Találatok a következő kifejezésre: Ha a orgazmusa van (148 db)

Ha a nőnek van orgazmusa szex közben, akkor nagyobb az esély a babára?

Legjobb válasz: Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.

Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.
igen, ha egyszerre, vagy késõbb van, mint a férfinak. növeli, de nem nagy mértékben az esélyeket
Hát sajnos ez sem vált be nálunk!Pedig volt pár orgazmusom 3 év alatt!:(
sajnos nekem nem volt orgazmusom mégis babaás vagyok és amikor az elsö babát vártam se volt orgazmusom

Ha terhesen orgazmusom van az a babának is jó? Lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok :D. Vagy abból a baba nem érez semmit?

Kora terhességnél nem gond ha van orgazmusom és a férjem belém élvez igaz??

Legjobb válasz: MMint azt tudom h az orgazmus mit okoz :) csak hogy a babánál milyen érzetet okoz pontosan, azt nem :)

MMint azt tudom h az orgazmus mit okoz :) csak hogy a babánál milyen érzetet okoz pontosan, azt nem :)
Nekem a kozepso babam elment, akkor nem is voltunk egyutt, mert parom kulfoldon volt. Most 35 hetes vagyok, es ezt a terhesseget vegigsexeltuk idaig, parom mindig bennem megy el, es semmi bajunk. Ez szerintem mindenkinek a sajat meggyozodese szerint mukodik.
Én óvatosabb lennék a 12. hét elõtt. Túl sok a megmagyarázhatatlan vetélés a környezetemben mostanában, és sokaknál szex után kezdõdött... Nem riogatni akarlak, csak a véleményem mondom el. A 12. hétig jobb a babának, ha a méh nyugalmi állapotban van. Én legalábbis nem kockáztatnék, voltam veszélyeztetett is, veszítettem is el babát, szóval ezért gondolkodom óvatosabban.
5-ös válaszolóval egyet értek. Én most vagyok másodszor terhes, az 1.-vel elvetéltem. Most férjemmel úgy döntöttünk a 12.hétig nincs szex /én az orgazmus minden formájáról is lemondtam/. A magzat ilyenkor még nem 100%, hogy rendesen megtapadt, és bár nem bizonyított, hogy az 1.vetélésem a szex miatt volt, most már nem kockáztatnék. Ki tudja mit okozhat a korai szakaszban a méhösszehúzódás. Persze aki még nem vetélt el, az ezt úgysem fogja megérteni.
állítólag jó neki:-) Ha em vagy veszélyeztetett terhes nyugodtan szexeljetek, egészségetekre.nem gond az orgazmus
A kérdező hozzászólása: oké, köszi a választ
Állítólag -nem tudom :) - ugye az orgazmus is hüvely-és méhösszehúzódásokat okoz, amik egy kicsit "megmozgatják" a méhet és ringatódzik benne egyet a baba. De nem hullámverés van természetesen, csak egy kis "hinta":) Én ezt olvastam :) koraterhességnél se baj egyébként, ha nem használtok gumit és utána sem. (Ha nem leszel allergiás a spermiumokra, mert viccen kívül én az lettem.)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!óvatosak vagyunk mi is.

Mi a kulonbseg a csikloi es a hĂźvelyi orgazmus kozott? Mar mint, hogy mit erez a no ha csikloi orgazmusa van, es mit erez ha huvelyi?

Legjobb válasz: A huvelyi sokkal intenzivebb elmeny,tovabb tart stb. Es az igazan jo szexben a ketto egyutt jon.:)

A huvelyi sokkal intenzivebb elmeny, tovabb tart stb. Es az igazan jo szexben a ketto egyutt jon.:)
hĂźvelyi? Te valami svéd vagy?
A kérdező hozzászólása: Magyar vagyok, csak nem tudok étkezettel írni, mert akkor ilyen hülye, ge.ci jeleket ad ki -.- de nem igaz, hogy csak egy ember tud válaszolni a kérdésre.....
másnak úgy sincs, szóval örüljél
ti emberek mindig többet akartak, akármit megkaptok.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :) másképp nem nagyon fog menni... de mindenképp bíztató, hogy van olyan póz, amiben már sikerült, úgyhogy szerintem idõ kérdése, hogy máshogy is menjen. Próbáljatok utánakeresni a neten, hogy milyen "gyönyörfokozó" pózok vannak, amikben a nõ nagyobb eséllyel el tud élvezni.

Van olyan nő akinek ha csikló orgazmusa van, a magatartása alig változik az elötte levő magatartástól? Bővebben lennt.

ugyértem, ha izgatom bn?m akkor akkor sóhajtozik, gyorsabban veszi a leveg?t stb....ez rendben is van. de van olyan hogy orgazmuskor is ugyan így csinál? talán egy NAGYON KICSIT élénkebb.

Legjobb válasz: szerintem van...

szerintem van...
hát, nálam elég észrevehetõ a különbség. vannak egyéb jelek is, amibõl megtudhatod, valóban elélvezett-e.

Miért van az, ha együtt vagyok a párommal és csiklói orgazmusom van (G-pontos ingerléssel), nem tudok még egyszer elmenni? Más is így van ezzel?

A 2. menetnél már jelentkezik a pisilési inger is (pedig szex el?tt mindig elmegyek WC-re) és nem tudom/merem elengedni magam, pedig tudom, hogy nem pisilnék be. Mégis annyira zavaró ez az inger, hogy képtelen vagyok még 1x elmenni.

Legjobb válasz: Hát van itt pár keveredés: Van csikló orgazmus, hüvelyi orgazmus és g-pontos orgazmus. Az utóbbi kettõ között van némi hasonlóság, de amit te írsz, hogy csiklói orgazmus g-pontos ingerléssel, na olyan nincs. :) Elválasztva mindentõl: a g-pont ingerlése pisilési ingert vált ki, ez normális. Nem fogsz bepisilni, de lehet, hogy ejakulálsz, vagyis kifolyik belõled egy kevés folyadék. Ez azonban nem pisi. Ez egy természetes folyamat, semmi más megoldás nincs rá, minthogy elengeded magad és próbálod élvezni. Beszéld ezt meg a pároddal. Legyetek bátrak, csináljátok tovább. Elõfordulhat, hogy csorog belõled pár csepp, de ezen nincs semmi szégyelni való. A hüvely izomzat szorítása szex közben normális és ne akarj vele semmit se kezdeni. A férfinak kifejezetten örömforrás, ha a partnere szûk, erõs hüvellyel rendelkezik. Ha kidörzsölõdik, akkor használjatok jó sok sikosítót.

Hát van itt pár keveredés: Van csikló orgazmus, hüvelyi orgazmus és g-pontos orgazmus. Az utóbbi kettõ között van némi hasonlóság, de amit te írsz, hogy csiklói orgazmus g-pontos ingerléssel, na olyan nincs. :) Elválasztva mindentõl: a g-pont ingerlése pisilési ingert vált ki, ez normális. Nem fogsz bepisilni, de lehet, hogy ejakulálsz, vagyis kifolyik belõled egy kevés folyadék. Ez azonban nem pisi. Ez egy természetes folyamat, semmi más megoldás nincs rá, minthogy elengeded magad és próbálod élvezni. Beszéld ezt meg a pároddal. Legyetek bátrak, csináljátok tovább. Elõfordulhat, hogy csorog belõled pár csepp, de ezen nincs semmi szégyelni való. A hüvely izomzat szorítása szex közben normális és ne akarj vele semmit se kezdeni. A férfinak kifejezetten örömforrás, ha a partnere szûk, erõs hüvellyel rendelkezik. Ha kidörzsölõdik, akkor használjatok jó sok sikosítót.

Ha van a nőknek hüvelyi és csikló orgazmusok, akkor a férfiaknak pénisz orgazmusuk van?

Legjobb válasz: 15:33-nak! Ritka nagy marha vagy!!! Mi az, hogy a férfiaknak nem lehet orgazmusuk!!! Milyük van, te nagyon hülye!!! Vagy egész életükben álló szerszámmal közlekednek? Akár nõ, akár férfi, a szexuális kielégülésnek mindkét nemnél orgazmus a neve. Hány éves lehetsz?!

15:33-nak! Ritka nagy marha vagy!!! Mi az, hogy a férfiaknak nem lehet orgazmusuk!!! Milyük van, te nagyon hülye!!! Vagy egész életükben álló szerszámmal közlekednek? Akár nõ, akár férfi, a szexuális kielégülésnek mindkét nemnél orgazmus a neve. Hány éves lehetsz?!
Milyen hülye kérdés ez? A nõknek 2féle orgazmusuk van, a fiúknak meg egyféle. Aztán hogy azt hogy nevezed, az már teljesen mindegy.
Ha a májkrémbe máj van, akkor mivan a fogkrémben?
Ha a Boci csokiba tej van, mi van akkor a Tibi csokiban?
22:21-nek: nem a humor kategóriában szerepel a kérdés, nem tûnt fel? És akkora nagy gyökér vagy, hogy ülve nyalod a Holdat!!! Nem okoz fizikai fájdalmat az koponyádban tátongó ûr, vagy csak az ilyen oldalak olvasása és az idióta válaszaid okoznak nálad ORGAZMUST?!
Te tényleg marha vagy. :D A kérdező hozzászólása: komolyan >>>kérõdztem....<<< Ez tényleg csak nekem szúrt szemet? :D Egyébként van prosztata ingerlésével létrejövõ orgazmus de az is a péniszen keresztül jut el az agyig ergo a férfiaknak csak péniszorgazmusuk van.
17:23 lol neked nincs humorérzéked sõt még hülye is vagy! a kérdezõnek pedig mondom hogy a férfiaknak tényleg nincs orgazmusuk, csak azért szokták verni a faszukat mert ha nem polírozzák eleget akkor matt lesz a bõr amibõl könnyen baj lehet!
Persze, nem hallottál még fallosz-i és anus-i férfi orgazmusról? Kérlek ird le a korod
A férfiaknak nem lehet orgazmusuk, te hülye.
Ha a te agyadban ész van akkor mi van az enyémben?
A kérdező hozzászólása: komolyan kérõdztem....
12:07 Hogy én vagyok hülye? lol ne nevettess. Nem én nem ismertem fel egy poén-választ. Te tipikusan az az agyalágyult barom vagy aki heti 2szer mozdul ki otthonról, akkor is boltba max. Csak az ilyenek lesznek dühösek egy viccre. (gondolom utálod a napiszart is mert rontja a társadalom színvonalát) :D irj ha nem találtam el

A lányok akkor is élvezik a szexet, ha nem orgazmussal végzõdik? (csak közben van)

Mert a fiúk a szex végén elélveznek és azzal le vannak rendezve, de a lányoknál ez, hogy mûködik? Akkor is élvezik a szexet, ha nem a végén élveznek el, hanem közben valamikor?

Legjobb válasz: Lányok egyfolytában élvezik, ha össze tudnám valamivel hasonlítani egy görbén van egy folyamatos vonal, és az orgazmus pillanatánál kiugrik, a fiúknál alacsony folyamatos majd egy kiugrás szerû az orgazmuskor.

Lányok egyfolytában élvezik, ha össze tudnám valamivel hasonlítani egy görbén van egy folyamatos vonal, és az orgazmus pillanatánál kiugrik, a fiúknál alacsony folyamatos majd egy kiugrás szerû az orgazmuskor.
igen, én általában közben is többször elmegyek, de volt olyan is hogy a parteremmel egy idõben. De pasiban is van olyan aki elélvez utána képes folytatni, van akinek kell kis pihi és vannak egylövetûek is. Nõknél is ugyanígy.
Nem, azt várják, hogy õk mikor mennek el...
A nõk orgazmus nélkül is jobban élvezik, mint te orgazmussal. Ezt borítékolhatod is.
Hogyne élvezném....egy aktus során többször is képes vagyok elélvezni, hogy most az pontosan nem akkorra esik amikor a végén a partnerem is elélvez, az egyáltalán nem gond :)
Noydra, Te honnan tudod, hogy a mmásik nem mekkorát és hogy élvez orgazmuskor, ha nem voltál még másik nemû, és nem élted át az "övét"? Mert különben csak találgatás.
én akkor is élvezem a szexet, hogyha nincsen orgazmusom se közben, sem a végén. nem arra hajtok. van, hogy egyszerûen csak magát a szexet szeretném, és nem az orgazmust. nekem az orgazmusért dolgoznom is kell valamennyit, mert magától nem megy, rá kell segíteni.
Ezt a hülyeséget, dehogyis. Neked jól esne, ha álló farokkal otthagyna a nõd, hogy intézd el magadnak, nekem elég volt ennyi? Sok nõ nem élvezi magát a dugást, csak egy ki-be reszelés az egész, a legtöbben az elõjátéktól élvezünk el, vagy ha folyamatos inger éri a csiklónkat, de sok férfi ezzel baromira nincs tisztában, és azt hiszi hogy az eszetlen tönkölés nekünk is jó, hát hiszen neki az. Senkinek nem jó a szex orgazmus nélkül. Máshogy mûködünk, az tény, de ettõl még egyetlen férfinak sincs joga figyelmen kívül hagyni a partnere kielégülését. Ha meg te már végeztél, az a minimum hogy szájjal utoljára a csajt is a csúcsra juttatod, ellenben paraszt vagy. Nem kell sok ahhoz, hogy õ is elégedett legyen a végén.
utolsó: én ezt nem így látom, pedig nõ vagyok. én élvezem a "ki-be tönkölést". sokszor még jobban is, mint hogy a saját orgazmusommal foglalkozzak, hogy azt elérjem. mert nekem is csak a csiklóm ingerlésekor van, és van, hogy szívesebben koncentrálok magára az aktusra, minthogy ilyenekkel foglalkozzak. kérdezõ, tanulság: mindenki más. van, aki olyan, mint én, van, aki más, és van olyan is, mint az elõttem válaszoló. ki kell ismerned a lányt, hogy õ milyen.

Ha a fiúnak hamarabb van szeretkezés során orgazmusa, akkor a lánynak nem lehet hüvelyi orgazmusa annak az aktusnak során?

Megfordítva: ahhoz, hogy egy lánynak hüvelyi orgazmusa legyen, ugyanakkor kell elmennie, mint a fiúnak?

Legjobb válasz: nem. egy lányon lehet látni. hogy mikor van (meg érezni) egy férfinak egy idö után önkontrol kérdése a dolog. tehát ha a lánynak orgazmusa van akkor gyakorlatilag egy férfi képes pár másodpercen belül is élvezni. azaz közel 1 idõben

nem. egy lányon lehet látni. hogy mikor van (meg érezni) egy férfinak egy idö után önkontrol kérdése a dolog. tehát ha a lánynak orgazmusa van akkor gyakorlatilag egy férfi képes pár másodpercen belül is élvezni. azaz közel 1 idõben
Kiemelõ a hüvelyi szó... nem lényeg milyen orgazmus, a lényeg, hogy elõbb legyen aktus közben mint a fiúnak... vagy használd a nyelved ha már nem bírtad tovább!
Ez nem függ össze szerintem :P Ha egy fiú elmegy, akkor gumicsere, és mehet tovább a menet. Nekem eddig 4 a rekordom egy huzamban, de az igaz, hogy a végére totál kidõltem... viszont az uccsó menet vagy egy óráig tartott, és a csajszi is elment néhányszor, szóval ez így baromság :P Am meg nem kell ugyanakkor legyen orgazmusod, amikor neki... Bár az orgazmusával könnyen elõidézheti a tiédet is mikor jönnek az összehúzódások, a rángások, a kéjes lélegzetvételek, nyögések, akkor én speciel hamar el tudok menni, mondhatni a csajszival egyszerre :P
A kérdező hozzászólása: Tehát a lánynak kell hogy legyen elõbb hüvelyi orgazmusa, és utána elmegy a fiú is. És kézzel befejezni mit jelent? Ha hamarabb megy el a fiú, a lány csiklóját kell izgatni vagy a hüvelyt ujjazni?
Amelyiket kéri :P
A kérdező hozzászólása: De melyiket szokták? Melyik a célravezetõbb? :P

Tényleg igaz, hogy ha aktus közben a nőnek orgazmusa van, az olyan lúgos flórát teremt, ami a fiú-babáknak fog kedvezni?

Van saját tapasztalatotok? Nekem mindig van orgazmusom, amikor párommal vagyok, akkor nekem esélyem sincs kislányra?:O Vagy csak akkor, ha 3 nappal ovu el?tt vagyunk együtt?

Legjobb válasz: Mindig van orgazmusom, a második gyerekem "készítésénél" pontosan tudom, hogy orbitális orgazmusom volt. Ja, két lányom van. Szerinted van összefüggés? :)

Mindig van orgazmusom, a második gyerekem "készítésénél" pontosan tudom, hogy orbitális orgazmusom volt. Ja, két lányom van. Szerinted van összefüggés? :)
Pillanatszerûen nem tud semmilyen flórát teremteni.
Megnyugtatlak. De azt tudnod kell, hogy nem attól van gyerek, hogy van orgazmus! Amit leírtál, az pont úgy jött le, hogy minden nõnek, minden szex alkalmával kenne orgazmusa. De ez hülyeség!!
Nem hiszem mert akkor mindig fiu születne, ha a nõi orgazmus azt befojásolná:)
Ha jobban értelmeznéd amit írtam akkor értenéd!nem azt írtam , hogy "mindenkinek fia születne" hanem akkor mindig fiú születne nem mindegy !!!!Elõbb értelmezd és utána írkálj bocsi kérdezõ, de nem szeretem ha ki oktatnak!
A kérdező hozzászólása: Jaj, lányok, ne veszekedjünk!! Sztem nem feltétlenül van minden nõnek minden alkalommal orgazmusa, de én arra is gondoltam a kérdés feltevésekor, amikor pl. orálisan segít rá a párunk, hogy akkor is megváltozik a ph. De valahogy nekem is sántít ez az elmélet...
ja és sajnálom ha neked nem sikerül az orgazmus!
utolsó vagyok és nem értem ezt a "Hú" szót én arra értettem , hogy ha a nõi orgazmustól függene a baba neme akkor szinte csak fiú gyeekek születnének, de mind tudjuk ez hülyeség , mert attól nem függ semmi!
Utolsónak! Hú!Klassz világ lenne, ha minden nõnek sikerülne az orgazmus!
Szia! A régebbi korokban a nõknek igen ritkán volt orgazmusuk, mégis születtek lányok-fiúk vegyesen. :-) A nõi orgazmus nem befolyásol semmit, csak egy kicsit "terelgeti" az összehúzódás a kiskatonákat a méh felé nemtõl függetlenül. A fiú és lány spermiumok között egyébként nem olyan nagy a méretbeli különbség, még Ceizel doki módszere is csak 70 - 30 % -os eredményességgel mûködik az eredeti 50-50 helyett. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!