Találatok a következő kifejezésre: Ha a nincs (8218 db)

Az gondot okoz egy nõnek, ha a férfinak nincsenek barátai. Nincs baráti köre?

Vagy ez azért viszonylag ritka a nõknél?

Legjobb válasz: Hát ha azért nincsenek mert: - eltette õket láb alól - olyan büdös hogy nem maradnak meg mellette - épp börtönben van Akkor az... GOND!!! NAGYGOND!!! OMG!!! De amúgy meg nem

Hát ha azért nincsenek mert: - eltette õket láb alól - olyan büdös hogy nem maradnak meg mellette - épp börtönben van Akkor az... GOND!!! NAGYGOND!!! OMG!!! De amúgy meg nem
Ez egy baromság, ha emiatt lép bazódjon meg.
Engem egyáltalán nem zavarna. 19/L
egyedi felfogása volt az biztos amugy mint társas lények igényeljük a társaságot aki aztmondja nem az hazudni vagy mélyen elnyomja magában annyira hogy nem is érzi tudósok is vizsgálták hogy mind lelkileg instabilabb mind az élethosszát negatívan befolyásolja ha valaki magányos vagy eléggé afelé áll. de egy jó nõ mindezt megoldaná szóval neide irogálj hanem eridjéééé csajozni!!:D
haverokat meg hívd meg sörre arra ugyse mondanak nemet!:D
Ez nem hiszem, hogy gond lenne. sok olyan nõt ismerek ebben a korosztályban aki szintén ilyen problémákkal küzd, mert sok barátnõjüknek elkelt már a kezük és babájuk született. és elköltöztek...ésatöbbi. Amúgy én is hasonlóképpen vagyok. De szerintem ez egy hüle pics***a volt.
A kérdező hozzászólása: dübörögjön. Nem a csajozással van gond, hanem ezzel, hogy ehhez hogyan állnak. mert 4 évvel ezelõtt még minden más volt amikor közösen jártunk el szórakozni ismerkedni. de mindegy nem rinyálásként írtam csak kérdeztem.
Megõrülnék ha az emberemnek nem lenne mellettem saját élete is.

Ha éppen nincs kedved a pároddal/férjeddel a szexhez, mivel és hogyan hárítod?

Õszinte vagy, vagy "finomítasz"? Esetleg más cselhez folyamodsz?

Legjobb válasz: nálunk szerencsére "divat" az egész családban az öszinteség, ezért megmondom, hogy most éppen nincs hangulatom. És se sértödöttség nincs se semmi ilyesmi. De azért ritka ha nincs kedvünk, még így terhesen is:) 22/L 32 hetes

nálunk szerencsére "divat" az egész családban az öszinteség, ezért megmondom, hogy most éppen nincs hangulatom. És se sértödöttség nincs se semmi ilyesmi. De azért ritka ha nincs kedvünk, még így terhesen is:) 22/L 32 hetes
Megmondom, hogy nincs kedvem. Vagy ha nem akarom +bántani finomítok. Fejfájás, fáradtság, suli idõben meg h sokat kell tanuljak :D Mostanában meg hogy meleg van. Ami igaz is. Annyira nem hazugság.
én azt szoktam mondani, ha tényleg nincs kedvem hogy kicsit pihenjünk és aztán, de az tényleg nem sok csak kicsit pihenni akarok mert nincs kedvem!
Megmondom, hogy most nincs kedvem. Olyankor csak összebújunk, és az esetek 50%-ában megjön a kedvem. Sokszor van olyan, hogy azt mondom, nincs kedvem, és 5 perc múlva rájövök, hogy van. Olyan is van, hogy nincs kedvem, de ellenemre sincs a dolog, olyankor nem tiltakozom, és elõbb-utóbb megjön a kedvem.
Én õszintén megmondom, hogy nincs kedven.Nálunk alap az õszinteség a házasságunkban.
"fáradt vagyok", "álmos vagyok, inkább majd holnap" Esetleg hagyom, hogy próbálkozzon, hátha megjön a kedvem :)
Olyan nincs hogy nics kedvem, mert õ úgyis rám hozza:D
Megmondom neki, hogy most nincs és kész.
Sehogy nekem vele ahoz mindig van kedvem:D 19L
Az én exem szemtelen volt ilyen téren. Még délelõtt megigérte nem egyszer, alig vártam, hogy este legyen és õ is lezuhizzon, és mindenki elcsendesedjen ( náluk laktunk, mert ott dolgoztunk) és mikor hozzásimultam eltolt, hogy nincs kedve. :P Hát a jó édes anyját azt!!!! Nyolc hónap alatt kb tízszer voltunk együtt. Sok nõ simán ellene szex nélkül. ezt nemértem amúgy. Vagyis igen, de akkor ne a férfit bántsa ha az nem úgy viselkedik vele utána.
De gyerekek! ez az. Ha orálisra van kedv, meg kb az is lehet ugyanannyi idõ, mért nem engeditek meg lányok, hogy az történjen meg inkább... hm? Én kimondom nemérdekel ha égõ, de a barátnõm amíg együtt jártunk többször kézimunkázott inkább mint, hogy az igazi akció lett volna. De miért????? mond uram miért????? :(
elõtted írtam a választ.van h fáj a pocim, vagy mensi elõtt lentebb van a méhszájam, és akkor fájna ha bökdösné.nem mindenhol, minden idõben van lehetõség aktusra.mondjuk az én barátomnak sok idõ orálisan, mert inkább lightosan szereti, nem intenzíven, gyorsan, és így olyan 1 óra körül van.de én akkor sem szeretek szexelni ha szõrtelenítés elõtt állok, és szõrös vagyok.
Na jó, menses elõtt én sem meg közben sem. De értitek.... mikor ott van melletted minden este egy nõ és egyszerüen nem akarja heteken át.... az nagyon de nagyon rossz.
hát az igen necces.mondjuk mi még tanulunk, és legtöbbször délutánonként talizunk, de h minden este veled van és sose akarja...az gáz valóban.nálunk az is közrejátszik, h csak most kezdtem el gyógyszert szedni, a gumira allergiás vagyok, neki sem bizalomgerjesztõ magán érezni az óvszert...és inkább mellõztük a szexet.most kezdtem gyógyszert szedni.
Meg aztán ha a körülmények is olyanok, azért mikor bármikor bejehetnek meg minden, meg sötétben hogy huzol gumit? aki ilyen helyzetben van inkább húzzon el, nem egészséges ez, csak az idõdet huzod.
Ha egy nõ heteken át nem akarja, ott már nem arról van szó, hogy "nincs kedve", csak könnyebb ezt mondania, a férfinek meg elhinnie, mint hogy beismerjék, hogy gond van a kapcsolattal. És hogy miért nem "engedjük", az is annyi ideig tart? Kb. így tudnám összefoglalni: más úgy enni, amikor éhes vagy, és más úgy enni, amikor jól vagy lakva/nincs étvágyad.
4, 5 év alatt még sosem hárítottam el. Szeretem õt, öröm, ha együtt vagyunk, szeretem, mikor összefonódunk és eggyé válunk. Nincs olyan, hogy ne lenne kedvem hozzá, hisz folyton vágyom rá. Szerencsére õ is ugyanígy érez. 24N
Õszinte vagyok és szerintem ez az egyetlen helyes válasz. Nem vagyok már gyerek nem is fogok úgy viselkedni. De értemszerûen ha már gyanúsan sokszor nincs kedvem akkor kivuztsgáltatnám magam ha pedig nem illünk össze ilyent éren akkor nem lennékl vele sokáig mert mindenkinek rossz úgy.
Õszinték vagyunk egymáshoz, egyszerüen megmondom neki, hogy most nincs kedvem. Ebbõl még soha nem volt gond.
Én bármikor kérhetek tõle bármit. Hol kézitõl hol pedig marcsitól. Nincs olyan, hogy fáradt vagyok, vagy ideges. :D Mert tudják, jön a bünti. Nincs mosás akkor. :) viccelek csak.
hát én soha nem hazudtam még neki.de mindig meghozza a kedvem, ha pedig fáj vmim, vagy nincs energiám, akkor megmondom neki, és orális örömökben részesítjük egymást.:)
Feltettem a kérdést. A családfához. szerintem nagy volumenü dolog ez.
Finoman hárítok :)
Nálam elõfordul, hogy beáldozom magam. Nem egy átlag férfi, nem sûrûn van kedve hozzá, szóval nem rontom el neki a hangulatot. (nem, nem rossz nekem, tudok közben úgy viselkedni, mintha élvezném). De van, hogy kerek-perec megmondom, ne haragudj, de most ne. Max. díszelgek neki egy kis kézi munkához. :D Õ is kielégít, ha épp nincs kedve komolyabb akcióhoz. Ha betegek vagyunk az más, akkor nem csináljuk.
ha nagyon nincs kedvem akkor ki szoktam váltani neki egy laza franciával így mindenki elégedett
100 esetbõl egyszer, ha elõfordul, hogy nincs kedvem. :-)Olyankor megmondom az õszintét. Pl hogy fáradt vagyok, és majd inkább holnap. A mi házasságunkban is alap az õszinteség; a férjem azért szokott haragudni, ha valamit nem mondok el neki, nem azért, ha igen.
Én mindig megmondom, hogy nincs kedvem, vagy, hogy fáradt vagyok, szóval mindig õszintén elmondom. Elég gáz, ha valakinek hazudni kell a párjának, hogy épp miért nem akar szexelni.
Azért milyen fura, hogy ez is hormonális kérdés. tiszta megintcsak aztmondom, hogy fura ha belegondoltok, hogy ha nem olyan az ember hormonilag egyszerûen ellene szex nélkül. :P Én ha lenne most kivel minden nap legalább egyszer. Az tutkó száz. :DDD
Férfiak!!! Milyen kifogást hallotatok már amit nem hittetek el? Lehetne egy ilyen kérdés is. Vagy, volt e már olyan, hogy nõt utasított el csávó. Biztos, hogy volt, de az lehet már nagy koppanás egy nõnek. :) egy nõ azthiszi szerintem, hogy a férfiak alig várják, hogy valamibe belerakják. :) Pedig nekünk is van "lelkünk", szívcsink, meg a satöbbink. :DDDDDD Dehogyis. akármibe lányok, akármibe... :) Na jó csak viccelek veletek. De a kérdésem komoly.
Én is simán megmondom, hogy nincs kedvem, ha viszonylag sokszor nincs kedvem, akkor pedig "fáradt vagyok". Nekem tökéletesen elég lenne heti 1 alkalom. Azt nagyon élvezem, de a több nekem erõltetett sajnos. :S 24/L
Igen, semmi baj ezzel, de azért ha látjátok, hogy a csávót elbizonytalanítjátok magához viszonyítva, azért mondhatjátok hogy nem miattad, csak nem kívánod. Mert nagyon lehet ám rombolni a férfit amúgy. :P és ez komoly dolog.
A kérdező hozzászólása: 10:55 A hárítás nem a pasinak szól, hanem egyszerûen a pillanatnyi szexnek:D A kérdésed jó, miért nem teszed fel?
Õszinte vagyok :) Egy párkapcsolatban ez a legfontosabb. Szerencsére nincs szükség túl gyakran ilyen õszinteségre, bár most, mióta ilyen meleg van, elõfordul.
Azt szoktam mondani, hogy "kicsim, most nincs kedvem". És megérti, és ennyi.

Ha a lakcímemre szeretnék bejelenteni valakit ideiglenesen, úgy hogy az illetõnek nincs állandó se semmilyen lakcíme, ahhoz milyen pappírok kellenek? Vagy elég ha elmegyek az adott személlyel, és õ is én is elvisszük az okiratainkat.

Legjobb válasz: Állandó lakcím nincs, lakóhely van. Ideiglenes lakcím nincs, tartózkodási hely van. Lakóhely hiányában nem lehet tartózkodási helyet bejelenteni. Akinek csak egy címe van, az csak lakóhelyként tudja bejelenteni azt az egy címet. (Tévesen fogalmazva: amíg nincs másutt állandója, nem tudod bejelenteni ideiglenesre, csak állandóra. De mint mondtam, nincs olyan, hogy állandó és ideiglenes.) A lakcímbejelentéshez egyébként személyi okmányok és a tulajdonos hozzájárulása, vagy két tanúval aláíratott bérleti szerzõdés kell.

Állandó lakcím nincs, lakóhely van. Ideiglenes lakcím nincs, tartózkodási hely van. Lakóhely hiányában nem lehet tartózkodási helyet bejelenteni. Akinek csak egy címe van, az csak lakóhelyként tudja bejelenteni azt az egy címet. (Tévesen fogalmazva: amíg nincs másutt állandója, nem tudod bejelenteni ideiglenesre, csak állandóra. De mint mondtam, nincs olyan, hogy állandó és ideiglenes.) A lakcímbejelentéshez egyébként személyi okmányok és a tulajdonos hozzájárulása, vagy két tanúval aláíratott bérleti szerzõdés kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ !
azt szeretik ha nincs sok smink:D
no smink
Inkább a természetes smink, az arany középút.
A smink hogy a fenébe lehet természetes?? Ez csak nekem értelmetlen? :D Ham ár sminkelsz akkor nem természetes...
Én azt szeretem, hogy ha semmi, de ezzel a társaságomban eléggé egyedül érzem magam. 20f
Veréza, te egy roppant intelligens válaszoló vagy, már figyellek egy ideje. Vagy ennyire hülye vagy vagy csak nagyon jól álcázod magad. Elnézést mindenkitõl, de ezt muszáj volt elmondanom.
Strandon ne legyen! :D Amúgy egy szolid smink jól állhat, nagyon! De az se gáz tényleg, ha nincs. A full smink szerintem ronda, nagyon ritkán tud szép lenni, de az is csak általában egy amúgy is szép arcon...
Veréza Úgy lehet "természetes", hogy nincs túlzásba víve. Én pl csak a szememet szoktam kihúzni. Se alapozó, se púderek, se rúzs, se semmi.
Ha nincs, v ha természetes van (ezek között észre se veszem a különbséget).

Csajok. Ha a pasitok hív mindig fel veszitek neki, ha nem akkor vissza hívjátok késöbb? Vagy ha nem veszitek fel azért nem mert éppen nincs kedvetek vele beszélni?

Legjobb válasz: Ha nem veszem fel, akkor éppen valamit csinálok. De ha van idõm, visszahívom. Olyan csak egy rossz kapcsolatban fordulhat elõ, hogy nincs kedvem beszélni vele, és ezért nem veszem fel.

Ha nem veszem fel, akkor éppen valamit csinálok. De ha van idõm, visszahívom. Olyan csak egy rossz kapcsolatban fordulhat elõ, hogy nincs kedvem beszélni vele, és ezért nem veszem fel.
ha egy ismerõsöm hív, természetesen felveszem vagy ha nem alkalmas visszahívom késõbb
Nincs olyan, hogy nincs kedvem vele beszélni.. ha nem érek rá visszahívom késõbb..

Szeretnék érdeklődni hogy ha valakinek nincs munkahelye, és nincs társadalombiztosítása, akkor kötelezhető e a fizetésre ha nincs miből, mert "koldulásból" tartja fent magát és abból csak a mindennapi megélhetésre van? Az ilyen ember miből fizessen?

Legjobb válasz: Sajnos törvényi elõírás, hogy fizetni kell, mert ha netán orvosi ellátásra van szükséged és kiderül,hogy nincs járulékfizetés, a NAV (régen APEH) sajnos visszamenõlegesen is behajtja s még büntet is :( (Ezzel nem azt akartam mondani, hogy egyetértek ezzel, de sajnos ez van!)

Sajnos törvényi elõírás, hogy fizetni kell, mert ha netán orvosi ellátásra van szükséged és kiderül, hogy nincs járulékfizetés, a NAV (régen APEH) sajnos visszamenõlegesen is behajtja s még büntet is :( (Ezzel nem azt akartam mondani, hogy egyetértek ezzel, de sajnos ez van!)
Nekem volt olyan, hogy megszûnt a munkahelyem, munkanélküli ellátásra meg nem voltam jogosult. Azóta sem értem, hogy akkor mibõl kellett volna TB-t fizetnem. (Tényleg. Mibõl? Egy nálam okosabb válaszolja már meg, hogy mások hogyan csinálják!!!) A lényeg, hogy amikor orvoshoz kellett mennem, közölte a doki, hogy nincs rendezve a biztosításom. Kicseleztük a rendszert, visszamentem délután ügyeletbe, mint "sürgõs eset", majd amikor lett munkám (nem bejelentett), akkor bementem a TB-hez hogy fizetni akarom a biztosítást magam után. Akkor 4800Ft volt azt hiszem. Visszamenõleg is be kellett fizetnem, arra részletfizetést kértem. Majd lett hivatalos munkám azóta nincs gondom ezzel. Ha semmi bevétele nincs az embernek, akkor nem tudja fizetni, de az életmentõ beavatkozásokat elvégzik és ügyeleti ellátást is kap az illetõ.

Ha a vérképem tökéletes és szervi bajom nincs, akkor elvileg van peteérésem ugye?

Legjobb válasz: Elvileg van, persze, gyakorlatilag nem lehet kizárni a szervi bajokat. Legegyszerübben akkor jössz rá,ha teherbe esel: van peteérésed és nincs szervi bajod, ha nem esel teherbe, nincs peteérésed, vagy éppen van, de szervi bajod is!

Elvileg van, persze, gyakorlatilag nem lehet kizárni a szervi bajokat. Legegyszerübben akkor jössz rá, ha teherbe esel: van peteérésed és nincs szervi bajod, ha nem esel teherbe, nincs peteérésed, vagy éppen van, de szervi bajod is!
Szervi bajom nincs vérképem jó volt peteérésem hol volt, hol nem. 12 év korkülönbség van két gyermekem közt gyógyszerrel sosem védekeztem. Nem ajánlotta az orvos azt mondta ezzel elérhetem, hogy sose legyen.

Milyen érzés ha valakinek nincs testvére? Akkor az a "normális"? Nincs semmi hiányérzet vágyódás valaki után? Vagy valahol mindig érzi az ember, hogy jó lenne egy testvér?

Legjobb válasz: Hát nekem van testvérem. Mindkét esetbe beletudok gondolni. ha van estvére az embernek, az segít neki bármiben, ha kisebb, akkor õ segít neki, tudnak játszani. Ha nincs, akkor meg élvezheti, hogy õ van a középpontban, ráfigyel mindkét szülõ, de nem érez hiányt, mivel iskolába jár, feltehetõleg vannak barátai.

Hát nekem van testvérem. Mindkét esetbe beletudok gondolni. ha van estvére az embernek, az segít neki bármiben, ha kisebb, akkor õ segít neki, tudnak játszani. Ha nincs, akkor meg élvezheti, hogy õ van a középpontban, ráfigyel mindkét szülõ, de nem érez hiányt, mivel iskolába jár, feltehetõleg vannak barátai.
Én jól elvagyok tesó nélkül, annyi a hátrányom, hogy én vagyok anyuci apuci kicsi lánya, a családban az egyetlen lánygyerek és mindenki az én életemmel van elfoglalva. Egy idõsebb fiútesó jó lett volna vagy egy öcsi, de lány semmiképp. Majd szerintem késõbb fog igazán hiányozni a tesó, most még elvagyok a barátokkal. 17L
"Lenne" /a sietség miatt maradt ki egy betû!/
Nekem van. Nem is egy! Mégis olyan érzés, mintha nem lene egy sem. Egész jól elvagyok nélkülük.
Nekem van testvérem, de néha már a pokolba küldeném úgy kikészít! Viszont ha nem lenne, unatkoznék, nem tudnám szekálni, és nem nevetnék mindennap rajta.A jó csak az lenne, hogy nem kéne osztozkodnom semmin!-de mégiscsak a tesóm..:D
Nekem sincs testvérem, soha nem is hiányzott. Mostanában 40 felett néha gondolok rá, hogyha lenne, akkor talán jobb lenne. Amíg a szüleim élnek nincs hiányérzet, de mivel egyre idõsebbek, így azt gondolom, talán jó lenne egy testvér, de az is csak akkor jó, ha õszinte és jó a kapcsolat köztetek.
utolsó: dettó :)
Én egyke vagyok, és semmilyen ûr nincs :) Ha társaságra vágyom, ott vannak a haverok, ha egyedül szeretnék lenni, hazamegyek :D Szerintem így jobb is, hisz a testvéred, ha zavar, nem tudod elküldeni otthonról, én megyek inkább a barátokhoz, aztán... na értitek :D
Egyke vagyok, én nincs hiányérzetem. Sajnos az ismerõseim között több a testvér baj/viszály, mint a szeretet. A legtöbben érzik v. tudják, hogy ki az anyuci kedvence... úgy is viselkednek, a másik testvér ilyenkor a csicskás. Jó, persze néha eszembe jut, hogy jó lenne tesó... de idõsebbet szeretnék. De igazából jól elvagyok így is.
Az elõzõ kommentelõvel egyetértek. Nekem három testvérem van, nem tudom, mi lenne nélkülük! Én személy szerint nagyon is szeretem õket! Rengeteg esetben jó, hogy vannak, akikre bármikor számíthatsz, és ezt szó szerint értem! Vannak persze összetûzések, de ez egy családban így van. Nekem két gyerekem van, a nõvéremnek egy, húgomnak, és öcsémnek még nincs. De azt is biztosan tudom, amikor jöttek a gyerekek, a nagy "barátok!" gyorsan elfogytak! A testvéred nem teszi meg ezt! Legalábbis nálunk! Mi négyen vagyunk egy egész!!! Nálunk ez így mûködik! Azért hozzáteszem, én vagyok a "központja" a tesóknak! Rám hallgatnak a legjobban, ez mindig így volt, még gyerekkorunkban is. Szóval én nagyon szeretem mindegyik testvéremet! :-)
Nem lehet hiányérzeted amiatt ami sose volt. Akkor valóban azt érzed normálisnak.Pedig nem az mert nagyon fogy a magyar...
Nekem van testverem, de en mar eleg idos voltam, mikor szuletett (tizeneves korom vege fele) es addig egyaltalan nem hianyzott. Igy, hogy van tesom se hianyozna, ha nem lenne, maga a tesom szemelye viszont hianyozna.
nincs, de sztem meg is õrültem volna, ha lenne. imádtam egyedül játszani, nagyon jól feltaláltam magam kiskoromban is, persze volt jópár kisbarátom, akikkel az oviban vagy nyári szünetben jól elvoltunk. anyum párszor áthívta kisebb koromban egy.egy barátnõmet, de annyira nem tudtam elviselni, hogy csak hisztiztem és nem akartam vele játszani. túl fáradt voltam, szükségem volt rá, hogy egyedül dolgozzam fel az aznap történteket, fárasztottak az új impulzusok. ez a mai napig így van. az otthon nekem egyet jelent azzal, hogy egyedül vagyok, csak nagyritkán hívok át másokat estére, a párom itt ül mellettem, de szövegelés nélkül is tudjuk hogy semmi gáz nincs, csak mindenki elvan a saját dolgaival, ettõl függetlenül imádjuk egymást. viszont ha elmegyünk valahova akár barátokkal akár ketten a párommal, akkor nagyon tudok pörögni, le se lehet lõni :D szóval nekem semmiféle hiányérzetem nincs, nem is volt. bele se tudok gondolni abba, hogy milyen az, ha folyton ott van a seggedben valaki, és kötelezõ õt szeretni akkor is, ha épp megfojtanád egy kanál vízben...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok! További válaszoknak is örülnék még!
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer köszönöm a válaszokat!Mindet érdemes elolvasni, és gondolkodni rajtuk :-)

Baj ha egy 1 éves baba nem ragaszkodik egyik játékához sem? Úgy értem hogy szereti a játékait, de nem alszik plüssállattal, és nincs olyan játéka amit hiányolna ha esetleg nincs vele.

Legjobb válasz: Szerintem nem baj,már csak kislányomból kiindulva.Neki sincs kedvenc,mindennek tud örülni,de estére egyiket sem hiányolja,pedig van az ágyában,de ha kiveszem is ugyanúgy elalszik.Inkább csak rácsvédõnek vannak bent:-)Kiegyensúlyozott,jókedvû leányzó.

Szerintem nem baj, már csak kislányomból kiindulva.Neki sincs kedvenc, mindennek tud örülni, de estére egyiket sem hiányolja, pedig van az ágyában, de ha kiveszem is ugyanúgy elalszik.Inkább csak rácsvédõnek vannak bent:-)Kiegyensúlyozott, jókedvû leányzó.
nálunk sincs ilyen kedvenc. nem látom, hogy hátrány lenne.
3 fiam van.Egyik sem ragaszkodott semmilyen játékához. Szerintem nem baj.
az én lányom is 1 éves. neki sincs kedvence
Az én fiam 2 és fél éves. Sokáig neki sem volt (csak a cumi), és én is hiányoltam ezt. Amint beletörõdtem, kapott egy plüss mickey egeret, és az lett a kedvenc, a cumiról akkortájt szokott le. Azóta kedvenc egy kockás fülû nyúl, egy süni, egy elefánt, és az egér. Ha nincs a közelben (kis séták alkalmával nem, de hosszabb távon igen), keresi a kedvenc buszát, és az épp aktuális jármûvet, de a plüssök állandók. Így most 4 állatkát hordunk mindenhova, bele se merek gondolni, mi lenne, ha eltûnne egy, kimosni is kész cirkusz. Szóval örülj, amíg nincs ilyene:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattatok! Valahol olvastam hogy fontos a pszichés fejlõdés miatt, de nem igazán írt ennél bõvebbet.

Lehet e terhes a barátnőm ha a párjának nincs előváladéka?

A párjának nincs előváladéka de spermából van bőven. Lefeküdtek és nem védekeztek. Tehát lehet e terhes ha nem jutott belé a váladékából és nem is ment el? Segítsetek hogy tudjak neki tanácsot adni.

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy nincs elõváladék. Olyan nincs...

Olyan nincs, hogy nincs elõváladék. Olyan nincs...
A kérdező hozzászólása: teljesen száraz volt. És a srác is tanúsítja hogy eddig mikor magát elégítette ki nem is volt neki.
Terhes lehet.
a barátnõd, mi? ehe ehe nos, lehet terhes, kábé 0, 5 % az esélye. szerintem én négymilliószor dugtam már úgy, hogy kihúzással védekeztünk az aktuális csajommal, és sose ejtettem senkit teherbe, pedig belõlem ömlik az elõváladék. sajna.
De pedig lehet terhes.Attól, hogy a srác nem érzékelt magán elõnedvet, attól még volt elõnedve....
ez egy anonim oldal bakker igen LEHETSZ terhes ha nem vedekeztek, bar elofordul hogy meg vedelemmel is
Csak arra lennék kiváncsi honnan tudod, hogy a barátnödben járo fa-bol jött-e ki elöváladék közben?
A terhességhez az orvosi szakirodalom szerint 20-25 millió ondósejtre van szükség. Az a férfi, akinek ettõl kevesebb van, meddõ, DE kivételes esetekben, ha ebben a kevés sejtben is akad 1, amelyik képes eljutni a petesejtig és meg is tudja termékenyíteni, akkor ott a terhesség és ehhez 1 db ondósejt is elég. Az, hogy száraznak érzi, egy dolog, de elõváladék mindig képzõdik, kinek több, kinek kevesebb, a síkosításhoz szükséges. Az is alkati kérdés, hogy ebbe kerül e ondósejt, innen ezt így lehetetlen megmondani. Lehet terhes, de nagyon kicsi az esélye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!