Találatok a következő kifejezésre: Ha a oltás negatív, (3 db)

Ha a BCG oltás negatív, akkor mikor oltják újra a babámat?

A doki szerint meg kell majd ismételni / most 4 hónapos /, de elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor és hogy külön szúrják v. az aktuális oltásba teszik. Valaki babájánál volt ilyen?

Legjobb válasz: az oltasi heget 6 honapos es 14 eves koraban megvizsgaljak annak hianyaban borprobat csinalnak ha az negativ akkor ujraoltjak a babat ill.a gyereket. Kulon kell oltani a tobbi oltastol.

az oltasi heget 6 honapos es 14 eves koraban megvizsgaljak annak hianyaban borprobat csinalnak ha az negativ akkor ujraoltjak a babat ill.a gyereket. Kulon kell oltani a tobbi oltastol.
Szia! Mi is 4 hósak vagyunk és semmi sem látszik a bcg-bõl, nekem azt mondta a dokim és a védõnõm, hogy ha 6 hós korig nem lesz belõle semmi akkor megismétlik 6 hósan.Sajna külön szúrják, mert ezt a bõr alá adják nem izomba.Lehet, hogy veletek is az történt a kórházban, mint velünk, hogy átszúrta a bõrét és kifolyt a másik lukacskán.Nekem ezt mondta a védõnöm, úgy adják be a babáknak, mintha gép sorok lennének a kórházban és csak szúrkálnak, szurkálnak...Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, mert akkor ez az oltás nem fog fájni annyira neki, mint az izomba adott.
Szia!Nekem is így járt a gyerekem megmutattam a védõnõmnek azt mondta, hogy újra kell szurni.Nemsokkal késõbb a gyermekorvosunknak szóltam, hogy mit tapasztaltam megtapogatta és azt mondta, hogy kapott annyi védelmet amennyi neki elég.Pedig nem látszott, de viszont lehetett érezni egy pici göböt a vállában.

A 15 hónapos oltás után baj, ha nem volt semmi negatív reakciónk? (láz)

Legjobb válasz: Szerintem nem- legalábbis remélem, mert az én lányom is megúszta tünet nélkül.

Szerintem nem- legalábbis remélem, mert az én lányom is megúszta tünet nélkül.
Dehogy baj! Erõs a kis szervezete, így a jó. Nálunk sem volt semmi.

Ha kisfiam ma kapott tuberculin oltást az alkarjára, hogyan tudom meg milyennek kell lennie, ha megered mekkora és milyen is pontosan az a piros folt milyen amikor negatív?

Egyik rokonunk TBC-s és megnyugvás képpen elvittem pulmonológushoz a tüdején állítólag valami hegesedés van ami a doktorn? elmondása szerint gyógyult TBC! Akor most mi van akkor most tbc-s vagy csak volt nem tudok semmit (4éves Kisfiú)

Legjobb válasz: "ami a doktornõ elmondása szerint gyógyult TBC" Tudod, mi az, hogy gyógyult? Nyugi, nem lesz semmi baja.

"ami a doktornõ elmondása szerint gyógyult TBC" Tudod, mi az, hogy gyógyult? Nyugi, nem lesz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nem tudom és ezért kérdem! Egyébként elkaphatta elég közeli viszonyban vagyunk ezzel a rokonnal. Tehát?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!