Találatok a következő kifejezésre: Ha a oldalamon fekszem, akkor mindig (7 db)

Nem lesz baja, tud õ ott mozogni:)
nem lesz baja, ha nagyon nem jó neki felébreszt. boldog babavárást

Tobb mint 1hetes megfazas, allando kohoges, ha a jobb oldalamon fekszem, akkor makepp kohogok, miert?

olyankor kisse erdesebben kohogok, nekem a szamarkohoges jut rola eszembe, de lehet total mas. este jon ram

Legjobb válasz: Tüdõgyulladás. Irány az orvos és ír ki jó erõs antibiotikumot

Tüdõgyulladás. Irány az orvos és ír ki jó erõs antibiotikumot
Már elnézést, de a válaszadók többsége nem orvos. És ebben a betegségekkel teli idõszakban szerintem orvost kellene megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: nix tüdõgyuszi, de pihennem feküdnöm kéne még egy ideig eh...
Nem kell teljesen normális.Ez attol függ melyik felén fekszik a baba:) .Ne aggodj.Boldog babavárást.
Én 25 hetes vagyok, mindig a bal oldalamon volt a babó, ott dudorodott ki, de kb 1 hónapja átpakoltunk a nagyobb szobába, hogy majd a kicsi az övé lesz. érdekes, mert az ágy ugyanazon oldalán fekszem, és azóta meg csak a jobb oldalamon fekszik. Hogy miért? De olyan aranyos :) nyugi, csak ott szeret lenni a babád.
Én már 34 hetes vagyok, de elsõ perctõl hogy megmozdult csak a jobb oldalon érzem õt. Ez azóta sem változott sõt mióta nézik uh-on a szerint is jobb oldalt van és már a 12 hetes uh óta fejfekvésû a kisfiam. Úgyhogy ne aggódj:) Boldog babavárást.
Én kezdetektõl a bal oldalon érzem a Törpét, azt mondta a védõnõ, hogy ez így normális, azon az oldalon fekszik.
Szia! Én 30 hetes vagyok, és ugyanezt érzem. Két hete voltunk UH-n, ott mondták, hogy a feje lent van, jobb oldalon van a háta, jobb felül a feneke (amit sokszor ki szokott dugni, olyan vicces :o)) és bal oldalon a lába és a kezei. Így is szoktam érezni: jobb oldalon inkább csak kinyomkodja magát, ilyenkor nekem is féloldalas a pocakom, baloldalon pedig a kaparászásokat, rugkapálásokat érzem. Hogy most mi a helyzet nem tudom, szerintem még mindig ugyanígy fekszik, de holnap megyünk a dokihoz, majd megnézi megint. Kíváncsi vagyok :o) Szóval szerintem ez teljsen normális, ahogy az elõttem szólók is mondták. Én ha a baloldalon fekszek, mindig reklamál a kezeivel lábaival, ha a jobboldalon, akkor nyugi van. Gondolom háton feküdni jobban szeret, mint a kezein "támaszkodni" hassal elõre :o) De ez csak az én elgondolásom... Boldog további 11 hetet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! De mással is van ez igy? Az orvostól is kérdeztem, hogy miért van, azt mondta, hogy biztos úgy helyezkedik a baba. De ezek szerint mindig csak azon a felén fekszik?
A kérdező hozzászólása: A te válaszodat is nagyon köszönöm! Az én babóm is kidudorodik, ha háton fekszem, akkor csak ilyen egy oldalas hasam van sokszor. :)


Már régebben is felfigyeltem rá hogy ha fekszek (nem csak akkor, de akkor feltűnőbb) jobb oldalon a "bordáim" magasabban vannak, mint a másikon. Azaz láthatóan "púposabb" a jobb oldal mint a bal. Ez mindenkinél így van?

Az utolsó bordánál figyelhet? meg, ahol kezd?dik a hasfal.Próbáltam utána olvasni de nem találtam semmit. Furcsának találom, remélem nem komoly dologról van szó. :)

Legjobb válasz: Ha bizonytalan vagy, elmehetsz ortopédiára és megnézik.

Ha bizonytalan vagy, elmehetsz ortopédiára és megnézik.
Vagy veleszületett mellkasdeformitás vagy pedig gerincferdülésed van. Orthopédiai vizsgálat során az orvos ezt ránézésre megmondja. Egyébként ez nincs így mindenkinél.

Miért kemény a hasam ha oldalra fekszem? és mikor hátra akkor viszont nagyon fáj. Olyan kemény mint a kő.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is,hány hetes vagy?a terhesség utolsó szakaszában nem szabad háton feküdni,mert a baba nem kap elég oxigént.Ha pedig oldalt fekve fáj,és kemény,akkor rakjál oda párnát,az egy kicsit megtámasztja a hasat.

Szia! Elõször is, hány hetes vagy?a terhesség utolsó szakaszában nem szabad háton feküdni, mert a baba nem kap elég oxigént.Ha pedig oldalt fekve fáj, és kemény, akkor rakjál oda párnát, az egy kicsit megtámasztja a hasat.
Szia! Én 23 hetes vagyok, nekem is kemény a hasam ha oldalt fekszem, ha háton akkor teljesen jó csak az a baj, hogy akkor felcsúszik a bébi a gyomromba és nem kapok levegõt... Elég nehéz így elaludni. Keményedésre próbáld meg a magnéziumot, hátha segít. Elalvás elõtt párnázd körbe magad, úgy kényelmesebb! Minden jót!

Mi lehet a baj? Jobb oldalon felül fáj a jobb mellem egy pontban. Nem mindig csak időnként. Sokszor, ha fekszem, akkor is érzem. Néha már a hátamba sugároz. Nem erős fájdalom, de idegesít. Szerintetek ez mi lehet?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet,de ilyen nekem is szokott lenni,ált. ha megvan. De ha neked nem csak akkor fáj,akkor talán egy orvosi vizsgálatra lenne szükséged!

Nem tudom mi lehet, de ilyen nekem is szokott lenni, ált. ha megvan. De ha neked nem csak akkor fáj, akkor talán egy orvosi vizsgálatra lenne szükséged!

21 hetes vagyok. Reggel óta, ha megyek elég erősen fáj a hasam alja, minden lépésnél érzem. Amikor fekszem, akkor nem érzem, akkor nem fáj. Illetve alul bal oldalon néha belenyilall. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat! Holnap megyek ellenõrzésre, kb két hete voltam akkor nem volt semmi gond, vagyis csak kicsit nyílik a méhszájam, de azt mondta a doki hogy nem vészes. MagneB6-t szedek 4*1-t, mert sokat keményedett a hasam, most nem hogy ennyit szedek. Majd holnap megemlítem a dokinak ezt is.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Holnap megyek ellenõrzésre, kb két hete voltam akkor nem volt semmi gond, vagyis csak kicsit nyílik a méhszájam, de azt mondta a doki hogy nem vészes. MagneB6-t szedek 4*1-t, mert sokat keményedett a hasam, most nem hogy ennyit szedek. Majd holnap megemlítem a dokinak ezt is.
Szia!Én is ugyan ezt érzem mint te majd leszakad a hasam alja, de a le ülök akkor sokal jobb.23hetes vagyok de nekem is azt mondta a doki hogy nyulik a méhszalagok attol van.Ja és egy ujra nyitva vagyok adott panangint azt kell szednem és sokat pihizni.Szerinttem te is sokat pihiz.szia
Nekem is voltak ilyenek. Nem keményedik be közben ott alul a hasad? Sztem semmi baj, pihenj minnél többet, ne mászkálj! Ha mész a dokihoz azért említsd meg neki. Magnéziumot szedsz? Ne kezdd el magadtól, csak kérdezem mert azt szokták ilyenkor javasolni. Vagy ha olyan a dokid, hívd fel telefonon, h. esetleg mit javasol. Üdv: 34 hetes kismama
Nekem is volt annyi idõsen olyan gondom. Ha elindultam gyalog, mindig fájt a hasam alja, de ha leültem, vagy pisiltem jobb lett, elmúlt. Feküdj sokat, pihenjél. Nyúlnak még mindig a szalagok, s most kezd igazán nõni a baba. Pár hét múlva elmúlik teljesen.
Nekem 11 hónapos a babám én is nagyon sokat görcsöltem meg fájt a hasam alja egész végig pláne ha mentem. MAGNE B6 szettem próbáj meg sokat piheni üdv Ildikó
Szerintem valami ideget nyomhat. Legalábbis kb. ennyi idõsen nekem is volt ilyen, és a dokim nem talált semmi bajt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!