Találatok a következő kifejezésre: Ha a nyálból páfrányt (2 db)

Ha a mikroszkópom nyálból páfrányt mutat erősen, cervixből pedig sejteset, akkor ez most hogy van?

Legjobb válasz: ez jó kérdés. nem ittál, ettél elõtte semmit, ami miatt más lett a két eredmény? Ma lenne a pé-d? Hány napos ciklusaid vannak?

ez jó kérdés. nem ittál, ettél elõtte semmit, ami miatt más lett a két eredmény? Ma lenne a pé-d? Hány napos ciklusaid vannak?
A kérdező hozzászólása: Na ez az, hogy összevissza ciklusaim vannak, és ma a 7.napon vagyok, az 5.naptól erõsen páfrányos a nyálmintám, és nem ettem, ittam semmit, betartottam.
nem szoktad megérezni, hogy pé-d van? Hõmérõzzél szerintem az jobb, és hagyd a fenébe a mikroszkópot.

Létezik olyan, hogy a reggeli nyálból inkább buborékos (de elég furcsa) a mikroszkóp, de ha rajta marad a nyál (a reggeli), délutánra sűrű páfrányt mutat?

Az el?bb néztem hüvelyi váladékkal is, de most is inkább nagyon s?r? páfrányt látok. Ilyenkor mi van??? Más is járt már így? Ma vagyok a 27-dik ciklusnapom, a ciklusaim átlag 30 naposak, a h?m reggel 37 fok volt. Ja, és egy kicsi barna folt van a tisztaságimon.

Legjobb válasz: Meg kell várni a teljes száradást, ami akár több óra is lehet. Végig szoktad pásztázni az egész felületet, mert van, hogy elbújnak a páfrányok... Nekem a peteérés után pár napig semmi, aztán újra megjelentek a páfrányok. Aztán a kimaradt napon pozitívat teszteltem.

Meg kell várni a teljes száradást, ami akár több óra is lehet. Végig szoktad pásztázni az egész felületet, mert van, hogy elbújnak a páfrányok... Nekem a peteérés után pár napig semmi, aztán újra megjelentek a páfrányok. Aztán a kimaradt napon pozitívat teszteltem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!