Találatok a következő kifejezésre: Ha a olyan érzés (228 db)

Mi lehet ez? Neha ha leulok olyan erzesem van hogy levego preselodne ki a huvelyembol vagy mikor pisilek olyan mintha kibuggyanna a pisi. Tapasztaltatok hasonlot?

31 hetes multam.Elvileg minden rendben.A kislanyom mar fejjel lefele van,mocorog...

Legjobb válasz: Ha a "tünetet" lekicsinyítem. Ez a jelenség nálam, a levegõsség, enyhe puffogás érzés a mens. elõtt volt, laikusként azt gondoltam, hogy akkortájt mindig kissé nyitott volt a méhszájam, ez akkor természetesen leginkább az együttlétek során volt a legintenzívebb érzés. Levegõsség aligha lehet nálad, mert lakója van a méhednek, így nehogy megijedj a tapasztalatomtól. Nem akarok hülyeséget írni, csupán hasonlítottam az érzést...

Ha a "tünetet" lekicsinyítem. Ez a jelenség nálam, a levegõsség, enyhe puffogás érzés a mens. elõtt volt, laikusként azt gondoltam, hogy akkortájt mindig kissé nyitott volt a méhszájam, ez akkor természetesen leginkább az együttlétek során volt a legintenzívebb érzés. Levegõsség aligha lehet nálad, mert lakója van a méhednek, így nehogy megijedj a tapasztalatomtól. Nem akarok hülyeséget írni, csupán hasonlítottam az érzést...
Szia! Nekem is van ilyen érzésem , vagy valami hasonló. Az elõttem szóló jókat irt , csak én még azt tenném hozzá, hogy attól is lehet , hogy õ a mozgásával "ingerli" belülrõl a hólyagod és a hüvelyed. Ezt én éreztem már , elég korán. Hála za égnek , nem sokszor jön elõ, csak olyan kényelmetlen , hogy belülrõl vannak folyamatok és nyomás nehezedik azokra a területekre... 33 hetes km
Nagyon tudja nyomni a baba feje a hólyagot, és ettõl még egy-két pisi is becsurranhat. Nekem rendesen fájt a hólyagom minden lépésnél, annyira nyomta a baba. 3 hós kislány anyucija
szóval egy-két csepp....bocsi :)

Késik már 2 napja és fájnak a melleim és a hasam is. Most olyan fura érzésem van, feszül az egész hasam. Néha hányingerem is van. Ha lefekszem olyan érzésem van mintha nyomnék valamit. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Hát ez nagyon babásan hangzik.Nagyon szurkolok. Én a helyedben már holnap mindenképpen csinálnék egy tesztet.Írd meg mi az eredmény.Régóta próbálkoztok?

Hát ez nagyon babásan hangzik.Nagyon szurkolok. Én a helyedben már holnap mindenképpen csinálnék egy tesztet.Írd meg mi az eredmény.Régóta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Hát már olyan féleéve probálkozunk:) remélem most összejött:) majd megirom:)
Ha két napja késik, szerintem már tesztelhetsz! :-)

8. hónapban normális ha közben olyan érzésem van mintha felfáztam volna, vagy az a hasító fájdalom mint mikor menstruáltam?

Nem tart sokáig és nem is túl gyakori. Nem érzem azt, hogy fel lennék fázva.

Legjobb válasz: Ha úgy érzed felfáztál, mindenképp menj dokihoz, nem érdemes húzni az idõt! A hasító érzésre: nekem is minden hónapban van, amikor a menzeszem meg szokott jönni. A dokim azt mondta, hogy ilyen csak az elsõ hónapokban szokott lenni, de már én is 33 hetes vagyok. Lehet,hogy nálad is ugyanez lehet a helyzet, de mindenképpen említsd meg a dokinak! További jó babavárást!

Ha úgy érzed felfáztál, mindenképp menj dokihoz, nem érdemes húzni az idõt! A hasító érzésre: nekem is minden hónapban van, amikor a menzeszem meg szokott jönni. A dokim azt mondta, hogy ilyen csak az elsõ hónapokban szokott lenni, de már én is 33 hetes vagyok. Lehet, hogy nálad is ugyanez lehet a helyzet, de mindenképpen említsd meg a dokinak! További jó babavárást!

Micsináljak ha van olyan érzésem hogy a barátnőm nem szeret?

Szóval van egy lány akibe szerelmes vagyok és egyszer bevállota nekem h, szeret 9 hónapja, és elkeztünk járni. 2 hónapig jártunk mikor azt mondta h, azt szeretné hogy, vége legyen és elkezdet járni egy gyerekel akit 2 hét után megcsalt de azt a gyereket se szerete akivel megcsalta . Aztán össze jött egy másikal akire azt mondta hogy csak engem akart elfelejteni vele és nem sikerült neki mert nem telt el óra hogy ne gondolt volna rám . És hát én még mindig szerettem és újra járunk . De hát van olyan érzésem hogy nemis szeret pedig azt mondja és én elakarom hinni hogy ugy meg annyira szeret engem mint én őt de nembirom mert ugye itt van ez a mult hogy csak jatszot a pasikkal meg a teteiból se az jön le hogy szeretne ( de hát sok csicska is rávan szálva ) :/ De én nagyon szeretem és vele akarok lenni örökké ! Szoval szerintetek mit tegyek hogy kideritsem hogy tényleg szerete ?

Legjobb válasz: Ilyen módszer nincs. Állíthatod próba elé, de ha megrendült a bizalmad, azt nem fogja semmi helyreállítani. A kapcsolatotok rohadásnak indult már rég. Ezzel te már tehetsz bármit, mert nincs több bizalom. Egy ideig szenvedtek majd, de aztán te is megunod a banánt, meg észreveszed, hogy vannak nála 100x jobb lányok és akkor megtört az átok. Amúgy van olyan, hogy valaki nem tud szeretni.

Ilyen módszer nincs. Állíthatod próba elé, de ha megrendült a bizalmad, azt nem fogja semmi helyreállítani. A kapcsolatotok rohadásnak indult már rég. Ezzel te már tehetsz bármit, mert nincs több bizalom. Egy ideig szenvedtek majd, de aztán te is megunod a banánt, meg észreveszed, hogy vannak nála 100x jobb lányok és akkor megtört az átok. Amúgy van olyan, hogy valaki nem tud szeretni.
Ezt sosem fogod tudni kideríteni. Szerintem elõször is mondd meg neki, hogy kétségeid vannak, mondd el, hogy miért. Aztán vagy tesz ez ellen valamit, vagy nem. Szerintem érdemes elfogadnod ezt: Ha nem érezed, hogy tényleg szeretne (függetlenül attól, hogy ez igaz-e, vagy sem), akkor szakítanod kell vele, mert nem tudja megadni neked azt, amire szükséged van. Mellesleg még látszik is, hogy mekkora kavarógép. Tudjuk, értjük, hogy szereted. Ezt nem kell bizonygatnod, de vannak olyan helyzetek, amikor ennek ellenére is el kell küldened valakit!
A kérdező hozzászólása: és hogy mondjam el neki hogy kétségeim vannak ?
mondd meg neki! a múltja miatt nehezen tudsz benne megbízni, és kérd meg hogy ha komolyan gondolja, akkor errõl adjon számot és ha nem akkor ne játszadozzon veled, mert míg te komolyan gondolnád, te csak egy újabb pasi lennél a sorban?
Ha nem múlik el pár napon belül, akkor menj vele orvoshoz. Lehet, hogy csak megerõltetted.
Néha nekem is ilyen, ha nem megfelelõ cipõben kirándulok. De el szokott múlni.
A kérdező hozzászólása: azota rosszabb lett konkretan ha erõsen megfogom faj es tenyleg nyekerek.A cipõ nem lehet mert abszolut kenyelmedbe jarok.a flektor krem nemigen hasznalt.

Miért fáj ha vizelek? Olyan érzésem van, mintha valami elzárná az útját és hasít belém, vagy mint mikor a tampont fel helyezzük és nehezebben tudunk vizelni! Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy húgyúti fertőzése van, ezért javaslok egy urológiai szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy húgyúti fertőzése van, ezért javaslok egy urológiai szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Miért fáj ha vizelek? Olyan érzésem van, mintha valami elzárná az útját és hasít belém, vagy mint mikor a tampont fel helyezzük és nehezebben tudunk vizelni! Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy húgyúti fertőzése van, ezért javaslok egy urológiai szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy húgyúti fertőzése van, ezért javaslok egy urológiai szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Told fentebb kicsit!
jaja, nyomd beljebb:-)
A kérdező hozzászólása: okéé. köszii.:D
csatlakozom az elõttem szólokhoz :)
amíg befér az ujjad addig nyugodtan nyomhatod
De egyébként ha nem nyomod feljebb, akkor egy idõ és egy kis mozgolódás után tapasztalataim szerint magától is a helyére csúszik.
A kérdező hozzászólása: oké.köszii.:) :D
Csatlakozom az elõttem írókhoz, valszeg nem toltad eléggé mélyre, de ha ez sem oldja meg a nyomás érzés problémáját, akkor próbálj ki egy kisebb méretet.

Normális, ha olyan érzésem van, hogy megállt a hasam növekedése? Mikor indul tovább?

23 hetes vagyok, van szép pocim de most nem n?tt már 4 hete :(

Legjobb válasz: biztos beindul nekemmeg olyan érzésem van mintha regelre lelohadna de estére szépp kerek :)

biztos beindul nekemmeg olyan érzésem van mintha regelre lelohadna de estére szépp kerek :)
Szia! Ne aggódj, minden okés. Lesz ez még másként. Majd a 29-30. héttõl szemmel láthatóan nõni fog! Na meg érezni is fogod, mert a baba nõ, kevesebb a hely odabent és már látni fogod -na meg jobban érezni- kívülrõl is a mocorgását! Üdv: 32. hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!