Találatok a következő kifejezésre: Ha a olyan (8688 db)

Google Docs?
A kérdező hozzászólása: kimondottan jegyzetelésre optimalizáltra gondoltam, nem általánosra. Egyébként az felhõ?
Gyakorlatilag egy online Word, persze hogy felhõ.

Az embert miért pontozzák le, ha nem olyan választ ad a kérdéseikre amiket elvárnak?

ezt valahogy sosem bírtam felfogni

Legjobb válasz: Mert az emberek szeretik, ha megerõsítik az igazukat. Azt már kevésbé kultiválják, ha valaki az ellenkezõjét állítja, fõleg, ha még jól is érvel mellette. Ettõl bizonytalanok lesznek, esetleg megijednek, és ilyenkor támadnak. Vagy szimplán csak olyan véleményt fejtettél ki, ami "nem helyes", amit nem illik hangoztatni (pl. halálbüntetés, abortusz, ilyesmi kényes témák).

Mert az emberek szeretik, ha megerõsítik az igazukat. Azt már kevésbé kultiválják, ha valaki az ellenkezõjét állítja, fõleg, ha még jól is érvel mellette. Ettõl bizonytalanok lesznek, esetleg megijednek, és ilyenkor támadnak. Vagy szimplán csak olyan véleményt fejtettél ki, ami "nem helyes", amit nem illik hangoztatni (pl. halálbüntetés, abortusz, ilyesmi kényes témák).
A kérdező hozzászólása: milyen igazad van! :)
Énnálam is az egyik kérdésemnél volt egy válaszadó ki azt mondta hogynem kéne semmit sem elrejtegetni a családom elött és nem is én pontoztam le nullára.

Miért van az, hogy ha sokszor mondják nekem hogy szeretlek, akkor már nem jelent olyan sokat, mintha csak akkor hallanám, ha tényleg olyan lenne a helyzet?

Legjobb válasz: Mert az már csak oylan megszokott lesz ha sokat mondják.Ha pedig épp oylan helyzetben,és nem gyakran akkor "meglep" és jól esik,és jobban benned marad.Jobb hallani...Jobban "érzed"...

Mert az már csak oylan megszokott lesz ha sokat mondják.Ha pedig épp oylan helyzetben, és nem gyakran akkor "meglep" és jól esik, és jobban benned marad.Jobb hallani...Jobban "érzed"...

Normális ha egy olyan személynek álmodom meg a keresztnevét, akit nem ismerek?

Na az úgy volt,hogy elmentünk osztálytársakkal gólyabál bulijába.Ott volt egy jó banda a nevûket nem fogom leirni...na de nem ez a lényeg,hanem volt egy dobos s nem is ismerem semmi s róla álmodtam méghozzá azt,hogy a buliban mindenki kiálltja be a dobosnak,hogy : Ügyes vagy PETI,ne sajnáld az ütõid PETI veszek neked újat ha eltörik,stb..és akkor éjjel 4 kor arra riadtam,hogy álmomban az a dobos fiú megüti hangosan a dobot.Na aznap reggel pedig kiváncsiságból megnéztem,hogy hivják igazáaból a dobos s tényleg Péter volt a neve... Ez mit jelenthet?Nem hiszem,hogy véletlen lenne...

Legjobb válasz: Nem példátlanok az ilyen esetek :) Van olyan, hogy tényleg elõre álmodunk. Nem mindenki tapasztal ilyeneket, de elég sok ember.. :) Neten sokat olvashatsz errõl, ha érdekel.

Nem példátlanok az ilyen esetek :) Van olyan, hogy tényleg elõre álmodunk. Nem mindenki tapasztal ilyeneket, de elég sok ember.. :) Neten sokat olvashatsz errõl, ha érdekel.
Mikor iskolás voltam, akkor belezúgtam egy csajban. Azt nem tudtam, hogy mi a neve, csak azt tudtam, hogy melyik osztályba jár és azt, hogy hol lakik. Elsõ lépésként megnéztem, hogy abban a tömbházban milyen magyar nevûek laknak. Csak hármat találtam. Második lépésként megnéztem az osztálynévsort. Találtam 1 lányt akinek a vezetékneve egyezett az egyik vezetéknévvel amit az elsõ lépésben találtam. Innen tudtam meg a nevét a csajnak.

Hogyan telepítsek olyan Android rendszert ami zipbe van, ha a boot menüben nincsen olyan, hogy "-install zip from sd card"?

Új rendszert szeretnék tenni az Androidos telefonomra. Meg is találtam a megfelel? rendszert, de .zip-ben sikerült leszednem. Úgy tudom azt csak a boot menüb?l lehet telepíteni. A telefonomon Android system recovery <3e> boot van. Kb. így néz ki:

Legjobb válasz: Apply sdcard:update.zip Ha kell nevezd át update.zip névre...

Apply sdcard:update.zip Ha kell nevezd át update.zip névre...
A kérdező hozzászólása: ennyire nem lehet egyszerû :o
Nem tudom milyen rom-ot töltöttél le hozzá de azért nézd meg hogy a rom-hoz nincs e leírva hogy csak CMW-bõl lehet telepíteni mert ha igen akkor ez így nem jó. Elõször a CMW-t kell feltenni a telefonra.
A mostani recovery-vel tedd fel a cwm recoveryt (clockworkmod), majd ott lesz olyan funkció és mindenképp kell a telepítéshez. A mostaniban is van olyan (gondolom a kék témájú xrecovery), csak picit máshogy van elnevezve. amúgy ha romot, recoveryt telepítesz recoveryben, az mindig zip-ben lesz. Ha pedig gyári romot húzol fel programmal, akkor az pedig ftf-ben. én SE párti vagyok, azon telepítgettem mindent össze-vissza, de a lényeg ugyanarra épül...
A samsungnál nem ftf-ben vannak a gyári rom-ok. Hasonló a kettõ az biztos de nem ugyanaz.
Törzsvásárlóóóóóó yeah!(EZT)
Amit minden más ember, hogy búza.
Azt, hogy homár. Normális férfi nem vesz yaoi mangát, egy nõt még megértek.. 19/F
Mi a rák az a yaoi? És az animekon? A mangát azt tudom, az a perverz japán képregény, amiben polipokkal vannak a lányok.
#4-es: a manga a japán képregény :D Ezen belül akad egy csomó féle-fajta, amiben többek között vannak csápos dolgok is, de alapvetõen a manga a japán képregény neve :)
És amit még kifejeltettem: http://hu.wikipedia.org/wiki/Jaoi <- japán homik neve a yaoi, az animecon-ról pedig egy kis olvasnivaló: http://www.japime.eoldal.hu/cikkek/animecon_-mondocon/2012ta..
Ki vesz mit és hol, és minek, és mi van a hajjal és mit akar magától, és ki gondolkodik?
Lehet, el kellene mennem egy ilyen helyre nekem is. Csak nézelõdni akár :)
Semmit, hisz ott dolgoznak és csupa ilyen megy oda. Meleg vagy amúgy?

Baj ha nem olyan mélyre nyomtam fel a hüvelytablettát? így is fog hatni?

Legjobb válasz: mit jelent az,hogy nem olyan mélyre? ha kb.úgy raktad fel mint egy tampon akkor bõven jóóó...nem kell felnyomni tövig:)

mit jelent az, hogy nem olyan mélyre? ha kb.úgy raktad fel mint egy tampon akkor bõven jóóó...nem kell felnyomni tövig:)
A kérdező hozzászólása: aha kb annyira..:)

Konditeremben pici folyamatos orgazmusaim vannak ha a lábizomerősítő gépet használom. Ilyenkor olyan jó lenne sexelni! Mit csináljak? Mért van ez? Más lánnyal is előfordult már?

Legjobb válasz: Passz labizomerositesre, viszont nekem van egy nagyon finom anagyu bugyim es attol szoktam majdnem elelvezni... Ritkan veszem fel csak ha nincs fontos dolgom aznap. Konkretan olyan mintha vki finoman simizne/nyalogatna... xD

Passz labizomerositesre, viszont nekem van egy nagyon finom anagyu bugyim es attol szoktam majdnem elelvezni... Ritkan veszem fel csak ha nincs fontos dolgom aznap. Konkretan olyan mintha vki finoman simizne/nyalogatna... xD
Hát nem hiszem, hogy egy ilyen ajánlatnak bármelyik férfi nemet tudna mondani a kondiban.
A pasik ide is csak azért járnak hogy csajnak álcázva magukat ilyen hülye kérdéseket tegyenek fel.
Csak említsd meg nekik a "problémádat"!!!!!!
Pedig ez nagyon izgatóan hangzik :D 22/f
Kell lenni ott egy pasinak, aki épp rádér.
Koedukált konditerem? - legalja.
mondd, h a formazonába jársz :D:D
amúgy is el akartam kezdeni járni valahová, ez csak egy plusz ok lenne. amúgy meg, mint ahogy a barátnõmnek is szívesen vennék egy bugyit, hogy izguljon mire hazaér, én is csak vele élvezném a tudattalan tudás okozta vágyakozást
A kérdező hozzászólása: már ezért se adom meg neked ezt az örömet!:P de ha netán meglátnál egy csaj a láberõsítõ gépnél nyugodtan menj oda hátha én leszek jelszó: akarsz b.aszni?
igazi csajozós duma! és tudni fogod, hogy én vagyok! :-P Aztán hazamegyek kedvesemhez, és....
A kérdező hozzászólása: de ha pont én vagyok és igent mondok akkor? otthagysz? mit csinálsz a "kedveseddel"?
Nekem is van ilyen, amikor tornadresszben szoba biciklizek.
Mit csinálj? Tájékoztass, hogy mikor mész és találkozunk, aztán ott leszek közelben és megoldjuk a problémát! :)
A kérdező hozzászólása: :DDD most hirtelen bevillant az a kép hogy mi csajok ott vagyunk a konditeremben és mindenki más más gépen élvezkedik, érdekes nekem a bicikli nem jön be!
p!csa
lehet, hogy csoda történik, és reggel van kedvesem, esete van kedvesem, de valahogy ott és akkor épp facér vagyok!
A kérdező hozzászólása: miért is áruljam el??neked van barátnõd foglalkozz vele:D viszont lányok válaszát nem nagyon olvasom komolyan nektek ilyen nincsen? tisztelet a csodabugyisnak:) naaa mindegy..
mondjuk az a csodabugyi engem is érdekelne, barátnõmnek vennék egyet, hogy mikor hazaér már lucskos legyen! :-P
azt se árulod el, hogy melyik konditerembe jársz? biztos többen vagytok ott lányok, tehát nem lehetne felismerni ki vagy!
A kérdező hozzászólása: de hogyan? sétálás közben?:D hol lehet olyan bugyingót kapni:)
A kérdező hozzászólása: áá a pasik nem csajozni járnak a konditerembe!
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok(21)!!!-istenem ilyen gyökeret- igen koedukált, de amúgy már csak a gondolat is izgató:) nem is sejtik a pasik hogy miket élek meg:)
A kérdező hozzászólása: okés akkor majd lehet bepróbálkozom:D ! tiszta ciki..
Ja, tiszta ciki, mint ahogyan feltenni egy ilyen kérdést!
Írhatnál egy privátot... lejárnék abba a terembe xD 22/f
Hány éves vagy kérdezõ? Nem félsz hogy átüt a nadrágodon a puncinedv mikor felizgúlsz? Én is csak azt tudom tanácsolni, ismerkedj össze valamelyik pasival és mikor pár nap mûlva már lazán beszélgettek, elmondod neki a titkod! :D Biztos benne lesz!
1. voltam. Ja setalas kozben. Lepcsonel meg erosebben. Am nem tudom honnan van anyumtol kaptam, cimket meg kivagtam belole mert az szurt. Csodabugyi xD viszont veszelyes is egyszer amig felmasztam a lepcsokon a helyemre az egyik eloadasunk elott annyira beinditott hogy total "begyulladtam" es alig vartam h vege legyen a 1, 5 oras eloadasnak es hazamehessek... Te pedig nyugodtan vesd ra magad vmelyik gorog felistenre! Nem ciki!
A kérdező hozzászólása: CSODABUGYIT SZERETNÉK:D milyen flash már, pont anyukádtól kaptad:D amúgy 21 éves vagyok és nem félek hogy átüt amúgyis fekete latex anyagú naciba vagyok az izzadás se látszik. 22 éves srác :bocs de interneten keresztül nem ismerkedem!
Gondoltam valahol el kell kezdeni, de ha nem hát nem :) 22/f
tegnap 22:01 Szombaton jössz velem kondizni????? :) Amúgy ismerek lányt akinek úgy is tudott orgazmusa lenni, hogy csak erõsen összeszorította a lábait! Ez ilyen dolog a lányoknál! Amúgy ha a pasik érzik rajtad hogy szabad az út, akkor rád fognak nyomulni!!
Dzsungi...
Ha olyat sikerül választani amelyik nem lesz annyira szelíd akkor nem tudod simogatni. Inkább tengerimalac, törpenyuszi szereti jobban ha sokat simogatják.
dzsungi!! Nekem is van de egyszer sem harapott meg
Dzsungáriai Törpehörcsögöt! Nekem is az van, és nagyon szereti ha simogatják!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. én is inkább aranyhörire gondoltam de mivel nekem még nem volt hörcsögöm csak tengerimalac, ezért nem voltam benne biztos:)
nekm törpe hörim van meg tengeri malcaom, de törpehöri , bárs zelid, de nem szereti ha sokat van nyaggatva, nagyon jol elvan ö a maga kis rezidenciáján, mikor kiveszem hoyg megsimizem, pár perc után méár harapdál.hoyg elég, tegyem vissza.tehát, ö nem az a tipikus simogatom egész nap...fajtájú állat. inkább arany höri a kkor.
Én is az aranyhörire szavazok:) Nekem van, egész kicsi volt, mikor megvettem, félt is tõlem, de foglalkoztam vele, mindig szaglászta a kezem stb...és még soha senkit nem harapott meg, mert megszokta az emberek közelségét!
aranyhöri mert naobb és nem fél annyira mondjuk ez csak tapasztalat nem bizti h így van de én aranyhörire szavazok
A kérdező hozzászólása: tudom, csak az a baj h allergiás vagyok a tengerimalacomra:( nyuszit meg nem engednék a szüleim, ezért szeretnék hörcsögöt
Szerintem is a Dzsungáriai törpehörcsög

Gáz ha a vőlegényemnek olyan képet küldök?

Távol dolgozik, és már másfél hónapja nem láttam, vettem egy irtó szexi bugyit,és lefotóztam benne magam(csak azt a részt) és elküldtem neki, nem tudom mit fog hozzá szólni, nem mondja hogy kívánna, és én ehhez oda is írtam hogy remélem kíván. Ti mit gondolnátok?Tetszik majd neki?

Legjobb válasz: Az én párom oda meg vissza lenne tõle,imád rólam is fotózni,de kapni is olyan fényképet rólam :)

Már miért ne küldhetnél? Mikor a férjem messze dolgozott, én teljesen meztelen, közeli képeket is küldtem, sõt, webkameán keresztül éltünk"nemi életet".
Miért ne tetszene neki? Nem értem, hol itt a gond egy normális kapcsolatban.
Az én párom oda meg vissza lenne tõle, imád rólam is fotózni, de kapni is olyan fényképet rólam :)
Meglepetés lesz neki, és biztosan örömmel fogadja, ha szeret igazán.
Én sem értem a logikát, hogy ha a võlegényének küld, akkor biztosan másnak is.. A kérdésre válaszolva, biztosan örülni fog neki, az én párom tuti oda-vissza lenne, és örülne, hogy gondolok rá, kívánom és már nagyon várom haza, nem is akárhogy/akármivel...:)
"felmerülne bennem a gyanú, hogy másnak is küld(het) olyan képet..." Miért? Hol van ebben a logika? Ha neked is, másnak is.
Miért küldene másnak? Nem is értem ezt a felvetést...
Az én párom kifejezetten kérte...
Pasija válogatja. Én nem örülnék neki, ha az én menyasszonyom ilyet küldene, mert felmerülne bennem a gyanú, hogy másnak is küld(het) olyan képet... de a pasik nagy része valószínûleg örül neki.
A kérdező hozzászólása: dettó én is erre gondoltam, bízok benne hogy + pozitív lesz
töltsd fel ide, majd megmondjuk, hogy elküldhetet-e vagy sem!
Nem. Az gáz, ha nem olyan képet küldesz neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!