Találatok a következő kifejezésre: Ha a orgazmus után percekig (9 db)

JÓ!!! :D
jó. megjátszani biztos meglehet, de én ennyi energiát nem feccölnék bele.
Jo, nalam is igy van. De a pasim mindig tudja, mekkora volt az orgazmusom (mivel ugye sosem egyforma), mert mindig van a "reakciomban" valami mas. Pl intenzitasa, hossza, stb.
Biztos fázik. :) Persze, hogy jó. Ilyet szerintem nem lehet megjátszani.
Jó!!! És igen, meg lehet játszani.
Meg hát...sõõt az orgazmust is... Naná hogy jó...bár nekem lenne ilyen... :D
Egyértelmüen jó.azt nem játsza meg.nálam is így van:) örülj neki:)
Az orgazmust meglehet játszani, de ilyen mélyen nem lehet szinészkedni az érzést, az feltünne neked is!Tehát a leírtak alapján "valamit" elég jól csinálsz az ágyban! ;) ... Csak így tovább!:D
JÓ!!! De még mennyire! Azzal meg ne foglalkozz, hogy megjátssza-e. Legyél mindig õszinte vele, és beszélj meg lehetõleg minden fontosat. És ne bosszankodj akkor sem, ha az orgazmus nem olyan erõs, mint máskor (ugyanis ez mindig más erõségû). Akkor biztos nem fog megjátszani semmit. Simogasd egy ideig utána is. Persze ilyenkor másképp: inkább megnyugtatólag, az egész testét, kivéve a legérzékenyebb helyeket. Öleld is át, ha jól esik neki! A lányok többsége nagyon szereti, ha ilyenkor a fiú nem hagyja azonnal abba.
A kérdező hozzászólása: és ha egy adott pontos szekálom, és akkorát ugrik hogy majdnem lerug az ágyrol? aztis meglehet játszani? :D
A kérdező hozzászólása: és ezt meglehet játszani szerintetek?
Az én barátnõm orgazmus után (nem csikló ingerléssel) pár percig remegett és annyira érzékeny lett a teste h nem engedte h hozzáérjek sehol...aztán már engedte a cirógatást , simogatást. mivel együtt mentünk el én sem voltam nagyon magamnál ... fenomenális.... mindenkinek ajánlom....

Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)

Baj ha orgazmus után mindig bekeményedik a hasam? 1-2 percig tart, nem fáj csak kőkemény lesz.30 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :)) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :))))

Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :) ) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :) )))
Ameddíg nem okoz görcsöt, vagy vérzést nem baj, csak óvatosan a bejutó spermiumok megnyithatják a méhszájat. Inkább a lepedõre kerüljenek.
may be a popója szûkebb
Ja, a 22:38-at tényleg nehogy komolyan vedd véletlenül! Inkább leírom én is, hogy látszódjon, hogy bár tényleg viccesnek találjuk, de a valósághoz abszolút semmi köze. :D
A popsi szûkebb, intenzívebb kéjérzetet okoz, nem véletlenül vágynak rá a pasik általában. ;)
xD. elsõ válaszadó.
22:38 Ez mekkora állatság! El ne hidd neki kedves kérdezõ! Mindössz annyi a titka, hogy szûkebb, plusz van most egy ilyen hullám a pasiknál, hogy ez milyen jó, vágynak rá, mert a pornó tele van vele, és izgatja a pasikat, hogy különleges... Ennyi... Enzimek? Mi? Úristen!!!
az én barátom is gyorsan elmegy ha análisan csináljuk F/43
ne szúrd a fosóját xD
IFF! UNDI! Hát te tudod mire buksz XD "Barna guriga" :P
az én barátom is gyortüzelõ, ha análba nyomjuk. L13
A végbélben találhatók bizonyos enzimek amik rövidtávon csökkentik a férfiak "állóképességét". Ha túl gyakran csináljátok egy idõ után lehet h elölrõl is csak 5 perc lesz vagy még kevesebb. Emellett ha az enzimek teljesen beszívódnak akkor a nemi szerv mérete is csökkenhet. Óvszer valamilyen szinten megállítja ezt a folyamatot de hosszú távon nem segít.
lehet hogy szippantós kocsit vezetsz és izgat a buké
00:52 Te 13 évesen már análba nyomod a pasiddal? Az a szép, kisleány!
9:07 lámlám... 41 évesen még mindig b.zi ? vagy ? gratulálok !... 13 éves kiscsaj meghogy análba nyomja... ugyan már... kamuzol szerintem. kérdésre vállaszolva : Nemtom, de egyszer seggbe dugtam, és ink. a punci, az izgatóbb. Meg szeretem ha kicsit lassaban jön a sperma, élvezem azt az idõt =)
Mert abberrált vagy! Ahonnan kb. naponta kaka jön ki, és köztudott, hogy az büdös, undorító, és fertõzõ, hát én oda nem dugnám be :/ Az emberi anyagcserefolyamat végterméke, a bélsár ürítésére szolgál az a nyílás, csak hogy tudd. Akit az vonz, szerintem nem normális.
Kedves utolsó. Annyiban van igazad, hogy onnan jön ki a széklet, de nem ott tartózkodik. Az a végsõ stádium, mielõtt távozik. Azaz, mikor nem kakilsz, nincs ott semmi. És mivel a szervezeted olyan, hogy természetes baktériumokkal tisztít, illetve különbözõ anyagokkal, enzimekkel, ezért ott nincs kaki. Ha te úgymond kinyomtad, akkor utána az a terület öntisztulást végez. Neked ott állandóan széklet van? Akkor valami baj van veled. Természetesen mindenki annyit vállal be a szexbe, amennyit enged az undora. De mert valaki ezt szereti, nem kéne lehülyézni.
Igen normális.Minden jót.
Szia! Normális, hiszen enyhe méhösszehúzódásod is van közben. Csak a görcsölés nem természetes. 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Baj, ha orgazmus után pár percig fájdogál a hasam?

7 hetes 3 napos vagyok.6 hetesen voltam dokinál,aki Duphastont írt fel,mert görcsölgetett a hasam.(Vérezni nem véreztem.)Azt mondta,hogy a szexet kicsit szüneteltessük.Kérdeztem,hogy meddig,és rám bizta,hogy azt úgyis érezni fogom,de legalább egy hétig.Be is tartottuk,és megpróbáltuk,mert már a gyógyszert?l elmúltak a görcseim.Viszont az orgazmus után megint görcsöltem pár percig.Lehet ez baj?

Legjobb válasz: Ha ilyen gondjaid vannak,igen csak a babára kellene gondolnod,nem a szexre.Ha az orgazmustól megkeme´nyedik a hasad az ok,mert 1perc múlva elmúlik.De ha fáj is azzal vigyázz,nehogy rossz vége legyen.Szex nélkül ki lehet bírni. 39hetes kismama.

Ha ilyen gondjaid vannak, igen csak a babára kellene gondolnod, nem a szexre.Ha az orgazmustól megkeme´nyedik a hasad az ok, mert 1perc múlva elmúlik.De ha fáj is azzal vigyázz, nehogy rossz vége legyen.Szex nélkül ki lehet bírni. 39hetes kismama.
Én úgyanígy voltam, csak az elejétõl el vagyunk tíltva.Most vagyok 12 hetes, de ha kell végig kibírjuk.A baba élete a legfontosabb.Meg annyi féle módja van hogy szeressétek egymást.Nekem a gyszert már el is lehetett hagyni, de én nem kockáztatok még.Várok, hogy erõsödjön.Kívánom a szexet, de nem tudnám elviselni , ha miattam lenne valami baja, így is annyi mindennek volt kitéve szegény az elején.ne kockáztass!
én barnázás miatt szeden a duphastont és mi is el vagyunk tiltva a sextõl ha a párod már nem birja segithetsz rajta az nem árt bizti:) de neked szerintem még várnod kéne az én dokim azt mondta a betõltöt 12hétig tuti nem szabad aztán majd meglátjuk hogy van a pici kitartás majd be pótoljátok:)
elmegy=orgazmus
Az elmegy Nálad mit jelent?? Hogy kimegy az ajtón?? Mert akkor nem lesz orgazmusa:-))
elmegy, és lehet még egy vagy akár több orgazmusa is :DD
A kérdésed értelmetlen. Ha arra vagy kíváncsi, hogy egymás után eltud-e menni többször, akkor igen. Bár nem sorozatban, de maximum 2-3 perc szünet után újrakezdheted neki, bár sok esetben érzékeny lesz a csikló az orgazmus után, így tanácsos kicsit várni. :)

Maszturbáláskor nincs orgazmusom.2-3 perc után abba kell hagynom, hogy "pihenjek". Lehet úgy orgazmusom, ha elveszem a kezem a csiklómtól és csak 10-20 másodperc múlva folytatom? Vagy folyamatosan kéne?

Az a baj, hogy nem bírom 3 percnél tovább... Utána kezdem újra, de szerintem ez nem túl jó. Mit tudnék csinálni? :(

Legjobb válasz: de miért kell pihenned? izomlázad van a kezedben? :D am hány éves vagy?

de miért kell pihenned? izomlázad van a kezedben? :D am hány éves vagy?
Gyúrjál vazeg!!! Miért kell " piheni" nem értem? Te nem bírod fizikailag, vagy valami kellemetlen érzés miatt hagyod abba?
Csináld végig. Nem bánod meg.
kellemetlen? inkább ne hagyd abba és akkor meglátod jó lesz! :)
Elõször én is abba hagytam, mert meg ijedtem az érzéstõl, de ha folytatod, akkor jó lesz! Higgy nekem! ;)
Próbáljuk ki az én kezemmel! Szerintem akkor menni fog.
Megmutatom hogy kell csinálni!
próbáld meg úgy hogy a másik kezedrõl a középsõ ujjad dugd be a puncidba, és csinálj úgy mint ha hivogatnál vele valakit, tehát ne ki be húzkodd csak mozgasd....így nagyjából a G-pontosat fogod elérni. Lehet elõbb lesz így orgazmusod, és nagyobb is mint simán csiklóval. Pasi vagyok, saját tapasztalatomból mondom, hogy a partnereim mit szerettek... Türelem, és kitartás....beszámolót kérek ha sikerül:) ))
A kérdező hozzászólása: Inkább a kellemetlen érzés miatt kell abbahagyni
Hány éves vagy?
Én még nem tudtam, hogy ez maszturbálás, de már csináltam.. Aztán amikor már tudatosult mit "mûvelek", akkor nekem sem ment. Pedig elõtte is, utána is, meg most felnõttként egyedül is, partnerrel is. De amikor bennem is tudatosult, hogy masztizok tulajdonképpen, akkor nekem is volt egy ilyen rossz érzés. Ez pszichés szerintem. Ne gondolj rá, hogy "lebukhatsz" vagy hogy ez szégyellnivaló dolog. Egyszerûen csak lazulj el, ne legyen olyan, hogy pl rád nyithatnak stb, és ne gondolj rá úgy, hogy emiatt pironkodnod kellene. Mindenki csinálja, mindenki élvezi, csak sokan tagadják.
Gondolom 13-14 éves lehet, akkor kezdik a szexuális örömöket felfedezni. A kérdezõnek, szerintem ha kellemetlen akkor ne csináld. Próbáld meg lassabban, gyorsabban, ahogy jó neked. (De örülök neki ide leírják lányok is, hogy masztiznak, pedig a legtöbb lány ezt tagadja)
Hát az izgatást nem szabad abbahagyni. Tudod a kezed nem elég puha. Ezért kell szájjal csinálnia egy fiunak. Meg lehet hogy nehéz arra is figyelni amit csinálsz meg arra is hogy mi történik. Segítséget javaslok. Amúgy hány éves vagy? (ha nem akarod ide, akkor írd meg privátba)
A kérdező hozzászólása: Nem sok :) Lehet, hogy valamit tényleg rosszul csinálok :(
Kellemetlen érzés? Akkor valamit rosszul csinálsz...csak kellemes lehet.:) Megkérdezhetem amúgy, hogy hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Nem is az, hogx elfáradok közben, de amikor már érzem, hogy jönne a jó érzés, valahogy nem tudom tovább csinálni. Pedig annyira nem is érzékeny a csiklóm, nem is fáj, de mégis van valami... :(
lehet olyan pontot, ideget nyomsz ami nem jó, nekem is volt már ilyen nedvesísd be az ujjad olyankor..bár ha angyon neves lesz az sem jó, mert akkor én nem érzem pl-ul
erre nem létezik válasz.
ne közvetlenül, hanmem több ujjal, anyagon keresztül inkább simogasd magad ha kinyújtod a lábad, esetleg kicsit megfeszíted, intenzívebb lesz
van amikor 3 perc, de van, hogy félórát is "kínszenvedek" :D változó
nekem is 3-4 perc kb..
Utolsó, nekemis ugyanez..:D:D 4-5perc kb
Nekem 3-6 perc kb., de én nem közvetlenül a csiklómat ingerlem, hanem a bõrön keresztül dörzsölöm. Nekem közvetlenül nem is megy.
Kedves kérdezõ, én ugyanígy vagyok vele.. egy idõ után olyannyira intenzív h az jó is meg kissé kellemetlen is és abba kell hagynom.. utána meg már kicsit fáj.:/
Valóban nincs rá pontos és íratlan válasz függ hogy milyen állapotban vagy függ a körülménytõl függ hogyan csinálod és még ezernyi dolog van ami befolyásolhatja.Ha orgazmust akarsz elérni de csiklón keresztül nem megy próbálkozz mással illetve vonj be más érzékeny pontodat.De hát a saját tested neked kell felfedezni és amíg nem jössz rá Te magad mi jó neked és mivel érheted el a csúcsot addig lehetnek majd nehézségek a partnerednek is.
nekem kb 10-15 perc de mi az h nem tudod folytatni? nem esik jól?
az vagyok, aki írta, hogy teljesen ugyanez a helyzet velem, mint veled. nekem sikerült, a párommal rájöttünk hogy a jó.:) amikor érzed, hogy jön az az erõs érzés, akkor egyre lassíts, és ne csináld tovább, mert nem a további ingerléssel lesz orgazmusod, hanem hagyd abba, és akkor jön majd.:D
Nekem is körülbelül 3 4 perc mire elélvezek. Nekem az is örömet okoz ha valamit feldugok legyen az bármi.
bocsi de jobban jkársz egy rezgös vibrátorral de ugy hogy felemeled a lábad és hátuldról..érted:D ugy talán
Nekem kb 2-5 perc. A 10 perc már soknak számít :D
A kérdező hozzászólása: 00.38: volt már orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: 21.01: bugyin keresztül is megy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!