Találatok a következő kifejezésre: Ha a orgazmus (438 db)

A nők akkor is élvezik a szexet, ha nincs orgazmusuk?

Legjobb válasz: "Áh, ezt addig mondják, amíg egyszer nem lesz orgazmusuk. Utána rájönnek, hogy az orgazmus nélküli élvezet árnyéka sem volt az orgazmussal megtapasztalható élvezetnek." Ez hülyeség! Nekem volt már orgazmusom, de amíg csak lehet, húzom a dolgot, mert sokkal jobban szeretek feszülni a vágytól, mint megélni az orgazmust! Amúgy sem tart sokáig, és utána haldoklok, meg minden bajom van! Kb úgy viselkedek mint a pasik,orgazmus után nekem azért hosszabb idõre van szükségem a köv. menetig!

"Áh, ezt addig mondják, amíg egyszer nem lesz orgazmusuk. Utána rájönnek, hogy az orgazmus nélküli élvezet árnyéka sem volt az orgazmussal megtapasztalható élvezetnek." Ez hülyeség! Nekem volt már orgazmusom, de amíg csak lehet, húzom a dolgot, mert sokkal jobban szeretek feszülni a vágytól, mint megélni az orgazmust! Amúgy sem tart sokáig, és utána haldoklok, meg minden bajom van! Kb úgy viselkedek mint a pasik, orgazmus után nekem azért hosszabb idõre van szükségem a köv. menetig!
Igen! Nekem még nem volt orgazmusom de én Imádom a szexet még a nélkül is!!! :-) 21/L
14:34es vagyok! hat en nem hiaba nem erem el az orgazmust! En addig elvezem a sexxet amig a parom 3menetet le nem teker, mert tudjatok ha orgazmusom van annyira osszeszorulok hogy utanna csak visitok mint egy malac akit epp gyilkolnak...szoval vagy inkabb nem lesz orgazmusom vagy a legvegere hagyom:) de ez amint irtam ritka:)
Számomra sem teher az orgazmus utáni állapot, fura, hogy egyeseknek az... 15.00
15:15 Félreértesz minket. Nyilván mi is addig húzzuk amíg lehet, és szeretünk mi is feszülni a vágytól, de ezt egyszer fel kell oldani. Amikor az elején nem volt még orgazmusom, rossz volt hogy a párom elment és nekem is pufff vége volt mikor én még fel voltam húzva. De szerintem neked sem sok lehetett mert azt írod, volt már orgazmusod és nem azt hogy mindig az van. Ja és egy jó szex után mindenki úgy érzi magát hogy kész van, kifáradt, kipirult, stb de ez inkább egy kellemes kimerültség. És én semmiért nem cserélném el az orgazmusomat.
15 órás neked van igazad. Akiknek nincs azok ilyen dumával vigasztalják a pasit és magukat, pedig nem kellene beletörõdni. én orgazmus nélkül nem tudom már elképzelni. Az elején volt ilyen, de az nem most volt.
Áh, ezt addig mondják, amíg egyszer nem lesz orgazmusuk. Utána rájönnek, hogy az orgazmus nélküli élvezet árnyéka sem volt az orgazmussal megtapasztalható élvezetnek. Oké, hogy anélkül is elmegy, de az orgazmus teszi fel a koronát az aktusra. Tudom, mirõl beszélek, nekem se volt mindig orgazmusom.
14.34 Ilyen velünk is volt már! Két perccel korábban fejeztük be a barátnõmmel az aktuális "birkózásunkat" és akkor jöttek a vendégek. Megmondtam neki, hogy addig "aludjon" még egy kicsit, amíg a mosoly és az arcpír el nem tûnik az arcáról. :) ))
Orgazmus nelkul is szuper, en a 10bol egyszer erek el addig:) De megis imadom..az orgazmustol en mindig szedulok faj a fejem es 20percen keresztul mosolygok mint aki nem tudom mit kapott:) ))
igen, elvezik :) persze, jobb , sokkal jobb orgazmussal, de anelkul is nagyon elvezik :)
Igen, de azzal jobb:P
Igen!!!!! :) nekem sem volt még pedig nagyon sok pasival voltam a mostani pasimmal egy éve vagyok együtt és vele egyszerûen kimondhatatlanul jo nyaraláson pl a szomszédok szoltak a tulajnak, hogy nemtudnak tõlünk aludni :) és mindez orgazmus nélkül :D szoval igen anélkülis nagoyn élvezetes

Mit tegyek, ha a BARÁTNÕM ORGAZMUST SZÍNLEL?

Legjobb válasz: 6-os vagyok Ja, és nõ. És nem, soha nem színleltem orgazmust... hiszen attól nekem nem lesz jobb.... 7-esnek, 8-asnak: Sose biztos, hogy a férfi rossz az ágyban. Honnan tudod, hogy jó vagy? A visszajelzésekbõl. Ha a visszajelzés fals... ha a férfi azt látja, a nõt eljuttatta a csúcsra... akkor ott a hiba nem a férfiban keresendõ. Kérdezõ: egy nõ két esetben színlel orgazmust. 1. Ha annyira szerelmes, hogy a saját vágyait, és érzéseit akár háttérbe szorítja, csak azért, nehogy megbántsa a szeretett férfit. Ugyanis kétféle férfitípus van: - Az egyik odafigyel a társára, és nem veszi személyes sértésnek, ha a nõ nem éri el az orgazmust, hanem mindent megtesz a nõ segítségével, hogy neki is jó legyen. - A másik típus túl egoista ehhez, és meg van róla gyõzõdve, hogy a tökéletes férfi, és el nem tudja képzelni, hogy egy nõ jobban tudja, mi kell egy nõnek, mint Õ, a nagy FÉRFI...és ha egy nõ jelezné, hogy sorry, de eddig nem OK, akkor azt személyes sértésnek veszi. Teendõ: gyõzd meg, hogy az elsõ csoportba tartozol! És kérd, hogy segítsen, mondja el, mit szeret, hogyan lehetne jobb, akár menet közben, finoman irányítva. 2. Másik eset: ha nem szerelmes a nõ, sõt, még igazi testi vágy sincs. Az együtt járás csak azért, hogy a társadalom lássa, hogy van barátja. A szex olyannyira nem érdekli, hogy csak azért mûveli, hogy a párja ne hagyja ott. Tudja, ha õ eléri az orgazmust, utána a párja saját magára koncentrál, elmegy... õ meg végre megszabadul. Ezért inkább megjátssza. Teendõ: ha fontos neked a lány, akkor kommunikáció. Ha nem fontos, csak a szex kell, élvezd ki. Ha nem fontos a lány, de szeretnél egy tartalmas kapcsolatot valakivel, akkor partnercsere. Ergo: elõször azt kell kideríteni, miért színlel. Aztán aszerint lépni a következõ lépést.

6-os vagyok Ja, és nõ. És nem, soha nem színleltem orgazmust... hiszen attól nekem nem lesz jobb.... 7-esnek, 8-asnak: Sose biztos, hogy a férfi rossz az ágyban. Honnan tudod, hogy jó vagy? A visszajelzésekbõl. Ha a visszajelzés fals... ha a férfi azt látja, a nõt eljuttatta a csúcsra... akkor ott a hiba nem a férfiban keresendõ. Kérdezõ: egy nõ két esetben színlel orgazmust. 1. Ha annyira szerelmes, hogy a saját vágyait, és érzéseit akár háttérbe szorítja, csak azért, nehogy megbántsa a szeretett férfit. Ugyanis kétféle férfitípus van: - Az egyik odafigyel a társára, és nem veszi személyes sértésnek, ha a nõ nem éri el az orgazmust, hanem mindent megtesz a nõ segítségével, hogy neki is jó legyen. - A másik típus túl egoista ehhez, és meg van róla gyõzõdve, hogy a tökéletes férfi, és el nem tudja képzelni, hogy egy nõ jobban tudja, mi kell egy nõnek, mint Õ, a nagy FÉRFI...és ha egy nõ jelezné, hogy sorry, de eddig nem OK, akkor azt személyes sértésnek veszi. Teendõ: gyõzd meg, hogy az elsõ csoportba tartozol! És kérd, hogy segítsen, mondja el, mit szeret, hogyan lehetne jobb, akár menet közben, finoman irányítva. 2. Másik eset: ha nem szerelmes a nõ, sõt, még igazi testi vágy sincs. Az együtt járás csak azért, hogy a társadalom lássa, hogy van barátja. A szex olyannyira nem érdekli, hogy csak azért mûveli, hogy a párja ne hagyja ott. Tudja, ha õ eléri az orgazmust, utána a párja saját magára koncentrál, elmegy... õ meg végre megszabadul. Ezért inkább megjátssza. Teendõ: ha fontos neked a lány, akkor kommunikáció. Ha nem fontos, csak a szex kell, élvezd ki. Ha nem fontos a lány, de szeretnél egy tartalmas kapcsolatot valakivel, akkor partnercsere. Ergo: elõször azt kell kideríteni, miért színlel. Aztán aszerint lépni a következõ lépést.
A nõk az orgazmust színlelik a férfiak meg azt hogy ez érdekli öket
Hogy érted ezt? Biztos vagy benne, hogy színlel?
Meg kell beszélni. Az is lehet, hogy nem élvezi a szexet, ami nem csak a te hibád lehet, sajnos sok nõnek nehezen megy.
Kezdj el mûvelõdni! A net tele van jobbnál jobb erotikus tanácsokkal!! 28F
Nauron te nagyon hülye... Kérdezõ: mit kell ezen annyit gondolkodni: leültök és megbeszélitek. A szex sem megy magától. Ha nem indul be kell rúgni ;)
Rosszul kérdezted:) Szerinted MIT TUDNÁL TENNI tökfejkém?:D
"Mit tegyek?" Hát próbáld meg kielégíteni végre, b*sszus. Vmi más módszerrel, mint amivel eddig kísérleteztél, mert ezek szerint az nem vált be.
Rengeteg nõ színleli, és a férfiak 90%-a azt hiszi, hogy mekkora kan, milyen jó a nõnél... Ha a nõd színleli, akkor színleld te is. Van egy vicces mondás: -Miért színlelik a nõk az orgazmust? -Mer' azt hiszik érdekel!
Ha biztos vagy benne, hogy csak színleli, és fontos neked, mindenképpen kérdezz rá... Egyrészt arra, hogy mi a jó neki, mondd neki, hogy irányítson, adjon visszajelzéseket. Illetve kérd meg, hogy ne színlelje, mert az neked rossz... mert ha tudod, hogy nem ment még el, tudsz tenni érte, de csak akkor, ha tudsz róla... Csak amiatt, hogy ne sérüljön meg az egód, ne játsszon rá... mert neked így rosszabb... Ne bántsd, csak a lelkivilágára próbálj meg hatni.
kérdezd meg tõle h hogyan jó neki... és honnan tudod h színleli? hány évesek vagytok?
Milywn orgazmust szinlel, hüvelyit vagy csiklot? Ha az egyiket szinleli, probald meg a masikat, hatha az bejön. Es legyen elötte nagyon hosszu az elöjatek.
Hát igen, csak akkor kérdezz ha 100%-ba biztos vagy benne
De ha megbeszélik attól még nem fogja élvezni!xD Istenem...:D

Párkapcsolatban, ha a fiúm hamar elmegy és ott maradok orgazmus nélkül mit csináljak? Minél elöbb újra szex vagy befejezni kézzel?

Legjobb válasz: Fontos az, hogy neked is legyen orgazmusod, mert a saját esetem azt igazolja, hogy komoly szervi probléma is származhat a nem megélt orgazmus következtében. Tsted ilyenkor teljesen ráhangolódik, és ha nem jut el a az orgazmusig "vészriadót fúj". (ha valaki bõvebben kíváncsi írjon) a fiúknál változó, hogy mennyi idõre van szükség az ujabb merevedésig, ha a párod viszonylag gyorsan aktus-képes, akkor legyen szex, de ha nem vannak más izgalmas módszerek is mint kézzel vagy szájjal (vagy mindkettõ). Ne aggódj, mióta vafytok együtt az is fontos, mert a férfiak nagy százaléka az elsõ idõszakban hamar eljut az argazmusig (pszichés okai vannak).

Fontos az, hogy neked is legyen orgazmusod, mert a saját esetem azt igazolja, hogy komoly szervi probléma is származhat a nem megélt orgazmus következtében. Tsted ilyenkor teljesen ráhangolódik, és ha nem jut el a az orgazmusig "vészriadót fúj". (ha valaki bõvebben kíváncsi írjon) a fiúknál változó, hogy mennyi idõre van szükség az ujabb merevedésig, ha a párod viszonylag gyorsan aktus-képes, akkor legyen szex, de ha nem vannak más izgalmas módszerek is mint kézzel vagy szájjal (vagy mindkettõ). Ne aggódj, mióta vafytok együtt az is fontos, mert a férfiak nagy százaléka az elsõ idõszakban hamar eljut az argazmusig (pszichés okai vannak).
Én kíváncsi lennék az elsõ válaszadónak a bizonyos "vészriadó"-ról szóló esetre!:)
A fiú dolga lenne, hogy figyeljen arra, hogy a lánynak is jó legyen. De ha õ elõbb elélvez, akkor tegyen róla, hogy neked is jó legyen. Általában a hirtelen még egy szex ne megy a pasiknak, ezért lehet ilyenkor pettingelni, kézzel, szájjal elõidézni a nõ orgazmusát. És a továbbiakban gyakorolni és figyelni arra, hogy ne legyen korai magömlés.

Akkor is sikerül a teherbeesés, ha nincsen orgazmus?

Legjobb válasz: Az orgazmusnak és a terhességnek nem sok köze van egymáshoz...max annyi, hogy orgazmuskor az izomösszehúzódások alkalmával mélyebbre hatolhat a sperma..ennyi. De bármikor terhes lehetsz orgazmus nélkül is:D Babát szeretnétek? 28hetes kismama

Az orgazmusnak és a terhességnek nem sok köze van egymáshoz...max annyi, hogy orgazmuskor az izomösszehúzódások alkalmával mélyebbre hatolhat a sperma..ennyi. De bármikor terhes lehetsz orgazmus nélkül is:D Babát szeretnétek? 28hetes kismama
Azt hittem, hogy vicc ez a kérdés! Biztosan hallottál már olyanról, hogy nemi erõszakot követõen terhes lett az áldozat. Szerintem igen kevés az esély rá, hogy orgazmusa volt! :)
Sajnos igen, kegyetlen a sors :)
A kérdező hozzászólása: Igen :)

Lányok miért akartok mindig alul lenni, ha a többségeteknek nincs orgazmusa?

Válaszokat kérek. Vitákra számítok.

Legjobb válasz: Mi ez az idióta agymenés, hogy ha egy nõnek még nem volt orgazmusa, akkor nem is lehet? Te is csak valami unatkozó szûzkisfiú lehetsz, akinek lövése sincs a nõkrõl! Ebbõl kiindulva akkor egyetlen nõnek sincs soha orgazmusa, igaz? Hisz senki nem ejakulációval születik a világra, ergo egyetlen megszületett lánycsecsemõnek sem volt még orgazmusa, ebbõl kiindulva egyiküknek sem lehet sohasem? Képzeld, a szûz lányokat is el szokták juttatni a csúcsra, jó mi? Akármilyen hihetetlen, másoknak ez nem valami lehetetlen feladat, hanem élvezet, mindkét fél részérõl! Ahelyett, hogy kamutudománnyal próbálnád palástolni a saját tudatlanságod, inkább próbálj tájékozódni kicsit a nõi test mûködésérõl, kölyök!

Mi ez az idióta agymenés, hogy ha egy nõnek még nem volt orgazmusa, akkor nem is lehet? Te is csak valami unatkozó szûzkisfiú lehetsz, akinek lövése sincs a nõkrõl! Ebbõl kiindulva akkor egyetlen nõnek sincs soha orgazmusa, igaz? Hisz senki nem ejakulációval születik a világra, ergo egyetlen megszületett lánycsecsemõnek sem volt még orgazmusa, ebbõl kiindulva egyiküknek sem lehet sohasem? Képzeld, a szûz lányokat is el szokták juttatni a csúcsra, jó mi? Akármilyen hihetetlen, másoknak ez nem valami lehetetlen feladat, hanem élvezet, mindkét fél részérõl! Ahelyett, hogy kamutudománnyal próbálnád palástolni a saját tudatlanságod, inkább próbálj tájékozódni kicsit a nõi test mûködésérõl, kölyök!
A saját bénaságodat ne akard a mamára áttestálni.
Nem vagyok lány, de ha a nõnek nincs orgazmusa, akkor az a férfi hibája.
A kérdés meg totál értelmetlen. Mi az összefüggés?
Csak h tudd; azért írok, mert unatkozom. Ha meg nagyon bele akarsz látni valami összefüggést, az max (mint pasi) az lehet, hogy miért te "dolgozzál", amikor a csajnak úgyis mind1, te pedig ugyanúgy eljuthatsz a csúcsra alul is, 0 befektetett energiával. Jo éjszakát, jó szórakozást!
Az egyetlen logika, amit én ebben látok, az az, hogy a kérdés értelmetlen, és te nem vársz mást, mint hogy ezért beléd kössenek. Ez viszont alapjáraton nem logikus, legalábbis egy épeszû ember számára biztosan nem.
Te egy retardált vagy. Ha helyes a kérdés és értelmes, akkor kapsz pénzt, azt mondtad. De a barátnõd is eléggé alulmûvelt ha szerinte ez értelmes. Mert értelmetlen összefüggésbõl nem lehet értelmeset kihozni. XD Szánalmasak vagyok mindketten, de ti így illetek egymáshoz. :D Legyetek sokáig boldogok.
Kedves idióta kérdezõ! Amint látod, senki nem vitázik veled, én sem vitáztam, csak egy megállapítást írtam. A kérdésedben nincs semmi logikai csavar, nem kell ilyet belemagyarázni...érdekes, hogy már ilyen alacsony IQ-val is lehet valaki katona...
Ha te valóban katona vagy, akkor valami nagyon nem stimmel az alkalmassági szûrésnél a felvételnél :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-bõl 12-edik válaszoló, kissé csalódtam benned, amint nem kezdeményeztél vitát a bukott elõdeiddel ellentétben. Elõször is ne kérdezz vissza, mert a kérdés tökéletes. Másodszor pedig logikát használj, ha megakarod fejteni a problémát. Köszönöm a válaszodat.
Mi köze az orgazmusnak ahhoz, hogy hol van a lány?
A kérdező hozzászólása: A játék lényege, hogy felteszek egy helyes kérdést, ha ti a válaszokban vitatkoztok, akkor nyerek.
A kérdező hozzászólása: Kedves Gaebrol, ha egy kicsit értenél a pszichológiához, akkor értenéd a kérdésem. Bárki is olvassa el a kérdésem, nem tudja megmondani majd a választ, hanem helyette veszekedni kezd. Akárhányszor felteszek egy nyelvtanilag helyes, illetve normális kérdést, a pszichológus barátnõmtõl mindig kapok 500 forintot. Igaz nem ér sok mindent, de nem is ez a cél, csak a poén kedvéért szórakozunk. Keress valakit, aki érti a kérdést, akkor visszaadom a pénzt neki. Ez az egyetlen út, hogy keresztbe tehess nekem, az esetlen érveid haszontalanok. Jöhetnek még válaszok, kezdtek belejönni! Egyébként katona vagyok
A kérdező hozzászólása: A kérdés teljesen értelmes, csak egy kis logika szükségeltetik hozzá. Apropó próbáljatok a kérdésre koncentrálni. Egy lányt nem tudsz eljuttatni a csúcsra, ha még sosem volt orgazmusa. Mellesleg köszönöm mind az öt választ, nyertetek nekem 500 forintot.
Miért lenne az anyukájának a hibája? Most a pasi nem tudja eljuttatni a csúcsra, vagy az anyuka? Az, ha valaki genetikailag képtelen elérni az orgazmust, az más kérdés, de ez meg rettentõen ritka. Viszont ez esetben meg értelmetlen a kérdés. Ha úgyse lehet orgazmus, akkor pláne nem mindegy, ki van alul és ki felül?
A kérdező hozzászólása: Ha már ennyire belementetek egy teljesen más dologba, akkor elárulom, hogy, ha egy lánynak nincs orgazmusa az 100-100%-ban az anyukájának a hibája.
Nem igazán értem az összefüggést... ha felül van a nõ, akkor talán nagyobb az orgazmus esélye? Másrészt gyaníthatóan neked kell valamit jobban csinálnod, ha a barátnõdnek sosincs orgazmusa. Engem még olyan nõvel nem hozott össze a sors, akinek ne lett volna orgazmusa, csak mindõjüknél kicsit más volt a technika, másként mentek el a leggyorsabban.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló nincs igazad. - Tudományos alap
A kérdező hozzászólása: 16-odik, te nyerted a jutalmat, a többit üzenetben írom. Jöhetnek még válaszok, de tudnotok kell hogy az én köreimben a sértegetés értelmét veszítette. 130-as IQ-val vagyok katona.

A lányok akkor is élvezik a szexet, ha nem orgazmussal végzõdik? (csak közben van)

Mert a fiúk a szex végén elélveznek és azzal le vannak rendezve, de a lányoknál ez, hogy mûködik? Akkor is élvezik a szexet, ha nem a végén élveznek el, hanem közben valamikor?

Legjobb válasz: Lányok egyfolytában élvezik, ha össze tudnám valamivel hasonlítani egy görbén van egy folyamatos vonal, és az orgazmus pillanatánál kiugrik, a fiúknál alacsony folyamatos majd egy kiugrás szerû az orgazmuskor.

Lányok egyfolytában élvezik, ha össze tudnám valamivel hasonlítani egy görbén van egy folyamatos vonal, és az orgazmus pillanatánál kiugrik, a fiúknál alacsony folyamatos majd egy kiugrás szerû az orgazmuskor.
igen, én általában közben is többször elmegyek, de volt olyan is hogy a parteremmel egy idõben. De pasiban is van olyan aki elélvez utána képes folytatni, van akinek kell kis pihi és vannak egylövetûek is. Nõknél is ugyanígy.
Nem, azt várják, hogy õk mikor mennek el...
A nõk orgazmus nélkül is jobban élvezik, mint te orgazmussal. Ezt borítékolhatod is.
Hogyne élvezném....egy aktus során többször is képes vagyok elélvezni, hogy most az pontosan nem akkorra esik amikor a végén a partnerem is elélvez, az egyáltalán nem gond :)
Noydra, Te honnan tudod, hogy a mmásik nem mekkorát és hogy élvez orgazmuskor, ha nem voltál még másik nemû, és nem élted át az "övét"? Mert különben csak találgatás.
én akkor is élvezem a szexet, hogyha nincsen orgazmusom se közben, sem a végén. nem arra hajtok. van, hogy egyszerûen csak magát a szexet szeretném, és nem az orgazmust. nekem az orgazmusért dolgoznom is kell valamennyit, mert magától nem megy, rá kell segíteni.
Ezt a hülyeséget, dehogyis. Neked jól esne, ha álló farokkal otthagyna a nõd, hogy intézd el magadnak, nekem elég volt ennyi? Sok nõ nem élvezi magát a dugást, csak egy ki-be reszelés az egész, a legtöbben az elõjátéktól élvezünk el, vagy ha folyamatos inger éri a csiklónkat, de sok férfi ezzel baromira nincs tisztában, és azt hiszi hogy az eszetlen tönkölés nekünk is jó, hát hiszen neki az. Senkinek nem jó a szex orgazmus nélkül. Máshogy mûködünk, az tény, de ettõl még egyetlen férfinak sincs joga figyelmen kívül hagyni a partnere kielégülését. Ha meg te már végeztél, az a minimum hogy szájjal utoljára a csajt is a csúcsra juttatod, ellenben paraszt vagy. Nem kell sok ahhoz, hogy õ is elégedett legyen a végén.
utolsó: én ezt nem így látom, pedig nõ vagyok. én élvezem a "ki-be tönkölést". sokszor még jobban is, mint hogy a saját orgazmusommal foglalkozzak, hogy azt elérjem. mert nekem is csak a csiklóm ingerlésekor van, és van, hogy szívesebben koncentrálok magára az aktusra, minthogy ilyenekkel foglalkozzak. kérdezõ, tanulság: mindenki más. van, aki olyan, mint én, van, aki más, és van olyan is, mint az elõttem válaszoló. ki kell ismerned a lányt, hogy õ milyen.

Szerintetek nagy gond az ha a barátnőmnek csak úgy tudok orgazmust okozni ha a csiklóját izgatom? Hüvelyi orgazmus eddig nem sikerült

Nem vagyok túl tapasztalt etéren. Õ az első nekem. Kézzel, szájjal nagy örömöt tudok neki okozni, a szexet is élvezi de nem jut el a csúcsra. Mit tegyek? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: nem igazán, ha jól tudom, a lányok jelentõs része hüvelyi úton nem tud orgazmushoz jutni

nem igazán, ha jól tudom, a lányok jelentõs része hüvelyi úton nem tud orgazmushoz jutni
minden orgazmus valódi orgazmus, ne csinálj abból problémát ami valójában nem az.. ha elélvez, akkor nincsen gond.... már ment tönkre így kapcsolat h a lánynak "csak" csilkóorgazmusa volt, és neki így jó is volt, de a pasi többet akart.. így az egész szex a lány részérõl sírásba torkollott, és a pasi részérõl is kudarcba... az eddig gondtalan nemi életük összedõlt. ja, lehet nem is ezt kérdezted... :D amúgy nem gond az, a lényeg h figyeld meg neki mi esik jól, vagy akár kérdezd is meg :)
Valamelyik nap egy biológiatanár (!) válaszolt egy hasonló kérdésre: a nõk (legalábbis legnagyobb részük) csak úgy tud orgazmust elérni, ha csiklóját is izgatják. Anélkül nem megy. Szóval ezen ne törd magad.
Ne agyalj ezen sokat! Én 9 éve vagyok együtt a párommal és hüvelyi orgazmus nélkül is nagyon jól megvagyunk egymással az ágyban.
Nem normális. Igen, gond az
Sok fele osszetevoje lehet..lelki eredetu is ..megszokas is mindig az az osztonos tudat hogy oda kell nyulnom a csiklomhoz csak ugy megy..ez hasonlo mint a pasiknal aki sokat huzogatja maganak azt fogja megszokni es maskeppen nekezen tud elelvezni..vagy melyebben van az a pont ami kene az orgazmushoz..azert van az hogy egy nagyobb meretu ferfi ha benyomja teljesen ovatosan az mennyei gyonyor a nonek..teljesen kitolti..es ugy lehet huvelyi orgazmusa ha meg nem jart azokon a pontokon benne valami azelott.
Engem zavar kifejezetten..nekem is volt egy ilyen baratnom es nem engedtem odanyulni..hosszu es nagy turelem kell hozza..de a vegen at tudott fordulni azon a ponton..es sikerult..kifejezetten zavar hogy a kezetol elvez el nem a farkamtol..es igenis tanulhato a huvelyi orgazmus..sok ido en nem mondom de utana at fordul a dolog es huvelybol is el tud elvezni..minden a fejben dol el..termeszetesen a pasi is kell hozza..segits a baratnodnek..es ne nyugodjal bele hogy a kezetol elvez csak el nem a f..arkadtol..ez engem kifejezetten bosszantana..es bosszantott is..de tettem ellene sikerrel.
30hoz közelítek, és nincs hüvelyi orgazmusom. Viszont kézzel-nyelvvel percek alatt eljuttatnak a csúcsra, ha ügyes az illetõ. És szerencsére ebben a korban már inkább olyanokkal hoz össze a sors, akik ezzel képben vannak. Az is lehet, hogy elõbb-utóbb sikerül a barátnõdnek, de egyébként én tökéletesen kiegyensúlyozott szexuális életet élek anélkül (kipróbálhatjátok úgy is, hogy benne vagy, és közben kézzel izgatod - az gyakorlatilag egy kis rásegítéssel olyan, mintha szimplán közösüléssel sikerülne :)

Ha nincs orgazmusom együtlétkor csak elötte más segítséggel, nehezebben jön össze a baba?

Erröl sajna nem tehetek!

Legjobb válasz: nincs köze hozzá, bár azt mondják, hogy segít az orgazmus. Csináld azt, hogy szeretkeztek, majd fel a láb aztán legyen más eszközzel orgazmusod. Ugyan úgy történik akkor minden.:-)

nincs köze hozzá, bár azt mondják, hogy segít az orgazmus. Csináld azt, hogy szeretkeztek, majd fel a láb aztán legyen más eszközzel orgazmusod. Ugyan úgy történik akkor minden.:-)
Semmi köze az orgazmusnak a terhességhez!
miota probálkoztok? de szerintem sincs semmi köze ehhez
A kérdező hozzászólása: Hmmm... hát két és fél éve nem szedek gyógyszert, eleinte talán fél évig óvszer aztán vigyáztunk néha-néha becsúszott de kb. egy 4 hónapja eggyáltalán nem védekezünk.Volt már egyszer babánk amit három hónap ismeretség után elvetettük ...Hat éve vagyunk együtt és lassan két éve boldog házasok!

Ha a nőnek van orgazmusa szex közben, akkor nagyobb az esély a babára?

Legjobb válasz: Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.

Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.
igen, ha egyszerre, vagy késõbb van, mint a férfinak. növeli, de nem nagy mértékben az esélyeket
Hát sajnos ez sem vált be nálunk!Pedig volt pár orgazmusom 3 év alatt!:(
sajnos nekem nem volt orgazmusom mégis babaás vagyok és amikor az elsö babát vártam se volt orgazmusom

Ha a fiúnak hamarabb van szeretkezés során orgazmusa, akkor a lánynak nem lehet hüvelyi orgazmusa annak az aktusnak során?

Megfordítva: ahhoz, hogy egy lánynak hüvelyi orgazmusa legyen, ugyanakkor kell elmennie, mint a fiúnak?

Legjobb válasz: nem. egy lányon lehet látni. hogy mikor van (meg érezni) egy férfinak egy idö után önkontrol kérdése a dolog. tehát ha a lánynak orgazmusa van akkor gyakorlatilag egy férfi képes pár másodpercen belül is élvezni. azaz közel 1 idõben

nem. egy lányon lehet látni. hogy mikor van (meg érezni) egy férfinak egy idö után önkontrol kérdése a dolog. tehát ha a lánynak orgazmusa van akkor gyakorlatilag egy férfi képes pár másodpercen belül is élvezni. azaz közel 1 idõben
Kiemelõ a hüvelyi szó... nem lényeg milyen orgazmus, a lényeg, hogy elõbb legyen aktus közben mint a fiúnak... vagy használd a nyelved ha már nem bírtad tovább!
Ez nem függ össze szerintem :P Ha egy fiú elmegy, akkor gumicsere, és mehet tovább a menet. Nekem eddig 4 a rekordom egy huzamban, de az igaz, hogy a végére totál kidõltem... viszont az uccsó menet vagy egy óráig tartott, és a csajszi is elment néhányszor, szóval ez így baromság :P Am meg nem kell ugyanakkor legyen orgazmusod, amikor neki... Bár az orgazmusával könnyen elõidézheti a tiédet is mikor jönnek az összehúzódások, a rángások, a kéjes lélegzetvételek, nyögések, akkor én speciel hamar el tudok menni, mondhatni a csajszival egyszerre :P
A kérdező hozzászólása: Tehát a lánynak kell hogy legyen elõbb hüvelyi orgazmusa, és utána elmegy a fiú is. És kézzel befejezni mit jelent? Ha hamarabb megy el a fiú, a lány csiklóját kell izgatni vagy a hüvelyt ujjazni?
Amelyiket kéri :P
A kérdező hozzászólása: De melyiket szokták? Melyik a célravezetõbb? :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!