Találatok a következő kifejezésre: Ha a nezünk, miert (382 db)

Miért látom magamat izmosabbnak a tükörbe? És kevésbé, ha magamat nézem? Miért van ez?

Legjobb válasz: a tükörben nem abból a szögbõl látod magad mint a feledbõl kinézve.

a tükörben nem abból a szögbõl látod magad mint a feledbõl kinézve.
nem egészen, a tükör ugyan jó minõségû és valós képet mutat de az csak egy 2D-s kép amit látsz, igaz térhatású de azért elõbben látni egy embert az kicsit más. ezért is van hogy fényképeken sokan másként néznek ki mint élõben hiába jó minõségû a kép.
és ha valaki szembe áll velem akkor ugyanazt látja mint én a tükörben ?

Ha videót nézek, miért akadozik a kép, néha a hang is?

Tetettem a gépbe plusz memóriát, de nem javult a helyzet. Lehet, hogy nagyobb szávsélesség? internetre kéne váltanom?

Legjobb válasz: Lehet. Most milyen internetcsomagod van?

Lehet. Most milyen internetcsomagod van?
A kérdező hozzászólása: Nemtom... a legócsóbb :) ))

Ha szexfilmet nézek, miért a női szereplője izgulok fel? Biszex lennék?

Soha nem volt nővel kapcsolatom,és nem is tudom elképzelni.De a szexfilmet nézek én mindig a nőt nézem,a megyét,a mellét.Jelent valamit?

Legjobb válasz: Nyugi,nincs semmi baj! Teljesen normális a reakciód/viselkedésed,érzésed. A szakemberek szerint,mindenkiben (lányba - fiúba)van egy enyhe biszexualitás. De ez nem azt jelenti,hogy mindjárt biszexuális is.

Nyugi, nincs semmi baj! Teljesen normális a reakciód/viselkedésed, érzésed. A szakemberek szerint, mindenkiben (lányba - fiúba)van egy enyhe biszexualitás. De ez nem azt jelenti, hogy mindjárt biszexuális is.
Nem vagy szükségképpen leszbi, sem bi, max kíváncsi. De ez lányoknál teljesen normális és egészséges dolog. Ha élõben is kipróbálnád lánnyal tedd meg. Ha csak fantáziában akkor ott éld ki magad.
Szerintem ennyitõl még nem vagy feltétlenül biszex. De ha az lennél, akkor is mi van? Ez nem baj vagy betegség. ;) Arra lennék még kíváncsi, hogy a leszbi filmekre is fel tudsz izgulni? Tehát akkor is, ha csak csajok vannak? ;)

Helyszínelők? Szoktátok nézni? Melyik a kedvenc? Ha nem nézitek miért?

Legjobb válasz: :) Apukám helyszínelõ, az elõzõ válaszoló vagyok. Hatalmas túlzások vannak a Helyszínelõkben: még Amerikában sincs hiperszuper-gyors DNS-vizsgálat (kb. egy hetet kell várni, mert nagyon lassan készül bárhol a világban), nincsenek ilyen gyors, színes és infógazdag adatbázisok az állampolgárokról (érdekes módon szinte minden embernek volt valami stiklije, amiért belekerült az adatbázisba), stb. stb.

:) Apukám helyszínelõ, az elõzõ válaszoló vagyok. Hatalmas túlzások vannak a Helyszínelõkben: még Amerikában sincs hiperszuper-gyors DNS-vizsgálat (kb. egy hetet kell várni, mert nagyon lassan készül bárhol a világban), nincsenek ilyen gyors, színes és infógazdag adatbázisok az állampolgárokról (érdekes módon szinte minden embernek volt valami stiklije, amiért belekerült az adatbázisba), stb. stb.
Én a CSI Miamit néztem mindig, de téll köze sincs a valósághoz.. A másik kedvenc a Gyilkos Elmék, arra tértem át. :DDD Szerintem nézz meg 1-2 részt. ;)
Nekem is a Las Vegas-i a kedvencem.Will Petersen nagy arc :P És George Eads.. Mm. álompasi.:D Szerettem azt a részt amikor élve eltemették , tök izgi volt :D DE mindegyik rész nagyon jó, én azt szeretem benne hogy nem félnek megmutatni semmit :D (Mármint a "gyomorforgatos jelenetekre" gondoltam, bár kinek mi gyomorforgatos. ) Utolso válaszolónak.. : azt hogy mennyire valós vagy mennyire nem azt az igazi vérbeli helyszínelök tudnák megmondani, a kulisszák mögé sose engedik a nézöközönséget ( itt most a valoságrol beszélek) szóval egy kivülállonak nem sok fogalma lehet róla hogy vajon igazábol is ilyen...
Szeretem és szoktam nézni. Ami miatt tetszik, h reálisan mutatja be egy nyomozás részleteit, a helyszíneléstõl kezdve a ügy jogi részéig. Bár meg kell vallanom, hogy a régebbi epizódok sokkal jobban megragadtak, mint a mostaniak.
Las vegasit nézem. osztom az elõbbi Gyilkos elméket favorizáló válaszoló véleményét:)
én is nagyon szeretem, New York-i a kedvencem:) ))
Imádom, mind3-at nézem. :)
Jah azt hittem hogy a külsöségekre gondolsz :)
Még hogy reálisan :) Mindhárom CSI-tól távol áll a valóság :) Kizárólag az Las Vegas-i CSI-t nézem, csak sajnos Will Petersen kiszállt (az USÁ-ban drasztikusan csökkent a nézettség!). Nem bírom David Caruso gyenge játékát a Miamiban, és a CSI:NY is eléggé blõd sztorikkal operál olykor.
Nekem is a LAs Vegasi a kedvencem!! Eric Szmanda a legédesebb pasi!! de az összes szereplõjét szeretem, mindegyiket másért! a legjobb részek között van sztem a makettes gyilkosságok, meg amikor a bácsi véletlenül megölte a feleségét egy üvegdarabbal, becsomagolta a szõnyegbe és egy épitkezésre vitte ! :D :D

FIÚK! Ha van barátnőtök, akkor is néztek pornót és rá masztiztok? Vagy nem? Ha igen miért. Ha nem miért? és Lányok! Ti nem haragszotok ha a párotok néz?

Legjobb válasz: nem tudom nekem a párom néz pornót, nem nagyon tetszik,mert úgy érzem biztos nem kerek valami, na meg azok a szõke szilikon p*csák azok az etalonok.Tudom nem így van, és nem azért nézi,mert velem nem jó valami, csak úgy nézi mert férfi, mert ezt mindenki ezzel magyarázza.De nekem szó szerint utálja ha masztizok,de akkor is csinálom, még ha nem is tetszik neki, mert nekem meg ez oylan mint neki a pornó film.ennyi.:D

nem tudom nekem a párom néz pornót, nem nagyon tetszik, mert úgy érzem biztos nem kerek valami, na meg azok a szõke szilikon p*csák azok az etalonok.Tudom nem így van, és nem azért nézi, mert velem nem jó valami, csak úgy nézi mert férfi, mert ezt mindenki ezzel magyarázza.De nekem szó szerint utálja ha masztizok, de akkor is csinálom, még ha nem is tetszik neki, mert nekem meg ez oylan mint neki a pornó film.ennyi.:D
Igen nézek akkoris pornót, és csak azért, mert egy perverz fiú vagyok aki csak a szexre gondol...:D:D:D De nemtom, csinálni sokkal jobb mint nézni. P87
LÁNYOK! Ha van ruhátok, akkor is elmentek boltba és vesztek? Vagy nem? Ha igen miért. Ha nem miért? és Fiúk! Ti nem haragszotok a párotok vesz?
szia az én párom néz pornót de nem harakszok rá 14/L 16/F
XD 10:38!! ez nagyon tetszik :) :) :)
Ott a pont a 10:38-asnál:D
igen nezzunk vagy nezek meg akkor is de a kapcsolatomra nem hat ki de miert erdekel ez tegedet mert te nem csinalod vagy mi
Ölbetett kézzel nézed? :DD
Igen nézek pornót de nem masztizok rá.Azért mert a kanapén kényelmetlen a masztizás.
Van egy olasz haverom, olyan latin szerelõ típus. Õ példálul igen, de ha nem akkor igen és a barátnõje nem. Ezért haveri körben csak úgy hívjuk: Nápolyi Maszti.
hogy?:D
A kérdező hozzászólása: Én akkor már nem nézek ha van barátom..
Én nem haragudnék a barátomra ha nézne pornót, énis nézek :) az nem azt jelenti hogy nem szeretjük egymást. Ha pedig masztizni támad kedve, akkor csinálja.Ha házasok lennénk akkor nyilván más lenne (bár én akkor sem haragudnék ha pornót nézne) de addig meg miért kéne haragudni? :) ha állandóan azzal traktálna hogy milyen jo nõ volt a pornóban, meg igy meg ugy, csináljuk ahogy a pornóban akkor egy kicsit neheztelnék rá, de ilyet nem csinál, és amig szeret addig hol a probléma ?:D

Most egy boltban dolgozok és van egy eladólány a boltban aki mindig nézni szokott engem ha a bolt előtt megyek is el mindig néz miért? De ha én rá nézek kb 1 percig nézünk egymást után vagy ö vagy én nézek félre ez mit jelent?

Legjobb válasz: ha õ néz elõbb félre azt jelenti hogy te bírtad tovább. ha te nézel elõbb félre akkor õ nyert. legközelebb szívasd meg és rá se nézz!

ha õ néz elõbb félre azt jelenti hogy te bírtad tovább. ha te nézel elõbb félre akkor õ nyert. legközelebb szívasd meg és rá se nézz!
azt, hogy hülye vagy, nem tudsz írni és kb. 10 éves lehetsz tehát menj aludni
mert...SPOILER...õ az...most figyelj...õ az apád
semmi mást csak annyit hogy egy kretén vagy...na ezen agyalj vajon mit is jelenthet?

Miért van az, hogy ha tükörbe nézünk a tükörben a szemünk a tükör irányába néz független, hogy igazából merre nézünk?

Legjobb válasz: Ha nem a tükörre nézel, akkor a tükörképed sem a tükröt nézi. Egyszerûen kipróbálható: kérj meg valakit, hogy nézzen a tükörre, nézd meg, hogy merrefelé néz a tükörképének a szeme. Ezután kérd meg, hogy nézzen másfelé - látni fogod, hogy a tükörképének a szemei nem ugyanarra néznek, mint korábban, tehát a tükörképének a szemei sem a tükröt nézik. Azért látod a tükörképed szemeit mindig a tükröt bámulni, mert Te is mindig a tükröt nézed, ha a tükörképed szemeit nézed. Ha másfelé nézel, akkor a tükörképed szemei sem a tükör irányába fognak nézni, csak ezt nem látod, mivel ilyenkor nem a tükörképed szemeit nézed.

Ha nem a tükörre nézel, akkor a tükörképed sem a tükröt nézi. Egyszerûen kipróbálható: kérj meg valakit, hogy nézzen a tükörre, nézd meg, hogy merrefelé néz a tükörképének a szeme. Ezután kérd meg, hogy nézzen másfelé - látni fogod, hogy a tükörképének a szemei nem ugyanarra néznek, mint korábban, tehát a tükörképének a szemei sem a tükröt nézik. Azért látod a tükörképed szemeit mindig a tükröt bámulni, mert Te is mindig a tükröt nézed, ha a tükörképed szemeit nézed. Ha másfelé nézel, akkor a tükörképed szemei sem a tükör irányába fognak nézni, csak ezt nem látod, mivel ilyenkor nem a tükörképed szemeit nézed.
"Miért van az, hogy ha tükörbe nézünk a tükörben a szemünk a tükör irányába néz" Most írtad le, hogy a TÜKÖRBE NÉZEL...

Miért van az, hogy ha tukorbe nézek, akkor egy normális arc néz vissza rám, de ha lefotoznak, akkor a képeken kancsal vagyok?

:(

Legjobb válasz: huu hát nekem is kb ez van, tükörbe teljesen másként nézek ki, mint egy fotón(rondábban)

huu hát nekem is kb ez van, tükörbe teljesen másként nézek ki, mint egy fotón(rondábban)
A tükörben nem ugyanazt látod mint egy fotón. A tükörben fordítva látod az arcod. De ez az amit te megszoktál, tehát neked ez a normális. A fotón úgy vagy, ahogy mások látnak.
sztem a vaku miatt van ez igy...
A kettes válaszolónak igaza lehet... de úristen, ha engem így látnak az emberek... na akkor valóban nem tudom mire ekkora a pofám :DDD Illetve a tükörben lehet még az is, hogy ott látod magad, tudod korrigálni az arcod, akár akaratlanul is. Nekem is ha mondják, hogy vágjak ilyen, vagy olyan képet nem tudok... és nem tudnak lefotózni. Egy türköt kell elém tenni, amibe látom, hogyan tartsam a szám és mennyire húzzam össze a szemem stb. Nem vagyunk valami fotogének úgy látszik.
A kérdező hozzászólása: na ne is mondd, amit a 2. írt nagyon elgondolkodtatott! és utána fogtam a fejem, hogy te jo ég, akkor mégis mit szeret bennem a párom? :D En tuti nem vagyok fotogén, és ezt tudom jol/egyetlen kozos képunk van a párommal már 2 év ota, az is félhomályban/:) De, abba még nem gondoltam bele, hogy esetleg a valo életben is ennyire sz*rul néznék ki :((((
Az, hogy fotókon nem mutatsz jól, nem azt jelenti, hogy az életben is úgy festesz. rólam borzalmas gáz (sztem) képek születnek rendszeresen, pedig az életben sokak szerint egy vonzó, jó megjelenésû nõ vagyok. fõleg a spontén készült képeim katasztrofálisak... tényleg nem vagyunk fotogének:)
én második. Mindenkinek az arca aszimmetrikus egy kicsit. Tehát amikor a tükörben fordítva látod az arcod, akkor ezt az aszimmetriát szokod, meg ez a normális. (Könnyen ellenõrizhetõ, nézd meg merre választod el a hajad, van-e valami anyajegy az arcodon, meg fogod látni, hogy a fotón a másik oldalon látod mint a tükörben) A mikor a fotót nézed, akkor azon tûnnek "elcsúszva" a vonásaid.
én is nagyon ronda vagyok minden fényképen :( pedig tükörben és még videófelvételen is tetszem magamnak legtöbbször... sajnos nem vagyok fotogén de ha igaz, amit a második válaszoló írt, hogy mások olyannak látnak, mint amilyen a képen vagyok? ne már... :S de ha videón nem vagyok csúnya ez akkor is igaz? 18/l
Ugyan úgy látnak élõben az emberek, mint te a tükörben. Uhhh, az arcszerkezetet nem változik attól. Amugy nagymamámról alig készült szép kék egész életében, pedig élõben nagyon szép:)

Miért adta ki a Sony az Xperia U S és P modelleket, ha ugyanúgy néznek ki?

Legjobb válasz: Attól mert hasonlóan néznek ki, még "kissé" eltérõek hardveresen. Kijelzõméretük eltérõ, felbontásuk, kamera stb. Gondolom azért, hogy azok is tudjanak venni maguknak 2 magos telót akik nem xperia s-t akarnak venni, mert nincs rá pénzük. De ez miért zavar? A Samsung miért ad ki lassan már évek óta szinte tök ugyanúgy kinézõ telefonokat?

Attól mert hasonlóan néznek ki, még "kissé" eltérõek hardveresen. Kijelzõméretük eltérõ, felbontásuk, kamera stb. Gondolom azért, hogy azok is tudjanak venni maguknak 2 magos telót akik nem xperia s-t akarnak venni, mert nincs rá pénzük. De ez miért zavar? A Samsung miért ad ki lassan már évek óta szinte tök ugyanúgy kinézõ telefonokat?
Azért tudás szempontjából nem egyformák...
Utolsónak +1 Nézd meg a régi meg az új Galaxykat. Alig van eltérés, egyedül talán a Galaxy Mini designja különbözik.
A kérdező hozzászólása: Csak azért zavar, mert nem tudtam mit tudnak és olyan fura, hogy ugyan olyanok.
Nem bõvíthetõk, a belsõ tárhely eltérõ méretû 8-16-32GB

Õszintén! Néz mesét 2 év körüli gyereked a Tv-ben ill. Dvd-n? Ha igen, mikor, miért, mennyit és mit néz?

Legjobb válasz: Nálunk egész nap megy valamelyik mesecsatorna, de nem ül elõtte és nézi (nagyon ritkán van olyan rész, ami leköti), hanem csak háttérzaj - közben játszik a játékaival, ha kimegyek a konyhába vagy mosni, jön velem. Szóval nem mese-függõ. Este mesekönyvet nézünk, azt jobban szereti.

Nálunk egész nap megy valamelyik mesecsatorna, de nem ül elõtte és nézi (nagyon ritkán van olyan rész, ami leköti), hanem csak háttérzaj - közben játszik a játékaival, ha kimegyek a konyhába vagy mosni, jön velem. Szóval nem mese-függõ. Este mesekönyvet nézünk, azt jobban szereti.
Dvd-n nézik a Kisvakondot, Eperkét, Mézga családot, Verdákat, kb. nyár eleje óta köti le õket.Mesecsatornát nem nézik.
Tv-t nem, a minimaxot sem. Dvd-n nézi a Bogyót, Thomast, Kisvakondot, és Micimackót. Ezeket nagyon szereti és ált. akkor nézi, amikor a kicsit altatom.
Tévé: Minimax DVD: Bogyó és Babóca Net: youtube-n van neki válogatás a kedvenc zenéibõl Szinte egész nap szól valami.
igen, reggel nézi, míg magához tér, meg este, mielõtt megy aludni. thomast, eperkét, uki-t, kis piros traktor, vizipók-csodapók, bogyó és babóca a kedvencek. nálunk is szinte egész nap megy vmi, de nem ül le nézni, kivétel a reggeli ébredés és az esti pilledés. :D
2 éves a kisfiam és szokott mesét nézni. Néha reggel ébredés után is néz egy két 10 perces mesét, amíg én magamhoz térek és fõzök egy teát magamnak õ meg kakaózik. Bilizés közbe is van hogy mesét néz, és ha fõzök és nem bír magával akkor is, de van hogy velem fõz végig, ez kedvétõl függ. Én dvd-n vagy youtube-on szoktam indítani. Kedvencek: Fifi, Chuggington, Süsü, Rupert maci.
Igen. Akkor amíg pl a kicsit kiviszem elaltatni a babakocsiba, vagy épp megfõzöm az ebédet és nincs kedve segíteni. Bogyó babócát, Chuggington-t és a Micimackót szereti nagyon. De sokáig nem köti le, max fél óra.
Nálunk a Barney és barátai illetve a Bogyó és Babóca mesék keltik fel az érdeklõdését.Ezeket, mivel rövidek végig is nézni, de kb csak egy hónapja.Alapzajként megy a tv vagy rádió nálunk, eddig nem is érdekelte.Egyik sem erõszakos, tanulságos mesék.
Kisfiam most 2, 5 éves, de 2 évesen már nézett TV-t. Ha normális keretek között mozog a dolog, tehát nem egész nap a Tv elõtt ül a gyerek, akkor szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló. Amúgy reggel felkelés után megnéz 1-2 mesét, meg délután miután hazajövünk a bölcsibõl egy kicsit nézheti.Délután általában DVD-t szoktam neki betenni, reggel pedig a Nickelodeon-t vagy a Minimaxot, esetleg a Disney-t nézi.Ezeket szereti: Mickey egér játszótere, Micimackó, Kisvakond, Thomas, Dóra a felfedezõ, Diego...
Nézhetné, de nem köti le, csak a reklám és az idõjárásjelentés.Bár néha a peppa malacos mese, és vonatos is leköti két percre.
Teletabikat, Bogyó és babócát, Gyerekdalok és mondókákat néz napi 2 órát összesen, míg én tanulok a saját szobámban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!