Találatok a következő kifejezésre: Ha a oka az (1695 db)

Rossz néven veszik az álláshirdetők/munkáltatók, ha felhívom őket az elbírálási idő alatt hogy hogy áll a dolog és mikorra várható döntés? Telefonon már beszéltünk azt mondta fognak értesíteni.

Gáz lenne ha érdeklődnék?

Legjobb válasz: Ha azt mondták,hogy értesítenek,akkor elég ciki õket idõ elõtt zaklatni.Úgyse mondana mást csak azt amit korábban "majd értesítjük"

Ha azt mondták, hogy értesítenek, akkor elég ciki õket idõ elõtt zaklatni.Úgyse mondana mást csak azt amit korábban "majd értesítjük"
Igen. Bacogatásnak veszik. ha minden 200 ember felhívja õket nagyon maceráns.

Ha a muskátlinak az új bimbós hajtásai rózsaszínűek, az betegség? Leszedjem őket?

szóval a szárak elszíneződtek kicsit.

Legjobb válasz: Az idõjárás miatt van (nappal erõsen süt a nap, mégsincs meleg és az éjjelek hidegek). Ha jó lesz az idõ, nem lesz gond, visszazöldül.

Az idõjárás miatt van (nappal erõsen süt a nap, mégsincs meleg és az éjjelek hidegek). Ha jó lesz az idõ, nem lesz gond, visszazöldül.
A kérdező hozzászólása: jaa, értem!:) köszönöm! már megijedtem, hogy valami bajuk van.

Candidám van, ha a fogalmzásgátló az oka és abbahagyom, az óvszeren kívül mit használhatnék még ami nem hozná ki?

Yasminellet szedek már több mint fél éve. Az utóbbi 4 hónapban havonta, mindig a ciklus közepén előjött a hüvelygomba. Az elsőt egy nagyon erős antibiotikum kezelés hozta ki, de azóta nem múlik. Már tényleg mindent megtettem a gyógyulás érdekében amit csak lehet. - Candida diétán vagyok (a szigorú szakaszát már 2 hónapja tartom) sosem bűnöztem benne - grapefruit cseppeket szedek - lecseréltem a bugyiaimat hagyományos fazonú pamut bugyikra - a törölközőimet és a bugyikat mindig főzőmosással mosom és vasalom is őket - állandó partnerem van, aki szintén volt kezelve - probiotikumot szedek a bélflóra helyreállítására - fokhagyma kapszulát mindennap, mert az csíraölő - nem használok intim mosakodót meg semmi ilyesmit - soha nem ülök rá idegen wc-re - a sok kezelés után, mindig visszaállítottam a hüvelyflórámat, illetve igyekeztem, most pl gynophylus hüvelykapszulával de miközben használtam, már aközben visszajött a fertőzés Már tényleg csak a fogamzásgátlóra tudok gyanakodni. Viszont ha azt leteszem, akkor mi az a védekezés mód az óvszeren kívül ami nem hozná el ezt a fertőzést? Az óvszerben nem bízom. Valamint ha abbahagyom a fogamzásgátlót, akkor a következő hónapban már nem fog visszajönni a probléma? Van akinek ez segített? 21L

Legjobb válasz: Miért nem bízol az óvszerben? A tabletta mellett a legbiztonságosabb olyan védekezési módszer, ami fiataloknak (nem szült nõknek) is megfelelõ. Ha normálisan használod, nincs vele gond. Ha mindenképp alternatíva kell: spermicid és megszakítás együtt vagy pesszárium és megszakítás együtt. Külön egyiket se ajánlom. De nem gondolnám, hogy ezek az óvszernél nagyobb biztonságot nyújtanak, kb. ugyanannyit. Óvszernél legalább látod ha gond van.

Miért nem bízol az óvszerben? A tabletta mellett a legbiztonságosabb olyan védekezési módszer, ami fiataloknak (nem szült nõknek) is megfelelõ. Ha normálisan használod, nincs vele gond. Ha mindenképp alternatíva kell: spermicid és megszakítás együtt vagy pesszárium és megszakítás együtt. Külön egyiket se ajánlom. De nem gondolnám, hogy ezek az óvszernél nagyobb biztonságot nyújtanak, kb. ugyanannyit. Óvszernél legalább látod ha gond van.
A kérdező hozzászólása: Azért nem bízom az óvszerben, mert a mostani párom ha fáradt, szeretkezés közben néha elpuhul. Persze nem amikor bennem van, de egy pózváltásnál könnyen megesik. Ez nála azért van mert fáradt, tehát reggel pl sosincs ilyen gond. Viszont esténként általában és az óvszerben ha elpuhul akkor mégis mit tudnánk csinálni? Ilyenkor általában a számmal segítek rá neki, de óvszerben nem lenne hatásos.
Hát ilyen helyzetben a többi megoldással is cseszheted, már elnézést a kifejezésért. Azért a spermicid nem hiszem, hogy túl kellemes ízû. Más ötletem nem igazán van. Ha annyira fáradt, miért szexeltek? Miért nem akkor szexeltek, mikor kipihent?:D vagy olyan sosincs? Mondjuk reggeli szex?:P
A kérdező hozzászólása: Mert sajnos nem együtt lakunk hanem külön-külön a szüleinkkel és ritkán tudunk együtt aludni. És azért szexelünk mert kívánjuk. Az elején neki sincs vele gondja csak közben jelenik meg.
Akkor ne nyújtsátok el annyira. Egyébként óvszerben is lehet orál. A biztonságos megoldásokat fent leírtam. De mivel mind a kettõ csak spermiciddel együtt megbízható, így az ugyanúgy nem jó, mint a gumi. Esetleg pesszárium és megszakítás. A többi módszer vagy nem alkalmazható, mert még nem szültél, vagy hormonos, ami ugyanúgy szétcseszi a hüvelyflórád, vagy nem megbízható.
Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, sokkal ritkábban van gombám. Évente ha egyszer vagy még ritkábban, s csak ha legyengülök. Míg szedtem, nekem is szinte havonta elõjött. Viszont a nem jól megválasztott óvszer is elõhozhatja a gombát, ha annyira érzékeny vagy (nekem csak a váltás utáni elsõ idõkben okozott problémát). A spermicides óvszereket ilyenkor kerülni kell, mivel sokkal jobban felborítják a hüvelyflórát. Van a dr. Müllernek egy teafás óvszere, azt kifejezetten ilyen esetekre ajánlják. Gomba ellen megelõzésre. Pesten sok helyen kapni, én még nem próbáltam, mert itt helyben nem kapni. http://netbio.hu/spd/NetBio_704148/Dr_Muller_teafa_ovszer_3d.. A teafaolajat önmagában is ajánlom. Langyos vízzel hígítva , külsõ lemosóként nagyon hatásos a gomba ellen. Plusz hajszárítóval szárítsd meg magad odalent. A vizes környezet is kedvez a gombának. Összességében szerintem megéri váltani ebben az esetben tablettáról óvszerre. A tartós, rendszeres idõközönként visszatérõ gombafertõzés ugyanis idõvel meddõségi problémákhoz vezethet. Ha az óvszerben lelankad a párod, akkor finoman kézzel is segíthetsz.

Vajon a milfek közül miért csak a szőke hajú, kék szemű típus izgat föl különösen szexuálisan, ha meglátom őket az utcán?

Már kétszer találkoztam testközelben szőke-kék szemű kb. 35-45 év körüli, fiatalos, karcsú hölgyekkel és mindkétszer nagyon megkívántam őket, pedig egyébként a tini csajokra bukom csak, fiatalos srácként.

Legjobb válasz: ezzel én is így vagyok

ezzel én is így vagyok
De jó lenne nekem is :) ) Már 12-évesen is csodáltam egy ilyen tanárnõmet .
Az iskolámban van jelenleg egy szõke nem annyira jó bõr tanár õ is 40 év körüli lehet, ennek ellenére szívesen megcsinálnám. A szõke haj szerintem mindenkit vonz a kék vagy zöld szem pedig a ráadás.
vitamin hiány okozza
a gyerekek elõbb-utóbb ledobják a babahajukat és elkezd nõni a rendes haj. sztem normális, de ha aggódtok kérdezzétek a dokitokat
Vitaminhiányos lehet, de inkább lássa orvos, az a biztos. Sok kisgyereknek szokott segíteni az ilyenkor, ha lenyírják rövidre a haját, és így megerõsödik.
Kialakulhat.Mások véleménye meg kit érdekel..senkit.
Nem ez fogja a kapcsolatot tönkretenni, hogy beszólogatnak.Leíromröviden a történetem, hátha van aki tanul belõlle.Amikor megismerkedtem a párommal, õ , a fiú 28 éves volt, én, a nõ 34.Mindkettõnknek volt már gyereke, elõzõ házasságból.Nekünk is lett egy közös, aki most 3 és fél éves.És mi történt? 3 hete, reggel még szeretkeztünk, fülembe súgta hogy szeret, elvitte a fiúnkat oviba, majd kategórikusan kijelentett hogy nem szeret, ásba szerelmes, elhagy.És meg is tette.Egy 26 éves fiatal, csinos, független nõ miatt, akivel azóta is egyfolytában csavarognak, nincs gyerek, nincs kötelezettség, élhetik az életüket. Mielõtt megkérdeznétek, hogy nem vettem észre? De .észre vettem, szeptembertõl tartott a dolog, de folyamatosan tagadta , még a bizonyítékokat is, mindenki hazudott, csak õ nem.Erre figyelj!
A probléma ott van, hogy egyáltalán felmerült benned ez a kérdés. Csak magatokárt szeressétek egymást, ne másokért! Én drukkolok! ;)
Szerintem kialakulhat, a mai világban már nem létezik a korkülönbség szó! Az emberek gonoszak, áskálódnak, fõleg a magyarok, ha nem a párkapcsolatodon, akkor máson, valamit úgyis találnak! Nem szabad adni az ilyen emberek véleményére és ki kell zárni minden negatív külsõ hatást! Ha egymásra koncentráltok szerintem jó lehet!
Velem még nem volt ilyen, hogy sokkal idõsebb vagy fiatalabb sráccal jártam volna, de az eddigi tapasztalatom az, hogy minél idõsebb valaki, annál kevésbé számít a korkülönbség. pl. 16 és 24 (az egyik még javában tanul, a másik meg jobb esetben dolgozik, éles) 23 férfi és 31 nõ (a nõ általában gyereket akar, a férfi még nem) szóval ilyenekre gondolok. Szerintem a ti helyzetetek ebbõl a szempontból ideálisabb.
10-es! Itt most az idõsebb korát vagy a husisságát akartad hangsúlyozni? Melyikbõl volt a több gond? (Tényleg érdekel.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Az a helyzet hogy eddig a "korban hozzám illõ" kapcsolataimban pont ezek a problémák jöttek elõ amit írsz, az elején jónak tûnt , de összeköltözve jött a feketeleves, az ellentétek.Kicsit félek is már az egésztõl.
na figyelj most jól! én 23 vagyok és a párom 32 ! külsõleg sem a tipikus szép csinibaba, sõt még husis is. de NEM érdekelt. beleszerettem, gyönyörû szerelem volt vele és a legkomolyabb kapcsolat. DE. hosszútávon ráadásul ha együtt is éltek, nem lesz jó vége. EZ BIZTOS. egyszerûen "nem az a lényeg", hogy hány éves vagy...vagy õ...hanem a különbség években számolva. sok az ilyen kapcsi, de nagyon kevés marad megy hosszútávon, és még kevesebb egy egész életre. én sosem szégyeltem a párom azért mert öregebb és husis néha voltak röhejjes helyzetek mikor azt hitték, hogy a haverja vagy gyereke vagyok de ez minket nem érdekelt :D nem öreges, viszont én vékony vagyok és látszódik a különbség.de nem érdekelt.boldogok voltunk és kész. szakítottunk végülis ezért is válaszolok most neked. nem ezek a dolgok fogják tönkretenni a kapcsolatod amit kérdeztél, ha csak nem, nem szeretitek egymást. viszont ha szeretitek én jobban aggódnék attól, hogy teljes mértékben más EGYÜTT ÉLNI EGY IDÕSEBB NÕVEL. nem a szerelem lesz gáz, hanem az életvitel, stb. nem lehet ezt leírni, csak azt fogjátok észrevenni, hogy egyre kevésbé gondoljátok ugyanúgy a mindennapokat.... 23/F
Szerintem pedig rajtatok kívül senkinek semmi köze hozzá. Én nem szólnék meg egy ilyen párt, legyetek boldogok!!
A kérdező hozzászólása: 4-es, ez biztató, mondjuk én is ismerek 40felett szülõ anyukákat és mindháromnak szép egészséges gyereke lett és boldogok.
Ja, hogy a nõ az idõsebb... az úgy elég cink.
Ezen nem értem mit kéne kiröhögni ? ? ? ?
De igen, be fognak szólogatni, lesznek megjegyzések, ezzel kapcsolatban ne legyenek illúzióid. Ismerek egy 38 éves F, 48 éves nõ felállást, mindenki rajtuk szörnyülködik. Ha ezt képes vagy a helyén kezelni, akkor ez a kisebbik baj. Másfelõl inkább azt gondold nagyon alaposan végig, hogy etikus-e megfosztani a pasit a saját gyerek örömétõl, mert te 43 évesen már nem vagy alkalmas szülni, akárhonnan is nézzük; se biológiailag se emocionális szinten.
Szerintem simán kialakulhat. Nekem vannak olyan ismerõseim akiknél 20 év korkülönbség van a nõ javára, a férfi annyi idõs mint a nõ fia, mégis nagyon jól megvannak. És olyan embereket is ismerek akik a 40-es éveikben szültek.
A kérdező hozzászólása: A környezet áskálódása tönkre tud tenni sok mindent.Meg a férfinek még nincs gyerek, a nõnek már van egy felnõtt gyereke, és bár vállalna még , de lehet már idõs hozzá.
8 év szerintem nem egy akkora különbség ebben a korban már... És mit foglalkoztok mások véleményével?? Felnõttek vagytok vagy mi a fene..
Nálunk is jellemzõ a korkülönbség én 38/L vagyok õ 30/F, szóval, neki nincs gyereke, nekem van 2, egyik 13 a másik 18 lesz idén, nekem már nem lehet gyerekem, mert mûvi úton ezt lehetetlenné tettem, de ezt a kapcsolat elején elmondtam neki, ha gyereket szeretne, nem én vagyok aki kell neki.Az övé volt a döntés.Amíg nem találkoztunk a szüleinél élt, 2, 5 éve jöttünk össze és 2 éve élünk együtt.Ismer az összes rokonsága, a szülei imádnak és fordítva is ugyan ez a helyzet, senki nem kérdõjelezi meg a boldogságunkat, sõt a baráti köre és az enyém is örömmel fogadta a dolgot.Hidd el nem a kor számít, az csak egy adat a személyidbe a születési anyakönyvi kivonatban, az EMBER számít, az akivel vagy és nem a kora.Azt is elmondhatom, hogy rátaláltam életem nagy szerelmére és az sem mellékes, hogy Õ is így érzi(elmondása szerint)na és még ilyen jó anyósom soha nem volt. Ha meg esetleg valaki beszól?engedjétek el a fületek mellett, nem az számít mit mondanak, hanem ki mondja, na és miért?bár nálunk nem voltak epés megjegyzések, vagy ha mégis, mi nem tudunk róla.Egyetlen egy jutott vissza hozzám, de az is olyantól, aki akart engem, én meg elutasítottam és az meg a következõ volt:milyen szép, intelligens és tanult és ez a tanulatlan suhanc kell neki?... na ezt is elengedtem a fülem mellett, pedig érettségivel, 2 szakmával rendelkezem a páromnak meg 8 általánosa van, de kit érdekel SZERETEM ÉS Õ IS ENGEM.Fel a fejjel, és sok boldogságot kívánok nektek.

Ajánlani fogjátok e a gyerekeiteknek, hogy menjenek egyetemre, illetve mit szólnátok ha majd ők azt mondják, hogy egyetemre akarnak menni?

Legjobb válasz: tanári pálya, mint tömegszak? Biztos azért végzett az elmúlt évben az egész országban 3 db fizikatanár (hogy csak a legkirívóbb esetet említsem.) ha a gyerekem egyetemre akar menni, támogatni fogom benne, ahogy csak tudom, ha külföldön akar elhelyezkedni abban is. ha nem az egyetemet választja, akkor viszont elvárom, hogy olyan szakmát válasszon, amibõl meg tud élni és a családját is el tudja tartani. a fõiskolát nem fogom támogatni, mert az túl sok ahhoz, hogy végül bolti eladóként kössön ki valahol, de túl kevés, hogy normális, felsõfokú végzettséget igénylõ állása legyen valahol.

tanári pálya, mint tömegszak? Biztos azért végzett az elmúlt évben az egész országban 3 db fizikatanár (hogy csak a legkirívóbb esetet említsem.) ha a gyerekem egyetemre akar menni, támogatni fogom benne, ahogy csak tudom, ha külföldön akar elhelyezkedni abban is. ha nem az egyetemet választja, akkor viszont elvárom, hogy olyan szakmát válasszon, amibõl meg tud élni és a családját is el tudja tartani. a fõiskolát nem fogom támogatni, mert az túl sok ahhoz, hogy végül bolti eladóként kössön ki valahol, de túl kevés, hogy normális, felsõfokú végzettséget igénylõ állása legyen valahol.
Ha lesz pénzem finanszírozni, akkor ajánlom majd neki. De azt is ajánlani fogom, hogy egy komoly szakközépbe menjen elõtte, ne gimibe.
Ha lenne gyerekem, akkor semmiképp nem kötelezném arra, hogy egyetemre menjen, manapság sokszor egy jó szakmával ugyanúgy el lehet lenni, mint egy diplomával, ha nem jobban. Viszont ha õ akar egyetemista lenni, akkor egyértelmû, hogy had menjen, elvégre mindenki el tudja dönteni, mit akar az életben.
A kérdező hozzászólása: "A legtöbb nem talál munkát, és segélyen tengõdik, a másik fele pedig diplomássan végez "rabszolga" munkákat, havi 90ezer nettóért. Én biztos nem fogok egyetemre menni, mert az országnak jelenleg szakmunkásokra van szüksége. " Mond ezt pl egy informatikusnak aki kényelmes irodában dolgozik, havi 4-5-600-ért. De ugyanezt lehet mondani mérnökre is. És ez keresett szakmák.
ma 10:08 Igen, minden hol vannak hiány szakmák, de a legtöbb diplomás nem tud elhelyezkedni.
A kérdező hozzászólása: "de a legtöbb diplomás nem tud elhelyezkedni." De ha arányokat nézzük, jóval magasabb a munkanélküli szakmunkások aránya mint a diplomásoké. És azért a diplomával könnyebb elhelyezkedni. HA nem is saját szakon, de van sok munkahely ami elvárja a diplomát. Mindegy min csak legyen. Volt egy kutatás ami kimutatta, hogy az USA-ban a válságot jobban tól letehet élni diplomával. Õket kevésbé rúgtak ki. DE az is azt mutatja, hogy az USA-ban a 70-es években a munkák 23%-hoz kellet diploma, míg ma 57%.
A kérdező hozzászólása: És te is: http://nol.hu/belfold/20110415-nem_ertektelen_a_bolcseszek_d.. http://www.mfor.hu/cikkek/Diplomaval_konnyebb_elhelyezkedni... http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-145362 http://www.hirextra.hu/2010/06/10/diplomaval-konnyebb-elhely.. http://hirekma.hu/hir/294895/diplomaval-konnyebb-elhelyezked.. DE van a 33 legkeresettebb szak. Annál 26-nál kell vagy elõnyt jelent a diploma: http://www.haszon.hu/karrier/707-a_33_legkeresettebb_szakma... Manapság egyre nagyobb divat a diplomát leszólni, de még mindig eléggé jelentõs a vele való elhelyezkedhetõség.
A kérdező hozzászólása: És mint a cikkbõl is kiderült, hogy többségében olyan diplomás akinek nyelvtudással baja van. Manapság a nyelvtudás elengedhetetlen. A nélkül csoda ha kap valaki diplomásként munkát.
ma 11:32 De amúgy józan paraszti ésszel gondolkodj el azon, hogy ha mindenki diplomás lesz és vezetõ pozíciót fog betölteni, ki fog nekik dolgozni? Meg ki fogja megteremteni azokat a feltételek, amik szükségesek a munkáikhoz?
A kérdező hozzászólása: "De amúgy józan paraszti ésszel gondolkodj el azon, hogy ha mindenki diplomás lesz és vezetõ pozíciót fog betölteni, ki fog nekik dolgozni?" De nem lesz mindenki diplomás. Mint mondtam a szakmunkásoknál is van bõven olyan ahol sokan vannak. DE pl a cnc-s-bõl hiány van. Úgy mint mérnökbõl. Mi lesz mérnökök, informatikusok nélkül?
"A legtöbb nem talál munkát, és segélyen tengõdik, a másik fele pedig diplomássan végez "rabszolga" munkákat, havi 90ezer nettóért." Ez az idióta kommented a bizonyíték rá, hogy mennyire ostobák is vagytok ti, nemzeti radikális hibbantak.
"de a legtöbb diplomás nem tud elhelyezkedni. " persze, ezért a diplomások között a legalacsonyabb a munkanélküliség :) inkább menj tanulni, az egyetemet nem javaslom, ahhoz hülye vagy.
"Manapság egyre nagyobb divat a diplomát leszólni, " ez azért van, mert a frusztrációjukat nem tudják máshogy kiélni és képtelenek mélyebb összefüggésekben gondolkodni.
"De amúgy józan paraszti ésszel gondolkodj el azon, hogy ha mindenki diplomás lesz és vezetõ pozíciót fog betölteni, " Te tényleg nem érted, hogy mi az a felsõfokú végzettség, ugye? ez így érettségi elõtt igen szomorú :( Nem lesz mindenki diplomás, mivel nem mindenki jár egyetemre. Nem minden diplomával leszel vezetõ.
- nap
Egy évben több ember megy egyetemre, mint amennyi gyermek nap születik. Dunát lehetne rekeszteni velük. A legtöbb nem talál munkát, és segélyen tengõdik, a másik fele pedig diplomássan végez "rabszolga" munkákat, havi 90ezer nettóért. Én biztos nem fogok egyetemre menni, mert az országnak jelenleg szakmunkásokra van szüksége.
Felnõtt ember lesz, nem szólok bele. Egyébként miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy kötelezni, hanem ajánlani.
Én mindenképpen támogatnám benne. Sõt! Olyan jó nevû gimnáziumba jár, hogy 90% -át felveszik felsõoktatási intézménybe! Fiamnál egy a bibi! Nem iparkodik tanulni. Így nehéz lesz bejutni még fõiskolára is nem hogy egyetemre.
Persze, menjen, ha szeretne, legalább komolyabb ismereteket szerez valamibõl.
Nem, nem fogom ajánlani, hacsak nem egy olyan szakra menne, amibõl tuti meg is fog élni. De tömegszakokért (mûvszerv, pár mérnöki, tanári...) nem fogom támogatni, hacsak nem levelezõn akarja. Engem apám támogatott egy olyan szakért, aminek nincs értelme, csak akkor én ezt még nem láttam (mûvszerv). Életem legrosszabb döntése volt, teljes idõpazarlás. Ennyi idõ alatt már kiépítettem volna magamnak egy vállalkozást.
A kérdező hozzászólása: "tanári pálya, mint tömegszak? " Itt fõként nem a reál szakos tanárokra gondolnak. Inkább humán szakos. Így is 8000-et akarnak elbocsátani, mert egyre több a tanár, viszont diák egyre kevesebb.
A kérdező hozzászólása: "a fõiskolát nem fogom támogatni, mert az túl sok ahhoz, hogy végül bolti eladóként kössön ki valahol, de túl kevés, hogy normális, felsõfokú végzettséget igénylõ állása legyen valahol. " Ugyanúgy BSC diplomát tud kapni, amivel el tud helyezkedni. Egy fõiskolai diplomával is lehet munkát találni. Vannak ismerõseim akik "csak" ezzel, úgy 4X átlagfizetést kap.
Abban fogom támogatni, amit õ szeretne. Viszont, ha olyan szakra készülne, amivel biztosan nem tud majd elhelyezkedni (szabadbölcsész etc), akkor elmondanám neki az aggodalmaimat. Illetve kérni fogom, hogy ha lehet, akkor gimibe menjen, mert onnan még mehet egyetemre is, de szakmát is tanulni, viszont szakközépbõl esélytelen komolyabb háttértudást szerezni egy keményebb egyetemre.
A kérdező hozzászólása: "Illetve kérni fogom, hogy ha lehet, akkor gimibe menjen, mert onnan még mehet egyetemre is, de szakmát is tanulni, viszont szakközépbõl esélytelen komolyabb háttértudást szerezni egy keményebb egyetemre." Gimibe jársz mi? Csak azok gondolják így. PL BME, SZTE, ME- re sokszor szoktak szakközpépbõl jelentkezni.
A kérdező hozzászólása: Gondolok itt olyan szakokra, mint informatikus, gépész/villamosmérnök, építõ/építészmérnök, közlekedési mérnök, közgazdász és ennek társai. Ezekhez középiskola az ami inkább elõnyt nyújt.
Már egyetemre járok (SOTE, általános orvos), és magunkból indultam ki, ide nem tudott egy szakközepes sem bejutni, mert olyan gyenge a természettudományos képzés. De ugyanez a tapasztalat TTK-n is.
A kérdező hozzászólása: Sok szak mint az orvos is ahhhoz kell gimi. Ott nagyon jó a biológia képzés és társai. De ha pl gépészmérnök akarsz lenni, akkotr hova éri meg elmenni? Felvételihez kell alapismeretek.
ma 11:11 komolyan ilyen buta vagy? látszik, hogy csak egy mondatot olvasol el ezekbõl í hírekbõl és máris azt hiszed, hogy minden diplomás munkanélküli lesz.

A szüleim elváltak. Mindkettőnek új párja van! Utálják egymást, és nem hajlandóak egymás társaságát elviselni. Ha meghívjuk őket az esküvőre, szerintetek el fognak jönni?

Második esküv?r?l van szó. Nem várok el t?lük semmit, csak hogy eljöjjenek és kulturáltan viselkedjetek. Aki volt már hasonló helyzetben, vagy aki nem, az is írja le mit gondol légyszi.

Legjobb válasz: a szüleid, szerintem el fognak menni,majd nem szólnak egymáshoz de az legyen az õ bajuk

a szüleid, szerintem el fognak menni, majd nem szólnak egymáshoz de az legyen az õ bajuk
Csak ne kövesd a példájukat...... Elfognak menni, mert a szüleid, gondolom nem egymás mellett fognak ülni. Annak hogy utálják egymást biztosan meg van az oka....
Ha van bennük annyi akkor elmennek a saját gyerekük esküvõjére. Szerintem mindenképp hívjátok meg õket, de ha nem mennek el csak azért mert õk nem bírják egymást én többet nem szólnék hozzájuk az biztos. Ha amúgy normálisak csak egymást nem bírják biztos elmennek csak nem fognak egymáshoz szólni.
Szia! Ha szeretnek téged akkor el fognak menni. Csak annyit tegyetek meg, hogy ne egymás mellett kelljen majd ülniük, gondolom nincs szükségetek arra, hogy egész idõ alatt veszekedjenek! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Ha csak annyit írok, hogy elõzõ esküvõmön az anyukám azt mondta, hogy ha nem ott lesz az esküvõ a faluban ahol felnõttem, akkor õ nem hajlandó eljönni? Nem tulzok, ez így volt. Ezért is izgulok. Egyébként nem tervezünk semmi extrát, csak mi, a tanuk és a szülõk, ennyi.
Érdekes egy anyukád van... Ha valaki szereti a gyerekét, a világ végére is elmegy, ha ott les az esküvõje. Ha ennyire nem becsül téged, akkor szerintem nem jönne el az esküvõdre, hacsak tényleg nem abban a faluban tartjátok, ahol éltél.(Függetlenül attól, hogy apukád ott lesz-e) De azért röhejes a muter felfogása.. :\

Ha a baloldaliak azt mondják, 2x2 négy, lehülyézzük őket? Ha a jobboldalon mondják, akkor balról fikáznak?

Meg kéne határozni végre egy józanész minimumot, mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Azt, hogy igazad van, de nem fog menni. Ha igazságot akarsz, nem számíthatsz a többiek méltányosságára és józan belátására. Az emberek egyenként elég értelmesek, de együtt, tömegben hülyék mint a birkák. Ezt pedig csak úgy lehet elviselni, ha lealjasodsz, és gátlástalanul, akár nem megengedett eszközökkel is, érvényt szerzel az akaratodnak. Legyél korrekt a szûkebb közösséged tagjaival szemben, a többieket pedig taposd el, ha az utadba kerülnek. Õk is ezt teszik. Ha józanabb vagy mint a többiek, azt használd ki ellenük, de ne próbáld észhez téríteni õket, mert abba elõbb-utóbb beleõrülsz.

Azt, hogy igazad van, de nem fog menni. Ha igazságot akarsz, nem számíthatsz a többiek méltányosságára és józan belátására. Az emberek egyenként elég értelmesek, de együtt, tömegben hülyék mint a birkák. Ezt pedig csak úgy lehet elviselni, ha lealjasodsz, és gátlástalanul, akár nem megengedett eszközökkel is, érvényt szerzel az akaratodnak. Legyél korrekt a szûkebb közösséged tagjaival szemben, a többieket pedig taposd el, ha az utadba kerülnek. Õk is ezt teszik. Ha józanabb vagy mint a többiek, azt használd ki ellenük, de ne próbáld észhez téríteni õket, mert abba elõbb-utóbb beleõrülsz.
"Ha a baloldaliak azt mondják, 2x2 négy" Téves a kérdés kiindulópontja. Mióta tudnak a baloldaliak négyig számolni? Melyik tette utalt a Gyurcsány-kormánynak arra, hogy a baloldal akár bármilyen alacsonyan megszabott józanész-minimumot elér? A gyurcsányista-bajnaista csõdtömeg sürgõs eltakarítására van szükség, nem kiegyezõsdire meg békülõsdire. Normális embernek ezekkel nincsenek közös érdekei és értékei.
Ennyire tényszerûen semelyik oldal sem közöl semmit. Még az igazat se úgy mondják el, hogy az egyértelmû legyen.
Azért, mert olyanok hisznek nekik, mint a 01:36-os. A kérdés nem az volt, hogy miért hülye a jobb oldal, de õ mégis így értelmezte, mert erre programozták az agyát.
utolsónak: sértett baloskám, ez nem a te napod.

Szerintetek vannak olyan lanyok akik szeretik ha a ferfi az ur a haznal ok pedig csak szolgak? Es megtesznek mindent a ferfinak szo nelkul?

labtorloje is lesz a ferfinak egy ilyen lany?

Legjobb válasz: a lányok mindig arra panaszkodnak, hogy manapság nincsenek igazi férfiak, de ha kapnak egy ilyet akkor meg azért megy a rinya, hogy túl durva velük kérdésre válaszolva, biztos vannak, de rengetegnek manapság semmi se jó

a lányok mindig arra panaszkodnak, hogy manapság nincsenek igazi férfiak, de ha kapnak egy ilyet akkor meg azért megy a rinya, hogy túl durva velük kérdésre válaszolva, biztos vannak, de rengetegnek manapság semmi se jó
Van, de nekik valamennyire biztos sérült a lelkük..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!