LH tesztemen a tesztcsik, de halványabb egy kicsit, a mikroszkópom reggeli nyálból félig sejtes, félig páfrányos, és 5 napig volt barnás folyásom, amiből 1 nap volt egy kis vér. Pé utáni 12. napon vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Én LH tesztet nem használtam,de mikroszkópot igen,és már akkor kimutatta a babát,mikor a Th teszt még nem :)) Félig páfrányos,félig buborékos volt.Nálam bejött,bár vannak akik kételkedve fogadják.

Szia! Én LH tesztet nem használtam, de mikroszkópot igen, és már akkor kimutatta a babát, mikor a Th teszt még nem :) ) Félig páfrányos, félig buborékos volt.Nálam bejött, bár vannak akik kételkedve fogadják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Bizakodom.... kicsit aggaszt ez az 5 napig tartó barnás vérzés, de sokan azt irják hogy ez normális....
Az is lehet, hogy az attól volt, hogy a felesleges méhnyálkád ürült ki.Nálam 7 hetesen volt barnázás, és mivel nem volt sem vérzés sem görcsölés, nem is idegesítettem magam(na jó, azért egyszer-kétszer átfutott az agyamon hogy mitõl is van ez).. Te még nagyon az elején vagy, így bármi lehet.Mindenképp a pozitív th teszt fog biztos eredményt adni.Akár holnap reggel is tesztelhetsz, reggeli elsõ vizeletbõl :) ) Sok sikert, és ne aggódj :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a napokban csinálok egy tesztet, az lesz majd a biztos. Addig is pihenek.
Kívánom, hogy az legyen az eredmény, amit szeretnél :) ) Pihenj, szedheted az elevitet és folsavat! További szép napot!

Szerintetek ha a ciklus 19. napjától folymatosan PÁFRÁNYOS A TESZTEM + a hőm is emelkedik az jelenthet kisbabát?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/205881a03f05648c0bd8e5..

Legjobb válasz: Vagy a ciklusoddal van valami probléma, vagy nem jól csinálod a tesztelést. Egy hónapon belül kizárt hogy ennyi pozitív ovu teszted legyen, hacsak nincs valami hormonális problémád. Normál esetben középidõben max két nap a pozitív ovulációs teszt, és ovulációkor páfrányos az ovumikroszkóp is, de az is csak addig amíg ovulálsz! A hõd egyébként egész jó! Az ovulációs tesztjeid mennyire voltak pozitívak? Mit értesz pozitív alatt? Mind a két csík erõsen egyforma volt?

Vagy a ciklusoddal van valami probléma, vagy nem jól csinálod a tesztelést. Egy hónapon belül kizárt hogy ennyi pozitív ovu teszted legyen, hacsak nincs valami hormonális problémád. Normál esetben középidõben max két nap a pozitív ovulációs teszt, és ovulációkor páfrányos az ovumikroszkóp is, de az is csak addig amíg ovulálsz! A hõd egyébként egész jó! Az ovulációs tesztjeid mennyire voltak pozitívak? Mit értesz pozitív alatt? Mind a két csík erõsen egyforma volt?
Nekem is páfrányos volt ovu után is végig a tesztem, még mensi alatt is és sosem lettem babás. :( Nem szabad hinni a páfrányoknak, becsapnak :(
Ja, és a hõm is végig 37, 2 volt :( mégsem lettem babás
Én a hõmérsékletem sosem mértem, csak a páfrányokat vártam. sokáig nem volt, majd Norcolut és Closty után lett egyszer egy hónapban kb 2 napig, de nem lettem terhes, majd utána a köv hónapban 1 napig és utána rá 3 nappal lettem terhes...egyébként terhesség alatt is megnéztem többször kíváncsiságból, hogy mit mutat és tényleg páfrányos volt...úgyhogy miért ne lehetnél terhes....de egy teszt többet mondana.
a beágyazódástól mutatná, ha mutatná a páfrányokat, de ehhez a 19-ik ciklusnap még kevés, a megtermékenyítéstõl kb a 9-10-ik naptól látszódna. Elméletileg ugyanúgy lehet ezzel is "jósolni" mint az ovutesztekkel.

Ha ma páfrányos a mikroszkopóm akkor mikor lesz peteérésem? 24óra múlva azaz holnap? Akkor holnap időzitsünk?

Legjobb válasz: Szerintem már most is az van. Két napon belül legyen az "akció", de minél elõbb, annál jobb :)

Szerintem már most is az van. Két napon belül legyen az "akció", de minél elõbb, annál jobb :)
Nekem még a mensi alatt is páfrányos volt. Soha nem jött be, amikor páfrányos volt. Képzeld el, hogy a múlt hónapban a 10.napotól folyamatosan minden áldott nap még a mensi alatt is és ma is azóta 100%-os páfrányos. Nem is értem. Régen ilyen nem volt ezzel az ovu teszttel. Neked sok sikert hozzá! Én átpártoltam a vizeletmintás ovu teszthez, az a tuti!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaitokat.Énis ovuteszteltem eddig, csak elfogyott.Iszonyat nehéz ezt figyelni.
2. válaszolótól kérdezném, nem lehet, hogy valami gond lett a hormonjaiddal? Csak jószándékból kérdezem, ugyanis a páfrányos minta valamelyik hormon megjelenenését jelzi, normális esetben 2-3 napig. Javítsatok ki, ha tévedek. Nem hinném, hogy a mikroszkóppal lenne a gond, nekem mindig rendesen mutatta a peteérést (PG53). Olyan is lehet, hogy valakinek nem pont vagy nem csak a ciklus közepén van peteérése, van olyan nõ, aki mensi alatt esik teherbe. De olyat még nem hallottam, hogy valakinek (hormonkezelés nélkül) hosszabb idõn keresztül folyamatosan lenne peteérése.
Hát én sem hallottam, hogy ilyen sok ideig lenne valakinek peteérése. Amúgy tegnap is kipróbáltam és tegnap is full páfrányos volt. Nem értem. A hormonjaimmal miden OK, voltam 3. és 21. napos vérvételeken és minden tényleg jó volt. ezért nem értem. ????
A peteérésed lezajlott, de ez kevés a terhességhet. A petesejtet hordozó tüszõnek meg is kell repedni, helyén pedig egészséges sárgatestnek kell keletkeznie.
A kérdező hozzászólása: 14. napi uh-n 19mm-es domináns tüszõt néztek és 14 mm-es nyálkahártyát.Clostybegitet szedek, ugyh remélem sikerül....

Ha a peteérést követően folyamatosan páfrányos az ovulációs mikroszkóp, akkor valószínű hogy baba van?

Legjobb válasz: Nálam így volt, de a tapasztalat (itt olvastam én is) azt mutatja, hogy nem mindenkinek vált ez be, mint nekem. Sok sikert!

Nálam így volt, de a tapasztalat (itt olvastam én is) azt mutatja, hogy nem mindenkinek vált ez be, mint nekem. Sok sikert!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, de amúgy nekem is páfrányos volt a pé utáni hetedik naptól egyfolytában, ( korábban ilyet nem tapasztaltam ) és terhes is vagyok! Úgyhogy szerintem, ha már régebb óta használod, és korábban ilyet nem tapasztaltál, halványan kezdhetsz örülni :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!