Találatok a következő kifejezésre: Ha a orgazmusa van az (74 db)

Ha terhesen orgazmusom van az a babának is jó? Lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok :D. Vagy abból a baba nem érez semmit?

Kora terhességnél nem gond ha van orgazmusom és a férjem belém élvez igaz??

Legjobb válasz: MMint azt tudom h az orgazmus mit okoz :) csak hogy a babánál milyen érzetet okoz pontosan, azt nem :)

MMint azt tudom h az orgazmus mit okoz :) csak hogy a babánál milyen érzetet okoz pontosan, azt nem :)
Nekem a kozepso babam elment, akkor nem is voltunk egyutt, mert parom kulfoldon volt. Most 35 hetes vagyok, es ezt a terhesseget vegigsexeltuk idaig, parom mindig bennem megy el, es semmi bajunk. Ez szerintem mindenkinek a sajat meggyozodese szerint mukodik.
Én óvatosabb lennék a 12. hét elõtt. Túl sok a megmagyarázhatatlan vetélés a környezetemben mostanában, és sokaknál szex után kezdõdött... Nem riogatni akarlak, csak a véleményem mondom el. A 12. hétig jobb a babának, ha a méh nyugalmi állapotban van. Én legalábbis nem kockáztatnék, voltam veszélyeztetett is, veszítettem is el babát, szóval ezért gondolkodom óvatosabban.
5-ös válaszolóval egyet értek. Én most vagyok másodszor terhes, az 1.-vel elvetéltem. Most férjemmel úgy döntöttünk a 12.hétig nincs szex /én az orgazmus minden formájáról is lemondtam/. A magzat ilyenkor még nem 100%, hogy rendesen megtapadt, és bár nem bizonyított, hogy az 1.vetélésem a szex miatt volt, most már nem kockáztatnék. Ki tudja mit okozhat a korai szakaszban a méhösszehúzódás. Persze aki még nem vetélt el, az ezt úgysem fogja megérteni.
állítólag jó neki:-) Ha em vagy veszélyeztetett terhes nyugodtan szexeljetek, egészségetekre.nem gond az orgazmus
A kérdező hozzászólása: oké, köszi a választ
Állítólag -nem tudom :) - ugye az orgazmus is hüvely-és méhösszehúzódásokat okoz, amik egy kicsit "megmozgatják" a méhet és ringatódzik benne egyet a baba. De nem hullámverés van természetesen, csak egy kis "hinta":) Én ezt olvastam :) koraterhességnél se baj egyébként, ha nem használtok gumit és utána sem. (Ha nem leszel allergiás a spermiumokra, mert viccen kívül én az lettem.)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!óvatosak vagyunk mi is.

Tényleg igaz, hogy ha aktus közben a nőnek orgazmusa van, az olyan lúgos flórát teremt, ami a fiú-babáknak fog kedvezni?

Van saját tapasztalatotok? Nekem mindig van orgazmusom, amikor párommal vagyok, akkor nekem esélyem sincs kislányra?:O Vagy csak akkor, ha 3 nappal ovu el?tt vagyunk együtt?

Legjobb válasz: Mindig van orgazmusom, a második gyerekem "készítésénél" pontosan tudom, hogy orbitális orgazmusom volt. Ja, két lányom van. Szerinted van összefüggés? :)

Mindig van orgazmusom, a második gyerekem "készítésénél" pontosan tudom, hogy orbitális orgazmusom volt. Ja, két lányom van. Szerinted van összefüggés? :)
Pillanatszerûen nem tud semmilyen flórát teremteni.
Megnyugtatlak. De azt tudnod kell, hogy nem attól van gyerek, hogy van orgazmus! Amit leírtál, az pont úgy jött le, hogy minden nõnek, minden szex alkalmával kenne orgazmusa. De ez hülyeség!!
Nem hiszem mert akkor mindig fiu születne, ha a nõi orgazmus azt befojásolná:)
Ha jobban értelmeznéd amit írtam akkor értenéd!nem azt írtam , hogy "mindenkinek fia születne" hanem akkor mindig fiú születne nem mindegy !!!!Elõbb értelmezd és utána írkálj bocsi kérdezõ, de nem szeretem ha ki oktatnak!
A kérdező hozzászólása: Jaj, lányok, ne veszekedjünk!! Sztem nem feltétlenül van minden nõnek minden alkalommal orgazmusa, de én arra is gondoltam a kérdés feltevésekor, amikor pl. orálisan segít rá a párunk, hogy akkor is megváltozik a ph. De valahogy nekem is sántít ez az elmélet...
ja és sajnálom ha neked nem sikerül az orgazmus!
utolsó vagyok és nem értem ezt a "Hú" szót én arra értettem , hogy ha a nõi orgazmustól függene a baba neme akkor szinte csak fiú gyeekek születnének, de mind tudjuk ez hülyeség , mert attól nem függ semmi!
Utolsónak! Hú!Klassz világ lenne, ha minden nõnek sikerülne az orgazmus!
Szia! A régebbi korokban a nõknek igen ritkán volt orgazmusuk, mégis születtek lányok-fiúk vegyesen. :-) A nõi orgazmus nem befolyásol semmit, csak egy kicsit "terelgeti" az összehúzódás a kiskatonákat a méh felé nemtõl függetlenül. A fiú és lány spermiumok között egyébként nem olyan nagy a méretbeli különbség, még Ceizel doki módszere is csak 70 - 30 % -os eredményességgel mûködik az eredeti 50-50 helyett. :-)

Ha a nőnek van orgazmusa szex közben, akkor nagyobb az esély a babára?

Legjobb válasz: Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.

Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.
igen, ha egyszerre, vagy késõbb van, mint a férfinak. növeli, de nem nagy mértékben az esélyeket
Hát sajnos ez sem vált be nálunk!Pedig volt pár orgazmusom 3 év alatt!:(
sajnos nekem nem volt orgazmusom mégis babaás vagyok és amikor az elsö babát vártam se volt orgazmusom

Ha a nőnek orgazmusa van az aktus során, akkor nagyobb az esély a teherbeesésre?

Legjobb válasz: A teherbeesésre akkor van a legnagyobb esély, ha van a szervezetben érett petesejt, amivel találkozni tud a hímivarsejt. Viszont az orgazmus elõsegítheti az érett petesejt kilökõdését és elindulását a méh felé, tehát orgazmussal egy picit nagyobb az esélyed... Kellemes próbálkozást kívánok! =o)

A teherbeesésre akkor van a legnagyobb esély, ha van a szervezetben érett petesejt, amivel találkozni tud a hímivarsejt. Viszont az orgazmus elõsegítheti az érett petesejt kilökõdését és elindulását a méh felé, tehát orgazmussal egy picit nagyobb az esélyed... Kellemes próbálkozást kívánok! =o)
MÁR MEGINT EGY OLYAN VÁLASSZAL TALÁLKOZOK AMIBE SOK SIKERT KÍVÁANNAK!! arra nem lehet gondolni, hogy nem teherbeesés céljából tették fel a kérdést?? lehet azért, de lehet hogy nem. Egyépkén igen, az esély nagyobb, hiszen olyankor az ut "tiszta" a spermáknak...

Lehet azért nem tud magtapadni és beágyazódni, mert nyomja a párom? Vagy ha orgazmus van az is baj lehet? Vagy hülyeség ez?

2 hónapja nem jön össze!Egész ciklus alatt 2 naponta együtt vagyunk.Tegyük fel peteéréskor sikerül.De mi ezt nem tudjuk és ugyanúgy 2 naponta együtt vagyunk.

Legjobb válasz: nekünk ez a nyolcadik hónap... a sikeres teherbeesés esélye egy hónapban, ha mindkét fél egészséges és jó idõben vannak együtt 20%... tehát türelem! a többi hülyeség, a párod nem tudja nyomni és az orgazmus jó a babának is :)

nekünk ez a nyolcadik hónap... a sikeres teherbeesés esélye egy hónapban, ha mindkét fél egészséges és jó idõben vannak együtt 20%... tehát türelem! a többi hülyeség, a párod nem tudja nyomni és az orgazmus jó a babának is :)
Jól érzed.Ez hülyeség.Hõmérõzz.Számolj.Derítsd ki a peteérést és csináljátok három-négy naponta.A két hónap még semmi.
Két sikertelen hónap még nem jelent semmit. Ha minden rendben van, akkor is csak 15-20 % a valószínûsége, hogy egy ciklus alatt összejön a baba. A nagy átlag szerint átlag egy év alatt a nagy többségnek sikerül, tehát van még bõven idõtök. Aggodalmad teljesen alaptalan. Ha az elméleted igaz lenne, akkor már a kihalás széle fele sodródna az emberiség, mert senki nem esne teherbe aki rendszeres nemi életet él.
A méh sokkal izmosabb és vatsagabb falú szerv ahhoz, hogy a párod "nyomja". Az orgazmus segít: a spermák száémára kedvezõvé teszi a hüvely ph értékét, és segíti a kisfickókat felfelé úszni. (A középkorban úgy gondolták, hogy ha a nõ nem élvez el szex közben, akkor nem lesz belõle gyerek sem.) Mi 3 hónapja próbálkozunk, szabályosan kétnaponta, és semmi. Nem házimunka ez, hogy nekiltok, megcsinálom, és készen van. Vannak dolgok, amiket nem tudunk irányítani. nehéz ezt elfogadni (nekem is!), hiszen annyira megszoktuk már, hogy mindent mi irányítunk az életünkben. Ezt meg nem tudjuk. Én is türelmetlen vagyok már, de nagyon. Azt hittem, hogy amint abbahagyjuk a védekezést (gumi), azonnal megfoganok. És nem. Minden taknyos 16 évesnek meg sikerül... :-(

Van olyan nő akinek ha csikló orgazmusa van, a magatartása alig változik az elötte levő magatartástól? Bővebben lennt.

ugyértem, ha izgatom bn?m akkor akkor sóhajtozik, gyorsabban veszi a leveg?t stb....ez rendben is van. de van olyan hogy orgazmuskor is ugyan így csinál? talán egy NAGYON KICSIT élénkebb.

Legjobb válasz: szerintem van...

szerintem van...
hát, nálam elég észrevehetõ a különbség. vannak egyéb jelek is, amibõl megtudhatod, valóban elélvezett-e.

Ha naponta 1-2 orgazmusom van az árthat a babának?

Azt olvastam valahol hogy beindithatja a szülést is!Igaz ez?

Legjobb válasz: Az senkinek sem árt! A szülést csak akkor indítja be ha amúgy is itt az ideje, azt is az ondóban található anyag! Én etért csak irigykedni tudok!!!

Az senkinek sem árt! A szülést csak akkor indítja be ha amúgy is itt az ideje, azt is az ondóban található anyag! Én etért csak irigykedni tudok!!!
Mivel már 36 hetes vagy így már nem számítana koraszülöttnek ha jönne a pici.Beindíthatja a szülést, de csak akkor ha amúgy sem sok lenne hátra.Szerintem mindent bele, ne vond meg magadtól!Szülés után valószínû pár hétig úgysem fog hiányozni, amíg helyre nem állnak odabent a dolgok.Engem 1 hétre tiltott el a doki a 28. héten.Nem volt könnyû kibírni, álmaimban mindig du..am.:)
elõször is én a 4.válaszolónak üzenem hogy én veszélyeztetett terhes vagyok és nekem se lehet szeretkezni a terhesség alatt nekem október végéig kell kihuzni ugyhogy kitartást kivánok neked nagyon nehéz megállni de megéri a piciért! a terhesség vége feletti szexrõl nekem megoszlik a véleményem az egyik ismerõsünknek a szex inditotta be a szülést a 35.héten a méh összehúzódás miatt!egybõl kórházba fektették és mindent megtettek hogy a pici még bent maradjon egy pár hétig! ez az én véleményem de ha neked semmi panaszod akkor hajrá!boldog babavárást egy 12 hetes kismami!
mindenkinek irom:D:DD: hogy a kéRdezö azt kérdezte ärt e a babänak az orgazmus..nem az hogy a szex....tehät valoszinüséggel a kismama nem szexel éri el az orgazmust szépen mondva:D.egyértelmü hogy nem szeretkezik napi 2 szer:D.
De szeretném én is!!
Mindenkivel egyet értek! :)
Én meg azt olvastam, hogy az orgazmus "edzi" a méhet, úgyhogy mindent bele csajok!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!Szerintem ez tipus függõ ki mennyire kivánja a szexet!Én az elsõ 3 hónapban nem igazán kivántam:(!Az utolsó válaszolonak üzenem hogy mindkettõ:) !
Nem csak a sperma, maga az orgazmus közbeni méhösszehúzódás is megindíthatja a szülést, fõleg ha gond van. ha nincs gond, akkor lehet szeretkezni, de óvatosan azért, a dokik is ezt mondják. És neked párod segít ebben, vagy magad oldod meg a napi 1-2-t? Irigyellek, szó se róla... Engem sajna koraszülés veszélyével eltiltottak, tehát augusztusig nuki szex:-(
Én is olvastam, pl. azt hogy a spermiumban van egy olyan anyag, ami beindítja és javasolják is a szülés elõtt a szexet, ha nincs semmi probléma a terhességeddel. Én túlhordtam a lányomat, benn feküdtem már pár napja a kórházban és szombaton hazaengedtek hétvégére.11-kor megvizsgált a doki, azt mondta, hogy mehetek haza, itt semmi esély a szülésre, hétfõn jöjjek vissza. Ne is mondjam, ahogy hazaértünk nekiestem apukának :-), 3-kor már mentünk vissza a kórházba mert szex után pár órával elment a magzatvíz. Ekkor már én mondjuk 41.hetes voltam. A másik amit olvastam, hogy az orgazmus után(közben) méhösszehúzódások vannak, ami szintén beindíthatja a szülést. Ettõl függetlenül szerintem ne fogd vissza magad :-)) 28hetes ikres kismama
szia. Hú de jó neked.Èn a terhesse´gem utolsó 4 hónapjában elfelejthettem.A babának nem ártasz vele.Az utolsó 2-3 hétben lehet kicsit óvatosabban, esetleg óvszert használni, mert a spermiumban van olyan anyag, ami beindi´thatja a szülést.igaz, a me´h összehu´zóda´sok is. Az orgazmustól szerintem nem fogsz megszülni elöbb.
36 hetes már nem is számít koraszülésnek...akkor mi itt a gond???

Fiuk, ti eszrevennetek, ha a baratnotok megjatszana az orgazmust? Vagy van aki mar annyira tokelyre fejlesztette, hogy nem lehet megkulonboztetni a megjatszast az igazitol?

megirom a tapasztalataimat ha erdekel valakit,mert no vagyok:)

Legjobb válasz: Van pár apró dolog, amibõl igenis ki lehet szûrni :) Úgyhogy a megjátszás dologgal csak azt éri el, hogy legközelebb mégjobban megkapja :)

Van pár apró dolog, amibõl igenis ki lehet szûrni :) Úgyhogy a megjátszás dologgal csak azt éri el, hogy legközelebb mégjobban megkapja :)
Lehet nem venném észre, de nagyon utálnám, ha megjátszaná. Ilyet csak bunkó, önzõ, tahó férfiak várnak el a párjuktól. Ha meg a nõ magától csinálja, mert frigid, akkor elõbb-utóbb úgyis megunja, és elzárja a szexcsapot, ha nyeregben érzi magát. Ha meg egyszerûen ostoba, mert csak csikló orgazmusa van és nem meri felvállalni, hát akkor pffff...
szerintem nem vennek eszre !! 25/L
Szerintem el lehetne úgy játszani, hogy ne vegyék észre. Én azt hiszem nem lennék boldog ha megtenném, az olyan önbecsapás is, és szex után rossznak ítélném az egészet. Ha nincs, akkor nincs, ez van. Engem érdekelnek a te tapasztalataid! :) Hm??? 21/L
A kérdező hozzászólása: siman ellehet jatszani, de itt a kerdes valojaban a minek.zenyleg vannak helyzetek amikor eljatszottam mert faradt voltam es a parom annyira igyekezett, nem akartam elkesesriteni.es nem vagyok frigid, sot!napi ket alkalom a minimum egy ev utan is.neha a kegyes "hazugsag"csak jol jon.a ferfi ferfinak erzi magat, en meg orulok, hogy a prom is elegedett.en meg bepotolom duplan kovetkezo alkalommal.na, most harapjak le a fejem a ferfiak!!!
Kérdezõ írd meg a tapasztalataidat :) Én pl. már jártam úgy, hogy nem vettem észre a színlelést, utólag tudtam meg, szar érzés volt. (nem mindig színlelt, hanem volt 1-2 eset a sokból, és nem vettem észre). Pedig esküszöm figyelek a nõkre mindig, talán túlzottan is - és ezzel kergethettem bele a színlelésbe, nem ment én meg szerettem volna, hogy menjen, stb.
A kérdező hozzászólása: megirtam!eggyel feljebb:) es ez nem azert van mert nem szereted a pasid, hanem pont forditva.
Szerintem ez hülyeség, ne haragudj. Nekem is volt egy-két alkalom, hogy éreztem szex közben, hogy nem fogok elélvezni (fáradtság, stressz stb.), de akkor se kezdtem el színészkedni, hanem szóltam, hogy nyugodtan élvezzen el, mert én most képtelen vagyok. Õ ezt megértette, szexeltünk egy jót, elélvezett, én meg késõbb pótoltam. Nem nagy ügy. A megjátszott orgazmus szerintem minden körülmény között röhejes. 23/N
én csak olyannak tudtam eljátszani, akivel amolyan futó viszonyom volt, és nem tudta, milyen, mikor igazából elélvezek. nem tudom, azt tudnám-e szimulálni:) amúgy komoly kapcsolatban én nem próbálkozom ezzel, ahogy elõttem írták, megmondom, hogy most nem fog menni.

Nincs orgazmusom nem élvezem azt ha a nyelvével vagy az újával a csiklómhoz ér és ez neki nagyon nem tetszik nem tudom miért várja a csodát h elmenjek de nekem nem megy. Ez miért van?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.

Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.
Szerintem rágörcsölsz az egészre, hogy márpedig neked orgazmusod lesz. A nõk orgazmust tekintve bonyolultabbak, mint a férfiak. Ehhez idõ kell, hogy összeszokjatok, összehangolódjatok. Ezt egy férfinak meg kell értenie, hogy azért ez egy nõnél máshogy mûködik. Engedd el magad és ne agyalj semmin! :)
Nem így kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy nem megy és kész. De megy! Csak meg kell találni, hogy hogy a legjobb meked. Neked is máshogy kell hozzáállni a dolgokhoz! Ha saját magad el tudod vinni a csúcsra, akkor nincs nagy gond, mert ha teljesen ellazulsz, amikor a párod csinálja, akkor jó lesz, de nem szabad arra gondolni, hogy "már megint minek, ha úgysincs orgazmusom". Ha meg még te sem értél el orgazmust magadnak, akkor kicsit nehezebb a helyzet, de a barátoddal együtt tudtok tenni az orgazmus érdekében.
erre való az önkielégítés...ha nem próbálod ki h neked mi a jó, akkor ne várd h majd most lesz orgazmus, mikor azt se tudod milyen az...most az tetszik neki h te nem élvezed??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Hát lehet tényleg csak rágörcsölök erre az egész dologra. Én 16 vagyok a párom pedig 23.

6-7 hetes terhes vagyok. Tényleg elmehet a baba, ha szeretkezünk ill. ha orgazmusom van az első 3 hónapban?

Sziasztok? Ismer?sömt?l hallottam err?l és kicsit aggódom, mert a párommal mi nem bírtunk már tovább várni.6 hét nagy id?...

Legjobb válasz: Nem, nem mehet el a baba.

Nem, nem mehet el a baba.
Én 18 hetes vagyok és eddig végig szeretkeztünk.Nyugi, ami jó neked az jó a babócának is.
Problémamentes terhességben nem nagyobb az esélye, mint egyébként lenne. Hajrá!
Ha az orvos valamilyen okból kifolyólag nem tilt el, akkor semmi gond. Addig szerelmeskedhettek, amíg jól esik, maximum nagy pocakkal olyan pózt kell keresni, ami neked is kényelmes. Sok boldogságot a babához!
Szia! Nekem csak annyit mondott az orvos, hogy az elején mindent azaz a szexszet is csak mértékkel, tényleg van rá esély a legelején. A lényeg, hogy csak mértékkel szerintem. Gratula!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!