Találatok a következő kifejezésre: Ha a orgazmus után (51 db)

Milyennek számit a puncim!? Baba v saláta? A nagyajkak összeérnek teljesen! Ha ülök v szét teszem a lábam akkor is vágás van, akkor nyilik szét ha széthuzzák! Orgazmus után is összeérnek a nagyajkak!?

Legjobb válasz: Elsõ: te semmit nem tudsz a puncikról! A punci formája genetikai adottság, semmi köze a használathoz! Én már szültem is, mégis babapuncim van, ez hogyan lehetséges szerinted?

Elsõ: te semmit nem tudsz a puncikról! A punci formája genetikai adottság, semmi köze a használathoz! Én már szültem is, mégis babapuncim van, ez hogyan lehetséges szerinted?
a használattól úgyis saláta lesz hamar.
meg lehet lesni?
Én már láttam :PPP <3 szerintem is olyan baba szerû :) nagyon szép :$ ^^
Hát ha te ennek örülsz, hogy néhány pasi totál látatlanban azt mondta, hogy baba puncid van, akkor grat xD
Kinek mi.Nekem tetszik :)
A kérdező hozzászólása: Akkor az jó ha többen igy gondoljátok h baba! tapasztalataim szerint jó a puncim! biztos azért is mert babának számit!:) és azt szeretitek pasik ugye??? XD
Sõt, nemcsak megnèzném..mindenféle jót is csinálnék vele.
Ki nem néznéé meg:????:) )))
Baba :)
A kérdező hozzászólása: Megnéznéd???hmm....
Hány puncit láttál már te elsõ válaszoló?? :DDD A kérdezõnek meg babapuncija van, az újszülött fajtából :P
Megnézném..
Nem tök mindegy? Ha ápolt és rövidre nyírt a szõre akkor rohadt mindegy. 23/F
kép? így fantáziába elég nehéz
Igen, baba :D Jól néz ki :)

Ha egy lány elmegy aktus közben, de a fiú még folytatja, akkor a lánynak ez nem rossz? Mert orgazmus után összehúzódnak az izmai.

Legjobb válasz: Nem minden aktus során sikerül,hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még,még,mélyebben erõsebben,lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.

Nem minden aktus során sikerül, hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még, még, mélyebben erõsebben, lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.
Orgazmus után kell pihenõ, mert olyankor kicsit szárazabb leszek, és regenerálódnom kell. Addig általában orálisan folytatom neki.
Ez változó. Általában nem okoz problémát, ha tovább kell szeretkezni, de egyes lányoknál elõfordulhat, hogy túl érzékennyé válnak, és kell nekik egy kis szünet. Egyébként ja, olyankor lehet folytatni szájjal, ahogy az elõzõ hozzászóló írja. ;)
Ez természetes védekezési mechanizmus..mint a csigáknál. Ilyenkor le kell õket hajítani magadról és agyonsózni.
Hát vannak olyan emberek is akik élvezik a fájdalom okozását, és vannak nõk akiknek olyan nagy a tûrõképességük, hogy semmi se éreznek ebben az esetben. De egy átlagos nõnek lehet, hogy kényelmetlen a szitu.
hmm, szerintem ez mindenkinél más, h rossz v sem nekem pl kicsit sem sõt, mivel akkor teljesen magamon kívül vagyok, mert nagyon jó érzés, ezért az, h még folytatja, hosszabbá teszi az orgazmust

Ha egy lánynak már volt orgazmusa attól még élvezi a szexet? Ha orgazmus után tovább folytatjuk.

Legjobb válasz: Egyénenként változó, a legtöbb nõ élvezi ugyanúgy, a barátnõmnek ritkán több orgazmusa is van egy együttlét alatt.

Egyénenként változó, a legtöbb nõ élvezi ugyanúgy, a barátnõmnek ritkán több orgazmusa is van egy együttlét alatt.
Egy nõ többre is képes egy orgazmusnál (nem mindegyik) szóval igen. Az én párom 3-4x simán el tud élvezni, szóval mondhatjuk, hogy nagyon is élvezi :)
A csikló nagyon érzékeny utána, de lehet folytatni, amíg csak bírjátok. ;) De személyfüggõ... van, aki egy után már nem kívánja, van, aki többet is akar...
Nagyon fiatal korban még nem, 20-30 között a nõk többsége, mármint aki képes egy orgazmust átélni, sorozatosan is ki tud elégülni. A végén akár 2-3 percenként is lehet orgazmusuk.
Illetve nem csak 20-30 között, hanem 30 fele gyakorlatilag akármeddig, míg szexuálisan aktív marad.
Szerintem ez nem kor, inkább személyfüggõ. De ki tudja, még nem voltam 30 éves. Nálam úgy mûködik, hogy miután elélveztem, két lehetõség van. Vagy túl érzékeny lesz a csiklóm, és akkor fájdalmas a folytatás- olyankor jobban szeretem, ha a barátom is minél elõbb befejezi, és nyugiban vagyunk-, vagy a másik lehetõség, hogy eléggé elzsibbadok, és kb semmit sem érzek. Az inkább olyan közömbös. Bár akkor is hosszú távon, mittudomén, egy 5-10 perc után kiszáradok (ugye, nem érzek semmit, mire izguljak akkor?), és megint nekiáll fájni. Egymás után 2 orgazmusom még sosem volt. Reméljük egyszer megdõl a tapasztalat, és az elõttem válaszolónak lesz igaza.
legtöbbjük igen, de van, aki nem bírja tovább...

Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)

Ha azelőtt pár nappal maszturbálok, hogy megjönne a menstuációm az orgazmus után nagyon fáj a hasam. Mitől lehet?

Úgy fáj a hasam,mintha mnestruációs görcs lenne..

Legjobb válasz: Nem már a menstráció elõtt egy héttel van, hogy kicsit görcsöl a hasam és orgazmus után olyankor jobban, fáj attól van, hogy közel van a mensid és ennyi, semmi komoly.

Nem már a menstráció elõtt egy héttel van, hogy kicsit görcsöl a hasam és orgazmus után olyankor jobban, fáj attól van, hogy közel van a mensid és ennyi, semmi komoly.
na igen... én attól féltem, hogy esetleg valami komolyabb bajom van, mert egy idõ után már olyannyira elviselhetetlen volt a fájdalom, hogy lábra állni nem tudtam. elmentem nõgyógyászhoz, kiderült, hogy volt egy cisztám ami "kipukkadt".. menj el te is egyhez, ártani nem árt!

Baj ha orgazmus után mindig bekeményedik a hasam? 1-2 percig tart, nem fáj csak kőkemény lesz.30 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :)) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :))))

Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :) ) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :) )))
Ameddíg nem okoz görcsöt, vagy vérzést nem baj, csak óvatosan a bejutó spermiumok megnyithatják a méhszájat. Inkább a lepedõre kerüljenek.

Ha órákon át késleltetem az orgazmust és csak izgatom magam, akkor természtes ha fáj az orgazmus után a zacsi?

Fiú vagyok, fiúk válaszát várom, hogy tapasztaltak-e ilyet, természetes-e ez.

Legjobb válasz: Perszehogy fáj! A nõk azt mondják, ez csak férfi találgatás, hogy mihamarabb essen meg a csaj szíve rajtuk - pedig nem igaz! Minnél jobban fel vagy izgulva, kielégülés nélkül,annál jobban fájnak a herék - én már csak tudom:-))

Perszehogy fáj! A nõk azt mondják, ez csak férfi találgatás, hogy mihamarabb essen meg a csaj szíve rajtuk - pedig nem igaz! Minnél jobban fel vagy izgulva, kielégülés nélkül, annál jobban fájnak a herék - én már csak tudom:-))
ilyen velem eddíg össszevissza kétszer volt.. de nagyon rosssz....
igen, természetes. én annak idején a dokitól kérdeztem meg, ugyh biztosan tudom. 25/f

Baj-e az is ha az ember a gyermekágyas idöszakban, kb 2héttel a szülés után nem szeretkezik ugyan de álmában orgazmusa van?

Legjobb válasz: szia! a szexet a fertõzések elkerülése végett nem javasolják, igazából az orgazmussal nincs gond.

szia! a szexet a fertõzések elkerülése végett nem javasolják, igazából az orgazmussal nincs gond.
Így van, már miért lenne baj? A fertõzéssel kell vigyázni, nem az orgazmussal:-)

Ha orgazmus után nagyon fáj a hasam akkor jobb ha ezt hanyagoljuk, ugye? De miért fáj?

5 hetes terhes vagyok, amúgy is beleszokott nyilalni a hasamba és elég er?sen fáj, de orgazmus után még jobban. Miért van ez? Csikló orgazmus, tehát nem sértek meg belül semmit, nem csináljuk durván... Elkeserít?! Ha szeretkezünk és nekem nem sikerül az orgazmus akkor nincs gond, akkor nem fáj. A méh összehúzódások miatt fáj vagy mi ez?

Legjobb válasz: iegn addig ovatosan mig doki nem látott

iegn addig ovatosan mig doki nem látott
nekem is fájt, pedig doki engedte volna a 12.hét után. A méhösszehúzódások miatt van. Mi jobbnak láttuk nem erõltetni sajnos. Konzultálj mielõbb a dokiddal!
Nekem is engedte volna a doki, de nem volt kellemes, sokszor fájt és keményedett utána a hasam.Mi hanyagoljuk sajnos a szexet. 34hkm
ha fáj hagyd abba vetélést okozhat

Normális ha a szűzhártya átszakítása után megtörténik az aktus és körülbelül fél órával utána a behatolás ugyan úgy fáj? Megvolt az előjáték, nedvesség is, de nem éreztem "orgazmust", pedig a partnerem figyelt rám és már összeszokott páros vagyunk.

Legjobb válasz: Mivel ott szakad, reped, nyílt seb keletkezik ami fél óra alatt nem gyógyul be. Sokan vannak akik szûziesség elvesztése után akár több hónappal élvezték mert akkor már nem görcsöltek lélekben.

Mivel ott szakad, reped, nyílt seb keletkezik ami fél óra alatt nem gyógyul be. Sokan vannak akik szûziesség elvesztése után akár több hónappal élvezték mert akkor már nem görcsöltek lélekben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és az normális, ha kétszer kell átszakítani? van ilyen?
Nagyon nem lehettek összeszokottak, ha most vette el a szüzességed. De igen, normális.
A kérdező hozzászólása: és az ha az elsõ szeretkezésnél nincs orgazmus?
az is normális.
Én és a párom olyan 3/4 év után "szoktunk össze", pedig sûrûn gyakoroltunk. :) Nekem fájt az elsõ fél évben, de mindig egyre kevésbé. Sokat segít rajta ha használsz sok síkosítót és hosszú az elõjáték. Ha úgy kezditek el, hogy te vagy fölül az jobb, mert akkor olyan gyorsan és mélyre hatol beléd, amennyire még nem nagyon rossz. Mondd neki hogy várja meg, hogy te "beengedd" lassan és ne mozduljon addig. Aztán már mehet. :) Ja és az orgazmusról: szintén egy olyan fél év kellett hozzá, hogy majdnem mindig legyen, mire mindketten rájöttünk, mi a jó a másiknak. Fõleg õ, h mi a jó nekem. Ne félj kérdezni hogy ez meg az hogy tetszik neki, és mondd te is, ha valami jó/ nem jó, hogy tudja, mit csináljon. Persze követelõzés nélkül szofisztikált formában. De mindehhez az odafigyeléshez szeretet kell, remélem megvan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!