Találatok a következő kifejezésre: Ha a nyitva van annak (7 db)

Miért mondják hogy fekvés, pihenés javasolt annak a kismamának akinek nyitva van a méhszája. Gondolok itt már a terhesség végén járó kismamikra? Pl a 34-35héten miért baj ha mondjuk nyitva van 2110re? Ettől beindulhat a szülés?

És akinek fel van puhulva a méhszája,az jó már 34 hetesen?

Legjobb válasz: Azért mondják a fekvést mert még azért korai lenne a szülés .Én 33 km vok nekem is nyitva van é méhszájam és fel is van puhulva.Egésznap feküdnöm kéne bár nehéz kibirni.Vigyázznod kell,hogy,nehogy tovább nyiljon,mert még van idöd.

Azért mondják a fekvést mert még azért korai lenne a szülés .Én 33 km vok nekem is nyitva van é méhszájam és fel is van puhulva.Egésznap feküdnöm kéne bár nehéz kibirni.Vigyázznod kell, hogy, nehogy tovább nyiljon, mert még van idöd.
Ha ezt az értéket a 38. héten mondják neked, az teljesen rendben van. 34-35 hetesen azért még az a legjobb a Manókának, ha bent marad legalább pár hétig.

Ha a mészáj nyitva van annak van valami elönye a szülésnél?

Ugyértem hogy ettöl lehet könnyü szülés mármint a tágülási szakasznál ?

Legjobb válasz: Nem értem igazán a kérdésed, ezzel indul az egész szülés, hogy elkezdesz tágulni. Ha hamarabb kinyílik a méhszáj, mint a szülés, akkor onnantól kezdve nagyon kell vigyázni magadra nehogy valamilyen fertõzést kapj.

Nem értem igazán a kérdésed, ezzel indul az egész szülés, hogy elkezdesz tágulni. Ha hamarabb kinyílik a méhszáj, mint a szülés, akkor onnantól kezdve nagyon kell vigyázni magadra nehogy valamilyen fertõzést kapj.
Nekem is nyitva volt a méhszájam a 38.héttõl. Azt mondták, nem baj, mert ennyivel kevesebbet kell majd vajúdáskor tágulnom:) Mindenképp lerövidíti az idõt:) Nekem pl. nemis voltak fájásaim, úgy tágultam szüléskor, és 20 perc alatt meglett a manó:) Persze nem mindegy, hogy hányadik héttõl vagy nyitva, mert ha jóval korábban, akkor tényleg vigyázni kell, nehogy valami fertõzés érje a babát!!! Sok sikert :)
Ja, és én 40+3 szültem a manót, de már elõtte 2 napot csalogatták kifelé :) A második válaszoló vagyok
Szia! Nekem is hamar kinyílt a méhszáj, de mégis indítani kellett a szülést.Ráadásul megvárták a 42-ik hét végét, de már a baba olyan rosszul volt, hogy meg kellett 6 óra után császározni:((( Az elsõ gyerekemmel nem voltam nyitva, és mégis ment minden simán, az egyetlen beavatkozás a gátmetszés volt. Tehát nagyon változó lehet ez. Én is szeretnék olyan gyors és szép szülést most, mint a második válaszoló:) )) Minden jót, könnyû szülét.

Október 23-án a Sárkány Center nyitva van? Ha igen meddig?

Legjobb válasz: Nincs nyitva! Semmi sincs nyitva. Hát könyörgöm nemzeti ünnep

Nincs nyitva! Semmi sincs nyitva. Hát könyörgöm nemzeti ünnep
Nemzeti ünnep.. Gondolom nincs nyitva. :)


Május 3-án nyitva lesznek az üzletek, boltok, ha a péntek pihenõnapnak ki van adva?

Legjobb válasz: ami egyebkent nyitva van szombaton, igen.

ami egyebkent nyitva van szombaton, igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Mint kereskedelemben dolgozó nyilatkozok. Csak május elsején lesz zárva a bolt. Másodikán már ugyan úgy kell menni dolgoznunk ha úgy vagyunk beosztva.
Jaja, szombatinak minõsített.
Nem tom...

Ma (dec 26-án) nyitva van a dunaújvárosi McDonald's? És ha igen, akkor mettől meddig? :$

Legjobb válasz: ma dec 26 es azt szeretnem tudni hogy a szegedi csongradi sugaruti media markt nyitva van e es ha igen akkor mettol meddig?

ma dec 26 es azt szeretnem tudni hogy a szegedi csongradi sugaruti media markt nyitva van e es ha igen akkor mettol meddig?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de azthiszem már nem érek oda. Majd holnap talán.:)
a média nincs nyitva:D

A babám feje nagyon lennt van, külsö méhszáj nyitva. Ha megindulna a szülés, annak vannak jelei ugye? Gondolom fájások, magzatviz elfolyás stb?

szóval az a lényeg,hogy mindenképpen észrevenném,ha elindul a szülés?csakugy jelek nélkül nemtud kibujni ugye?lehethogy hülye kérdés,de nem tudom,elsö baba.

Legjobb válasz: Istenem, de jó lenne ha csak úgy jelek nélkül kibújna :-) Ne félj, nem fogsz egyszercsak úgy felébredni hogy ott szuszog melletted a babád és édesanya vagy. Észre fogod venni, garantálom, ha megindul a szülés.

Istenem, de jó lenne ha csak úgy jelek nélkül kibújna :-) Ne félj, nem fogsz egyszercsak úgy felébredni hogy ott szuszog melletted a babád és édesanya vagy. Észre fogod venni, garantálom, ha megindul a szülés.
A kérdező hozzászólása: nem arra gondoltam, hogy ugy ébredek fel, hogy itt van mellettem.csak az érdekel, hogy fogom e érezni, amikor mennem kell a korházba?
Persze, hogy fogod érezni! Akkor, ha nem éreznék az elsõ babás anyukák, akkor mindenki otthon szülne :) )) Általában rendszeres fájásokkal (méhösszehúzósásokkal, amik kellemetlenek és fájdalmasak is) esetleg a magzatvíz elfolyásával indul meg. Szóval érezni fogod :) )
Szia! Én a 36.héttõl 2 ujjynira nyitva voltam kívül belül, a magzatviz nem folyt el a kórházba sem, úgy repesztettek burkot. De fájásaim voltak, így bementünk a kórházba. Ha érzed hogy bizonyos idõközönként fájásaid vannak, mérd hogy hány percenként jön. De egyébként érezni fogod ha menni kell. Vagy a fájások, vagy a magzatvíz.
A szülésre felkészítõ tanfolyamok nagyon hasznosak elsõ babánál. Lehet, hogy Te már lekéstél róla, de a többi elsõbabás anyukának csak ajánlani tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!