Találatok a következő kifejezésre: Ha a nem vagyunk (13599 db)

Hogyan érhetem el, hogy mások féljenek tõlem ha a nem vagyok izmos?

Legjobb válasz: Miért akarod, hogy féljenek tõled?

Miért akarod, hogy féljenek tõled?
Miért jobb hogy féljenek tõled mint az ha a békét keresnéd. az ellenségeskedés sok energiát kíván, a békesség ezzel szemben feltölthet. melyik jobb?
Gyúrjál vazze "ha a nem vagy izmos" az mán gázos he
Maszkolj magadra rút keléses fekélyeket és lilás bõrárnyalatot, mintha rágna a kór. Akkor majd messzire elkerülnek, meglásd!
szarjál-hugyozz, hányál magadra.
Ölj meg pár embert, vágd ki a szívüket és edd meg nyersen. Örökre elmegyógyintézetben maradsz, de az biztos, hogy mindenki félni fõg Tõled!

Ha a nemi vágy érzése teljesen természetes dolog, akkor egyesek azt miért nyomják el vallási meggyőződésből?

És miért tekintik bűnösnek házasság előtt, mikor az egy teljesen normális érzés, hogy kívánom a másikat és nem csak a lelkét, hanem vele EGYÜTT a testét is szeretem. Még az, hogy elnyomják, csak-csak megértem...de mitől bűnös? Miért bűn? Mi rossz van benne? Kérem a hívőket, ne másolják be a fél Bibliát, hanem a saját szavaikkal, gondolataikkal, ÉSZérveikkel fejtsék ki azt, amit erről gondolnak.

Legjobb válasz: Isten elõtt a házasság nem egyenlõ egy papír aláírásával a házasságkötõ teremben...vagyis ha egy nõ és egy férfi felelõs döntést hozva elhatározza mondjuk 18 évesen, hogy együtt éli le életét, akkor a házasság már megtörtént, hiába nem adta õket össze a polgári hivatal, vagy a pap. üdv 28/F LastOne.Left

Isten elõtt a házasság nem egyenlõ egy papír aláírásával a házasságkötõ teremben...vagyis ha egy nõ és egy férfi felelõs döntést hozva elhatározza mondjuk 18 évesen, hogy együtt éli le életét, akkor a házasság már megtörtént, hiába nem adta õket össze a polgári hivatal, vagy a pap. üdv 28/F LastOne.Left
Nem bûn. Érezni egyáltalán nem bûn. Elnyomni is csak azt kell, ami bûnös és másoknak ártana (fõleg igazságtalanul). Viszont nem szabad testközpontúnak lenni, mert az nem helyes. Szellemi vakság lehet mögötte, ha valaki a belsõ nem is érdekel. Egyébként meg ha tetszik a barátod nõje, gondolom te sem erõszakolnád meg titokban vagy nyilvánosan, ugye? Házasságon belül pedig azért támogatja a Biblia, mert inkább család és szeretet centrikus, mint ego. Meg azért, ne mondd, hogy a családnak csak hátránya van, a házasságon kívüli szexnek meg csak elõnye.
Nem azért tartóztatják meg magukat a házasság elõtt, mert a szex bûn lenne. Azért csinálják így, mert azt szeretnék, hogy a másik legyen az elsõ és egyetlen az életükben. A szex egy nagyon intim kapcsolat, és csak azzal szeretnék átélni, akivel egy életre terveznek. Úgy is fogalmazhatnék, hogy lemondanak a kisebb jóról (szex házasság elõtt) a nagyobb jóért (szex csak házasságban, az egyetlen társsal).
Elõször is írhatnál helyesebben, mert nem biztos, hogy komolyan vesznek tele kettõzési és hasonló problémákkal.
Mert régen nem létezet fogamzás gátlás és jó esélyel gyerelett belõle mikor a vallások ki alakultak. Ez mára teljesen értelmetlen lett de a vallás meg erkõlcs és minden faaszság ezt irja elõ. A társadalom nem tart ot hogy a szexet szorakozsának tekintse hanem mindig egy szent dolognak tartja még sajnos.
A kérdező hozzászólása: A 18 hozzászólásból, csupán 4 (ezzel együtt már 5) az enyém, és azt hiszem, csak a legutóbbi volt olyan jellegû, amit sérelmezel, kedves utolsó. Direkt hagyom a medrében folyni a válaszokat, nem konfliktus keltés miatt írtam ki a kérdést, hanem mert tényleg érdekel/ne a válasz. Sajnálom, ha egyeseknek ez felkelti az üldözési mániáját.
Ha csak kötekedni tudsz kedves kérdezõ, eleve rosszul állsz neki a dolgoknak.
A kérdező hozzászólása: "önmagában a tett nem lenne baj, csak ha bekövetkezik a sok rossz, akkor megelõzhetted volna." Tehát, ne menjek ki az utcára, mert ha véletlenül úgy alakul, akár halálos közúti balesetet is okozhatok. Ezzel körülbelül ugyanezt mondtad, csak egy másik szövegkörnyezetben.
Természetesen a vonzalom természetes. De a sátán eltorzítja ezen vágyainkat, hamis képek utáni vonzalomra gerjeszt minket (tökéletes test, stb.) és CSAK a test utáni vonzódásra, a lelket mellõzve. A megcsalás szerinted is rossz. Ha 2 ember szereti egymást, de nem házasodnak össze, akkor is felmerülhetnek problémák. Ha mégsem õ az igazi, vagy megcsal, elhagy, akkor sokkal fájdalmasabb az elvesztése úgy, ha szexuális kapcsolatba léptek a felek. Tehát erre azt lehet mondani, hogy kockázatos, mindkettõtöknek sok fájdalmat okozhattok, ami elkerülhetõ. A házasságon belüli szexnél nincsenek ilyen problémák. És akkor még meg sem említettük a nemi betegségeket, nem kívánt terhességeket a házasság elõtti szexbõl. Az abortusz pedig szerintünk gyilkosság. Tehát alapvetõen az a baj a házasság elõtti szexszel, hogy rengeteg fájdalmat okozhat. Nem önmagában a tény a rossz, sõt, hanem a következmények, amik sajnos nagyon sokszor bekövetkeznek. Tehát 1.nem bûn a vágy 2. a testét IS szeretheted, de ne ezen legyen a hangsúly 3. a szex néhány formája fájdalmat okoz másnak (megcsalás, erõszak) 4. a szerelmes felek közötti is okozhat problémákat, de itt önmagában a tett nem lenne baj, csak ha bekövetkezik a sok rossz, akkor megelõzhetted volna.
a házasság egy intézmény, ami a hittõl függetlenül az évezredek során változott a szexszel nincs semmi baj, és ezt a normális vallások nem is tiltják, a baj kevélységgel, a mértéktelenséggel, a materializmussal, stb. tehát a korlátozások nélküli szexbõl fakadó bûnökkel van azért itt egy jó kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=K0PyPpMRlFE
Mert a nemi vágyban a bukás ereje van és minden nemi egyesülés a bukás rituális megünneplése.
Kedves Kérdezõ. A házasság intézményét maga a teremtõ hozta létre Az elsõ emberpár Ádámék onnan számítottak házasoknak, amikor Isten össze adta õket, nem lévén még önkormányzat. A zsidóknál, mint valamikori Isten választotta népnél, akkor számított valaki házasnak, ha a férfi bevitte a hajadont a sátrába. S akkor sem volt még önkormányzat az ottani kultúrában ez volt elfogadható. Napjainkban Isten szava szerint onnantól számít valaki házasnak, ha ezt az adott országban hivatalosan is aláírásukkal rögzítették, egy hivatalban (Róma 13:1, 2) 13 Minden lélek rendelje alá magát a felsõbb hatalmaknak, mert nincs hatalom, csak Istentõl; a létezõ hatalmak Isten által állnak fenn a maguk viszonylagos állásában. 2 Aki tehát ellenszegül a hatalomnak, az Isten elrendezésével száll szembe; akik szembeszálltak azzal, ítéletet fognak magukra vonni. A teremtõ viszonylagosan még megengedi az emberi uralmakat, és arra hívja fel a figyelmet, hogy addig minden magát kereszténynek valló ember, be kell hogy tartsa addig az emberi törvényeket, amíg Isten törvényébe nem ütközik. Ennél fogva, A biblia Isten szava szerint akkor nevezhetõ házasnak a két fél ha törvényesen be vannak jegyezve Így a biblia szerint a házas ágyat nem szennyezik be: (Héberek 13:4) 4 A házasság tiszteletre méltó legyen mindenkinél, és a házas ágy beszennyezetlen, mert az Isten meg fogja ítélni a paráznákat és a házasságtörõket. Isten akarata ellen vét aki ezt nem így gondolja. Katy Weaver
A kérdező hozzászólása: Kedves 8-as, megmondom õszintén, sosem ástam magam mélyen bele a Bibliába, csak a nagyon alapokkal vagyok tisztában, amiket anno hittan órán tanultunk. Az általad leírtakat alá tudnád támasztani forrásmegjelöléssel? Illetve, ez melyik felekezet szerint van értelmezve? Csak mert - legalábbis itt az oldalon - nagyon sokan szerintem ezzel vagy nincsenek tisztában vagy másként értelmezik, mint ahogyan leírtad.
Ha nõ vagy valóban nehéz magadba fojtani a vágyat hogy ne pasizz, fiúknak könnyebb megállni. Csak kitartás!
A kérdező hozzászólása: Direkt kiemeltem, hogy a lelke és teste együtt van szeretve az embernek, jó esetben. És én most erre a jó esetre értem. Nem házasságon kívüliségrõl írok, hanem elõttiségrõl. A megcsalásnak ehhez a kérdéshez most semmi köze. A megcsalás akkor sem erkölcsös dolog, ha a két fél nem hívõ. Szerintem. Remélem így már világosabb a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Mi a gondod?

Az ELTE földtudományi karra szeretnék jelentkezni, megkapom a +50 pontot ha emeltezek föciből? Szerintetek baj ha matekból nem vagyok olyan jó?

Légyszi írjatok tapasztalatokat akik odajárnak!

Legjobb válasz: elég baj, mert az elsõ év az matek és fizika, de inkább fizika. erõs szórótárgy, és ha matekból nem vagy jó, akkor gondolom fizikából sem vagy emelt szinten.

elég baj, mert az elsõ év az matek és fizika, de inkább fizika. erõs szórótárgy, és ha matekból nem vagy jó, akkor gondolom fizikából sem vagy emelt szinten.
"Mindegy hogy jutok be csak sikerüljön" na ezzel a hozzáállással nehéz lesz elvégezni. persze ha az a célod h legyen +3 évig diákod szüleidnek meg családi, akkor más a helyzet...
törit nem lehet duplázni. matekot, fizikát, informatikát, földrajzot, meg kémiát lehet. talán még bioszt is, de ebben nem vagyok biztos, pedig én is ide járok :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként törit is lehet duplázni a pontszámításnál? Eléggé rossz helyzetbe vagyok.. Törifaktos voltam és föcibõl fogok érettségizni természettudományos tárgyként.. A matek is csak akkor megy ha gyakorlom amúgy nem érteném meg. A fizika ment anno de már nem tanulom 1 éve. Viszont mindenképpen oda akarok jelentkezni.. Mindegy hogy jutok be csak sikerüljön... Szerintetek mit csináljak? Utolsó éves vagyok...
a földrajz tárgy 25%-a az, ami hasznodraválhat, de valójában az sem nagyon, mert 15x bõvebben fogod itt tanulni. tehát ha földrajzra koncentrálsz a matek, fizika helyett, sokkal többet veszítesz, mint nyesz. kémia sem árt.
földrajzból egyedül a természetföldrajz egyes részei kellenek, inkább kémia+fiz érettségit faktot nyomj!
A kérdező hozzászólása: Ahha, tehát ha jól értem akkor a földrajznak szinte semmi köze hozzá és inkább a matek, fizikát nyomatják... :D szuper.. Köszönöm a válaszokat!
De ha túlèled a fizikát, amin eszmèletlen magas a bukási arány, akkor mehetsz inkább kèmiás szakirányra.
A matek sztem egyáltalán nem szóró tárgy, a fizika viszont tènyleg nagyon durva. Emelt matekos szinten magyaráznak, derivàlàsos, integràlásos levezetès, vektoriális szorzatok. Ès az oktatót nem igazán èrdekli, hogy tudod-e vagy nem.
ja, aztán majd pisloghatsz a kritériumoknál, kvantummechanikánál, meg ásványtannál, amit már az elején rádzúdítamak. fizikatanár konkrétan volt, akinek mondta, hogy érettségit se kellett volna adni neki, nemhogy egyetemre jönni.

Ha még nem vagyok biztos benne, hogy a guppim szülni fog, mivel teszek jobbat? Ha inkább kiveszem külön, vagy ha bent hagyom.

Ha kiveszem és nem szül még egy darabig, attól félek stresszelni fog. Ha meg benthagyom a nagyban és közben szül felfalják a piciket.

Legjobb válasz: szerintem nem lesz baja ha kiveszed. Attól függ akarsz e ivadékokat.

szerintem nem lesz baja ha kiveszed. Attól függ akarsz e ivadékokat.
Hagyd bent. A természetben is megeszik a kicsik legtöbbjét más halak.
hagyd bent, nem baj ha megeszik a kicsiket...tudod ezt hívják természetes kiválasztódásnak, amelyik van annyira életképes, hogy elbújik az életben fog maradni, amelyik nincs az pedig nem. én is ezen elvet követem, épp 1 darab guppi ivadékot nevelek aki elbújt és kb 2-3 hetes korában találtam meg.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mitől mutathat 2 csíkot a terhességi teszt ha biztosan nem vagyok terhes? Valami betegségtől lehet ez?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nem vagy terhes? Ha vettél tesztet, akkor valami esély csak volt rá? Vagy nem értem.

Honnan tudod, hogy nem vagy terhes? Ha vettél tesztet, akkor valami esély csak volt rá? Vagy nem értem.
Igen, két hónap után nagyon erös lenne a teszt csík. Menj orvoshoz, ö biztosra megmondja, mi a bajod.
Ha már 2 havi kimaradt, akkor erõs lenne a csík. Szerintem menj orvoshoz. Õ biztosan meg tudja mondani, hogy miért késik.
A kérdező hozzászólása: 2 tesztet is csináltam, de mindkettõnél a teszt csík halvány volt. Az elsõ tesztet azt dél körül csináltam, a másodikat azt másnap reggel az elsõ vizelettel, de az halványabb lett mint az elõzõ napi...
Mindenképpen fordulj orvoshoz, majd ha az uh nem mutat babát, akkor nyugodj meg, hogy nem vagy terhes. Nekem ciszta miatt mutatott a teszt pozitívat, többször is és nem volt baba. Sajnos. Van egy betegség, aminek a tünete, h rendszertelen a menzesz és ciszták alakulnak ki a petefészkeken. A ciszták miatt pedig mutathat a teszt +at. De ilyenkor csak halvány a teszt, nem olyan erös, mint a kontroll. Neked mennyire erös? Halvány vagy olyan, mint a tesztcsík?
Ha két hónapja késik, az elég fontos tünet.Terhességen kívül lehet egyéb nõgyógyászati baj, ciszta, vagy ilyesmi, de a baba valószínûbb.
terhes vagy, tutira! nekem sem volt semmi tünetem , 2x szültem már, de az elején ha nem láttam volna UH-on akkor nem tudtam volna elhinni hogy babát várok. menj dokihoz, már kb.8-9 hetes lehetsz!
Ha pozitív a teszt én a helyedben elmennék orvoshoz az nincs a nagykönyvben megírva , hogy mindenkinél jelentkeznek a terhességi tünetek.
A kérdező hozzászólása: * baba
A kérdező hozzászólása: 2 havi kimaradt...de semmi más jel nem utal arra hogy aba lenne...
Cisztától is lehet. De lehet száradási csík, szellemcsík is!
sziasztok, Szerintem is orvoshoz kéne menni. De a hcg mennyisége csak egy ideig mutat növekvõ tendenciát, jópár hetes terhességnél, nem tudom pontosan hány hét, de elkezd rohamosan csökkenni, lehet, hogy annyira elõrehaladott a terhesség, hogy már ezért halványodik a csíkocska!

Jobbikos önk. Gyõzelem Tuzséron. Ez miért nem hír sehol, csak ha a Fidesz vagy az MSZP böfög valami ökörséget?

Legjobb válasz: Ez csak egy falu. Majd ha Miskolcon vagy hasonló nagyvárosban gyõznek, na abból lenne hír. Meg egy seregnyi rettegés.

Ez csak egy falu. Majd ha Miskolcon vagy hasonló nagyvárosban gyõznek, na abból lenne hír. Meg egy seregnyi rettegés.
minek lenne már hír? egy kis porfészekben gyõzött egy jelöltjük, senkit nem érdekelnek.
Az ország 99.9%-a azt se tudja, eszik-e vagy isszák ezt a Tuzsért.
A Népszaván egyébként kiírták. Egybõl mondta pár válaszoló, hogy az egy rasszista falu:DD
Senkit nem érdekel a jobbik, szerencsére...
Nézzük csak mi történt: ahogy az párszáz fõs falvakban szokott, pár helyi elindult polgármesternek, és mit ad az ég, az egyik Jobbik tag is volt, így odarakhatta a neve mellé a pártlogót. Hatalmas gyõzelem.
gordon nyuszi ha nyert volna bezzeg... haha
Mert nem történt választási csalás, meg semmi egyéb ami különösen nagyobb sajtófigyelmet hozott volna. Ellenben viszont a NAV-os hajcihõ a határokon átívelõ maffiahálózatokkal, a sehol sem létezõ cégekkel és nagyvállalkozások ezermilliárdos csalásával, meg a mostan kijött Tárki felmérés ezerszer érdekesebb a sajtó szerint, én meg kénytelen vagyok igazat adni nekik. Új polgármester választott az elhalálozott polgármester helyett egy nagyközségben, önmagában még a legnagyobb uborkaszezonban is egy rövid hírecske szokott lenne, de most még csak az is. A Jobbikon kívül senkit sem érdekel a saját jelöltje gyõzelme, ahogy ha más gyõzött volna se lenne másképpen. Lehozná a pártsajtó örvendeznek egyet egy frappáns cím alatt lementik az archívumban és a következõ melldöntögetés alatt elõveszik ismét, mint bármelyik másik párt tenné.
Népszabadságon*
Az Index mindig szentel egy cikket az idõközi választásoknak, amikor vannak, legyenek bármely jelentéktelenek is. A mostaniban többek között a Jobbik tuzséri gyõzelme is benne volt. Pwned.
nem tudom de az én barátnõmet soha nem tudom erre rá venni.
beszélgetések alapján más is van így :-) szex közben is segíts magadnak!

Hány éves kor körül érdemes szedni a fogamzásgátlót vagy ha már nem vagy szűz attól fogva kell szedni valami információ kéne ezzel kapcsolatos?

Legjobb válasz: esetleg egy gyereknõgyógyászatot, ha felkeresnél, sokkal jobb válaszokat kaphatnál.

esetleg egy gyereknõgyógyászatot, ha felkeresnél, sokkal jobb válaszokat kaphatnál.
Minek a fogamzásgátló? Neked gumióvszert KELL használnod! A fogamzásgátló csak a terhességtõl véd.
ÓVSZER!!!

Miért félek az ismerkedéstöl? Lányoknál legtöbbször, önbizalom hiány miatt? Egyke vagyok és ha a szüleimmel vagyok, nem merek ismeretlen lányokhoz odamenni, berzélgetni.

17f vagyok. Olyan érzésem is sokszor van, hogy szégyellem hogy nincs testvérem. Vagyis ezt hátránynak tekintem. Sokszor egyedül is vagyok itthon.

Legjobb válasz: Szia! Velem is így volt, de ha egyszer erõt veszel magadon, akkor már nem lessz ilyen prolémád. Probáld elõször úgy, hogy nem csak úgy odamész, legyen oka(rámenõsnek nézhet.) pl: elhagyott valamit, vagy szeretnéd tudni az idõt stb ilyen piti ötletekkel, meglátja kedves vagy, és ha te is tetszel neki akkor szabad a pálya. Üdv

Szia! Velem is így volt, de ha egyszer erõt veszel magadon, akkor már nem lessz ilyen prolémád. Probáld elõször úgy, hogy nem csak úgy odamész, legyen oka(rámenõsnek nézhet.) pl: elhagyott valamit, vagy szeretnéd tudni az idõt stb ilyen piti ötletekkel, meglátja kedves vagy, és ha te is tetszel neki akkor szabad a pálya. Üdv

Ha a nem hozzám tartozó kórházba megyek, akkor ellátnak TB-re vagy nekem kell fizetnem?

Legjobb válasz: Ha életveszélyben vagy, vagy beindult a szulesed akkor ellátnak es nem kell fizetni. Ha nincs életveszély es nem aktiv szules en vagy, akkor elküldenék a sajat, körzetes szerint illetékes korhazba.

Ha életveszélyben vagy, vagy beindult a szulesed akkor ellátnak es nem kell fizetni. Ha nincs életveszély es nem aktiv szules en vagy, akkor elküldenék a sajat, körzetes szerint illetékes korhazba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!