Találatok a következő kifejezésre: Ha a orgazmusa van az aktus (4 db)

Ha a nőnek orgazmusa van az aktus során, akkor nagyobb az esély a teherbeesésre?

Legjobb válasz: A teherbeesésre akkor van a legnagyobb esély, ha van a szervezetben érett petesejt, amivel találkozni tud a hímivarsejt. Viszont az orgazmus elõsegítheti az érett petesejt kilökõdését és elindulását a méh felé, tehát orgazmussal egy picit nagyobb az esélyed... Kellemes próbálkozást kívánok! =o)

A teherbeesésre akkor van a legnagyobb esély, ha van a szervezetben érett petesejt, amivel találkozni tud a hímivarsejt. Viszont az orgazmus elõsegítheti az érett petesejt kilökõdését és elindulását a méh felé, tehát orgazmussal egy picit nagyobb az esélyed... Kellemes próbálkozást kívánok! =o)
MÁR MEGINT EGY OLYAN VÁLASSZAL TALÁLKOZOK AMIBE SOK SIKERT KÍVÁANNAK!! arra nem lehet gondolni, hogy nem teherbeesés céljából tették fel a kérdést?? lehet azért, de lehet hogy nem. Egyépkén igen, az esély nagyobb, hiszen olyankor az ut "tiszta" a spermáknak...

Ha a fiúnak hamarabb van szeretkezés során orgazmusa, akkor a lánynak nem lehet hüvelyi orgazmusa annak az aktusnak során?

Megfordítva: ahhoz, hogy egy lánynak hüvelyi orgazmusa legyen, ugyanakkor kell elmennie, mint a fiúnak?

Legjobb válasz: nem. egy lányon lehet látni. hogy mikor van (meg érezni) egy férfinak egy idö után önkontrol kérdése a dolog. tehát ha a lánynak orgazmusa van akkor gyakorlatilag egy férfi képes pár másodpercen belül is élvezni. azaz közel 1 idõben

nem. egy lányon lehet látni. hogy mikor van (meg érezni) egy férfinak egy idö után önkontrol kérdése a dolog. tehát ha a lánynak orgazmusa van akkor gyakorlatilag egy férfi képes pár másodpercen belül is élvezni. azaz közel 1 idõben
Kiemelõ a hüvelyi szó... nem lényeg milyen orgazmus, a lényeg, hogy elõbb legyen aktus közben mint a fiúnak... vagy használd a nyelved ha már nem bírtad tovább!
Ez nem függ össze szerintem :P Ha egy fiú elmegy, akkor gumicsere, és mehet tovább a menet. Nekem eddig 4 a rekordom egy huzamban, de az igaz, hogy a végére totál kidõltem... viszont az uccsó menet vagy egy óráig tartott, és a csajszi is elment néhányszor, szóval ez így baromság :P Am meg nem kell ugyanakkor legyen orgazmusod, amikor neki... Bár az orgazmusával könnyen elõidézheti a tiédet is mikor jönnek az összehúzódások, a rángások, a kéjes lélegzetvételek, nyögések, akkor én speciel hamar el tudok menni, mondhatni a csajszival egyszerre :P
A kérdező hozzászólása: Tehát a lánynak kell hogy legyen elõbb hüvelyi orgazmusa, és utána elmegy a fiú is. És kézzel befejezni mit jelent? Ha hamarabb megy el a fiú, a lány csiklóját kell izgatni vagy a hüvelyt ujjazni?
Amelyiket kéri :P
A kérdező hozzászólása: De melyiket szokták? Melyik a célravezetõbb? :P

Tényleg igaz, hogy ha aktus közben a nőnek orgazmusa van, az olyan lúgos flórát teremt, ami a fiú-babáknak fog kedvezni?

Van saját tapasztalatotok? Nekem mindig van orgazmusom, amikor párommal vagyok, akkor nekem esélyem sincs kislányra?:O Vagy csak akkor, ha 3 nappal ovu el?tt vagyunk együtt?

Legjobb válasz: Mindig van orgazmusom, a második gyerekem "készítésénél" pontosan tudom, hogy orbitális orgazmusom volt. Ja, két lányom van. Szerinted van összefüggés? :)

Mindig van orgazmusom, a második gyerekem "készítésénél" pontosan tudom, hogy orbitális orgazmusom volt. Ja, két lányom van. Szerinted van összefüggés? :)
Pillanatszerûen nem tud semmilyen flórát teremteni.
Megnyugtatlak. De azt tudnod kell, hogy nem attól van gyerek, hogy van orgazmus! Amit leírtál, az pont úgy jött le, hogy minden nõnek, minden szex alkalmával kenne orgazmusa. De ez hülyeség!!
Nem hiszem mert akkor mindig fiu születne, ha a nõi orgazmus azt befojásolná:)
Ha jobban értelmeznéd amit írtam akkor értenéd!nem azt írtam , hogy "mindenkinek fia születne" hanem akkor mindig fiú születne nem mindegy !!!!Elõbb értelmezd és utána írkálj bocsi kérdezõ, de nem szeretem ha ki oktatnak!
A kérdező hozzászólása: Jaj, lányok, ne veszekedjünk!! Sztem nem feltétlenül van minden nõnek minden alkalommal orgazmusa, de én arra is gondoltam a kérdés feltevésekor, amikor pl. orálisan segít rá a párunk, hogy akkor is megváltozik a ph. De valahogy nekem is sántít ez az elmélet...
ja és sajnálom ha neked nem sikerül az orgazmus!
utolsó vagyok és nem értem ezt a "Hú" szót én arra értettem , hogy ha a nõi orgazmustól függene a baba neme akkor szinte csak fiú gyeekek születnének, de mind tudjuk ez hülyeség , mert attól nem függ semmi!
Utolsónak! Hú!Klassz világ lenne, ha minden nõnek sikerülne az orgazmus!
Szia! A régebbi korokban a nõknek igen ritkán volt orgazmusuk, mégis születtek lányok-fiúk vegyesen. :-) A nõi orgazmus nem befolyásol semmit, csak egy kicsit "terelgeti" az összehúzódás a kiskatonákat a méh felé nemtõl függetlenül. A fiú és lány spermiumok között egyébként nem olyan nagy a méretbeli különbség, még Ceizel doki módszere is csak 70 - 30 % -os eredményességgel mûködik az eredeti 50-50 helyett. :-)


Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!