Találatok a következő kifejezésre: Ha a oka (3170 db)

Igaz az, hogy a fiúk azt jobban élvezik, ha leszopják őket, mint ha lefekszenek velük? Amikor ők "kényeztetnek" egy lányt, akár nyelvvel, akár ujjal, azt ők élvezik?

Legjobb válasz: Szerintem......mindent elveznek ,amit csinalsz veluk.Persze ehhez hozza tartozik az oralis szex is....Ha jol sejtem a te meg nem csinaltal ilyet,es ezert vagy ilyen kivancsi.De azt ne felejtsd el hogy semmi sem kotelezo.Csak azt csinald amire igazan vagysz es szerintem ha szeretsz valakit ,meg sem kell kerjen ra...erzni fogod hogy tenyelg szeretned csinalni (meg ha az "elso" is lenne...)De hozza kell tennem hogy fele olyan elvezetes sincs ha "muszalybol" csinalod ....akkor inkabb undoritonak tunik. Es ha o a nyelvevel kenyeztet az egy fantasztikus erzes neked....es neki is ,foleg ha kozben te is kenyezteted ot. :))

Szerintem......mindent elveznek , amit csinalsz veluk.Persze ehhez hozza tartozik az oralis szex is....Ha jol sejtem a te meg nem csinaltal ilyet, es ezert vagy ilyen kivancsi.De azt ne felejtsd el hogy semmi sem kotelezo.Csak azt csinald amire igazan vagysz es szerintem ha szeretsz valakit , meg sem kell kerjen ra...erzni fogod hogy tenyelg szeretned csinalni (meg ha az "elso" is lenne...)De hozza kell tennem hogy fele olyan elvezetes sincs ha "muszalybol" csinalod ....akkor inkabb undoritonak tunik. Es ha o a nyelvevel kenyeztet az egy fantasztikus erzes neked....es neki is , foleg ha kozben te is kenyezteted ot. :) )
igen és nem. A d**ás a sz**ás között az a különbség, hogy míg az elöbbi a férfi szempontjából aktív feladat, addig az utóbbi passzív befogadó jellegû. Egyszerûen fogalmazva, az elsõ közben nem csak arra kell figyelnie, hogy vele mi történik, hanem arra is, hogy mit csinál, ez pedig némileg elvonja a figyelmét, azaz csökkenti az élvezetét. Az, hogy egy férfi élvezi-e azt, ha kényeztet egy lányt, jó kérdés. Igen, de nem úgy, ahogy azt elképzeled. Két dologból tevõdik össze. Egyrészrõl látvány, ami egy férfinak baromi fontos, másrészrõl meg a férfi alapvetõen irányító tipus. És mi lehetne nagyobb irányítás, mint valakinek nemcsakhogy élvezetet okozni, de szó szerint kézben tartani az élvezetét.
Más inger az orális szex, mint a szex, az tény, és finomabb is de nem olyan intenzív. A viúk többsége szereti, ha ujjaz, vagy nyal egy lányt, kevesen "muszályból" csinálják. Páromat jobban izgatja, ha engem kényzetet, mintha én õt.)
én a dugást jobban élvezem mintha leszopnak de mindenki más, van olyan haverom aki szinte már lesem fekzsik a nõjével mert az orális szexet sokkal jobban szereti. kinek ez kinek az. egy lányt orálisan kielégiteni kevés az a srác aki nem élveztbl csinálja. mert tök jó.
nekem mindkettõ jó...

+20 fiúk, nálatok kizáró ok lenne egy kapcsolatban, ha a lány nem akarna orált?

mármint azt engedné, hogy ti csináljátok neki, de ő nem akarná nektek.. undorítónak találná, meg megalázónak a válaszokat köszi

Legjobb válasz: Nem lenne kizáró ok mert nem lenne kapcsolat. Már bocsi de ha én kinyalom akkor ö engem miért nem???? undorodik tölem??? Mitöl???

Nem lenne kizáró ok mert nem lenne kapcsolat. Már bocsi de ha én kinyalom akkor ö engem miért nem???? undorodik tölem??? Mitöl???
Amig ez undorító szerinte, addig difis az agya és az agya miatt lenne kizáró ok.
Miért lenne megalázó? Azt, akit szeretünk, miért ne érinthetnénk meg a testét ott is? mi ebben a megalázó? Nem kötelezõ a pasinak önzõ módon sz*patnia téged, csak ahogy nindkettõtöknek jó. Ezen az alapon a pasik is nyávoghatnának, hogy de megalázó nyalni... Nem értem. :/ 23L
Nem, mert volt már nem is egy ilyen barátnõm. Végül mindegyik ráborult, mint özvegyasszony a keresztfára!
Hát nem örülnék neki, de akkor én se csinálnám neki az tuti :) Ha olyan a felfogása, hogy ez neki megalázó és nem úgy látja, hogy ezzel örömet okozhat a párjának az már alapból rossz kiindulási pont... 23/F
Kapcsolat elején vagy egy éjszakásban én sem csinálom. Megalázónak (visszataszítónak) érzem mindaddig, ameddig nem szeretem az illetõt annyira, hogy el tudjam ezt engedni. Jó néhány kapcsolatom volt már, de eddig csak kettõ érdemelte ezt ki. Egyik az exem (3éves kapcsolat volt), neki 3 hónap után, a másik a mostani párom, neki fél évet kellett várnia... de megkapta. És imádom csinálni, tudom hogy õ is szereti, amikor csinálom. Aki emiatt nem lenne hajlandó velem szóba állni, az nem is érdemelné meg ;) legalábbis én így vagyok vele. 24/N
Megkívánni szerintem nem fogod, inkább majd apránként megszokod gondolatot, és rájössz, hogy most milyen buta vagy.
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értem, hogy a barátomat kívánom meg, és késztetést fogok érezni arra, hogy neki a lehetõ legjobb legyen, mert szeretem
úgy lennék vele hogy tuti rákap egy idõ után, de én speciel még puncit se láttam csak videóba :DDD
Nekem eddig egyszer volt dolgom ilyen csajjal, nem is jöttem össze vele. Azért megd.gni megd.gtam, ha már sikerült lakásra vinnem, de ezzel minden esélyét elvesztette arra, hogy egy éjszakánál tovább tervezzek vele.
Most õszintén válaszolj kérlek. Az hogy õ csinálja neked az nem megalázó? Mert ugyanaz a dolog csak a másik oldalon állsz.
önzõség. ha õ megtesz mindent érted, hogy neked jó legyen, pl kielégítés kézzel, lábbal szájjal, akkor te miért nem tudod megtenni azért hogy neki is jó legyen?! Nem undorító az. meg nem megalázó. mondjuk ha már azt akarja hogy mondjuk valahol sötét bokorban térdelj és tépi a hajad, akkor azt mondom oké. de így... ez csaj játék. kapd be egyszer a középsõ ujjad. kemény, bõr van rajta, meleg. undi? nem. akkor a fsszal se lesz gondod
Az a nõ aki megalázónak tartja az orált, komoly problémákkal küzd és fogalma sincs a szexrõl. Az orális kényeztetésben semmiféle megalázás nincs. Nem értelek. Te megalázod a pasidat azzal, hogy kinyalatod magad? Egy rohadt szexrabszolga mikor ezt csinálja? Lenézed utána? Kevesebb a szemedben? Neked jó ha csinálja? Normális vagy?
Szopatni elég jó, szóval nálam KO kritérium lenne.
Kizáró ok ha nem szopik a ribi.:)
A kérdező hozzászólása: elõször is, nem kötelezem arra, hogy õ nekem csinálja, ugyanis NEM EZT ÍRTAM KI A KÉRDÉSBE! Hanem azt, hogy ENGEDNÉM. nem erõszakolnám rá, ha akarja csinálja, ha nem, nem. sõt, a legtöbb férfi örül is a fejének, ha kinyalhat egy nõt. másodszor is, hihetetlen bunkók egyesek. mi az, hogy valaki ilyet ír nekem, hogy "normális vagy?" mit képzelsz te? nem hiszem el, hogy nem lehet normális megfogalmazásban leírni a véleményed. te nem vagy normális. azért jöttem ide, mert nem vagyok tisztában a helyzettel, válaszokat vártam, tanácsokat, azért írtam ki kérdést. nem savazásra voltam kíváncsi, vagy ha mégis, nem ilyen hangnemben, úgy gondolom, ellehet mondani normálisan, tisztelettudóan is a véleményed. csak a szád nagy, mert nem látom az arcod.
Ne hidd hogy a legtöbb pasi örül neki. Ugyan az mûködik oda-vissza is. Megteszi, mert szereti látni ha neked jó, szeret téged, és kényeztetni szeretne. De neki ez nem okoz különösebb plusz élvezetet. Ugyan az mint mikor a nõ csinálja a pasinak. Ha még most nem érzed magad készen ne erõltesd, ha meglesz a kellõ bizalom akkor menni fog az is. Fõleg hogy írtad, kezdõ vagy.
Egyáltalán nem undorító (ha tiszta és nem egész napos munka után áll eléd mosdatlanul, hogy hajrá anyukám) és nem megalázó (a fogja a fejed vagy a szádat p.ncinak nézi és úgy használja az igen, az megalázó), sõt még szerintem élveznéd is ahogy látod, hogy teljesen kifekszik attól ahogy kényezteted és tiéd az irányítás. Hisz ahogy csinálod úgy jó neki vagy mégjobb. Azt kell mondjam nálunk elõfordul, hogy akár elõjátéknak is felfogom néha azt ha a kedvére teszek annyira élvezem nézni, hogy mennyire jó neki. Feltüzel. Sõt volt már olyan, hogy fáradtnak éreztem magam, õ meg nem így úgy voltam vele így a kedvére teszek, mindenki jól jár, a végére viszont túlságosan belelendültünk a dolgokba és másnap reggel csak még fáradtabb voltam.. (elb...tuk az idõt... :D) 23L
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy abban igazatok van, hogy a végén már annyira megfogom kívánni, hogy... hát nem tudom.
igen
Lányként írom, hogy ez így nem jó. csinálhatja neked de te neki nem? Akkor õ se neked, csak szex, natúrba, elõjáték nélkül.
A kérdező hozzászólása: jó, akkor most hagyjuk az undorítót. elsõsorban inkább "megalázó"
mi a megalázó? akkor lenne az ha nem akarnád, és rád lenne erõltetve... ha arcodra spriccel, vagy a hajadra akkor már megalázó szerintem.
De mi benne a megalázó? Nem kell térdelned, nem kell, hogy fogja a fejed...
Ha térdelne elötted és úgy kéne kielégítenie, akkor még azt mondom jólvan megalázó, fõleg ha a pasi is fitoktatja, hogy milyen kemény gyerek. De a térdelés is belefér egy jól mûködõ kapcsolatba. De az, hogy semmiféle képpen nem, de õ meg szeretné... ez szánalmas...
Volt barátnõm azt mondta szex elõtt hogy õ nem igazán szereti és nem is szokta csinálni. Ehhez képest nem kellett rá kérném és rá is cuppant. Lehet hogy veled is ez lesz, h valakiét ennyire megkívánod. Amúgy nálam nem kizáró ok, fõleg ha másban viszont nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: jól van, nem kell egybõl leharapni a fejem... nem tudom még ezt a dolgot hova rakni, tisztán, ezért kérdeztem meg. nem csak én vagyok egyedül ilyen helyzetben, hanem sok nõ is.
még nem csináltad, ugye?
A kérdező hozzászólása: elsõ kapcsolatom elején vagyok, még fiatal is (20) szóval, szerintem ez érthetõ. orált még nem csináltam...
Ha egy ember annyira korlátolt, hogy megalázónak tartja bármiféle kényeztetését annak az embernek, akit elvileg mindennél jobban szeret, akkor azzal a csajjal nem azért nem kezdek kapcsolatot, mert esetleg orálisan nem lennék kielégítve! Értsd meg: nem a pornóból kell kiindulni, az orális szex nem a dominanciáról szól, hanem egyoldalú kényeztetésrõl. Nem azért szeretjük, mert király fölé térdelni a csajnak és jól megalázni, hanem mert ISZONYÚ JÓ! Minden nõ szereti elmondani, hogy attól lesz jó a szex, ha a pasi odafigyel rá, kényezteti. Hát a kutya úristenit neki, ez nem jár fordítva? Megalázó lenne odafigyelni a pasira és kényeztetni, úgy, hogy akkor csak a pasi legyen középpontban? Megalázó? Tényleg?
igen
Akkor majd rájössz. :) Nnics abban semmi gusztustalan, vagy megalázó. Ha tényleg kívánsz valakit, úgyis ott lesz a vágy, hogy kényeztesd ott is, ha nem vagy nagyon prûd és korlátolt.
Nem kizáró ok, de valószínüleg én sem csinálnám neki.
"nem csak én vagyok egyedül ilyen helyzetben, hanem sok nõ is." Elég szomorú!

11 napja van nálam 2 házigalamb. Ezidő alatt megtanultak repülni, így2-3nap múlva szeretném őket elngedni. Ha a talált helyen engedem el őket, a szülők megismerik őket? Tudnak majd gondoskodni magukról?

Mióta nálam vannak szépen önállóan esznek-isznak,de itt ugye eléjük van téve,nem kell keresgélniük.Nem tudom boldogulnak-e majd önállóan,de bízom benne.

Legjobb válasz: ha nem vagy bizos benne hogy értesz ehhez akkor vidd el a legközelebbi madár telepre (nem vagyok biztos benne hogy így hívják). ott értenek hozzá az emberek és tudják hogyan kell õket elengedni hogy ne legyen baj.

ha nem vagy bizos benne hogy értesz ehhez akkor vidd el a legközelebbi madár telepre (nem vagyok biztos benne hogy így hívják). ott értenek hozzá az emberek és tudják hogyan kell õket elengedni hogy ne legyen baj.
Én régen több vadgalambot (szürke gerlét, vagy minek hívják) is gondoztam, akik egyedül maradtak. Én is elengedtem õket, amikor már tudtak rendesen repülni és elég nagyok voltak hozzá, de nekem mindig itt maradtak. Visszajártak enni, folyton itt ültek valamelyik oszlopon, ezért mi végül mindig vettünk nekik egy kevés eleséget és etettük õket. Aztán késõbb, ahogy egyre idõsebbek lettek, végül már egyre ritkábban jártak aztán egyszer csak nem jöttek többet. Szóval szerintem félõ, hogy vissza fognak járni hozzád. A szülõk szerintem már nem ismerik meg õket. Esetleg próbáld úgy, hogy adj nekik egyre több olyan ételt, amit odakint is megtalálhatnak. Illetve kezdd el szétszórni odakint a földön, hogy észrevegyék, hogy máshol az úgy van, nem tálkában. De valóban szerencsésebb lenne hozzáértõvel konzultálni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos madárteleprõl nem tudok a környéken.Azért vinném õket a talált helyre, mert utána olvastam, hogy ha új helyen engedem õket el, az ottani galambok bántják õket.Próbálom õket úgy tartani, hogy ne sokat lássanak a környezetbõl(erkély), mert áruljuk a lakást, ezért nem akarom, hogy visszajárjanak majd.Napi pár órát kint vannak(szobában), hogy gyakorolhassák a repüést, ilyekor magokat is szórok pár helyre, hogy keresgéljenek.Csak féltem õket, hogy találnak-e majd ivóhelyet, élelmet.
Én a legyeimmel voltam így hogy féltem hogy túl vadak lesznek nekik a vadlegyek, ezért vettem légykondicionálót. Azt használták s jó erõs legyek lettek s így nem lett baj.

Ha valaki elvetél, azt mi okozza, mi váltja ki? Vagy ha a későbbiekben (12 hét után is) abortuszt kell csinálni, az miért szokott lenni, mi az oka?

Legjobb válasz: A korai spontán vetélések igaz oka az esetek zömében soha ki nem derül Az esetek nagy részében olyan genetikai eltérés áll a háttérben ami az élettel összeegyeztethetetlen, és a baba nem fejlõdik tovább. Lehet hormonális ok, méhfejlõdési rendellenesség stb is a háttérben. Vannak fejlõdési rendellenességek amiket a terhesség során szûrnek és felismerhetõk. Ha ilyen merül fel akkor kerül az anya döntési helyzetben vállalja a nagy valószínûséggel beteg babát, vagy nem vállalja. Ezek a betegségek kromoszóma eltéréssel járó állapotok. pl. Down kór, de a koponya hiány vagy bizonyos szívfejlõdési rendellenességek is ebbe a kategóriába tartoznak. A fejlõdési rendellenességeknek különbözõ oka lehet: genetikai, fertõzés vagy valamilyen környezeti hatás vagy gyógyszer. A fejlõdési rendellenességek kialakulásában általában mind 3 tényezõ szerepet játszhat, de sokszor nem derül, hogy kinél pontosan mi történt.

A korai spontán vetélések igaz oka az esetek zömében soha ki nem derül Az esetek nagy részében olyan genetikai eltérés áll a háttérben ami az élettel összeegyeztethetetlen, és a baba nem fejlõdik tovább. Lehet hormonális ok, méhfejlõdési rendellenesség stb is a háttérben. Vannak fejlõdési rendellenességek amiket a terhesség során szûrnek és felismerhetõk. Ha ilyen merül fel akkor kerül az anya döntési helyzetben vállalja a nagy valószínûséggel beteg babát, vagy nem vállalja. Ezek a betegségek kromoszóma eltéréssel járó állapotok. pl. Down kór, de a koponya hiány vagy bizonyos szívfejlõdési rendellenességek is ebbe a kategóriába tartoznak. A fejlõdési rendellenességeknek különbözõ oka lehet: genetikai, fertõzés vagy valamilyen környezeti hatás vagy gyógyszer. A fejlõdési rendellenességek kialakulásában általában mind 3 tényezõ szerepet játszhat, de sokszor nem derül, hogy kinél pontosan mi történt.
A kérdező hozzászólása: köszi. de ilyen törvényszerûség nincs ugye, hogy pl HPV vagy influenza ami nagy lázzal jár biztos vetélést vagy rendellenességet okoz?

Ha a nők elvárják azt, hogy a férfiak emelt fővel viseljék el, ha ők elutasítják őket, akkor ők maaguk miért nem képesek/hajlandóak erre?

Szóval ha én elutasítok egy n?t, akkor miért adja látványosan a tudtomra, hogy ez neki ennyire rosszul esik? Hiszen pontosan a n?k azok - vagyis a n?k többsége ugye -, aki egyenjogúságot akar, ez viszont egyenl? elvárásokkal is kellene, hogy társuljon, szerintem.

Legjobb válasz: Engem ha elutasítottak általában nem sokat foglalkoztam a dologgal. "Van még bõven ahonnan ez jött.."=D Bár azt is hozzá kell tennem, hogy nem sok ilyen alkalom volt... talán 1, vagy 2 20 évem során =) Hogy azok a csajok, akikre te gondolsz, mért nem tudják úgy elviselni az elutasítást, ahogy azt te elképzeled a fejedben... Hát azt tõlük kell megkérdezned, nem tõlünk =)

Engem ha elutasítottak általában nem sokat foglalkoztam a dologgal. "Van még bõven ahonnan ez jött.."=D Bár azt is hozzá kell tennem, hogy nem sok ilyen alkalom volt... talán 1, vagy 2 20 évem során =) Hogy azok a csajok, akikre te gondolsz, mért nem tudják úgy elviselni az elutasítást, ahogy azt te elképzeled a fejedben... Hát azt tõlük kell megkérdezned, nem tõlünk =)
Akarnak egyenjogúságot, de a gyakorlatban attól még nincs. A férfi udvarol, a nõ választ. Ez a szabály. Az erõszakot meg büntetik. Ez van, ezt kell szeretni. Ha minden igaz, Norvégiában a nõk udvarolnak a pasiknak...
Na hát ezt meg pláne nem értem. Én semmire nem becsülöm az olyan pasikat, akik válogatás nélkül bárkibe belemártogatnák a kéjlécüket. De ilyet nem is igazán ismerek, hála a jó égnek.
Folj, de utálom azt, aki ilyen. A férfinak is van erkölcsi szintje. Szerencsére az én párom soha nem volt ilyen, hogy minden adandó alkalommal mártogat. Az ilyennek kell egy jó AIDS vagy szifilisz, vagy akármi, ami megkeseríti az életét.
A kérdező hozzászólása: Akkor fogalmazzunk egy kicsit másképpen: ha valaki nõt, akkor arra hivatkozva, hogy nõ, bárkit elutasíthat. Ha valaki férfi, akkor viszont szinte elvárás az, hogy ha bármiféle lehetõsége adódik arra, hogy egy nõt a magáévá tegyen, akkor is tegye meg ugye. Senkit sem érdekel, hogy esetleg a férfinak sem mindegy az, hogy kivel szeretne együtt lenni, és kinek adja oda maagát mondjuk testileg. És akkor jönnek a "puhap*cs", "válogatós f*sz", "b*zi" és egyéb remek jelzõk.
A kérdező hozzászólása: scorpia: Márpedig a férfiak jelentõs része ilyen. :)
Hát, akkor más körökben mozgunk, hála a jó égnek =D
Kérdezõ! Pont hogy minden pasinak olyannak kellene lennie, mint neked: VÁLOGATÓSNAK! Így a lányokat sem használnák ki, csapnák be. Én soha sem udvaroltam pasinál, nem kezdeményeztem semmit, még ha tetszett is az illetõ, akkor sem! Én úgy vagyok vele, hogy ha adok jeleket, kedves vagyok, oda megyek hozzá beszélgetni, és ha nem mozdul irányomban akár több hét-hónap alatt sem, AKKOR HAGYOM A FRANCBA. És pont azért mert nem akarom hogy egy numera legyek, mivel ugye "felajánlkoztam". 27/N
Azért, mert azt hiszik, hogy a férfiak mindenkit csak megdugni akarnak, tehát úgysem utasítanak vissza senkit. Az meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg nem jön be neki az illetõ, vagy talán még komolyabbat is szeretne nem csak egy numerát. Ilyenkor azonnal jönnek az általad korábban említett jelzõk. A csajon nagy része pedig azt hiszi, hogy a külsejükkel mindent elérhetnek. És mivel ez az aduászuk - tehát semmi ész - és kudarcot vallanak, akkor kiakadnak. Mások élvezik, hogy szemét, megalázó módon utasítanak vissza egy férfit. Mellesleg, ha visszautasítottál egy csajt, mert mondjuk nem volt szimpatikus, nem vonzódtál hozzá stb. akkor meg ki nem szarja le, hogy nem tetszik neki és elkezd hisztizni, hogy neki most mennyire rossz. Mivel nem érte el a célját, pofátlan módon bûntudatot akar kelteni az illetõben. Nem kell vele foglalkozni és kész. Nagy lány, ki fogja bírni. Gondolj arra, hogy veled hányszor eljátszották már ezt. És az nem érv, hogy a férfi az férfi, neki ki kell bírni, mert nekünk is van lelkünk és érzéseink.

Lányok van akinél kizáró ok ha a pasi cigizik?

Irjatok kort is.

Legjobb válasz: 100%, hogy vannak ilyen lányok, hiszen van olyan fiú/férfi is akinél ez kizáró ok. Én is dohányzom, szóval valamilyen szinten tapasztalat is. 18/L

100%, hogy vannak ilyen lányok, hiszen van olyan fiú/férfi is akinél ez kizáró ok. Én is dohányzom, szóval valamilyen szinten tapasztalat is. 18/L
Nekem volt párom aki dohányzott és volt aki nem. ÉS volt olyan is aki nekem tiltotta meg hogy dohányozzak. Szerintem alapvetõen ez nem olyan fontos dolog és kompromisszumkészség kérdése. Ha Téged zavar akkor kérd meg, hogy ha van rá mód a jelenlétedben ne bagózzon. De nem hiszem, hogy a cigaretta fogja megváltoztatni az érzéseidet...
Valahol olvastam, hogy "Dohányost megcsókolni olyan érzés, mint kinyalni egy hamutartót"! Ezzel 100%-osan egyetértek, és nekem ezért (is) kizáró ok lenne.
#15 Ez a legrosszabb, amit tehetsz.... Szerintem senki ne akarja lebeszélni a másikat semmirõl..mondom ezt úgy, hogy én sem cigizek, a párom pedig igen. Támogatom abban, amikor éppen próbálkozik azzal, hogy letegye, de soha nem próbáltam meg lebeszélni. Az elõzõ barátnõje folyton ezzel baszogatta..szerintem akinek nem tetszik, az már eleve ne jöjjön össze olyannal, akit meg kell változtatni.
Nem kizáró ok, de szerintem megpróbálnám lebeszélni róla (mivel én nem cigizek). Egészségtelen is, és még büdös is lesz tõle az ember.
Igen. Nem bírom a szagát. 20/L
Kizáró ok. 19/L
Nem elõny, mert a cigi nem jó dolog, ugyanakkor kizáró ok se. Példának okáért a párom is cigizik. Mindenesetre sokan vannak akiknél ez kizáró ok. 23N
Igen. 23L
Nálam nem kizáró ok. 20L
kizáró ok volt cigis pasim utáltam h olyan a szaga az iza a mindene és mellette én is cigi szagú lettem brrr 22L
Mivel 10 m-röl megérzem, ha valaki dohányzott (akár órákkal elöbb is) és felkeveredig a gyomrom a büztöl, ezért igen. (Többen tesztelték, tényleg érzem, akkor is, ha nem is tudok arról, hogy az illetö szokott dohányozni, söt akkor is, ha nem dohányos, csak akkor egyszer tette) De nekem extrém érzékeny a szaglásom, igy nagyon erösen érzem ezt a szagot is. Ettöl függetlenül meg a dohányzást nagyon negatív dolognak tartom, szóval már csak elvböl sem jönnék össz olyan valakivel, aki dohányos.
Nem teljesen kizáró, de elõnynek semmiképpen sem elõny :)
Igen Egyrészt pazarlásnak, pénzkidobásnak érzem, és mégbtöbb pénzköltésre lehetõség teremtésnek( késõbbi egészségügy vonatkozóan) Másrész rühellem a szagát a másik kezérõl, hajáról szájáról. Ha a buszon felszáll mellém valaki, aki éppen eldobta a cigit, ha nemtudok arrébb menni, és nem sietek, képes vagyok leszállni is. Köhögök tõle, pedig elvileg nem vagyok rá allergiás. Hozzáteszem, hogy 18 évesen én is " dohányoztam " heti 1 dobozzal.. Akkor valahogy menõ volt.. De a megnyugtatõ hatása miatt szívtam, engem tényleg megnyugtatott, és abban azidõben az kellett, de sajnos ezt a megnyugvást nem is kerestem másban, csak a cigiben. Szerencsére, 1 éven belül megjött az eszem. Egyébként azõta nem is birom a szagát..a páromra igen mérges vagyok, ha cigizik, mert amúgy nem, de évente 2szer kb amikor totál részeg, nah akkor, józanon õ sem birja a szagát se.. 27/n Ui Egyébként én sok olyat ismerek akinek ez zárõ ok...
Én se szeretem. Nem mondtam neki, hogy ne dohányozzon, csak arra kértem, hogy az én jelenlétemben ne tegye (nem élünk még együtt). Ha külön vagyunk, akkor cigizik, amikor akar, bár nem jellemzõ rá, csak hobbicigis.
Én fiú vagyok de nálam kizáró ok ha egy lány dohányzik. Nem bírom a szagát se, baromi kiábrándító. Persze sok embert nem zavar ennyire.
Nálam az.
Bezony
Szerintem, ha valakit szeretsz/tetszik, akkor úgy tetszik, ahogy van :) hameg már ez is kizáró ok valakinél, az nem is szeret igazán... 18/L

Lehet szakításra ok, ha a pasi rosszul csókol?

Lehet szakításra ok, ha a pasi rosszul csókol?

Legjobb válasz: Szakításra akármi lehet ok...

Szakításra akármi lehet ok...
Ha bunkó vagy, akkor igen.
Nem bunkóság az. Lehet ok.
Lehet szakításra ok, h hülye vagy?
Igen lehet, volt már rá eset hogy azért szakítottam egy pasival mert nagyon rosszul csókolt. Beszéltünk is róla meg sem hallgatott és szerintem ha ilyen kis dolgot nem tudtunk megbeszélni akkor kár vele foglalkozni.
Elõzõ, lehet meghallgatott, csak szégyellte magát, nem tudott máshogy. Milyen jó, hogy egyeseknek az a legnagyobb ok a szakításra, hogy "nem jól" csókol a párja...
6-os, nem abban a pillanatban szakitottam vele, vártam, próbálkoztan hogy hát ha ráérez, de nem. Egyszerûen rosszul lettem mikor megakart csókolni, úgy hogy errõl ennyit.

Tenyleg vannak olyan lanyok akik szeretik ha a pasi megbilincseli oket es uralkodik rajuk kinozza oket?

pl megbilincseli es a melleit kinoza harapja meg minden aztan puncit is ilyesmik. Ezek a lanyok ezt viszaadjak?

Legjobb válasz: pornószínészek

pornószínészek
Vannak. Pl. én!
Bizony ám....bár azért bizonyos korlátokon belül. És eszemben sincs viszont kínozni bárkit is, vagyis nem ilyen módszerekkel.... :_))
Van ilyen. Nekem is volt akinek bejött a brutál szex, ha ütöttem a seggét meg az arcát, húztam a haját keménsen megfogtam, és vadul megdugtam. sok nõ élvezi az ilyesmit. És tõlem megkapják :)
Túl sok 50 árnyalat-könyvet olvastál? :P Egyébként vannak és igény szerint vissza is adják, de nincsenek sokan.
Õket hívják drága kérdezõ mazochistáknak és Õk ezt élvezik. Szóval én nem hiszem.
van ilyen.5 bõl 3 szereti ha kicsit 'erõszakos' a pasi.nem úgy hogy megvered õket vagy ilyenek, hanem szex közben lefogod a kezét meg ilyenek...
ennek.. virsli csattogás lesz a vége..
persze hogy visszaadják, tûvel teli böködnek, majd elõ veszik a láncos baltát és jajj neked :D
Vannak. Többet is ismerek. És nem, nem adják vissza, mert élvezik. A punciharapás már nagyon vad. De ha rácsapnak kicsit azt többen élvezik, mint elutasítják...
Lehet.
A kérdező hozzászólása: Tudnál benne segíteni plíz ?
Hol akadtál el?
A kérdező hozzászólása: Megmondom neked õszintén bele se tudtam kezdeni :S
Mindent össze lehet b.aszni batchben, kérdés, hogy hogyan. Spagettikód, etc :) ) Én belelistáznám a dir parancs eredményét (vagy valami más parancsot, ha van jobb) egy fájlba, és utána abból próbálnám kiszedni
Ha el sem tudtad kezdeni, akkor miért te csinálod? Tedd fel "állás" hirdetésként, pici pénzért biztos lesz, aki megírja neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat

Srácok, az kizáró ok egy kapcsolatban ha a lánynak van egy gyermekkori gyógyíthatatlan betegsége? (mozgássérült)

Tudok járni, meg meg tudok csinálni különböz? dolgokat ,de nem vagyok olyan er?s nem tudok annyit sétálni, futni. Valamilyen szinten persze ezek a dolgok is mennek csak hamarabb elfáradok. A betegség neve izületi gyulladás és hetente kétszer szoktam magam szúrni. Még amikor kicsi voltam nagyon sokat csúfoltak emiatt és így szinte sosem mondtam el senkinek mi bajom van. Szóval ha egy lánynak ilyen baja van az kizáró ok?

Legjobb válasz: nem kizáró ok

nem kizáró ok
Nem tehetsz róla, nem lenne kizáró ok. Amikor sétálsz, akkor látszik a járásodon?
Semmi sem kizáró ok, ha megértjük egymást és jó együtt.
Szerintem abszolút nem.Sem férfi, sem nõ esetében..
nem látom az összefüggést ... szerintem nem
Nem lenne az, sõt.
Nekem nem lenne az! Ezt teljesen õszintén mondom. 27F
Nem, mert amúgy is utálok futni.
A kérdező hozzászólása: Pont nem akartam kiírni az arthitist, na mindegy. Hát, remélem tényleg nektek van igazatok :( most így az 5. sikertelen próbálkozás után elment a kedvem a dologtól , de majd csak lesz valami. Köszönöm mindenkinek!!!
Egyáltalán nem lenne kizáró ok, az társunkat a hiányosságaival együtt szeretjük (jó esetben) és próbálunk arról gondoskodni, hogy az élete ne csak errõl szóljon a továbbiakban.
*a társunkat
Nem lenne kizáró ok :)
kapom a lefeléket, de õszintén elmondom. Nekem lehet hogy gondot okozna. Ismerkedésnél a külsõ az elsõ amit meglátok és vagy megtetszik vagy nem. Hazudik aki szerint nem igy van. Azt mondtad, hogy nem igazán látszik, szóval lehet hogy nem is lenne gond eleinte, aztán ha a személyiség megfog akkor onnantól kezdve megszépül az illetõ és ilyenek nem zavarnak egyáltalán. Mellesleg ha én az ötödik ismerkedés után feladtam volna a csajozást akkor kb a 2. nap abba is hagytam volna :D Ne add fel, pecabot helyett hálóval próbálkozz, sok pasi van, tuti megtalálod a hozzád illõt. 24f
Engem nem zavarna, ha meg nem látszik, vagy csak nagyon figyelni kell, hogy észrevegyék, akkor hol a gond? Ha meg beleszerettem, elfogadnám. 20/F
Ha szerelmes lennék belé, akkor nem.
Nekem atópiás dermatitisem van, ez egy elég csúnya bõrbetegség, bár sokszor évekig tünetmentes. De ha kijön, akkor tele vagyok kiütésekkel, és mivel spec. rendelésre kell járni vele, kb. 2-3 hétre kapok idõpontot. Most együtt vagyok egy fiúval, 3 hónapja vagyunk együtt és kijött. Én szörnyen szégyellem és rondának látom magam, õ azt mondta, így is ugyanolyan gyönyörû vagyok, mint eddig :) Szerintem ha normális partnert találsz, akkor neki ez nem lesz kizáró ok, csak ne add fel :) Remélem nem baj, hogy lányként hozzászóltam :) 25N
õszintén megmondom, levesz az értékedbõl de nem sokat! f19
Figyelj, szerintem tök jó, ha emiatt elutasít már az elején, hiszen már akkor kiderül, micsoda gyökér. Ugyanis normális, épeszû ember, egy érzõ lény nem utasít el emiatt. Aki meg igen, az nem érdemel meg, és valóban úgy a legjobb, ha már az elején fény derül erre, és lelép a pi.ba.
Ha elfáradnál, vinnélek az ölemben és meg is van oldva a probléma.Szóval nem kizáró ok.
Életem legnagyobb szerelme egy olyan lány volt, akinek hozzád hasonlóan arthitise van. Engem nem zavart. Tisztában voltam vele, hogy 5-10 éven belül mûteni kell a combját és hogy kb 40 év múlva tolószékbe fog kényszerülni, de ettõl én még vele akartam leélni az életemet. Az meg már egy más sztori, hogy õ nem.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdeztem meg mert többen is elutasítottak emiatt.
A kérdező hozzászólása: Ha rosszabb napom van, vagy fáj akkor alig észrevehetõen látszik.
Én ugyan nõszemély vagyok, de szerintem sem te tehetsz róla, ha elutasítottak. Férfi esetében nálam sem lenne kizáró ok. Nem lehet, hogy nem voltak tisztában a betegséged súlyossági fokával, és valami sokkal szörnyûbb dolgot képzeltek bele az állapotodba?
8 Ez miatt? azok nem voltak normálisak... bocs, de nekem ez a véleményem..
Nálam lehet kizáró ok lenne, de igy látatlanban nem tudom megmondani.Sok tényezõtõl is fül, pl mennyire szimpatikus meg hasonlók.
10 Aki szeret az mindennel együtt szeret téged, és ott segít neked ahol tud..
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, pontosan elmagyaráztam nekik a dolgot. Szerintem csak szimplán gond lennék.
Jaj, hát akkor összeillünk, mert én sánta vagyok :)
nem hinném hogy kizáró ok lenne. régebben (még fél éve is) úgy gondoltam én is h sose tudnék mit kezdeni egy mozgássérült lánnyal, de ez megváltozott, mikor beleszerettem abba a bizonyosba. Õ szerencsére már egészséges, de mikor lebetegedett úgy voltam ha tolókocsiba kerül sem távolodok el tõle. :)
15 Az ilyet ejteni kell-és nem foglalkozni vele..
Hasonló gonddal küzdöm, csak én férfi vagyok. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!